henkirikos

li....................a

37

8266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kunnollinen-mies

      Tytöt ja naiset rakastaa väkivaltasia miehiä. Siksi tyttö oli miehen asunnossa.

      • Kerav

        Ootkohan sama limanuljaska joka lauantaina 25.11 ravintola Violetissa aloit huutaa kuinka naiset haluavat kuolla väkivaltaisesti ja lensit sieltä sitten pihalle...


      • Kunnollinen-mies
        Kerav kirjoitti:

        Ootkohan sama limanuljaska joka lauantaina 25.11 ravintola Violetissa aloit huutaa kuinka naiset haluavat kuolla väkivaltaisesti ja lensit sieltä sitten pihalle...

        Tuskin olen koska en edes ole koskaan käynyt keravalla. Mutta niinhän se on että naiset haluaa kuolla koska ne seurustelee rikollisten kanssa.


    • Nykyääneienäätiedä

      Onko "keravalainen vuonna 1986 syntynyt mies" keravalainen mies vai onko tuo taas poliisin käyttämää koodikieltä Keravalla asuvasta ulkomaalaisesta miehestä? Tiedä häntä, mutta jos on, niin tiedämme kyllä mikä taho sen meille rehellisesti kertoo. (MV-lehti)

      • älfkgäalkfäa

        Mv on kiinnostuneempi alpakoiden kuvista ja lasten määrästä Töölön tapahtumassa kuin tästä Keravan jutusta, taitaa kertoa paljon niin tekijästä kuin Mv "toimittelijoiden" ajatuksenjuoksusta.


      • Puhunpaljonmuttakivasti

        Tarkoitat varmaan, että MV on kiinnostunut tuomaan iltalehden/ylen/hesarin/muiden mätämedioiden valheet esille? Nuo valehtelevat toimittajat pitäisi asettaa jalkapuuhun torille häpeämään. Toivottavasti kyseiset henkilöt ymmärtävät vetää itsensä kiikkuun.


      • älfkgäalkfäa

        Voi elämän kolu taas..Tietysti kun valitsee kuvat omaa agendaa ajamaan niin saa heikompilahjaiset uskomaan että valtamedia valehtelee, taitaa Keravan tekijä olla aateveljiä kun niin hiljaa tapauksesta ollaan.


      • Slobongari

        Jos tekijä on sotapakolainen MV-lehti kertoo, mutta jos tekijä on elintasopakolainen "Lähi-Idästä niin MV-lehti ei kerro.


      • älfkgäalkfäa

        Murha-infossa jo nimi esillä, supisuomalainen, ilmeisesti siis mv kannattaja kun ei siellä asiasta juttua ole vieläkään, hyysäävät tekijää jostain syystä.


      • aallotpauhaa
        älfkgäalkfäa kirjoitti:

        Voi elämän kolu taas..Tietysti kun valitsee kuvat omaa agendaa ajamaan niin saa heikompilahjaiset uskomaan että valtamedia valehtelee, taitaa Keravan tekijä olla aateveljiä kun niin hiljaa tapauksesta ollaan.

        Valtamedia muuten valehtelee ja kertoo puolitotuuksia! Ihmettelen kuika Yleä vastaan ei nosteta kansanliikettä....vääristä ja politisoituneita tiedoista en halua maksaa. Ja maksaminen lisäksi on tehty pakolliseksi ja näin saastutus jatkuu taukoamatta!
        Tässä hyvä esimerkki. Ylen uutistenlukija moitiskelee Trumpia ja väheksyy USA:n kansan valitsemaa presidenttiä ihan täydellä palkalla vielä! Hän mainitsee, että USA Trumpin johdolla irtautui ilmastosopimuksesta ja jatkoi salakavalaa nälvimistään illasta toiseen. Trump oli maininnut, että USA hoitaa asian toisella tavalla. Erään kerran Yle uutisoi Oregonista, kuinka Oregonin osavaltio on tehnyt omat toimenpiteensä ja vähentääkseen päästöjä ja osoittaa näin vastustavansa presidentti Trumpin irtautumista ilmastosopimuksesta! Ylen toimittaja Havumäki sanoo, että Oregon on antanut vastalauseen Trup,on ilmastopolitiikalle! Tätähän Trump juuri tarkoitti USA:ssa toimitaan omalla tavalla tässä tapauksessa osavaltiokohtaisesti! Ylen politiikka on täysin USA:n vastaista ja kotoisin neukkuajalta kuten heidän mekkonsakin!Israelista puhumattakaan!


      • ui2eri
        Puhunpaljonmuttakivasti kirjoitti:

        Tarkoitat varmaan, että MV on kiinnostunut tuomaan iltalehden/ylen/hesarin/muiden mätämedioiden valheet esille? Nuo valehtelevat toimittajat pitäisi asettaa jalkapuuhun torille häpeämään. Toivottavasti kyseiset henkilöt ymmärtävät vetää itsensä kiikkuun.

        Eikö noita valemedioita ruveta nyt kaitsemaan. Leinee valemedioilta mennyt sivusuun juttu saulin vaimon itsemurhasta joka johtui, saulin ruvettua telminään kummilikkansa jennin kanssa. Poliisina sai narutrttua kansaa viimekerralla.


    • Kukatappoi
    • RandomWalker

      Mielestäni Keski-Uudenmaan alueella on sattunut vuosien mittaan aivan liian paljon suhteessa väkilukuun näitä järjettömiä väkivallantekoja, joista näyttää puuttuvan todella vahva motiivi, Jokela ehkä poikkeus.

      Olen tuonut aiemminkin esille huoleni siitä, onko lääkäreiden toiminnassa pahoja puutteita kun näitä vaan sattuu. Heidi Foxell voisikin alkaa näitä tällaisia tutkimaan kunhan valmistuu, toivotaan vaan ettei se leukemia uusiudu. Tietää itsekin millaisia kusipäitä lääkärit voi olla, sillä on kertonut julkisesti lisävammautumisen taustoista - tökeröä piittaamattomutta lääkäreiltä! Ei luulisi motivaatiosta ainakaan olevan kiinni.

      Tappava psykiatria - lääkinnän harha, Peter Götzsche, on erittäin mielenkiintoinen kirja tässä mielessä, sillä mm. ssri-lääkkeillä voi olla yhteyttä tällaisten tekojen kanssa. Lisäksi on syytä muistaa ettei tarpeettomasti psykiatrisoida, sillä muutkin sairaudet voi välillisesti myötävaikuttaa kyseiseen toimintaan. Vähän spekua tämän tapauksen suhteen, sillä en tiedä muuta kuin iltapäivälehtien kertoman.

    • Tekijä oli täysin supisuomalainen henkilö.

      • Alahanvisertää

        Ja nimi on? Vai haluatko suojella tekijää kansalaisten vihalta?


      • Parempi nyt vain olla hiljaa koko asiasta.


      • Slobongari

        Ihanko Suomessa syntynyt, vai hjuvin sjuomea oppinut ja sitte kansalaisuuden sjaanut?


    • miksimiksimiksi

      Ruumis löytyi roskapöntöstä. Tyttö ei tainnut olla niin pienikokoinen, että tappaja olisi saanut yksinään siirrettyä ruumiin roskalaatikkoon. Onko tekijöitä useampi?

    • RandomWalker

      Tutkintanimike nyt murha. Ei ollut seurustelusuhdetta, mutta jotenkin tunsivat toisensa. Ei kai jotain huumevelkoja tms. vaan? Onko se varmaa, että uhri on TL?

      Aika raukkamaista ja suorastaan idioottimaista tappaa teinityttö tämmösen takia, kun vielä varmaan pikkusummista kyse. Itseään heikomman tappamisella ei kyllä saa mitään kunnioitusta mistään, ns. kovat pojatkin noudattavat tätä periaatetta. No, kunhan spekuloin, mutta tuskin mitään kovin vahvaa ja hyvää motiivia löytyy.

    • NegatiivinenMielleyhtymä

      Kerava on ollut paljon julkisuudessa henkirikosten vuoksi.

      • Pikkunatsi

        Potentiaalinen MV-lehden aktiivikannattaja.


      • Lukikohanliikaahesaria

        Ettei vaan olisi hesarin pitkäaikaistilaaja?


      • MVRules
        Pikkunatsi kirjoitti:

        Potentiaalinen MV-lehden aktiivikannattaja.

        Höpö höpö,ihan selvä Yleläinen.


    • neantaamurhata

      Keravan kaupunki ei tee mitään estääkseen kaupungissa tapahtuvia murhia. Kaupunki voisi palkata 50 psygologia ja 50 psykiatria nuorisopalveluun, jolloin murhat saataisiin estettyä.

      • RandomWalker

        Onkohan tuo varmasti ratkaisu ongelmiin? Viime vuosina on nimeomaan pyritty panostamaan psykologiaan, ainakin periaatteessa, mutta moni ongelma sen kuin pahenee vain. Pitää kunnolla puuttua juurisyihin ja pyrkiä ennaltaehkäisyyn. Monen ongelman alku on ikävä kyllä sopimattomissa vanhemmissa.


      • RobertRessler

        Syy ei ole mielenterveysongemaisissa, vaan niissä, jotka on määritelty normaaleiksi ja työssäkäyviksi kunnon kansalaisiksi.
        Sossukaan ei mahda asioille mitään, koska nää tekijät on niitä sossun silmissä täydellisiä vanhempia.


    • LuonnonValintaaa

      white trash tappaa white trashia, yhteiskunta kiittää ... kuten myös 99% kansalaisista, tietty harmittaa vanhempien puolests jos ne ei oo tota samaa sontasaastaa

    • geeniperimääkö

      Oliko tekijä alkujaan paikkakuntalaisia ja millaisesta perheestä lähtöisin??

      • Mkmkmkmkmk

        Mikkelistä


    • Janoski97

      Katsaus Keravan historiaan kertoo, että siellä vaan tapetaan nuoria, ja nuoret aikuisia. Siksi sitä kutsutaan Keravaksi, Suomen per...nreijäksi.

      Surullista, että nuori henkilö on murhattu, oli syy mikä tahansa, tekijä kuka tahansa. Rauhallista Joulua.

    • JakkeJoonas
    • KevinOLearynTuuheaTukka

      Ilta-Sanomat pääsee taas mässäilemään kamalalla kohtalolla:(

    • Päihteitä

      Menty nauttimaan päihteitä

      https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/poliisi-keravalla-surmattu-16-vuotias-ja-murhasta-epailty-mies-olivat-asunnossa-kahden/6692554

      • RandomWalker

        Niinpä kai, parempi kuin pystyttäisiin estämään lasten saaminen tällaisilta henkilöiltä - kaikki hyötyisivät ja säästyy paljon yhteiskunnan resursseja.

        Ei sitten ole puskaradio välittänyt viestiä kunnolla millaisesta sällistä ollut kyse. Toisaalta moni ihminen on perusluonteeltaan liian kiltti ja sinisilmäinen eikä osaa aina riittävästi epäillä asioiden oikeaa tilaa.

        Osasyynsä varmaan ylenpalttisella psykiatrisoinnilla. Oikein virkaintoisen lanttumaakarin mukaan pienikin epäilys on harhaa vaikka kyseessä on ihmiselle tarpeellinen ja normaali ilmiö.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2824
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      523
      2664
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1787
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1669
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1282
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1116
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      57
      1089
    Aihe