EROAN KIRKOSTA

Laulajat käyttää kirkkoa rahastaakseen,onko kirkon moraali näin alhainen.Moni eroaa tämänkin ja tietysti verojen vuoksi
Ilmoita

Jaa niin kuin mitkä laulajat?
Jos kirkossa konsertteja järjestetään, niin ei se esiintyjä sinne itse ole tunkemassa vaan konsertin järjestäjä vuokraa tilan konserttia varten ja yrittää saada esiintyjän paikalle.
1 VASTAUS:
Kyllä oli terävä kaheli
+Lisää kommentti
Niin minäkin olen eronnut kirkosta. En vaan halua enkä voi kuulua kirkkoon, joka vihkii homo- ja lesbopareja, vaikka raamatussa sanotaan, että avioliitto ja seksi kuuluvat vain miehen ja naisen välille. Kirkko se vaan vihkii homo- ja lesbopareja, niin kuin Jumala olisi luonut Adamin ja Tom of Finlandin ja naisparin ja sanonut niille, että homoilkaa ja lesboilkaa niin paljon kuin sielu sietää. Kyllä minä voin luoda lapsia, joita te sitten saatte adoptoida.

Eiköhän kohta joku älähdä tästä sanomastani helvetin kovaan ääneen.
Ilmoita
Lapuan tuomiokirkossa pidetty Suomi 100v itsenäisyysjuhla 06.12.-17 oli maksuton kaikille ja sisälsi korkeatasoisen ohjelman ja kahvitilaisuuden seurakuntatalolla. Kiitos tuomiokirkkoseurakunnalle ja Lapuan kaupungille järjestelyistä.
Ilmoita
Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee, sanotaan. Lapuan hiippakunnan ja tuomiokapitulin kotipaikka on Lapua, kirkolliskokouksen ja piispainkokouksen päätöksillä, mutta Lapuan piispa ja vilpilliset asessorit vehkeilevät asiassa.
3 VASTAUSTA:
Yksi maksuton tilaisuus ei poista sitä että kirkoissa on paljon maksullisia tilaisuuksia. Köyhät älkööt vaivautuko.
Niinpä. Olisin mennyt, mutta en tiennyt sen olevan maksuton. En enää lue ilmoituksia, koska nämä ovat lähes poikkeuksetta maksullisia ja vielä kalliita.
Kerran jouduimme kääntymään ovelta, kun emme olleet älynneet varata niin paljon rahaa. Tästä on parikymmentä vuotta. Sen jälkeen en ole käynyt kuin hautajaisissa.
Ulkolaisten avitus tulee kalliiksi kirkolle, mitäs suomi lapsosista, karvarannes osaa näytellä sopivasti.
+Lisää kommentti
Tietääkö kukaan kuinka paljon se Lapuan kaupungille maksoi ( veronmaksajille ) ? Että se siitä ilmaisesta konsertista
Ilmoita
en osallistu tommosiin konsertteihin.ja älä sinäkään jos joku haluaa anna toki mennä.onhan se ne niin autuaallista.kovaa ja korkeelta.ja jos siitä rauhasa saa eikö se ole hyvä.
Ilmoita
Erottiin puolison kanssa kirkosta viime kuussa. 45 vuotta maksettiin turhaan ko "firmaan" veroja. Harmittaa ku sitkutettiin turhaan.......
Ilmoita
Tämä yksi ja sama sakki "eroaa" jatkuvasti kirkosta. Milloinkahan ne aina ehtii liittyä takaisin?
Ilmoita
Olen maksanut veroja 50 vuotta ja uskonut oppiin. Vanha oppi jopa piispojen toimesta unohdettu.
Nyt joudun vielä maksamaan hautapaikasta. Mihin kirkon rahat menevät
Ilmoita
Erosin kirkosta siksi, että matuja hyysätään mutta tavallinen köyhä suomalainen ei apua sieltä saa.
Ilmoita
Hyvät ihmiset, erityisesti kristityt.
Erotkaa nykyisestä rappiokirkosta, kuten sekin on eronnut teistä.
Rappiokirkolla on nykyisellään uudet isännät, teidän roolinne uudessa normaalissa on olla nöyrä ja kuuliainen maksumies.
Kiitokseksi tästä rappiokirkko , kuvainnollisesti ilmaisten, ulostaa kasvoillenne ja nauraa saatanallisesti päälle.
Jättäkää Saatanan synagoga, ettette tule osalliseksi sen synneistä.
Ilmoita
Jumalanpalvelukset eivät ole maksullisia. Vierailevat nimekkäät esiintyjät ovat maksullisia, mutta ne tilaisuudethan ovat ihan asia erikseen. Myös ilmaisia esiitymisiä on seurakuntien ja kaupungin järjestämiä, niitä verorahoilla. Sehän on ihan selvä, ettei seurakunnan tarvitse järjestää mitään Rajattomien konsertteja kaikille, ihan extratoimintaa. Tuskin niistä tuloja seurakunnalle on, rahat menevät esiintyjille ja järjestäjille itselleen.
Ilmoita
Kuinka nämä joulukonsertit vetää ihmisiä kirkkoon ku hunaja mehiläistä. Mitä järkeä on kuunnella tunnepitoisia latteuksia ja vieläpä maksaa siitä. Kumma kun Jumalan sana ei vedä ihimisiä kirkkoon vaikka pitäisi, elämä on lyhyt, olis järkiä ajatella joskus tuonpuoleisiakin, mihin se sielu joutuu.
1 VASTAUS:
Hyvä huomio.
+Lisää kommentti
On oikein erota kirkosta. Se on askel oikeaan suuntaan. Kirkon oppi imeväiskasteen armosta on isästä perkeleestä ja vie helvettiin. Lahkolaisten oppi ei ole sen parempi, jotka sen kaltaista tekevät eivät peri taivasten valtakuntaa. Lapset tekevät isänsä tekoja, lihan teot ovat ilmeiset, kaikkien nähtävänä. Jumalan lasten tekoja ei suomessa näe kuin raamatun lehdillä. Eikä se fakta muutu muuksi selittelemällä parhain päin.
1 VASTAUS:
Kauhavalaisesta varmaan tuntuukin tuollaiselta, mutta menepäs käymään Seinäjoella jumalanpalveluksessa, niin näet paljon Jumalan lapsia.
Kauhavalla kirkko ehkä myydään sitä enennän tarvitseville ja siirrytään penempiin tiloihin. 🙄
+Lisää kommentti
Kirkko on ihmisen itse keksimä instituutio. Jumalan seurakunta koostuu uskovista. Vauvakastelu on harhaoppia. Raamatussa opetetaan että ensin pitää kuulla evankeliumi ja tulla uskoon että voidaan kastaa.

Erotkaa säästämisestä ev lut kirkosta joka harjoittaa hengellistä huoruutta roomalaiskatolisen kirkon kanssa ekumeniaeksytyksen kautta.

Roomalaiskatolinen kirkko on saatanan kirkko.

Lukekaa Raamattu niin ymmärrätte että ev lut kirkko on myös harhaoppinen koska se hyväksyy kuvat Jeesuksesta. Jeesuksesta ei saa tehdä kuvia.

Lisäksi homoilu on syntiä eikä muuksi muutu vaikka miten ev lut kirkossa heitä avioliittoon vihittäisiin.
Ilmoita
Erosin kirkosta jo silloin kun kävi selväksi ettei naisille anneta papin virkoja, jos nainen ei ole kelvollinen papiksi niin emme ole silloin myökään kelvollisia olla kirkon jäseninä. Silloin päätin niin että Erosi kirkosta kokonaan ja suljin kirkon oven lopullisesti, se ei enää ratkaissut mitään asiassa vaikka myöhemmin asiaa yritettiin korjata...ja armollisesti annettiin naisille hieman oikeuksia lisää...
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

EROAN KIRKOSTA

Laulajat käyttää kirkkoa rahastaakseen,onko kirkon moraali näin alhainen.Moni eroaa tämänkin ja tietysti verojen vuoksi

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta