Mistä saisin parikymppiä (vinkkejä) ?

viikkotiliin

saisin sillä paljon ruokaa Lidlistä! Kiitos myös mene töihin vinkistä, mutta olen tällä hetkellä tilanteessa, jossa edessäni on uudelleen kouluttautuminen epilepsian vuoksi.

13

1095

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tästä234324243
      • viikkotiliin

        Jos pitäisi valita ostaisinko tuon opuksen vaiko ruokaa, valitsisin safkan! Molempiin tarvitsee rahaa mitä ei nyt ole.


      • petterimatti12321323

        Opuksen ostamalla voi saada lisää rahaa.


      • viikkotiliin
        petterimatti12321323 kirjoitti:

        Opuksen ostamalla voi saada lisää rahaa.

        Joskus haaveilin suurista rikkauksista, mutta nykypäivänä olen vallan onnellinen saadessa sen mitä tarvitsen tullakseni toimeen. Eipä sitä oikeastaan edes muuta kaipaa. Kiitos kuitenkin vinkistäsi.


    • bertilperversson

      Se olisikin hieno tieto jokaiselle, mistä noin vain saisi parikymppiä aina kun sitä tarvitsisi.

    • panteillaruokaaostamaan

      Varmasti saat tuon 20€ kokoon, kun keräät lähialueen roskiksista pantilliset pullot ja tölkit. Liikenneasemat ja markettien roskikset tosi hyviä keräyspaikkoja, joilla pystyy akuutin rahapulan ratkaisemaan.
      Markettien parkkipaikoilla on usein hyvättyjä ostoskärryjä, joihin on jätetty pantti, joskus jopa 2€ kolikko, yleensä kuitenkin ilman panttia olevia, mutta samalla nekin vilkaisee, kun kerää roskiksista pullot ja tölkit.
      Hieman pitkäjännitteisyyttä rahanhankintaan tarvitaan seuraavissa;
      -lähetät ottamasi kuvan johonkin lehteen, jotka maksavat kuvien julkaisuista n. 20€, mitä ajakohtaisempi kuva, sen nopeammin se julkaistaan ja rahat tulee tilille. Rahat ei kuitenkaan tule ihan heti tilille, voi mennä viikkojakin.
      -lähetät kirjoituksen lehteen, jotka julkaisevat lukijoiden kirjoituksia 70 - 100€ palkkiolla. Kirjoituksia julkaistaa ajankohtaisuuden ja tarpeen mukaan, ei siis sovellu akuuttiin rahapulaan, mutta esim. matkakassaa on kiva kartuttaa näillä kirjoituksilla. Ongelmana lisäksi, että netin aikakautena lehdet ovat karsineet näitä kirjoitusten julkaisuja, mutta vielä on joitakin lehtiä, jotka julkaisevat.
      -erilaisilla nettipalstoilla voit myydä sinulle tarpeetonta tavaraa; esim. tori.fi tai huuto.net, roskiksista dyykkaamalla (kun etsii pantillisia pulloja ja tölkkejä) löytyy joskus todellisia aarteita, jotka kannattaa hyödyntää myymällä ne netin kautta. Mitään joutavaa roinaa ei kannata kerätä, mutta jätepaperin joukosta löytynyt kioskikirjallisuuden "helmi" voi olla todella arvokas. Kerran oli joku siivonnut nurkistaan 1000€ arvoiset kirjat, niistä saa helposti jopa antikvariaatista rahaa! (myin itse joitakin aikoja sitten itselle tarpeetonta roinaa 800€ tori.fi)

      • viikkotiliin

        Kiitos hyvistä vinkeistä! Noita pulloja ja tölkkejä pyrin aina keräämään ja kyllähän niistä jokunen euro aina tulee!


      • OnneaTienaamiseen
        viikkotiliin kirjoitti:

        Kiitos hyvistä vinkeistä! Noita pulloja ja tölkkejä pyrin aina keräämään ja kyllähän niistä jokunen euro aina tulee!

        Joo, tuo pullojen ja tölkkien keräys on ainakin aika hyvä tapa tehdä muutama eurokin nopeaa rahaa. Jos ehtii ja jaksaa kiertää, niin kyllä sitä varmasti saa tuon parikymppisen aika piankin kasaan. Varsinkin tällaisina varsinaisina "baari-iltoina ja heti seuraavina aamuina aikaiseen, kun lähtee kierrolle. Eli ke-ilta ja to-aamu sekä perjantai-iltapäivästä sunnuntaihin asti. Noiden aikaisemmin mainittujen paikkojen lisäksi bussipysäkit sekä juottoloiden liepeet on hyviä paikkoja löytää hyvinkin palautustavaraa. Porukka vetää ne viimeiset hörpyt ennen bussiin/baariin menoa ja heittävät töklit pullot niille sijoilleen.
        Itse en ole mikään kovin ahkera kerääjä, mutta ulkoilen muuten suht paljon ja näiltä vakioreiteiltäni löydän lhes tulkoon aina ainakin muutaman tölkin ja pullon. Ja aika usein enempikin. Viikossa noinkin pienellä vaivannäöllä saan tosiaan usemman euron helpolla. Jos tosiaan penkoisi roskikset ym paikat, niin varmasti sais 20-30€ helpostikin viikossa.
        Tietysti jos tohdit niin kerjääminen voi olla yksi aika hyvä tapa saada ruokarahaa. Kymmenenkin ihmistä jos antaa vaikka 50 senttiä, niin on sentäs jo vitonen. Ja jos päivän jaksaa kulkea kerjuulla niin miksei tosiaan saa enempikin. Kannattaa vaan ehkä vaihdella paikkaa suht aktiivisesti, ettei tule ongelmia poliisin kanssa tms. Vaikka ei kai poliisi pidätä tuon takia, mutta voi motkottaa asiasta senkin edestä.
        Niin juu ja aika usein itse ainakin löydän kauppojen pelikoneilta ja pelipisteiltä rahaa myöskin.
        Moni jättää 5- ja 10-senttiset koneelle, kun eivät kelpaa niille eivätkä vissiin viitsi kantaa lompakossa mukanaan, niistäkin tulee aika pian kiva raha kasaan. Ja paras löytö oli muutama viikko sitten erään kaupan veikkauspisteeltä, joku oli unohtanut(?) sinne reilu 4 euroa kolikoita. 2 kahden euron kolikkoa sekä pikkuhiluja.
        Sitten kauppojen kuittiroskikset tuntuvat olevan kultakaivoksia ainakin välillä. Olen monesti löytänyt niistä vitosen tai kympin setelin, mitkä ovat sinne päätyneet kuitin mukana. Kolikoita myös löytyy aika usein. En tosin varta vasten niitä mene penkomaan, mutta aika usein ohimennen saatan pöyhäistä niitä.
        Ja tietysti hitaampaan rahan hankintaan auttaa nuo myyntihommat, jos on mitä myydä tai jos satut olemaan jonkin sortin pelimanni, niin katusoittaminen on kait aika hyvä tapa saada kanssa lompakkoon täytettä.
        Yksi minun ystävä kerää toimivaa ja käyttökelpoista "pienromua", mitä myymällä hän saa kuukaudessa ihan kivan lisän budjettiinsa. Esim. autojen pölykapseleita, mitä löytyy varsinkin renkaidenvaihto-sesonkina aika paljonkin pientareilta, hän kerää ja myy eteen päin.
        Tarvikekapselit 2€/kpl ja merkkikapselit vissiin 3€/kpl ja ne käy aika hyvin kaupan. Kun aika paljon on on näitä, joilta puuttuu juurikin se yksi kapseli autosta ja jotka eivät halua ostaa koko settiä yhden puuttuvan takia, niin ostavat mielellään sen yhden. Vaikka olisi eri sarjaakin.
        Ja tietysti saa lahjoituksinakin joskus jotain tilpehööriä, kuten kirjoja ja vaatteita. Vaatteista kyl ottaa itselleen sopivat talteen omaan käyttöön, mutta muut myy eteenpäin. Kirjat kans lukemisen jälkeen myyntiin.
        Ei ystävä nyt rikastunut ole, mutta tosiaan saa kuulemma kuukaudesta riippuen 100-300 euroa lisätiliä. Hänen varsinainen työtulonsa on jotain 1200€/kk bruttona, joten noihin tuloihin myös on se satkukin jo hyvä lisä.
        Mutta tosiaan, onhan niitä monia tapoja saada aika piankin kaupparahat kasaan.


    • teekuinromanialaiset

      Kerjäämällä saa helpoiten. Ryysyt päälle, pahvimuki käteen ja menoksi. On kokeiltu, päivä rautatieasemalla tuotti yli 70 euroa.

      Ei silti huono juttu kerätä pulloja, kyllä niistä saa myös hyvin, varsinkin jos jonkin viikonlopun konsertin tai juhlan jäljiltä pääsee puistosta keräämään. Nyt talvella vaan huonommin saa pulloja.

      • kerjäämällätienaa

        Kerjääminenkin on taitolaji. Jossain vaiheessa oli muotia olla "soittamassa" jotain venäläistä haitaria asemanedustalla, kävelykadulla tai marketin edustalla jopa joulupukin asuisena näin joulun alla. Tätä tekivät jopa varakkaat eläkeläispapat, Mersu oli parkissa hieman kauempana. Suuret rahat kerätään heti pois ja "siemeneksi" jätetään pienet kolikot. Joku ohikulkeva heittää joskus 20€ setelinkin, se pitää korjata heti pois!
        https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000004837699.html


      • aapiisiijatepoili

        Liikenneasema on aina varma paikka kerätä pantillisia pulloja ja tölkkejä. Meikäläisen lähellä aapiisii ja tepoili, molemmissa monet roskikset ja aina löytyy rahat eväisiin!


    • eraregh

      Kela.fi

    • nuukuuskunniaan

      Luulisi, että joku sukulaisesi tai naapurisi tarvitsisi apua joulusiivouksessa ja maksaisi siitä parikymppiä. Kysäisepä!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5500
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3517
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1642
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1604
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1058
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe