Petri Paavola eksyttää väärällä tempausopillaan

VarokaaPaavolaa

Paavolan mukaan on väärä opetusta, että Jumala pelastaa kristittyjen vainojen alta omansa ja sen jälkeen kukaan ei voi pelastua. Hän kirjoittaa kuten tietäisi asian olevan ja muut ovat taas väärässä. Paavolan artikkelissa tempauksesta ei ole lainattu edes yhtään Raamatun jaetta sanasta sanaan.

Paavola kirjoittaa: ---Monet uskovat ihmiset ymmärtävät ja opettavat, että Herra Jeesus tulee ennen antikristuksen ilmestymistä ja tempaa seurakunnan pois maan päältä, jonka jälkeen antikristus ilmestyy ja antikristuksen vihan aikanakin voi vielä pelastua marttyyrikuoleman kautta jos uskoo Jeesukseen eikä ota pedonmerkkiä. Edellä oleva käsitys ja ymmärrys Herran Jeesuksen tulemuksen ja ylöstempauksen ajankohdasta ei ole Raamatun opetus, sillä esimerkiksi Herran Jeesuksen opetus Hänen tulemuksestaan sekä ylöstempauksesta ja siihen liittyvistä asioista kumoaa tuon edellä olevan opetuksen.

Raamattu kertoo, että kun on rauha ja kukaan ei aavista, niin Jumala hakee omansa pois suurten ahdinkojen alta. Samalla tavalla Sodomassa juhlittiin ja vietettiin normaalia arkea. Jumala lähetti enkelinsä hakemaan Lootin perheen pois ja sen jälkeen vasta alkoi taivaalta sataa tulta ja tulikiveä. Nooan perhe sai rauhassa kävellä arkkiin ja vasta sen jälkeen vedet syöksyivät maan yli. Tämä ei voi tapahtua ahdinkojen aikojen lopussa. Se tapahtuu hetkellä, mitä kukaan ei voi aavistaa.

Matteus 24:
31 Suuren torven soidessa hän lähettää enkelinsä neljälle ilmansuunnalle kokoamaan kaikkialta, maan kaikista ääristä ne, jotka hän on valinnut. ----

36 "Mutta sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. 37 Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee. 38 Vedenpaisumuksen edellä ihmiset söivät ja joivat, menivät naimisiin ja naittivat tyttäriään aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin. 39 Kukaan ei aavistanut mitään, ennen kuin tulva tuli ja vei heidät kaikki mennessään. Samoin käy, kun Ihmisen Poika tulee. 40 Kaksi miestä on pellolla: toinen otetaan, toinen jätetään. 41 Kaksi naista on jauhamassa viljaa: toinen otetaan, toinen jätetään.

Paavolan kirjoituksesta huomaa, ettei miehellä ole ymmärrystä eikä viisautta Jumalan tuntemisessa. Hän kuvittelee, että Jumala jättää omansa tuhottavaksi. Raamattu kertoo, että Jumala pelastaa omansa ennen kuin koko maailma laitetaan koetteelle.

Ilmestyskirja 2:10 Sinä olet tarkoin seurannut sanaani ja kestänyt, ja siksi minä puolestani tarkoin varjelen sinua ja pelastan sinut siitä koetuksen hetkestä, joka kohtaa koko maailman ja panee koetteelle maan asukkaat.

303

3077

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kronologianmukaan

   Paavola kompastuu taas omaan näpertämiseensä. Hän ei ymmärrä eskatologian kronologiaa, joka menee tällä tavalla:

   1. Antikristus astuu esille ja onkin jo sen tehnyt, koska se on paavin instituutio.
   2. Jumala lähettää enkelinsä hakemaan omansa pois maan päältä silloin, kun on käynnissä synnytystukat mutta myös suhteellisesti rauhaisat olot. Niitähän on ollut jo pari tuhatta vuotta. Tämä on se paljon puhuttu tempaus taivaaaseen, josta alkaa kaikki hurjimmat katastrofit maan päällä.
   3. Antikristus alkaa ajamaan takaa maan päälle jätettyjä, jotka voivat kyllä vielä pelastua, kunhan eivät ota pedon merkkiä, mutta se johtaa kuolemaan. Raamatun mukaan on paljon, jotka pelastuvat tällä tavalla.
   4. Jumalan pyhillä on ensimmäinen ylösnousemus, joka tarkoittaa ettei kuolemalla ole heihin valtaa. He tulvat tekemään työtä antikristuksen ajan lopussa, jolloin antikristuksen joukot alkavat olla jo todella helisemässä, sillä näillä Jumalan pyhiä voi verrata väkeviin ja voittamattomiin sotilaisiin.
   5. Ne uskoviksi kääntyneet Jumalan omat, joita ovat mm. kristityiksi kääntyneet juutalaiset, jotka ovat vielä hengissä temmataan ylös ilmaan yhdessä ensimmäisessä ylösnousemuksessa olleitten kanssa vastaan maan päälle saapuvaa Jeesusta Kristusta, jolloin kaikki Jeesuksen omat kootaan yhteen.
   6. Tämän jälkeen pahuus tuhotaan lopullisesti Harmagedonissa.

   Paavola näkee omassa tempausopissaan vain tämän lopussa tapahtuvat kokoontumisen, joka on mm. juutalaisia varten. Hän ei näe niitä Raamatun virkkeitä, jotka kertovat suureta taivaaseen tempaamisesta ennen antikristuksen vainoja.

   • 1234567---

    KAIKKI vihat, vainot, viimeiset vitsaukset, sodat ja pedon kumartamiset ovat, ennen tempausta. Tempaushan tapahtuu pyhille Jeesuksen toisessa tulemisessa. Jeesus vie omansa 1000 vuodeksi taivaaseen.
    KAIKKI jumalattomat pedon kumartaja saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään, vuorten rotkotkaan ei anna heille suojaa.

    1000 vuoden jälkeen on jumalattomien herätys kuolleista tuomiolle. Tämä on tuomion ylösnousemus. He nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin. Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa heidät. Tämä on toinen kuolema.

    Tämän jälkeen Jumala luo uuden taivaan ja uuden maan omilleen, jossa vanhurskaus asuu.

    Vielä muistutukseksi: Pedonmerkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. . . Jumalan merkki on sapatti. Tulee valita oikein, että pääsee tempaukseen mukaan kun Jeesus tulee toisen kerran.


  • jabin

   Jeesukseen uskovat ovat täällä siihen asti kunnes Jeesus tulee takaisin näkyvällä ja kuuluvalla tavalla. Ei ole mitään salaista tempausta.
   Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.
   Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.
   Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.

   • error_P.Pllä

    Pellolta ei voi ketään hakea, koska lopulla on kaikki maa palanut kuivaksi ja vettä ei tule moneen vuoteen taivaalta. Lopussa on Jumalan omien joukko kokoontuminen ilmakehässä, mutta se ei ole sama asia, kuin tempaus ennen ahdistuksia. Siitä Matteuksen evankeliumi myös kertoo.


  • error_P.Pllä

   P.P. selitys ontuu yhdessä kohdassa pahasti, kun hän väittää tempauksen tapahtuvat vasta aikojan lopulla. Enkelit eivät löydä ketään pellolta töissä, koska Ilmestyskirjan kuvauksen mukaan maat lyödään niin kovilla vitsauksilla, ettei pellolla kasva mitään eikä siellä voi olla edes töissä.

  • näinsemeneeee

   Tempauksen ajankohta on kerrottu Ilmestyskirja 12:sta luvussa. Se tapahtuu ennen kuin paholaisen enkeleineen heitetään maan päälle. Poikalapsi temmataan sitä ennen Jumalan valtaistuimen eteen, ettei lohikäärme niele sitä. Tempauksessa otetaan talteen vain viisaat morsiusneidot. Tyhmät jäävät maan päälle. Tempauksen jälkeen alkaa maan päälle jätettyjen takaa-ajo ja vainot.

   Ilm 12: 5 Nainen synnytti lapsensa, pojan, joka on paimentava maailman kansoja rautaisella sauvalla. Tämä lapsi temmattiin Jumalan ja hänen valtaistuimensa luo, 6 ja nainen pakeni autiomaahan. Jumala on sinne valmistanut hänelle turvapaikan, missä hänestä pidetään huolta tuhat kaksisataakuusikymmentä päivää.

   7 Taivaassa syttyi sota. Mikael ja hänen enkelinsä kävivät taisteluun lohikäärmettä vastaan. Lohikäärme enkeleineen teki vastarintaa 8 mutta kärsi tappion, eikä sille ja sen joukolle ollut enää sijaa taivaassa. 9 Tuo suuri lohikäärme, tuo muinaisaikojen käärme, jota kutsutaan Paholaiseksi ja Saatanaksi, tuo koko ihmiskunnan eksyttäjä, syöstiin maan päälle, ja samoin syöstiin alas sen enkelit.

   ----

   13 Kun lohikäärme huomasi, että se oli syösty maahan, se lähti ajamaan takaa naista, joka oli pojan synnyttänyt. 14 Mutta naiselle annettiin suuren kotkan siivet, jotta hän lentäisi turvapaikkaansa autiomaahan. Siellä hän on suojassa käärmeeltä, ja hänestä pidetään huolta vuosi, kaksi vuotta ja puoli vuotta. 15 Käärme syöksi kidastaan naisen perään vesivirran, jotta virta veisi hänet mennessään, 16 mutta maa auttoi naista: se avasi suunsa ja nielaisi virran, jonka lohikäärme oli syössyt kidastaan. 17 Lohikäärmeen raivo yltyi, ja se lähti sotimaan naisen muita lapsia vastaan, niitä, jotka ovat uskollisia Jumalan käskyille ja Jeesuksen todistukselle.

  • Jabin

   Adventistit taas vauhdissa harhoineen .Kyllä ymmärrän, että pellon täytyy olla karrelle palanut ja koko maan tuhoutuneet teidän opin mukaan. Siten adventistit pääsevät sinne omaan taivaaseensa tuhanneksi vuodeksi.
   Onkohan siellä adventistien taivaassa tämän kaltaista: Sen rämeet ja lätäköt eivät parane: ne jätetään suolan valtaan? Tai: Ei siellä ole enää lasta, joka eläisi vain muutaman päivän, ei vanhusta, joka ei täyttäisi päiviensä määrää; sillä nuorin kuolee satavuotiaana, ja vasta satavuotiaana synnintekijä joutuu kiroukseen?

   • näin__on

    En usko, että aloittaja on adventisti. Aloitus perustuu Raamattuun ja sellainen käsitys minullakin on. Onkos helluntailaisilla ihan kaikki asiat näin hukassa? Taitaapi olla. Ainakin Paavola kirjoittaa väärin.


   • Anonyymi

    Adventistit todella tuovat omat näkemyksensä esille.

    Vain vähän aikaa sitten kuulin profetian, jossa Herra sanoi, että kaikki ovat väärässä eri asioista. Nehän ovat vaikuttaneet jo 2000 vuotta kristikunnassa. Siksi Herra sanoo nyt, että meidän tulee huomata, että Hän pian tulee, joten meidän tulee valmistautua Häneen tuloonsa. Ei nyt taistella näistä erilaisista näkenyksistä, vaan puhdistautukaamme lihallisuudesta ja levittää evankeliumia ihmisille, jotka ovat vielä pimeässä.

    Näissä merkeissä.


  • Martti.Luther

   Tempausoppi on satua. Raamattu ennustaa viimeisen tuomion.

  • g987asas9djua

   Aloittajalla on niin paljon harhoja Raamatusta ettei ole mahdollista oikeista kaikkia hänen virheitään varsinkin kun hän on hypnotisoinut itsensä uskomaan tiettyihin teorioihin, jotka eivät perustu Raamattuun. Totuus kyllä selviää kaikille aikoinaan eikä siihen enää mene kauan.

   • näin__on

    Ai että on oikein hypnoosissa. Taitaapi olla totta aloitus, kun pilkkaat sitä rivoilla sanoilla. Olen huomannut, että paholaisen joukot tulevat aina pilkkaamaan rivolla kielenkäytöllä, kun joku puhuu totta.


   • 67776857746
    näin__on kirjoitti:

    Ai että on oikein hypnoosissa. Taitaapi olla totta aloitus, kun pilkkaat sitä rivoilla sanoilla. Olen huomannut, että paholaisen joukot tulevat aina pilkkaamaan rivolla kielenkäytöllä, kun joku puhuu totta.

    Niinpä mutta sinä et kyllä puhu totta.


   • näin__on
    67776857746 kirjoitti:

    Niinpä mutta sinä et kyllä puhu totta.

    Se on vain sinun mielipiteesi. Raamattu kertoo, miten asia on.


  • totuus_voittaa

   "Ilmestyskirja 2:10 Sinä olet tarkoin seurannut sanaani ja kestänyt, ja siksi minä puolestani tarkoin varjelen sinua ja pelastan sinut siitä koetuksen hetkestä, joka kohtaa koko maailman ja panee koetteelle maan asukkaat."

   Sinä olet tarkoin seurannut sanaani, niinkö vain?

   Jeesuksen Jumala: "minun Jumalani" ja "teidän Jumalanne" (Joh 20:17) on Isä, ainoa totinen Jumala (Joh 17:1-3)

   Alkuseurakunta: "meillä on vain yksi Jumala, Isä." (1Kor 8:6)

   Helluntaiseurakunnat: "On yksi, iankaikkinen Jumala kolmessa persoonassa: Isä ja Poika ja Pyhä Henki."

   Jeesuksen sanasta ei ole välitetty yhtään mitään joten Ilmestyskirjassa oleva lupaus ei koske helluntailaisia eikä muita samassa luopumuksen tilassa olevia.

   • näin__on

    Apostoli Tuomas sanoi, että Jeesus on Herra ja Jumala. Apostoli Johannes sanoi, että Isä ja Poika ovat yhtä eli ovat samat. Jesaja sanoo myös, että syntynyt poika on iankaikkinen Isä:

    Jes 9:5 Sillä lapsi on syntynyt meille,
    poika on annettu meille.
    Hän kantaa valtaa harteillaan,
    hänen nimensä on
    Ihmeellinen Neuvontuoja, Väkevä Jumala,
    Iankaikkinen Isä, Rauhan Ruhtinas.

    Paavali sanoi, jokaisen on tunnustettava, että Jeesus Kristus on Herra, joten Jehovan todistajat ja unitaarit eivät pelastu.


   • Lukekaapa

    Dan.12:1 "Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat.
    2 Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen.
    3 Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti.
    4 Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat, ja ymmärrys lisääntyy."

    Missä on Juman kansa enkeliruhtinaan suojeluksen aikana?

    Matt.24:21 "Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule.
    22 Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään.
    23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
    24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."

    Valittujen tähden ne päivät lyhennetään!

    Minkä tähden, jos valitut ovat jo taivaassa?


   • kronologianmukaan
    Lukekaapa kirjoitti:

    Dan.12:1 "Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat.
    2 Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen.
    3 Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti.
    4 Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat, ja ymmärrys lisääntyy."

    Missä on Juman kansa enkeliruhtinaan suojeluksen aikana?

    Matt.24:21 "Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule.
    22 Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään.
    23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
    24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."

    Valittujen tähden ne päivät lyhennetään!

    Minkä tähden, jos valitut ovat jo taivaassa?

    No kun ensin rauhan aikana viisaat neitsyet haetaan pellolta pois tekemästä työtä, ettei antikristus heitä niele suuhunsa. Se on rauhan aikana, koska viimeisinä päivinä kukaan ei ole pellolla tekemässä työtä, kuin ei ole vettä, siemenviljaa, aurinko polttaa liian kuumana, rakeita sataa, vesistöt ovat saastuneita jne.

    Tempauksen jälkeen tyhmät neitsyet pelästyvät tulevat järkiinsä. Moni tekee parannuksen, mutta kun ei ole enää pelastavaa tempausta, niin ei auta muu kuin kestää koettelu ja antikristuksen vainot. Marttyyrit pelastuvat, jos eivät ota käteensä tai otsaansa pedon merkkiä.

    Se harva joukko, joka on vielä elossa Jeesuksen tullessa temmataan ilmakehään heitä vastaan, jolloin kaikki Jeesuksen omat kokoontuvat yhteen. Näiden joukossa on mm. kristityiksi kääntyneet juutalaiset.


   • kronologianmukaan
    Lukekaapa kirjoitti:

    Dan.12:1 "Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat.
    2 Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen.
    3 Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti.
    4 Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat, ja ymmärrys lisääntyy."

    Missä on Juman kansa enkeliruhtinaan suojeluksen aikana?

    Matt.24:21 "Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule.
    22 Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään.
    23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
    24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."

    Valittujen tähden ne päivät lyhennetään!

    Minkä tähden, jos valitut ovat jo taivaassa?

    Sakarjan kirja kertoo viimeisten päivien tapahtumista. Silloin nimenomaan juutalaisia kääntyy Jeesuksen puoleen, kun antikristus alkaa riehumaan Jerusalemissa. Jeesus tulee pelastamaan jäännöksen yhdessä pyhiensä kanssa, jolloin mm. kääntyneet juutalaiset temmataan tuuliin ja pilviin Jeesusta vastaan, mutta ei taivaaseen, koska se juna oli mennyt ohi ennen tätä.

    Sakarja 14:
    1 Jerusalem,
    Herran päivä on jo lähellä!
    Sinä päivänä sinut ryöstetään tyhjäksi,
    ja saalis jaetaan muuriesi sisällä.
    2 Minä kokoan kaikki kansat
    taistelemaan Jerusalemia vastaan.
    Kaupunki valloitetaan,
    talot ryöstetään,
    naiset raiskataan,
    puolet kaupungin asukkaista
    viedään vieraaseen maahan.
    Mutta jäljelle jääneitä ei tuhota.
    3 Herra itse lähtee sotaan viholliskansoja vastaan, niin kuin hän on lähtenyt ennenkin vihollisen hyökätessä.

    4 Hän seisoo sinä päivänä Öljymäellä, joka kohoaa Jerusalemin itäpuolella. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen, toinen puoli vuoresta väistyy pohjoiseen, toinen puoli etelään, ja välille syntyy valtaisa laakso. 5 Te pakenette vuorten välissä olevaa laaksoa pitkin, ja se ulottuu Asaliin asti. Te pakenette, niin kuin paettiin maanjäristystä Juudan kuninkaan Ussian aikana. Sitten Herra, teidän Jumalanne, tulee Jerusalemiin, ja kaikki pyhät ovat hänen mukanaan.


   • totuus_voittaa
    näin__on kirjoitti:

    Apostoli Tuomas sanoi, että Jeesus on Herra ja Jumala. Apostoli Johannes sanoi, että Isä ja Poika ovat yhtä eli ovat samat. Jesaja sanoo myös, että syntynyt poika on iankaikkinen Isä:

    Jes 9:5 Sillä lapsi on syntynyt meille,
    poika on annettu meille.
    Hän kantaa valtaa harteillaan,
    hänen nimensä on
    Ihmeellinen Neuvontuoja, Väkevä Jumala,
    Iankaikkinen Isä, Rauhan Ruhtinas.

    Paavali sanoi, jokaisen on tunnustettava, että Jeesus Kristus on Herra, joten Jehovan todistajat ja unitaarit eivät pelastu.

    "Apostoli Tuomas sanoi, että Jeesus on Herra ja Jumala."

    Apostoli Tuomas uskoi niinkuin Jeesus oli käskenyt: "Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun"(Joh 14:1)

    Jeesus on Herra koska "Jumala on tehnyt Jeesuksen Herraksi ja Messiaaksi" (Ap. t. 2:36)

    Jeesus itse sanoi että hän on Jumalan Poika (Joh 10:36), ja samoin todistaa Jumala Jeesuksesta (Luukas 9:35)

    Se että Jeesus on Herra ei siis tarkoita samaa kuin että Jeesus on Jumala, sen voi Raamatusta selvästi lukea esimerkiksi tästä:

    "meillä on vain yksi Jumala, Isä. Hänestä on kaikki lähtöisin, ja hänen luokseen olemme matkalla. Meillä on vain yksi Herra, Jeesus Kristus. Hänen välityksellään on kaikki luotu, niin myös meidät." (1 Kor 8:6)

    ja tästä:

    "ainoan Jumalan, hänen, joka on pelastanut meidät Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme kautta, hänen on kirkkaus, korkeus, voima ja valta, ennen aikojen alkua, nyt ja ikuisesti. Aamen." (Juud 1:25)

    "Apostoli Johannes sanoi, että Isä ja Poika ovat yhtä eli ovat samat."

    Ei pidä tahallaan väärinymmärtää apostoli Johannesta. Apostoli sanoo mitä pitää uskoa jotta saa elämän:

    "Tämä on kirjoitettu siksi, että te uskoisitte Jeesuksen olevan Kristus, Jumalan Poika, ja että teillä, kun uskotte, olisi elämä hänen nimensä tähden." (Joh 20:31)

    Pitää siis uskoa että Jeesus on Kristus Jumalan Poika.

    "Paavali sanoi, jokaisen on tunnustettava, että Jeesus Kristus on Herra, joten Jehovan todistajat ja unitaarit eivät pelastu."

    Paavali ei takuulla sano Jeesusta Kristusta vastaan joten te jumalattomat vääristelette Jumalan Sanaa.

    Jeesus Kristus sanoo: "Ja ikuinen elämä on sitä, että he tuntevat sinut, ainoan todellisen Jumalan, ja hänet, jonka olet lähettänyt, Jeesuksen Kristuksen." (Joh 17:3)


   • Lukekaapa

    Ei perustu Raamatun opetukseen tämä selostuksesi. Mistä olet moista lukenut / oppinut?

    Paavolan opetus Kristuksen paluun ajoittumisesta ahdingon loppuun on raamatullinen.

    Kahden mahdollisuuden oppi on Saatanasta! Ilmiselvästi!


   • Lukekaapa
    Lukekaapa kirjoitti:

    Ei perustu Raamatun opetukseen tämä selostuksesi. Mistä olet moista lukenut / oppinut?

    Paavolan opetus Kristuksen paluun ajoittumisesta ahdingon loppuun on raamatullinen.

    Kahden mahdollisuuden oppi on Saatanasta! Ilmiselvästi!

    Edellinen suunnattu nimimerkille: kronologianmukaan


   • kronologianmukaan
    Lukekaapa kirjoitti:

    Ei perustu Raamatun opetukseen tämä selostuksesi. Mistä olet moista lukenut / oppinut?

    Paavolan opetus Kristuksen paluun ajoittumisesta ahdingon loppuun on raamatullinen.

    Kahden mahdollisuuden oppi on Saatanasta! Ilmiselvästi!

    No jos et pysty lukemaan ja ymmärtämään Raamattua, niin turha tässä on jatkaa keskustelua.


   • 1234567---
    kronologianmukaan kirjoitti:

    No kun ensin rauhan aikana viisaat neitsyet haetaan pellolta pois tekemästä työtä, ettei antikristus heitä niele suuhunsa. Se on rauhan aikana, koska viimeisinä päivinä kukaan ei ole pellolla tekemässä työtä, kuin ei ole vettä, siemenviljaa, aurinko polttaa liian kuumana, rakeita sataa, vesistöt ovat saastuneita jne.

    Tempauksen jälkeen tyhmät neitsyet pelästyvät tulevat järkiinsä. Moni tekee parannuksen, mutta kun ei ole enää pelastavaa tempausta, niin ei auta muu kuin kestää koettelu ja antikristuksen vainot. Marttyyrit pelastuvat, jos eivät ota käteensä tai otsaansa pedon merkkiä.

    Se harva joukko, joka on vielä elossa Jeesuksen tullessa temmataan ilmakehään heitä vastaan, jolloin kaikki Jeesuksen omat kokoontuvat yhteen. Näiden joukossa on mm. kristityiksi kääntyneet juutalaiset.

    Tempauksen jälkeen ei kukaan tee enää parannusta, sillä KAIKKI jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään.


  • Kuka.lieneekään

   JABINILLA näyttää olevan raamatullinen tieto asiasta. Kommentointi hehkuu rukouksen henkeä.

   • kronologianmukaan

    Ja hahhhaaaah!!!! Mikä vitsi. Oletko itse Jabin???


  • tietotuusjaelämä

   Paavola on muuten täysin oikeassa. Mitään tempausta ei tapahdu ja jokainen elävä on suuressa ahdistuksessa, sanoi Jeesus.
   Joka ei Häneen usko, on turha selittää teorioita täällä.

   • ProRaamattu

    Sellainen opetus, ettei tempausta tapahdu, ei toteuttaisi Jeesuksen ennustusta siitä päivästä, joka on kuin Lootin ja Nooan päivät. Ensin on rauha ja ihmiset pellolla töissä. Sitten yhtäkkiä vanhurskaat pelastetaan ja sen jälkeen tulee tuho. Näin tapahtuu, kun alkaa viimeisten päivien vitsauksen.

    Paavolan opetuksessa on se vaarallista, että hän sanoo sellaista, ettei tempauksen jälkeen voi kukaan pelastua. Tämä on ollut minulle yksi merkki siitä, ettei se mies ole muuta kuin eksyttäjä.


   • Random-975
    ProRaamattu kirjoitti:

    Sellainen opetus, ettei tempausta tapahdu, ei toteuttaisi Jeesuksen ennustusta siitä päivästä, joka on kuin Lootin ja Nooan päivät. Ensin on rauha ja ihmiset pellolla töissä. Sitten yhtäkkiä vanhurskaat pelastetaan ja sen jälkeen tulee tuho. Näin tapahtuu, kun alkaa viimeisten päivien vitsauksen.

    Paavolan opetuksessa on se vaarallista, että hän sanoo sellaista, ettei tempauksen jälkeen voi kukaan pelastua. Tämä on ollut minulle yksi merkki siitä, ettei se mies ole muuta kuin eksyttäjä.

    Mitä vaarallista on yhden mahdollisuuden opetuksessa?

    https://youtu.be/YrCeWHLijKk


   • 1234567---
    ProRaamattu kirjoitti:

    Sellainen opetus, ettei tempausta tapahdu, ei toteuttaisi Jeesuksen ennustusta siitä päivästä, joka on kuin Lootin ja Nooan päivät. Ensin on rauha ja ihmiset pellolla töissä. Sitten yhtäkkiä vanhurskaat pelastetaan ja sen jälkeen tulee tuho. Näin tapahtuu, kun alkaa viimeisten päivien vitsauksen.

    Paavolan opetuksessa on se vaarallista, että hän sanoo sellaista, ettei tempauksen jälkeen voi kukaan pelastua. Tämä on ollut minulle yksi merkki siitä, ettei se mies ole muuta kuin eksyttäjä.

    TEMPAUKSEN JÄLKEEN EI VOI KUKAAN PELASTUA, SE ON 100% VARMAA SE. KAIKKI JUMALATTOMAT SAAVAT SURMANSA JEESUKSEN TOISESSA TULEMISESSA HÄNEN ILMESTYKSESTÄÄN.


  • Jabin

   Jumalan Sanassa löytyy vain yhdenlainen Jeesuksen paluu, joka on näkyvä ja kuuluva, Sanassa ei ole oppia mistään salaisesta katoamisesta.
   Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

   Sotien ja levottomuuksien jälkeen seuraa hetken rauhallinen aika antkristuksen hallitessa.
   Ihmiset sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.
   Ajattelen, että Jeesus tulee nimenomaaan silloin kuin Googin joukot yllättäin hyökkäävät Israeliin.
   "Mutta sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan"

   • kronologianmukaan

    Teet saman virheen, mitä tekee Petri Paavola ja Toni Torppa. Paavola erehtyy, koska hän kuvittelee Matteuksen evankeliumin tarkoittavan yksin vain tätä ilmaan nousemista. Raamattu kertoo tempauksesta pois ahdistusten ajoilta ja lopussa tapahtuvasta joukkokoontumisesta ilmakehässä sinne saapuvan Jeesuksen luokse, josta tulevat kaikki yhdessä Jerusalemiin.

    Matteuksen evankeliumissa on tempaus, josta on esikuva Eenokin katoamisesta näkyvistä. Hän oli vanhurskas ja hänet otettiin pois. Samalla tavalla aloituksessa siteeratut Matteuksen evankeliumin katkelmat kertovat siitä, kun enkelit tulevat hankemaan Jumalan viisaat neitsyet pois. Tämä aika ei voi olla ahdistusten aikojen lopulla, koska silloin kukaan ei voi tehdä työtä pellolla rauhassa, kuten Jeesus kertoo.

    Tyhmät neitsyet jätetään maan päälle ja heitä lienee paljon enemmän, mitä on viisaita. Tyhmät jäävät antikristuksen vainottavaksi ja heille pakotetaan ottamaan pedon merkki, muuten heidät surmataan.

    Raamatun kuvaus tempauksesta tuuliin ja pilviin on toinen tapahtuma. Siinä ei temmattava häviä taivaaseen vaan nousee ilmaan vastaan Jeesusta. Kyse on joukkokoontumisesta, ei matkasta taivaaseen.


   • Raamatun.mukaan

    Tässä on kuvattu ahdistusten aikojen lopulla olevat tapahtumat. Ensin nousee ylös Jumalan pyhät maan päälle ensimmäisessä ylösnousemuksessa. He ovat voimakkaita kuin sotilaat ja kuolemattomia. Sen jälkeen yhdessä maan päällä elossa olevien kanssa ylösnousseet temmataan ylös ilmakehään vastaan Jeesusta. He saapuvat yhdessä Jerusalemiin.

    1 Tess 4:15 Ilmoitamme teille, mitä Herra on sanonut: Me elossa olevat, jotka saamme jäädä tänne siihen asti kun Herra tulee, emme ehdi poisnukkuneiden edelle. 16 Itse Herra laskeutuu taivaasta ylienkelin käskyhuudon kuuluessa ja Jumalan pasuunan kaikuessa, ja ensin nousevat ylös ne, jotka ovat kuolleet Kristukseen uskovina. 17 Meidät, jotka olemme vielä elossa ja täällä jäljellä, temmataan sitten yhdessä heidän kanssaan pilvissä yläilmoihin Herraa vastaan. Näin saamme olla aina Herran kanssa.

    On ihan eri tapahtuma, mitä aloitus kuvaa. On varsinainen tempaus ja sen lopussa tapahtuva joukkokoontuminen ilmakehässä. Ennen pahojen katastrofien alkamista viisaat neitsyet häviävät maan päältä yhtäkkiä ja menevät taivaaseen. Se tapahtuu vielä kun on suhteellisen rauhaisaa ja pellolla voi tehdä työtä. Sen jälkeen tulee maan päälle niin pahoja vitsauksia, ettei pelloilla enää voi tehdä työtä.

    Matteus 24:
    31 Suuren torven soidessa hän lähettää enkelinsä neljälle ilmansuunnalle kokoamaan kaikkialta, maan kaikista ääristä ne, jotka hän on valinnut. ----

    36 "Mutta sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. 37 Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee. 38 Vedenpaisumuksen edellä ihmiset söivät ja joivat, menivät naimisiin ja naittivat tyttäriään aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin. 39 Kukaan ei aavistanut mitään, ennen kuin tulva tuli ja vei heidät kaikki mennessään. Samoin käy, kun Ihmisen Poika tulee. 40 Kaksi miestä on pellolla: toinen otetaan, toinen jätetään. 41 Kaksi naista on jauhamassa viljaa: toinen otetaan, toinen jätetään.

    Jes. 57:1: Vanhurskas katoaa, eikä kukaan sitä huomaa. Hurskaat miehet otetaan pois, eikä kukaan sitä ymmärrä, sillä vanhurskas otetaan pois onnettomuuden alta. (Raamattu Kansalle)

    Ilmestyskirja 2:10 Sinä olet tarkoin seurannut sanaani ja kestänyt, ja siksi minä puolestani tarkoin varjelen sinua ja pelastan sinut siitä koetuksen hetkestä, joka kohtaa koko maailman ja panee koetteelle maan asukkaat.

    Itse asiassa Petri Paavola on pahasti erehtynyt tässä asiassa ja tekee aikamoista syntiä levittämällä pelkkää omaa väärää teoriaansa.


   • 1234567---
    kronologianmukaan kirjoitti:

    Teet saman virheen, mitä tekee Petri Paavola ja Toni Torppa. Paavola erehtyy, koska hän kuvittelee Matteuksen evankeliumin tarkoittavan yksin vain tätä ilmaan nousemista. Raamattu kertoo tempauksesta pois ahdistusten ajoilta ja lopussa tapahtuvasta joukkokoontumisesta ilmakehässä sinne saapuvan Jeesuksen luokse, josta tulevat kaikki yhdessä Jerusalemiin.

    Matteuksen evankeliumissa on tempaus, josta on esikuva Eenokin katoamisesta näkyvistä. Hän oli vanhurskas ja hänet otettiin pois. Samalla tavalla aloituksessa siteeratut Matteuksen evankeliumin katkelmat kertovat siitä, kun enkelit tulevat hankemaan Jumalan viisaat neitsyet pois. Tämä aika ei voi olla ahdistusten aikojen lopulla, koska silloin kukaan ei voi tehdä työtä pellolla rauhassa, kuten Jeesus kertoo.

    Tyhmät neitsyet jätetään maan päälle ja heitä lienee paljon enemmän, mitä on viisaita. Tyhmät jäävät antikristuksen vainottavaksi ja heille pakotetaan ottamaan pedon merkki, muuten heidät surmataan.

    Raamatun kuvaus tempauksesta tuuliin ja pilviin on toinen tapahtuma. Siinä ei temmattava häviä taivaaseen vaan nousee ilmaan vastaan Jeesusta. Kyse on joukkokoontumisesta, ei matkasta taivaaseen.

    HARHOJA KIRJOITAT ! Kaikki antikristuksen vainot, ja pedon kumartamiset ovat ennen tempausta.
    Pedonmerkki on sunnuntai ja ollut pedonmerkkinä 300-luvulta lähtien. . . Jumalan merkki on sapatti.


  • hnnnbgg

   Matt 24:29 Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.
   24:30 Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.
   24:31 Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.

   Tässä sanotaan selvästi, että valitut kootaan vasta AHDISTUKSEN JÄLKEEN.

   • Raamatun.mukaan

    Et ilmeisesti lue ollenkaan edellä olevia perusteluja.

    Viisaat neitsyet pelastetaan ennen antikristuksen vainoja ja loput pelastuvat Jeesuksen tullessa. Nämä loput ovat parannuksen tehneitä mm. kristityiksi kääntyneitä juutalaisia. On ensin tempaus Jumalan valtaistuimen eteen ja lopussa on ylös nostaminen ilmakehään Jeesusta vastaan.


   • 1234567---
    Raamatun.mukaan kirjoitti:

    Et ilmeisesti lue ollenkaan edellä olevia perusteluja.

    Viisaat neitsyet pelastetaan ennen antikristuksen vainoja ja loput pelastuvat Jeesuksen tullessa. Nämä loput ovat parannuksen tehneitä mm. kristityiksi kääntyneitä juutalaisia. On ensin tempaus Jumalan valtaistuimen eteen ja lopussa on ylös nostaminen ilmakehään Jeesusta vastaan.

    Kirjoituksesi johdattaa monia lukijoita harhaan. KAIKKI vainot on ennen tempausta. Tempaushan tapahtuu Jeesuksen toisessa tulemisessa. Jeesus vie omansa 1000 vuodeksi taivaaseen.
    Tämän jälkeen ei voi kukaan enää pelastua, sillä KAIKKI jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään.


  • Jabin

   Opetus siitä Jeesus kokoaa omansa pois ennen "ahdsituksen aikaa" on vaarallinen oppi. Mitenkähän käy uskovien sitten kun todelliset antiristilliset ajat ja vainot koittavat?
   Sanassa on kirjoitettu: Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden. Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.
   Sanan mukaan on kaksi erillistä ryhmää, jotka Jeesus tulee noutamaan: Elossa olevat Jeesukseen uskovat ja ne jotka ovat Herraan turvaten nukkuneet pois.
   Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet.
   Kummatkin Jeesus noutaa samalla kertaa, kuitenkin niin että nukkuneet ensin.
   Jeesuksen tulosta on kirjotettu: Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa,

   • saviseutulainen

    Eikö Herran Jeesuksen tulemus/paluu ole YKSI, AINUT JA KERTAKAIKKINEN.
    Tuo SUURI JA JULKINEN!?
    Eli salaista tempausta näin ollen ei ole.
    Eikö meille Herraan Jeesukseen uskoville ja turvaaville riitä tieto siitä, ETTÄ HÄN TULEE. Ja Häneen, Jeesukseen Kristukseen, alati turvaamalla, saamme rukoilla Häneltä voimaa ja johdatusta siihen, että valmiina ja hereillä olisimme.
    Olimmepa täällä maan päällä Hänen tulemuksensa hetkellä, tai Jumalan tahdosta pois nukkuneet ennen Herran Jeesuksen suurta tulemusta.
    Uskosta osattomia ei kaiketi tule tuudittaa siihen käsitykseen, että Jeesuksen paluun ja seurakunnan ( uudestisyntyneiden uskovien ) täältä katoamisen ( ylöstempauksen ) jälkeen voisi vielä tulla kääntymykseen ja parannukseen.
    Mitä uskoa se vaatii huutaa Jumalan puoleen sen jälkeen, kun jokainen silmä ja korva on saanut nähdä ja kuulla, että KAIKKI MITÄ RAAMATUSSA OLI JEESUKSESTA KRISTUKSESTA KIRJOITETTU, OLIKIN TOTTA!?
    Eikö se ole myöhäistä katumusta - yhtä myöhäistä kuin se, että joutuu huomaamaan kuolemansa hetkellä, että kaikki mitä Raamatussa oli kirjoitettu/mistä uskovaiset olivat kertoneet ja VAROITTANEET, ONKIN TOTTA!?
    Eikö kuoltuaan ole totisesti myöhäistä huutaa avuksensa Herran nimeä!?
    Eikö ihmisen tule elämänsä päivinä ja hetkinä huutaa avukseen Herran Jeesuksen nimeä, ja kaikessa USKOA, LUOTTAA JA TURVATA HÄNEEN.


   • Raamatun.mukaan
    saviseutulainen kirjoitti:

    Eikö Herran Jeesuksen tulemus/paluu ole YKSI, AINUT JA KERTAKAIKKINEN.
    Tuo SUURI JA JULKINEN!?
    Eli salaista tempausta näin ollen ei ole.
    Eikö meille Herraan Jeesukseen uskoville ja turvaaville riitä tieto siitä, ETTÄ HÄN TULEE. Ja Häneen, Jeesukseen Kristukseen, alati turvaamalla, saamme rukoilla Häneltä voimaa ja johdatusta siihen, että valmiina ja hereillä olisimme.
    Olimmepa täällä maan päällä Hänen tulemuksensa hetkellä, tai Jumalan tahdosta pois nukkuneet ennen Herran Jeesuksen suurta tulemusta.
    Uskosta osattomia ei kaiketi tule tuudittaa siihen käsitykseen, että Jeesuksen paluun ja seurakunnan ( uudestisyntyneiden uskovien ) täältä katoamisen ( ylöstempauksen ) jälkeen voisi vielä tulla kääntymykseen ja parannukseen.
    Mitä uskoa se vaatii huutaa Jumalan puoleen sen jälkeen, kun jokainen silmä ja korva on saanut nähdä ja kuulla, että KAIKKI MITÄ RAAMATUSSA OLI JEESUKSESTA KRISTUKSESTA KIRJOITETTU, OLIKIN TOTTA!?
    Eikö se ole myöhäistä katumusta - yhtä myöhäistä kuin se, että joutuu huomaamaan kuolemansa hetkellä, että kaikki mitä Raamatussa oli kirjoitettu/mistä uskovaiset olivat kertoneet ja VAROITTANEET, ONKIN TOTTA!?
    Eikö kuoltuaan ole totisesti myöhäistä huutaa avuksensa Herran nimeä!?
    Eikö ihmisen tule elämänsä päivinä ja hetkinä huutaa avukseen Herran Jeesuksen nimeä, ja kaikessa USKOA, LUOTTAA JA TURVATA HÄNEEN.

    Näyttä siltä, että teidät on helluntailaiset eksyttäjäopettajat, kuten Petri Paavola ja Toni Torppa, johdattaneet aivan harhaan. Lukekaa, mitä Raamatussa on, älkääkä lukeko Paavolan kirjoituksia. Alussa on siteerattu asianmukaiset kohdat Raamatusta, jotka kertovat miten asia menee.


  • markkulievonen

   Hieman ohi aiheen ja yleistäen. Niin, en tiedä onko tämä/kin geneettisyyteen liittyvä, mutta todellisuus on, miten ihmisen perusolemukseen kuulu elinympäristössä olevien vallitsevien asioiden totena pitämiseen. Siis asiat on ikään kuin päivän selviä ja tämä tulee juuri ympäristön kautta tulleen mielikuvan ohjauksesta = sen rakentumisesta. Jokainen pitänee maapalloa pyöreänä,- vaikka ei itse ole rakentanut asiasta mielikuvaa ja lienee myös todellisuutta.Vaikka ei voi tarkistaa onko se totta vaiko ei.

   Ajatellen Raamatun asioita, niin lähes jokainen pitää päivän selvinä asioina näitä "seurakuntia", jotka todellisesti on uskonnollisia puolueita, joita Raamattu ei todellisesti edes tunne. Apostolit opettivat yhdestä paikallisseurakunnasta.

   Toinen päivän selvänä asiana pidetään vesikastetta,- jolla ihminen liitetään "seurakuntaan" = uskonnolliseen puolueeseen. Vaikka,- todellisesti koko Johannekseen liittyvät vesikaste kohdentui Israelilaisiin,- ei pakanoihin. Meihin pakanoihin liittyy ainoastaan Pyhällä Hengellä kastaminen,- ei vedellä,- koska emme ole Israelilaisia. Tosin Raamatun käännökset aikain saatossa on muutettu vesikastetta tukevaksi. Kiitos roomalaiskatollilaisuuden ja siten on tehty otolllinen maaperä ihmisen hallitsevuuteen.

   Niin, tai yleisesti luullaan, miten miten ennen ajat oli paremmat,- vaikka todellisesti Suomessa elänyt ihminen ei ole viettänyt näin hyvää aikaa kuin tänä 2017 armon vuonna vietämme. Siis elämme parasta aikaa, jota 100- vuotiaassa Suomessa on koskaan vietetty. Ihminen on kasvanut sukupolvien saatossa,- jopa avoimemmaksi kuin 100- vuotta sitten. Samoin ihmisen kasvuympäristö ei ole ollut näin hyvä kuin se nyt on.

   Niin, edelleen mainitsen. Jos aikoinaan en olisi kyseenalaistanut suuressa maailmassa vellovaa änkytysteroriaa, niin edelleen omaisin puhehäiriön. Etsien ja kyseenalaistaen vellovan mielikuvan löysin totuuden.

   Aivan samaa suosittelen jokaiselle ihmiselle, miten läpikäydä ja tarkistaa perinpohjin kuuluuko JUMALAN tahtoon vedellä kastaminen (siten kaksi kastetta),- vai onko pakanoiden "tyytyminen" vain Hengellä kastamiseen ( =yksi kaste). Samoin kuin tulla ymmärtämään todellinen seurakunta.

   Niin, kaikkein ihmeellisin tila on ihmisessä,- joka toimii kuin papukaija eli tietoisesti kopioi ja toistelee toisen ihmisen ajatuksia,- tutkimatta niitä itse ja siten ei omaa kuvata asiaa omin sanoin,- pettäen itsensä. Siis todellisuudessa elää arkeaan toisen ihmisen kautta.

   Palatakseni sivun aiheeseen,- tempaukseen, niin todellisesti tämän asian tietämisellä ei ole mitään rakentavaa uskovaiselle ihmiselle. Yhtä paljon, jos pohtisimme mikä on silloinen ulkolämpötila maassamme ylöstempauksen aikana.
   Punainen lanka on edelleen. Miten ihmisen tulisi elää JUMALAN tahdossa eli omata Kristuksen mielisyys. Tällä kortilla avautuu kaikki ovet ja jokaisen sukupolven aikana.

  • das8e789

   Kertomus viisaista ja tyhmistä neitsyeistä on opetus siitä, että aina on pidettävä öljyä lampussa. Tämän kertomuksen tarkoitus ei ole toimia lopun ajan tapahtumien tarkkana kuvauksena ja on väärin perustaa lopun ajan tapahtumat tällaisen kertomuksen varaan. Tämä kertomus sisältää opetuksen kaikkien aikojen seurakunnille eikä vain lopun ajan seurakunnille.

   Neisyet eivät voi tarkoittaa yksittäisiä ihmisiä sillä neitsyt-sanaa ei koskaan käytetä eikä voida käyttää miehistä ja kyllä osa miehistäkin odottaa Jeesusta tulevaksi. Neitsyt-sana tässä vertauksessa viittaakin selvästi seurakuntiin, seurakunnista sitä käytetään usein Raamatussa. Jeesuksen tullessa osa seurakunnista on siis niin maallistuneita ja hengellisesti kuolleita, että Pyhän Hengen tuli on kokonaan sammunut siellä.

   Matteuksen evankeliumi:
   25:1 "Silloin on taivasten valtakunta oleva kymmenen neitsyen kaltainen, jotka ottivat lamppunsa ja lähtivät ylkää vastaan.
   25:2 Mutta viisi heistä oli tyhmää ja viisi ymmärtäväistä.
   25:3 Tyhmät ottivat lamppunsa, mutta eivät ottaneet öljyä mukaansa.
   25:4 Mutta ymmärtäväiset ottivat öljyä astioihinsa ynnä lamppunsa.
   25:5 Yljän viipyessä tuli heille kaikille uni, ja he nukkuivat.
   25:6 Mutta yösydännä kuului huuto: 'Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.'
   25:7 Silloin kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon.
   25:8 Ja tyhmät sanoivat ymmärtäväisille: 'Antakaa meille öljyänne, sillä meidän lamppumme sammuvat.'
   25:9 Mutta ymmärtäväiset vastasivat ja sanoivat: 'Emme voi, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin myyjäin luo ostamaan itsellenne.'
   25:10 Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin.
   25:11 Ja myöhemmin toisetkin neitsyet tulivat ja sanoivat: 'Herra, Herra, avaa meille!'
   25:12 Mutta hän vastasi ja sanoi: 'Totisesti minä sanon teille: minä en tunne teitä.'

  • totuus_voittaa

   "Sinä olet tarkoin seurannut sanaani ja kestänyt, ja siksi minä puolestani tarkoin varjelen sinua ja pelastan sinut siitä koetuksen hetkestä, joka kohtaa koko maailman ja panee koetteelle maan asukkaat." (Ilm 3:10)

   Jeesuksen Kristuksen Jumala on Isä, ainoa totinen Jumala (Joh 17:1-3, Joh 20:17, Markus 12:29)

   "Mutta tämä on iankaikkinen elämä, että he tuntevat sinut, joka yksin olet totinen Jumala, ja hänet, jonka sinä olet lähettänyt, Jeesuksen Kristuksen." (Joh 17:3)

   Helluntailaisten jumala on "Pyhä Kolminaisuus":

   "On yksi, iankaikkinen Jumala kolmessa persoonassa: Isä ja Poika ja Pyhä Henki."

   Onko tämä Jeesuksen sanan tarkkaa seuraamista?

   Ei ole.

   Onko helluntailaisilla toivoa koetuksen hetkestä pelastumisesta.

   Ilm 3:10 mukaan ei ole koska Jeesuksen sanaa ei seurata.

   Helluntailaisilla ei ole Jeesuksen Kristuksen Jumalaa eikä alkuseurakunnan Jumalaa:

   "meillä on vain yksi Jumala, Isä" ja "vain yksi Herra, Jeesus Kristus" (1 Kor 8:6)

  • oijsdnas89as78e3

   Nimimerkki "Raamatun.mukaan" kirjoitti:
   """...........
   1 Tess 4:15 Ilmoitamme teille, mitä Herra on sanonut: Me elossa olevat, jotka saamme jäädä tänne siihen asti kun Herra tulee, emme ehdi poisnukkuneiden edelle. 16 Itse Herra laskeutuu taivaasta ylienkelin käskyhuudon kuuluessa ja Jumalan pasuunan kaikuessa, ja ensin nousevat ylös ne, jotka ovat kuolleet Kristukseen uskovina. 17 Meidät, jotka olemme vielä elossa ja täällä jäljellä, temmataan sitten yhdessä heidän kanssaan pilvissä yläilmoihin Herraa vastaan. Näin saamme olla aina Herran kanssa.
   ..........
   Matteus 24:
   31 Suuren torven soidessa hän lähettää enkelinsä neljälle ilmansuunnalle kokoamaan kaikkialta, maan kaikista ääristä ne, jotka hän on valinnut. ----
   ....
   36 "Mutta sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. 37 Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee. 38 Vedenpaisumuksen edellä ihmiset söivät ja joivat, menivät naimisiin ja naittivat tyttäriään aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin. 39 Kukaan ei aavistanut mitään, ennen kuin tulva tuli ja vei heidät kaikki mennessään. Samoin käy, kun Ihmisen Poika tulee. 40 Kaksi miestä on pellolla: toinen otetaan, toinen jätetään. 41 Kaksi naista on jauhamassa viljaa: toinen otetaan, toinen jätetään.

   Ilmestyskirja 2:10 Sinä olet tarkoin seurannut sanaani ja kestänyt, ja siksi minä puolestani tarkoin varjelen sinua ja pelastan sinut siitä koetuksen hetkestä, joka kohtaa koko maailman ja panee koetteelle maan asukkaat."""

   Nimimerkki "Raamatun mukaan" ei ymmärrä mitä tempaaminen tarkoittaa. Tempaaminen tarkoittaa sitä, että vainajat nousevat ensin ylös haudoistaan ja sitten maan päällä olevat uskovaiset yhdessä heidän kanssaan nousevat taivaaseen. Jeesus siis ikäänkuin vetää nuo ihmiset vastaansa tai luoksensa. Tempaamiseen ei sisälly sitä, että enkelit kantaisivat nuo ihmiset taivaaseen.

   Siksi nuo raamatunjakeet eivät voi tarkoittaa samaa tapahtumaa, siis 1 Tess 4:15 ja Matt 24:31.
   Matt 24:31 jakeisiin ei myöskään ole Raamatussa liitetty kuolleiden ylösnousemista. Nimimerkki "Raamatun mukaan" on pahasti väärässä, kun hän kuvittelee, että tässä puhuttaisiin samasta tapahtumasta.

   Ilm 2:10 puhuttelee seurakuntaa eikä yksilöuskovia. Nimimerkki "Raamatun mukaan" on kovin mukavuudenhaluinen, kun hän haluaisi välttää kaikki vainot ja ahdistuksen. Raamattu lupaa, että kaikkia, jotka haluavat elää Jumalan Sanan mukaan, vainotaan. Jos Jumala toimisi ihmisten mukavuudenhalun tyydyttämiseksi, hän ei olisi antanut Jeesuksen kuolla ristillä eikä Pietarinkaan pää alaspäin ristillä.

   Jumala ajattelee asioita iankaikkisuuden näkökulmasta ja siksi on tärkeää, että uskovaisia todistajia on maan päällä, jotta muutkin ihmiset voisivat pelaastua. Jos Jumala ajattelisi vain uskovaisten mukavuudenhalua, silloinhan Jumala voisi otta kaikki uskovaiset pois maan päältä vaikka heti.

   • Raamatun.mukaan

    Sinä olet lukenut liikaa helluntailaisia nettisivustoja esim. Petri Paavolaa, joka on eksyttäjä.

    Näet vain ne hetket, jotka tapahtuvat kun Jeesus palaa maan päälle. Mutta joitakin aikoja ennen sitä tapahtuu ihmisten pelastaminen Jumalan valtaistuimen eteen. Jeesus kuvaa sitä aikaa rauhan aikana, jolloin pellolla tehdään työtä.

    Sinun harhaoppisi ei kestä koettelua Raamatulla. Kun Jumala lähettää Matteuksen evankeliumin mukaan enkelit hakemaan Jumalan oman jokaiselta neljältä maailman kulmalta, niin silloin on rauhallista ja pellolla tehdään työtä. Lopun päivinä ei voi pellolla tehdä työtä, koska vitsaukset ovat tuhonneet kaiken peltojen kasvuston ja maan. Tällaista ei voi tapahtua Jeesuksen tullessa. Nooan ja Lootin päivät olivat juuri tällaisia. Tämä tulee täytenä yllätyksenä.

    Kyse on siitä, että ennen antikristuksen vainoja pelastetaan Jumalan viisaat morsiusneidot pois ja tyhmät jätetään maan päälle. Se menee suuri piirtein siten, että muutama ihminen per seurakunta pelastetaan ja sadat ellei tuhannet uskovat jäävät maan päälle antikristuksen vainojen alle.

    Ne jotka selviävät elossa loppuun asti ja eivät ota pedon merkkiä ja ovat tehneet parannuksen, niin he pääsevät ilmakehään leijumaan Jeesusta vastaan ja laskeutuvat sieltä Jerusalemiin, joka on Jumalan omien joukkokoontuminen.


   • 1234567---
    Raamatun.mukaan kirjoitti:

    Sinä olet lukenut liikaa helluntailaisia nettisivustoja esim. Petri Paavolaa, joka on eksyttäjä.

    Näet vain ne hetket, jotka tapahtuvat kun Jeesus palaa maan päälle. Mutta joitakin aikoja ennen sitä tapahtuu ihmisten pelastaminen Jumalan valtaistuimen eteen. Jeesus kuvaa sitä aikaa rauhan aikana, jolloin pellolla tehdään työtä.

    Sinun harhaoppisi ei kestä koettelua Raamatulla. Kun Jumala lähettää Matteuksen evankeliumin mukaan enkelit hakemaan Jumalan oman jokaiselta neljältä maailman kulmalta, niin silloin on rauhallista ja pellolla tehdään työtä. Lopun päivinä ei voi pellolla tehdä työtä, koska vitsaukset ovat tuhonneet kaiken peltojen kasvuston ja maan. Tällaista ei voi tapahtua Jeesuksen tullessa. Nooan ja Lootin päivät olivat juuri tällaisia. Tämä tulee täytenä yllätyksenä.

    Kyse on siitä, että ennen antikristuksen vainoja pelastetaan Jumalan viisaat morsiusneidot pois ja tyhmät jätetään maan päälle. Se menee suuri piirtein siten, että muutama ihminen per seurakunta pelastetaan ja sadat ellei tuhannet uskovat jäävät maan päälle antikristuksen vainojen alle.

    Ne jotka selviävät elossa loppuun asti ja eivät ota pedon merkkiä ja ovat tehneet parannuksen, niin he pääsevät ilmakehään leijumaan Jeesusta vastaan ja laskeutuvat sieltä Jerusalemiin, joka on Jumalan omien joukkokoontuminen.

    Harhaa mikä harhaa ! Kaikki vainot ja pedon kumartamiset ovat, ennen tempausta.

    Pedonmerkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. . . . Jumalan merkki on sapatti. . . Tulee valita oikein että pääsee tempaukseen mukaan kun Jeesus tulee toisen kerran.


   • nohellari
    Raamatun.mukaan kirjoitti:

    Sinä olet lukenut liikaa helluntailaisia nettisivustoja esim. Petri Paavolaa, joka on eksyttäjä.

    Näet vain ne hetket, jotka tapahtuvat kun Jeesus palaa maan päälle. Mutta joitakin aikoja ennen sitä tapahtuu ihmisten pelastaminen Jumalan valtaistuimen eteen. Jeesus kuvaa sitä aikaa rauhan aikana, jolloin pellolla tehdään työtä.

    Sinun harhaoppisi ei kestä koettelua Raamatulla. Kun Jumala lähettää Matteuksen evankeliumin mukaan enkelit hakemaan Jumalan oman jokaiselta neljältä maailman kulmalta, niin silloin on rauhallista ja pellolla tehdään työtä. Lopun päivinä ei voi pellolla tehdä työtä, koska vitsaukset ovat tuhonneet kaiken peltojen kasvuston ja maan. Tällaista ei voi tapahtua Jeesuksen tullessa. Nooan ja Lootin päivät olivat juuri tällaisia. Tämä tulee täytenä yllätyksenä.

    Kyse on siitä, että ennen antikristuksen vainoja pelastetaan Jumalan viisaat morsiusneidot pois ja tyhmät jätetään maan päälle. Se menee suuri piirtein siten, että muutama ihminen per seurakunta pelastetaan ja sadat ellei tuhannet uskovat jäävät maan päälle antikristuksen vainojen alle.

    Ne jotka selviävät elossa loppuun asti ja eivät ota pedon merkkiä ja ovat tehneet parannuksen, niin he pääsevät ilmakehään leijumaan Jeesusta vastaan ja laskeutuvat sieltä Jerusalemiin, joka on Jumalan omien joukkokoontuminen.

    Nooan ja lootin päivien tapahtumien jälkeen ei voinut enää pelastua minkään martyyrikuoleman jälkeen ja samoin on myös Jeesuksen tulemuksen jälkeen.
    Elikkä ei tarvitse enää työtä tehdä kenenkään.

    Monet ei huomaa sitäkään vedotessaan viisaisiin ja tyhmiin neitsyeihin että OVI PANTIIN KIINNI eli ei ollut enää mahdollista pelastua minkään martyyrikuoleman kautta.

    Petri Paavola ei ole hellari ja ei opeta hellari opetusta salaisesta tempauksesta.
    Aloittaja on aika sekavasti aloittanut kun siitä voi saada väärän käsityksen jos ei tiedä mitä Paavola opettaa.


  • totuus_voittaa

   "Jumalan valtakunta on sisällisesti teissä"

   Jumalan valtakunnassa uskotaan Jumalaan.

   "meillä on vain yksi Jumala, Isä" (1 Kor 8:6)

   Jumalan valtakunnassa ei ylistetä kiitetä ja kunnioiteta "Pyhää Kolminaisuutta" vaan:

   "ainoan Jumalan, hänen, joka on pelastanut meidät Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme kautta, hänen on kirkkaus, korkeus, voima ja valta, ennen aikojen alkua, nyt ja ikuisesti. Aamen." (Juud 1:25)

   Tulkaa järkiinne, tehkää parannus ja uskokaa Jumalan sana.

  • 88826654
  • näinseon_

   Nyt kun joku on tehnyt sanan mukaisen aloituksen, niin demonihenget tulevat spämmäämään tänne kaikenlaista roskaa häiritäkseen keskustelua.

   • yy6ssad7ayuai

    Aloitus ei ole Raamatun mukainen. Se noudattaa joitakin vanhoja ihmisen lihalle mieluisia tulkintoja joita on levitetty jo kymmeniä vuosia.


   • Raamatu.mukaan
    yy6ssad7ayuai kirjoitti:

    Aloitus ei ole Raamatun mukainen. Se noudattaa joitakin vanhoja ihmisen lihalle mieluisia tulkintoja joita on levitetty jo kymmeniä vuosia.

    Tämä on sinun mielipiteesi, joka ei perustu mihinkään.

    Raamatussa kerrotaan, että rauhan aikana peltotöissä oleva otetaan Jumalan valtaistuimen eteen turvaan. Sellaista ei voi olla viimeisinä hetkinä. Jos et hyväksy Raamattua, niin turha tästä on enempää väitellä.


  • ioasdasd789as76a

   Nimimerkki "Raamatun.mukaan" kirjoitti:
   """Näet vain ne hetket, jotka tapahtuvat kun Jeesus palaa maan päälle. Mutta joitakin aikoja ennen sitä tapahtuu ihmisten pelastaminen Jumalan valtaistuimen eteen. Jeesus kuvaa sitä aikaa rauhan aikana, jolloin pellolla tehdään työtä.

   Sinun harhaoppisi ei kestä koettelua Raamatulla. Kun Jumala lähettää Matteuksen evankeliumin mukaan enkelit hakemaan Jumalan oman jokaiselta neljältä maailman kulmalta, niin silloin on rauhallista ja pellolla tehdään työtä. Lopun päivinä ei voi pellolla tehdä työtä, koska vitsaukset ovat tuhonneet kaiken peltojen kasvuston ja maan. Tällaista ei voi tapahtua Jeesuksen tullessa. Nooan ja Lootin päivät olivat juuri tällaisia. Tämä tulee täytenä yllätyksenä.

   Kyse on siitä, että ennen antikristuksen vainoja pelastetaan Jumalan viisaat morsiusneidot pois ja tyhmät jätetään maan päälle. Se menee suuri piirtein siten, että muutama ihminen per seurakunta pelastetaan ja sadat ellei tuhannet uskovat jäävät maan päälle antikristuksen vainojen alle.

   Ne jotka selviävät elossa loppuun asti ja eivät ota pedon merkkiä ja ovat tehneet parannuksen, niin he pääsevät ilmakehään leijumaan Jeesusta vastaan ja laskeutuvat sieltä Jerusalemiin, joka on Jumalan omien joukkokoontuminen."""

   Sinä puhut itsesi pussiin monella tavalla. Aivankuin sinä et kykenisi ymmärtämään mitä sinulle on kirjoitettu.

   Pellolla tehdään työtä riippumatta siitä onko rauhallista vai ei. Raamattu todistaa selvästi, että kun Jeesus tulee, silloin ei ole rauhallista.

   Matt 24:29 Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.
   24:30 Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.
   24:31 Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.

   Miksi sinä sanot, että ihmiset "leijuvat Jeesusta vastaan" kun Raamattu sanoo selvästi, että enkelit kantavat ihmiset turvaan Jeesuksen tullessa.

   Uskovaiset ovat mukana antikristuksen valtakunnassa sillä Jeesus tuhoaa antikristuksen tullessaan. Antikristuksen valtakunta loppuu Jeesuksen tuloon.
   2.Tessalonikalaiskirje:
   2:8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,

   Lopeta valehtelu.

   • Raamatun.mukaan

    Sinä tässä valehtelet.

    Pellolla ei voi tehdä työtä, koska Ilmestyskirjan mukaan kaikki vihanta palaa poroksi lopun aikoina.

    Ensin pelastetaan viisaat morsiusneidot. He vain häviävät pois kun enkelit heidät hakeva. Kuten Ilmestyskirja kertoo, heidät temmataan Jumalan valtaistuimen eteen. Siteeratut jakeet Matteuksesta kertovat tätä.

    Jes. 57:1: Vanhurskas katoaa, eikä kukaan sitä huomaa. Hurskaat miehet otetaan pois, eikä kukaan sitä ymmärrä, sillä vanhurskas otetaan pois onnettomuuden alta. (Raamattu Kansalle)

    Ilm 2:10 Sinä olet tarkoin seurannut sanaani ja kestänyt, ja siksi minä puolestani tarkoin varjelen sinua ja pelastan sinut siitä koetuksen hetkestä, joka kohtaa KOKO MAAILMAN ja panee KOETTEELLE maan asukkaat.

    Ihan lopussa tapahtuu toinen tempaus, jossa ihmiset nousevat ilmaan leijumaan Jeesusta vastaan ja tulevat Jeesuksen kanssa Jerusalemiin yhtenä ryhmänä.

    1 Tess 4:15 Ilmoitamme teille, mitä Herra on sanonut: Me elossa olevat, jotka saamme jäädä tänne siihen asti kun Herra tulee, emme ehdi poisnukkuneiden edelle. 16 Itse Herra laskeutuu taivaasta ylienkelin käskyhuudon kuuluessa ja Jumalan pasuunan kaikuessa, ja ensin nousevat ylös ne, jotka ovat kuolleet Kristukseen uskovina. 17 Meidät, jotka olemme vielä elossa ja täällä jäljellä, temmataan sitten yhdessä heidän kanssaan pilvissä yläilmoihin Herraa vastaan. Näin saamme olla aina Herran kanssa.

    Paavola ja Torppa sekoittavat nämä kaksi eri tapahtumaa viimeiseksi tapahtumaksi ja sen takia heidän opetus on vaarallisella tavalla eksyttävää.


   • asyas78aata
    Raamatun.mukaan kirjoitti:

    Sinä tässä valehtelet.

    Pellolla ei voi tehdä työtä, koska Ilmestyskirjan mukaan kaikki vihanta palaa poroksi lopun aikoina.

    Ensin pelastetaan viisaat morsiusneidot. He vain häviävät pois kun enkelit heidät hakeva. Kuten Ilmestyskirja kertoo, heidät temmataan Jumalan valtaistuimen eteen. Siteeratut jakeet Matteuksesta kertovat tätä.

    Jes. 57:1: Vanhurskas katoaa, eikä kukaan sitä huomaa. Hurskaat miehet otetaan pois, eikä kukaan sitä ymmärrä, sillä vanhurskas otetaan pois onnettomuuden alta. (Raamattu Kansalle)

    Ilm 2:10 Sinä olet tarkoin seurannut sanaani ja kestänyt, ja siksi minä puolestani tarkoin varjelen sinua ja pelastan sinut siitä koetuksen hetkestä, joka kohtaa KOKO MAAILMAN ja panee KOETTEELLE maan asukkaat.

    Ihan lopussa tapahtuu toinen tempaus, jossa ihmiset nousevat ilmaan leijumaan Jeesusta vastaan ja tulevat Jeesuksen kanssa Jerusalemiin yhtenä ryhmänä.

    1 Tess 4:15 Ilmoitamme teille, mitä Herra on sanonut: Me elossa olevat, jotka saamme jäädä tänne siihen asti kun Herra tulee, emme ehdi poisnukkuneiden edelle. 16 Itse Herra laskeutuu taivaasta ylienkelin käskyhuudon kuuluessa ja Jumalan pasuunan kaikuessa, ja ensin nousevat ylös ne, jotka ovat kuolleet Kristukseen uskovina. 17 Meidät, jotka olemme vielä elossa ja täällä jäljellä, temmataan sitten yhdessä heidän kanssaan pilvissä yläilmoihin Herraa vastaan. Näin saamme olla aina Herran kanssa.

    Paavola ja Torppa sekoittavat nämä kaksi eri tapahtumaa viimeiseksi tapahtumaksi ja sen takia heidän opetus on vaarallisella tavalla eksyttävää.

    1 Tess 4:15 puhuu tuhatvuotisen valtakunnan jälkeen tapahtuvasta ruumiiden ylösnousemuksesta ja tempaamisesta.

    Sinä hylkäät selvät jakeet, jotka käsittelevät Jeesuksen tulemista ja korvaat ne epämääräisellä neitsyt-aineistolla, jota ei ole tarkoitettu opetukseksi lopun ajan tapahtumista.

    Etkä sinä ymmärrä ollenkaan, mitä Raamattu puhuu vihan ajasta.


   • Raamatun.mukaan
    asyas78aata kirjoitti:

    1 Tess 4:15 puhuu tuhatvuotisen valtakunnan jälkeen tapahtuvasta ruumiiden ylösnousemuksesta ja tempaamisesta.

    Sinä hylkäät selvät jakeet, jotka käsittelevät Jeesuksen tulemista ja korvaat ne epämääräisellä neitsyt-aineistolla, jota ei ole tarkoitettu opetukseksi lopun ajan tapahtumista.

    Etkä sinä ymmärrä ollenkaan, mitä Raamattu puhuu vihan ajasta.

    Jaahas - vai on Jeesuksen opetus viisaista ja tyhmistä neitsyistä epämääräistä. Tämä vertaus koskee nimenomaan ensimmäistä tempausta Jumalan valtaistuimen eteen. Kuten Jeesus sanoo neitsytvertauksessa, niin hetkeä ei voi tietää, mikä on viittaus Matteuksen evankeliumin tempausopetukseen.

    Mt 25: 10 Mutta kun he olivat ostamassa öljyä, sulhanen tuli. Ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssaan häätaloon, ja ovi suljettiin. 11 Jonkin ajan kuluttua toisetkin saapuivat sinne ja huusivat: 'Herra, Herra, avaa meille!' 12 Mutta hän vastasi: 'Totisesti, minä en tunne teitä.'
    13 "Valvokaa siis, sillä te ette tiedä päivää ettekä hetkeä.

    Ilm 12:4 Lohikäärme asettui synnyttävän naisen eteen nielaistakseen lapsen heti kun se syntyy. 5 Nainen synnytti lapsensa, pojan, joka on paimentava maailman kansoja rautaisella sauvalla. Tämä lapsi temmattiin Jumalan ja hänen valtaistuimensa luo,

    Jes. 57:1: Vanhurskas katoaa, eikä kukaan sitä huomaa. Hurskaat miehet otetaan pois, eikä kukaan sitä ymmärrä, sillä vanhurskas otetaan pois onnettomuuden alta. (Raamattu Kansalle)

    Tämä tempaus on ennen sitä, kun lopussa temmataan eloon jääneet ja ensimmäisessä ylösnousemuksessa olleet pilvien keskelle ilmaan Jeesusta vastaan.

    On siis KAKSI TEMPAUSTA, joista ensimmäinen on taivaaseen ja toinen on pelkkä maasta ilmaan nousu Jeesuksen luo, jossa pyhät kokoontuvat yhteen.

    1 Tess 4:17 Meidät, jotka olemme vielä elossa ja täällä jäljellä, temmataan sitten yhdessä heidän kanssaan pilvissä yläilmoihin Herraa vastaan. Näin saamme olla aina Herran kanssa.


  • 9sd90sdiasaa

   Nimimerkki "Lukekaapa" kirjoitti:
   """6.12.2017 19:51
   Dan.12:1 "Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat.
   2 Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen.
   3 Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti.
   4 Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat, ja ymmärrys lisääntyy."

   Missä on Juman kansa enkeliruhtinaan suojeluksen aikana?

   Matt.24:21 "Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule.
   22 Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään.
   23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
   24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."

   Valittujen tähden ne päivät lyhennetään!

   Minkä tähden, jos valitut ovat jo taivaassa? """

   Tuo ensimmäinen lainaus Danielin kirjasta puhuu kuolleiden ylösnousemuksesta tuhatvuotisen valtakunnan jälkeen. Silloin nousevat kuolleista niin uskovaiset kuin jumalattomattomatkin, jae Dan 12:2. Paavalin puheet tempauksessa liittyvät tähän.

   Matteus taas puhuu tästä enkelien nykyaikana suorittamasta uskovien turvaan kantamisesta.

   • Raamatun.mukaan

    Juutalaisten pelastuminen tulee vasta sen jälkeen, kun pakanoiden luku on tullut täyteen. Jumala pelastaa loppuun asti uskoon tulleita ja parannuksen tehneitä. Juutalaiset tekevät sen viimeksi.

    Room 11:25 Veljet, jotta ette olisi oman viisautenne varassa, teidän tulee tuntea tämä salaisuus: paatumus, joka on kohdannut osaa Israelin kansasta, kestää siihen asti kun muista kansoista koottava määrä on tullut täyteen. 26 Sen tapahduttua koko Israel on pelastuva, niin kuin on kirjoitettu: -- Siionista on tuleva Pelastaja, hän poistaa jumalattomuuden Jaakobin jälkeläisistä.

    Sak 12: 1 "Sinä päivänä Daavidin suvulle ja Jerusalemin asukkaille puhkeaa lähde, joka puhdistaa synnistä ja saastaisuudesta.
    ----
    8 Näin sanoo Herra: -- Kaksi kolmasosaa tämän maan asukkaista joutuu tuhoon ja kuolee, vain yksi kolmannes jää jäljelle. 9 Tämän kolmanneksen minä vien tuleen, puhdistan sen kuin hopean ja koettelen sitä tulessa niin kuin kulta koetellaan.


  • asuasd7yas7aa

   Dan 11:33 Ja taidolliset kansan seassa opettavat monta, mutta heitä sorretaan miekalla, tulella, vankeudella ja ryöstöllä, jonkun aikaa.
   11:34 Ja keskellä sortoa heille suodaan pieni menestys, ja monet liittyvät heihin teeskennellen.
   11:35 Ja taidollisista jotkut kompastuvat, että heidän joukkonsa koeteltaisiin, seulottaisiin ja puhdistettaisiin lopun ajaksi, sillä vielä kestää, ennenkuin määräaika on.

   Tämä todiataa selvästi, että uskovaiset joutuvat sorron kohteeksi. Myös tässä kerrotaan, että uskovaiset seulotaan ja puhdistetaan lopun ajaksi. Tuollainen puhdistus onkin hyvin tarpeellinen sillä nykyaikana seurakunnissa on paljon teeskentelijöitä ja buddhalaisia, jotka täytyy seuloa pois, jotta seurakunta kestäisi lopunajan vainot.

   Sillä vielä kestää, ennekuin määräaika on.

   • Raamatun.mukaan

    Tyhmät neitsyet joutuvat antikristuksen murhattavaksi, elleivät ota pedon merkkiä. Viisaat on pelastettu sitä ennen taivaaseen.

    Et ymmärrä, että suurin osa uskovista tuomitaan helvettiin. Jeesus sanoi, että moni yrittää päästä taivaaseen, mutta ei voi. Vain hyvin harva uskovista pääsee taivaaseen.


   • 1234567---
    Raamatun.mukaan kirjoitti:

    Tyhmät neitsyet joutuvat antikristuksen murhattavaksi, elleivät ota pedon merkkiä. Viisaat on pelastettu sitä ennen taivaaseen.

    Et ymmärrä, että suurin osa uskovista tuomitaan helvettiin. Jeesus sanoi, että moni yrittää päästä taivaaseen, mutta ei voi. Vain hyvin harva uskovista pääsee taivaaseen.

    Pedon merkki on sunnuntai, ollut pedonmerkkinä 300 luvulta lähtien. Kyllä pedon kumartajia on paljon, kuin meressä hiekkaa.


  • Jabin

   Sana mukaan Jeesus tulee takaisin näkyvällä ja kuuluvalla tavalla.

   Katso, hän tulee pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, niidenkin, jotka hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroitsevat hänen tullessansa. Totisesti, amen.
   Jeesus tulee hakemaan kaksi eri ryhmää. ne uskovat jotka ovat elossa Jeesuksen palatessa ja ne jotka ovat uskossa nukkuneet pois. Ei ole mitään erillistä viisaitten neisyeitten ryhmää, jotka olisivat salaa viety.
   Tyhmät neitsyet ovat, ne joilla on Raamattu, mutta he eivät ole uudesti syntyneitä Jumalan lapsia. Tyhmillä ei ole Pyhää Henkeä, öljyä. Heillä ei ole Sanan valoa, jonka Pyhä Henki antaa, vaan he ovat uskonnollisia ihmisiä.
   Neitsyet vertauksessa ovi suljettiin, siis viisaitten neitsyeitten jälkeen hääjuhlaan ei enää päässyt.

   • ewewewewiuy

    Tässä menee käsitteet sekaisin. Tempaus-sanaa käytetään tuuliin ja pilviin nostamisesta. Jeesuksen sanat Matteuksen evankeliumissa ei käytä suoraan samaa sanaa, mutta puhuu siitä, että enkelit hakevat työtätekeviä ja yöpyviä pois yllättävällä hetkellä. Vertaaminen Lootiin ja Nooan viittaa nimenomaan pois haettavien pelastamiseen, ennen Jumalan rangaistuksia. On tavallinen virhe yhdistää nämä kaksi eri tapahtumaan yhdeksi. Sen takia on niin palon oppeja pretribulaatio versus postrubulaatio välillä. Kyse on itse asiassa kummastakin, kun osaa erottaa mitkä Raamatunjakeet koskevat mitäkin tapahtumaa.

    Jeesus vertauksessaan viisaista ja tyhmistä neitsyistä mainitsee lopussa saman, mitä tempausopetuksissaan: Sitä päivää ei voi ennalta tietää ja se tulee yllättäen. Monet raamatuntutkijat ovat sitä mieltä, että Matt 25 oleva vertaus koskee nimenomaan tempausta ja sen jälkeen taivaassa alkavaa Karitsan hääjuhlaa.

    Suomi24 palstoilla on aina välillä linkattu videoon, jossa nainen todistaa miten tempaus tapahtuu, kun Jumala noutaa viisaat neitsyet tuhon alta. Olen saanut Pyhältä Hengeltä vahvistuksen, että tämä on Jumalan antama uni. Minulla ei ole mitään syytä epäillä tätä, koska se noudattaa Raamatun ilmoitusta asiasta. https://www.youtube.com/watch?v=On2DSI7XbB0


  • Lukekaapa

   Raamatun.mukaan. - Ovatko tyhmät neitsyet asbestia?

   2.Piet.3:9 "Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.
   10 Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.
   11 Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa,
   12 teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!"

   • ewewewewiuy

    Taivaat katoavat pauhinalla. Kreikaksi sana taivas on uranos. Tämä voisi myös viitata atomipommiin, joka pauhinalla (=kovalla äänellä) räjähtää, kun alkuaineet sulavat, jolloin uraani kuumuudessa halkeaa vapauttaen valtavan määrä energiaa. Ydinpommin polttovaikutus on suuri, joten kyllä se polttaa kaiken. Viitasin edellä videoon, jossa nainen todistaa tempauksesta taivaaseen. Siinä mainitaan atomipommien räjähtely. Meidän aikana tämä on tullut valitettavan ajankohtaiseksi, koska Pohjois-Korea on valtio, joka voisi oikeasti käyttää atomiasetta: https://www.youtube.com/watch?v=On2DSI7XbB0


   • Lukekaapa
    ewewewewiuy kirjoitti:

    Taivaat katoavat pauhinalla. Kreikaksi sana taivas on uranos. Tämä voisi myös viitata atomipommiin, joka pauhinalla (=kovalla äänellä) räjähtää, kun alkuaineet sulavat, jolloin uraani kuumuudessa halkeaa vapauttaen valtavan määrä energiaa. Ydinpommin polttovaikutus on suuri, joten kyllä se polttaa kaiken. Viitasin edellä videoon, jossa nainen todistaa tempauksesta taivaaseen. Siinä mainitaan atomipommien räjähtely. Meidän aikana tämä on tullut valitettavan ajankohtaiseksi, koska Pohjois-Korea on valtio, joka voisi oikeasti käyttää atomiasetta: https://www.youtube.com/watch?v=On2DSI7XbB0

    Kaikki "left behind"-jutut ovat täyttä hollywoodia!

    Armonaika päättyy jo ENNEN Kristuksen paluuta noutamaan omiaan TAIVAASEEN.

    Ilm.22:12 "Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan."

    Joh.14:3 "Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen."


  • tghhhnqr

   Raamattu puhuu vain yhdestä tempauksesta, joka tapahtuu tuhatvuotisen valtakunnan jälkeen siinä yhteydessä kun uskovaiset nousevat ylös kuolleista. Samana päivänä nousevat myös jumalattomattomat kuolleista mutta se on toinen juttu.

   Mielikuvitusteorioita on tuo nimikerkki "Raamatun mukaan", keksinyt. Taitaa olla sama kuin aloittaja. Hän on kuitenkin hypnotisoinut itsensä uskomaan satuihinsa, häntä ei voida auttaa.

   • Raamatun.mukaan

    Osoita väitteesi Raamatulla. Minä olen osoittanut Raamatusta, että on olemassa kaksi keräämistä maan päältä. Ensimmäinen on viisaiden neitsyiden tempaus Jumalan valtaistuimen eteen, kuten Ilm 12 ja Mt 24 välissä myös kertovat. Ja Paavalin kirjeet kertovat toisesta tempauksesta, joka on nostaminen leijumaan ilmakehään Jeesusta vastaan. Samaa on myös Mt 24:ssa. Nämä tapahtumat voidaan selvästi erottaa toistaan sen perusteella, miten Raamattu kuvaa olosuhteet tempauksen aikana.

    Sinä ilmeisesti et vain itse halua hyväksyä asiaa. Raamattua et voi muuttaa ja sen takia ei auta valittaminen.


  • raamatun.mukaan

   Tässä keskustelussa paistaa läpi se, että jotkut uskontoa harrastelevat kuuntelevat erilaisia saarnaajia, kuten Paavolaa ja Torppaa yms. Sitten kun he mieltyvät johonkin ihmisoppiin, niin eivät millään halua tehdä muutosta omissa mielipiteissä, jos Raamatusta kuitenkin löytyy toisenlaista opetusta. Väärästä poisoppiminen on vaikeaa, se tiedetään.

   Uskontoon liittyy usein fanaattisuus ja omat mieliteot. Kun pitäisi olla uskonkuuliaisuutta Raamatulle, se ei käy, niin se ei sitten käy. Pitää olla omalla mukavuusalueella ja se vasta ansa on.

   On oman pelastuksen kannalta välttämätöntä, että uskovalla on taipumus tehdä parannusta silloin, kun Raamatusta tulee vastaa sellaista uutta, joka edellyttää mielipiteen vaihtamista. Jos ei taivu muutokseen, on itse asiassa valheen orja. Raamattu ilmoittaa, ettei valheen orjat pääse taivaaseen. Paavolan opetuksessa on paljon Raamatun vastaisuuksia olennaisissa kohdin, joten voin todeta, että Paavolaa seuraavat "uskovat" eivät voi pelastua, koska he seuraavat Paavolan ovelia harhoja.

   • saviseutulainen

    ...
    .1 Väärän opetuksen ja uskon riski

    Sillä, mikä on totta ja mikä väärää kaikessa opetuksessa ylöstempauksesta, on valtavan suuri merkitys, koska sillä on viimeisten aikojen kristittyjen valvomisen kannalta merkitystä.

    Jos Jeesuksen todelliset opetuslapset temmataan ennen Antikristuksen aikaa, niin eihän silloin tarvita mitään valvomista, mitä tulee hänen petolliseen esiintuloonsa, ei myöskään mitään valmistautumista suureen ”vaivanaikaan”. Mutta, jos on totta, että he ovat jäljellä maan päällä näiden tapahtumien aikana, silloin on kaikki opetus varhaisesta ylöstempauksesta vakavaa harhaoppia.

    Silloin nämä harhaopit voivat johtaa juuri siihen valvomattomuuteen, josta Jeesus on varoittanut. Jos uskoo, että ei tarvitse kokea Antikristusta, niin silloin ei ehkä uskokaan, että Antikristus on saapunut, kun hän sitten tulee. Ehkä suorastaan uskotaan, että hän on se profeetta tai messias, joka hän uskottelee olevansa.

    Ellei uskota, että tarvitsee elää maan päällä suurena vaivanaikana, niin helposti solahtaa mukavaan uskoon ilman valmiutta ja halua käydä sisälle siihen kärsimykseen, jota tämä ahdistus merkitsee.
    ...

    ( Lyhyt ote Lennartin kirjoituksesta/opetuksesta, joka käsittelee aihetta, jota tässä ketjussa puidaan. Löytyy Bibel Focus-sivustolta )


   • aoahasjuis7e

    Sinä kuuntelet vain itseäsi ja olet kehittänyt hyvin ovelat teoriat mielikuvituksessasi mutta sinä et ymmärrä Raamattua etkä haluakaan ymmärtää.

    Sinä et ymmärrä mitä tempaaminen tarkoittaa. Tempaaminen tarkoittaa sitä, että vainajat nousevat ensin ylös haudoistaan ja sitten maan päällä olevat uskovaiset yhdessä heidän kanssaan nousevat taivaaseen. Jeesus siis ikäänkuin vetää nuo ihmiset vastaansa tai luoksensa. Tempaamiseen ei sisälly sitä, että enkelit kantaisivat nuo ihmiset taivaaseen.

    Siksi nuo raamatunjakeet eivät voi tarkoittaa samaa tapahtumaa, siis 1 Tess 4:15 ja Matt 24:31.
    Matt 24:31 jakeisiin ei myöskään ole Raamatussa liitetty kuolleiden ylösnousemista. Nimimerkki "Raamatun mukaan" on pahasti väärässä, kun hän kuvittelee, että tässä puhuttaisiin samasta tapahtumasta.


   • Raamatun.mukaan
    aoahasjuis7e kirjoitti:

    Sinä kuuntelet vain itseäsi ja olet kehittänyt hyvin ovelat teoriat mielikuvituksessasi mutta sinä et ymmärrä Raamattua etkä haluakaan ymmärtää.

    Sinä et ymmärrä mitä tempaaminen tarkoittaa. Tempaaminen tarkoittaa sitä, että vainajat nousevat ensin ylös haudoistaan ja sitten maan päällä olevat uskovaiset yhdessä heidän kanssaan nousevat taivaaseen. Jeesus siis ikäänkuin vetää nuo ihmiset vastaansa tai luoksensa. Tempaamiseen ei sisälly sitä, että enkelit kantaisivat nuo ihmiset taivaaseen.

    Siksi nuo raamatunjakeet eivät voi tarkoittaa samaa tapahtumaa, siis 1 Tess 4:15 ja Matt 24:31.
    Matt 24:31 jakeisiin ei myöskään ole Raamatussa liitetty kuolleiden ylösnousemista. Nimimerkki "Raamatun mukaan" on pahasti väärässä, kun hän kuvittelee, että tässä puhuttaisiin samasta tapahtumasta.

    Tämä on vain sinun henkilökohtainen mielipiteesi. Matteuksen evankeliumin 24:ssa luvussa haetaan taivaaseen mm. peltotöissä olevia. Ilmestyskirjan 12:5 myös puhutaan tempaamisesta ennen kuin paholainen enkeleineen heitetään maan päälle.

    Jos sinä et osaa lukea tai ymmärtää Raamattua, en voi asialle mitään. Sinäkin taidat olla helluntaisaarnaajien pauloissa. Uskoisit ennemmin Raamattua.


  • Paavola ei eksytä asiassa vaan opettaa täysin Jumalan Sanan mukaisesti.

   "Raamattu kertoo, että kun on rauha ja kukaan ei aavista, niin Jumala hakee omansa pois suurten ahdinkojen alta."

   - Pötyä! Raamatussa ei sanota mitään että Jumala hakisi omiaan minneen, varsinkaan taivaaseen! Jeesus on tulossa taivaasta tänne maan päälle!

   • Lukekaapa

    Jeesus ei tule maan päälle! Sanoi menevänsä valmistamaan meille sijaa ja noutavansa meidät tykönsä. Eikö niin?


   • 8da978auihyua
    Lukekaapa kirjoitti:

    Jeesus ei tule maan päälle! Sanoi menevänsä valmistamaan meille sijaa ja noutavansa meidät tykönsä. Eikö niin?

    Aivan, Jeesus valmistaa meille sijan, mutta mikä se sija sitten on. Se lukee Raamatussa.

    Ilmestyskirja:
    21:1 Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.
    21:2 Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu.
    21:3 Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa;

    Jeesus rakentaa sen uuden Jerusalemin, joka aikoinaan laskeutuu alas taivaasta ja tulee olemaan meidän sijamme, se sija, josta Jeesus puhui.


   • Raamatun.mukaan
    8da978auihyua kirjoitti:

    Aivan, Jeesus valmistaa meille sijan, mutta mikä se sija sitten on. Se lukee Raamatussa.

    Ilmestyskirja:
    21:1 Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.
    21:2 Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu.
    21:3 Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa;

    Jeesus rakentaa sen uuden Jerusalemin, joka aikoinaan laskeutuu alas taivaasta ja tulee olemaan meidän sijamme, se sija, josta Jeesus puhui.

    Tämä tapahtuu vasta tuhatvuotiskauden jälkeen, kun maa ja taivas on luotu uusiksi.


   • Lukekaapa kirjoitti:

    Jeesus ei tule maan päälle! Sanoi menevänsä valmistamaan meille sijaa ja noutavansa meidät tykönsä. Eikö niin?

    "Jeesus ei tule maan päälle!"

    Kyllä muuten tulee! Ihan selvä asia.

    "Sanoi menevänsä valmistamaan meille sijaa"

    - Niin... Uuteen Jerusalemiin, joka laskeutuu sitten vastaa Uuteen Maahan iankaikkisuudessa viimeisen tuomion jälkeen...

    "ja noutavansa meidät tykönsä. Eikö niin?"

    Ei ei... Hän ottaa omansa tykönsä siellä missä Hän tulemuksensa hetkellä on, eli täällä aan päällä. Hän tulee tänne ja ottaa tykönsä täällä.


   • Raamatun.mukaan kirjoitti:

    Tämä tapahtuu vasta tuhatvuotiskauden jälkeen, kun maa ja taivas on luotu uusiksi.

    Mutta se sija mitä Jeesus valmistelee on silti juurikin tuo Uusi Jerusalem. Ja sinne mennään vasta tosiaan tuon tuhat vuotiskauden jälkeen kun iankaikkisuus alkaa.


   • 1234567---
    George_L kirjoitti:

    Mutta se sija mitä Jeesus valmistelee on silti juurikin tuo Uusi Jerusalem. Ja sinne mennään vasta tosiaan tuon tuhat vuotiskauden jälkeen kun iankaikkisuus alkaa.

    Jeesus vie toisessa tulemisessaan omansa 1000-vuodeksi taivaaseen. Sinne Jeesus jo valmistamaan mennyt on kodin kaunehimman.
    Ei taivahassa kuolonvaaraa, ei kyyneleitä yötäkään, näin laulammekin.


  • jabin

   Raamatun mukaan ei ole mitään kahta tempausta, niin että ensin muka viisaat neitsyet kerätään. Raamattu ei opeta sellaista. Eikä toinen kerääminen ole edes mahdolista sen jälkeen kun viisaat ovat menneet häätaloon, sillä onhan kirjoitettu:
   Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin. Kun ovi suljetaan, niin ovi myös pysyy suljettuna.
   Ei voi kuin hämmästellä kuinka selvä ja yksinkertainen Raamatun opetus om väännetty niin sekavaksi ja Sana vastaiseksi.
   "Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän."
   Jeesuksen paluu on näkyvä ja ainutkertaianen, ei mitään useampia ja salaisia tulemisia.

   • Raamatun.mukaan

    Huomaan, että olet helluntaisaarnaajien pauloissa. Et edes perustellut mielipidettäsi millään Raamatun kohdalla. Samalla tavalla Paavolankaan artikkelissa ei ole yhtään jaetta Raamatusta lainattu.

    Kyse on kahdesta aivan erilaisesta tempaamisesta. Ensimmäisessä ihmiset vain häviävät maan päältä Jumalan valtaistuimen eteen. Se muuten lukee myös ilmestyskirjassa ja käyttää termiä tempaus. Jeesus kertoo tätä Matteuksen evankeliumissa myös, jolloin peltotöissä olevia haetaan pois. Ahdistusten aikana tämä ei enää ole mahdollista, koska Raamatun mukaan silloin palaa kaikki vihanta poroksi, vesistö saastuu ja aurinko korventaa suurella kuumuudella. Tällöin kukaan ei ole enää pellolla. Ei ollut profeetta Eliankaan aikana, kun sadetta ei tullut.

    Toisessa ihmiset nousevat ilmaan Jeesusta vastaan, mutta eivät varsinaisesti häviä mihinkään. Paavali käyttää samaa termiä tempaus.

    Nämä tapahtumat on erotettavissa toisistaan ja tässä asiassa Paavola sekä Torppa erehtyvät. Se ei ole mikään ihme, että Paavola kirjoitta väärin, koska Paavolan kirjoituksissa on paljon virheitä ja hän itse laatimia ihmisoppeja.


  • Jabin

   Raamatun.mukaan et siis lukenut kun perustelin kommenttini Jumalan sanalla. Väitit vain: "Et edes perustellut mielipidettäsi millään Raamatun kohdalla."
   Sinun valhejutussasi ei sen sijaan ole mitään Raamatun mukaista, eikä valheesi perustu Raamattuun.

   Eikö tämä ole selvää Jumalan ilmoitusta: Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän."ymmärätkös???
   Siis Jeesuksen seuraajat, opetuslapset näkivät Jeesuksen menevän Taivaaseen. Sitten on kirjoitettu: samalla tavalla Jeesus tulee takaisin; suomeksi Jeesuksen paluu on näkyvä. Kuinka voi olla niin vaikea ymmärtää???

   Viisaista neitsyeistä on kirjoitettu: Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin. Siis hääväki meni sisään yljän kanssa ja ovi suljettiin.
   Samalla tavalla Nooan ajoista on kirjoitettu: Ja ne, jotka menivät sisälle, olivat koiras ja naaras kaikesta lihasta, niin kuin Jumala oli hänelle käskyn antanut. Ja Herra sulki oven hänen jälkeensä. Häähuoneen ovi suljettiin, eikä sitä sitten enää avattu, niin että on mahdotonta, että häihin tulisi lisää hääväkeä.

   • Raamatun.mukaan

    Näyttää siltä, ettet ymmärrä olenkaan, mitä kirjoitat.


   • markku.lievonen

    Viittaat Matteus 25 lukuun. Huomioinet, miten koko luku on Jeesuksen verauskuvainnollista opetusta ja erikoisesti liittyy JUMALAN /taivasten valtakuntaan, joka on sisäisesti ihmisessä.Sisällä olemiseen. Sen merkitykseen.

    Siis tämä valtakunta ei tule nähtävällä tavalla, vaan on sisäisesti ihmisessä ja tähän kohdistuu tuo opetus.

    20. Ja kun fariseukset kysyivät häneltä, milloin Jumalan valtakunta oli tuleva, vastasi hän heille ja sanoi: "Ei Jumalan valtakunta tule nähtävällä tavalla,
    21. eikä voida sanoa: 'Katso, täällä se on', tahi: 'Tuolla'; sillä katso, Jumalan valtakunta on sisällisesti teissä".


   • uiouio
    markku.lievonen kirjoitti:

    Viittaat Matteus 25 lukuun. Huomioinet, miten koko luku on Jeesuksen verauskuvainnollista opetusta ja erikoisesti liittyy JUMALAN /taivasten valtakuntaan, joka on sisäisesti ihmisessä.Sisällä olemiseen. Sen merkitykseen.

    Siis tämä valtakunta ei tule nähtävällä tavalla, vaan on sisäisesti ihmisessä ja tähän kohdistuu tuo opetus.

    20. Ja kun fariseukset kysyivät häneltä, milloin Jumalan valtakunta oli tuleva, vastasi hän heille ja sanoi: "Ei Jumalan valtakunta tule nähtävällä tavalla,
    21. eikä voida sanoa: 'Katso, täällä se on', tahi: 'Tuolla'; sillä katso, Jumalan valtakunta on sisällisesti teissä".

    Sinä vääristelet Raamattua ja olet väärässä hengessä.


   • jabin
    Raamatun.mukaan kirjoitti:

    Näyttää siltä, ettet ymmärrä olenkaan, mitä kirjoitat.

    Raamatun.mukaan, on ilmeistä että sinä et ymmärrä yhtään mitään, vaan olet täällä ainoastaan eksyttämässä ja rienaamassa helluntailaisia.
    Mutta minä voin sanoa: tunnen Hänet, johon uskon.


   • Raamatun.mukaan
    jabin kirjoitti:

    Raamatun.mukaan, on ilmeistä että sinä et ymmärrä yhtään mitään, vaan olet täällä ainoastaan eksyttämässä ja rienaamassa helluntailaisia.
    Mutta minä voin sanoa: tunnen Hänet, johon uskon.

    Sinulla on turhaa jaarittelua. Et pysty osoittamaan Raamattua lainaamalla vääräksi esittämääni asiaa. Minä osoitin kantani todeksi asianmukaisilla lainauksilla Raamatusta.

    Sinulla näyttää olevan halu kommentoida samaa asiassasi lukuisia kertoja peräkkäin. Se ei ole normaalia käytöstä.


  • Jabin

   markku.lievonen, kirjoitat aivan outoja houreita.

   Luepa tästä: Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.

   Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.

   • markku.lievonen

    Tarkoitin siis Matteus 25 lukua ja sen opetusta. Se kertoo ihmisen sisällä olevasta valtakunnasta.


  • Jabin

   Matteus 25 kertoo Jeesuksen paluusta ja siitä että pitää valvoa ja olla valmis. Matteus 25 on jatkoa sille mitä Jeesus opetti 24 luvussa.
   Jeesuksen paluusta on kirjoitettu: Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.

   Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.

   • saviseutulainen

    Ja lisää Lennartin opetusta Bibelfocus-sivustolta:

    ...
    "32. Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä. 33. Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä (Ruots. Raamatussa sana ”tietäkää” = ”te tiedätte” ja ”se” = ”Hän”)."

    Matteuksen evankeliumin luvussa 24 Jeesus puhuu paluustaan täysin näkyvänä koko maailmalle Ja niin Hän sanoo tässä yhteydessä, että kun me näemme kaiken sen, minkä Hän on puhunut tapahtuvaksi, niin silloin me tiedämme, että Hänen täysin näkyvä saapumisensa on hyvin lähellä.

    Me tulemme siis näkemään kaiken sen, mistä Hän on puhunut luvussa 24, jos elämme tuona aikana. Emme tule näkemään vain osaa siitä. Me näemme kaiken! Se, että me näemme kaiken tämän, merkitsee silloin myös, että kristityt ovat jäljellä maan päällä koko ajan aina Hänen täysin näkyvään paluunsa asti, vai kuinka? Se on kirkkaan loogista.

    Hän ( Jeesus ) ei tarkoita, että kristityt näkevät kaiken tämän lehteriltä jossain ylhäällä taivaassa, jonne heidät on temmattu. He ovat täällä, läsnä, kun kaikki tämä tapahtuu. Jos elämme tuona aikana, niin olemme juuri täällä (maan päällä) ennen Jeesuksen näkyvää paluuta.

    7.7 Tuleeko Jeesus löytämään mitään uskoa maan päältä palatessaan?

    Kuten näemme yllä olevasta Raamatun kohdasta, monet tulevat luopumaan todellisesta uskosta viimeisinä aikoina. Laittomuus lisääntyy ja tämä johtaa siihen, että useimpien rakkaus kylmenee. Tämän me näemme Matteuksen evankeliumista 24:12–13:

    "12. Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus. 13. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.” (käännetty ruots. Raamatusta NT 81)

    Toisin sanoen ei näytä siltä, että maan päällä on voittoisa seurakunta (kirkko) juuri ennen Jeesuksen paluuta. Ne eivät ole herätysaikoja! Luultavasti on ainoastaan pieni joukko tosiuskovia Jeesuksen opetuslapsia jäljellä maan päällä tuolloin.
    ...


   • saviseutulainen
    saviseutulainen kirjoitti:

    Ja lisää Lennartin opetusta Bibelfocus-sivustolta:

    ...
    "32. Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä. 33. Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä (Ruots. Raamatussa sana ”tietäkää” = ”te tiedätte” ja ”se” = ”Hän”)."

    Matteuksen evankeliumin luvussa 24 Jeesus puhuu paluustaan täysin näkyvänä koko maailmalle Ja niin Hän sanoo tässä yhteydessä, että kun me näemme kaiken sen, minkä Hän on puhunut tapahtuvaksi, niin silloin me tiedämme, että Hänen täysin näkyvä saapumisensa on hyvin lähellä.

    Me tulemme siis näkemään kaiken sen, mistä Hän on puhunut luvussa 24, jos elämme tuona aikana. Emme tule näkemään vain osaa siitä. Me näemme kaiken! Se, että me näemme kaiken tämän, merkitsee silloin myös, että kristityt ovat jäljellä maan päällä koko ajan aina Hänen täysin näkyvään paluunsa asti, vai kuinka? Se on kirkkaan loogista.

    Hän ( Jeesus ) ei tarkoita, että kristityt näkevät kaiken tämän lehteriltä jossain ylhäällä taivaassa, jonne heidät on temmattu. He ovat täällä, läsnä, kun kaikki tämä tapahtuu. Jos elämme tuona aikana, niin olemme juuri täällä (maan päällä) ennen Jeesuksen näkyvää paluuta.

    7.7 Tuleeko Jeesus löytämään mitään uskoa maan päältä palatessaan?

    Kuten näemme yllä olevasta Raamatun kohdasta, monet tulevat luopumaan todellisesta uskosta viimeisinä aikoina. Laittomuus lisääntyy ja tämä johtaa siihen, että useimpien rakkaus kylmenee. Tämän me näemme Matteuksen evankeliumista 24:12–13:

    "12. Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus. 13. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.” (käännetty ruots. Raamatusta NT 81)

    Toisin sanoen ei näytä siltä, että maan päällä on voittoisa seurakunta (kirkko) juuri ennen Jeesuksen paluuta. Ne eivät ole herätysaikoja! Luultavasti on ainoastaan pieni joukko tosiuskovia Jeesuksen opetuslapsia jäljellä maan päällä tuolloin.
    ...

    ...

    ”Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?" ( ruots. Raamattu 1917)

    Miksi tilanne on tämä ennen Jeesuksen paluuta? Johtuuko se siitä, että Jeesuksen opetuslapset on temmattu Hänen luokseen ja ettei maan päälle jäänyt jäljelle yhtään opetuslasta? Ei, niin ei Raamattu sano. Raamattu näyttää meille sen, että tämä johtuu siitä, että suuri luopumus terveestä uskosta tapahtuu lopun aikana. Ja juuri tämä luopumus mahdollistaa Antikristuksen esiintulon, minkä näemme myöhemmin tässä tekstissä.

    7.8 Ensin tapahtuu luopumus ja Antikristus nousee esiin

    Raamatussa on yksi kohta, joka käsittelee kristittyjen ylöstempauksen ajankohtaa, joka on niin selkeä, ettei meillä pitäisi olla tässä enää selvitettävää. Tämä näyttää olevan Raamatun kohta, jonka monet kristityt joko ovat unohtaneet, eivät tunne tai tietoisesti ohittavat sen. Se on 2.Tessalonikalaiskirje 2:1–8:

    "1. Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet,
    2. ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikään kuin Herran päivä jo olisi käsissä.
    3. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennen kuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,
    4. tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
    5. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? 6. Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy.
    7. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
    8. niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä. "
    ...

    ( Lennart - Bibelfocus-sivustolla )


  • ghgfhtry

   Minun täytyy myöntää, että en vielä osaa ymmärtää, tuleeko Jeesus hakemaan kristityt pois ennen vaivanaikaa vai ei. Raamatussa tuntuu olevan tukea sille käsitykselle, että Hän tosiaan tulee kuin varas yöllä, mutta toisaalta kerrotaan, että kristittyjä tullaan tappamaan antikristuksen aikana luullen hyvää tekevänsä. Muutamaan kertaan joku tuossa antoi Ilmestyskirjan kohdan 2:10. Elävä Uutinen -versiossa, joka on Uusi Testamentti vapaasti kirjoitettuna, mutta kai aika uskollisesti oikeaa tekstiä seuraten, sanotaan tuossa jakeessa Smyrnan seurakunnalle näin: 'Saatana kiusaa teitä: hän saa joitakin vankilaan, ja teitä vainotaan kymmenen päivää. Tämä on teille koetukseksi. Älä pelkää näitä kärsimyksiä. Ole kuolemankin uhatessa uskollinen, niin annan sinulle ikuisen elämän kruunun.'

   Eli aivan erilainen teksti kuin tuossa edellä joku antoi. Mikähän käännös hänellä oli käytössään? Käännöksissä on valtavasti eroja. Vilkaiskaapa Bryan Denlingerin sivuilta osoitteesta kingjamesvideoministries. com hänen tekemiään listoja eroista. Ne eivät ole mitään pilkkuvirheitä, vaan jopa kokonaisia jakeita jätetään pois. Mitä ihmeen syytä olisi kokonaan jättää pois jae Apost 8:37, jossa hoviherra tunnustaa uskovansa, että Jeesus Kristus on Jumalan Poika!

   Minusta tuntuu siltä, että Jeesus tosiaan tulee pian noutamaan kristityt ja varmaan kaikkien kansojen pikkulapset pois. Lastensa katoamisesta raivoissaan olevat ei-kristityt ovat sitten valmiit seuraamaan katolista antikristusta, joka alkuun onnistuukin rauhoittamaan tilanteen. Sitten seuraa vaikeat vuodet kristityksi kääntyville ja juutalaisille, ja heitä tapetaan, ja luullaan, että tappamalla heitä ollaan oikealla asialla. Juutalaiset saavat yllin kyllin merkkejä Messiaastaan, ja lopussa kaikki juutalaiset, Jumalan valittu kansa, pelastuvat, kun Jeesus palaa maan päälle hallitsemaan tuhanvuotisessa valtakunnassaan. Kristityt tulevat hänen kanssaan.

   Mutta tuo on vain se, miten olen viimeisenä parina vuotena asian tajunnut. Sitä ennen en juuri edes ajatellut näitä asioita. En tiedä, miten vakava synti on ymmärtää Jeesuksen paluu väärin. Luulen, että todella väärin on ryhtyä opettamaan, jos ei ole itse ottanut asioista todella hyvin selvää, ja ehkä saanut viisautta Jumalalta. Minulla ei ole viisautta. Mainitsen vain tuon Denligerin nimen, koska hän puhuu ylöstempauksesta ja muista tärkeistä asioista viitaten koko ajan Raamattuun, King Jamesin versioon. Suomalainen Raamattu, se 30-luvun käännöskin, on monessa kohti puutteellinen.

  • Jabin

   Jumalattomalle maailmalle Jeesus tulee kuin varas yöllä. Mutta valvovat Jeesuksen omat ymmärtävät Jeesuksen takaisintulon ajankohdan, mutta eivät päivää eivätkä hetkeä.
   Jeesuksen takaisintulo on näkyvä ja kuuluva, ei ole mitään salaista tempausta ja katoamista.
   Sanassa on kirjoitettu: Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut.
   Siis kun Jeesus palaa noutamaan omiaan koko voimassaan ja kunniassaan ja kirkkaudesaan, niin valtava ylösnousemusvoima herättää Kristuksessa nukkuneet.
   Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme,
   yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.
   Vanhassa Liitossa riemuvuoden alkamisen merkiksi puhallettiin pasuunaa: Ja seitsemännessä kuussa, kuukauden kymmenentenä päivänä anna pasunan raikuen soida; sovituspäivänä antakaa pasunan soida koko maassanne.
   Ja pyhittäkää viideskymmenes vuosi ja julistakaa vapautus maassa kaikille sen asukkaille. Se olkoon teille riemuvuosi; jokainen teistä saa silloin palata perintömaallensa ja sukunsa luo.

   Viimeinen pasuuna soi kotiinlähdön merkiksi.

   • Raamatun.mukaan

    Jeesuksen tulo on näkyvä ja kuuluva. Se on totta, mutta ennen antikristuksen vainoja pelastetaan Jeesuksen omat Jeesuksen hääjuhlaan Jumalan valtaistuimen eteen. Nämä ovat kaksi erillistä tapahtumaa.

    Miksi Jabin toistat tätä kantaasi kuin papukaija? Eikös pari viestiä riitä?


   • Lukekaapa
    Raamatun.mukaan kirjoitti:

    Jeesuksen tulo on näkyvä ja kuuluva. Se on totta, mutta ennen antikristuksen vainoja pelastetaan Jeesuksen omat Jeesuksen hääjuhlaan Jumalan valtaistuimen eteen. Nämä ovat kaksi erillistä tapahtumaa.

    Miksi Jabin toistat tätä kantaasi kuin papukaija? Eikös pari viestiä riitä?

    Jeesus tulee pelastaja yhden ainoan kerran!


   • usa8as7ashashyu8a
    Raamatun.mukaan kirjoitti:

    Jeesuksen tulo on näkyvä ja kuuluva. Se on totta, mutta ennen antikristuksen vainoja pelastetaan Jeesuksen omat Jeesuksen hääjuhlaan Jumalan valtaistuimen eteen. Nämä ovat kaksi erillistä tapahtumaa.

    Miksi Jabin toistat tätä kantaasi kuin papukaija? Eikös pari viestiä riitä?

    Nimimerkki "Raamatun mukaan" on keksinyt omasta päästään, että Jeesuksen on tultava salaa pelastamaan hänet ennen vainoja mutta Raamattu ei puhu siitä mitään.


   • Raamatun.mukaan
    usa8as7ashashyu8a kirjoitti:

    Nimimerkki "Raamatun mukaan" on keksinyt omasta päästään, että Jeesuksen on tultava salaa pelastamaan hänet ennen vainoja mutta Raamattu ei puhu siitä mitään.

    Kyllä puhuu. Olen siteerannut asianmukaiset Raamatun kohdat.

    Sinulla on vain perusteettomia heittoja, ilman asianmukaisia Raamatun viittauksia. Toistat itseäsi kuin papukaija. Oletko papukaija, kun jaarittelet samoja sloganeja perästä perään? Eikä pari kertaa riitä. Vai oletko väärä henki, joka tuli pilkkaamaan totuutta?


  • Lukekaapa

   1.Tess.4:"15 Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet.
   16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;
   17 SITTEN MEIDÄT, JOTKA OLEMME ELOSSA, JOTKA OLEMME JÄÄNEET TÄNNE, temmataan YHDESSÄ HEIDÄN KANSSAAN pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa."

   Ei sanaakaan mistään epämääräisestä, salaisesta ylösotosta. EI SANAAKAAN!

   • niinpäniiin

    Onko sinulla Raamatussa vain pari jaetta? Voi sinua, et tiedä, mitä muualla lukee. Sitä eksyy, kun ei opiskele ja usko Raamattua.


   • a98as98u89ha

    Tuo kohta puhuu siitä suuresta ylösnousemuksesta tuhatvuotisen valtakunnan jälkeen.

    Jeesus lupasi herättää uskossa kuolleet VIIMEISENÄ PÄIVÄNÄ:
    Johanneksen evankeliumi:
    6:39 Ja minun lähettäjäni tahto on se, että minä kaikista niistä, jotka hän on minulle antanut, en kadota yhtäkään, vaan herätän heidät viimeisenä päivänä.


   • 1234567---
    a98as98u89ha kirjoitti:

    Tuo kohta puhuu siitä suuresta ylösnousemuksesta tuhatvuotisen valtakunnan jälkeen.

    Jeesus lupasi herättää uskossa kuolleet VIIMEISENÄ PÄIVÄNÄ:
    Johanneksen evankeliumi:
    6:39 Ja minun lähettäjäni tahto on se, että minä kaikista niistä, jotka hän on minulle antanut, en kadota yhtäkään, vaan herätän heidät viimeisenä päivänä.

    1000:nen vuoden jälkeen herätetään jumalattomat tuomiolle. He nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin. Viimeinen tuomio: Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa heidät tämä on toinen kuolema.


   • näinsemeneeee
    a98as98u89ha kirjoitti:

    Tuo kohta puhuu siitä suuresta ylösnousemuksesta tuhatvuotisen valtakunnan jälkeen.

    Jeesus lupasi herättää uskossa kuolleet VIIMEISENÄ PÄIVÄNÄ:
    Johanneksen evankeliumi:
    6:39 Ja minun lähettäjäni tahto on se, että minä kaikista niistä, jotka hän on minulle antanut, en kadota yhtäkään, vaan herätän heidät viimeisenä päivänä.

    Ylösnousemus viimeisenä päivänä tarkoittaa sitä, että nyt helvetissä viruvat ihmiset nousevat ylös maan päälle. He saavat vähäksi aikaa ruumiin, jotta he voivat mennä polvilleen tuomittavaksi. Sitten heidät heitetään tuliseen järveen, mikä on ns. toinen kuolema. Ruumin kuolee, mutta henki uppoaa järveen, missä kärsimys jatkuu.

    Ensimmäinen ylösnousemus tarkoittaa sitä, että nyt taivaassa olevat tulevat maan päälle takaisin. He saavat täällä olemista varten ruumiin. Samalla tavalla Elia ja Mooses tulivat esiin, kun kävivät kirkastusvuorella.


  • Jabin

   Raamatun.mukaan, sinä täällä olet se papukaija. Alat syyttää, kun et enää keksi yhtään valhetta eikä sinun valheesi kumoa Jumalan ilmoitusta. Mikä poliisi luulet olevasi, eikös sinulle itsellesi riitä pari kommenttia?
   Toimit tyypillisen valhettelijan tapaa, kuin kristitty.net. Kun kirjoittaa Jumalan Sanaa, niin pahat henget kiivastuvat, näkee mm. raamatun.mukaan nikin kirjoittelusta.

   • hfghf

    Puhutko itsellesi.f


  • Jabin

   a98as98u89ha, Jeesuksen tullessa takaisin, Jeesuksessa nukkuneet nousevat ylös.
   Sinulta on jäänyt lukemat paljon Raamatusta. Meinaatko, että Jeesus tulee hakemaan omansa vasta tuhatvuotisen valtakunnan jälkeen? Sinulla on todella outo oppi.

   • u7y8asd7ew78zhj

    Kuolleet uskovaiset nousevat ylös vasta tuhatvuotisen valtakunnan jälkeen. Muuta en ole väittänyt. Se lukee Raamatussa niinkuin voit itsekin lukea.


   • 1234567---
    u7y8asd7ew78zhj kirjoitti:

    Kuolleet uskovaiset nousevat ylös vasta tuhatvuotisen valtakunnan jälkeen. Muuta en ole väittänyt. Se lukee Raamatussa niinkuin voit itsekin lukea.

    Jeesuksen toinen tulemus. Jeesus herättää uskossa kuolleet pyhät kirkastetussa ruumiissa, elossa olevat pyhät muutetaan, ja näin heidät yhdessä temmataan 1000-vuodeksi taivaaseen.


   • saviseutulainen

    Ja vielä tämä Lennartin opetuksesta:

    ...
    Mikä auktoriteetti ohjaa uskoasi?
    Olet tässä tekstissä saanut paljon Raamatun jakeita, jotka minun mielestäni antavat selvän ja yhtenäisen kuvan lopun ajoista ja Jeesuksen paluusta. Ota huomioon se, että olen hakenut kaiken pohdiskeluni Raamatusta. En nojaa ajatuksiani keneenkään tunnettuun persoonaan tai suosittuihin kirjoihin jne.

    Nyt haluan vähän retorisesti kysyä sinulta: jos vähänkin ajattelet, ei ole huomiota herättävää, että oppia varhaisesta tempauksesta (ennen Antikristusta ja ahdistuksen aikaa) niin usein markkinoidaan sensaatiomaisilla kirjoilla ja filmeillä, auktoritatiivisilla näyillä, ilmestyksillä, käynneillä taivaassa, enkelien ja Jeesus-hahmojen vierailuilla jne.

    Sinua siis kuin viekoitellaan tai pelotellaan ”oikeaan” oppiin. Raamatun sanat eivät siis näytä riittävän tämän opin rakennukseksi. Tässä mielestäni Jeesuksen kertomuksella Lasaruksesta ja rikkaasta miehestä on pointtia opettaa meille paljon (Luuk. 16:19-). Raamattu riittää pitämään meidät oikeassa kurssissa, sanoo Jeesus ja silloin Hän tarkoitti ainoastaan Vanhaa Testamenttia.

    Nyt meillä sen lisäksi on UT, jossa on paljon selkeämmät tekstit. Eikö olekin ajattelemisen arvoista, että oppia varhaisesta tempauksesta tuovat esiin monet harhaan menneet julistajat ja kirjailijat kristillisessä laumassa? Se on tosiasia. Se on myös varoitussignaali sille, joka etsii totuutta!

    Jos tänä päivänä olisimme yhtäkkisen tempauksen edessä, varhaisen tempausopin mukaan, niin voisi ajatella, että Jeesus haluaisi herätellä meitä monella muulla tavalla kuin Raamatun Sanan kautta. Mutta tämä on tyypillisesti inhimillinen ja tunteenomainen tapa järkeillä. Se sopii hyvin sille, joka ei halua kaivautua Raamatun Sanaan. Se on sitä, mikä sopii hengellisesti veltoille ja nukkuville.

    Totuus on sen sijaan se, että me nyt nopeassa tahdissa lähestymme Antikristuksen esiintuloa. Kuka silloin pitää tärkeänä hämätä (harhauttaa) pois kristittyjä valvomasta? No, Saatana tietenkin. Siitä Jeesus on kerta toisensa jälkeen varoittanut. Saatana haluaa saada pois keskittymisemme tästä tapahtumasta kaikkien näiden ilmestysten ja pikaisen tempauksen avulla. Kaikki nämä näyt ja ilmestykset ovat paholaisen silmänlumetta, joka voi vangita huomiomme pois olennaisesta. On vähintäänkin valvomattomuutta, että meidän aikanamme menee ja uskoo tempaukseen ennen Antikristusta ja ahdistuksen aikaa.

    11.2 Ole tarkka uskostasi!

    Aikamme on luopumuksen aikaa, mikä tekee mahdolliseksi Antikristukselle nousta esiin. Juuri NYT sinun täytyy pitää tiukasti kiinni uskostasi, ettet joudu mukaan luopumukseen. Juuri NYT sinun täytyy pitää huolta uskostasi kaikkia pettäviä harhaoppeja vastaan! Lue Raamattuasi kyllästäen itsesi kaikkia harhaoppeja vastaan, jotka vyöryvät päällemme. Etsi totuutta silloin, kun se löytää voidaan! Lue Raamattuasi nyt, kun se vielä on sallittua!

    Lopetetaanpa Raamatun sanalla 2. Timoteuskirjeestä, jae 4:3, joka hyvin iskevästi kuvaa juuri meidän aikaamme, sekä jakeella 2. Tessalonikalaiskirjeestä, luvusta 2, jakeet 9–12, joka varoittaa meitä siitä, ettemme olisi tarkkoja totuuden suhteen. Anna näiden kahden Raamatun paikan varoittaa sinua:

    "Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia."(ruots. ”opettajan toisensa jälkeen… saadakseen kuulla sitä, mitä haluavat) (ruots. NT 81)

    "9. tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
    10. ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sen tähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. 11. Ja sen tähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
    12. että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.(ruots. jae 9 = Laittomuuden ihmisen [Antikristuksen] tulo … eivät halunneet ottaa vastaan rakkautta..." (ruots. NT81)

    ( Lennartin opetuskokonaisuus löytyy Bibel.focus-sivustolta.
    Suomennos: Sylvi Hämäläinen )


   • saviseutulainen
    saviseutulainen kirjoitti:

    Ja vielä tämä Lennartin opetuksesta:

    ...
    Mikä auktoriteetti ohjaa uskoasi?
    Olet tässä tekstissä saanut paljon Raamatun jakeita, jotka minun mielestäni antavat selvän ja yhtenäisen kuvan lopun ajoista ja Jeesuksen paluusta. Ota huomioon se, että olen hakenut kaiken pohdiskeluni Raamatusta. En nojaa ajatuksiani keneenkään tunnettuun persoonaan tai suosittuihin kirjoihin jne.

    Nyt haluan vähän retorisesti kysyä sinulta: jos vähänkin ajattelet, ei ole huomiota herättävää, että oppia varhaisesta tempauksesta (ennen Antikristusta ja ahdistuksen aikaa) niin usein markkinoidaan sensaatiomaisilla kirjoilla ja filmeillä, auktoritatiivisilla näyillä, ilmestyksillä, käynneillä taivaassa, enkelien ja Jeesus-hahmojen vierailuilla jne.

    Sinua siis kuin viekoitellaan tai pelotellaan ”oikeaan” oppiin. Raamatun sanat eivät siis näytä riittävän tämän opin rakennukseksi. Tässä mielestäni Jeesuksen kertomuksella Lasaruksesta ja rikkaasta miehestä on pointtia opettaa meille paljon (Luuk. 16:19-). Raamattu riittää pitämään meidät oikeassa kurssissa, sanoo Jeesus ja silloin Hän tarkoitti ainoastaan Vanhaa Testamenttia.

    Nyt meillä sen lisäksi on UT, jossa on paljon selkeämmät tekstit. Eikö olekin ajattelemisen arvoista, että oppia varhaisesta tempauksesta tuovat esiin monet harhaan menneet julistajat ja kirjailijat kristillisessä laumassa? Se on tosiasia. Se on myös varoitussignaali sille, joka etsii totuutta!

    Jos tänä päivänä olisimme yhtäkkisen tempauksen edessä, varhaisen tempausopin mukaan, niin voisi ajatella, että Jeesus haluaisi herätellä meitä monella muulla tavalla kuin Raamatun Sanan kautta. Mutta tämä on tyypillisesti inhimillinen ja tunteenomainen tapa järkeillä. Se sopii hyvin sille, joka ei halua kaivautua Raamatun Sanaan. Se on sitä, mikä sopii hengellisesti veltoille ja nukkuville.

    Totuus on sen sijaan se, että me nyt nopeassa tahdissa lähestymme Antikristuksen esiintuloa. Kuka silloin pitää tärkeänä hämätä (harhauttaa) pois kristittyjä valvomasta? No, Saatana tietenkin. Siitä Jeesus on kerta toisensa jälkeen varoittanut. Saatana haluaa saada pois keskittymisemme tästä tapahtumasta kaikkien näiden ilmestysten ja pikaisen tempauksen avulla. Kaikki nämä näyt ja ilmestykset ovat paholaisen silmänlumetta, joka voi vangita huomiomme pois olennaisesta. On vähintäänkin valvomattomuutta, että meidän aikanamme menee ja uskoo tempaukseen ennen Antikristusta ja ahdistuksen aikaa.

    11.2 Ole tarkka uskostasi!

    Aikamme on luopumuksen aikaa, mikä tekee mahdolliseksi Antikristukselle nousta esiin. Juuri NYT sinun täytyy pitää tiukasti kiinni uskostasi, ettet joudu mukaan luopumukseen. Juuri NYT sinun täytyy pitää huolta uskostasi kaikkia pettäviä harhaoppeja vastaan! Lue Raamattuasi kyllästäen itsesi kaikkia harhaoppeja vastaan, jotka vyöryvät päällemme. Etsi totuutta silloin, kun se löytää voidaan! Lue Raamattuasi nyt, kun se vielä on sallittua!

    Lopetetaanpa Raamatun sanalla 2. Timoteuskirjeestä, jae 4:3, joka hyvin iskevästi kuvaa juuri meidän aikaamme, sekä jakeella 2. Tessalonikalaiskirjeestä, luvusta 2, jakeet 9–12, joka varoittaa meitä siitä, ettemme olisi tarkkoja totuuden suhteen. Anna näiden kahden Raamatun paikan varoittaa sinua:

    "Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia."(ruots. ”opettajan toisensa jälkeen… saadakseen kuulla sitä, mitä haluavat) (ruots. NT 81)

    "9. tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
    10. ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sen tähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. 11. Ja sen tähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
    12. että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.(ruots. jae 9 = Laittomuuden ihmisen [Antikristuksen] tulo … eivät halunneet ottaa vastaan rakkautta..." (ruots. NT81)

    ( Lennartin opetuskokonaisuus löytyy Bibel.focus-sivustolta.
    Suomennos: Sylvi Hämäläinen )

    ....korj. Lennartin opetuksen suomentaja on Sylvi HÄNNINEN - ei Hämäläinen!


   • riippuvaisuus
    saviseutulainen kirjoitti:

    ....korj. Lennartin opetuksen suomentaja on Sylvi HÄNNINEN - ei Hämäläinen!

    Miksi et opettele keskusteemaan asioista ??????????


   • Jabin
    1234567--- kirjoitti:

    Jeesuksen toinen tulemus. Jeesus herättää uskossa kuolleet pyhät kirkastetussa ruumiissa, elossa olevat pyhät muutetaan, ja näin heidät yhdessä temmataan 1000-vuodeksi taivaaseen.

    Adventisti menossa sinne omaan taivaasen oman porukan kanssa. Mutta kuningasten Kuningas hallitsee tuhannen vuotta maan päällä.


   • rgvvgfdsd
    1234567--- kirjoitti:

    Jeesuksen toinen tulemus. Jeesus herättää uskossa kuolleet pyhät kirkastetussa ruumiissa, elossa olevat pyhät muutetaan, ja näin heidät yhdessä temmataan 1000-vuodeksi taivaaseen.

    Tuolla tavalla sanotaan sinun mielikuvituksessasi mutta ei Raamatussa.


   • saviseutulainen
    riippuvaisuus kirjoitti:

    Miksi et opettele keskusteemaan asioista ??????????

    Kyllä minä keskustelenkin - kun niikseen tulee.
    Minusta tuo Lennartin opetus mitä tulee tässä ketjussa käsiteltyyn aiheeseen, sietää tulla - otteinakin - tänne siirretyksi.
    Muuten luitko ensinkään mitä kyseinen Lennart kirjoittaa!?
    Minusta hän kirjoittaa totuudessa.

    Itse skriivasin eilen aamupuolella, ennenkuin olin edes tutustunut Lennartin opetukseen, mm. tähän tapaan:
    >Eikö Herran Jeesuksen tulemus/paluu ole YKSI, AINUT JA KERTAKAIKKINEN.
    Tuo SUURI JA JULKINEN!?
    Eli salaista tempausta näin ollen ei ole.
    Eikö meille Herraan Jeesukseen uskoville ja turvaaville riitä tieto siitä, ETTÄ HÄN TULEE. Ja Häneen, Jeesukseen Kristukseen, alati turvaamalla, saamme rukoilla Häneltä voimaa ja johdatusta siihen, että valmiina ja hereillä olisimme.<

    ...SAAMME RUKOILLA HÄNELTÄ VOIMAA JA JOHDATUSTA SIIHEN,
    ETTÄ VALMIINA - JA HEREILLÄ OLISIMME!!

    Jeesuksen Kristuksen, neidän Herramme ja Vapahtajamme tulemus on YKSI JA AINUTKERTAINEN, SUURI JA JULKINEN.

    Opetus Jeesuksen omien salaisesta tempauksesta - pois ahdistuksen ajasta - ei ole Raamatun mukainen.

    "Mutta joka pysyy lujana loppuun asti, se pelastuu".


   • 1234567---
    Jabin kirjoitti:

    Adventisti menossa sinne omaan taivaasen oman porukan kanssa. Mutta kuningasten Kuningas hallitsee tuhannen vuotta maan päällä.

    Kyllä: Taivas on uskomme määrä matkalle emme tahdo jäädä, kun saavut pilvissä kerran kansaasi pois noutamaan. Taivaaseen taivaaseen pelastuneet adventistit matkalla 1000-vuodeksi.

    Ei tule tungosta taivaassa, sillä tehän vietätte tuhatvuotista rauhanvaltakuntaa maan päällä opetustenne mukaan.


   • 1234567---
    rgvvgfdsd kirjoitti:

    Tuolla tavalla sanotaan sinun mielikuvituksessasi mutta ei Raamatussa.

    Vai on totuus mielikuvitusta, sinun mielestäsi ! Jeesus herättää uskossa kuolleet pyhät kirkastetussa ruumiissa ja elossa olevat pyhät muutetaan ja heidät yhdessä Jeesus vie 1000-vuodeksi taivaaseen.


  • Jabin

   Jerusalem on suuren kuninkaan kaupunki ja Jeesus on juutalaisten Messias Kuningas.

   Kuule! Vartijasi korottavat äänensä, kaikki he riemuitsevat, sillä he näkevät silmästä silmään, kuinka Herra palajaa Siioniin. Siion sijaitsee maan päällä, ns Lähi-idässä.

   Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemin edustalla itää kohti. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi: toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin. Öljymäki sijaitsee maan päällä ns. Lähi-idässä.

   Ne riivaajien opit siellä adventtikirkossa eivät ole yhtä kuin Jumalan Sana.

   • Lukekaapa

    Siis onko täällä kaksi kirjoittajaa Jabin-nimimerkillä? Toinen toistaan vastaan?


   • Jabin
    Lukekaapa kirjoitti:

    Siis onko täällä kaksi kirjoittajaa Jabin-nimimerkillä? Toinen toistaan vastaan?

    Mikä täällä on toista vastaan???


   • Lukekaapa
    Jabin kirjoitti:

    Mikä täällä on toista vastaan???

    No se Jabin, jonka olen oppinut keskustelijana tuntemaan, ei hyökkää muita seurakuntia vastaan edellä ilmenneellä tavalla. Siksi olen nyt hämmentynyt ja surullinenkin!


  • Marko-K

   Jeesuksen paluun ajankohta nähdään selvästi Ilmestyskirjan lopussa mainitusta ensimmäisestä kuolleiden ylösnousemuksesta:
   Ilm 20: 5-6: "Muut kuolleet eivät vironneet eloon, ennenkuin ne tuhat vuotta olivat loppuun kuluneet. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus. Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta."

   Ilm 2:11 "Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sitä, joka voittaa, ei toinen kuolema vahingoita." Toinen kuolema on helvetti: "... osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema." Ilm 21:8

   Ilm 5:9-10 "... sinä olet tullut teurastetuksi ja olet verelläsi ostanut Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista. ja tehnyt heidät meidän Jumalallemme kuningaskunnaksi ja papeiksi, ja he tulevat hallitsemaan maan päällä". Kaikki uskovat ovat Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat yhdessä hänen kanssaan.

   1 Tess 4:15-17 "Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa."

   • niinpäniiin

    Aivan, se on se paluu maan päälle. Sitä ennen on tempaus Jumalan valtaistuimen eteen Ilm 12:5. Sen jälkeen joidenkin aikojen päästä ensimmäinen ylösnousemus sekä pyhien tempaaminen ilmakehään Jeesusta vastaan, mistä Marko-K sinä puhuit. Raamattu puhuu kahdesta eri tempauksesta, jotka ovat myös erilaisia tapahtumia, ja sinä Marko-K kirjoitit vain jälkimmäisestä tempauksesta.


   • 1234567---

    Pelastuneet adventistit ovat Sapatin Herran Jeesuksen kanssa 1000-vuotta taivaassa.


   • Jabin
    1234567--- kirjoitti:

    Pelastuneet adventistit ovat Sapatin Herran Jeesuksen kanssa 1000-vuotta taivaassa.

    Adventit saavat voivat olla minun puolestani sapatin herran kanssa, mutta sen sapatin herra ei ole Jeesus.


   • 1234567---
    Jabin kirjoitti:

    Adventit saavat voivat olla minun puolestani sapatin herran kanssa, mutta sen sapatin herra ei ole Jeesus.

    Sapatin Herra on Herra, joka pitää sapatin pyhänäpäivänä. Jeesus meni tapansa mukaan sapatinpäivänä synägoogaan.


  • yahhaneua9

   Täällä on paljon mielikuvitusteorioita ja vähän Raamatuntuntemusta.

   Marttyyrit nousevat ylös maan päälle elämään mutta heitä ei temmata mihinkään, tukevasti pysyvät he maan päällä.

   • niinpäniiiin

    Opetat väärin. Sinulla ei ole mitään Raamatuntuntemusta.

    Marttyyrit nousevat ylös ja sen jälkeen heidät temmataan muiden elossa olevian pyhien kanssa ilmaan Jeesusta vastaan. Tässä on oikea teksti suoraan Raamatusta:

    1 Tess 4:16 Itse Herra laskeutuu taivaasta ylienkelin käskyhuudon kuuluessa ja Jumalan pasuunan kaikuessa, ja ensin nousevat ylös ne, jotka ovat kuolleet Kristukseen uskovina. 17 Meidät, jotka olemme vielä elossa ja täällä jäljellä, temmataan sitten yhdessä heidän kanssaan pilvissä yläilmoihin Herraa vastaan. Näin saamme olla aina Herran kanssa.


  • Jabin

   niinpäniiin ja yahhaneua9, valehtelevat ja ihan tietoisesti. Sanassa on vain yksi Jeesuksen takaisintulo.
   Mutta nytpä Kristus on noussut kuolleista, esikoisena kuoloon nukkuneista.... mutta jokainen vuorollaan: esikoisena Kristus, sitten Kristuksen omat hänen tulemuksessaan;

   Ilmestyskirjaan on kirjoitettu samasta aiheesta: Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta.

   Paavali kirjoittaa samasta aiheesta: Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.

   • niinpäniiin

    Sanassa on vain yksi Jeesuksen takaisintulo, mutta kaksi erillistä tempausta. Ensin viisaiden neitsyiden tempaus Jumalan valtaistuimen eteen ja sen jälkeen tempaus ilmaa pilvien päälle saapuvaa Jeesusta vastaan. Yllä on kommentit, joissa on asianmukaiset Raamatun kohdat.


   • Jabin
    niinpäniiin kirjoitti:

    Sanassa on vain yksi Jeesuksen takaisintulo, mutta kaksi erillistä tempausta. Ensin viisaiden neitsyiden tempaus Jumalan valtaistuimen eteen ja sen jälkeen tempaus ilmaa pilvien päälle saapuvaa Jeesusta vastaan. Yllä on kommentit, joissa on asianmukaiset Raamatun kohdat.

    niinpäniiin, valehtelet ja opetat oppiasi, jossa sinulle ja sinun poppoollesi on varattu oma, parempi eliitin osa. Ei ole mitään kahta tempausta. vaan yksi Jeesuksen takaisintulo.

    Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;
    sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.
    Viisaat neitsyet kuuluvat joko elossa oleviin tai niihin jotka ovat nukkuneet uskossa Jeesukseen.
    Sen jälkeen kun Jeesus on tullut ja hääväki on häähuoneessa, ovi suljetaan.
    Sinun oppisi on Sanan mukaan mahdoton. Kun kerran viisaitten neitsyeitten jälkeen ovi suljetaan, niin mihin menevät heidän jälkeensä temmatut??? Lähteekö ylkä omista häistään hakemaan hääväkeä???


   • tutkimusten.mukaan
    Jabin kirjoitti:

    niinpäniiin, valehtelet ja opetat oppiasi, jossa sinulle ja sinun poppoollesi on varattu oma, parempi eliitin osa. Ei ole mitään kahta tempausta. vaan yksi Jeesuksen takaisintulo.

    Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;
    sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.
    Viisaat neitsyet kuuluvat joko elossa oleviin tai niihin jotka ovat nukkuneet uskossa Jeesukseen.
    Sen jälkeen kun Jeesus on tullut ja hääväki on häähuoneessa, ovi suljetaan.
    Sinun oppisi on Sanan mukaan mahdoton. Kun kerran viisaitten neitsyeitten jälkeen ovi suljetaan, niin mihin menevät heidän jälkeensä temmatut??? Lähteekö ylkä omista häistään hakemaan hääväkeä???

    Sinulla on sekavaa kirjoittelua. Pidän nimimerkkiä "niinpäniiin" asiantuntevampana tässä asiassa kuin sinua. En ymmärrä sinun vänkkäämistä.


   • Jabin
    tutkimusten.mukaan kirjoitti:

    Sinulla on sekavaa kirjoittelua. Pidän nimimerkkiä "niinpäniiin" asiantuntevampana tässä asiassa kuin sinua. En ymmärrä sinun vänkkäämistä.

    tutkimusten.mukaan, sinä siis kuulut samaan kuppikuntaan, kuin niinpäniin ja väität että sinun porukkasi on eliittiuskovia, joille on varattu parempi osa kuin muille uskoville?
    Osaatko nyt lue???


   • tutkimusten.mukaan
    Jabin kirjoitti:

    tutkimusten.mukaan, sinä siis kuulut samaan kuppikuntaan, kuin niinpäniin ja väität että sinun porukkasi on eliittiuskovia, joille on varattu parempi osa kuin muille uskoville?
    Osaatko nyt lue???

    Minä en ainakaan kuulu sinun kuppikuntaasi. Meillä ei kirjoitella sopimattomasti!!!


  • tg7787

   Tämä on tärkeää koska tämä aina hävitetään.
   Nämä neljä raamatunkohtaa puhuvat samasta tapahtumasta ja samasta päivästä. Myös Daniel on puhunut tästä. Kaikki ihmiset nousevat haudoistaan, ensin uskovaiset ja sitten jumalattomat. Onhan se valtava tapahtuma.

   1 Kor 15:50 Mutta tämän minä sanon, veljet, ettei liha ja veri voi periä Jumalan valtakuntaa, eikä katoavaisuus peri katoamattomuutta.
   15:51 Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme,
   15:52 yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.
   15:53 Sillä tämän katoavaisen pitää pukeutuman katoamattomuuteen, ja tämän kuolevaisen pitää pukeutuman kuolemattomuuteen.

   Johanneksen evankeliumi:
   6:39 Ja minun lähettäjäni tahto on se, että minä kaikista niistä, jotka hän on minulle antanut, en kadota yhtäkään, vaan herätän heidät viimeisenä päivänä.

   1 Tess 4:16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;
   4:17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

   Dan 12:2 Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen.

   • 1234567---

    >>>>Kaikki ihmiset nousevat haudoistaan<<<<. Järjestys, ensin Jeesuksen toisessa tulemisessa Jeesus herättää omansa kirkastetussa ruumiissa ja elossa olevat pyhät muutetaan. Jeesus vie heidät 1000-vuodeksi taivaaseen.
    Huom! 1000-vuoden jälkeen herätetään jumalattomat kuolleet tuomiolle.


  • Jabin

   Jumalattomat nousevat haudoitaan vasta tuhatvuotisen valtakunnan jälkeen.
   Muut kuolleet eivät vironneet eloon, ennenkuin ne tuhat vuotta olivat loppuun kuluneet.

   • 1234567---

    Pyhät ovat taivaassa 1000-vuotta. Kyllä jumalattomat herätetään vasta 1000-vuoden jälkeen. Tämä on tuomion ylösnousemus.
    He nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin. Heidän pahat aikeensa ei tule toteutumaan. Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa heidät. Tämä on toinen kuolema jumalattomille.

    HUOM ! Tämän jälkeen Jumala luo omilleen uuden taivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus asuu.


   • Marko-K
    1234567--- kirjoitti:

    Pyhät ovat taivaassa 1000-vuotta. Kyllä jumalattomat herätetään vasta 1000-vuoden jälkeen. Tämä on tuomion ylösnousemus.
    He nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin. Heidän pahat aikeensa ei tule toteutumaan. Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa heidät. Tämä on toinen kuolema jumalattomille.

    HUOM ! Tämän jälkeen Jumala luo omilleen uuden taivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus asuu.

    Pyhät hallitsee ja tuomitsee yhdessä Jeesuksen kanssa maanpäällä kuten Raamattu sanoo.

    Herra sanoi minun herralleni: "Istu minun oikealle puolelleni, kunnes minä panen sinun vihollisesi sinun jalkojesi astinlaudaksi". Herra ojentaa sinun valtasi valtikan Siionista; hallitse vihollistesi keskellä.

    Luuk 1:32 Hän on oleva suuri, ja hänet pitää kutsuttaman Korkeimman Pojaksi, ja Herra Jumala antaa hänelle Daavidin, hänen isänsä, valtaistuimen,
    Jes 9.7 Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallansa;"
    Ilm 3:21 "Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa."
    1 Kor 6:2 "Vai ettekö tiedä, että pyhät tulevat maailman tuomitsemaan?"

    Daavidin valtakunnan valtaistuin on maanpäällä Jerusalemissa., eikä taivaassa.


   • 1234567---
    Marko-K kirjoitti:

    Pyhät hallitsee ja tuomitsee yhdessä Jeesuksen kanssa maanpäällä kuten Raamattu sanoo.

    Herra sanoi minun herralleni: "Istu minun oikealle puolelleni, kunnes minä panen sinun vihollisesi sinun jalkojesi astinlaudaksi". Herra ojentaa sinun valtasi valtikan Siionista; hallitse vihollistesi keskellä.

    Luuk 1:32 Hän on oleva suuri, ja hänet pitää kutsuttaman Korkeimman Pojaksi, ja Herra Jumala antaa hänelle Daavidin, hänen isänsä, valtaistuimen,
    Jes 9.7 Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallansa;"
    Ilm 3:21 "Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa."
    1 Kor 6:2 "Vai ettekö tiedä, että pyhät tulevat maailman tuomitsemaan?"

    Daavidin valtakunnan valtaistuin on maanpäällä Jerusalemissa., eikä taivaassa.

    On 100% varma, että pyhät eivät ole tuhatvuotta tuhoutuneen maanpäällä, vaan taivaassa. Jumalattomat pedon kumartajat kyllä jäävät maanpäälle, mutta kuolleina.


  • Jabin

   1234567---, se on sinun oma kuppikuntasi joka sinne taivaaseen temmataan. Pyhät hallitsevat maan päällä tuhat vuotta yhdessä Jeesuksen kanssa.
   Se sinun sapatin herrasi taitaa olla antikristus, joka sitten salaa kuin varas kokoaan kuppikuntasi muka taivaaseen tuhanneksi vuodeksi.

   • Lukekaapa

    Laavakokkareen päälläkö sitä tuhatvuotiskautta vietetään?

    2.Piet.3:10 "Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.
    11 Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa,
    12 teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!"


  • Jabin

   Jotain on jäänyt kuitenkin siellä laavakokareen päällä lukematta, niin että lukekaapa tuosta ja vastatkaa sitten onko kyseeessä taivas vai maaplaneetta:
   Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemin edustalla itää kohti. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi: toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin....
   Sinä päivänä elävät vedet virtaavat Jerusalemista: toiset puolet niistä Idänmerta kohti, toiset puolet Länsimerta kohti. Niin on tapahtuva kesät ja talvet....
   Koko maa muuttuu tasaiseksi kuin Aromaa Gebasta Rimmoniin asti, Jerusalemin eteläpuolelle. Ja tämä on oleva korkea ja oleva asuttu, paikallansa, Benjaminin portista entisen portin sijaan asti, Kulmaporttiin ja Hananelin-torniin asti, kuninkaan viinikuurniin asti....
   He asuvat siellä, eikä vihitä sitä enää tuhon omaksi, ja Jerusalem on oleva asuttu, oleva turvassa....
   Mutta kaikki niiden pakanakansain tähteet, jotka ovat hyökänneet Jerusalemia vastaan, käyvät vuosi vuodelta sinne ylös kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, ja viettämään lehtimajanjuhlaa.

   • 1234567---

    Tätä maata ei asuteta Jeesuksen toisen tulemisen jälkeen. Tätä maata kohtaa tuho. Todellakin Jeesus vie omansa 1000-vuodeksi taivaaseen.

    Uusi maa luodaan vasta 1000-vuoden jälkeen.


   • Marko-K

    Maa pysyy asuttuna loppuun asti:

    "Enkä minä koskaan enää tuhoa kaikkea, mikä elää, niinkuin nyt olen tehnyt. Niin kauan kuin maa pysyy, ei lakkaa kylväminen eikä leikkaaminen, ei vilu eikä helle, ei kesä eikä talvi, ei päivä eikä yö." 1Moos 8:21-22

    " Ja kun ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet, päästetään saatana vankeudestaan, ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka. Ja he nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin ja sen rakastetun kaupungin. Mutta tuli lankeaa taivaasta ja kuluttaa heidät." Ilm 20: 7-9

    Jos maa on tuhottu, niin ei ole mitään kansoja joita saatana voisi lähteä villitsemään maan neljältä kolkalta.


   • Jabin
    1234567--- kirjoitti:

    Tätä maata ei asuteta Jeesuksen toisen tulemisen jälkeen. Tätä maata kohtaa tuho. Todellakin Jeesus vie omansa 1000-vuodeksi taivaaseen.

    Uusi maa luodaan vasta 1000-vuoden jälkeen.

    1234567---, kirjoittelet Jumalan ilmoitusta vastaa, koska sinulla on Jumalan Sana yläpuolella oma adventtioppisi.


   • 1234567---
    Marko-K kirjoitti:

    Maa pysyy asuttuna loppuun asti:

    "Enkä minä koskaan enää tuhoa kaikkea, mikä elää, niinkuin nyt olen tehnyt. Niin kauan kuin maa pysyy, ei lakkaa kylväminen eikä leikkaaminen, ei vilu eikä helle, ei kesä eikä talvi, ei päivä eikä yö." 1Moos 8:21-22

    " Ja kun ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet, päästetään saatana vankeudestaan, ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka. Ja he nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin ja sen rakastetun kaupungin. Mutta tuli lankeaa taivaasta ja kuluttaa heidät." Ilm 20: 7-9

    Jos maa on tuhottu, niin ei ole mitään kansoja joita saatana voisi lähteä villitsemään maan neljältä kolkalta.

    Nämä kaikkien kansojen jumalattomat kun herätetään 1000-vuoden jälkeen ja saatana päästetään vankeudestaan vähäksi aikaa. Tämä saatana villitsee heitä vielä viimeisen kerran. Niimpä he nousevatkin YLI MAAN AVARUUDEN ja piirittävät pyhien leirin.
    Viimeinen tuomio: Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa jumalattoma paholaisineen, eikä heistä jää juurta eikä oksaa. Kaikki entinen on mennyt eikä enää ajatukseen astu.

    Kyllä tämä maa on todella tuhotussa tilassa kun kaikki sodat ja viimeiset vitsaukset on käyty läpi. Jeesus on todellakin 1000-vuotta pyhiensä kanssa taivaassa.


   • Lukekaapa

    Vai että pakanakansain tähteet! 😄


   • Lukekaapa

    Luuk.17:26 "Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä:
    27 he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki.
    28 Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat,
    29 mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki,
    30 samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy."

    Uskottava se on!


   • Jabin
    Lukekaapa kirjoitti:

    Luuk.17:26 "Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä:
    27 he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki.
    28 Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat,
    29 mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki,
    30 samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy."

    Uskottava se on!

    Lukekaapa, pitääkö uskoa sinun harhakirkkosi oppeja? Sanassa on kirjoitettu:
    Mutta kaikki niiden pakanakansain tähteet, jotka ovat hyökänneet Jerusalemia vastaan, käyvät vuosi vuodelta sinne ylös kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, ja viettämään lehtimajanjuhlaa.
    Sinä pilkkaa Jumalan Sanaa!!!
    Kenenkään ei pidä uskoa sinun valheitasi, etkä sinä määrää mitä kukin uskoo, mutta Jeesuksen seuraajat uskovat Jumalan Sanan ilmoituksen eivätkä sinun valheitasi.


   • hfhfghfghfg
    Jabin kirjoitti:

    Lukekaapa, pitääkö uskoa sinun harhakirkkosi oppeja? Sanassa on kirjoitettu:
    Mutta kaikki niiden pakanakansain tähteet, jotka ovat hyökänneet Jerusalemia vastaan, käyvät vuosi vuodelta sinne ylös kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, ja viettämään lehtimajanjuhlaa.
    Sinä pilkkaa Jumalan Sanaa!!!
    Kenenkään ei pidä uskoa sinun valheitasi, etkä sinä määrää mitä kukin uskoo, mutta Jeesuksen seuraajat uskovat Jumalan Sanan ilmoituksen eivätkä sinun valheitasi.

    Niin ja se tarkoittaa sitä, että pakanakansat noudattavat Mooseksen lakia.


   • Lukekaapa
    Jabin kirjoitti:

    Lukekaapa, pitääkö uskoa sinun harhakirkkosi oppeja? Sanassa on kirjoitettu:
    Mutta kaikki niiden pakanakansain tähteet, jotka ovat hyökänneet Jerusalemia vastaan, käyvät vuosi vuodelta sinne ylös kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, ja viettämään lehtimajanjuhlaa.
    Sinä pilkkaa Jumalan Sanaa!!!
    Kenenkään ei pidä uskoa sinun valheitasi, etkä sinä määrää mitä kukin uskoo, mutta Jeesuksen seuraajat uskovat Jumalan Sanan ilmoituksen eivätkä sinun valheitasi.

    Mikä on minun harhakirkkoni? Nyt alkoi kiinnostamaan!


  • Jabin

   1234567---, jatkat vain adventisti valheita. Sinulle oman kirkkosi opit ovat tärkeämmät kuin Jumalan Sana.

  • Ramattua.siteeraten

   Paavolan teoria, tempaus olisi vasta ahdistusten aikojen lopulla on väärä. Jeesus opettaa, että ihmiset tekevät kauppoja, rakentavat taloja, istuttavat puita ja keräävät satoa pellolta, kun Jumala hakee omansa pois ennen tuhon alkamista.

   Ahdistusten aikoina ei muuten istuteta puita, kun mikään ei enää kasva missään. Tuskin kukaan järjetön lähtee istuttamaan taimia Saharan hietikolle. Silloin ihmiset eivät ilakoi hääjuhlissa eivät investoi uusiin rakennuksiin ja pellosta ei saa korjattua mitään.

   Luuk.17:
   26 "Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä:
   27 he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki.
   28 Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat,
   29 mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki,
   30 samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy."

   JA VASTA TEMPAUSEN JÄLKEEN ISTUTTAMINEN LOPPUU

   Ilm.8:
   7. Ja ensimmäinen enkeli puhalsi pasunaan; niin tuli rakeita ja tulta, verellä sekoitettuja, ja ne heitettiin maan päälle; ja kolmas osa maata paloi, ja kolmas osa puita paloi, ja kaikki vihanta ruoho paloi.

   Mutta yhdyn aloituksessa mainittuun, että ahdistusten lopussa on erilainen tempaus pilvien päälle. Se on erilainen tempaus.

   • Lukekaapa

    On ainoastaan yksi mahdollisuus ottaa Jeesus vastaan pelastajana. Sielunvihollinen uskottelee muuta!


   • Lukekaapa

    Ne jotka uskovat Jeesuksen palaavan hallitsijaksi Jerusalemiin, menevät suoraan Saatanan ansaan:

    2.Tess.2:7 "Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
    8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
    9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
    10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua."

    Vielä on tilaisuus ottaa vastaan rakkaus totuuteen. Mutta aika käy vähiin, eikä toista tilaisuutta tule!


   • ghjgjghjgj
    Lukekaapa kirjoitti:

    Ne jotka uskovat Jeesuksen palaavan hallitsijaksi Jerusalemiin, menevät suoraan Saatanan ansaan:

    2.Tess.2:7 "Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
    8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
    9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
    10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua."

    Vielä on tilaisuus ottaa vastaan rakkaus totuuteen. Mutta aika käy vähiin, eikä toista tilaisuutta tule!

    Jeesus palaa hallitsijaksi Jerusalemiin, jolloin Jeesus surmaa antikristuksen. Tämä on selvä asia.

    Olet ottanut aseeksi uhkailla Saatanalla. Sinä käyttäydyt kuin ne seurakunnan sisälle luikerrelleet eksyttäjät, jota toistavat koko ajan Saatanan nimeä. Siteeraan tutkimusraporttia:

    "Raamatun kirjoittajat nujersivat toisinajattelijat saatanalla, nykyisin sama tehdään vihapuheella.

    Raamatun kirjoittajat käyttivät paholaista aseena panetellessaan toisin ajattelevia hiljaisiksi. Tuoreen väitöksen mukaan vihapuhetta käytetään netissä samalla tavoin.

    Raamatun kirjoittajat käyttivät saatanaa saadakseen muut uskomaan omaan sanomaansa ja vaientaakseen toisinajattelijat panettelemalla heitä. Samaa keinoa käytetään nettiaikana vellovassa vihapuheessa.

    Näin toteaa Itä-Suomen yliopistossa juuri teologiasta tohtoriksi väitellyt Jaakko Pappinen. Hänen väitöstutkimuksensa käsittelee saatanan retorisia funktioita varhaisessa kristillisyydessä eli sitä, miten sielunvihollista on käytetty puheen tehokeinona antiikin aikana."

    https://yle.fi/uutiset/3-9963213


   • Lukekaapa
    ghjgjghjgj kirjoitti:

    Jeesus palaa hallitsijaksi Jerusalemiin, jolloin Jeesus surmaa antikristuksen. Tämä on selvä asia.

    Olet ottanut aseeksi uhkailla Saatanalla. Sinä käyttäydyt kuin ne seurakunnan sisälle luikerrelleet eksyttäjät, jota toistavat koko ajan Saatanan nimeä. Siteeraan tutkimusraporttia:

    "Raamatun kirjoittajat nujersivat toisinajattelijat saatanalla, nykyisin sama tehdään vihapuheella.

    Raamatun kirjoittajat käyttivät paholaista aseena panetellessaan toisin ajattelevia hiljaisiksi. Tuoreen väitöksen mukaan vihapuhetta käytetään netissä samalla tavoin.

    Raamatun kirjoittajat käyttivät saatanaa saadakseen muut uskomaan omaan sanomaansa ja vaientaakseen toisinajattelijat panettelemalla heitä. Samaa keinoa käytetään nettiaikana vellovassa vihapuheessa.

    Näin toteaa Itä-Suomen yliopistossa juuri teologiasta tohtoriksi väitellyt Jaakko Pappinen. Hänen väitöstutkimuksensa käsittelee saatanan retorisia funktioita varhaisessa kristillisyydessä eli sitä, miten sielunvihollista on käytetty puheen tehokeinona antiikin aikana."

    https://yle.fi/uutiset/3-9963213

    ghjgjghjgj kirjoitti: "Jeesus palaa hallitsijaksi Jerusalemiin, jolloin Jeesus surmaa antikristuksen. Tämä on selvä asia."

    Aivan päinvastoin! Eli valhekristus ilmestyy ENNEN Kristuksen paluuta, kuten voimme lukea:

    2.Tess.2:7 "Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
    8 niin SILLOIN ILMESTYY TUO LAITON, JONKA HERRA JEESUS ON SURMAAVA SUUNSA HENKÄYKSELLÄ JA TUHOAVA TULEMUKSENSA ILMESTYKSELLÄ,
    9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
    10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua."

    ghjgjghjgj kirjoitti:"Olet ottanut aseeksi uhkailla Saatanalla. Sinä käyttäydyt kuin ne seurakunnan sisälle luikerrelleet eksyttäjät, jota toistavat koko ajan Saatanan nimeä."

    En uhkaile Saatanalla. Hyvin harvoin käytän edes tämän nimeä kommenteissa. Varoitan hänen valheistaan, jotka vellovat tälläkin foorumilla!

    Jabin kirjoitti: "Sinä pilkkaa Jumalan Sanaa!!! Kenenkään ei pidä uskoa sinun valheitasi, etkä sinä määrää mitä kukin uskoo, mutta Jeesuksen seuraajat uskovat Jumalan Sanan ilmoituksen eivätkä sinun valheitasi."

    En suinkaan pilkkaa Jumalan sanaa, vaan naurahdin väitteellesi pakanakansojen liikkeistä Jeesuksen takaisin tulon jälkeen. Poimit historiallisista kirjoista katkelmia, jotka eivät liity asiaan mitenkään. Sinun olisi todistettava konteksti oikeaksi. Nyt teoriasi on voimakkaassa ristiriidassa Uuden testamentin selvimpien opetusten kanssa. Vieläpä itse Herramme Jeesuksen Kristuksen opetuksen kanssa!:

    Luuk.17:26 "Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä:
    27 he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja HUKUTTI HEIDÄT KAIKKI, 28 Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat,
    29 mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se HUKUTTI HEIDÄT KAIKKI,

    30 SAMOIN KÄY SINÄ PÄIVÄNÄ, JONA IHMISEN POIKA ILMESTYY."

    Kiteytettynä vielä:

    - Antikristus ilmestyy ennen Jeesusta.
    - Jeesus surmaa tämän "laittoman" tulemuksensa ilmestyksellä.
    - Jeesus noutaa omansa taivaaseen, niille sijoille joita Hän on valmistamassa.
    - Maanpäällistä 1000v. rauhanvaltakuntaa ei tule!
    - Jeesuksen palatessa "maa ja kaikki mitä siihen on tehty, palavat" - 2. Piet. 3:10


   • hfgjghjkhjkjlh
    Lukekaapa kirjoitti:

    ghjgjghjgj kirjoitti: "Jeesus palaa hallitsijaksi Jerusalemiin, jolloin Jeesus surmaa antikristuksen. Tämä on selvä asia."

    Aivan päinvastoin! Eli valhekristus ilmestyy ENNEN Kristuksen paluuta, kuten voimme lukea:

    2.Tess.2:7 "Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
    8 niin SILLOIN ILMESTYY TUO LAITON, JONKA HERRA JEESUS ON SURMAAVA SUUNSA HENKÄYKSELLÄ JA TUHOAVA TULEMUKSENSA ILMESTYKSELLÄ,
    9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
    10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua."

    ghjgjghjgj kirjoitti:"Olet ottanut aseeksi uhkailla Saatanalla. Sinä käyttäydyt kuin ne seurakunnan sisälle luikerrelleet eksyttäjät, jota toistavat koko ajan Saatanan nimeä."

    En uhkaile Saatanalla. Hyvin harvoin käytän edes tämän nimeä kommenteissa. Varoitan hänen valheistaan, jotka vellovat tälläkin foorumilla!

    Jabin kirjoitti: "Sinä pilkkaa Jumalan Sanaa!!! Kenenkään ei pidä uskoa sinun valheitasi, etkä sinä määrää mitä kukin uskoo, mutta Jeesuksen seuraajat uskovat Jumalan Sanan ilmoituksen eivätkä sinun valheitasi."

    En suinkaan pilkkaa Jumalan sanaa, vaan naurahdin väitteellesi pakanakansojen liikkeistä Jeesuksen takaisin tulon jälkeen. Poimit historiallisista kirjoista katkelmia, jotka eivät liity asiaan mitenkään. Sinun olisi todistettava konteksti oikeaksi. Nyt teoriasi on voimakkaassa ristiriidassa Uuden testamentin selvimpien opetusten kanssa. Vieläpä itse Herramme Jeesuksen Kristuksen opetuksen kanssa!:

    Luuk.17:26 "Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä:
    27 he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja HUKUTTI HEIDÄT KAIKKI, 28 Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat,
    29 mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se HUKUTTI HEIDÄT KAIKKI,

    30 SAMOIN KÄY SINÄ PÄIVÄNÄ, JONA IHMISEN POIKA ILMESTYY."

    Kiteytettynä vielä:

    - Antikristus ilmestyy ennen Jeesusta.
    - Jeesus surmaa tämän "laittoman" tulemuksensa ilmestyksellä.
    - Jeesus noutaa omansa taivaaseen, niille sijoille joita Hän on valmistamassa.
    - Maanpäällistä 1000v. rauhanvaltakuntaa ei tule!
    - Jeesuksen palatessa "maa ja kaikki mitä siihen on tehty, palavat" - 2. Piet. 3:10

    Sinulla on uskomattomia harhaoppeja siitä, ettei maan päällä olisi tuhatvuotiskautta. Kyllä on. Jeesus hallitsee maapalloa paikanpäältä yhdessä pyhiensä kanssa tuhat vuotta, mistä kertoo myös Hes 44-48. Ensimmäisessä ylösnousemuksessa on Jumalan pyhät. Lopussa herää eloon helvetissä olevat ja heidät tuomitaan heitettäväksi tuliseen järveen.

    Ilm 20:4 Minä näin valtaistuimia, ja niille, jotka asettuivat istuimille, annettiin tuomiovalta. Minä näin niiden sielut, jotka oli mestattu Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eivätkä sen kuvaa eivätkä olleet ottaneet sen merkkiä otsaansa eivätkä käteensä. He heräsivät eloon ja hallitsivat yhdessä Kristuksen kanssa tuhat vuotta. 5 Muut kuolleet eivät heränneet eloon, ennen kuin tuhat vuotta oli täyttynyt.


   • Lukekaapa
    hfgjghjkhjkjlh kirjoitti:

    Sinulla on uskomattomia harhaoppeja siitä, ettei maan päällä olisi tuhatvuotiskautta. Kyllä on. Jeesus hallitsee maapalloa paikanpäältä yhdessä pyhiensä kanssa tuhat vuotta, mistä kertoo myös Hes 44-48. Ensimmäisessä ylösnousemuksessa on Jumalan pyhät. Lopussa herää eloon helvetissä olevat ja heidät tuomitaan heitettäväksi tuliseen järveen.

    Ilm 20:4 Minä näin valtaistuimia, ja niille, jotka asettuivat istuimille, annettiin tuomiovalta. Minä näin niiden sielut, jotka oli mestattu Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eivätkä sen kuvaa eivätkä olleet ottaneet sen merkkiä otsaansa eivätkä käteensä. He heräsivät eloon ja hallitsivat yhdessä Kristuksen kanssa tuhat vuotta. 5 Muut kuolleet eivät heränneet eloon, ennen kuin tuhat vuotta oli täyttynyt.

    Jeesus sanoi: 1 "Älköön sydämenne olko levoton. Uskokaa Jumalaan ja uskokaa minuun. Minun Isäni kodissa on monta huonetta -- enhän minä muuten sanoisi, että menen valmistamaan teille asuinsijan. Minä menen valmistamaan teille sijaa mutta tulen sitten takaisin ja noudan teidät luokseni, jotta saisitte olla siellä missä minä olen. Te tiedätte kyllä tien sinne minne minä menen." - Joh.14:1-4

    Jeesus noutaa meidät luokseen. - Isän kotiin!

    AMEN!


  • Jabin

   Lukekaapa, sinä olet täynnä saatanna oppeja.
   On vain yksi Jeesusken paluu, eivätkä adventistien valheet voi Jumalan Sanaa muuttaa, vaikka kuinka istuttelevat omia istutuksiaan ja harhojaan tänne.
   Jeesus on juutalaisten Kuningas ja Jeesus hallitsee kuninkaana tuhannen vuotta Jerusalemissa.

   Näin sanoo Herra: Minä käännyn jälleen Siionin puoleen ja tulen asumaan Jerusalemin keskelle, ja Jerusalemia kutsutaan Uskolliseksi Kaupungiksi ja Herran Sebaotin vuorta Pyhäksi Vuoreksi.
   Adventistien jutuista voi nähdä etteivät he tunne Jumalan Sanaa, vaan kirjoittevat herjauksia suoriin kirjoitusten lainauksiin.
   Lukekaapa-nikki kirjoitti herjauksen kun lainasin Sanan paikkaa: Mutta kaikki niiden pakanakansain tähteet, jotka ovat hyökänneet Jerusalemia vastaan, käyvät vuosi vuodelta sinne ylös kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, ja viettämään lehtimajanjuhlaa.
   Lukekaapa on valehtelija ja jokainen voi nähdä hänen valheensa.

   • erwerwteryeyrt

    Jabin, olet ottanut aseeksi uhkailla Saatanalla. Sinä käyttäydyt kuin ne seurakunnan sisälle luikerrelleet eksyttäjät, jota toistavat koko ajan Saatanan nimeä. Siteeraan tutkimusraporttia:

    "Raamatun kirjoittajat nujersivat toisinajattelijat saatanalla, nykyisin sama tehdään vihapuheella.

    Raamatun kirjoittajat käyttivät paholaista aseena panetellessaan toisin ajattelevia hiljaisiksi. Tuoreen väitöksen mukaan vihapuhetta käytetään netissä samalla tavoin.

    Raamatun kirjoittajat käyttivät saatanaa saadakseen muut uskomaan omaan sanomaansa ja vaientaakseen toisinajattelijat panettelemalla heitä. Samaa keinoa käytetään nettiaikana vellovassa vihapuheessa.

    Näin toteaa Itä-Suomen yliopistossa juuri teologiasta tohtoriksi väitellyt Jaakko Pappinen. Hänen väitöstutkimuksensa käsittelee saatanan retorisia funktioita varhaisessa kristillisyydessä eli sitä, miten sielunvihollista on käytetty puheen tehokeinona antiikin aikana."

    https://yle.fi/uutiset/3-9963213


  • jabin

   erwerwteryeyrt, mitä sinä oikein horiset??? Ketä olen uhkaillut??? Voisitko vastata???
   Mutta tunnettu tosiasia on, että adventistit tai muutoin heidän oppejaan myötäilevät opettavat riivaajien opeja. Olihan heidän profeettansa yhteydessä vainajahenkiin.
   Esimerkiksi lukekaapa-nikki käytti Jumalan Sanasta historialliset kirjat. Hän on ottanut omiin käsiinsä mitkä kirjoitukset kuuluvat Raamattuun.

  • Lukekaapa

   Luuk.6:22 "Autuaita olette te, kun ihmiset vihaavat teitä ja erottavat teidät yhteydestään ja herjaavat teitä ja pyyhkivät pois teidän nimenne ikäänkuin jonkin pahan-Ihmisen Pojan tähden.
   23 Iloitkaa sinä päivänä, riemuun ratketkaa; sillä katso, teidän palkkanne on suuri TAIVAASSA; sillä näin tekivät heidän isänsä profeetoille."

  • jabin

   Lukekaapa, Ihmisen Poika ei ole yhtä kuin E.G.W tai joku väärä profeetta, joidn oppeja sinä täällä melskaat. Voisitko selittää mitkä Raamatun osat kuuluvat siihen sinun oppiisi ja mitkä ovat vain "historiallisia kirjoja"?

   • Lukekaapa

    Tarkoitan vanhan testamentin kirjoja, ellet tunne termiä? Niistä on helppo nostella esiin "totuuksia", ymmärtämättä oikeasti mihin aikaan ja kontekstiin kirjoitukset todellisuudessa viittaavat. Ristiriitaa ei synny muihin Raamatun teksteihin, mikäli tulkinta kestää tarkastelun.

    Miksi vihaat minua? Eikö vertailtaisi vain näkemyksiämme hyvässä hengessä?


  • Jabin

   Lukekaapa, Sanassa on kirjoitettu: "vihatkaa pahaa". Sinun eksytyksesi ovat pahoja ja olet täällä tietoisesti kiusaamassa uskovia ja levittämässä harhaoppeja.
   Olet samankaltainen kuin kristitty.net.
   Lisäksi pilkkasit avoimesti Jumalan Sanaa, minkä jokainen voi nähdä.
   No, voisitko sitten selittää, mitä aikaa tarkottaa: Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi: toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin....
   Mutta kaikki niiden pakanakansain tähteet, jotka ovat hyökänneet Jerusalemia vastaan, käyvät vuosi vuodelta sinne ylös kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, ja viettämään lehtimajanjuhlaa???
   Minä en tutki enkä vertaile riivajien oppeja, joita tänne kirjoittelet.

   • Lukekaapa

    Sakarjan kirjan luku, jota tarjoilet kuvaukseksi Kristuksen paluun jälkeisestä ajasta on tulkintana virheellinen. Kerrassaan mahdoton! Kyseinen luku vilisee vitsauksia ja sotia, eikä synnin ongelmaa ole siinä muutenkaan vielä ratkaistu. Kuvaus on siis jostakin aikaisemmasta historiallisesta aikakaudesta. Viisaammat kertokoon tarkemmin...

    Valheelle ominaista on, että se ohjaa sielun menettämään pelastuksen, joka meille on luvattu Jeesuksessa Kristuksessa . Minun oppini ei tätä tee. - Sen sijaan kahden mahdollisuuden oppi johtaa ihmiset ohittamaan etsikkoaikansa. Armon ovi sulkeutuu heidän edessään, vaikka he luulevat vielä olevan mahdollista pelastua Kristuksen jo saavuttua. Tämä on petos!

    Toinen yhtä tuhoisa on oppi maanpäällisestä rauhan valtakunnasta, jossa Kristus hallitsee kansoja (myös pakanoita) tuhannen vuoden ajan. Tämä oppi valmistaa tietä valhekristukselle, mikä niinikään johtaa ihmiset uskomaan antikristukseen, joka tekeytyy Messiaaksi. Harhautetut sielut ottavat väärennöksen vastaan kauan odotettuna "vapahtajana".

    Jeesus sanoi: "Te eksytte, koska ette tunne kirjoituksia ettekä Jumala voimaa. - Matt.22:29


   • näinhänsemeeee
    Lukekaapa kirjoitti:

    Sakarjan kirjan luku, jota tarjoilet kuvaukseksi Kristuksen paluun jälkeisestä ajasta on tulkintana virheellinen. Kerrassaan mahdoton! Kyseinen luku vilisee vitsauksia ja sotia, eikä synnin ongelmaa ole siinä muutenkaan vielä ratkaistu. Kuvaus on siis jostakin aikaisemmasta historiallisesta aikakaudesta. Viisaammat kertokoon tarkemmin...

    Valheelle ominaista on, että se ohjaa sielun menettämään pelastuksen, joka meille on luvattu Jeesuksessa Kristuksessa . Minun oppini ei tätä tee. - Sen sijaan kahden mahdollisuuden oppi johtaa ihmiset ohittamaan etsikkoaikansa. Armon ovi sulkeutuu heidän edessään, vaikka he luulevat vielä olevan mahdollista pelastua Kristuksen jo saavuttua. Tämä on petos!

    Toinen yhtä tuhoisa on oppi maanpäällisestä rauhan valtakunnasta, jossa Kristus hallitsee kansoja (myös pakanoita) tuhannen vuoden ajan. Tämä oppi valmistaa tietä valhekristukselle, mikä niinikään johtaa ihmiset uskomaan antikristukseen, joka tekeytyy Messiaaksi. Harhautetut sielut ottavat väärennöksen vastaan kauan odotettuna "vapahtajana".

    Jeesus sanoi: "Te eksytte, koska ette tunne kirjoituksia ettekä Jumala voimaa. - Matt.22:29

    Sinä kiellät Jeesuksen maan päällisen valtakunnan tuhatvuotiskaudella. Sinä puhut valheita kuin käärme.

    Raamattu on hyvin yksiselitteinen sen asian kanssa, että Jeesus tullessaan ottaa koko maailman valtaansa ja johtaa itse maan päällä tuhatvuotista valtakuntaansa pyhiensä kanssa.

    Ilm 20:4 Minä näin valtaistuimia, ja niille, jotka asettuivat istuimille, annettiin tuomiovalta. Minä näin niiden sielut, jotka oli mestattu Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eivätkä sen kuvaa eivätkä olleet ottaneet sen merkkiä otsaansa eivätkä käteensä. He heräsivät eloon ja hallitsivat yhdessä Kristuksen kanssa tuhat vuotta. 5 Muut kuolleet eivät heränneet eloon, ennen kuin tuhat vuotta oli täyttynyt.

    Jes 66: 15 Katso, Herra saapuu tulenlieskassa, hänen vaununsa ovat kuin pyörretuuli. Hänen vihansa purkautuu tulenhehkuna, hänen jyrinänsä liekkeinä. 16 Niin Herra toteuttaa oikeutensa tulella, hänen miekkansa lyö ihmissukua, ja monet kaatuvat sen lävistäminä: 17 nuo, jotka puhdistautuvat ja valmistautuvat palvontatarhojen menoihin johtajansa ympärillä, nuo, jotka syövät kaikkea iljettävää, sian lihaa, rottia -- minä tunnen heidän tekonsa ja ajatuksensa, ja he kaikki saavat loppunsa, sanoo Herra. 18 Minä saavun kokoamaan kaikki kansat ja kielet, ja kaikki tulevat ja näkevät kirkkauteni.

    Mal 3: 1 -- Minä lähetän sanansaattajani raivaamaan edelläni tietä. Ja aivan äkkiä tulee temppeliinsä Valtias, jota te odotatte, ja Liiton enkeli, jota te kaipaatte. Hän saapuu, sanoo Herra Sebaot. 2 Kuka voi kestää sen päivän, jolloin hän tulee, kuka voi seistä horjumatta, kun hän ilmestyy? Sillä hän on kuin ahjon hehku, hän puhdistaa kuin vahvin lipeä.

    3 Silloin Herra toimii kuin metallinsulattaja ja hopeankiillottaja. Hän puhdistaa leeviläiset, ja he tulevat puhtaiksi kuin kulta ja hopea, joista kuona on poltettu pois. He uhraavat jälleen Herralle virheettömät uhrit, säädösten mukaan. 4 Juudan ja Jerusalemin uhrilahjat ovat Herralle mieleen, niin kuin ne olivat entisinä aikoina, jo kauan sitten.


   • 1234567---
    näinhänsemeeee kirjoitti:

    Sinä kiellät Jeesuksen maan päällisen valtakunnan tuhatvuotiskaudella. Sinä puhut valheita kuin käärme.

    Raamattu on hyvin yksiselitteinen sen asian kanssa, että Jeesus tullessaan ottaa koko maailman valtaansa ja johtaa itse maan päällä tuhatvuotista valtakuntaansa pyhiensä kanssa.

    Ilm 20:4 Minä näin valtaistuimia, ja niille, jotka asettuivat istuimille, annettiin tuomiovalta. Minä näin niiden sielut, jotka oli mestattu Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eivätkä sen kuvaa eivätkä olleet ottaneet sen merkkiä otsaansa eivätkä käteensä. He heräsivät eloon ja hallitsivat yhdessä Kristuksen kanssa tuhat vuotta. 5 Muut kuolleet eivät heränneet eloon, ennen kuin tuhat vuotta oli täyttynyt.

    Jes 66: 15 Katso, Herra saapuu tulenlieskassa, hänen vaununsa ovat kuin pyörretuuli. Hänen vihansa purkautuu tulenhehkuna, hänen jyrinänsä liekkeinä. 16 Niin Herra toteuttaa oikeutensa tulella, hänen miekkansa lyö ihmissukua, ja monet kaatuvat sen lävistäminä: 17 nuo, jotka puhdistautuvat ja valmistautuvat palvontatarhojen menoihin johtajansa ympärillä, nuo, jotka syövät kaikkea iljettävää, sian lihaa, rottia -- minä tunnen heidän tekonsa ja ajatuksensa, ja he kaikki saavat loppunsa, sanoo Herra. 18 Minä saavun kokoamaan kaikki kansat ja kielet, ja kaikki tulevat ja näkevät kirkkauteni.

    Mal 3: 1 -- Minä lähetän sanansaattajani raivaamaan edelläni tietä. Ja aivan äkkiä tulee temppeliinsä Valtias, jota te odotatte, ja Liiton enkeli, jota te kaipaatte. Hän saapuu, sanoo Herra Sebaot. 2 Kuka voi kestää sen päivän, jolloin hän tulee, kuka voi seistä horjumatta, kun hän ilmestyy? Sillä hän on kuin ahjon hehku, hän puhdistaa kuin vahvin lipeä.

    3 Silloin Herra toimii kuin metallinsulattaja ja hopeankiillottaja. Hän puhdistaa leeviläiset, ja he tulevat puhtaiksi kuin kulta ja hopea, joista kuona on poltettu pois. He uhraavat jälleen Herralle virheettömät uhrit, säädösten mukaan. 4 Juudan ja Jerusalemin uhrilahjat ovat Herralle mieleen, niin kuin ne olivat entisinä aikoina, jo kauan sitten.

    Tuhatvuotiskauden ennustukset eivät voi toteutua enää Kristuksen toisen tulemisen jälkeen, sillä niiden olisi tullut toteutua, ennen Jeesuksen Kristuksen ristiinnaulitsemista maan päällä. Israelin kansa ei tuntenut Messiastaan, vaan he naulitsivat Hänet ristille, niin tuhatvuotinen rauhankausi jäi toteutumatta.
    Jos Jeesusta ei olisi naulittu ristille Hänen tullessaan ensimmäisen kerran maan päälle Messiaana ja Kuninkaana, olisivat Vanhan liiton ennustukset toteutuneet, ja Jeesus olisi ollut Kuninkaana tuhatvuotisessa valtakunnassa ja kaikki ennustukset olisivat täyttyneet, ja nuorin olisi kuollut 100-vuotiaana ja synnintekijä joutunut kiroukseen 100-vuotiana.

    Jeesuksen toisen tulemisen jälkeen pyhät viettävät 1000-vuotta taivaassa, eikä täällä tuhoutuneen maan päällä.
    Jumalattomat synnintekijät ovat kuolleina 1000-vuotta odottamassa tuomion ylösnousemusta 1000-vuoden jälkeen.

    Kyllä se synnin teko jo alkaa riittämään, vai vielä pitäisi 100-vuotiaana synnintekijän joutua kiroukseen tuhatvuotisessa valtakunnassa, ja nuorimman kuolla 100-vuotiaana.

    Taivaassa ei ole synnintekijöitä, eikä kuolemaa ole oleva 1000:nen vuoden aikana.


   • Lukekaapa
    näinhänsemeeee kirjoitti:

    Sinä kiellät Jeesuksen maan päällisen valtakunnan tuhatvuotiskaudella. Sinä puhut valheita kuin käärme.

    Raamattu on hyvin yksiselitteinen sen asian kanssa, että Jeesus tullessaan ottaa koko maailman valtaansa ja johtaa itse maan päällä tuhatvuotista valtakuntaansa pyhiensä kanssa.

    Ilm 20:4 Minä näin valtaistuimia, ja niille, jotka asettuivat istuimille, annettiin tuomiovalta. Minä näin niiden sielut, jotka oli mestattu Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eivätkä sen kuvaa eivätkä olleet ottaneet sen merkkiä otsaansa eivätkä käteensä. He heräsivät eloon ja hallitsivat yhdessä Kristuksen kanssa tuhat vuotta. 5 Muut kuolleet eivät heränneet eloon, ennen kuin tuhat vuotta oli täyttynyt.

    Jes 66: 15 Katso, Herra saapuu tulenlieskassa, hänen vaununsa ovat kuin pyörretuuli. Hänen vihansa purkautuu tulenhehkuna, hänen jyrinänsä liekkeinä. 16 Niin Herra toteuttaa oikeutensa tulella, hänen miekkansa lyö ihmissukua, ja monet kaatuvat sen lävistäminä: 17 nuo, jotka puhdistautuvat ja valmistautuvat palvontatarhojen menoihin johtajansa ympärillä, nuo, jotka syövät kaikkea iljettävää, sian lihaa, rottia -- minä tunnen heidän tekonsa ja ajatuksensa, ja he kaikki saavat loppunsa, sanoo Herra. 18 Minä saavun kokoamaan kaikki kansat ja kielet, ja kaikki tulevat ja näkevät kirkkauteni.

    Mal 3: 1 -- Minä lähetän sanansaattajani raivaamaan edelläni tietä. Ja aivan äkkiä tulee temppeliinsä Valtias, jota te odotatte, ja Liiton enkeli, jota te kaipaatte. Hän saapuu, sanoo Herra Sebaot. 2 Kuka voi kestää sen päivän, jolloin hän tulee, kuka voi seistä horjumatta, kun hän ilmestyy? Sillä hän on kuin ahjon hehku, hän puhdistaa kuin vahvin lipeä.

    3 Silloin Herra toimii kuin metallinsulattaja ja hopeankiillottaja. Hän puhdistaa leeviläiset, ja he tulevat puhtaiksi kuin kulta ja hopea, joista kuona on poltettu pois. He uhraavat jälleen Herralle virheettömät uhrit, säädösten mukaan. 4 Juudan ja Jerusalemin uhrilahjat ovat Herralle mieleen, niin kuin ne olivat entisinä aikoina, jo kauan sitten.

    No missä vaiheessa pyhät sitten ovat taivaassa?


   • näinhänsemeneee
    1234567--- kirjoitti:

    Tuhatvuotiskauden ennustukset eivät voi toteutua enää Kristuksen toisen tulemisen jälkeen, sillä niiden olisi tullut toteutua, ennen Jeesuksen Kristuksen ristiinnaulitsemista maan päällä. Israelin kansa ei tuntenut Messiastaan, vaan he naulitsivat Hänet ristille, niin tuhatvuotinen rauhankausi jäi toteutumatta.
    Jos Jeesusta ei olisi naulittu ristille Hänen tullessaan ensimmäisen kerran maan päälle Messiaana ja Kuninkaana, olisivat Vanhan liiton ennustukset toteutuneet, ja Jeesus olisi ollut Kuninkaana tuhatvuotisessa valtakunnassa ja kaikki ennustukset olisivat täyttyneet, ja nuorin olisi kuollut 100-vuotiaana ja synnintekijä joutunut kiroukseen 100-vuotiana.

    Jeesuksen toisen tulemisen jälkeen pyhät viettävät 1000-vuotta taivaassa, eikä täällä tuhoutuneen maan päällä.
    Jumalattomat synnintekijät ovat kuolleina 1000-vuotta odottamassa tuomion ylösnousemusta 1000-vuoden jälkeen.

    Kyllä se synnin teko jo alkaa riittämään, vai vielä pitäisi 100-vuotiaana synnintekijän joutua kiroukseen tuhatvuotisessa valtakunnassa, ja nuorimman kuolla 100-vuotiaana.

    Taivaassa ei ole synnintekijöitä, eikä kuolemaa ole oleva 1000:nen vuoden aikana.

    Sinun jutuillesi sanon vain, ettei sinua kukaan usko.


   • 1234567---
    näinhänsemeneee kirjoitti:

    Sinun jutuillesi sanon vain, ettei sinua kukaan usko.

    Ei pidä paikkaansa, tunnen monia jotka ajattelevat samoin. Mielenkiinnolla seuraan kaikkea myöskin teidän näkemyksiänne kuinka ne tulevat toteutumaan. Aika kyllä kaiken paljastaa.

    Ei tietysti salaiseen tempaukseen uskovat usko näkemyksiäni. Helluntailaisillahan tämä on yleistä.
    Omistan lehtisen "Mitä pian tapahtuu ? Ilmestys tulevista tapahtumista" Lehtisen kustantaja helluntailainen K.O.Syväntö. Tässähän sitä salaista tempausta ja paljon muuta, jotka eivät pidä paikkaansa.


   • näinhänsemeneee
    1234567--- kirjoitti:

    Ei pidä paikkaansa, tunnen monia jotka ajattelevat samoin. Mielenkiinnolla seuraan kaikkea myöskin teidän näkemyksiänne kuinka ne tulevat toteutumaan. Aika kyllä kaiken paljastaa.

    Ei tietysti salaiseen tempaukseen uskovat usko näkemyksiäni. Helluntailaisillahan tämä on yleistä.
    Omistan lehtisen "Mitä pian tapahtuu ? Ilmestys tulevista tapahtumista" Lehtisen kustantaja helluntailainen K.O.Syväntö. Tässähän sitä salaista tempausta ja paljon muuta, jotka eivät pidä paikkaansa.

    Raamattu mainitsee tempauksen Jumalan valtaistuimen eteen ennen vainoja ja sen lisäksi vainojen lopussa tempauksen Jeesusta vastaan pilvien päälle. Tätä asiaa et pysty muuttamaan, koska ne on kirjoitettu Raamattuun.


   • Anonyymi
    näinhänsemeneee kirjoitti:

    Raamattu mainitsee tempauksen Jumalan valtaistuimen eteen ennen vainoja ja sen lisäksi vainojen lopussa tempauksen Jeesusta vastaan pilvien päälle. Tätä asiaa et pysty muuttamaan, koska ne on kirjoitettu Raamattuun.

    Kaikki vainot ovat ennen tempausta. Tempaus tapahtuu jeesuksen toisessa tulemisessa, Jeesus vie omansa 1000-vuodeksi taivaaseen.

    1234567---


  • Jabin

   Lukekaapa, sinä eksyt koska et tunne kirjoituksia etkä Jumalan voimaan.
   Jeesuksesta juutalaisten Messias Kuninkaan paluusta on kirjoitettu:
   Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme,yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.
   Antikristus voi tehdä kaikella valheen voimalla ihmeitä, mutta kuolleita se ei koskaan pysty herättämään.
   Salainen tempaus oppi voi sen sijaan eksyttää ihmiset luulemaan antikristusta Jeesukseksi, ymmärrätkös?

   • Lukekaapa

    Ymmärrän! Ja toinen yhtä vaarallinen oppi on oppi toisesta mahdollisuudesta pelastua.

    Kun Jeesus saapuu noutamaan omiaan, on palkanmaksun aika:

    Ilm. 22:12 -"Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan."

    Jeesus ei tule perustamaan maanpäällistä valtakuntaa. Jos tulisi, niin olisi sen varmuudella edeltä kertonut.


   • Marko-K

    Apt 1:6-7
    Niin he ollessansa koolla kysyivät häneltä sanoen: "Herra, tälläkö ajalla sinä jälleen rakennat Israelille valtakunnan?" Hän sanoi heille: "Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut"

    Apostolit selvästi tiesivät odottaa maanpäällistä valtakuntaa, eikä Jeesus myöskään sanonut ettei valtakuntaa tule, vaan sanoi: "Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä"

    "Sinä päivänä Herra teki Abramin kanssa liiton, sanoen: "Sinun jälkeläisillesi minä annan tämän maan, Egyptin virrasta aina suureen virtaan, Eufrat-virtaan saakka"

    Tämä Jumalan antama lupaus Abrahamille ei ole vielä toteutunut, mutta toteutuu kun valtakunnan Kuningas Jeesus tulee. Tänä päivänä monet taistelee Jumalan antamaa lupausta vastaan.

    Miika 4:1-3
    Aikojen lopussa on Herran temppelin vuori seisova vahvana, ylimmäisenä vuorista, ja se on oleva korkein kukkuloista, ja sinne virtaavat kansat. Monet pakanakansat lähtevät liikkeelle sanoen: "Tulkaa, nouskaamme Herran vuorelle, Jaakobin Jumalan temppeliin, että hän opettaisi meille teitänsä ja me vaeltaisimme hänen polkujansa; sillä Siionista lähtee laki, Jerusalemista Herran sana." Ja hän tuomitsee monien kansojen kesken, säätää oikeutta väkeville pakanakansoille, kaukaisiin maihin saakka. Niin he takovat miekkansa vantaiksi ja keihäänsä vesureiksi; kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan, eivätkä he enää opettele sotimaan.


   • 1234567---
    Marko-K kirjoitti:

    Apt 1:6-7
    Niin he ollessansa koolla kysyivät häneltä sanoen: "Herra, tälläkö ajalla sinä jälleen rakennat Israelille valtakunnan?" Hän sanoi heille: "Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut"

    Apostolit selvästi tiesivät odottaa maanpäällistä valtakuntaa, eikä Jeesus myöskään sanonut ettei valtakuntaa tule, vaan sanoi: "Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä"

    "Sinä päivänä Herra teki Abramin kanssa liiton, sanoen: "Sinun jälkeläisillesi minä annan tämän maan, Egyptin virrasta aina suureen virtaan, Eufrat-virtaan saakka"

    Tämä Jumalan antama lupaus Abrahamille ei ole vielä toteutunut, mutta toteutuu kun valtakunnan Kuningas Jeesus tulee. Tänä päivänä monet taistelee Jumalan antamaa lupausta vastaan.

    Miika 4:1-3
    Aikojen lopussa on Herran temppelin vuori seisova vahvana, ylimmäisenä vuorista, ja se on oleva korkein kukkuloista, ja sinne virtaavat kansat. Monet pakanakansat lähtevät liikkeelle sanoen: "Tulkaa, nouskaamme Herran vuorelle, Jaakobin Jumalan temppeliin, että hän opettaisi meille teitänsä ja me vaeltaisimme hänen polkujansa; sillä Siionista lähtee laki, Jerusalemista Herran sana." Ja hän tuomitsee monien kansojen kesken, säätää oikeutta väkeville pakanakansoille, kaukaisiin maihin saakka. Niin he takovat miekkansa vantaiksi ja keihäänsä vesureiksi; kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan, eivätkä he enää opettele sotimaan.

    Sota ja hävitys on oleva ajan loppuun saakka.


  • tietotuusjaelämä

   Jeesus ottaa mukaansa 144 000 jotta saa koottua sen taivaallisen hallituksen. Muut jäävät maan päälle. Toinen otetaan, toinen jätetään.

   • niinpäniiin

    Ja taas väärää opetusta. Jeesus hallitsee maan päällä.

    Tässä Raamatun kohdassa Jeesus Kristus on Jerusalemin temppelivuorella. 144000 laulavat laulua Jeesuksen edessä Jerusalemissa.

    Ilm 14: 1 Sitten näin tämän: Karitsa seisoi Siionin vuorella, ja hänen kanssaan oli sataneljäkymmentäneljätuhatta ihmistä, joiden otsaan oli kirjoitettu hänen nimensä ja hänen Isänsä nimi. 2 Minä kuulin taivaasta äänen, joka oli kuin suurten vesien pauhu tai kuin ukkosen jylinä. Ääni, jonka kuulin, oli myös kuin harppujen helinää ja harpunsoittajien laulua. 3 Valtaistuimen edessä ja neljän olennon ja vanhinten edessä laulettiin uutta laulua, jota ei voinut oppia kukaan muu kuin nuo sataneljäkymmentäneljätuhatta, jotka on ostettu maan päältä. 4 He eivät ole tahranneet itseään naisten kanssa vaan ovat pysyneet puhtaina kuin neitsyet, ja he seuraavat Karitsaa, minne hän meneekin. Heidät on ostettu ihmisten joukosta esikoislahjaksi Jumalalle ja Karitsalle. 5 Valhetta ei heidän suustaan ole kuultu, he ovat puhtaita ja virheettömiä.


   • Lukekaapa
    niinpäniiin kirjoitti:

    Ja taas väärää opetusta. Jeesus hallitsee maan päällä.

    Tässä Raamatun kohdassa Jeesus Kristus on Jerusalemin temppelivuorella. 144000 laulavat laulua Jeesuksen edessä Jerusalemissa.

    Ilm 14: 1 Sitten näin tämän: Karitsa seisoi Siionin vuorella, ja hänen kanssaan oli sataneljäkymmentäneljätuhatta ihmistä, joiden otsaan oli kirjoitettu hänen nimensä ja hänen Isänsä nimi. 2 Minä kuulin taivaasta äänen, joka oli kuin suurten vesien pauhu tai kuin ukkosen jylinä. Ääni, jonka kuulin, oli myös kuin harppujen helinää ja harpunsoittajien laulua. 3 Valtaistuimen edessä ja neljän olennon ja vanhinten edessä laulettiin uutta laulua, jota ei voinut oppia kukaan muu kuin nuo sataneljäkymmentäneljätuhatta, jotka on ostettu maan päältä. 4 He eivät ole tahranneet itseään naisten kanssa vaan ovat pysyneet puhtaina kuin neitsyet, ja he seuraavat Karitsaa, minne hän meneekin. Heidät on ostettu ihmisten joukosta esikoislahjaksi Jumalalle ja Karitsalle. 5 Valhetta ei heidän suustaan ole kuultu, he ovat puhtaita ja virheettömiä.

    Milloin pyhät ovat taivaassa?


   • fgdfgdf
    Lukekaapa kirjoitti:

    Milloin pyhät ovat taivaassa?

    Antikristuksen vainojen ajat ja Jumalalan vihan vitsausten ajat. Tarkkaa aikamäärää ei lue Raamatussa, koska tempauspäivä on Jumalan oma salaisuus, mutta olisikos noin 3,5 vuotta hyvä arvaus. En tiedä tarkemmin. Raamattu kertoo, että 3,5 vuotta antikristus riehuu ja vitsauksia satelee.


   • 1234567---
    fgdfgdf kirjoitti:

    Antikristuksen vainojen ajat ja Jumalalan vihan vitsausten ajat. Tarkkaa aikamäärää ei lue Raamatussa, koska tempauspäivä on Jumalan oma salaisuus, mutta olisikos noin 3,5 vuotta hyvä arvaus. En tiedä tarkemmin. Raamattu kertoo, että 3,5 vuotta antikristus riehuu ja vitsauksia satelee.

    Kolmet ja puolet vuodet ovat menneen talven lumia, samoin kuin 42 kuukautta, ja 1260 profeetallista päivää, eli vuotta, jotka kaikki ovat yhtä pitkiä.
    Saman pituinen aika on myöskin aika, kaksi aikaa, ja puoli aikaa, jotka tekevät kolme ja puoli vuotta mennyttä aikaa.
    1260 vuotta kesti keskiaikainen vaino. Siinä on kolme ja puolivuotinen profeetallisten aikojen sanoma.

    KAIKKI viimeiset vitsaukset, vihat, vainot, sodat ja pedon kumartamiset ovat ennen Jeesuksen toista tulemista.
    Ilmestyskirjan mukaan peto saa vallan ja voiman YHDEKSI HETKEKSI. Näissä viimeisissä vainoissa tulevat viimeiset marttyyrit, ennen Jeesuksen toista tulemista. Vainoojina ovat peto ja pedon palvelijat.


   • dfgdfgdfgdggf
    1234567--- kirjoitti:

    Kolmet ja puolet vuodet ovat menneen talven lumia, samoin kuin 42 kuukautta, ja 1260 profeetallista päivää, eli vuotta, jotka kaikki ovat yhtä pitkiä.
    Saman pituinen aika on myöskin aika, kaksi aikaa, ja puoli aikaa, jotka tekevät kolme ja puoli vuotta mennyttä aikaa.
    1260 vuotta kesti keskiaikainen vaino. Siinä on kolme ja puolivuotinen profeetallisten aikojen sanoma.

    KAIKKI viimeiset vitsaukset, vihat, vainot, sodat ja pedon kumartamiset ovat ennen Jeesuksen toista tulemista.
    Ilmestyskirjan mukaan peto saa vallan ja voiman YHDEKSI HETKEKSI. Näissä viimeisissä vainoissa tulevat viimeiset marttyyrit, ennen Jeesuksen toista tulemista. Vainoojina ovat peto ja pedon palvelijat.

    Olet eksynyt täysin kaikenlaisiin harhaoppeihin ja vääriin profetioihin.

    Raamatussa ei ole ns. profeetallista vuotta, joka kestää 360 päivää. Raamatun vuosi kestää 365,25 päivää, kuten vuosi kestää auringon kierron mukaan. Sinun teoriasi yhdestä hetkestä yms. on mielikuvituksesi tuotetta, joka poikkeaa Raamatusta.


   • 1234567---
    dfgdfgdfgdggf kirjoitti:

    Olet eksynyt täysin kaikenlaisiin harhaoppeihin ja vääriin profetioihin.

    Raamatussa ei ole ns. profeetallista vuotta, joka kestää 360 päivää. Raamatun vuosi kestää 365,25 päivää, kuten vuosi kestää auringon kierron mukaan. Sinun teoriasi yhdestä hetkestä yms. on mielikuvituksesi tuotetta, joka poikkeaa Raamatusta.

    Ei ole mielikuvityksen tuotetta !
    Ilm.17:12. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat YHDEKSI HETKEKSI PEDON KANSSA. 13. NÄILLÄ ON YKSI JA SAMA MIELI, JA HE ANTAVAT VOIMANSA JA VALTANSA PEDOLLE.
    Peto antikristus paavi, josta 1700-luvun Luterilaiset kertovat, joka Jumalan käskyi wastaan räyskyi.
    Sunnuntai on pedonmerkki, ihmiskäsky pyhäksi. . . Jumalan merkki on sapatti.

    Metsään menet jollet kaikkea ymmärrä ja tunnista Ilmestyskirjan petoa.


   • tietotuusjaelämä
    niinpäniiin kirjoitti:

    Ja taas väärää opetusta. Jeesus hallitsee maan päällä.

    Tässä Raamatun kohdassa Jeesus Kristus on Jerusalemin temppelivuorella. 144000 laulavat laulua Jeesuksen edessä Jerusalemissa.

    Ilm 14: 1 Sitten näin tämän: Karitsa seisoi Siionin vuorella, ja hänen kanssaan oli sataneljäkymmentäneljätuhatta ihmistä, joiden otsaan oli kirjoitettu hänen nimensä ja hänen Isänsä nimi. 2 Minä kuulin taivaasta äänen, joka oli kuin suurten vesien pauhu tai kuin ukkosen jylinä. Ääni, jonka kuulin, oli myös kuin harppujen helinää ja harpunsoittajien laulua. 3 Valtaistuimen edessä ja neljän olennon ja vanhinten edessä laulettiin uutta laulua, jota ei voinut oppia kukaan muu kuin nuo sataneljäkymmentäneljätuhatta, jotka on ostettu maan päältä. 4 He eivät ole tahranneet itseään naisten kanssa vaan ovat pysyneet puhtaina kuin neitsyet, ja he seuraavat Karitsaa, minne hän meneekin. Heidät on ostettu ihmisten joukosta esikoislahjaksi Jumalalle ja Karitsalle. 5 Valhetta ei heidän suustaan ole kuultu, he ovat puhtaita ja virheettömiä.

    Väärin, taivaallinen hallitus on taivaassa ja he hallitsevat maata. Ja kun on hallitus niin pitää olla myös hallittavia.


  • Jabin

   Lukekaapa, sinä ja 1234567--- ja kuppikuntasi voitte mennä sinne taivaaseen, omaan paikkaa joka on varattu juuri teille, eliittiuskoville.
   Mutta Jeesuksen omista ja Hänen seuraajistaan on kirjoitettu: ...tulen minä (Jeesus) takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen. Sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa....ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.

   • Lukekaapa

    Kuka onkaan keksinyt opin jossa taivasosuus on uskovilta riistetty pois?

    Luu6:23 Iloitkaa sinä päivänä, riemuun ratketkaa; sillä katso, teidän palkkanne on suuri taivaassa -"


  • Jabin

   Lukekaapa, Olenko riistänyt sinulta taivasosuuden??? Enkö ole kirjoittanut, että sinä ja sinun kuppikuntasi saatte mennä sinne omaan paikkaanne, taivaaseen, mutta Jeesukseen uskovat hallitseva maan päällä Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.
   Katso, Herra, Herra tulee voimallisena, hänen käsivartensa vallitsee. Katso, hänen palkkansa on hänen mukanansa, hänen työnsä ansio käy hänen edellänsä.

   • 1234567---

    Missä niin lukee, että pyhät ovat 1000-vuotta Jeesuksen kanssa maan päällä, Jeesuksen toisen tulemisen jälkeen ?


   • Lukekaapa

    Ymmärsinkö nyt varmasti oikein? -

    Pyhät ovat muutaman vuoden taivaassa (vihan aika). -> Palaavat sitten maan päälle näihin Sakarjan 14. luvun olosuhteisiin (alla)? Ja tämä kuvaa 1000v. rauhan valtakuntaa?

    Sak.14:1 "Katso, Herran päivä on tuleva, ja sinun saaliisi jaetaan sinun keskelläsi.
    2 Minä kokoan kaikki pakanat sotaan Jerusalemia vastaan. KAUPUNKI VALLOITETAAN, TALOT RYÖSTETÄÄN, NAISET RAISKATAAN, ja puoli kaupunkia lähtee pakkosiirtolaisuuteen, mutta jäljelle jäävää kansaa ei hävitetä kaupungista.
    3 Ja HERRA ON LÄHTEVÄ LIIKKEELLE JA SOTIVA NÄITÄ PAKANOITA VASTAAN, niinkuin sotimispäivänänsä, taistelun päivänä.
    4 Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemin edustalla itää kohti. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi: toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin.
    5 Ja te pakenette minun mäkieni väliseen laaksoon, sillä mäkien välinen laakso on ulottuva Asaliin asti. Te pakenette, niinkuin pakenitte maanjäristystä Ussian, Juudan kuninkaan, päivinä. Ja Herra, minun Jumalani, tulee; kaikki pyhät sinun kanssasi.
    6 SINÄ PÄIVÄNÄ EI OLE VALOA: LOISTAVAT TÄHDET SAMMUVAT.
    7 Se on oleva yhtämittaista päivää-Herralle on se tunnettu-ei vaihdu päivä ja yö; ja ehtoolla on oleva valoisata.
    8 Sinä päivänä elävät vedet virtaavat Jerusalemista: toiset puolet niistä Idänmerta kohti, toiset puolet Länsimerta kohti. Niin on tapahtuva kesät ja talvet.
    9 Herra on oleva koko maan kuningas. Sinä päivänä on Herra oleva yksi ja hänen nimensä yksi.
    10 Koko maa muuttuu tasaiseksi kuin Aromaa Gebasta Rimmoniin asti, Jerusalemin eteläpuolelle. Ja tämä on oleva korkea ja oleva asuttu, paikallansa, Benjaminin portista entisen portin sijaan asti, Kulmaporttiin ja Hananelin-torniin asti, kuninkaan viinikuurniin asti.
    11 He asuvat siellä, eikä vihitä sitä enää tuhon omaksi, ja Jerusalem on oleva asuttu, oleva turvassa.
    12 JA TÄMÄ ON OLEVA VITSAUS, JOLLA HERRA RANKAISEE NIITÄ KANSOJA, JOTKA SOTIVAT JERUSALEMIA VASTAAN: HÄN MÄDÄTTÄÄ SILTÄ KANSALTA LIHAN, KUN SE VIELÄ SEISOO JALOILLAAN, SEN SILMÄT MÄTÄNEVÄT KUOPISSANSA, JA SEN KIELI MÄTÄNEE SEN SUUSSA.
    13 SINÄ PÄIVÄNÄ ON TULEVA HERRALTA SUURI HÄMMINKI HEIDÄN SEKAANSA, NIIN ETTÄ HE KÄYVÄT KIINNI TOINEN TOISENSA KÄTEEN JA TOISEN KÄSI KOHOAA TOISEN KÄTTÄ VASTAAN.
    14 Myös Juuda on sotiva Jerusalemissa, ja kaikkien pakanakansojen rikkaudet kootaan joka taholta: kullat ja hopeat ja ylen paljon vaatteita.
    15 SAMOIN ON VITSAUS KOHTAAVA HEVOSIA JA MUULEJA JA KAMELEJA JA AASEJA JA KAIKKEA KARJAA, MITÄ NIISSÄ LEIREISSÄ ON-SAMANKALTAINEN VITSAUS.
    16 Mutta kaikki niiden pakanakansain tähteet, jotka ovat hyökänneet Jerusalemia vastaan, käyvät vuosi vuodelta sinne ylös kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, ja viettämään lehtimajanjuhlaa.
    17 Ja mitkä maan sukukunnista eivät käy ylös Jerusalemiin kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, NIILLE EI TULE SADETTA.
    18 Ja jos egyptiläisten sukukunta ei käy eikä tule sinne ylös, ei tule sitä heillekään; vaan HEITÄ ON KOHTAAVA SE VITSAUS, MILLÄ HERRA RANKAISEE NIITÄ PAKANAKANSOJA, jotka eivät tule sinne ylös viettämään lehtimajanjuhlaa.
    19 TÄMÄ ON OLEVA EGYPTILÄISTEN SYNNIN PALKKA JA KAIKKIEN NIIDEN PAKANAKANSOJEN SYNNIN PALKKA, jotka eivät käy sinne ylös viettämään lehtimajanjuhlaa.
    20 Sinä päivänä on oleva hevosten kulkusissa kirjoitus: "Pyhitetty Herralle". Ja padat Herran temppelissä ovat uhrimaljain vertaisia, jotka ovat alttarin edessä.
    21 Ja jokainen pata Jerusalemissa ja Juudassa on oleva pyhitetty Herralle Sebaotille, ja kaikki uhraajat tulevat ja ottavat niitä ja keittävät niissä. Eikä ole enää sinä päivänä yhtään kaupustelijaa Herran Sebaotin temppelissä."


   • maata.kohtaa.tuho
    1234567--- kirjoitti:

    Missä niin lukee, että pyhät ovat 1000-vuotta Jeesuksen kanssa maan päällä, Jeesuksen toisen tulemisen jälkeen ?

    Mieluummin taivaassa kuin tuhoon tuomitussa maassa.


  • jabin

   1234567---, Jumalan Sanassa, mutta ellen noidan teokset eivät ole yhtä kuin Jumalan Sana. Voisitko ostaa oman kirjan, sellaisen, jonka päällä lukee Raamattu?

   • Miksi otit nikiksesi kaananilaisen kuninkaan nimen? Oletko sinä Israelin vastustaja?


  • Ei-helluntailainen

   Ilmestyskirja 2:10 Sinä olet tarkoin seurannut sanaani ja kestänyt, ja siksi minä puolestani tarkoin varjelen sinua ja pelastan sinut siitä koetuksen hetkestä...

   Mitä hetkestä pois pelastaminen tarkoittaa: tuon hetken keskeltä pois, vai pois joutumasta siihen hetkeen ollenkaan?

   • Jabin

    Israelilaiset olivat Egyptissä silloin kun Jumala rankaisi egyptiläisiä. Mutta vitsaukset eivät koskeneet israelilaisia. Ja Mooses ojensi kätensä taivasta kohti, ja koko Egyptin maahan tuli synkeä pimeys kolmeksi päiväksi. Ei kukaan voinut nähdä toistansa, eikä kukaan voinut liikkua paikaltansa kolmeen päivään. Mutta kaikilla israelilaisilla oli valoisata asuinpaikoissansa.


   • Lukekaapa

    Uskovat ovat vielä viimeisten vitsaustenkin aikana maan päällä:

    Ilm.16:12 "Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille.
    13 Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista.
    14 Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä.
    15 -Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi! -
    16 Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon.
    17 Ja seitsemäs enkeli vuodatti maljansa ilmaan, ja temppelistä, valtaistuimelta, lähti suuri ääni, joka sanoi: "Se on tapahtunut".

    Eli Jeesus saapuu vasta ahdistuksen ajan päätteeksi noutamaan kansansa taivaaseen.


   • niinpäniiin
    Lukekaapa kirjoitti:

    Uskovat ovat vielä viimeisten vitsaustenkin aikana maan päällä:

    Ilm.16:12 "Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille.
    13 Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista.
    14 Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä.
    15 -Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi! -
    16 Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon.
    17 Ja seitsemäs enkeli vuodatti maljansa ilmaan, ja temppelistä, valtaistuimelta, lähti suuri ääni, joka sanoi: "Se on tapahtunut".

    Eli Jeesus saapuu vasta ahdistuksen ajan päätteeksi noutamaan kansansa taivaaseen.

    Opetat asiasta väärin. Osa otetaan pois ennen ahdistuksia ja loput eloon jääneet lopuksi Jeesusta vastaan ilmakehään.

    Viisaat neitsyet pääsevät ahdistusten aikojen alta pois. Vain tyhmät neitsyet ovat ahdistusten aikana paikalla. He voivat pelastua, jos eivät ota pedon merkkiä ja kestävät marttyyrikuoleman.

    Tempaus Jumalan valtaistuimen eteen on siis ennen kuin maapallolta palaa kasvillisuus pois ja sateen tulo lakkaa. Jeesus kuvaa tätä hetkeä siten, että silloin rakennetaan, istutetaan puita ja pellolla tehdään työtä. Tämä ei ole mahdollista ahdistusten aikoina.

    Luuk 17: 26 "Niin kuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan päivinä oleva. 27 Ihmiset söivät ja joivat, menivät naimisiin ja naittivat tyttäriään aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, ja tulva tuli ja tuhosi heidät kaikki. 28 On oleva niin kuin oli Lootin päivinä. Ihmiset söivät ja joivat, ostivat ja myivät, istuttivat ja rakensivat. 29 Mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, taivaasta satoi tulta ja tulikiveä, ja se tuhosi heidät kaikki. 30 "Samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.

    Ilm.8:7 Ja ensimmäinen enkeli puhalsi pasunaan; niin tuli rakeita ja tulta, verellä sekoitettuja, ja ne heitettiin maan päälle; ja kolmas osa maata paloi, ja kolmas osa puita paloi, ja kaikki vihanta ruoho paloi.


   • Lukekaapa
    niinpäniiin kirjoitti:

    Opetat asiasta väärin. Osa otetaan pois ennen ahdistuksia ja loput eloon jääneet lopuksi Jeesusta vastaan ilmakehään.

    Viisaat neitsyet pääsevät ahdistusten aikojen alta pois. Vain tyhmät neitsyet ovat ahdistusten aikana paikalla. He voivat pelastua, jos eivät ota pedon merkkiä ja kestävät marttyyrikuoleman.

    Tempaus Jumalan valtaistuimen eteen on siis ennen kuin maapallolta palaa kasvillisuus pois ja sateen tulo lakkaa. Jeesus kuvaa tätä hetkeä siten, että silloin rakennetaan, istutetaan puita ja pellolla tehdään työtä. Tämä ei ole mahdollista ahdistusten aikoina.

    Luuk 17: 26 "Niin kuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan päivinä oleva. 27 Ihmiset söivät ja joivat, menivät naimisiin ja naittivat tyttäriään aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, ja tulva tuli ja tuhosi heidät kaikki. 28 On oleva niin kuin oli Lootin päivinä. Ihmiset söivät ja joivat, ostivat ja myivät, istuttivat ja rakensivat. 29 Mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, taivaasta satoi tulta ja tulikiveä, ja se tuhosi heidät kaikki. 30 "Samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.

    Ilm.8:7 Ja ensimmäinen enkeli puhalsi pasunaan; niin tuli rakeita ja tulta, verellä sekoitettuja, ja ne heitettiin maan päälle; ja kolmas osa maata paloi, ja kolmas osa puita paloi, ja kaikki vihanta ruoho paloi.

    Kyllä ihminen yrittää selviytyä viimeiseen saakka. Keinolla millä hyvänsä! Aurinkohan sammuu vastaa miljardien vuosien päästä! Ei siis mitään hätää!! - Näin ajatellaan.

    Jumala on luvannut pitää omistaan huolta vitsaustenkin aikana ja kehottaa valvomaan, sekä pitämään "vaatteistamme" huolta!

    Kuudennen ja viimeisen vitsauksen välissä Jeesus muistuttaa: "Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi!" - Ilm.16:15


  • Jabin

   Sinulla on kumma tarve päästä taivaaseen. et näköjään ole kiinnostunut olemaan Jeesuksen kanssa.

   • Lukekaapa

    Nimenomaan halua olla Jeesuksen kanssa ja tunnen tien Hänen luokseen!

    Joh.14:2 "Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa?
    3 Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen.
    4 Ja mihin minä menen-tien sinne te tiedätte."


  • Jabin

   Lukekaapa, sinua kiinnostaa vain miten saat korotettua itsesi toisten yläpuolelle ja päämäärisi on olla muita uskovia parempi.
   Et välitäJeesuksesta etkä näköjään halua olla hanen kanssaan.
   Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta.
   Jeesus hallitsee tuhannen vuotta maan päällä Jerusalemissa, mutta sinä "taivaassa" ja tuo "taivas" on sinun ykköskohteesi.

   • Lukekaapa

    Jabin. En vastaa henkilötasolle meneviin syytöksiin näillä palstoilla. Tähän asetelmaan ei ole luvassa muutosta, joten en ota tästä murhetta.

    Pysyn laissa ja todistuksessa. Motiivini esittää Raamatun totuuksia on paljastaa sielunvihollisen juonia. Monet ajattelevat, ettei opilla ole niinkään merkitystä pelastuksemme kannalta. Tämä on itsessään jo erehdys!

    1. Kor. 11:19 "Täytyyhän teidän keskuudessanne olla puolueitakin, että kävisi ilmi, ketkä teistä kestävät koetuksen."

    Jotka odottavat Jeesusta hallitsijaksi maan päälle -> Seuraavat valhekristusta, eli "laitonta", jonka oikea Kristus on surmaava tulemuksensa ilmestyksellä:

    2.Tess2:8 "niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
    9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
    10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua."


   • Jabin
    Lukekaapa kirjoitti:

    Jabin. En vastaa henkilötasolle meneviin syytöksiin näillä palstoilla. Tähän asetelmaan ei ole luvassa muutosta, joten en ota tästä murhetta.

    Pysyn laissa ja todistuksessa. Motiivini esittää Raamatun totuuksia on paljastaa sielunvihollisen juonia. Monet ajattelevat, ettei opilla ole niinkään merkitystä pelastuksemme kannalta. Tämä on itsessään jo erehdys!

    1. Kor. 11:19 "Täytyyhän teidän keskuudessanne olla puolueitakin, että kävisi ilmi, ketkä teistä kestävät koetuksen."

    Jotka odottavat Jeesusta hallitsijaksi maan päälle -> Seuraavat valhekristusta, eli "laitonta", jonka oikea Kristus on surmaava tulemuksensa ilmestyksellä:

    2.Tess2:8 "niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
    9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
    10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua."

    Lukekaapa sinä väität, että Jeesus on tuo laiton??? Raamatussa on selvä ilmoitus, että Jeesus hallitsemaan maan päällä tuhannen vuotta ja tulee pelastamaan israelin kansan Googin hyökkäykseltä.


   • 1234567---
    Jabin kirjoitti:

    Lukekaapa sinä väität, että Jeesus on tuo laiton??? Raamatussa on selvä ilmoitus, että Jeesus hallitsemaan maan päällä tuhannen vuotta ja tulee pelastamaan israelin kansan Googin hyökkäykseltä.

    On 100% varmaa se, että Jeesus ei tule maan päälle 1000-vuodeksi.

    Uusi taivas ja uusi maa luodaan vasta 1000-vuoden jälkeen, jossa vanhurskaus asuu.


  • TässäRatkaisu

   Ns. pelottava Herran päivä tulee täytenä yllätyksensä. Se ei voi tulla vihan ajan lopussa vaan ennen sitä. Muutenhan se ei olisi yllätys. Pelottavana Herran päivänä atomipommit räjähtävät. Kreikaksi sana taivas on uranos, joka on kovin samanlainen sana kuin uraani. Kun taivaankappale, uranos hajoaa eli uraani halkeaa, räjähtää ydinpommi.

   2 Pt 3:10 Herran päivä tulee kuin varas. Sinä päivänä taivaat katoavat jylisten, taivaankappaleet palavat ja hajoavat. Silloin paljastuu maa ja kaikki, mitä ihminen on maan päällä saanut aikaan. 11 Koska tämä kaikki näin hajoaa, millaisia onkaan pyhässä elämässä ja hurskaissa teoissa oltava niiden, 12 jotka odottavat Jumalan päivää ja jouduttavat sen tuloa -- tuon päivän, joka saa taivaat liekehtien hajoamaan ja taivaankappaleet sulamaan kuumuudesta. 13 Mutta meillä on hänen lupauksensa, ja siihen luottaen me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee.

   Raamattu antaa 1260, 1290 ja 1335 päivän laskureita jotka viittaavat loppuun. Sen takia päivämäärien lopulla tapahtuu asioita, jotka eivät ole enää yllätyksiä.

  • oipoii

   Jokainen tempausoppi ja jumalusko jo sinänsä on harhautusta.
   Ei ole ei tule.
   Sorry, olette koko ajan totonneet kuollutta hevosta.

   • dfgd

    Raamatussa on mainittu kaksi eri tempausta. Ensin tempaus Jumalan valtaistuimen eteen ja sen jälkeen tempaus tuuliin ja pilviin.


  • TässäOnTotuus_

   Paavola sekoittaa Raamatun lauseita keskenään. On turhauttavaa oikoa sitä sotkua, mitä Paavola tekee ihan koko ajan.

   Ilmestyskirjassa on kerrottu suuresta ihmisjoukosta, jotka ovat pelastettu eli päässeet ahdistuksesta. Jäljempänä olevassa luvussa kerrotaan niistä, jotka ovat sen jälkeen tulleet taivaaseen marttyyreinä. Toisin, kuin Paavola valehtelee, tempauksen jälkeen voi pelastua tekemällä parannuksen ja pysymällä uskollisena Jumalan ohjeilla. Lopussa on Jeesuksen paluu maan päälle ja elossa olevat temmataan Jeesusta vastaan mutta ei taivaaseen.

   Tässä ennen ahdistuksia tempauksessa pelastettujen joukko:

   Ilmestyskirja 7:
   9 Tämän jälkeen näin suuren kansanjoukon, niin suuren, ettei kukaan kyennyt sitä laskemaan. Siinä oli ihmisiä kaikista maista, kaikista kansoista ja heimoista, ja he puhuivat kaikkia kieliä. He seisoivat valtaistuimen ja Karitsan edessä yllään valkeat vaatteet ja kädessään palmunoksa 10 ja huusivat kovalla äänellä: -- Pelastuksen tuo meidän Jumalamme, hän, joka istuu valtaistuimella, hän ja Karitsa!
   11 Kaikki enkelit seisoivat valtaistuimen, vanhinten ja neljän olennon ympärillä, ja he heittäytyivät kasvoilleen valtaistuimen eteen ja osoittivat Jumalalle kunnioitustaan 12 sanoen:
   -- Aamen. Ylistys ja kirkkaus, viisaus, kiitos, kunnia, valta ja voima meidän Jumalallemme aina ja ikuisesti! Aamen.
   13 Yksi vanhimmista kysyi minulta: "Keitä nämä valkeavaatteiset ovat? Mistä he ovat tulleet?" 14 Minä vastasin: "Herra, sinä sen tiedät." Hän sanoi minulle:
   -- Nämä ovat päässeet suuresta ahdingosta.
   He ovat pesseet vaatteensa
   ja valkaisseet ne Karitsan veressä.
   15 Sen tähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä
   ja palvelevat häntä hänen pyhäkössään
   päivin ja öin,
   ja hän, joka istuu valtaistuimella,
   on levittänyt telttansa heidän ylleen.Ilmestyskirja

   Jäljemmässä luvussa Ilmestyskirja kertoo marttyyreistä, jotka ovat tulleet kuoleman kautta taivaaseen:

   Ilmestyskirja 15:
   2 Minä näin kuin kristallisen meren, joka välkehti tulta. Tuon kristallimeren rannalla seisoivat pedosta voiton saaneet, ne, jotka eivät olleet kumartaneet sen kuvaa eivätkä ottaneet merkkiä, jossa on sen nimen luku. Heillä oli käsissään Jumalan harput, 3 ja he lauloivat Mooseksen, Jumalan palvelijan, ja Karitsan laulua:
   -- Suuret ja ihmeelliset ovat sinun tekosi,
   Herra Jumala, Kaikkivaltias!
   Oikeat ja todet ovat sinun tiesi,
   sinä kansojen kuningas!
   4 Kuka ei sinua pelkäisi, Herra, kuka ei ylistäisi nimeäsi? Sinä yksin olet pyhä. Kaikki kansat tulevat eteesi ja kumartavat sinua, sillä sinun oikeat tuomiosi ovat tulleet julki.

  • Jabin

   TässäOnTotuus, sinäkin opetat tuolta eliittiuskontoa.

  • Lukekaapa

   Matt.24:21 "Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule.
   22 Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään. ( Välihuomautus - Pyhät ovat siis maan päällä loppuun saakka!)
   23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', NIIN ÄLKÄÄ USKOKO.
   24 Sillä VÄÄRIÄ KRISTUKSIA ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
   25 Katso, MINÄ OLEN SEN TEILLE EDELTÄ SANONUT.
   26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', NIIN ÄLKÄÄ USKOKO.
   27 Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus.
   28 Missä raato on, sinne kotkat kokoontuvat."

  • Marko-K

   Ilm 7:14
   "Nämä ovat päässeet suuresta ahdingosta. " 92-käännös
   "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat" 33/38 käännös
   "Ja hän sanoi minulle: nämät ovat ne, jotka suuresta vaivasta tulivat," Biblia 1776
   "Nämä ovat niitä, jotka ovat tulleet suuresta ahdistuksesta" KJV

   Edes 92-käännös ei tue tulkintaa ennen ahdistusta olevasta uskovien tempauksesta. Jos esimerkiksi sanon päässeeni sairaalasta, niin enkö silloin ole ollut sairaalassa.

   • kronologianmukaan

    Ahdistuksen ajat alkavat sodilla ja synnytystuskilla. Se mistä Jumala pelastaa viisaat morsiusneidot, on antikristuksen vainot, jossa kuolemanrangaistuksen uhalla pakotetaan ihmiset ottamaan pedon merkki ja Jumalan vihan vitsaukset lyövät maata koko voimalla.

    Kronologia menee siten, että tulee Googin sota, joka on osa synnytystuskia. Sen jälkeen rakennetaan temppeli kalliomoskeijan tilalle.

    Antikristus tekee seitsemän vuoden rauhanliiton, jonka se rikkoo puolessa välissä. Antikristus julistaa olevansa jumala ja pedon merkkiä pakotetaan ihmisille. Siitä alkaa julmat vainot. Jumala lyö maata kovilla vitsauksilla. Jumala pelastaa viisaat neitsyet tästä koettelusta, mutta tyhmät neitsyet joutuvat koetteluun ja pelastuvat, jos tekevät parannuksen ja eivät ota pedon merkkiä. Heidät surmataan ja jos kestävät loppuun asti uskollisena Jumalalle, he pelastuvat.

    Koko paketti on tiivistetty Ilmestyskirjan 12:sta lukuun. Aluksi on synnytystuskat. Sitten muodostuu se osa ihmisistä, jotka temmataan Jumalan valtaistuimen eteen juuri ennen, kuin paholainen olisi tuhonnut heidät. Kun hän huomaa, ettei saanut tuhottua heitä, niin paholainen alkaa ajamaan takaa tyhmiä neitsyitä.

    Ilm 12: 1 Taivaalla näkyi suuri tunnusmerkki: nainen, jolla oli pukunaan aurinko, kuu jalkojen alla ja pään päällä seppeleenä kaksitoista tähteä. 2 Hän oli raskaana ja huusi tuskissaan synnytyspolttojen vaivaamana.
    -----
    4 Lohikäärme asettui synnyttävän naisen eteen nielaistakseen lapsen heti kun se syntyy. 5 Nainen synnytti lapsensa, pojan, joka on paimentava maailman kansoja rautaisella sauvalla. Tämä lapsi temmattiin Jumalan ja hänen valtaistuimensa luo, 6 ja nainen pakeni autiomaahan. Jumala on sinne valmistanut hänelle turvapaikan, missä hänestä pidetään huolta tuhat kaksisataakuusikymmentä päivää.

    7 Taivaassa syttyi sota. Mikael ja hänen enkelinsä kävivät taisteluun lohikäärmettä vastaan. Lohikäärme enkeleineen teki vastarintaa 8 mutta kärsi tappion, eikä sille ja sen joukolle ollut enää sijaa taivaassa. 9 Tuo suuri lohikäärme, tuo muinaisaikojen käärme, jota kutsutaan Paholaiseksi ja Saatanaksi, tuo koko ihmiskunnan eksyttäjä, syöstiin maan päälle, ja samoin syöstiin alas sen enkelit.
    ----
    13 Kun lohikäärme huomasi, että se oli syösty maahan, se lähti ajamaan takaa naista, joka oli pojan synnyttänyt. 14 Mutta naiselle annettiin suuren kotkan siivet, jotta hän lentäisi turvapaikkaansa autiomaahan. Siellä hän on suojassa käärmeeltä, ja hänestä pidetään huolta vuosi, kaksi vuotta ja puoli vuotta. 15 Käärme syöksi kidastaan naisen perään vesivirran, jotta virta veisi hänet mennessään, 16 mutta maa auttoi naista: se avasi suunsa ja nielaisi virran, jonka lohikäärme oli syössyt kidastaan. 17 Lohikäärmeen raivo yltyi, ja se lähti sotimaan naisen muita lapsia vastaan, niitä, jotka ovat uskollisia Jumalan käskyille ja Jeesuksen todistukselle.


   • 1234567---
    kronologianmukaan kirjoitti:

    Ahdistuksen ajat alkavat sodilla ja synnytystuskilla. Se mistä Jumala pelastaa viisaat morsiusneidot, on antikristuksen vainot, jossa kuolemanrangaistuksen uhalla pakotetaan ihmiset ottamaan pedon merkki ja Jumalan vihan vitsaukset lyövät maata koko voimalla.

    Kronologia menee siten, että tulee Googin sota, joka on osa synnytystuskia. Sen jälkeen rakennetaan temppeli kalliomoskeijan tilalle.

    Antikristus tekee seitsemän vuoden rauhanliiton, jonka se rikkoo puolessa välissä. Antikristus julistaa olevansa jumala ja pedon merkkiä pakotetaan ihmisille. Siitä alkaa julmat vainot. Jumala lyö maata kovilla vitsauksilla. Jumala pelastaa viisaat neitsyet tästä koettelusta, mutta tyhmät neitsyet joutuvat koetteluun ja pelastuvat, jos tekevät parannuksen ja eivät ota pedon merkkiä. Heidät surmataan ja jos kestävät loppuun asti uskollisena Jumalalle, he pelastuvat.

    Koko paketti on tiivistetty Ilmestyskirjan 12:sta lukuun. Aluksi on synnytystuskat. Sitten muodostuu se osa ihmisistä, jotka temmataan Jumalan valtaistuimen eteen juuri ennen, kuin paholainen olisi tuhonnut heidät. Kun hän huomaa, ettei saanut tuhottua heitä, niin paholainen alkaa ajamaan takaa tyhmiä neitsyitä.

    Ilm 12: 1 Taivaalla näkyi suuri tunnusmerkki: nainen, jolla oli pukunaan aurinko, kuu jalkojen alla ja pään päällä seppeleenä kaksitoista tähteä. 2 Hän oli raskaana ja huusi tuskissaan synnytyspolttojen vaivaamana.
    -----
    4 Lohikäärme asettui synnyttävän naisen eteen nielaistakseen lapsen heti kun se syntyy. 5 Nainen synnytti lapsensa, pojan, joka on paimentava maailman kansoja rautaisella sauvalla. Tämä lapsi temmattiin Jumalan ja hänen valtaistuimensa luo, 6 ja nainen pakeni autiomaahan. Jumala on sinne valmistanut hänelle turvapaikan, missä hänestä pidetään huolta tuhat kaksisataakuusikymmentä päivää.

    7 Taivaassa syttyi sota. Mikael ja hänen enkelinsä kävivät taisteluun lohikäärmettä vastaan. Lohikäärme enkeleineen teki vastarintaa 8 mutta kärsi tappion, eikä sille ja sen joukolle ollut enää sijaa taivaassa. 9 Tuo suuri lohikäärme, tuo muinaisaikojen käärme, jota kutsutaan Paholaiseksi ja Saatanaksi, tuo koko ihmiskunnan eksyttäjä, syöstiin maan päälle, ja samoin syöstiin alas sen enkelit.
    ----
    13 Kun lohikäärme huomasi, että se oli syösty maahan, se lähti ajamaan takaa naista, joka oli pojan synnyttänyt. 14 Mutta naiselle annettiin suuren kotkan siivet, jotta hän lentäisi turvapaikkaansa autiomaahan. Siellä hän on suojassa käärmeeltä, ja hänestä pidetään huolta vuosi, kaksi vuotta ja puoli vuotta. 15 Käärme syöksi kidastaan naisen perään vesivirran, jotta virta veisi hänet mennessään, 16 mutta maa auttoi naista: se avasi suunsa ja nielaisi virran, jonka lohikäärme oli syössyt kidastaan. 17 Lohikäärmeen raivo yltyi, ja se lähti sotimaan naisen muita lapsia vastaan, niitä, jotka ovat uskollisia Jumalan käskyille ja Jeesuksen todistukselle.

    Pedonmerkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. . . Jumalan merkki on sapatti.

    Tulee valita oikein, että pääsee tempaukseen mukaan kun Jeesus tulee toisen kerran.


  • Jabin

   Jumalan Sanassa ei ole oppia Jeesuksen seuraajien erityisestä ahdistuksen ajasta. Jeesus sanoi: Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman."
   Siis yleisesti Jeesuksen seuraajilla on maailmassa tuska ja ahdistus ja koettelemus ja kärsimys.
   Paavali kirjoitti: teistä tuli meidän seuraajiamme ja Herran, kun suuressa ahdingossa otitte sanan vastaan ilolla Pyhässä Hengessä,
   Monen ahdistuksen kautta meidän pitää menemän sisälle Jumalan valtakuntaan.

   • Lukekaapa

    Jabin: "Jumalan Sanassa ei ole oppia Jeesuksen seuraajien erityisestä ahdistuksen ajasta. "

    Kyllä on, mutta Jumalan erityisessä suojeluksessa! :

    Dan.12:1 "Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat.
    2 Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen.
    3 Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti."


   • näinon_
    Lukekaapa kirjoitti:

    Jabin: "Jumalan Sanassa ei ole oppia Jeesuksen seuraajien erityisestä ahdistuksen ajasta. "

    Kyllä on, mutta Jumalan erityisessä suojeluksessa! :

    Dan.12:1 "Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat.
    2 Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen.
    3 Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti."

    Jumala pelastaa omansa, mutta lopussa juutalaiset puhdistetaan. Yksi kolmasosa heistä pelastuu ja kaksi kolmasosaa joutuu kadotukseen.

    Sakarja 13:
    8 Näin sanoo Herra:
    -- Kaksi kolmasosaa tämän maan asukkaista
    joutuu tuhoon ja kuolee,
    vain yksi kolmannes jää jäljelle.
    9 Tämän kolmanneksen minä vien tuleen, puhdistan sen kuin hopean ja koettelen sitä tulessa niin kuin kulta koetellaan.
    He huutavat avuksi minun nimeäni, ja minä vastaan heille. Minä sanon: "He ovat minun kansani." He vastaavat: "Herra, meidän Jumalamme."
    Sakarja 14: 1 Jerusalem, Herran päivä on jo lähellä!
    Sinä päivänä sinut ryöstetään tyhjäksi,
    ja saalis jaetaan muuriesi sisällä.
    2 Minä kokoan kaikki kansat
    taistelemaan Jerusalemia vastaan.
    Kaupunki valloitetaan,
    talot ryöstetään,
    naiset raiskataan,
    puolet kaupungin asukkaista
    viedään vieraaseen maahan.
    Mutta jäljelle jääneitä ei tuhota.
    3 Herra itse lähtee sotaan viholliskansoja vastaan, niin kuin hän on lähtenyt ennenkin vihollisen hyökätessä.
    4 Hän seisoo sinä päivänä Öljymäellä, joka kohoaa Jerusalemin itäpuolella. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen, toinen puoli vuoresta väistyy pohjoiseen, toinen puoli etelään, ja välille syntyy valtaisa laakso. 5 Te pakenette vuorten välissä olevaa laaksoa pitkin, ja se ulottuu Asaliin asti. Te pakenette, niin kuin paettiin maanjäristystä Juudan kuninkaan Ussian aikana. Sitten Herra, teidän Jumalanne, tulee Jerusalemiin, ja kaikki pyhät ovat hänen mukanaan.


   • 1234567---
    näinon_ kirjoitti:

    Jumala pelastaa omansa, mutta lopussa juutalaiset puhdistetaan. Yksi kolmasosa heistä pelastuu ja kaksi kolmasosaa joutuu kadotukseen.

    Sakarja 13:
    8 Näin sanoo Herra:
    -- Kaksi kolmasosaa tämän maan asukkaista
    joutuu tuhoon ja kuolee,
    vain yksi kolmannes jää jäljelle.
    9 Tämän kolmanneksen minä vien tuleen, puhdistan sen kuin hopean ja koettelen sitä tulessa niin kuin kulta koetellaan.
    He huutavat avuksi minun nimeäni, ja minä vastaan heille. Minä sanon: "He ovat minun kansani." He vastaavat: "Herra, meidän Jumalamme."
    Sakarja 14: 1 Jerusalem, Herran päivä on jo lähellä!
    Sinä päivänä sinut ryöstetään tyhjäksi,
    ja saalis jaetaan muuriesi sisällä.
    2 Minä kokoan kaikki kansat
    taistelemaan Jerusalemia vastaan.
    Kaupunki valloitetaan,
    talot ryöstetään,
    naiset raiskataan,
    puolet kaupungin asukkaista
    viedään vieraaseen maahan.
    Mutta jäljelle jääneitä ei tuhota.
    3 Herra itse lähtee sotaan viholliskansoja vastaan, niin kuin hän on lähtenyt ennenkin vihollisen hyökätessä.
    4 Hän seisoo sinä päivänä Öljymäellä, joka kohoaa Jerusalemin itäpuolella. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen, toinen puoli vuoresta väistyy pohjoiseen, toinen puoli etelään, ja välille syntyy valtaisa laakso. 5 Te pakenette vuorten välissä olevaa laaksoa pitkin, ja se ulottuu Asaliin asti. Te pakenette, niin kuin paettiin maanjäristystä Juudan kuninkaan Ussian aikana. Sitten Herra, teidän Jumalanne, tulee Jerusalemiin, ja kaikki pyhät ovat hänen mukanaan.

    Ketkä ovat Jumalan pyhiä ? Joka ei pidä Hänen käskyjänsä ei ole Hänen omansa.

    Ahdas portti. Raamatut vuosilta 1642 ja 1903 Ilm.22:14. Autuaat ovat ne, jotka Hänen käskynsä pitävät että heidän voimansa elämän puussa olisi, JA HE PORTEISTA KAUPUNKIIN SISÄLLE MENISIVÄT.

    Kolmannen enkelin varoitussanomaa suuri osa ei ota kuuluviin korviinsakaan. Jumalan viha tulee kohtaamaan pedon kumartajia.


   • Jabin
    1234567--- kirjoitti:

    Ketkä ovat Jumalan pyhiä ? Joka ei pidä Hänen käskyjänsä ei ole Hänen omansa.

    Ahdas portti. Raamatut vuosilta 1642 ja 1903 Ilm.22:14. Autuaat ovat ne, jotka Hänen käskynsä pitävät että heidän voimansa elämän puussa olisi, JA HE PORTEISTA KAUPUNKIIN SISÄLLE MENISIVÄT.

    Kolmannen enkelin varoitussanomaa suuri osa ei ota kuuluviin korviinsakaan. Jumalan viha tulee kohtaamaan pedon kumartajia.

    1234567---, oletkos sitten pitänyt koko Mooseksen? Vai kuvittetko, että sinun oman kirkkosi käskyt pätevät Jumalan edessä?
    Mutta jolla ei ole Kristuksen Henkeä, se ei ole hänen omansa. Pyhät ovat ne, joilla on Kristuksen henki.


   • näinhänsemeneee
    Jabin kirjoitti:

    1234567---, oletkos sitten pitänyt koko Mooseksen? Vai kuvittetko, että sinun oman kirkkosi käskyt pätevät Jumalan edessä?
    Mutta jolla ei ole Kristuksen Henkeä, se ei ole hänen omansa. Pyhät ovat ne, joilla on Kristuksen henki.

    Jumala toimii viimeisellä tuomiolla täsmälleen näin, myös sinun kohdallasi. Et voi mitenkään poistaa näitä sanoja Raamatusta, etkä välttää näiden sanojen soveltamista. Mikään kohta Raamatusta ei kumoa näitä sanoja. Jeesus sanoi, ettei pyhiä kirjoituksia voi mitätöidä!

    Room 2:

    12 Ne, jotka ovat tehneet syntiä lakia tuntematta, myös tuhoutuvat laista riippumatta. Ne taas, jotka ovat lain tuntien tehneet syntiä, myös tuomitaan lain nojalla. 13 Ei Jumala hyväksy vanhurskaiksi niitä, jotka vain kuulevat lain sanoja, vaan vanhurskaiksi julistetaan ne, jotka myös noudattavat lakia.

    27 Ulkonaisesti ympärileikkaamaton, joka noudattaa lain käskyjä, on tuomitseva sinut, joka lain kirjaimesta ja ympärileikkauksesta huolimatta rikot lakia.

    Room 3: 31 Kumoammeko me siis lain vetoamalla uskoon? Emme suinkaan, me päinvastoin vahvistamme sen mitä laki sanoo.

    Jeesus varoitti, että monet uskovat yrittävät päästä taivaaseen, mutta eivät voi. Vain hyvin harva pääsee taivaaseen. Jabin, sinä et pääse taivaaseen, koska olet pilkannut Pyhää Henkeä. Sen lisäksi olet julistanut laittomuutta, joten olet todella huono esimerkki Mt 7:21-23.


   • Lukekaapa
    näinhänsemeneee kirjoitti:

    Jumala toimii viimeisellä tuomiolla täsmälleen näin, myös sinun kohdallasi. Et voi mitenkään poistaa näitä sanoja Raamatusta, etkä välttää näiden sanojen soveltamista. Mikään kohta Raamatusta ei kumoa näitä sanoja. Jeesus sanoi, ettei pyhiä kirjoituksia voi mitätöidä!

    Room 2:

    12 Ne, jotka ovat tehneet syntiä lakia tuntematta, myös tuhoutuvat laista riippumatta. Ne taas, jotka ovat lain tuntien tehneet syntiä, myös tuomitaan lain nojalla. 13 Ei Jumala hyväksy vanhurskaiksi niitä, jotka vain kuulevat lain sanoja, vaan vanhurskaiksi julistetaan ne, jotka myös noudattavat lakia.

    27 Ulkonaisesti ympärileikkaamaton, joka noudattaa lain käskyjä, on tuomitseva sinut, joka lain kirjaimesta ja ympärileikkauksesta huolimatta rikot lakia.

    Room 3: 31 Kumoammeko me siis lain vetoamalla uskoon? Emme suinkaan, me päinvastoin vahvistamme sen mitä laki sanoo.

    Jeesus varoitti, että monet uskovat yrittävät päästä taivaaseen, mutta eivät voi. Vain hyvin harva pääsee taivaaseen. Jabin, sinä et pääse taivaaseen, koska olet pilkannut Pyhää Henkeä. Sen lisäksi olet julistanut laittomuutta, joten olet todella huono esimerkki Mt 7:21-23.

    Eihän Jabin taivaaseen pyrikään, vaan 1000v. valtakuntaan. Mikäli oikein olen ymmärtänyt?


  • jabin

   Erityinen ahdistuksen aika on juutalaislla, joikden suojaksi nousee enkeliruhtinas Mikael.
   Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.
   Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella.
   Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.

   • Anonyymi

    Ns. Jaakobin vaivojen ajat ovat nimenomaan Antikristuksen 3,5 vuoden aika, jolloin hän on Jerusalemin temppelissä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ns. Jaakobin vaivojen ajat ovat nimenomaan Antikristuksen 3,5 vuoden aika, jolloin hän on Jerusalemin temppelissä.

    Kolmet ja puolet vuodet ovat menneen talven lumia !

    1234567---


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kolmet ja puolet vuodet ovat menneen talven lumia !

    1234567---

    Eivät ole. Vaivanajat ovat 3,5 vuotta.

    Dan 9:27 Hän on tekevä liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi sitä viikkoa hän on lakkauttava teuras- ja ruokauhrin. Ja temppelin ylimmällä kohdalla on oleva turmion iljetys aina siihen saakka kun turmion tuoja vääjäämättä joutuu turmioon."

    Dan 7:25 Uhmaten hän puhuu Korkeinta vastaan, tuhoaa Korkeimman pyhiä ja pyrkii muuttamaan juhla-ajat ja lain. Korkeimman pyhät annetaan hänen armoilleen ajaksi, kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi.

    Ilm 13:5 Pedolle annettiin suu, joka herjaa ja puhuu suuria sanoja, ja se sai tämän vallan neljänkymmenenkahden kuukauden ajaksi. [Dan. 7:8 | Dan. 7:25, Dan. 12:7; Ilm. 11:2]
    6 Niin se avasi suunsa ja alkoi herjata Jumalaa. Se herjasi hänen nimeään ja hänen asuinsijaansa ja niitä, jotka asuvat taivaassa.
    7 Sille annettiin myös lupa käydä taisteluun pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja niin sen valtaan annettiin kaikki heimot, kansat, kielet ja maat.


  • Anonyymi

   Petri Paavola soittaa jehovalaisten lauluja laulakaa jehvohalle ja laittaa niitä tubeen eikö niin?

  • Anonyymi

   Paavolan ylpeydessä ei näytä olevan mitään rajoja. Hän luulee olevansa kaikkitietävä, joka käskee ja neuvoo muita, vaikka omat tarinat ovat herhassa todella pahasti. Tässä sellaista jargonia, josta suorastaan paistaa ylpeys:

   Paavola kirjoittaa: - Olen huomannut sellaisen piirteen, joissakin (ei kaikissa) uskovissa ihmisissä, jotka uskovat väärää ylöstempaus oppia, että he eivät ikään kuin kuuntele saati edes lue sitä mitä toisenlainen näkemys edustaa, eivätkä näe sitä Jumalan sanan totuudesta, koska he ovat juurruttaneet sydämensä siihen, että he eivät tule näkemään antikristusta ja suuren ahdistuksen päiviä. Sydämessäni tunnen kipua jokaisen uskovan ihmisen puolesta, joka on eksytetty uskomaan väärää ylöstempaus oppia, koska se tekee heistä valmistautumattomia uskovia ihmisiä.

   • Anonyymi

    On surullista, missä henkisessä pimennossa Suomessa joutuisi elämään, ellei olisi nettiä. En tiedä muita suomalaisia lopun ajoista opettavia Raamatun tuntijoita, joihin luotan, kuin Juhani Laukkonen. Jos osaatte englantia sujuvasti, kuunnelkaa youtubesta Robert Breakeria. Hän on käynyt hyvän raamattukoulun Peter Ruckmannin ohjauksessa, on vilpitön uskova ja puhuu ja ajattelee selkeästi ja täsmällisesti. Ihan hiljattain hänellä oli taas hyvä puhe aiheesta, miksi hän uskoo ennen vaivanaikaa tapahtuvaan tempaukseen.

    Muita todella hyviä ja Raamatun tuntevia saarnaajia ovat Charles Lawson ja Chuck Missler. Amir Tsarfatilta voi oppia paljon Lähi-Idän tilanteesta, koska hän on ollut maansa puolustusvoimissa (liekö edelleen, en ihmettelisi). Peter Ruckman oli myös havainnollinen opettaja, joka tunsi Raamatun läpikotaisin. Suosittelen kuuntelemaan heitä. Niille, jotka eivät englantia osaa, koetan tehdä oman tiivistelmäni oppimastani. Tulin uskoon vasta muutama vuosi sitten ja olen siitä asti kuunnellut valtavasti näitä hyviä opettajia.

    Lopun ajan seitsemän vuottahan ovat Jaakobin (Israelin) vaivanaika, ei kristittyjen. Jeesuksen sovitustyöhön uskovat kristityt temmataan pois juuri ennen tai niihin aikoihin, kun antikristus, Jeesusta näyttelevä valhekristus ilmestyy. Tuota aikaa sanotaan myös Danielin seitsemäksikymmenenneksi vuosiviikoksi. Jumala rankaisi omaa kansaansa 490 vuoden vaivalla, ja tuosta ajanjaksosta on jo toteutunut 483, loput seitsemän vuotta toteutuvat tempauksen jälkeen. Silloin Jumala keskittyy esittelemään kansalleen, valituilleen, merkkejä toisensa jälkeen. Luulen, että viisaat neitsyet tarkoittavat niitä juutalaisia, jotka ottavat Jeesuksen, Messiaansa, vastaan jo nyt armon aikana ja pääsevät siis vieraiksi hääjuhliin, jossa Jeesus menee naimisiin morsiamensa, kristittyjen kanssa. Emme me ihmiset pysty täysin tajuamaan, mitä tarkoittaa olla osa Kristuksen ruumista, hänen morsiamensa. Se selviää sitten, kun meidät temmataan tuuliin ja pilviin. Jeesus palkitsee meidät teoista, jotka olemme tehneet hänen kunniakseen. Itsekkäistä syistä tehdyt teot palavat poroksi. Jo Jeesuksen paluun odottamisesta voi saada kruunun, jonka sitten voimme laskea Jeesuksen jalkojen juureen.

    Tyhmät neitsyet, eli Messiaansa edelleen torjuvat juutalaiset, ja myös kaikki pakanat ja tapakristityt, joutuvat jäämään vaivan aikaan, joka tulee olemaan niin kauheaa, ettei sellaista ole koskaan ollut, eikä koskaan enää tule. Silloin ei enää pelastu armosta, kuten nyt, vaan tarvitaan omia tekoja: ei saa kumartaa petoa, kieltää Jeesusta, eikä ottaa pedon merkkiä. Jos kristittyjä ei temmattaisi pois, tulisi outo ongelma: uudestisyntyminen on peruuttamaton pelastuminen, mutta merkin ottanut ei voi pelastua. Mitä siis tapahtuisi uudestisyntyneelle, joka ottaakin pedon merkin? Ei, kristittyjä ei jää vaivan aikaan. Nyt kannattaa kylvää siemeniä epäuskoisten ja tekopyhien sydämiin, jotta jäätyään pois tempauksesta he lopulta heräisivät. On Jumalan suurta armoa antaa ihmisille vielä mahdollisuus.

    Lopussa Jeesus palaa pyhiensä (me) kanssa ja tuhoaa vihollisensa ja asettuu hallitsemaan Jerusalemiin tuhanneksi vuodeksi. Se minulle on vielä epäselvää, keitä muita tuossa tuhatvuotisessa valtakunnassa asuu kuin taivaassa käyneet kristityt ja marttyyrikuoleman vaivan aikana kokeneet. Viimeinen tuomio tapahtuu sitten tuon ajanjakson lopussa, minkä jälkeen Jumala luo uuden maan.

    Ylöstempaus ei olisi yllätys, jos se tapahtuisi seitsemän vuoden päästä antikristuksen ilmestymisestä. Ei, yksi otetaan ja toinen jätetään, äkkiarvaamatta, silmänräpäyksessä. Odotan innolla sitä hetkeä. Se voi olla hyvin lähellä. Israelin ympärillä on kokoontumassa sotajoukkoja psalmin 83 sotaan. Hesekielin 38 luvun sota tapahtunee vasta vaivan aikana, kun israelilaiset asuvat ilman muureja. Miksi ilman muureja? Heidän vihollisensa tuhoutuivat yliluonnollisesti Jumalan voimasta, kun ne yrittivät pyyhkäistä Israelin pois olemasta valtio. Rauhassa elävän maan kimppuun hyökkää silloin Venäjä, Turkki, Iran, Libya ja Sudan, haluten saalista. Israel on nyt vauras maa, joten ei ihme, että hyökkääjän silmät kiiluvat ahneudesta.

    Noilta mainitsemiltani opettajilta saat Raamatun kohdat, ellet itse niitä löydä. Vihjeitä niin salaiseen ylöstempaukseen kuin Jeesuksen paluuseen kuninkaana on jo Vanhassa Testamentissa valtavasti. On surullista, että me suomalaiset olemme niin eksyneet pois Raamatun tuntemisesta. Olimme joskus kristitty valtio. Yritetään tehdä voitavamme, että pelastuvien suomalaisten joukko ei olisi aivan pikkuinen. On kauheaa ajatella rakkaitaan, jotka eivät tunne Raamattua ja jotka kieltäytyvät uskomasta. Jeesus on ainut tie pelastukseen, ainut ovi. Kukaan ei jää ikuisuuden ulkopuolelle, sen viettämispaikka vain vaihtelee, ja niitä on tasan kaksi. Mitä kauheaa 'vihamökötystä' olisi nähdä lähimmäisensä olevan menossa tuhoon eikä puhua siitä hänelle. Jos olisin kuollut nuorempana, olisin itsekin nyt ikuisessa kärsimyksessä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On surullista, missä henkisessä pimennossa Suomessa joutuisi elämään, ellei olisi nettiä. En tiedä muita suomalaisia lopun ajoista opettavia Raamatun tuntijoita, joihin luotan, kuin Juhani Laukkonen. Jos osaatte englantia sujuvasti, kuunnelkaa youtubesta Robert Breakeria. Hän on käynyt hyvän raamattukoulun Peter Ruckmannin ohjauksessa, on vilpitön uskova ja puhuu ja ajattelee selkeästi ja täsmällisesti. Ihan hiljattain hänellä oli taas hyvä puhe aiheesta, miksi hän uskoo ennen vaivanaikaa tapahtuvaan tempaukseen.

    Muita todella hyviä ja Raamatun tuntevia saarnaajia ovat Charles Lawson ja Chuck Missler. Amir Tsarfatilta voi oppia paljon Lähi-Idän tilanteesta, koska hän on ollut maansa puolustusvoimissa (liekö edelleen, en ihmettelisi). Peter Ruckman oli myös havainnollinen opettaja, joka tunsi Raamatun läpikotaisin. Suosittelen kuuntelemaan heitä. Niille, jotka eivät englantia osaa, koetan tehdä oman tiivistelmäni oppimastani. Tulin uskoon vasta muutama vuosi sitten ja olen siitä asti kuunnellut valtavasti näitä hyviä opettajia.

    Lopun ajan seitsemän vuottahan ovat Jaakobin (Israelin) vaivanaika, ei kristittyjen. Jeesuksen sovitustyöhön uskovat kristityt temmataan pois juuri ennen tai niihin aikoihin, kun antikristus, Jeesusta näyttelevä valhekristus ilmestyy. Tuota aikaa sanotaan myös Danielin seitsemäksikymmenenneksi vuosiviikoksi. Jumala rankaisi omaa kansaansa 490 vuoden vaivalla, ja tuosta ajanjaksosta on jo toteutunut 483, loput seitsemän vuotta toteutuvat tempauksen jälkeen. Silloin Jumala keskittyy esittelemään kansalleen, valituilleen, merkkejä toisensa jälkeen. Luulen, että viisaat neitsyet tarkoittavat niitä juutalaisia, jotka ottavat Jeesuksen, Messiaansa, vastaan jo nyt armon aikana ja pääsevät siis vieraiksi hääjuhliin, jossa Jeesus menee naimisiin morsiamensa, kristittyjen kanssa. Emme me ihmiset pysty täysin tajuamaan, mitä tarkoittaa olla osa Kristuksen ruumista, hänen morsiamensa. Se selviää sitten, kun meidät temmataan tuuliin ja pilviin. Jeesus palkitsee meidät teoista, jotka olemme tehneet hänen kunniakseen. Itsekkäistä syistä tehdyt teot palavat poroksi. Jo Jeesuksen paluun odottamisesta voi saada kruunun, jonka sitten voimme laskea Jeesuksen jalkojen juureen.

    Tyhmät neitsyet, eli Messiaansa edelleen torjuvat juutalaiset, ja myös kaikki pakanat ja tapakristityt, joutuvat jäämään vaivan aikaan, joka tulee olemaan niin kauheaa, ettei sellaista ole koskaan ollut, eikä koskaan enää tule. Silloin ei enää pelastu armosta, kuten nyt, vaan tarvitaan omia tekoja: ei saa kumartaa petoa, kieltää Jeesusta, eikä ottaa pedon merkkiä. Jos kristittyjä ei temmattaisi pois, tulisi outo ongelma: uudestisyntyminen on peruuttamaton pelastuminen, mutta merkin ottanut ei voi pelastua. Mitä siis tapahtuisi uudestisyntyneelle, joka ottaakin pedon merkin? Ei, kristittyjä ei jää vaivan aikaan. Nyt kannattaa kylvää siemeniä epäuskoisten ja tekopyhien sydämiin, jotta jäätyään pois tempauksesta he lopulta heräisivät. On Jumalan suurta armoa antaa ihmisille vielä mahdollisuus.

    Lopussa Jeesus palaa pyhiensä (me) kanssa ja tuhoaa vihollisensa ja asettuu hallitsemaan Jerusalemiin tuhanneksi vuodeksi. Se minulle on vielä epäselvää, keitä muita tuossa tuhatvuotisessa valtakunnassa asuu kuin taivaassa käyneet kristityt ja marttyyrikuoleman vaivan aikana kokeneet. Viimeinen tuomio tapahtuu sitten tuon ajanjakson lopussa, minkä jälkeen Jumala luo uuden maan.

    Ylöstempaus ei olisi yllätys, jos se tapahtuisi seitsemän vuoden päästä antikristuksen ilmestymisestä. Ei, yksi otetaan ja toinen jätetään, äkkiarvaamatta, silmänräpäyksessä. Odotan innolla sitä hetkeä. Se voi olla hyvin lähellä. Israelin ympärillä on kokoontumassa sotajoukkoja psalmin 83 sotaan. Hesekielin 38 luvun sota tapahtunee vasta vaivan aikana, kun israelilaiset asuvat ilman muureja. Miksi ilman muureja? Heidän vihollisensa tuhoutuivat yliluonnollisesti Jumalan voimasta, kun ne yrittivät pyyhkäistä Israelin pois olemasta valtio. Rauhassa elävän maan kimppuun hyökkää silloin Venäjä, Turkki, Iran, Libya ja Sudan, haluten saalista. Israel on nyt vauras maa, joten ei ihme, että hyökkääjän silmät kiiluvat ahneudesta.

    Noilta mainitsemiltani opettajilta saat Raamatun kohdat, ellet itse niitä löydä. Vihjeitä niin salaiseen ylöstempaukseen kuin Jeesuksen paluuseen kuninkaana on jo Vanhassa Testamentissa valtavasti. On surullista, että me suomalaiset olemme niin eksyneet pois Raamatun tuntemisesta. Olimme joskus kristitty valtio. Yritetään tehdä voitavamme, että pelastuvien suomalaisten joukko ei olisi aivan pikkuinen. On kauheaa ajatella rakkaitaan, jotka eivät tunne Raamattua ja jotka kieltäytyvät uskomasta. Jeesus on ainut tie pelastukseen, ainut ovi. Kukaan ei jää ikuisuuden ulkopuolelle, sen viettämispaikka vain vaihtelee, ja niitä on tasan kaksi. Mitä kauheaa 'vihamökötystä' olisi nähdä lähimmäisensä olevan menossa tuhoon eikä puhua siitä hänelle. Jos olisin kuollut nuorempana, olisin itsekin nyt ikuisessa kärsimyksessä.

    Niin siis kai juutalaiset, jotka alkavat uskoa Jeesukseen, ovat samassa asemassa kuin kristitytkin, eli Jeesuksen morsian? Juutalaiset ovat Jumalan valittuja, mutta kristityissä ei ole juutalaista eikä pakanaa. Mitenkähän tuo meneekään. Mutta silti arvelen, että kymmenen neitsyttä tarkoittaa juutalaisia. Joku tuossa aikaisemmin arveli, että he olisivat seurakuntia. En tiedä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On surullista, missä henkisessä pimennossa Suomessa joutuisi elämään, ellei olisi nettiä. En tiedä muita suomalaisia lopun ajoista opettavia Raamatun tuntijoita, joihin luotan, kuin Juhani Laukkonen. Jos osaatte englantia sujuvasti, kuunnelkaa youtubesta Robert Breakeria. Hän on käynyt hyvän raamattukoulun Peter Ruckmannin ohjauksessa, on vilpitön uskova ja puhuu ja ajattelee selkeästi ja täsmällisesti. Ihan hiljattain hänellä oli taas hyvä puhe aiheesta, miksi hän uskoo ennen vaivanaikaa tapahtuvaan tempaukseen.

    Muita todella hyviä ja Raamatun tuntevia saarnaajia ovat Charles Lawson ja Chuck Missler. Amir Tsarfatilta voi oppia paljon Lähi-Idän tilanteesta, koska hän on ollut maansa puolustusvoimissa (liekö edelleen, en ihmettelisi). Peter Ruckman oli myös havainnollinen opettaja, joka tunsi Raamatun läpikotaisin. Suosittelen kuuntelemaan heitä. Niille, jotka eivät englantia osaa, koetan tehdä oman tiivistelmäni oppimastani. Tulin uskoon vasta muutama vuosi sitten ja olen siitä asti kuunnellut valtavasti näitä hyviä opettajia.

    Lopun ajan seitsemän vuottahan ovat Jaakobin (Israelin) vaivanaika, ei kristittyjen. Jeesuksen sovitustyöhön uskovat kristityt temmataan pois juuri ennen tai niihin aikoihin, kun antikristus, Jeesusta näyttelevä valhekristus ilmestyy. Tuota aikaa sanotaan myös Danielin seitsemäksikymmenenneksi vuosiviikoksi. Jumala rankaisi omaa kansaansa 490 vuoden vaivalla, ja tuosta ajanjaksosta on jo toteutunut 483, loput seitsemän vuotta toteutuvat tempauksen jälkeen. Silloin Jumala keskittyy esittelemään kansalleen, valituilleen, merkkejä toisensa jälkeen. Luulen, että viisaat neitsyet tarkoittavat niitä juutalaisia, jotka ottavat Jeesuksen, Messiaansa, vastaan jo nyt armon aikana ja pääsevät siis vieraiksi hääjuhliin, jossa Jeesus menee naimisiin morsiamensa, kristittyjen kanssa. Emme me ihmiset pysty täysin tajuamaan, mitä tarkoittaa olla osa Kristuksen ruumista, hänen morsiamensa. Se selviää sitten, kun meidät temmataan tuuliin ja pilviin. Jeesus palkitsee meidät teoista, jotka olemme tehneet hänen kunniakseen. Itsekkäistä syistä tehdyt teot palavat poroksi. Jo Jeesuksen paluun odottamisesta voi saada kruunun, jonka sitten voimme laskea Jeesuksen jalkojen juureen.

    Tyhmät neitsyet, eli Messiaansa edelleen torjuvat juutalaiset, ja myös kaikki pakanat ja tapakristityt, joutuvat jäämään vaivan aikaan, joka tulee olemaan niin kauheaa, ettei sellaista ole koskaan ollut, eikä koskaan enää tule. Silloin ei enää pelastu armosta, kuten nyt, vaan tarvitaan omia tekoja: ei saa kumartaa petoa, kieltää Jeesusta, eikä ottaa pedon merkkiä. Jos kristittyjä ei temmattaisi pois, tulisi outo ongelma: uudestisyntyminen on peruuttamaton pelastuminen, mutta merkin ottanut ei voi pelastua. Mitä siis tapahtuisi uudestisyntyneelle, joka ottaakin pedon merkin? Ei, kristittyjä ei jää vaivan aikaan. Nyt kannattaa kylvää siemeniä epäuskoisten ja tekopyhien sydämiin, jotta jäätyään pois tempauksesta he lopulta heräisivät. On Jumalan suurta armoa antaa ihmisille vielä mahdollisuus.

    Lopussa Jeesus palaa pyhiensä (me) kanssa ja tuhoaa vihollisensa ja asettuu hallitsemaan Jerusalemiin tuhanneksi vuodeksi. Se minulle on vielä epäselvää, keitä muita tuossa tuhatvuotisessa valtakunnassa asuu kuin taivaassa käyneet kristityt ja marttyyrikuoleman vaivan aikana kokeneet. Viimeinen tuomio tapahtuu sitten tuon ajanjakson lopussa, minkä jälkeen Jumala luo uuden maan.

    Ylöstempaus ei olisi yllätys, jos se tapahtuisi seitsemän vuoden päästä antikristuksen ilmestymisestä. Ei, yksi otetaan ja toinen jätetään, äkkiarvaamatta, silmänräpäyksessä. Odotan innolla sitä hetkeä. Se voi olla hyvin lähellä. Israelin ympärillä on kokoontumassa sotajoukkoja psalmin 83 sotaan. Hesekielin 38 luvun sota tapahtunee vasta vaivan aikana, kun israelilaiset asuvat ilman muureja. Miksi ilman muureja? Heidän vihollisensa tuhoutuivat yliluonnollisesti Jumalan voimasta, kun ne yrittivät pyyhkäistä Israelin pois olemasta valtio. Rauhassa elävän maan kimppuun hyökkää silloin Venäjä, Turkki, Iran, Libya ja Sudan, haluten saalista. Israel on nyt vauras maa, joten ei ihme, että hyökkääjän silmät kiiluvat ahneudesta.

    Noilta mainitsemiltani opettajilta saat Raamatun kohdat, ellet itse niitä löydä. Vihjeitä niin salaiseen ylöstempaukseen kuin Jeesuksen paluuseen kuninkaana on jo Vanhassa Testamentissa valtavasti. On surullista, että me suomalaiset olemme niin eksyneet pois Raamatun tuntemisesta. Olimme joskus kristitty valtio. Yritetään tehdä voitavamme, että pelastuvien suomalaisten joukko ei olisi aivan pikkuinen. On kauheaa ajatella rakkaitaan, jotka eivät tunne Raamattua ja jotka kieltäytyvät uskomasta. Jeesus on ainut tie pelastukseen, ainut ovi. Kukaan ei jää ikuisuuden ulkopuolelle, sen viettämispaikka vain vaihtelee, ja niitä on tasan kaksi. Mitä kauheaa 'vihamökötystä' olisi nähdä lähimmäisensä olevan menossa tuhoon eikä puhua siitä hänelle. Jos olisin kuollut nuorempana, olisin itsekin nyt ikuisessa kärsimyksessä.

    Kirjoitat harhaa harhan perään !
    Ennen Jeesuksen toista tulemista on KAIKKI, vihat, vaivat, ahistukset, vainot sodat, viimeiset vitsaukset ja pedon kumartamiset. Ensin ilmestyy myöskin tuo laiton, jonka Herra Jeesus tuhoaa tulemisensa ilmestyksellä. Siinä tuhoutuvat KAIKKI jumalattomat pedon kumartajat, vuorten rotkotkaan ei anna heille suojaa, myöskin paholainen sidotaan.

    Pyhät Jeesus vie tuhanneksi vuodeksi taivaaseen, jonne on mennyt valmistamaan omilleen sijaa.
    Tuhannen vuoden jälkeen jumalattomat herätetään ja myöskin paholainen päästetään vankeudestaan vähäksi aikaa. He nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin. Viimeinen tuomio: Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa heidät. Tämä on toinen kuolema, eikä heistä jää juurta eikä oksaa. Kaikki entinen on mennyt eikä enää ajatukseen astu.

    Tämän jälkeen Jumala luo omilleen uuden taivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus asuu.
    Pedonmerkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. . . Jumalan merkki on sapatti. Tulee valita oikein että pääsee tempaukseen mukaan kun Jeesus tulee toisen kerran.

    1234567---


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kirjoitat harhaa harhan perään !
    Ennen Jeesuksen toista tulemista on KAIKKI, vihat, vaivat, ahistukset, vainot sodat, viimeiset vitsaukset ja pedon kumartamiset. Ensin ilmestyy myöskin tuo laiton, jonka Herra Jeesus tuhoaa tulemisensa ilmestyksellä. Siinä tuhoutuvat KAIKKI jumalattomat pedon kumartajat, vuorten rotkotkaan ei anna heille suojaa, myöskin paholainen sidotaan.

    Pyhät Jeesus vie tuhanneksi vuodeksi taivaaseen, jonne on mennyt valmistamaan omilleen sijaa.
    Tuhannen vuoden jälkeen jumalattomat herätetään ja myöskin paholainen päästetään vankeudestaan vähäksi aikaa. He nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin. Viimeinen tuomio: Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa heidät. Tämä on toinen kuolema, eikä heistä jää juurta eikä oksaa. Kaikki entinen on mennyt eikä enää ajatukseen astu.

    Tämän jälkeen Jumala luo omilleen uuden taivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus asuu.
    Pedonmerkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. . . Jumalan merkki on sapatti. Tulee valita oikein että pääsee tempaukseen mukaan kun Jeesus tulee toisen kerran.

    1234567---

    >>>Pyhät Jeesus vie tuhanneksi vuodeksi taivaaseen, jonne on mennyt valmistamaan omilleen sijaa.<<<

    Raamatun mukaan 1000-vuotiskausi on maan päällä. Sen takia Jeesus tekee paluun maan päälle, jotta hän voisi johtaa rauhavaltakuntaansa Jerusalemissa Israelissa. Jakeessa 8 mainitaan maan neljä kolkaa, joten 1000-vuotiskausi on maan päällä.

    Ilm 20:
    2 Hän otti kiinni lohikäärmeen, tuon muinaisaikojen käärmeen, jonka nimet ovat Paholainen ja Saatana, ja pani sen kahleisiin tuhanneksi vuodeksi,
    3 syöksi sen syvyyteen ja lukitsi ja sinetöi sen jäljestä syvyyden oven. Enää ei käärme saa johtaa kansoja harhaan, ennen kuin tuhat vuotta on tullut täyteen. Sitten se on päästettävä irti vähäksi aikaa.
    4 Minä näin valtaistuimia, ja niille, jotka asettuivat istuimille, annettiin tuomiovalta. Minä näin niiden sielut, jotka oli mestattu Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eivätkä sen kuvaa eivätkä olleet ottaneet sen merkkiä otsaansa eivätkä käteensä. He heräsivät eloon ja hallitsivat yhdessä Kristuksen kanssa tuhat vuotta.
    5 Muut kuolleet eivät heränneet eloon, ennen kuin tuhat vuotta oli täyttynyt. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.
    6 Autuaita ja pyhiä ovat ne, jotka pääsevät osallisiksi ensimmäisestä ylösnousemuksesta! Heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he ovat Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat Kristuksen kanssa tuhat vuotta.
    7 Kun tuhat vuotta tulee täyteen, päästetään Saatana vankilastaan,
    8 ja se lähtee liikkeelle, kiertää maan neljä kolkkaa ja johtaa kansat harhaan. Se eksyttää niin Gogin kuin Magogin ja kokoaa kansat sotaan, ja joukkoja on kuin meren rannalla hiekkaa.
    9 Ne nousevat maan tasangolle ja saartavat pyhien leirin ja rakastetun kaupungin. Mutta taivaasta iskee tuli, ja se tuhoaa ne kaikki.


  • Anonyymi

   Petri Paavolan opetuksessa on selvä Raamatun vastaisuus. Paavola selittää, että Jeesuksen saapuessa Öljymäelle, seurakunta temmataan häntä vastaan.

   "Edellä oleva Raamatun kohta puhuu eri tavalla tulevasta vihasta kuin 1 Tess 5. 1 Tess 1:10 opettaa, että kun Herra Jeesus tulee, niin Hänen tulemuksensa ja ylöstempauksensa kautta meidät pelastetaan siitä hetkestä kun Jeesus tulemuksessaan surmaa suunsa henkäyksellä antikristuksen ja hänen joukkojaan. Seurakunta on maan päällä suuren ahdistuksen aikana, mutta temmataan ylös ja pois maan päältä, jolloin Jumala vuodattaa viimeisen vihansa, jossa antikristus saa surmansa."

   Tämä ei pidä paikkansa. Kun Jeesus tulee sotimaan ja laskeutuu Öljymäelle, niin ketään ei temmata häntä vastaa, vaan hänen omansa pakenevat Jerusalemista kahtia haljenneen Öljymäen välissä olevaa laaksoa pitkin itään. Jeesus kyllä tulee hakemaan omansa tempaamalla, mutta se on tapahtunut ennen Antikristuksen vainojen alkamista.

   Sak 14:3 Herra itse lähtee sotaan viholliskansoja vastaan, niin kuin hän on lähtenyt ennenkin vihollisen hyökätessä.
   4 Hän seisoo sinä päivänä Öljymäellä, joka kohoaa Jerusalemin itäpuolella. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen, toinen puoli vuoresta väistyy pohjoiseen, toinen puoli etelään, ja välille syntyy valtaisa laakso.
   5 Te pakenette vuorten välissä olevaa laaksoa pitkin, ja se ulottuu Asaliin asti. Te pakenette, niin kuin paettiin maanjäristystä Juudan kuninkaan Ussian aikana. Sitten Herra, teidän Jumalanne, tulee Jerusalemiin, ja kaikki pyhät ovat hänen mukanaan.

   • Anonyymi

    Kaikki vainot vihat, antikristuksen vainot ovat, ennen tempausta. Tempaus tapahtuu Jeesuksen toisessa tulemisessa. Jeesus vie omansa tuhanneksivuodeksi taivaaseen.
    KAIKKI vihaajat, vainoojat, ja pedon kumartajat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään.

    123456---


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki vainot vihat, antikristuksen vainot ovat, ennen tempausta. Tempaus tapahtuu Jeesuksen toisessa tulemisessa. Jeesus vie omansa tuhanneksivuodeksi taivaaseen.
    KAIKKI vihaajat, vainoojat, ja pedon kumartajat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään.

    123456---

    >>>Jeesus vie omansa tuhanneksivuodeksi taivaaseen.<<<

    Raamatun mukaan 1000-vuotiskausi on maan päällä. Sen takia Jeesus tekee paluun maan päälle, jotta hän voisi johtaa rauhavaltakuntaansa Jerusalemissa Israelissa. Jakeessa 8 mainitaan maan neljä kolkaa, joten 1000-vuotiskausi on maan päällä.

    Ilm 20:
    2 Hän otti kiinni lohikäärmeen, tuon muinaisaikojen käärmeen, jonka nimet ovat Paholainen ja Saatana, ja pani sen kahleisiin tuhanneksi vuodeksi,
    3 syöksi sen syvyyteen ja lukitsi ja sinetöi sen jäljestä syvyyden oven. Enää ei käärme saa johtaa kansoja harhaan, ennen kuin tuhat vuotta on tullut täyteen. Sitten se on päästettävä irti vähäksi aikaa.
    4 Minä näin valtaistuimia, ja niille, jotka asettuivat istuimille, annettiin tuomiovalta. Minä näin niiden sielut, jotka oli mestattu Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eivätkä sen kuvaa eivätkä olleet ottaneet sen merkkiä otsaansa eivätkä käteensä. He heräsivät eloon ja hallitsivat yhdessä Kristuksen kanssa tuhat vuotta.
    5 Muut kuolleet eivät heränneet eloon, ennen kuin tuhat vuotta oli täyttynyt. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.
    6 Autuaita ja pyhiä ovat ne, jotka pääsevät osallisiksi ensimmäisestä ylösnousemuksesta! Heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he ovat Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat Kristuksen kanssa tuhat vuotta.
    7 Kun tuhat vuotta tulee täyteen, päästetään Saatana vankilastaan,
    8 ja se lähtee liikkeelle, kiertää maan neljä kolkkaa ja johtaa kansat harhaan. Se eksyttää niin Gogin kuin Magogin ja kokoaa kansat sotaan, ja joukkoja on kuin meren rannalla hiekkaa.
    9 Ne nousevat maan tasangolle ja saartavat pyhien leirin ja rakastetun kaupungin. Mutta taivaasta iskee tuli, ja se tuhoaa ne kaikki.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >>>Jeesus vie omansa tuhanneksivuodeksi taivaaseen.<<<

    Raamatun mukaan 1000-vuotiskausi on maan päällä. Sen takia Jeesus tekee paluun maan päälle, jotta hän voisi johtaa rauhavaltakuntaansa Jerusalemissa Israelissa. Jakeessa 8 mainitaan maan neljä kolkaa, joten 1000-vuotiskausi on maan päällä.

    Ilm 20:
    2 Hän otti kiinni lohikäärmeen, tuon muinaisaikojen käärmeen, jonka nimet ovat Paholainen ja Saatana, ja pani sen kahleisiin tuhanneksi vuodeksi,
    3 syöksi sen syvyyteen ja lukitsi ja sinetöi sen jäljestä syvyyden oven. Enää ei käärme saa johtaa kansoja harhaan, ennen kuin tuhat vuotta on tullut täyteen. Sitten se on päästettävä irti vähäksi aikaa.
    4 Minä näin valtaistuimia, ja niille, jotka asettuivat istuimille, annettiin tuomiovalta. Minä näin niiden sielut, jotka oli mestattu Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eivätkä sen kuvaa eivätkä olleet ottaneet sen merkkiä otsaansa eivätkä käteensä. He heräsivät eloon ja hallitsivat yhdessä Kristuksen kanssa tuhat vuotta.
    5 Muut kuolleet eivät heränneet eloon, ennen kuin tuhat vuotta oli täyttynyt. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.
    6 Autuaita ja pyhiä ovat ne, jotka pääsevät osallisiksi ensimmäisestä ylösnousemuksesta! Heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he ovat Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat Kristuksen kanssa tuhat vuotta.
    7 Kun tuhat vuotta tulee täyteen, päästetään Saatana vankilastaan,
    8 ja se lähtee liikkeelle, kiertää maan neljä kolkkaa ja johtaa kansat harhaan. Se eksyttää niin Gogin kuin Magogin ja kokoaa kansat sotaan, ja joukkoja on kuin meren rannalla hiekkaa.
    9 Ne nousevat maan tasangolle ja saartavat pyhien leirin ja rakastetun kaupungin. Mutta taivaasta iskee tuli, ja se tuhoaa ne kaikki.

    Jeesus ei tule omiensa kanssa tuhanneksivuodeksi tuhoutuneen maanpäälle, se on varmaa se. Jeesus on 1000-vuotta taivaassa omiensa kanssa.

    1234567---


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jeesus ei tule omiensa kanssa tuhanneksivuodeksi tuhoutuneen maanpäälle, se on varmaa se. Jeesus on 1000-vuotta taivaassa omiensa kanssa.

    1234567---

    >>Jeesus on 1000-vuotta taivaassa omiensa kanssa.<<

    Ei pidä paikkansa!

    Raamatun mukaan 1000-vuotiskausi on maan päällä. Sen takia Jeesus tekee paluun maan päälle, jotta hän voisi johtaa rauhavaltakuntaansa Jerusalemissa Israelissa. Jakeessa 8 mainitaan maan neljä kolkaa, joten 1000-vuotiskausi on maan päällä.

    Ilm 20:
    2 Hän otti kiinni lohikäärmeen, tuon muinaisaikojen käärmeen, jonka nimet ovat Paholainen ja Saatana, ja pani sen kahleisiin tuhanneksi vuodeksi,
    3 syöksi sen syvyyteen ja lukitsi ja sinetöi sen jäljestä syvyyden oven. Enää ei käärme saa johtaa kansoja harhaan, ennen kuin tuhat vuotta on tullut täyteen. Sitten se on päästettävä irti vähäksi aikaa.
    4 Minä näin valtaistuimia, ja niille, jotka asettuivat istuimille, annettiin tuomiovalta. Minä näin niiden sielut, jotka oli mestattu Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eivätkä sen kuvaa eivätkä olleet ottaneet sen merkkiä otsaansa eivätkä käteensä. He heräsivät eloon ja hallitsivat yhdessä Kristuksen kanssa tuhat vuotta.
    5 Muut kuolleet eivät heränneet eloon, ennen kuin tuhat vuotta oli täyttynyt. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.
    6 Autuaita ja pyhiä ovat ne, jotka pääsevät osallisiksi ensimmäisestä ylösnousemuksesta! Heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he ovat Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat Kristuksen kanssa tuhat vuotta.
    7 Kun tuhat vuotta tulee täyteen, päästetään Saatana vankilastaan,
    8 ja se lähtee liikkeelle, kiertää maan neljä kolkkaa ja johtaa kansat harhaan. Se eksyttää niin Gogin kuin Magogin ja kokoaa kansat sotaan, ja joukkoja on kuin meren rannalla hiekkaa.
    9 Ne nousevat maan tasangolle ja saartavat pyhien leirin ja rakastetun kaupungin. Mutta taivaasta iskee tuli, ja se tuhoaa ne kaikki.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >>Jeesus on 1000-vuotta taivaassa omiensa kanssa.<<

    Ei pidä paikkansa!

    Raamatun mukaan 1000-vuotiskausi on maan päällä. Sen takia Jeesus tekee paluun maan päälle, jotta hän voisi johtaa rauhavaltakuntaansa Jerusalemissa Israelissa. Jakeessa 8 mainitaan maan neljä kolkaa, joten 1000-vuotiskausi on maan päällä.

    Ilm 20:
    2 Hän otti kiinni lohikäärmeen, tuon muinaisaikojen käärmeen, jonka nimet ovat Paholainen ja Saatana, ja pani sen kahleisiin tuhanneksi vuodeksi,
    3 syöksi sen syvyyteen ja lukitsi ja sinetöi sen jäljestä syvyyden oven. Enää ei käärme saa johtaa kansoja harhaan, ennen kuin tuhat vuotta on tullut täyteen. Sitten se on päästettävä irti vähäksi aikaa.
    4 Minä näin valtaistuimia, ja niille, jotka asettuivat istuimille, annettiin tuomiovalta. Minä näin niiden sielut, jotka oli mestattu Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eivätkä sen kuvaa eivätkä olleet ottaneet sen merkkiä otsaansa eivätkä käteensä. He heräsivät eloon ja hallitsivat yhdessä Kristuksen kanssa tuhat vuotta.
    5 Muut kuolleet eivät heränneet eloon, ennen kuin tuhat vuotta oli täyttynyt. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.
    6 Autuaita ja pyhiä ovat ne, jotka pääsevät osallisiksi ensimmäisestä ylösnousemuksesta! Heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he ovat Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat Kristuksen kanssa tuhat vuotta.
    7 Kun tuhat vuotta tulee täyteen, päästetään Saatana vankilastaan,
    8 ja se lähtee liikkeelle, kiertää maan neljä kolkkaa ja johtaa kansat harhaan. Se eksyttää niin Gogin kuin Magogin ja kokoaa kansat sotaan, ja joukkoja on kuin meren rannalla hiekkaa.
    9 Ne nousevat maan tasangolle ja saartavat pyhien leirin ja rakastetun kaupungin. Mutta taivaasta iskee tuli, ja se tuhoaa ne kaikki.

    PITÄÄ PAIKKANSA ETTÄ Jeesus on omiensa kanssa tuhatvuotta taivaassa.

    1234567---


   • Anonyymi

    KYLLÄPÄ ON SUURTA SATUA, että tempaus tapahtuisi, ennen antikristuksen vainoja.

    KAIKKI vihat, vainot, sodat ja pedon kumartamiset ovat ennen tempausta. Tempaus tapahtuu Jeesuksen toisessa tulemisessa. Jeesus vie omansa tuhanneksivuodeksi taivaaseen. KAIKKI jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään

    Tuhannenvuoden jälkeen jumalattomat herätetään tuomiolle. Tuli tekee heistä lopun. Tämän jälkeen Jumala luo omilleen uuden taivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus asuu.

    Vielä muistutukseksi: Pedonmerkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi . . . Jumalan merkki on sapatti. Tulee valita oikein että pääsee tempaukseen mukaan kun Jeesus tulee toisen kerran

    1234567---


  • Anonyymi

   Monet Petri Paavola tyyppiset kuten Youtubessa vaikuttava Olli Hakala tubettaja puhuu jatkuvasti jostain bangsterista, koivuniemen kultista ja ritarijärjestöistä sanoo että, ottakaa yhteyttä ku menee keskustelemaan raamatun pohjalta niin juoksee tupakkahampaissa karkuun kun on ensin syyttänyt randomisti 33 asteen kaveriksi. Oh laittaa aina tälläisiä sekaannuksia aiheuttavia juttuja moniin chatteihin tyyliin"vaihe nwo:n väestön-häivytys-pyrinnöstä." "Peri Bride Mason" toistuu usein kuin mantrana.

   Mutta nämä ovatkin monet julistaneet itsensä profeetaksi kuten Jari Pasanen hän on facessakin tätä nykyään nimellä Profeetta Jari Pasanen eihän tuollaiset arvolliset, armolliset meille tavis kristityille vastaa kun on leo meller-tason tietämys ja kaikkea sellaista. Ne ei viime kädessä hyväksy kuin itsensä muiden tekemisissä on aina ikäänkuin jotain väärää. Ei kehenkään kannata luottaa vaan raamatun valossa tutkia ja koetella kaikki.

  • Anonyymi

   Petri Paavola on julkaissut kaksi videota, jossa hän yrittää selittää, miksi hän ei usko tempaukseen ennen vaivan aikoja.

   Petri Paavola erehtyy tässä asiassa, koska hän sekoittaa puurot ja vellit keskenään. Hän ei ymmärrä, mihin kohtaan jokin Uuden testamentin profetia ajoittuu ja missä järjestyksessä ne tapahtuvat. Hän yhdistää erillään olevia tapahtumia toisiinsa vastoin alkuperäistä tarkoituksta, joten Paavola on pahasti mennyt eksymykseen.

   Laitan tähän linkin erääseen artikkeliin, joka on paljon laadukkaampi, kuin Paavolan opetua. Se perustee asiansa Raamatulla ja on omiaan osoittamaan, että Paavola opettaa väärin tempauksesta. Tämä artikkeli opettaa ymmärrettävästi, miten Raamattu opettaa lopun ajoista ja tempauksesta.

   http://christinprophecy.org/articles/why-i-believe-in-a-pre-tribulation-rapture/

   • Anonyymi

    Olen katsonut näitä tribulation elokuvia, ne ovat täyttä soopaa.

    1234567---


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olen katsonut näitä tribulation elokuvia, ne ovat täyttä soopaa.

    1234567---

    Mutta 1234567---oletko huomannut, että Jeesus tulee noutamaan vain omiaan?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mutta 1234567---oletko huomannut, että Jeesus tulee noutamaan vain omiaan?

    Jeesus toisessa tulemisessaan herättää uskossa kuolleet pyhät, elossa olevat pyhät muutetaan ja näin Jeesus vie heidät yhdessä tuhanneksivuodeksi taivaaseen, jonne on mennyt valmistamaan omilleen sijaa.

    KAIKKI kaikkien kansojen jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään, vuorten rotkotkaan ei anna heille suojaa.

    1234567---


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jeesus toisessa tulemisessaan herättää uskossa kuolleet pyhät, elossa olevat pyhät muutetaan ja näin Jeesus vie heidät yhdessä tuhanneksivuodeksi taivaaseen, jonne on mennyt valmistamaan omilleen sijaa.

    KAIKKI kaikkien kansojen jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään, vuorten rotkotkaan ei anna heille suojaa.

    1234567---

    >>>Jeesus vie heidät yhdessä tuhanneksivuodeksi taivaaseen, jonne on mennyt valmistamaan omilleen sijaa.<<<

    Raamatun mukaan 1000-vuotiskausi on maan päällä. Sen takia Jeesus tekee paluun maan päälle, jotta hän voisi johtaa rauhavaltakuntaansa Jerusalemissa Israelissa. Jakeessa 8 mainitaan maan neljä kolkaa, joten 1000-vuotiskausi on maan päällä.

    Ilm 20:
    2 Hän otti kiinni lohikäärmeen, tuon muinaisaikojen käärmeen, jonka nimet ovat Paholainen ja Saatana, ja pani sen kahleisiin tuhanneksi vuodeksi,
    3 syöksi sen syvyyteen ja lukitsi ja sinetöi sen jäljestä syvyyden oven. Enää ei käärme saa johtaa kansoja harhaan, ennen kuin tuhat vuotta on tullut täyteen. Sitten se on päästettävä irti vähäksi aikaa.
    4 Minä näin valtaistuimia, ja niille, jotka asettuivat istuimille, annettiin tuomiovalta. Minä näin niiden sielut, jotka oli mestattu Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eivätkä sen kuvaa eivätkä olleet ottaneet sen merkkiä otsaansa eivätkä käteensä. He heräsivät eloon ja hallitsivat yhdessä Kristuksen kanssa tuhat vuotta.
    5 Muut kuolleet eivät heränneet eloon, ennen kuin tuhat vuotta oli täyttynyt. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.
    6 Autuaita ja pyhiä ovat ne, jotka pääsevät osallisiksi ensimmäisestä ylösnousemuksesta! Heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he ovat Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat Kristuksen kanssa tuhat vuotta.
    7 Kun tuhat vuotta tulee täyteen, päästetään Saatana vankilastaan,
    8 ja se lähtee liikkeelle, kiertää maan neljä kolkkaa ja johtaa kansat harhaan. Se eksyttää niin Gogin kuin Magogin ja kokoaa kansat sotaan, ja joukkoja on kuin meren rannalla hiekkaa.
    9 Ne nousevat maan tasangolle ja saartavat pyhien leirin ja rakastetun kaupungin. Mutta taivaasta iskee tuli, ja se tuhoaa ne kaikki.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >>>Jeesus vie heidät yhdessä tuhanneksivuodeksi taivaaseen, jonne on mennyt valmistamaan omilleen sijaa.<<<

    Raamatun mukaan 1000-vuotiskausi on maan päällä. Sen takia Jeesus tekee paluun maan päälle, jotta hän voisi johtaa rauhavaltakuntaansa Jerusalemissa Israelissa. Jakeessa 8 mainitaan maan neljä kolkaa, joten 1000-vuotiskausi on maan päällä.

    Ilm 20:
    2 Hän otti kiinni lohikäärmeen, tuon muinaisaikojen käärmeen, jonka nimet ovat Paholainen ja Saatana, ja pani sen kahleisiin tuhanneksi vuodeksi,
    3 syöksi sen syvyyteen ja lukitsi ja sinetöi sen jäljestä syvyyden oven. Enää ei käärme saa johtaa kansoja harhaan, ennen kuin tuhat vuotta on tullut täyteen. Sitten se on päästettävä irti vähäksi aikaa.
    4 Minä näin valtaistuimia, ja niille, jotka asettuivat istuimille, annettiin tuomiovalta. Minä näin niiden sielut, jotka oli mestattu Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eivätkä sen kuvaa eivätkä olleet ottaneet sen merkkiä otsaansa eivätkä käteensä. He heräsivät eloon ja hallitsivat yhdessä Kristuksen kanssa tuhat vuotta.
    5 Muut kuolleet eivät heränneet eloon, ennen kuin tuhat vuotta oli täyttynyt. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.
    6 Autuaita ja pyhiä ovat ne, jotka pääsevät osallisiksi ensimmäisestä ylösnousemuksesta! Heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he ovat Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat Kristuksen kanssa tuhat vuotta.
    7 Kun tuhat vuotta tulee täyteen, päästetään Saatana vankilastaan,
    8 ja se lähtee liikkeelle, kiertää maan neljä kolkkaa ja johtaa kansat harhaan. Se eksyttää niin Gogin kuin Magogin ja kokoaa kansat sotaan, ja joukkoja on kuin meren rannalla hiekkaa.
    9 Ne nousevat maan tasangolle ja saartavat pyhien leirin ja rakastetun kaupungin. Mutta taivaasta iskee tuli, ja se tuhoaa ne kaikki.

    Se on antikristus, joka touhuaa maanpäällä temppeleineen.

    Sapatin Herra Jeesus ei tule tämän maailman temppeleihin. Jeesus ei tule johtamaan Jerusalemiin tuhatvuotista rauhanvaltakuntaa SE ON 100% VARMAA SE.

    Jeesus on omiensa kanssa tuhatvuotta taivaassa.

    Ettekö ollenkaan näe kuinka tämä maa on tuhoon tuomittu vitsauksineen kaikkineen ?

    1234567---


  • Anonyymi

   Paavola selittää, että seurakunta temmataan Jeesusta vastaan sinä aikana, kun Jeesus tekee paluun Öljymäelle vihan ajan lopussa. Todistan Raamatulla, ettei tämä voi pitää paikkansa.

   Raamatun mukaan Jeesuksen palatessa Öljymäelle sotimaan Antikristusta vastaan, ketään ei temmata sotaväkeä vastaan, vaan Jeesuksen omat pakanevat Jerusalemista haljenneen Öljymäen väliin syntynyttä laaksoa pitkin ihan omilla jaloillaan.

   Ap.t 1:9 Kun hän oli sanonut tämän, he näkivät, kuinka hänet otettiin ylös, ja pilvi vei hänet heidän näkyvistään.
   10 Ja kun he Jeesuksen etääntyessä vielä tähysivät taivaalle, heidän vieressään seisoi yhtäkkiä kaksi valkopukuista miestä.
   11 Nämä sanoivat: "Galilean miehet, mitä te siinä seisotte katselemassa taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teidän luotanne taivaaseen, tulee kerran takaisin, samalla tavoin kuin näitte hänen taivaaseen menevän."
   12 Silloin he lähtivät tuolta vuorelta, jota kutsutaan Öljymäeksi

   Sak 14:3 Herra itse lähtee sotaan viholliskansoja vastaan, niin kuin hän on lähtenyt ennenkin vihollisen hyökätessä. [Jes. 42:13]
   4 Hän seisoo sinä päivänä Öljymäellä, joka kohoaa Jerusalemin itäpuolella. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen, toinen puoli vuoresta väistyy pohjoiseen, toinen puoli etelään, ja välille syntyy valtaisa laakso.
   5 Te pakenette vuorten välissä olevaa laaksoa pitkin, ja se ulottuu Asaliin asti. Te pakenette, niin kuin paettiin maanjäristystä Juudan kuninkaan Ussian aikana. Sitten Herra, teidän Jumalanne, tulee Jerusalemiin, ja kaikki pyhät ovat hänen mukanaan.

   Tempaus tapahtuu ennen vihan aikaa. Silloin Jeesus tulee hakemaan omansa Isän luokse taivaaseen Karitsan hääjuhlaan.

   Joh 14:2 Minun Isäni kodissa on monta huonetta -- enhän minä muuten sanoisi, että menen valmistamaan teille asuinsijan.
   3 Minä menen valmistamaan teille sijaa mutta tulen sitten takaisin ja noudan teidät luokseni, jotta saisitte olla siellä missä minä olen.

   1 Tess 4:16 Itse Herra laskeutuu taivaasta ylienkelin käskyhuudon kuuluessa ja Jumalan pasuunan kaikuessa, ja ensin nousevat ylös ne, jotka ovat kuolleet Kristukseen uskovina.
   17 Meidät, jotka olemme vielä elossa ja täällä jäljellä, temmataan sitten yhdessä heidän kanssaan pilvissä yläilmoihin Herraa vastaan. Näin saamme olla aina Herran kanssa.

   • Anonyymi

    Kummaa selittelet: "Jeesuksen omat pakanevat Jerusalemista".
    Sana ilmoittaa sen sijaan: Te pakenette, niinkuin pakenitte maanjäristystä Ussian, Juudan kuninkaan, päivinä. Ja Herra, minun Jumalani, tulee; kaikki pyhät sinun kanssasi.
    Ne, jotka pakenivat maanjäristystä ovat sama kansa, joka pakenee: "Ja te pakenette minun mäkieni väliseen laaksoon, sillä mäkien välinen laakso on ulottuva Asaliin asti". Israelilaiset pakenevat, eikö tämän pitäisi olla selvää?


   • Anonyymi

    Kaikki vihat ja vainot ovat ennen tempausta. Tempaus tapahtuu Jeesuksen toisessa tulemisessa. Jeesus vie omansa tuhanneksi vuodeksi taivaaseen.

    Kirjoitan näitä aina vaan uudestaan ja uudestaan.

    1234567---


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki vihat ja vainot ovat ennen tempausta. Tempaus tapahtuu Jeesuksen toisessa tulemisessa. Jeesus vie omansa tuhanneksi vuodeksi taivaaseen.

    Kirjoitan näitä aina vaan uudestaan ja uudestaan.

    1234567---

    >>>Jeesus vie omansa tuhanneksivuodeksi taivaaseen. Kirjoitan näitä aina vaan uudestaan ja uudestaan.<<<

    Oletpa sinä jääräpää. Et usko Raamattua, koska olet paatunut harhaoppeihisi.

    Raamatun mukaan 1000-vuotiskausi on maan päällä. Sen takia Jeesus tekee paluun maan päälle, jotta hän voisi johtaa rauhavaltakuntaansa Jerusalemissa Israelissa. Jakeessa 8 mainitaan maan neljä kolkaa, joten 1000-vuotiskausi on maan päällä.

    Ilm 20:
    2 Hän otti kiinni lohikäärmeen, tuon muinaisaikojen käärmeen, jonka nimet ovat Paholainen ja Saatana, ja pani sen kahleisiin tuhanneksi vuodeksi,
    3 syöksi sen syvyyteen ja lukitsi ja sinetöi sen jäljestä syvyyden oven. Enää ei käärme saa johtaa kansoja harhaan, ennen kuin tuhat vuotta on tullut täyteen. Sitten se on päästettävä irti vähäksi aikaa.
    4 Minä näin valtaistuimia, ja niille, jotka asettuivat istuimille, annettiin tuomiovalta. Minä näin niiden sielut, jotka oli mestattu Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eivätkä sen kuvaa eivätkä olleet ottaneet sen merkkiä otsaansa eivätkä käteensä. He heräsivät eloon ja hallitsivat yhdessä Kristuksen kanssa tuhat vuotta.
    5 Muut kuolleet eivät heränneet eloon, ennen kuin tuhat vuotta oli täyttynyt. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.
    6 Autuaita ja pyhiä ovat ne, jotka pääsevät osallisiksi ensimmäisestä ylösnousemuksesta! Heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he ovat Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat Kristuksen kanssa tuhat vuotta.
    7 Kun tuhat vuotta tulee täyteen, päästetään Saatana vankilastaan,
    8 ja se lähtee liikkeelle, kiertää maan neljä kolkkaa ja johtaa kansat harhaan. Se eksyttää niin Gogin kuin Magogin ja kokoaa kansat sotaan, ja joukkoja on kuin meren rannalla hiekkaa.
    9 Ne nousevat maan tasangolle ja saartavat pyhien leirin ja rakastetun kaupungin. Mutta taivaasta iskee tuli, ja se tuhoaa ne kaikki.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >>>Jeesus vie omansa tuhanneksivuodeksi taivaaseen. Kirjoitan näitä aina vaan uudestaan ja uudestaan.<<<

    Oletpa sinä jääräpää. Et usko Raamattua, koska olet paatunut harhaoppeihisi.

    Raamatun mukaan 1000-vuotiskausi on maan päällä. Sen takia Jeesus tekee paluun maan päälle, jotta hän voisi johtaa rauhavaltakuntaansa Jerusalemissa Israelissa. Jakeessa 8 mainitaan maan neljä kolkaa, joten 1000-vuotiskausi on maan päällä.

    Ilm 20:
    2 Hän otti kiinni lohikäärmeen, tuon muinaisaikojen käärmeen, jonka nimet ovat Paholainen ja Saatana, ja pani sen kahleisiin tuhanneksi vuodeksi,
    3 syöksi sen syvyyteen ja lukitsi ja sinetöi sen jäljestä syvyyden oven. Enää ei käärme saa johtaa kansoja harhaan, ennen kuin tuhat vuotta on tullut täyteen. Sitten se on päästettävä irti vähäksi aikaa.
    4 Minä näin valtaistuimia, ja niille, jotka asettuivat istuimille, annettiin tuomiovalta. Minä näin niiden sielut, jotka oli mestattu Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eivätkä sen kuvaa eivätkä olleet ottaneet sen merkkiä otsaansa eivätkä käteensä. He heräsivät eloon ja hallitsivat yhdessä Kristuksen kanssa tuhat vuotta.
    5 Muut kuolleet eivät heränneet eloon, ennen kuin tuhat vuotta oli täyttynyt. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.
    6 Autuaita ja pyhiä ovat ne, jotka pääsevät osallisiksi ensimmäisestä ylösnousemuksesta! Heih