Antifasistit perustelevat ideologiaansa

Al_Pacca

24

413

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dasasdad

      hhahahah on ne tyhmiä

    • Mustaaika

      Kyseinen video sekä perjantaina tullut ykkösen haastattelu ohjelma PERJANTAI täytyisi pakko -näyttää kouluissa, vanhainkodeissa sekä kaikissa julkisissa reiveissä esimerkkinä mihin suuntaan suomi on menossa sekä minkälaiset friikit täällä pullistelee. Huh huh!

      • Ekonomi

        Kuinka yleensä "Perjantai" ohjelmassa näiden naisten suustansa suoltamaa pelkkää naurettavaa sontaa yleensä kehdataan edes näyttää yleisölle! Naisena myötähäpeän tunne oli järkyttävä! Vaalea juontaja mies loistava ammattilainen!


    • FasistejaIsollaFllä

      Eivät stalinistit mitään antifasisteja ole, he ovat ihan oikeita fasisteja !

      Stalin hyökkäsi mm . Suomeen vuonna 1939 , ja Raatteen tie ei ollut mitään antifasismia !

      • cvbcvbn

        Stallarien henkistä perintöähän ne vihervassarit vaalivat. Nyt aate on naamioitu jonkinlaiseen suvaitsevaisuus-monikulttuuri-kansainvälisyys naamioon. Pitää huomata, että sitä samaa kansainvälisyyttähän ne kommaritkin aikoinaan lauloivat, kansat veljet keskenään... Takana oli vaan se, että kaikki kansat olisivat KOMMUNISMISSA veljiä keskenään.


      • HistorianHavinaa

        Stalin oli myös hyökkäämässä Puolaan ja siten myös aloittamassa toista maailmansotaa. Hitler teki kesällä diilin Stalinin kanssa ja syksyllä Hitler sopi Stalinin kanssa ajankohdan, jolloin molemmat laskevat joukkonsa Puolaan. Stalin viivästytti taktisesti joukkojensa liikkeellepanoa, ja siinä vaiheessa, kun tämän joukot tulivat Puolaan, oli Hitler saanut jo kunnian sodan aloittamisesta.

        Stalin myöskin suunnitteli läntisen Euroopan valtaamista. On olemassa dokumentti, josta tulee ilmi, että tämän operaation alkamisajankohdan piti olla pari viikkoa sen jälkeen kun Hitler miehitti Neuvostoliiton. Toisin sanoen, Hitler pelasti Euroopan.


    • t98yugw89

      Ok! Nyt pukkas raskasta myötähäpeää... Seuraavaksi, kun menette miekkariin, niin ottakaa edes asiasta selvää. Ihan varmuudenvuoksi, että teillä on muutakin sanottavaa kuin että öööö.... tota natsi on pahoja... öööööö... kai sä tiedät...Tai että teillä ei ole mitään perusteluita muuta kuin vajaamielisenä hokea jotain ulkoa ohjelmoitua iskulausetta.

      Nyt teillä olisi ollut hyvä tilaisuus saarnata näkemystänne, mutta siellä te ulvoitte ja kun asiallisesti kysyttiin että mikä on homman nimi, niin vastauksena oli vaikenemista, änkytystä ja hämmennystä.

      No, kyllähän sen on näilläkin palstoilla huomannut. Ei mitään rakentavaa, älyllistä kritiikkiä keskusteluihin, muuta kuin: natsit on pe*seestä/p*skoja yms. isolla kirjoitettuna. eli he keskustelevat iskulauseilla aivan kuin fanaattiset uskovaiset kommentoivat raamatunlauseilla. Natsikortti viuhuu heti jos ei mielipide miellytä.

    • CannonballRun

      Antifanttien ideologia on vaan, että, ööh ööh, kaikki on natseja. Paljon tyhjänpäiväistä mölyä vailla älyllisia perusteluja siis. (Päässä viiraa.)
      Sen sijaan isänmaallisten nerokkaat perustelut luokitellaan suvakkien silmiissä mahdotttomaksi matematiikaksi. Ja sitähän ne onkin hölmöille suvakeille.
      Suvakki jolle isänmaallinen puhuu järkeä jäätyy ja tai alkaa huutamaan, muttei koskaan kykene kuuntelemaan ajatuksella sanaakaan.
      He herpaantuvat joka taas viittaa mielenterveydelliseen epävakauteen, jos mihin.

    • Malli1942

      Luin Liikkeen 612 juhlapuheen. Siinä korostettiin perheen, suvun ja kansan merkitystä yksilölle. Olipa tosi fassistinen puhe!

      • fyhuorfy

        Käsittääkseni esim. Vilkkumaa on puhunut isänmaallisuutta vastaan. Jos ei saa tuntea positiivista yhteenkuuluvuutta maan/ kansa tasolla, niin ei sitten varmaankaan myös maakuntatasolla, kaupunkitasolla, kaupunginosatasolla koululuokkatasolla, eikä sitten varmaankaan perhetasollakaan?

        Kelpaakohan Vilkkumaalle EU-tason yhteenkuuluvuuden hehkuttaminen?


      • sekasen.ne.on

        Vilkkumaa haukkui jossain haastattelussa vuosikymmen sitten, tapansa mukaan siis, suomalaisia ja painui sen jälkeen thaimaaseen lomalle. siinä varsinainen globalisti euron t-paitoineen.


      • evol.biologi

        Itse asiassa ihmisen evoluutiossa ja lajin menestymisessä perhekeskeisyys on ollut erittäin merkittävässä roolissa. Tämä perhekeskeisyys on ollut myös merkittävä ominaisuus kaikilla eläimillä ja korostuneesti pitkäikäisillä ja hitaasti lisääntyvillä lajeilla jollaisia mm. ihmiset, ihmis-apinat ja suuret nisäkkäät ovat.
        Ihmisillä perhekeskeisyys ei rajoitu pelkästään isään, äitiin, siskoihin ja veljiin. Perheen menestymiselle ovat tuoneet merkittävän panoksen myös terveet ja elimvoimaiset isovanhemmat jotka ovat osallistuneet lapsenlastensa hoitoon ja arkisiin askareisiin jolloin nuorempi sukupolvi on voinut huolehtia ruuan hankinnasta ja yhteisön turvallisuudesta.

        Kun muistetaan että ihmisen evoluutio nykyiselleen on ollut taistelua luonnonvoimia, tauteja, joskus myös petoja ja samoja ravintoresursseja hyödyntäviä vieraita heimoja vastaan niin ei ole ihme että ihmisestä on tullut eräässä mielessä rasistinen ja suvaitsematon vieraita kohtaan.
        Ihminen on pitkän evoluution tulos eikä ole mitään oikopolkua jolla ihmisestä poistetaan sellaiset ominaisuudet jotka ovat olleet lajille ja lajin kehitykselle ja menestymiselle ensiarvoisen tärkeitä.

        Toki on myönnettävä että lajille on ollut hyötyä sukurakkaudesta laajemminkin. Siitä ovat todisteena heimot, klaanit ja kylä-yhteisöt mutta myös yhteneväisyydet niin kielellisesti kuin kulttuurillisestikin.

        Ihmisillä on siis luontaisesti ominaisuus olla itsekäs, itsekeskeinen ja jopa rasistinen. Se on miljoonien vuosien evoluution tulosta eikä se haihdu muutamassa sukupolvessa minnekkään. Ei edes pilveä polttamalla tai muilla vahvemmilla kemikaaleilla. Jotkut ovat toki saattaneet tuhota aivokudostaan ja aivosolujen välistä kommunikointia välittävät hermosolmukkeet eli synapsit siihen kunroon että ajatukset ovat irtautuneet siitä todellisuudesta johon evoluutio on meidät muovannut. Ei voi kuin valittaa jos ja kun näin on käynyt.


      • Naurattaameitä
        fyhuorfy kirjoitti:

        Käsittääkseni esim. Vilkkumaa on puhunut isänmaallisuutta vastaan. Jos ei saa tuntea positiivista yhteenkuuluvuutta maan/ kansa tasolla, niin ei sitten varmaankaan myös maakuntatasolla, kaupunkitasolla, kaupunginosatasolla koululuokkatasolla, eikä sitten varmaankaan perhetasollakaan?

        Kelpaakohan Vilkkumaalle EU-tason yhteenkuuluvuuden hehkuttaminen?

        Vilkkumaa on sammunut tähti! Keski-ikäistynyt nainen joka luulee edelleen olevansa jotain. Ketä kiinnostaa mitä se on mieltä?


    • dfghjkiuytrfdxcv

      Toivottavasti moni katsoo tuon pläjäyksen oli sen verran mielenkiintoista läppändeerosta suvakeilta.Varsinkin nämä kaksi "kaunotarta" jotka kurkku suorana natsittelivat ja kun asiasta kyseltiin perusteluja akat jääty totaalisesti.

    • Suoratkaulaan

      Kolme anarkistia olen kotomansessa hakannut ja lisää tulee :)

    • qåaäzm

      Tässä näkee kuinka olemattomat perustelut näillä vihervassuanarkisteilla on verrattuna haittamaahanmuuttokriittisten perusteluihin. Äijät oli aivan kuin puusta pudonneet, kun toimittaja piikitteli heitä. Säälittäviä tapauksia nuo vihervassut, kertakaikkiaan.

    • Sokeripipari

      Se on aina paha kun ei osaa enää käyttää omia aivojaan ,eikä kyseenalaistaa asioita! Nämäkin höperöt nuoret, vähän yksinkertaiset ,rahaatekevien toimesta aivopestyt rassukat eivät IHAN OIKEASTI kykene vastaamaan toimittajan kysymyksiin ,koska eivät IHAN OIKEASTI TIEDÄ KYSYMYKSIIN VASTAUKSIA! Nyt joutuivat ehkä ihan ensimmäisen kerran edes miettimään" minkä asian puolesta minä oikeastaanhuudan ja seison täällä". Tämä sama joukkopsykoosi on nähty aikaisemmin esim natsi saksassa.

    • Suomi100vuotta

      Kävelin soihtukulkueen vieressä jalkakäytävällä.Runebergin kadulla seisoi nuorisojoukko huutamassa 'natsit, natsit'.Pysähdyin ja kysyin, että kuka täällä on natsi.Muut kääntyivät nurin, vain yksi tyttö vastasi, että nuo tuolla ja osoitti kulkuetta päin.Sanoin, että sinähän täällä natsi olet.Meni tyttö aivan noloksi,punastui ja kääntyi poispäin.Koko joukon huutelu loppui siihen.Se siitä ideologiasta.

      • Suomi100vuotta

        Luulen, että nuorten reaktioon-nolouteen ja hiljenemiseen vaikutti paljon ikäni.Olen reilu 70- vuotias, tällä hetkellä kävelysauvaa käyttävä nainen.Puhuin heille rauhallisesti.


      • huomannut.olen

        kävelysauvaa ne yleensä tottelee. varsinkin siinä huitaisuvaiheessa.


    • itjwhp

      Malliesimerkki fasismin rappeuttavasta vaikutuksesta ihmismieleen. Fasismihan ei ole aate. Mitään yleispätevää ja yhtäläistä teoriaa ei fasismista ole koskaan pystytty laatimaan. Fasismista on kyetty laatimaan vain listoja piirteistä, joita esiintyy valtiolla tai yksilöillä.

      Esim. toisten ihmisten aktiivinen kyttääminen ja mielipidevaino, eli tässä tapauksessa "natsien" näkeminen kaikkialla.

      "vihollisen" rankaiseminen "väärien mielipiteiden" takia. Kuviteltujen vihollisten dehumanisaatio eli "natseilta" kielletään olemassaolon oikeus ja sananvapaus. Heitä vastaan saa taistella jopa väkivallalla ja heitä saa vapaasti terrorisoida, koska he eivät ole ihmisiä vaan saastaa.

      Ajatusmaailman supistuminen: Oma asia nähdään ehdottomasti oikeana. Kyvyttömyys kritisoida oman porukan toimintatapoja tai ajatuksia vaan musta käännetään valkoiseksi.

      Pahinta fasismissa on, että ihmisestä tulee "hyödyllinen idiootti". hän hokee aivottomana massan mukana iskulauseita, mutta ei osaa perustella omaa yksilöllistä mielipidettään, koska häntä ei yksilönä ole enää olemassa, vaan hän on osa massaa. Hänet on aivopesty osaksi koneistoa joka voi suorittaa mitä törkeämpiä tekoja kuten esim. natsi-Saksassa tai missä tahansa sodassa.

      • AnalyysiVasemmistosta

        Kuullostaa suomessa toimivalta punaviherfasistiselta porukalta!

        Heillä on ns. salonkikelpoinen julkinen siipi (Andersson, Arhimäki, Terho, ym.), joka väittää olevansa irrallaan anarkistisesta siivestä. Heidän tehtävänään on puolustella julkisesti näiden anarkomarkojen edesottamuksia ja pyrkiä pitämään "julkinen imago" siedettävällä tasolla. He yrittävät toimillaan sada "oikeutuksen" kaikelle tälle propagandalle ja terrorismille. Tätä samaa "salonkikelpoista" porukkaa on soluttautunut myös virkamieskoneistoon ja mediaan. Heitä löytyy esimerkiksi kaupunkien virkamieskoneistosta, poliisista, sisäministeriöstä ja eri medioista.

        Heidän alapuolellaan toimii maltillisempi anarkistiporukka, joka järjestää kaikenkarvaisia "ei rasismille" mielenosoituksia ja alpakkagaten tapaisia mediatempauksia ja propagandatapahtumia. He "irtisanoutuvat" väkivallasta, mutta oikeastaan he hyväksyvät radikaalivasemmiston tekemät agressiot. Tämän porukan tehtävänä on toistamalla ja erinäisillä muilla propagandavälineillä pyrkiä kääntämään yleistä mielipidettä vihervasemmiston suuntaan. Tämä porukka on suoraan tuon "salonkikelpoisen" johtoporukan suojelluksessa

        Tämän "maltillisemman" porukan rinnalla toimii sitten radikaalimpi ja toiminnallisempi siipi (Takku, varisverkosto, ym) , joka toteuttaa kaikki yhdessä suunnitellut terroristiset teot. Tämä porukka hyökkää isänmaallisten ihmisten kimppuun ja pyrkii kaikin tavoin pelottelemaan ja terrorisoimaan ihmisiä, jottei kukaan uskaltaisi assosioitua isänmaalliseksi. Heillä on keinovalikoimissaan pahoinpitelyt, polttopulloiskut, omaisuuden tuhoaminen, maineen mustamaalaaminen, perättömät ilmiannot, ym. toimet. Esimerkkeinä tältä itsenäisyyspäivältä vois olla vaikka ravintoloitsijan autojen polttaminen, 612 marssin häiritsijät, ym. Virallisesti tämän joukon toimia "paheksutaan" sekä maltillisemmassa siivessä, että salonkikelpoisessa johdossa, mutta heillä on kuitenkin epävirallisesti noiden toisten siipien tuki toimilleen.

        Vaikka poliisi muuta väittää, niin totuus on, että nuo kaikki eri ryhmittymät toimivat organisoidusti ja heidän välillään toimii kommunikointiverkosto. Homma johdetaan ylhäältäpäin. Kyse on siis järjestäytyneestä porukasta eikä mistään "random" häröilystä. Homman huomaa jo siitä, että miten organisoidustin heidän tekemät "operaationsa" toteutetaan. Homma lähtee yleensä "maltillisen siiven" organisoimasta "rauhanomaisesta" tapahtumasta, jota aletaan mediassa rummuttamaan sekä toimittajien, että poliitikkojen toimesta. Tuon rummutuksen jälkeen pistetään radikaali siipi toimiin ja terrorisoimaan "oikean asian nimissä".

        Supon kannattais alkaa viimeinkin tutkimaan tuota stalinistista terrorijoukkoa! Jos heitä ei pysäytetä, niin he tulevat tekemään isoja tuhoja suomalaisessa yteiskunnassa!


    • meeipelätämitään

      Olipa siinä urheita ja pelottomia mamman pikku anti-natsi-sotureita! Se ilkeä ruotsalainen toimittajasetä kyllä pilas ihan kaiken, kun tuli sillä tavalla PÖÖ sanomaan juuri kun meidän janipetterillä oli niin kivaa näytellä sitä keskisormeaan.

      Oli meillä rouvilla siinä niin kivaa kerrankin nauttia omasta äänestä, mutta se ukko pilas kaiken! V*ttuako se sille kuuluu, mitä me huudettiin! Huolehtis vaan omista asioistaan!

      entäs ne naamiosankarit. Joo... me niinku ollaan täällä vastustamassa natsismia tai jotain... mut se juju on siinä, että me niinku ei tiätsä oikeesti olla täällä... siks tää huppu on nassun peittona. Me siis ollaan tosi rohkeesti täällä vastustamassa vaikka oikeesti me ei olla täällä siis ite ... siis ihan selkeetä... eikö??

      mitäkö me vastustetaan... no tota natsismia...- jaa miksi... no, jotta saatas p*llua joltain vihervassari-humanisti nais-oletetulta kun ollaan näin urheita.

      • Senkkasuvakilta

        Kyllä meitä naurattaa kun viherkommarit pelkää niin perkeleesti että täytyy lärvä peittää ja kusi valuu puntista kun normi suomalaiset marssii! Säälittäviä rääpäleitä!:)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2646
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1991
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe