Kyllönen - mopo karannut suvaitsevaisuudessa

Bbgbgbgjgjgkf

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/237115-merja-kyllonen-suvaitsevaisuus-lahtenyt-kasista-suomessa-miksi-fasistit-saivat


Merja Kyllönen IS-tentissä: Suvaitsevaisuus lähtenyt käsistä Suomessa – miksi fasistit saivat marssia?
Presidenttiehdokas Merja Kyllönen (vas.) syyttää suomalaista poliittista keskustelua fasismin syleilemisestä. Hän kommentoi asiaa Ilta-Sanomien Presidentinvaalimessuilla.
Jo kampanja-avauksessaan Kyllönen sanoi, että ”fasismin syleilystä saa katsoa peiliin koko poliittinen järjestelmämme”. Kyllösen mukaan perussuomalaisten on annettu ”määritellä mistä Suomessa, suomalaisuudessa, Suomen symboleissa ja meidän identiteetissämme on kyse”. Tänään hän vastasi kysymykseen siitä, missä fasismin syleily näkyy.

Kyllönen vastasi viittaamalla itsenäisyyspäivän marsseihin ja siihen, että ”fasistisen kansanmarssin” järjestäminen sallittiin.

62

1363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PAHUUSZ

      Kyllönen kassan pätevyydellään vaatii lisää fasismia.

    • qåaäzm

      Tuo henkilö ei tule pääsemään toiselle kierrokselle. Ei sitä kukaan järki-ihminen niin ajattelekaan. Onko tuollaiset ihmiset huumattu, vai mitä ovat syöneet, kun tuollaisia puhuvat? Ei järjen häivää vihervassujen puheissa.

      • KuvottavaaTouhua

        Totta totisesti.

        Sitäpaitsi: samaa aivopesun tuotetta hän näyttää olevan kuin aatetoverinsakin. Marssille saa osallistua kuka tahansa, ja tuossakaan marssissa ei ollut "fasisteja" lehtitietojen mukaan kourallista enempää.

        Tajuaakohan tuokaan onneton, kuinka hän loukkaa niitä ei-mihinkään-aatteeseen sitoutuneita, jotka lähtivät marssille pelkästään isänmaata kunnioittaakseen?

        Halpahintaista mitä liekään Kyllöseltä, tiedä sitten mihin hän tällä pyrkii. Kannattajia hänen puolueellaan on harvalukuinen määrä, ja muissa puolueissa tajutaan, mikä nainen on naisiaan. Vaikka mieluummin sanoisin "mikä hän on miehiään".


      • ertyur

        luleeko Kyllönen että kansa on yhtä mieltä siitä että otetaan pakolaisia aivan holtittomasti ?


    • varmistaja

      Rahapiirien satojen miljoonien pakolaisbisneksiin.

      Joskus kannattaisi miettiä kuka tästä hyötyy.

      • kannattaisiajatella

        Vihreät luopuivat tuulivoimasta, kun huomasivat kuka siitä
        hyötyy ja kuka saa sadat miljoonat ja kenelle vastuu.
        Sama homma pakolaisbisneksessä - kuka kerää
        sadat miljoonat ja kenelle jää mustapekka eli vastuu.
        Poliittinen muisti on lyhyt-paitsi jos ongelmat
        ovat jokapäiväisiä.


    • cvbcvbn

      Kyllönen on tietysti kommarina stalinistisen diktatuurin kannalla. Sen jossa toisinajattelijat tapettiin tai lähetettiin Siperiaan. Varmaan pressana perustaisi keskitysleirin Kessin erämaahan toisinajattelijoille. Tämä kuvaa hyvin kommari Kyllösen ajattelua:
      "Minun mielestäni 100-vuotisjuhlapäivänä ei olisi tarvinnut marssi kenenkään, Kyllönen sanoi."
      Siis kukaan ei saisi juhlistaa kulkueella Suomen satavuotisjuhlapäivää!!!???
      Siksikö, koska Kyllöskommarin mielestä Suomen ei pidäkään olla itsenäinen valtio, vaan Euvostoliiton osa?
      (lainaus IS:n jutusta)

      • HitsiMitäSoopaa

        No jos ei tarvitse marssia kenenkään, niin sovitaan saman tien että Linnan juhlia ei järjestetä kenellekään, ei edes egoonsa tukehtuvalle Kyllöselle.

        Mikä hän on komentelemaan ketään? Tavantallaaja niinkuin kaikki maailman ihmiset.


    • ValoakoNäkyvissä

      Kyllä se taitaa olla Kyllönen, jolta on mopo karannut. Samanlainen itseensä tyytyväinen poliitikko kuin aallot ja kaltaisensa.

      • 4444444n

        Eikös vassari yleensä ole fasisti??


    • PaneeliakoTarvittais

      Ketähän Merja mahtoi tarkoittaa itsenäisyyspäivänä marssivilla " fasistisella ääriliikkeillä"? Oliko merja sitä mieltä, ettei suomen itsenäisyyttä tai veteraanien urotekoja saisi kunnioittaa itsenäisyyspäivänä marssimalla juhlallisesti? Oliko esimerkiksi ylioppilaiden soihtukulkue fasistinen kansanmarssi?

      Jos ei, niin onko vain ylioppilailla oikeus marssia soihtujen kanssa sankarihaudoille? Onko kyse siis siitä, että pitää olla tarpeeksi korkeasti koulutettu saadakseen juhlistaa itsenäisyyspäivää? Entäs sitten linnanjuhlat? Onko tuo soveliasta, vai onko kyse "fasistitansseista"?

      Kenellä suomen yhteiskunnassa on oikeus määrittää, että ketkä kaikki itsenäisyyspäivää saavat juhlia? Pitäsikö suomessa pistää pystyyn vihervasemmistolainen paneeli, joka määrittelee kuka on fasisti ja kuka ihminen?

    • Fbfbgbghfvf

      Vai sanoo kyllönen meidän toisessa maailmasodassa venäjää vastaan taistelleita ja isänmaata puolustaneita veteraaneja faissteiksi.......saisi hävetä ja tälläinen poliitikko on meillä,euro edustajana..

      • duuninarivaan

        KYLLÄ KYLLÖNEN SAISI HÄVETÄ hänellä on varsin outoja mielipiteitä On järjetöntä luulla että noilla mielipiteillä koskien pakolaispolitiikkaa pääsee presidentiksi


      • Vuoriston.Äänestäjä
        duuninarivaan kirjoitti:

        KYLLÄ KYLLÖNEN SAISI HÄVETÄ hänellä on varsin outoja mielipiteitä On järjetöntä luulla että noilla mielipiteillä koskien pakolaispolitiikkaa pääsee presidentiksi

        Outoja ne ovat Laurankin horinat. Eikä Laurankaan mielipiteillä päästä presidentiksi.

        On se epistä. ;)))


    • 34fg34g

      Eiköhän tuolle kallispalkkaiselle fyllöselle voisi antaa potkut eu hommista kun ei koskaan ole suomalaisten etua ajanut eikä tule ajamaan

    • PunikkiAatu

      Ainoat marssit mitkä Suomessa olisi sallittava on puna-armeijan paraati ja vasemmiston vappumarssi.

    • ahovalkama

      Bolsevikki Kyllösellä on kulttuurimarxilaiset aatteet:muut mielipiteet kiellettäva ja toisinajattelijat vaennettava. Onneksi bolesvikkien aate ei menesty missään.Kärsinyt tappiom kaikkialla. Nyt kulttuurimarxilaisuus jyllää kaikkialla. Yliopistojen laitokset,kirkko,järjestöt ja valtamedia.Kaikki aivopesevät kansalaisia.Ainoa suomalaisia puolustava presidenttiehdokas on Laura Huhtasaari.

    • ei_mulla_muuta

      Kyllönen on retardi.

    • Vuoriston.Vartija

      ”Ketähän Merja mahtoi tarkoittaa itsenäisyyspäivänä marssivilla " fasistisella ääriliikkeillä"?”
      No jopa nyt pojat jeesustelevat oikein urakalla.

      Siellä 612-marssilla näytti kuvien perusteella olleen mukana kaikki pöljät pojat, jälleen kerran. Hyppypotkupellekin siellä marssi rauhan kynttilä kännyssä, marssi siellä Suomi ensin pöljiä, Suomen sisuttomia, Ruotsista tilattuja Pohjoismaisia vastarintavenkuloita, halla-aholaisia viirupäitä ja jokunen Venäjältä tilattu aatteen velikin. Kyllä tämä porukka on puolueeton kuin puna-armeija.

      Marssijoiden isänmaallisuuskin on vähän niin ja näin. Sotureita haluttaisiin kovasti olla, mutta se siviilipalvelus oli mieluisampaa kuin asepalvelus. Jussi voi kertoa asiasta lisää. Minä sentään kävin varusmiespalveluksen kunnialla.

      Itsenäisyyspäivänä törötin kunniavartiossa sankarivainajien muistomerkillä, kun veteraanijärjestöt laskivat seppeleitään. En tuntenut mitää tarvetta juoksennella kynttilä kourassa kaupungilla.

      Voisitte tekin olla isänmaallisia ihan oikeissa asioissa ja oikeissa teoissa. Pelkkä öyhöttäminen on vain väärin ymmärrettyä isanmaallisuutta. Ei se pelkkä leijonariipus vielä tee miestä. ;)))

      • cvbcvbn

        Maailmanmatin tolvana, se oli eri marssi, missä Jesse Torniainen oli keulilla. Ryömi koloosi, paskahousu.


      • Pahuusz

        Puolueellisten, sivareiden ja epäisänmaallisten kansalaisoikeudet vietävä, julistaa vuoristoöyhökkikin!

        Loppuun öyhökki tuo esiin kuvitelmansa siitä, että toisinajattelijat ovat pilottitakkisia leijonariipusnassikoita. Näin ajatellen öyhökin yksinkertainen maailmankuva pysyy pystyssä ja hän pystyy kokemaan ylemmyyttä toisinajattelijoita kohtaan.


      • LopultaAinaKäyNiin

        No mutta taas kerran vuoriston sitä ja vuoriston tätä:

        Eikös se ole hyvä asia, jos joku marssii kynttilä kädessä ja vieläpä KILTISTI???

        Mikä sinä olet tuomitsemaan ketään? Ihminen on rangaistuksensa saanut joten se siitä.

        Sinä kirjoitat niin ilkeästi ja itseäsi nostaen "asenteella kukaan muu ei ole mitään", että jonakin päivänä karma osuu kohdallesi - usko tai älä.

        Muista sitten meitä...


      • NatsimatilleVastaus

        "Siellä 612-marssilla näytti kuvien perusteella olleen mukana kaikki pöljät pojat, jälleen kerran."

        No onhan nämä samat "pöljät pojat" olleet mukana möss muunmuassa peruskoulussa ja joskus ovat jopa busseillakin matkustaneet. Et silti hauku peruskoulua "natsikouluksi" tai HSL:n bussia "natsibussiksi". Miksi tämä parinkymmenen hengen osallistumien tuohon 612 marssiin sitten yhtäkkiä tekee koko tuhansien ihmisten marssista "natsimarssin"? :D

        Jos tuo kerran leimaa koko marssin, niin teidän punavihreiden takkuhörhöjen lienee parasta alkaa sitten potkimaan myös HSL:n bussejakin. Ihan samalla logiikallahan ne on tästä eteenpäin natsibusseja! ;)

        Mitä tulee marssijoiden isänmaallisuuteen, niin sitä löytyy varmaan monelta laidalta. Kysehän on ryhmästä ihan normaaleja suomalsia ihmisia, joten joukkoon mahtuu varmaan niin punavihreätä hönttiä, kuin isänmaallista perussuomalaistakin. Takuulla joukossa on myös kokoomuslaisia ja muutama RKP:n kannattajakin. Veikkaan kuitenkin, että suurin osa on poliittisesti sitoutumattomia normaaleja isänmaata kunnioittavia suomalaisia.


      • cvbcvbn

        Ja maailmanmatti nimellä öyhötyksensä aloittanut tolvana ei tietenkään osaa linkittää siihen netissä näkemäänsä kuvaan. Sitä paitsi, aikooko vuoriston typerin öyhö alias maailmanmattitollo kieltää ihmisiä tuomasta kynttilää sankarihaudalle???
        Olet tyypillinen taistolaiskommari, joka haluaa toisinajatteljoilta kieltää ihmisoikeudet.


    • vuoriston.kihomato

      Tulevana vappuna sitten onkin työläisten wappumarssi, Neuvostoliiton puna-armeijan kunniamarssi, Venäjän puolustusvoimien paraati, voitonpäivän paraati ja monia muita juhlavia stalinin jälkeläisten kunniamarsseja.
      Kyllönen hoitaa kaikki edellämainitut järjestelyineen ja kokoonkutsuineen.

    • suomionhienoo

      en ole kommari mut sallin sen.fasistit saa marssia kuha ihanku jokainen marssija on kunnolla.miksi me nyt kieltämään ku ollaan ja eletään tasavallassa.meil on sananvapaus.näin se menee.eikös suomi ole hienomaa!!!!

    • onkorajaylitetty

      Saako Päivi Lipponen, kaikkien marssijoiden äiti, marssia?

    • Vuoriston.Vartija

      "Puolueellisten, sivareiden ja epäisänmaallisten kansalaisoikeudet vietävä,..."
      Ei näin, valehtelet jälleen kerran.

      Tässä maassa saakoot myös rassukat marssia. Pohjoismaisilta pelleiltä tosin pitää viedä liput ja pusakat, koska oikeus on kieltänyt yhdistyksen toiminnan. Silloin myös yhdistystunnuksien julkinen esittely pitäisi olla laitonta, luulen.

      Rehellisyyttä minä vaan pyydän. Turha tätä 612-marssia on valheellisesti kutsua puolueettomien ja isänmaallisten marssiksi, kun paikalla on vain pelkkiä öyhöttäjiä. Öyhöttäjien marssi sopii minusta vallan hyvin nimeksi. Ei teidän tarvitse itse itseänne kutsua natseiksi tai fasisteiksi, jos nimike noin tökkii. ;)))

      • PääseeköhänVieläYlemmäs

        Olikos se niin, että tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

        Rehellisyyttä me muut myös odotamme sinulta, oi sinä kaikkien vuoristojen ylevä valtias.


      • Pahuusz

        Tässä ketjussa on kuitenkin kyse Kyllösen fasistisesta esityksestä viedä toisinajattelijoilta mm. mielenosoitusoikeus.

        Sanoaksesi ”pelkiksi öyhöiksi”, pitäisi tietää kaikki osallistujat. 30 vastarintaliikeläistä on prosentti 3000:sta marssijasta.

        ”Ei teidän..”

        En marssinut, kuten ei 99% muistakaan väärinajattelijoista.


    • Suvakismia

      Kyselet vielä työ paikkas menetettyäs halppis pakolaisille et kyselis enää oot varmaan työtön kun oot niin pihalla ei muuta kuin Suomi poika voi muutta suolle sinne se kuuluukin ja loput voi muuttaa Lappiin siellä vielä niin kylymä et pakolaiset ei viihy siellä...

    • SmurffiSaunoo

      "kutsua puolueettomien ja isänmaallisten marssiksi, kun paikalla on vain pelkkiä öyhöttäjiä"

      - Onko noita äärioikeistolaisia öyhöttäjiä Suomessa jo reilut 3 000 ,sellaista jotka ovat näinkin aktiivisesti toiminnassa mukana että osallistuvat marsseihinkin? Eipä ihme jos kommunisti-Kyllösenkin pöksyt tutisevat.

    • painuis_hittoon

      Kyllönen ajattelee perslävellään ja sen huomaa.

    • Vuoriston.Vartija

      ”...näinkin aktiivisesti toiminnassa mukana että osallistuvat marsseihinkin?”
      Et itse laske kynttilä kädessä kävelyä vielä aktiiviseksi toiminnaksi.

      Jos nyt näistä edes joku tulisi minun kanssani keräämään rahaa veteraaneille tai pilkkomaan veteraanin saunapuita, niin hyvä olisi. Vielä en ole nähnyt näitä isänmaallisia öyhöttäjiä oikeissa hommissa.

      Öyhötys kyllä maistuu, myös kävely parin pitkän voimin. Onhan se jotakin sekin. ;)))

      • PAHUUSZ

        Siis sinäkö tunnet kaikki veteraaneille puita pilkkovat? Ja pilkot niitä muillekin kuin sukulaisillesi?


      • Jgiguggiigi

        Veteraanijärjestöillä on kylllä pirkeleesti rahaa ja omaisuutta mutta veteraaneille sitä rahaa ei löydy vaikka niiden verulkeella kerätään rahaa...


      • SmurffiSaunoo

        "Et itse laske kynttilä kädessä kävelyä vielä aktiiviseksi toiminnaksi."

        - Laskisin nämä kynttilä kädessä kävelijät huomattavasti vaarattomimmiksi kuin nämä reilut tuhatkunta vastamielenosoittajaa , jotka voi samalla logiikalla lukea suoraan terroristeiksi sillä he näyttävät sympatiseeraavan tätä porukkaa joka ei tyydy vain kantamaan kynttilöitä ,vaan käyttävät näitä molotovin coctaileina.

        "Yrittäjän kolme autoa poltettiin kotipihaan – anarkistisivusto otti vastuun"
        http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/587577-yrittajan-kolme-autoa-poltetiin-kotipihaan-anarkistisivusto-otti-vastuun

        --Eiköhän siellä vastamielenosoittajien "puuhamiehinä ja -naisina" liene juurikin näitä takkulaisten terroristeija...?


      • vai.ivaat.612

        Hienosti feikattu.Tuskin persikkaa nostanut tietokoneen edestä oot vuosiin.Ihan vaan provokaatiopohjalta kaikki nämä vuodet aukonut päätä maailmanmatin nimikkeellä ja
        viimeajat vuorten.(agitaattorina). 612 on siitä hieno kulkue , ettei kaikenmaailman narsistipapparaiset sitä pääse kieltämään peppukivuissaan."Öyhötys kyllä maistuu, myös kävely parin pitkän voimin. Onhan se jotakin sekin. ;)))".............. ( on niitä taidettu s i e l l ä päässä nauttia
        runsain mitoin , kävely lienee jäänyt vessan ja jääkaapin väliseksi matkaksi vallankin öyhöttäen.)
        ;) ;)) ;))) ;)))) ;)))) ;DDDD jne


    • Japsander

      Mopo on kylläkin karannut suvakeilta käsistä. Kansalle valehdellaan kokoajan. Näitä maahanmuutto ongelmia ei vain oikeasti haluta hoitaa koska sen myöntäminen on rasismia.

    • Hoplaax

      Kylllönen on aivan oikeassa siinä, että mopo on karannut käsistä suvaitsevaisuudessa. Sitä vastoin Kyllönen on täysin pihalla siitä, kenen moposta on kysymys...

      • Japsander

        Ja miksi mopo lipesi käsistä? Siitä järkytyksestä mitä oma idoli, Stalin on maailmanhistoriassa saanut aikaan. Totuus on liian verenpunainen että on pakko valehdella - sekä itselleen että kansalle.


      • r56yh

        Jos on aivot pienemmät kuin madolla niin ei sitä voi kaikkea ymmärtää.


    • Vuoriston.Vartija

      "Laskisin nämä kynttilä kädessä kävelijät huomattavasti vaarattomimmiksi..."
      Vaarattomia nämä pääsääntöisesti toki ovat.

      Jos nyt joukossa marssikin hyppypotkupelle, torilla poliisin kanssa painiva tollero, polttopulloja vatsaanottokeskuksen seinään heittänyt vajakki - noin muutaman mainitakseni - niin eihän sitä pidä yleistää. Vaarattomia nämä pääsääntöisesti ovat; harhaanjohdetut tollerot.

      Jotta asiasta ei tuli väärinkäsitystä, anarkistien touhut ovat yjtälailla tuomittavia. En kannata tarkoituksellisia yrityksiä vahingoittaa poliisihevosia, en kananmunien heittelyä, en ikkunoiden särkemistä, en autojen tuhopolttoa, en turkisliikkeiden omaisuuden vahingoittamista.

      "Veteraanijärjestöillä on kylllä pirkeleesti rahaa..."
      Höpö höpö, lue siitä
      https://yle.fi/uutiset/3-9765826
      Tänä vuonna varallisuutta on veteraaniliitoilla noin 50 EUR per veteraani. Laskekaan siitä, kuinka pitkän luksusloman veteraani viettää kylpylässä , jos kaikki varallisuus pistettäisiin jakoon.

      Olen ylpeä siitä, että itse olen tehnyt veteraanityötä jo parikymmentä vuotta ja aion myös jatkaa niin kauan kuin yksikin veteraani on elossa. Ensimmäistäkään perussuomalaista, Suomi ekalaista,
      Suomen sisutonta tai ruotsalainen vastarintamiestä en ole vielä tavannut käytännön veteraanityössä. Jos tapaan, sanon käsipäivää ja toivotan tervetulleeksi.

      Ehkä on niin, että isänmaallisuudesta puhuminen on mukavampaa kuin tehdä isänmaallisia tekoja.;)))

      • PAHUUSZ

        Hyppypotkija oli noista ainoa vaarallinen. Painijaa retuutettiin polpon toimesta, ei paininut ja polttopullovajakki tuskin oli edes paikalla, tai ei siitä ainakaan mitään tietoa ole, ellei sitten sinulla polpolaisena?
        Tyypillisesti siis valehtelit tai propagoit näistäkin, kun hyppypotkija ei riittänyt. Olisit pysynyt hyppypotkijassa, niin uskottavuutesi olisi edes tältä osin säilynyt, etkä olisi heti jäänyt housut nilkoissa kiinni valehtelusta ja vääristelystä. Samaa ihmistyyppiä edustat kuin ne mamukriitikot, jotka liioittelevat mamujen rikollisuutta, ikään kuin totuus 10-20 x innokkaammasta raiskailusta jo ei olisi tarpeeksi järkyttävää. Liioittelulla sitten viedään suotta uskottavuus myös sen toden osalta. Mutta ettehän te vajakit osaa, olettepa sitten kummalla puolella aitaa hyvänsä, öyhötys vie aina voiton järjestä.

        Kaikilta veteraanityössäkö kysyt puoluekirjat? Miten siihen muuten pääsee mukaan, en ole jotenkin huomannutkaan moista? Sotapoikain keräyksiin olen kyllä rahaa antanut, kun yksi ainoita keräyksiä, jolla ei makseta kortsuja vokkeihin Spr:läisille.

        Isänmaallisuus ei minua kyllä varsinaisesti edes kiinnosta. Varsinkaan enää suvakkien kaapattua vallan. Ensisijaisesti minua kiinnostaa järki ja moraali, älyllinen rehellisyys ja reiluus. Kaikkia näitä vastaan mokutus sotii täysillä ja kananaivoiset suvakit ovat vihollisiani, vaikka sitten isänmaallisia uskoisivatkin olevansa.


      • 114kurssi

        Miksi vingut jatkuvasti hyppypotkusta , polttopullosta ja käytät niin samaa lätinää jatkuvasti?
        Miksi ei keskustapalsta riitä öyhötyksillesi?


    • Vuoriston.Vartija

      ”Hyppypotkija oli noista ainoa vaarallinen.”
      Olen loivasti eri mieltä. Kyllä yksilön tyhmyys ja tietämättömyys ovat aina vaarallista myös ympäristölle. Näitä tolleroita marssi kynttilä kädessä aika monta.

      ”Kaikilta veteraanityössäkö kysyt puoluekirjat?”
      Kun lauantaipäivän pilkkoo halkoja kaverin kanssa, kyllä siinä tulee puheeksi asia jos toinenkin, myös maailmankatsomus ja puoluekanta.

      ”...kananaivoiset suvakit ovat vihollisiani...”
      Ei sinun – poikaparka – kannata luoda viholliskuvia pienessä päässäsi. Pane se läppäri kiinni, käy ulkoilemassa ja yritä saada ystäviä. ;)))

      PS. Marko kyllä yritti tosissaan vääntää, mutta kun kunto ja voimat eivät riittäneet, niin avutonta se oli. ;)))

      • Transumatille

        Mitäs transumatti siihen sanoo, että oikeasti suomessa ainoat turvallisuusuhkat ovat islamistit ja vasemmistotakkulaiset, jotka näyttävät kääntyilevän islamiin ja lähtevän mukaan islamistisiin terroristijärjestöihin! ;-) (kts uutisointi kolmesta terrorismirikoksesta syytetystä)

        Eli aika kaukana ollaan siitä sinun vaahtoamastasi natsiutopiasta, jossa hyppypotkumiehet ovat vaaraksi kadulla kulkeville ihmisille. Ainoa uhka suomalaisessa yhteiskunnassa näyttää edelleen olevan islamismi ja äärivasemmistolainen terrorismi. Nuo kaksi näyttävät tosiaan linkkaantuvan yhteen. Tuo käynnissä oleva terrorismioikeudenkäynti todistaa tuon.


      • Vuoriston.Vartija
        Transumatille kirjoitti:

        Mitäs transumatti siihen sanoo, että oikeasti suomessa ainoat turvallisuusuhkat ovat islamistit ja vasemmistotakkulaiset, jotka näyttävät kääntyilevän islamiin ja lähtevän mukaan islamistisiin terroristijärjestöihin! ;-) (kts uutisointi kolmesta terrorismirikoksesta syytetystä)

        Eli aika kaukana ollaan siitä sinun vaahtoamastasi natsiutopiasta, jossa hyppypotkumiehet ovat vaaraksi kadulla kulkeville ihmisille. Ainoa uhka suomalaisessa yhteiskunnassa näyttää edelleen olevan islamismi ja äärivasemmistolainen terrorismi. Nuo kaksi näyttävät tosiaan linkkaantuvan yhteen. Tuo käynnissä oleva terrorismioikeudenkäynti todistaa tuon.

        "Mitäs transumatti siihen sanoo..."
        Voit varmaankin itse kysyä, kun käyt seuraavassa Setan tilaisuudessa? ;)))


      • PAHUUSZ

        Ainoalla tarkoitin listaamiasi ja kyse oli nimenomaan marssista. Hyppypotkija siellä oli ja ainoa selvästi väkivaltaan taipuvainen listaamistasi.
        Jos ja kun tyhmyyskin aiheuttaa riskejä, niin voisit aloittaa yhteiskunnan turvaamisen telkeämällä itsesi jonnekin.

        Olisipa karsea ajatus lähteä vapaaehtoiseksi mottitalkoisiin ja päätyä suvakkivajakin kanssa politikoimaan päiväksi. Jätänpä väliin ja keski-iän resurssini jatkossakin läheisiini sekä kenties sotapoikien lippaisiin.

        DeWitt vähän kamppasi siinä poliisia, mutta kaukana se painista oli. Joka tapauksesa polpon toimissa selvät kaksoisstandardit. Kunniavieraiden kanssa diskuteerataan vaikka koko päivä, vaikka vastapuoli raivoaisi asiattomuuksia. Jos voimankäyttöön joudutaankin, niin ei käytetä tarpeetonta väkivaltaa, eikä kopiteta, vaan vain siirretään muualle.


      • PAHUUSZ
        PAHUUSZ kirjoitti:

        Ainoalla tarkoitin listaamiasi ja kyse oli nimenomaan marssista. Hyppypotkija siellä oli ja ainoa selvästi väkivaltaan taipuvainen listaamistasi.
        Jos ja kun tyhmyyskin aiheuttaa riskejä, niin voisit aloittaa yhteiskunnan turvaamisen telkeämällä itsesi jonnekin.

        Olisipa karsea ajatus lähteä vapaaehtoiseksi mottitalkoisiin ja päätyä suvakkivajakin kanssa politikoimaan päiväksi. Jätänpä väliin ja keski-iän resurssini jatkossakin läheisiini sekä kenties sotapoikien lippaisiin.

        DeWitt vähän kamppasi siinä poliisia, mutta kaukana se painista oli. Joka tapauksesa polpon toimissa selvät kaksoisstandardit. Kunniavieraiden kanssa diskuteerataan vaikka koko päivä, vaikka vastapuoli raivoaisi asiattomuuksia. Jos voimankäyttöön joudutaankin, niin ei käytetä tarpeetonta väkivaltaa, eikä kopiteta, vaan vain siirretään muualle.

        Keskitän oli tarkoitus sanoa, mutta kone tiesi paremmin.


      • Mikäetteijees
        Vuoriston.Vartija kirjoitti:

        "Mitäs transumatti siihen sanoo..."
        Voit varmaankin itse kysyä, kun käyt seuraavassa Setan tilaisuudessa? ;)))

        Oolrait.Vallankin sitten sopii kysyä siellä Vuoriston.Vartijaa saapumaan keskustelemaan sivistyneesti.Paikallahan lienet, kuten vinkkasit.


      • Vuoriston.Vartija
        PAHUUSZ kirjoitti:

        Ainoalla tarkoitin listaamiasi ja kyse oli nimenomaan marssista. Hyppypotkija siellä oli ja ainoa selvästi väkivaltaan taipuvainen listaamistasi.
        Jos ja kun tyhmyyskin aiheuttaa riskejä, niin voisit aloittaa yhteiskunnan turvaamisen telkeämällä itsesi jonnekin.

        Olisipa karsea ajatus lähteä vapaaehtoiseksi mottitalkoisiin ja päätyä suvakkivajakin kanssa politikoimaan päiväksi. Jätänpä väliin ja keski-iän resurssini jatkossakin läheisiini sekä kenties sotapoikien lippaisiin.

        DeWitt vähän kamppasi siinä poliisia, mutta kaukana se painista oli. Joka tapauksesa polpon toimissa selvät kaksoisstandardit. Kunniavieraiden kanssa diskuteerataan vaikka koko päivä, vaikka vastapuoli raivoaisi asiattomuuksia. Jos voimankäyttöön joudutaankin, niin ei käytetä tarpeetonta väkivaltaa, eikä kopiteta, vaan vain siirretään muualle.

        "Kunniavieraiden kanssa diskuteerataan vaikka koko päivä..."
        Eikös se meidän Markokin laske kunniavieraaksi, Iljasta nyt puhumattakaan. ;)))


      • Pahuusz
        Vuoriston.Vartija kirjoitti:

        "Kunniavieraiden kanssa diskuteerataan vaikka koko päivä..."
        Eikös se meidän Markokin laske kunniavieraaksi, Iljasta nyt puhumattakaan. ;)))

        Kuten huomaat kohtelustaan, niin ei. Kunniavieraaltakin status rapisee, jos alkaa suomalaisia puolustamaan.


      • Vuoriston.Vartija
        Pahuusz kirjoitti:

        Kuten huomaat kohtelustaan, niin ei. Kunniavieraaltakin status rapisee, jos alkaa suomalaisia puolustamaan.

        "Kunniavieraaltakin status rapisee..."
        Olen kylläkin ymmärtänyt niin, että status rapise parhaiten niin, että sössöttää Youtube-videolla kännisiä horinoita. ;)))


      • PAHUUSZ
        Vuoriston.Vartija kirjoitti:

        "Kunniavieraaltakin status rapisee..."
        Olen kylläkin ymmärtänyt niin, että status rapise parhaiten niin, että sössöttää Youtube-videolla kännisiä horinoita. ;)))

        Ai Youtuben perusteellako poliisi kohtelee ihmisiä?


      • Niinpäzs
        Vuoriston.Vartija kirjoitti:

        "Kunniavieraaltakin status rapisee..."
        Olen kylläkin ymmärtänyt niin, että status rapise parhaiten niin, että sössöttää Youtube-videolla kännisiä horinoita. ;)))

        Tai kepupalstalla.


      • Vuoriston.Vartija
        PAHUUSZ kirjoitti:

        Ai Youtuben perusteellako poliisi kohtelee ihmisiä?

        Poliisi tarkistaa kohdehenkilön painikelpoisuuden etukäteen Youtube-videolta, jos sellainen on saatavilla. Koko telttakunta luokiteltiin aikoinaan painikelpoisuusluokkaa "sikahelppoja".

        Poliisi arvioi, että runsas ja pitkään jatkunut nesteytyshoito oli pehmittänyt porukan taikinajalkaisiksi horjujiksi. Tämä sitten käytännössä nähtiinkiin. Kohtaus tallettui myös Youtube-videolle jälkipolven naurettavaksi. ;)))


      • PAHUUSZ
        Vuoriston.Vartija kirjoitti:

        Poliisi tarkistaa kohdehenkilön painikelpoisuuden etukäteen Youtube-videolta, jos sellainen on saatavilla. Koko telttakunta luokiteltiin aikoinaan painikelpoisuusluokkaa "sikahelppoja".

        Poliisi arvioi, että runsas ja pitkään jatkunut nesteytyshoito oli pehmittänyt porukan taikinajalkaisiksi horjujiksi. Tämä sitten käytännössä nähtiinkiin. Kohtaus tallettui myös Youtube-videolle jälkipolven naurettavaksi. ;)))

        Eikös äärioikeiston väkivaltaisuuden pitänyt olla maan ykkösuhan?

        Siksikö kunniavieraiden kanssa diskuteerataan, kun jalkansa eivät ole taikinaisia, minkä takia poliisi ei uskalla alkaa painisille?


    • OravaOnnekas

      Kyllönen on kaikkien luusereiden äiti!!

    • omat.unoh.dettu

      kyllänen unohtanut ketä hän edustaa. oma kansa unohtunut. oma kansa kituu leipäjonoissa. politikot hyysää muualta tunkeneita, joille kaikki tarjotaan kultalautasella. omat vanhukset . saa yhden puhtaan vaipan vuorokaudessa, kun enempään ei ole varaa. milloin nähdään pressa ehdokas, jolle oman kansan hyvin vointi on tärkeintä. jos joku pitää oman kansan puolia hänet leimataan natsiksi.

    • tyttyttr

      mutta kyllönen ei noteeraa vasemmiston tukemien muslimien tekoja ruotsissa kun nämä huutaa kuolemaa juutalaisille

    • EiÄäntäKyllöselle

      Kyllönen on pesunkestävä vasemmistolainen suvakki eli sellainen, joka ei hyväksy sitä, että hänen kanssaan erimielinen ei saisi sanoa mielipidettään tai osoittaa mieltään. Sen sijaan anarkistit ja muut vasemmiston äänestäjät saavat rettelöidä. Jos tuollaisilla Kyllösillä olisi enemmän vaikutusvaltaa, niin Suomi olisi todellisessa liemessä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe