Turvapaikanhakijat ei rättipäitä

kateellisia_vain

Monesti rasistit ja natsit sanovat turvapaikanhakijoita, esimerkiksi Irakista tulleita rättipääksi. Tuo on halventavaa, eikä pidä paikkaansa.

Metrossa ja muualla helsingin keskustassa näkee päivittäin näitä turvapaikanhakijoita. Heillä on uusinta huutoa olevat trendikkäät vaatteet, hieman ehkä muodista jo poistunut ananaskampaus, joka öljyttynä kiiltää hienosti sävy sävyyn kuiiluvien mustien silmien kanssa. IPhone X kuuluu perus settiin.

Eli rasistit ja natsit, peskää suunne. Suomessa olevat vihervasemmiston edustajat rasta hiuksineen ja sateenkaari huiveineen on enemmän rättipäitä.

9

270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pallopää_ja_hame

      Kyllä kunnon talepaanilla on rätti pallona pään ympärillä, beigen värinen mekko päällä, eikä ollenkaan vaatteita alla. Jalassa on jotkut läpsyttimet. Siinä on paljon enemmän asennetta kuin kiinalaisissa sekundaräteissä joita ei voi edes pestä kun ne ei kestä sitä.

    • villaisetPallit

      Juu,onhan niitä parempiakin nimityksiä. Kamelikuskit, taikka "kamelin-purijat".

    • LöpöTöpöjaHöpö

      Metrossa ja muualla helsingin keskustassa näkee päivittäin näitä turvapaikanhakijoita. Helsingissä siivottiin koko kaupunki rantojen miehistä kun meillä oli jotain kansainvälisiä tapahtumia ettei ulkomaalaiset saa huonoa kuvaa maamme elintasosta. Nykyään soppajonon ihmiset pukeutuvat ihan tavallisesti yrittämättä mitenkään erottua ympäristöstä. Ei kovin modernisti kuitenkaan. Aloittajalle sanoisin ettei kaikki ulkomaalaiset ole mainitsimiasi henkilöitä. Meillä on myös paperittomia turisteja, jotka elävät ihan paksusti.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Shemagh
      Shemagh, oikealta nimeltään keffiyeh (arab. كوفية, kūfīyä‎) on perinteinen arabialainen päähine, neliön muotoinen, usein puuvillasta valmistettu huivi, joka yleensä sidotaan päähän erilaisilla tavoilla. Muistakaa että käytäntö on ehkä sanellut sian lihan syönninkin kuumassa ilmastossa.

      Aina kun alkuperäiskansoja esitellään niin heistä tehdään jotenkin vanhanaikaisen oloisia ja näköisiä. Eipä ole paljon ohjelmia missä esiteltäisiin vaikka Miss Arabia kisat tai Miss Morva tai Miss Udmurtti mittelöt. Venäjällä on paljon modernisti pukeutuvia kielisukulaisiamme joista meille annetaan kuva että he olisivat pelkästään jotain Buranovon mummoja. https://fi.wikipedia.org/wiki/Buranovskije_babuški

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Mordvalaiset

      Terjuhaanit ovat pieni venäläistynyt mordvalaisryhmä Nižni Novgorodin alueella.[5] Terjuhaanit puhuvat nykyisin venäjää, mutta muun muassa lauluissa on edelleen ersäläismordvalaista sanastoa. Terjuhaanien kieli vaihtui venäjään 1700-luvun lopulla ja 1800-luvulla. Myös terjuhaanit käyttävät edelleen ersäläisille tyypillistä kansallispukua.

      Karatait ovat pieni tataarilaistunut mordvalaisryhmä Volgan rannalla Tatarstanissa.[5] Karatait puhuvat tataaria, mutta heidän kielessään on säilynyt jonkin verran myös mordvalaissanastoa. Uskontonaan karatait ovat kuitenkin säilyttäneet ortodoksisuuden. Karatait käyttävät juhlissaan edelleen mordvalaista kansallispukua.

      Mordvalaiset ovat määrältään olleet yksi suurimmista suomalais-ugrilaisista kansoista ja myös yksi suurimmista vähemmistökansoista Venäjällä. Mordvalaisten määrä pysytteli 1800-luvun lopulta 1900-luvun lopulle asti yli miljoonassa. Suurimmillaan se oli 1900-luvun puolivälin paikkeilla, ollen lähes 1,5 miljoonaa. Venäläistyminen on ollut kuitenkin voimakasta 1900-luvun loppupuoliskolla ja niinpä Venäjän vuoden 2002 väestönlaskennan mukaan mordvalaisten määrä oli huvennut alle miljoonan. Neuvostoliiton hajotessa mordvalaisia jäi myös muihin Neuvostoliitosta itsenäistyneisiin valtioihin.

      Merjalaiset (ven. меря, merja, merjaksi merä) on hävinnyt suomensukuinen kansa. Merjalaiset asuivat Keski-Venäjällä, todennäköisesti nykyisillä Jaroslavin, Ivanovon ja Kostroman alueilla, sekä osittain Tverin, Moskovan ja Vladimirin alueella, jossa myös muromalaiset asuivat.

      Muromat eli muromalaiset (ven. Мурома, Muroma) on suomalais-ugrilaista muroman kieltä puhunut kansa, joka asui Oka-joen varrella Keski-Venäjällä. Muromat mainitaan Nestorin kronikassa ruseille veroa maksavana kansana. Useat tutkijat, kuten M. A. Castrén, ovat pitäneet muromia mordvalaisille läheisenä kansana.

      Meštšera eli meštšeralaiset (ven. Меще́ра, Мещёра) ovat Keski-Venäjällä Okan keskijuoksulla asunut suomalais-ugrilaista meštšeran kieltä puhunut muinainen kansanryhmä. 100–1100-luvuilta peräisin olevien arkeologisten löytöjen perusteella meštšeralaisten ja muinaisten mordvalaisten kulttuurit ovat lähellä toisiaan. Suurin osa metšeralaisista venäläistyi 1500-luvulle tultaessa.
      Mišäärit muodostuivat 1000-luvulta lähtien seudulle muuttaneiden turkkilaisten ja suomalais-ugrilaisten kansojen, lähinnä mordvalaisten, vuorovaikutuksen tuloksena. Nimitystä meštšerjakit (ven. мещеряки) on käytetty Baškortostanissa asuvista mišääreistä.
      Nykyään meštšoraksi kutsutaan Okan takana Rjazanin ja Tambovin alueiden pohjoisosissa asuvaa venäläisryhmää, johon suomalais-ugrilaisen alkuperäisväestön uskotaan sulautuneen.

      Volgansuomalaiset ovat Venäjän vähemmistöihin kuuluvia Volga-joen alueella eläviä kansoja. Nykyisistä kansoista volgansuomalaisiin lasketaan marilaiset ja mordvalaiset. Volgansuomalaisia olivat myös kansat jotka sulautuivat venäläisiin, merjalaiset, muromalaiset ja meštšeralaiset.

      Marit eli marilaiset (aikaisemmin tšeremissit, niittymariksi Марий) on volgansuomalainen kansa Venäjällä. Tästä koko idea saikin alkunsa kun olen kerran nähnyt ohjelman jossa valittiin Miss Mari alias Miss Tšeremissi. Kaunis oli voittaja. Tänään hän on jo yli 70 joten pakostakin tulee mieleen Buranovon mummo numero 4. Muistakaa että mummotkin olivat nuoria joskus. Ikärasismi pois ajatuksistanne. Voitte voittaa paljon kun kuuntelette mitä ikäihmisillä on teille sanottavaa. Kyllä se niin on että venäläinen ihminen on sekoitus (molokoktaili) suomalis-ugrilaista, turkkilais-tataaria ja slaavilaista jotka ovat vaihtaneet kielensä venäjäksi niin kuin amerikkalaiset englanniksi ja ranskaksi ja espanjaksi ja portugaliksi. Että silleen

    • apinatkinsyöbanaania

      minä oon jo hirrrrvvveenmonessa sukupolvessa alkuperäskansaa.enkä tunne olevani erilainen.vierailijat on.mikä helvetin banaanikampaus.sese on hieno.mun lähipiirissä jätkät on mulia tai pitkähiuksisia toimesta tai työstä riippuen.ja jos joku rupee banaani kaa leikkimään.sehä on ruokaa.tulee mullekkin sen kertomaan.

    • eikumenoksi

      sitä mäkin oon kiitelly ku tääl ei näy ku meitä.olet jotenki oudollatavalla jälkeenjääny,mut onha se äitis sen sulle selittänyt.mistä johtuu,mut oot varmaan ihan kelvollinen yhteiskuntaan veromarkkas kantamaan.kun meillä on nyt vierailijoita se kassaa köyhyttää.hyvää joulunalusaikaa sinulle ja muista.rauhaa.elä nyt enempää tötsejä polta.

    • jokin_mättää

      Miksi he eivät kunnioita perinteitään, vaan pukeutuvat kuin Kallion hipsterit?

    • pelkään_kaikkia_niitä

      Rätillä tai ilman. Emme voi varmasti tietää, kuka on terroristi, kuka ei.

      • No kyllä sen kiilusilmä ananastukka terroristin pystyy eroittamaan Suomalaisesta kadun tallaajasta. Että silleen.


    • MeollaanSankareita

      Ettekö tajua että Isis on nujerrettu. Terrorismi loppu. Paluumuuttokin voi tulla kysymykseen mutta ajatelkaa mikä rikkaus Suomella nyt on kun Syyriaa ja Irakia aletaan jälleen rakentamaan, niin meillä on kielitaitoisia ihmisiä, joita suomalaiset firmat voivat hyödyntää. Jos ja kun pääsevät töihin suomalaiseen firmaan joka jälleenrakentaa vaikka mitä ja vie sinne tietämyksensä lisäksi ihmisiä jotka hallitsevat suomen lisäksi paikallisen kielen.
      En usko että Isisläisiä päästetään maasta pakolaisiksi. Kyllä heillä tulee olemaan kurjempi kohtalo. Enää ei ole tarve puukottaa mummoja ja mammoja toreilla kun ei ole enää Isistä. En usko että edellinen kirjoittaja tosissaan trollaa ettei tiedä kuka on terroristi.

      pelkään_kaikkia_niitä

      11.12.2017 18:23
      Uusi
      Rätillä tai ilman. Emme voi varmasti tietää, kuka on terroristi, kuka ei.

      (oletko jonkun trollifirman palkkalistoilla? turhaa enää jauhat. Isis is kaput)
      Se jos menet vittuilemaan kadulla jollekin "rättipäälle" vaikka sen ulkonäöstä niin jos se vetää sua turpaan niin omapahan oli syy. Voittehan te porukalla käydä jonkun yksinään liikkuvan "rättipään" päälle käydä, mutta saatteko siita sankarin maineen. Luulen että päinvastoin.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      250
      2266
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1881
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1555
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      132
      1322
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1190
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1145
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      990
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe