Alpakoiden tarkoitus oli estää 612-kulkue

NeParemmatIhmiset

Tuottaja/DJ Heikki Eskola paljastaa blogissaan, että itsenäisyyspäiväksi Töölön torille suunnitellun, alpakoilla höystetyn ”lastentapahtuman” tarkoitus oli nimenomaan estää 612-kulkueen toiminta. Hän esittää todisteeksi Aleksi Pahkalan oman kirjoituksen marraskuulta.

– Minulla sattuu olemaan saatavilla asiasta melko “raskauttavaa” todistusaineistoa, olin nimittäin omin silmin seurannut alpakkatapahtuman kehittymistä ideasta toteutukseen Facebook-ryhmässä nimeltä Peli poikki! -jengi, Eskola kirjoittaa.

– Olen vasemmistolainen ja minusta on vastenmielistä se valheellisuus mille tämä koko alpakkaskeida perustuu, ja koska se ei katoa silmistäni vaan tätä samaa meemiä toistetaan eri muodoissa joka ikisessä somefeedissä mitä olen viitsinyt seurata, on minun pakko tehdä asialle jotain. En yksinkertaisesti siedä sitä että vasemmistolainen aate loataan valheilla, tietämättömyydellä, opportunismilla ja puhtaalla typeryydellä, Eskola jatkaa.

"Vasemmisto ei ole voittanut yhtään mitään. Vasemmisto on hävinnyt pahemmin kuin koskaan ennen, koska tällä kertaa se on myynyt oman moraalinsa ja omat arvonsa ja häpäissyt oman aatteensa.”

https://www.suomenuutiset.fi/aleksi-pahkalan-valehtelu-paljastui-kirjoitti-marraskuussa-salaiseen-ryhmaan-etta-alpakoiden-tarkoitus-estaa-612-kulkue/

23

399

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Isänmaallinen.teko

      Jokaisen velvollisuus on estää natsirottien toiminta.

      • hahahahahahahahaa

        Te vasurithan ette ole isänmaallisia...hheehhehehee..idiootti.

        Vasurit mokasivat jälleen todella pahasti.


      • NatsiOnHousuissas

        Mainittakoon että noi marssijat mitään Natseja olleet.


    • isänmaanystävä

      Vaan kuka on natsirotta. Sinäkö?.

    • KetäPitäisiPelätä

      Seurasin soihtokulkuetta jalkakäytävällä kävellen (jalkavamma, kävelysauva, varmaan moni näki) koko matkan.Kyllä oli kaunista katsella ja rauhallinen kulkue.Varmasti monta tuhatta marssijaa.Harvoin näkee noin suurta järjestäytynyttä joukkoa.Aivan toista oli suvakkien ja anarkistien kulku Hakaniemen torilta.Huutoa, meteliä, aivankuin villiintynyt apinalauma ( anteeksi apinat mutta puhunkin nyt villiintyneistä laumoista).Myös muut kadulla kulkijat näyttivät kärsivän tuosta mölyjoukosta.Mutta miten suhtautui YLE ja lehdistö näihin eri ryhmiin? Jokainen voi sen itse lukea.

      • Juu_ne_natsit

        on kamalia ja väkivaltaisia.

        Anarkistit on hyviä ja lainkuuliaisia. Jos nyt vähän pommeja heitellään, autoja poltellaan, ikkunoita rikotaan, poliisihevosia vammautetaan ja muiden päälle hyökätään, niin ne ovat vain pieniä kolttosia.

        Ne ryhdikkäästi ja järjestäytyneesti marssivat, ns. "natsit", ne on pahoja ja väkivaltaisia.

        Ja rauhanomaiset anarkistit ovat valmiita tappamaan ne viimeiseen natsiin asti.


      • 43544334

        Kyllä oli tosi surkeeta porukkaa. Kaljapussit kainalossa, marisätkä hampaissa ja mölysivät kuin mölyapinat viidakossa. Tosi iljettävä näky toisin kuin muilla IHMISILLÄ. Joku oli tappituntumalla alpakkansa kanssa.Yäk.


    • Löytyyköyhtään

      Niin,kummathan ovat nykyään Euroopassa aiheuttaneet enemmän uhkaa ihmisten omaisuudelle ja turvallisuudelle: kourallinen "natseja" vai vihervasemmisto anarkistit ja heidän tänne haalimat matut??? Esim se pelkkä 1 mellakka Saksassa,jossa loukkaantui 500 poliisia!!! Oliko TUOKIN sitä "parempaa" väkivaltaa?? Siihen tuhannet ja taas tuhannet raiskaukset ja pahoinpitelyt päälle,jonka vasemmistosuvakit ovat Eurooppaan aiheuttaneet. Kerro vasurivässykkä joku natsirikos???

    • TähänköOllaanTultu

      Onko perinteinen isänmaallisten ylioppilaiden soihtukulkue myös "äärioikeistolaisuutta tai natsismia"!?

      Huhhuh? On todella outoa ja kuvaavaa, että normaali ja tervehenkinen isänmaallisuus ja suomenmielisyys leimataan joksikin natsirasismiksi!!!

      • heehhehehee

        Se on sitä viherpunaista suvaitsevaisuutta.


    • ubersekojaovat

      Tällaisia surkimuksia nuo suvakkisekopäät ovat. Mikäli noiden maailmankatsomus ja kieroontunut mieltymys kaiken maailman onnenonkijoihin kohtaa vastustusta, ovat valmiit vaikka kuinka likaisiin toimiin - jopa lapsia hyväksikäyttäen. Nyt joku noista hörhöistä on vaatimassa Poliisilta selvitystä kamelibailujen torppaamisesta, eli siirrosta syrjään muualle.

    • nappia_suvakeille

      Tällaisia surkimuksia nuo umpisuvakkisekopäät ovat. Tyhmiä ja niin naiiveja maailmanhalaajia. Mikäli noiden ikikieroutuneen positiivinen maailmankatsomus kaiken maailman onnenonkijoita ja sossupummeja kohtaan ei ehdoitta toteudu, ovat suvakit valmiit vaikka kuinka alhaisiin vastatoimiin, - jopa lapsia hyväksikäyttäen. Kehtaavat vielä vaatia Poliisilta selvitystä perusteista, joilla kamelibailut siirrettiin syrjemmälle. Suvakismi on sairasta.

      • Alpakka5000

        Olet rasisti.


      • nappia_suvakeille

        Natiivi Suomalainen! Tähän asti olen ollut ylpeä siitä, mutta nykyään ylpeyteni Suomalaisuudesta on todella koetuksella. Molemmat isovanhempani isäni puolelta taistelivat sodassa: Mummuni lääkintälottana ja isoisäni mm. raatteen tiellä... ei halunnut juurikaan kertoa kokemuksistaan. Haavottui jatkosodassa, jonka seurauksena menetti kuulonsa lopullisesti kymmenen vuotta ennen kuolemaansa 1980-luvulla. Venäjällä olen käynyt tasan kerran 1990-luvun lopulla. Siinä oli minulle 3 kertaa: ensimmäinen - ainoa - viimeinen. Ryssäksi voit aina nimitellä, mutta teet sen 100% ilman pienintäkään oikeutusta - Punikki!


    • alpakkapaskalla

      antifa on terroristijärjestö.

    • JWVIRKKUNEN

      Aito isänmaallisuus on hyvä asia. On todella häpeällistä leimata se natsismiksi.

      Mistä tällainen väitös on lähtöisin?

    • desimaalipilkku

      "Mistä tällainen väitös on lähtöisin?"

      - Punaviherkaartilaisilta tietysti. Eivät vanhat kommunistit pääse eroon raidoistaan . Ennen vanhaan hyvinä aikoina punanatsit leimasivat kaikki eri mieltä olevat fasisteiksi ,niin nyt sitten vain mennään samoilla rattailla edelleenkin.

      Ainoa ero on se että ennen tunnustettiin vain punaista , mutta nyt käy myös vihreä lisäksi.

      Huvittavinta/karmeinta asiassa on se että nämä "arvot" edustavat nykyisin sitä minkä valtamedia Suomessa nielee kritiikittä ja kyselemättä ja pistävät valtakunnan laajuiseen julkaisuun . Tuosta noin vain.

      Aika hurjaa...aika hurjaa ( Elisabetti Reehnin äänellä huokailtuna ) ...hurjaa.

    • 101217

      Kylläpäs täällä onkin se kansan vähemmän terävä pää äänessä. Väännetäänpä rautalangasta niin että yksinkertaisempikin tajuaa:

      Ei ole mitään isänmaallista tai kansallismielistä marssia Suomen valtion 100-vuotispäivänä PVL:n kansallissosialistien kanssa jotka tavoittelevat pohjoismaista kansallissosialistista tasavaltaa - eli Suomen valtion lakkauttamista. Itse asiassa se on itsenäisyyspäivän häpäisemistä.

      • PAHUUSZ

        Ei isänmaallisuuden tarvitse olla yhteydessä byrokraattisen valtion olemassaoloon ja hyvinvointiin, vaan sen kansan ja kansalaisten. Jos siis suomalaisten parhaaksi olisi yhdistyä pohjoismaiseen valtioliittoon, niin voisi asian ajamista mielestäni pitää isänmaallisena. Samoin toki voi ajatella EU:stakin.

        Tosin 612 ei ole sama kuin PVL, että ohi meni siinäkin.


    • Suomi100vuotta

      Tiedotusvälineet olivat täynnä tätä kuinka ''äärioikeistolaiset ajoivat pois lapset'. Hellytäviä kommentteja, että 'lapsissa on tulevaisuus'. Aivan kuin se olisi ollut pätevä syy soihtokulkueen kieltämiseen.Syytetäänköhän nyt näiden valheiden alkuunpanojoita ja levittäjiä vihapuheesta? Saavatkohan jonkun tuomion?

    • Malli1942

      Luin netistä 612 liikkeen pitämän juhlapuheen. Puheessa korostettiin perheen, suvun, kansan, luonnon ja maiseman ratkaisevaa merkitystä yksilölle. Hirveää fasismia!

    • Al_Pacca

      Alpakkakausti paisuu – syyllistyikö Helsingin kaupunki rikokseen?

      Alpakkakausti paisuu. Kaupungin mukaan lupahakemuksen käsittelyn pitäisi kestää 30 vuorokautta, eikä se ole ilmainen. Helsingin kaupunki ei toimi yhdenvertaisuusperiaatteen mukaisesti. Punakaartilaisille ilmainen ohituskaista ja aina myönteinen päätös?

      Helsingin kaupungin mukaan lupahakemuksen käsittely kestää 30 vrk Aleksi Pahkala haki lupaa 16.11.2017 ja se myönnettiin samana päivänä

      Lisäksi lupa ei maksanut mitään.

    • NatsiKortti_

      ”Edistyksellisten elämä tuntuu keskittyneen natsien löytämiseen”

      Professori ihmettelee niin sanottujen antifasistien olemassaolon tarkoitusta.
      Taloustieteen professori Matti Virén kirjoittaa Puheenvuorossa kaikkialla taas kerran olevista natseista.

      – Nykyään kaikki poliittiset liikkeet tuntuvat vain vastustavan jotain, sen sijaan että niillä olisi jokin myönteinen ohjelma. Erikoista on vielä se, että tällainen fobia-orientoitunut politiikka on ainakin minun mielestäni ollut viime päivinä kaikkein korostetuinta niin sanottujen edistyksellisten joukossa, Matti Virén toteaa.

      – Elämä tuntuu keskittyneen vain natsien ja fasistien löytämiseen ja heidän vastustamiseensa.

      Natseja on Suomessa kai muutama kymmenen, joten tuntuu aika kaukaa haetulta tehdä heistä yhteiskunnan suurinta uhkatekijää, varsinkin kun heidän hallussaan ei näytä oleva tiedotusvälineitä. oikeuslaitosta ja muutakaan yhteiskunnan väkivaltakoneistoa.

      https://www.verkkouutiset.fi/elama-tuntuu-keskittyneen-natsien-loytamiseen/

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe