Demarit ja RKP ovat vastuussa Hangossa

oletettavastinäinseon

Kaikesta poliittisesta päätöksenteosta Hangossa lankeaa vastuu SDP:n ja RKP:n ryhmille. koska heillä on yhdessä enemmistö. Sitä nämä kaksi ryhmittymää ovat myös käyttäneet. Jos jokin asia on kaupunkilaisten mielestä ollut huonosti, niin se ei ole estänyt näitä kahta sopulilaumaa päättämästä yhdessä toisin. Muiden puheilla tai äänestämisellä on vain muodollinen merkitys. Näin se vaan on. Asian voi todeta vanhoista äänetysluetteloista ja uusista luetteloista sekä tulevista luetteloista. Asiasta kannattaisi tehdä gradututkielma: "Demokratian toteutuminen Hangosa". Tällä hetkellä demareilla on 28% äänivallasta ja RKP:llä 32%. Yhdessä toimien nämä ryhmät ovat 60%. Poikkeustapauksessa, tosin hyvin harvoin, annetaan dermareiden ja RKP:n edustajille mahdollisuus äänestää oman mielensä mukaan. Lohjalla pari vuotta sitten muutama demari äänesti sovitun kannan vastaisesti. Tämä asia vietiin piirineuvostoon ja luopioita uhkasi erottaminen. Asiasta uutisoitiin Länsi-Uusimaa -lehdessä. Semmoista peliä Eduskunnassa ja myös Hangon valtuustossa, hallituksessa ja lautakunnissa.

20

300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RealistiHangosta

      Rollen mielipide (1 ääni (120 ääntä vaalissa)) määräilee - tämäkö demokratia ??? Minusta on parempi että kansan valitsemien edustajien tahto määräilee. Ellei Rolle saa kannatusta valtuustossa, onko se sitten SDP/RKP vika?? tai Rollen oma ???

      • realismiakehään

        Perustuslain mukaan jokaisella on oma ääni. Niin vahvistaa myös kuntalaki. Demareiden ja RKP:n ryhmäpäätökset ja jäsenkirjallisten suitseminen on perustuslain vastaista ja demokratian häväistys.


      • yksipuolueenjäsen
        realismiakehään kirjoitti:

        Perustuslain mukaan jokaisella on oma ääni. Niin vahvistaa myös kuntalaki. Demareiden ja RKP:n ryhmäpäätökset ja jäsenkirjallisten suitseminen on perustuslain vastaista ja demokratian häväistys.

        Oletko ollut mukana, kerropa pari päätöstä missä ryhmäkuria on käytetty. Molempien puolueiden jäsenillä on vapaat kädet päättää miten haluavat. Nämä tällaiset kommentit on vaan mustamaalaamista.


      • Suutsuppuun

        Mustavalkoista sanoisin.


    • poliittistapotaskaa

      Kaikenlainen äänien kalastus erilaisin lehmäkaupoin on demokratian pettämistä. Siinä edustaja kuittaa saamansa valtuutuksen jollain vastineella, joka ei kuulu valtuutukseen. Kuka tietää, kuinka paljon rkp:n ryhmäkokouksissa joudutaan "sovittelemaan" ennekuin lopullinen kanta on päätetty? Tehtaanniemen kaava-asiassa peiteltiin omien johtamaa prosessia, jossa oli virheitä. Jos siinä ei olisi "soviteltu", niin asuntoalue ei olisi syntynyt. Uusi asuntoalue syntyi keskelle turistikeideasta RKP:n äänin, jossa jokainen äänesti puolesta. Samanlainen tietämättömyys ja "sovittelu" ajoi Hangon ei-toivottuun tilaan, kun RKP päätti, ettei Hanko tarvitse jäähallia. Siinä vietiin nuorisolta, myös ruotsinkielisiltä ilo talveen ja mahdolilsuus harrastaa jääkiekkoa, taitoluistelua tai curlinkia Hangossa. Sellaista suhmurointia.

      Polittinen päätöksenteko ja realismi ovat kaukana toisistaan. Puolueet tulisi lakkauttaa. Joka tapauksessa demareiden ja rkp-läisten tulisi nousta pois tyhjyyttään kumisevista tynnyreistään ulos elämään päättämään vapaasti omista asioistaan. Siihen ei tarvita ryhmäkokouksia. Jokainen on saanut valtuutuksensa äänestäjiltä henkilökohtaisesti. Valtuutuksen käyttää omia aivojaan. Lopettakaa politikointi ja alkakaa hoitamaan Hangon asioita! Samma på svenska.

    • faktajutska

      Ryhmäkuria on esiintynyt ainoastaan persujen ja rollen ryhmissä. Muissa puolueissa äänet hajoaa, mutta nää äänestää aina samalla tavalla.

    • VapausOnOrjuutta
    • tutkimustapeliin

      yksipuolueenjäsen, kerrotaan nyt yksi ryhmäkuriesimerkki, Tehtaanniemen asuntoalueeksi muuttamisäänestys. Se päättyi puolesta 22 ja vastaan 13. Luulisi, että enemmistö hankolaisista oli asuntoalueen puolesta. Ei välttämättä ole ollenkaan näin. Asiaa voisi tässä ja muissakin tapauksissa lähestyä siten, että poistetaan RKP:n äänet. Silloin äänestystulos on 11 puolesta ja 13 vastaan. Siis enemmistö oli asuntoaluetta vastaan. Tässä äänetyksessä demareilla oli vapaat kädet äänestää, mutta ei rkp:n jäsenillä, joiden kaikkien yhdentoista piti äänestää asuntoalueen puolesta, siis lopputulos 22 puolesta ja 13 vastaan. Tehtaanniemen asuntoalue on siis rkp:n syytä. Samoin kävi jäähallin kanssa. On RKP:n syytä, että Hangon nuoret eivät saaneet jäähallia. Yksittäisen jäsenen on helppo mennä joukon taakse ja sanoa, että enemmistö päätti näin. Itse asiassa kaikki RKP:n eri mieltä olleet ovat syyllisiä, koska he eivät uskaltaneet syystä tai toisesta äänestää oman mielensä mukaan.

      Tehtaanniemen tapauksessa on vaikea kuvitella, että juuri ruotsinkielisyys olisi tekijä, joka säätelee henkilön mielipiteitä eri tavalla kuin miten muut 70% valtuuston jäsenistä ajattelee.
      Jos rkp:läistenmilpiteet jakautuvat samalla tavalla kuin muilla hankolaisilla, niin asuntoalueäänestys olisi päättynyt 16 puolesta ja 19 vastaan. Sama jäähallipäätöksessä, miten nimenomaan ruotsinkieliset olivat joukkona kaikki samaa mieltä, että jäähallia ei tarvita? Onhan ruotsinkielisiäkin lapsia ja nuoria, jotka ihannoivat jääkiekkoa!

      Tutkijat voisivat selvittää, miksi rkp-läiset pakotettiin samaan muottiin? Oliko syy kaverin peittely, taloudellinen hyöty, uhkailu vai joku muu seikka?

      • lehtereilläistunut

        Ei muuten pakotettu eikä kaikki rkp:n jäsenet edes äänestäneet samalla tavalla. Kaikki äänestivät oman mielipiteensä mukaan. Olisit vaivautunut mukaan lehtereille niin olisit myös tiennyt kuka äänesti ja mitä. Spekuloida voi aina, mutta se ei ole sama asia kun totuut.


      • lehterimiesnukuksissa

        Hyvä yritys, MUTTA olit varmaan nukuksissa silloin, kun äänestettiin. Jokainen RKP:läinen äänesti asuntoalueen puolesta. SDP-läisten äänet hajosivat, samaten muut. Katso vaikka äänestyslistat. Siis rkp-läiset toisinajattelijat, jotka eivät uskaltaneet äänestä oman mielipiteensä mukaan ovat syylliset asuntoalueen perustamiseen.


    • politiikkaperseestä

      Ryhmäpäätöksissä demokratia ei toteudu. Niissä henkilöt joutuvat äänestämään puolueen mielen mukaisesti, ei oman mielen mukaan. Syntyy tilanteita, joissa enemmistön mielipide ei voita, Se ei voi olla demokratiaa.

      Vaaleissa valitaan henkilöitä edustamaan äänestäjiä. Ei puolueita. RKP syyllistyy edellisten esimerkkien nojalla perustuslain vastaiseen toimintaan rajoittaessaan puolueen valtuutettujen vapaata äänestämistä. Se on häpeällistä toimintaa.

      • taasvalheita

        Ota asioista selvää ennenkuin kerrot valheita. On helppoa kirjoittaa paskaa kun ei tiedä totuuksia. Käyppä tarkistamassa vanhat äänestyslistat, niistä ilmenee kuka äänesti ja mitä.


    • lehterimiesnukuksissa

      Jokainen RKP:läinen äänesti asuntoalueen puolesta. SDP-läisten äänet hajosivat, samaten muut. Katsokaa vaikka äänestyslistat. Siis rkp-läiset toisinajattelijat, jotka eivät uskaltaneet äänestä oman mielipiteensä mukaan ovat syylliset asuntoalueen perustamiseen. Sama koskee jäähalliäänestystä, rkp:n sopulit, vaikka olivat eri mieltä, äänestivät jäähallin rakentamisen nurin.

    • Pihallas

      Mistä asuntoalueesta nyt puhutaan?

      • aivanpihalla

        Tehtaanniemen asuntoalueesta.


    • muitakinalueitajaasioita

      Olisko jo jotain uutta aihetta auringon alla ?

      • veronmaksajanmielestä

        Kuningattarenvuoren alue, Siellä on kunnallistekniikka odottamassa rakentamista. Jos Regatta Resortsin varat on loppu ja halut hanurissa, niin tontit myyntiin, Kukin halukas tarjoaa niin suuresta alasta kuin haluaa. Saa rakentaa hotellin, ravintolan, pienkerrostaloja. On jo aika edetä.


    • lopettakaajonarina

      Veronmaksajanmielestä tulis ottaa asioista vähän selvää. Ei sinne ihan mitä vaan voi rakentaa, asemakaava rajoittaa. Koko alueen rakentaminen olisi jo ollut menossa, mutta kun yksi henkilö valittaa kaikesta tässä kaupungissa. Ensin rakennetaan hotelli, joka jo nyt on monta vuotta myöhässä erinäisten yhden henkilön tekemien valitusten takia.

    • turtapalli

      mun käsittääkseni asemakaava on hangossa korkeintaan suuntaa antava juttu kuten saimme sen karvaasti huomata kylpylähotelli projektin edetessä,kuten eräs järjenjättiläinen sanoi sopimuksista on pidettävä kiinni punk ja prikka ja nämä bondage tyyppiset sitovat sopimukset sitoo VAIN kaupunkia ei toista sopiapuolta sillä regattaresorts rellestää ja demarit/rkp tasottaa tietä luki kaavassa mitä tahansa ja eikö kaavoituksen pitäisi taata tasapuolinen kohtelu kaikille joten kun regattaresortsille sallittiin lupa rakentaa tehtaanniemelle mitä huvittaa voidaan sitä käytäntöä soveltaa kuningattarenvuorellakin silloinhan sen nykyinen kaavoitus voidaan pistää lepotilaan ja katsotaan mitä tulee ja luodaan sitten kaava sen mukaan mitä sinne rakennetaan like hanko style

      • parempikatsoakuinkatua

        "lopettakaajonarina" on bulvaani. Jos kaavamuutospäätös olisi ollut toisenlainen, niin RR olisi valittanut asiasta, minkä takia projekti olisi viivästynyt. Ei ole yhden vika vaan ansio, että päätösprosessin oikeudenmukaisuus tarkistetaan oikeudessa.

        Viitaten laittomuuksiin Kittilässä, rajansa kullakin, ettei tule LEX-Hanko. Jos rkp-sdp -suhmurointi käy ylitsepääsemättömaksi, voi johtaa rikosilmoitukseen ja sitä kautta LEX-Hanko tulee ajankohtaiseksi.

        Miten Tehtaanniemelle on muuttanut hankolaisia, kun sinne rakennettiin vapaa-ajanasuntoja?

        Kuningattarenvuoren hankkeelle ei pidä antaa lisäaikaa, Jallittaminen jo riittää. Hanko ei ole turhaan rakentanut kunnallistekniikkaa alueelle. Tontit kilpailutukseen!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4813
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      96
      4583
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      620
      4194
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3167
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2701
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2213
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      222
      2172
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      347
      2163
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      31
      1797
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1512
    Aihe