Kaupungilla tiedoitusongelma

Typerä-pelikirja

Naapuri lainasi "paikallislehteä" luettavaksi. Siinä ihmeteltiin miksei kaupungin kärkihankkeet eivät kiinnosta ihmisiä. Vain virkamiehet olivat olleet joillakin "messuilla". Kyllä olisi todellakin kiinnostanut jos "messuista" olisi tiedetty. Miksei kaupunki palkkaa tiedoitusalan ammattilaista palvelukseen ? Ei kaikki pääse lukemaan kaupungin monimutkaisia sivuja ja paikallislehti on tilauksessa entistä harvemmille kalliin hinnan takia. Hyvinkään 100 vuotisjuhlatkin olivat turhan kapisia ja vain harvoille kohderyhmille suunnattuja. Pääasiana oli että henkilöstöllä oli hauskaa kastua torilla jollain helkutin piknikillä. Enemmän odotettiin,mutta petytty ollaan. Ainoa kaikki kaupunkilaiset tavoittava tiedoitusväline on nykyisin ilmaisjakelulehti, mutta tuskin siinäkään jokin typerä "pelikirja" höpötys olisi huomiota herättänyt. Kuka olisi se ryhdikäs toimihenkilö kaupungilla joka saisi aikaan tiedoittamisen tapahtumista ja kaikki tavoittaen SELKOKIELELLÄ ?

43

679

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikki.upeeta

      Kun pelkästään virkamiehet käyvät ns. messuilla kaupungin toimintaan tutustumassa niin palaute on 100% kehuttavissa. Ei sinne kriittistä rahvasta haluta tunnelmaa pilaamaan.

    • LuokkanenVili

      Ei tietenkään voi kutsua ihmisiä toteamaan, kuinka kädetöntä kaupungin touhu on pienimmästä kulmahousumiehestä suurimpaan pimittäjään. Ihme sinänsä, ettei kukaan kaupungin valtuustosta nosta haloota kaupungin kuppaamisesta, tai ei sittenkään, omalehmä ojassa, katse tiukasti suunnattuna mahdolliseen hallituskokoonpanoon pääsemisessä. Paljonko kaupunki on myynyt kautta rantain Järvempäälle ja paljonko hänellä on välistävedon jälkeen jäljellä ostamistaan kiinteistöistä/tonteista? Paljonko kaupunki maksaa Järvempäälle vuokria ja ketkä kaupungin puolelta näitä sopimuksia solmii? Saako joku taho jonkunlaista etua näitä junailessaan? Ainekset hyvään dekkariin olemassa.

      Sinällään erikoista, että ostajia vain muutama, mille jostain syystä hinta osuu. Luulisi esim pääkaupunkiseudulta löytyvän ostajia pilvinpimein jos parasta hintaa haetaan.

    • FuckRussia

      Huomaa että kaupungissa elää vielä vanhoja kommunisteja. Ruikuti,ruikuti mikään ei kommareille kelpaa. Konepajan vasurit kävivät aikaan Neukkuja ihailemassa. Koko maa romahti. Jälkikrapulaa, kun me porvarit selätettiin sosialismi.

      • EiPoliittista

        Ymmärsinkö oikein, että mielestäsi kaupungin kaupunkilaisten omaisuus pitää jakaa yksityisille pilkkahinnalla? Siinä ei paljon poliittisella kannalla ole merkitystä, jos vastustaa suurta kusetusta. Mutta jos mielipiteeni arveluttavista toimista tekee minusta kommunistin, niin olkoon sitten niin. Pitänee alkaa katselemaan paikkaa vappukulkueesta, joita näyttäisi olevan vapaana aika paljonkin.


      • Typerä-pelikirja

        Tässä on ongelmana kaupungin tilaisuuksien julkituominen yleisölle, eikä mitkään kommarit. Jokin "pelikirja-höpötys" on kaupngin henkilökunnan omaa slangikieltä, mutta asukkaat haluavat oikeaa tietoa eri tilaisuuksista etukäteen. Kyllä siellä Sveitsin hankettakin olisi kehuttu ja haukuttu jos tilaisuudesta olis tiedetty. Yleensäkin veronmaksajile ei kaupungin taholta kerrota eri hankkeista ja paikallislehteenkin luottotoimittaja värittää asiat kuten nuoleva toimittaja vain osaa.


      • PiilotteluEiAuta

        Joku kaupungin henkilöstöstä veti hätäpäissään kuluneen kommarikortin esiin. Nähtävästi itse syyllinen tiedotuksen epäonnistumiseen.


    • KysyyVeronmaksaja

      Itse tilaisuus fläppitauluneen oli kuin henkilökunnan koulutuksesta, ja sitä se varmaan olikin kun paikalla vain kaupungin virkamiehiä ja muita ”projektipäälliköitä”.
      Selkeys, informatiivisuus ei kuulunut tilaisuuden luonteenseen. Sillisalaatti kuvaa parhaiten. Paljonko tähän Pelikirja- hankkeeseen on vuosien varrella laitettu rahaa ja mitä sillä on saavutettu?
      Jos kaupunkilaisia toivotaan paikalle niin kunnollinen tiedotus hyvissä ajoin ja toisto, toisto, toisto... ja tosiaankin muuallakin kuin kaupungin verkkosivuilla.

    • JaskaSuorapuheinen

      Kaupungin tiedotuspuoli on aivan sekaisi ja kansalaisille jopa valehdellaan Hyvinkään muka olevan alueen huomattavin kasvukunta. Tänään Aapossa on aluetutkija Timo Aron tutkimuksen taulukko nettomuutosta alueella. Siinä vuosien 2015-2017 aikana kasvu Hyvinkäällä - 17, mutta usein parjatulla Järvenpäällä 1302 !!! Luvut kertovat mikä on oikeasti totta. Syyksi mainitaan etäisyys pääkaupunkiseudusta. Hyvää tulevaisuudessa on se että nyt keskitytään asuntojen voimakkaaseen lisärakentamiseen, eikä olla enää kauppiaiden juoksupoikina.

    • Geggonen

      Paljonko kaupunki on sitoutunut käyttämään Sveitsin tiloja, kun käyttää sitä kaupungin sisäisiinkin infotilaisuuksiin? Hyvinkään hankkeet asuntomessut meni ja tappiota tuli, Hyvinkää 100 meni ja tappiota tuli, Sote ei ole vielä tullut mutta tappiota on jo tullut. Hyvinkää yksityistää ja tappiota tulee. Harmi, kun näillä ei ole sopeutumiseläke lakia, niin tulisi vähemmän tappiota.

    • FuckRussia

      Idi sudaa.....Hyvinkään änkyräkommarit. Teidän ideologia testattiin jo Venäjällä. Hyvinkää ei ole kommareiden komennossa. Sveitsi rulettaa ja palvelut paranee.

      • ITI-SUTAA

        Mene kuivaamaan korvantaustasi ja tule sitten aikuisten pariin keskustelemaan jos osaat. Teinit ei osaa muuta kuin hokea jotain kommariskeidaa. Nytkään itse asiaan ei pikkuinen osannut mitään ehdottaa ongelman parantamiseksi.


    • FuckRussia

      Täällä Hyvinkäällä ei toveripassilla enää pärjää. Änkyrä kommareiden aika on ohi. Ette osaa muuta kun kritisoida ja jauhaa ” köyhän kansa puolesta” jaskaa. Olisi se kommari ideologialla se ” köyhä kansa” vielä aika paljon nykyistä köyhempää.

    • Vuorela_Anssi

      Todellinen ongelma on siinä, että alansa oikeat ammatti-ihmiset ei mene Hyvinkään, eikä muidenkaan kuntien palvelukseen vaan yksityissektorille. Näitä jäljelle jääneistä vähän ammattitaidottomammista sitten pesiytyy kuntien johtohenkilöt, joita ammatti-ihmiset sitten höynäyttää kerta toisensa jälkeen.

    • FuckRussia

      Paikkakunnan kommunistitko olisivat parhaita kunnan palvelukseen ?

    • Punikit.ulos.Hyvinkäältä

      Valtuustossahan ne kaikkea vastustaa, olleet oppositiossa siitä asti kun Neukkula romahti. Käyvät Venäjältä katsomassa Hyvinkään kommareita kun siellä ei kukaan usko enää sosialismiin. Hyvinkäällä pahimmat hörhöt jauhaa vielä vuoden 1918 punakapinaa jossa ottivat kunnolla pataansa. Venezuelan romahdus kertoo ihmisille millaista on tämän päivän sosialismi käytännössä.

      • Remakkaa_naurua

        Noilla sun jutuilla ja kaupungin tiedotusongelmalla ei näyttäis olevan kovinkaan paljon yhteistä? Toisaalta yksinkertaiselta ei voi mitään odottaakkaan.


      • Ilmainen-neuvo
        Remakkaa_naurua kirjoitti:

        Noilla sun jutuilla ja kaupungin tiedotusongelmalla ei näyttäis olevan kovinkaan paljon yhteistä? Toisaalta yksinkertaiselta ei voi mitään odottaakkaan.

        Olet oikeassa. Märkäkorvakakarat tosin eivät muuta osaakaan. Tiedoittaminen on ongelmana usein suurilla työpaikoillakin, joka putkahtaa aina esiin ensimmäisenä kun kysellään mahdollisista ongelmista. Usein sama jatkuu vuodesta toiseen. Kaupungin pitäisi tehdä ryhtiliike asiassa, koska kohteena ovat kaupungin asukkaat eikä pelkästään henkilöstö. Mutta kun kunnon tiedotusväline puuttuu, koska kaikki eivät tilaa paikallislehteä ja väestöstä noin 30 -40 % on ilman nettiä. Vain joka talouteen jaettava tiedote on todellinen vaihtoehto. Ensimmäiseen tiedotteeseen selvitys minkä lajin "pelikirja" on kaupungilla käytössä.


    • MrMonex

      Ehkä tuo onkin, niin että kuunnellaan miuluummin haukkuja tiedotusongelmista, jos sillä saadaan piilotettua rötöksiä ja pelattua peliaika niin vähiin ettei vastustajat kykene reagoimaan.

      • TietooLisää

        Tiedotusongelma on olemassa koska asukkaat eivät sa tietoa tiedotustilaisuuksista esim. Hangonsillan ja Sveitsin hankkeista. Kumpiklin ovat toivottuja hankkeita muutamanuneliaan vuoden jälkeen ja vihdoinkin asuntoja hyville alueille.


    • EvilRussia

      Tyypillistä kommari jargoniaa. On olevinaan tiedotusongelmaa ja rötöksiä. Vähän niin kuin oli joskus niitä "luokkavihollisia" Tarkoitus vain hämmentää hyvin hoidettuja asioita. Te edustatte rappiota ja makaaberia arvomaailmaa. Menkää pois Hyvinkäältä pois, pois.....

      • Nyt.mitataan

        Miten sinä ipana itse ratkaisisit kyseessä olevan tiedotusongelman? Katsotaan jos sinulta löytyisi kerrankin asiallinen vastaus.


      • Factisti

        Toi sun kommari jutustelu ei oikee sytytä, mutta muuten tekstejäsi on kiva lukea ja havaita, kuinka suppea voi ihmisen älykkyysosamäärä ollakkaan. Saat ihmiset nauramaan pelkästään tuomalla ajatuksesi julki sinällään harvinainen kyky osata olla nolo.


    • Hyvinkääläinen52v

      Minusta ongelmaa ei ole. Ongelma on kommarit ja persut. Heidän politiikkansa perustuu änkyröintiin. Kiitos nykyiselle kaupunginjohtajalle kun Hyvinkää on kehittynyt ja kehittyy.

      • jytinät

        Hekö estävät tiedotuksen toimimisen? Kyllä syy on kaupungin organisaatiossa kun ei ole tiedottamista annettu kenenkään tehtäväksi. Moni tilaisuus menee veronmaksajilta ohi.


      • Piika.tyttö

        Ei kai se kaupungin tehtävä ole huru- ukkoja käydä kotoansa hakemassa kaupungin julkisiin tilaisuuksiin. Seuraa kaupungin nettisivua sieltä löytyy tietoa.


    • jytinät

      Mikä taho valvoo kaupungin henkilöstön tekemisiä? Kenen vastuulla tiedotusasiat ovat?

      • Maluulen

        No ainakin poliisi, kun kiikutti yhden virkamiehen pikkujouluista pahnoille. Teki Hakkaraiset


    • Potkut.juopolle

      Luultavasti ollut rividuunari joka on kaupungilla suojatyöpaikoissa, kun tullut VRn konepajalta kenkää aikanaan juopottelun takia.

      • Rauha.heille

        "Ässäparin" ollessa vallassa kuljetukset hoidettiin taksilla, kaupungin piikkiin.


    • Fuck.Russia

      Tämän kaupungin ongelma on vassarit. Politiikka änkyröintiä. Kaikkia poliittisia päätöksiä vastustetaan, kaupungin yhtiöillä koitetaan tehdä politiikkaa, kirjoitellaan propagandaa Aamupostiin ja ihaillaan entistä Neuvostoliittoa. Lisäksi ollaan sitä mieltä että toveri Stalinin määräämä Suomen punikkien punakapina v.1918 oli tosi hyvä juttu.

    • VR.Kommunistit

      Kyllähän ne vuosikymmeniä tuolla konepajalla kommunistit huusi sitä N-liiton autuutta. Näin läheltä sen porukan moraalisen rappion. Nyt on tämä ns.Köyhä kansa teema samalla höyrysakilla. Osa on ihan puna natseja.

    • Puolueeton

      Puna natsi? Heh heh! Kommunismi on uskonto, ei mikään yhteiskuntatietoisuudesta syntynyt aate. Kuten muihinkin uskontoihin, kommunismiin kuuluu uskominen vaikka näyttöjä uskonnon hyödyistä ei ole.
      Kommunismiin kuuluu tosiasioiden kieltäminen, ja "profeettojen" palvominen.
      Hyvinkään tunnetuimmat vasemmistolaiset ovat suhteellisen varakkaita ja hyvin toimeen tulevia jutustelijoita. On turvallista saarnata köyhien oikeuksista jos saa 3000...3500 euron palkkaa tai 2500...3000 euron eläkettä. Kommunismin periaatteita: "Se mitä on sinulla, kuuluu myös minulle, mutta se mitä on minulla ei kuulu sinulle".
      Kyllä kaikilla konepajoilla ja tehtaissa on ollut ns. kommunisteja. 70-luvun alussa lähisiirtotekniikkaan erikoistuneessa tunnetussa hyvinkääläisfirmassa lakkoon lähdettiin kommarivetoisesti ruokatunnin kokouksen päätöksellä, jos porvari-riistäjätyönantaja oli antanut siivoojalle väärän värisen luutun. Lakkoherkkyyteen vaikutti kyllä sekin, jos meneillään oli talviurheilun mm-kisat ja päivällä TV:ssä näkyi hiihtoa.

    • Lehtilöytö

      Sveitsin - Härkävehmaan kaavoituksista kiinnostuneille tiedoksi että kaupunki järjestää yleisötilaisuuden Sveitsin lukion ruokalassa 24.1.2018. klo. 18.00 - 20.00. Tiedoitteen asiasta löysin Aaposta. Kertokaa kaikille kiinnostuneille asiasta, sillä kaikille ei enää tule lehteä, eikä kaikilla ole nettiä.

    • tiedoitusongelma

      tiedoitusongelma

    • Konsulttikusetti

      Tekisi mieli sanoa, että kaupunginhallitus valehtelee väittäessään tietämättömyydestään vanhusten hoitipaikkojen tarpeesta. Jos se tietää kaikki muut kuntalaiset, niin pitää siitä tietää kaupunginhallituksenkin varsinkin kun tilanne on tältä osin ollut sietämätön vuositolkulla. Kävihän Kokko ulkomaillakin tutustumassa minkälaisesta ruoasta mahtaa pakolaiset tykätä, vaikka tuskin on mitenkään sen ruoan valmistukseen osallistunut muutakun rusketusta hakemalla ja ehkä pari rundia golffia.

    • Kaatu.Hovissa

      Nyt varsinaista tietokatkosta kaupungin sisälläkin. Virkamiehet kääntävät Sahanmäen jo kertaalleen kumotun päätöksen uudelleen yksityisen palvelun hyväksi. Kaupunginhallitusta vedetään kölin alta toiseen kertaan.

      • WHAT_____

        Huomenna sitten Kokon kootut selitykset, siitä miten edullista on vuokrata tilat ja ostaa palvelu yksityiseltä verrattuna olemassaoleviin omiin tyhjiin tarkoitukseen tehtyihin tiloihin omalla henkilökunnalla.


    • Ääliöille

      Hankkikaa hurut elämä.....

      • Valta.houkutteli

        Älä nyt heitä morkkaa. Itsehän ovat tienneet mihin lähtevät kun vaaleissa ehdolle menivät.


    • Anonyymi

      Toisessa ketjusta oli tästä aiheesta. Mikään ei ole muuttunut, vuodet vain vaihtuu.

    • Anonyymi

      Osa noista ongelmista siirtyi Keusoten kontolle. Siellä jo tiedettiin valmiiksi tiedotusvaikeudet ja siksipä Aamupostin ilmaisjakelulehdet ovat se kanava mistä KAIKKI löytävät nykyisin tiedot. Siellä oli mm. koronarokotus ajat ja missä niitä annettiin asukkaille. Pyysivät kiittämään täälläkin.

      • Anonyymi

        Niinkö? Että ilmaisjakelulehdistä löytyy kaikki tiedot? Kunhan nyt ne lehdet löytäisivät tiensä lukijoille myös täällä Vieremässä. Keskiviikon lehti on jäänyt tulematta jo parin viikon ajan.
        Olen tehnyt jakelulle ilmoituksen siitä, kuten pitääkin. Kaikki eivät halua tilata tuota ylikallista Aamupostia. Muutama sivu siinä näyttää olevan ja kaupassa hinta 3 euroa. Yhdistysten ja seurojen kokouskutsut ja tapahtumat jäävät näkemättä niiltä, joilla ei ole nettiäkään.


    • Anonyymi

      Samanlaista osaamattomuutta edelleen kaupungin tiedotuksissa. Jos joku purnaa aiheellisesti asiasta, niin nokkavasti vastataan että olihan siitä "kaupungin sivuilla". Voiko asioista vastaavat henkilöt olla noin tolloja? Kaikilla ei ole nettiä , eikä loputkaan löydä asioita niiltä kaupungin sivuilta, koska asiat siellä piiloitetaan niin että vain sisäpiiri löytää ne. Riihimäellä sama juttu Aamupostin mukaan Räätykänmäen kuusimetsän oli kirjanpainatoukat tuhonneet ja leviämisvaara suuri. Oikeaoppisesti määrätty alue vedettiin "sileeksi", mutta etukäteen asiasta ei kerrottu julkisuuteen. Kaikki normaalit olisivat ymmärtäneet metsän kaadon määrätyltä alueelta, mutta kukaan ei osannut tiedottaa asiasta asukkaille. Miksi tiedotus on aina vaikeaa?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      450
      4859
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1732
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1478
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1359
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1337
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1228
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1010
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      895
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      61
      879
    Aihe