nettipoliisit kyyläävät moderaattoreiden toimintaa

hehhehheee

Kansalaisten mielipiteiden sijaan poliisihallitus on kehottanut palaverissaan 30.11.2017 ns. "nettipoliiseja" seuraamaan yksittäisten keskustelijoiden viestien sijaan moderaattoreiden toimintaa.

Erityistä huomiota kiinnitetään siihen, että vihervasemmistolaisterrorismille annettaisiin riittävästi mahdollisuuksia tulla julki ja kaikenlainen muu kansalaistoiminta saataisiin leimattua natsismiksi.

!:-)

10

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ÖrveltäjilleOikolukua

      Ääriliikkeet ja muut Natsit yhä uudestaan kuvittelee, että sananvapaus kattaa haukkumisen ja uhkailun. Yhtä vähän oikeus, lyödä ja tappaa ihan ketä tahansa, kuuluu demokratiaan. Huvittavinta tässä on ain se, että ne jotka eniten tahtoo syrjiä, haukkua, lyödä ja tappaa, eniten myös parkuu ja kirkuu sananvapauden ja demokratian perään, oikeutuksena rikollisuudelleen.

      • Vaaveli

        Satuttaako totuus sinua. Olen nimittäin huomannut se, että vihervasemmistolaiset anarkistit ne väkivaltaisia ovat . Isänmaallisuus on heistä kaukana.
        .


      • HaukotusTaas
        Vaaveli kirjoitti:

        Satuttaako totuus sinua. Olen nimittäin huomannut se, että vihervasemmistolaiset anarkistit ne väkivaltaisia ovat . Isänmaallisuus on heistä kaukana.
        .

        Koittakaas keksiä jotain uutta ja säväyttävämpää, tuon vihervasemmistojankutuksen tilalle. Yhtä kulunut, kuin teinien vakiohokemat, vittu ja homo.


      • SeAvarakatseinen

        "Yhtä vähän oikeus, lyödä ja tappaa ihan ketä tahansa, kuuluu demokratiaan."

        Mitäs tuollaisia kirjoitat? Kyllä Se kuuluu ns. "kansandemokratiaan" eli SEN malliseen "demokratiaan; mitä Neuvostoliitossa ja nykyisin Venäjänmaalla noudatetaan.
        Saksalaiset veivät DDR:ssä "demokraattisessa tasavallassaan demokratia kehityksen pisimmälle! Demokratiaa valvoi 1 /3 kansalaisista salaisen poliisin palveluksessa.
        Sen sorttiseen demokratiaan kyllästyneet eivät päässeet pois maasta, paitsi yrittämällä karata erilaisin konstein!
        Olihan se kummallista, että "demokratiaa" pakenevat ammuttiin rajalle!

        Taidat olla niin nuori, ettei historia ole oikein hallussasi?

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Saksan_demokraattinen_tasavalta


    • Vaaveli

      Sain 30 päivää bannia Facebookissa , kun kommentoin yhtä raiskaajan kuvaa . Kirjoitin näin. " En voi ymmärtää tyttöjä, jotka tuon miehen pauloihin menevät. Luulisi itsesuojeluvaiston heräävän, kun näkee mistä päin maailmaa mies on. Onhan heistä varoitettu". Tätä kommenttia ei joku kaiken suvaitsevainen kestänyt, vaan oli ilmiantanut totuuden mukaisen kommenttini ylläpitäjälle, joka ei ilmeisesti edes lukenut kommenttiani. Totuutta eikä varoituksen sanoja saa enää Facebookissa sanoa. Sananvapaus on kadonnut, ainoastaan maahamme laittomasti tulleiden suvakkiystävät saavat hillua netissä ja haukkua isänmaallisia natseiksi.

    • vankileiriensaaristo

      Meno muistuttaa Venäjää Stalinin aikoina,seuraavaksi on vuorossa öiset koputukset.

    • Vi---taa

      Tämä on totta ; mielipiteenvapaudesta ei ole enää Suomessa tietoakaan. Yritin saada aivan asiallista kommenttia palstoille ,mutta ei onnistu millään .

      Kysyin vain , että onko tässä malli Suomen nuorille miehille , että vaaran uhatessa paetaan ulkomaille turvapaikan hakuun , kuten ne 18-34 vuotiaat nuoret miehet joita mamuryntäyksessä oli suurin osa.
      Nyt laittomat pitäisi saada pois , mutta mamuttajat järjestävät näille kaikki ilmaiset palvelut aina hammashoidoista lähtien

    • TissiposketNyyhkiiTäällä

      Menkää vaavelit kokeilemaan jonnekin, missä ihan oikeasti rajoitetaan sananvapautta. Venäjä, Kiina, P-korea, Iran, Turkki, Egypti, Thaimaa jne, jne. Sen jälkeen voitte taas tulla takaisin tänne nyyhkimään, miten teitä sorretaan ja ette saa kaikkea sontaa kirjoitella. Äidin pieniä kermaperseitä te olette, ette edes oikeasti tiedä millaista maissa, joissa rajoitetaan ihmisoikeuksia ja sananvapautta.

      • Vaaveli

        Haloo Suomihan on menossa tätä kohti, etkö vielä sitä tajua, vai onko se sinulle OK. Ikää minulla on, jo sen verran etten tunnusta tuota kermaperse nimitystä kohdallani, varsinkin, jos sen minulle kohdistaa kaiken suvaitsevainen pullamössö.


      • LässynLässynTaas
        Vaaveli kirjoitti:

        Haloo Suomihan on menossa tätä kohti, etkö vielä sitä tajua, vai onko se sinulle OK. Ikää minulla on, jo sen verran etten tunnusta tuota kermaperse nimitystä kohdallani, varsinkin, jos sen minulle kohdistaa kaiken suvaitsevainen pullamössö.

        Puhut paljon, mutta paskaa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4759
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4333
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2821
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1911
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1689
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1680
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      95
      1641
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe