Torstai-lehdelle kiitokset

Järjestelyihinosallistun

Torstaissa oli tosi hienosti verkossa itsenäisyyspäivän juhlien uutiset. Kiva lukea heti eikä viikon päästä. Sekin hyvä että kaikille ilmanen. Vimpelistä nyt kaksi ammattitaitoista toimittajaa niin juttua piisaa.

25

569

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kovalukumies

      Torstai riittää minull ens vuonna en enää maksa tilausmaksua. MAKSAMANI paikallisen lehten verkkosivulla ei nytkään pihahustakaan pyhien aikaan mutta Torstain netissä pyhät arjet uutta asiaa ja nytkin joulunaikana joka päivä uusia uutisia. Siis miksi maksaa. Mennyt huonommaksi. Kun ilmainen Torstai palvelee hyvin?

    • Älyvärkki

      Joo kohta tilauslaskuja pukkaa mutta en enään tilaa mitään. Ylen uutiset ja Torstai kännykkään ja järviradio niin oot joka hetki ajan tasalla. Kiitos ei muuta.

      • Lopputilaus

        Kovin köyhäksi on Vimpelin-jutut paikallisessa tilattavassa menneet. Mutta sen tekee kun Alajärveltä käsin raportoidaan. Paikallisen toimittajan täytyy olla kuusalla mitä kunnassa tapahtuu. Ennen oli ennen ja nyt ei voi kun valittaa. Järviradiota en kuuntele kun kesällä pesäpallon. Mikä paikallisradio se on että kaikki ohjelmat juonnetaan studiosta tekopirteästi?


    • Pullapoikarusinalla

      Täällä Vimpelissä on kaikki tarpeellinen tieto saatavilla kun käypi kahvilla nelimarkassa.

    • sontaluukkua

      ** järviradio niin oot joka hetki ajan tasalla** -- vuoden tai useamman vuoden vitsi.

      • Juuudas

        Uskovaiset ja persjytkyt vallanneet Järviradion....


      • Muluktse

        Siellä on Vistbacka hallintoneuvostossa ja Matintupa toimittajana, ajatelkaa hyvät ihmiset, maailman paras Vistbacka ja Alajärven lahja roskaradiolle, Matintupa..


    • Mikähänsyy

      Välipäivinä ootin tilausmaksuni maksamaani lehteä ei ilmestynyt ollenkaan, mutta Torstai onneksi ilmestyi tuolloinkin.

      • Väyrynen_

        Meille tuli magneettimedia, pysyy ajan tasalla....


    • Pienitulonenpari

      Vieläkö torstaisa olis kunnan ilimootukset ja kuolin ilimootukset niin ei muuta lehtiä tarvita. Käydään me ne tosin katsomassa nytkin kirjastossa tai nelimarkassa.

    • Oiskoideaa

      Kunnan asiat voisikin olla torstaissa kun se menee joka taloon ja ois kunalle luult halvempikin. Ko ei kannata muuten lehtimaksua maksaa.

    • Etelänmetiapuhuu

      Minulleppa tuli PS perussuomalaisten lehti vaikken ollut tilannutkaan. Oli hyviä juttuja pani oikeen uusia suuntia miettimään. Mutta vielä on Väyrynen etusijalla.

    • Hyväonhiihtäjänhiihdellä

      JS-hiihtelyt lehen nimikkohoohdot iso perinne, mutta viinilaaksohiihtelyistä ei urheilusivua ei kuvia tuloksia ei edes lehden edustajaa paikalla palkintoja jakamassa

    • Hyvinluisti

      Olihan viinilaakson kisasta meidän liikuntasihteeri tehnyt kirjotuksen ja kuvan vaikka ei sen hommiin varmaan kuulukaan. Oli js:n loppusivun alanurkassa sijoitettu pienesti. Tulokset ei ollu mahtunu vaikka tosiaan js hiihtelyt eli lehen oma tempaus ainaki ennen oli. Ois kiva jos Torstailehti aloittais jonkun ison massaliikuntatapahtuman järviseudulla.

    • Harmitussentään

      Koko entinen urheilusivu poistettu ja ne asiat riposteltu ympäri lehtiä ja kuolinilmootusten viereen. Ei ole entisensä

      • Kausikortti

        Mumman ristilläilmotuksen viereen isketään esmes JPK:n lätkäjoukkueen juttu jostaki ö-divarista? Tutina että kesällä Vedon superpesis vähällä seurannalla tilattavassa lehdessä tai ehkä keskitytään Ankkureihin Alajärveltä käsin? Ei uutisoitu Js:ssä Puputin Vuoden paras tai Heimosen Vuoden lukkari-valintaa; ei esitelty uutta kakkospelinjohtajaa loppiaisen aikaan. Torstaissa oli.


    • Muutoksentuuletko

      Tosi on että torstai on kyllä nostanut tärkeyttään. Torstai-lehti on nykyisin paras tiedonvälittäjä järviseudulla.Esimerkiks lauantai-pyhä oli lanit pelitapahtuma lappajärvellä eli Sanomien pääpaikkakunnalla niin lehessä ei mitään mainintaa vaikka eikö se pelialan ihmisiä ole uus päätoimittajakin. Lanit loppu sunnuntaina kymmeneltä niin parin tunnin päästä oli pitkä ja perusteellinen kirjoitus ja kuvat Torstai-lehden netissä ja sitten vielä nyt paperilehessä. Torstai-lehti on nykyisin paras tiedonvälittäjä järviseudulla

    • Sitäootellessa

      Netistähän nykyään uutiset luetaan. Ilkan sivuilla käyn ja ylen pohjanmaan myös. Pesis kun alkaa niin sielä katsomoss näkee ja kuulee monenlaista.

    • Köyhälukijatoivoo

      Toivon että pikku uutiset vainajista olis Torstai lehdessä myös muualta järviseudulta kuin alajärveltä, kun torstai tulee joka taloon täällä Vimpelisdä ja myös Evijärvellä ja Lappajärvellä. Ei tarvitsis enää tilata sanomia kun se on niin olemattoman ohut ollut jo toista vuotta. Voisiko Torstain toimittaja lisätä lehteen kaikki järviseutujen vainajat?

    • NOKINAAMA

      Minä luen oikiaa mediaa ei näitä valhemedioita. MV-MEDIA siinä on aina oikiat tiedot MATUISTA eli maahantunkeutujista. SOMPUISTA RAISKAREISTA JA MUISTAKIN NOKINAAMOISTA.
      Pohjanmaalla kukaan ei halua näitä MATUJA takapihalleen. LAPPAJÄRVELLÄ oli oikeeeta meininkia kun saatiin KIVITIPUSTA MATUT helvettiin jaloista kuleksimasta KIITOS TERVEJÄRKISILLE MIEHILLE. Toivotaan että KAUHAVA ottaa järven käteen.

    • Entinenyrittäjä

      Kiitos Torstai-lehdelle hienosta yrittäjien huomioimisesta. Käyttäkääpä yrittäjät sitä mainoslehtenä kun on kaikkein suurin postituskin tällä alueella, joka taloon menee. Asiaa on niin paljon että jos ois yhtä isot valokuvat kuin Järviseudun Sanomissa (puoli sivua tai yli) niin Torstai ois paljon sitä paksumpikin. Kiitokset lukijanakin, vähällä väellä hyvää lehteä teette!

    • Jurmalan_tommi

      Surkea provo.

    • Onneajatkoonkin

      Onnittelut 20 vuotisesta Torstai on ansainnut! Onhan se saavutus että ilmaiseksi pystyy lähettämään joka viikko lehden isolle lukijajoukolle. Monelle on ainoa lehti tiedon saantiin, kuten nuorille usein. Mutta kiitoshan kuuluu yrittäjille jotka mainoksia lehteen panevat ja maksavat eli sieltä tulee raha toiminnan pyöritykseen.

    • Anonyymi

      Ompas Torstai-lehti laihtunut. Vain 8 sivuinen oli päivän numero.
      Lehden nimi pitäisi vaihtaa Keskiviikko-lehdeksi sillä nykyään lehti ilmestyy keskiviikkoisin.

      • Anonyymi

        Alas on mennyt


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4599
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1865
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1610
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      214
      1403
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1371
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe