Kokemuksia Nexen C-nastarenkaista pakuun

Movano

Tarttis pakuun uutta nastapyörää koossa 225/65R16, kuormaluku 110. Enkä kehtais laittaa Nokialaisiin tai Contiin sitä 700 ekee. No en halua siten mitään Kiinan ihmeitäkään alle laittaa.

Onko kokemusta Nexen WinSpiken nastarenkaista pakuihin, siis sillä C-merkinnällä. Löysin tällaiset:
https://ostarenkaat.com/16-tuumaa/216110308-nexen-winspike-lt-225-65r16-112-110r.html

Kierros noita ois kohtuullisempi kuin merkkirinkulat. Rengas vissiin koreasta, ehkä kuitenkin siitä eteläisemmästä. Onko kokemuksia? Pärjääkö noilla talvessa?

3

161

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sunnykitkat

      Katohan tuolta vannetukun sivuilta kunnon kumit pakuun!

    • NokiaRussia

      Kerroppas minulle kuin varmaan monille muillekkin miksi Kiinalaiset renkaat olisivat sen huonommat jo lähtökohtaisesti kuin vaikka Koreassa,Indonesiassa,Espanjassa tai vaikka Suomessa valmistetut?
      Kumipuu kasvaa siellä missä kasvaa ja samaa kumiraaka-ainetta tai vaikka kierrätettyäkin käyttävät rengastehtaat eikä niiden maantieteellisellä sijainnilla mitään merkitystä ole,suunnittelu vaikuttaa ehkä enempikin kuin kumimassan seokset ja koska nekin tuntuvat muuttuvan eri erien välillä niin mikä on lopputulos?
      Testeissä on huomioitava että ko renkaat on sen erän kumimassasta ja siihen autoon passelia kokoa olevat(eri kokoiset ja eri merkkisessä autossa ei välttämättä käyttäydy samoin),puhumattakaan että keliolosuhteet oltava identtiset testiajankohtaan ja kuskina ammattilainen joka tietää etukäteen testaavansa renkaita eli hän valmistautuu suoritukseensa ja voi uusia niitä jolloin paras tulos huomioidaan.
      Voiko normaaliliikenteessä tehdä näin,ei voi.
      Tehdäänhän autojakin ympäri maailman ja saman merkkisiäkin kasataan monissa kokoonpanotehtaissa eikä asiakas tiedä missä se on tehty vaikka merkki olisi Saksalainen niin auto saatettu tehdä vaikka Turkissa,niin se toimii rengaspuolellakin jossa tunnettu merkki voi olla tehty jos missä ja samalla linjalla kuin monet muutkin vähempi ja enempi tunnetut merkit.
      Itsellä ollut "testivoittajia"ja niitä hengenvaarallisiksi julistettuja,on ollut uutta alla-puolikuntoista ja vaihtokunnossa olevaa eri merkkistä mitä milloinkin autossa kiinni ollut mutta kaikilla olen pärjännyt kun ajan järkevin nopeuksin ennakoiden ja enempi ohjeena pitäisin että kun pintaa piisaa ja nastarenkaissa nastoja niin hyvin menee.
      Esimerkkinä Kiinalaiset Sunnyt oli minusta todella hyvät tai sitten aiemmat renkaani olivat vielä kurjempia mutta tykkäsin kumminkin,ei pompottaneet,hiljaiset ja järeä kuvio hyvin nastoin.
      Muotopuolet eli pompottavat kumit eri juttu mutta niitä on hinnasta riippuen sattumanvaraisesti valitettavasti yhäkin sillointällöin.
      Toisiin malleihin sopii ajettavuuden kannalta toiset paremmin,esim urakäyttäytyminen mutta menee jo hifistelyksi kokeilla eri renkaita eestaas vaihdellen jolloin ostat hinnan ja saatavuuden perusteella ellei pakko olla testivoittaja ..joka voi tietty vaihdella eri lehtien välillä saati seuraavana talvena jolloin sinun kumit voikin olla jo keskikastissa...

    • Gislavedmies

      Justiinsa noin kuin tuo edellinen kirjoittaa.
      Itellä ollut kans jos jonninmoista kumia,yhteinen nimittäjä ollut musta ja pyöreä muoto,kaikilla pärjännyt kun tiedostanut olosuhteet ja ettei maailman parhaat kumit ehkä alla.
      Jokainen voittajarengas on muutaman tankillisen jälkeen jo käytetty,ominaisuudet samaten.
      Luonnollisesti jos rahaa on tai joku muu maksaa niin siitä vaan,kalleimmat merkkirenkaat alle niin takuulla pärjää oivasti.
      Testivoittajat todellakin muuttuu vuosittain jolloin moisilla jos haluaa aina ajaa joutuu kumit vaihtaa joka vuosi mutta sehän ei minun ongelma ja TM kehoittaakin vaihtamaan pikkasenkin kuluneet hetikohta uusiin,ominaisuudet on kuulemma kadonneet jo puoliuusissakin.
      Saattaapi olla myynninedistystäkin ilmassa mutta taatusti ei kestävää kehitystä moinen touhu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3010
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2184
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1594
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1057
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe