Suora neuvo Putinille

6iu56y

Tuomitse izborskin klubin Suur-Venäjä haihattelu. Se on Venäjänkin etujen vastaista koska se ajaa Venäjän naapurimaita liittymään Natoon. Juuri senhän Venäjä haluaa estää.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Izborskin_klubi

Izborskin klubi on asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa raportteja Venäjän hallituksen käyttöön. Se on kansallismielisten entisten venäläisupseerien, lehtimiesten, kirjailijoiden ja muiden kerho, joka pyrkii palauttamaan Venäjän valtion suuruuden. Klubi ajaa Venäjän imperiumia, Suur-Venäjää[1]. Kerho perustettiin syksyllä 2012. Izborskin klubilaiset neuvovat Venäjän presidentti Vladimir Putinia[2]. Kerho haluaa Venäjän valtakunnan johtoon uusia voimia[3]. Tunnettuja Izborskin klubin jäseniä ovat Alexandr Dugin ja Aleksandr Prohanov.

32

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5u8454e

      http://www.lausti.com/articles/ajantasa/viro.html

      " Noitten tapahtumien historioissa siteerataan usein Vjatšeslav Molotovin saarnaa, jonka Liettuan tyrmistynyt ulkoministeri Vincas Krėvė-Mickevičius sai kuulla Moskovan Kremlissä kesäkuun viimeisen päivän myöhäisenä iltahetkenä tuona kohtalokkaana vuotena 1940. Molotov suositteli kuulijalleen realismia, sillä Liettua ja muut Baltian kansat, ”Suomi mukaan luettuna”, tullaan liittämään neuvostokansojen kunniakkaaseen perheeseen. "

      Neuvostoliiton pyrkimys sovjetisoida Suomi pakotti tietenkin Suomen tukeutumaan Saksaan. Eli NL ampui itseään jalkaan.

    • ujertge

      Venäläisten ajattelua on länsimaalaisen vaikea käsittää. Toinen käsi ei heillä tiedä mitä toinen tekee.

    • 7iu64r

      Pelolla hallitsemisen perinne Venäjällä ehkä selittää tämän . Suur-Venäjä haihattelun kyllä tajutaan huolestuttavan pieniä naapurimaita.

      Mutta mitäs sen on väliä jos pelottelu tehoaa niihin. Suomeenkin se näyttää tehoavan .

    • 56uy34r5

      Itseeni Venäjän pelottelu ei kyllä tehoa. Jos antaa Venäjän pelotella itseään sille ei tule koskaan loppua.

      Äänestän Torvaldsia.

    • SBOSS

      Sekopäisyydelle ei näytä olevan äärtä ei laitaa.....että sopisi jättää neuvot Vladimidille....vaikkapa minun huolekseni.

      • SBOSS

        Siis minä voisin välittää suorat neuvot Vladimirille....lisätietoja....kiitos?


      • jhychyc

        Noo alottajan neuvoilla ei ole mitään painoarvoa näissä isojen herrojen asioissa.


    • ValtapolitiikkaEnsin

      Täysin järjetön neuvo. 1) Miksi ihmeessä Putin tuomitsisi omien sisäpoliittisten päämääriensä ajamiseen tarkoitetun politiikan? 2) Miksi aloittaja luulee että Putinia kiinnostaa Venäjän etu?

      Putinia kiinnostaa vain valta ja dollari. Se miten Venäjällä menee on aivan yksi ja sama - niin kauan kuin em. asiat eivät ole vaarassa.

      Suora neuvo aloittajalle: älä puutu asioihin joita et ymmärrä.

    • 76ui44e5

      "Miksi ihmeessä Putin tuomitsisi omien sisäpoliittisten päämääriensä ajamiseen tarkoitetun politiikan"

      Putin vastustaa Naton laajenemista joten hänen kannattaisi tuomita julkisesti Izborskin klubin höyrypäisimmät unelmat Suur-Venäjästä. Ettei jäisi pientäkään epäilystä että Putin itse olisi samaa mieltä näiden höyrypäiden kanssa.

      http://suomi.fontanka.fi/articles/262/


      Izborskin klubin kokous järjestettiin valtion vierastalolla Malaj Nevka -joen rannalla. Klubin pääaate on Suuren Venäläisen keisarikunnan palauttaminen maailman kartalle. Kokoukseen osallistui myös kaupungin kuvernöörin virkaa tekevä Georgii Poltavtšenko, joka sai kuulla konservatiiviliigan rohkeasta haaveesta keisarikunnasta, joka ulottuu kaikkiin maailman neljään valtamereen.

      Izborskin klubin vaikutusvallasta päättäjäpiireissä kertoo parhaiten kokouksen paikka - valtion vierastalo K-2 Kamennyi saarella Pietarissa.

      Jossain vaiheessa alkoi selvästi tuntua siltä, että koko kokous on siirtynyt ajassa kuvittelemaansa keisarikuntaan, joka ulottuu kaikkien maailman neljän valtamerten rannoille. Tulevan valtion suuruus vastaa kokoukseen osallistujien mielestä venäjän kansan yhteisen sielun suuruutta.

      Lopuksi virkaa tekevä kuvernööri lupasi klubilaisille medianäkyvyyttä Pietarin valtiontelevisiokanavalla sekä lehdissä. Klubin puheenjohtaja Prohanov vastaanotti ehdotuksen kiitollisena.

      • PutinOnPeluri

        "Putin vastustaa Naton laajenemista joten hänen kannattaisi tuomita julkisesti Izborskin klubin höyrypäisimmät unelmat Suur-Venäjästä."

        Naton laajeneminen on hyödyllinen uhkakuva Putinille sillä Naton "vastustaminen" on ennen kaikkea sisäpoliittista peliä. Suur-Venäjästä haaveilu on nationalistisen kansankiihotuksen väline eikä Putinilla ole mitään syytä luopua siitäkään.

        Siinä ei ole mitään hämmästyttävää että Putin kannattaa "Izborskin klubia". Todellisuudessa kyseinen "klubi"nykyisinen asemineen on tietenkin Putinin luomus ja puhuu Putinin äänellä - ei kai se muuten olisi saanut sellaista näkyvyyttä saanut että jopa Suomessa siitä puhutaan.

        Aivan turhaa yrittää keksiä hämäriä motiiveja ja elätellä toiveita nationalismin ja fasismin tuomitsemisesta. Kyse on raa'asta valtapolitiikasta joka tarvitsee elääkseen uhkakuvia ja nationalistista kiihotusta.


    • 56y7u45e

      Asiantuntijat jopa epäilevät että Putin toteuttaisi izborskin klubin neuvoja. Suomessa sellainen tietenkin lisää Venäjä vastaisuutta.

      https://yle.fi/uutiset/3-7184818

      Suomalaisdosentin mukaan nykyisellä Venäjällä valtaa käyttää Izborskin klubi. Klubi on vakinaisesta palveluksesta vetäytyneiden korkeiden venäläisupseerien kerho, joka toimii poliittisen johdon painostusryhmänä.

      He painostavat valtion johtoa palauttamaan Venäjän menneen suuruuden. Heillä on aika suoraviivaisia julkaisuja. Eivät kaihda mitään keinoja.

      Salomaan mukaan on hämmästyttävää, että presidentti Vladimir Putinin politiikka noudattaa niitä nootteja joita Izborskin klubin kenraalit ovat asettaneet.

    • 57uy45

      Suomen ja Naton välillä tehty isäntämaasopimuskin olisi saattanut jäädä tekemättä jos Putin olisi julkisesti tuominnut izborskin klubin Suur-Venäjä hajhattelut.

    • ui4566

      Jos Kremlissä halutaan, ettei Venäjän pienet naapurit hae turvaa Natosta, niin silloin siellä kannattaisi tuomita kaikki Suur-Venäjä haihattelu.

      Mutta venäläisillä on ennenkin ollut taipumus ns.ampua itseään jalkaan.

    • MolotovinMolotusta

      " Noitten tapahtumien historioissa siteerataan usein Vjatšeslav Molotovin saarnaa, jonka Liettuan tyrmistynyt ulkoministeri Vincas Krėvė-Mickevičius sai kuulla Moskovan Kremlissä kesäkuun viimeisen päivän myöhäisenä iltahetkenä tuona kohtalokkaana vuotena 1940. "

      Ja täältä tuon Molotovin saarnan vuorosanat.

      http://www.lituanus.org/1965/65_2_02_KreveMickevicius.html

    • JoBäckman

      Miksi Putin tuomitsisi harmittoman kirjallisuuspiirin?MyösVenäjän luulisi olevan vapaa maa jossa saa esittää erilaisia mielipiteitä,eikö vain natottajankin mielestä?Suomessa saa esittää fasistisia mielipiteitä Venäjästä eikäkä Sauli puutu niihin.

      • MitäHöpiset

        MIksi Sauli puuttuisi, kun Venäjä on fasistinen valtio? Ei kai sitä nyt kukaan kiellä?


      • 67i65y5r

        "Miksi Putin tuomitsisi harmittoman kirjallisuuspiirin?"

        Putin voisi sanoutua irti izborskin klubista jota ei Venäjän ulkopuolella pidetä harmittomana. Sen Suur-Venäjä tavoitteiden takia.

        Sen jälkeen sitä voisi Suomessa pitää harmittomana haihatteluna.


      • AjettelepaNytVähän
        67i65y5r kirjoitti:

        "Miksi Putin tuomitsisi harmittoman kirjallisuuspiirin?"

        Putin voisi sanoutua irti izborskin klubista jota ei Venäjän ulkopuolella pidetä harmittomana. Sen Suur-Venäjä tavoitteiden takia.

        Sen jälkeen sitä voisi Suomessa pitää harmittomana haihatteluna.

        Etkö vieläkään tajua että Putin ajaa kyseisen klubin asiaa sisäpoliittisten syiden takia? Toki Putinilla voi olla myös Suur-Venäjä kuvitelmia, ainakin niin kauan kun ne tukevat hänen vallassapysymistään.

        Ei pidä sekoittaa Venäjän ja Putinin asioita toisiinsa. Putinin oma etu käy aina Venäjän edun edellä. Sillä eihän toki ole Venäjän etu että se on talouspakotteiden kohde, kansainvälinen hylkiö ja läpimätä yksipuolinen rappiotalous? Eikä sekään ole Venäjän etu että Putin on rosvonnut parisataa miljardia taalaa omalta kansaltaan?


      • PölhöRuikkii

        Venäjä ruikkii itseään natsismimmillaan silmiin.

        Antaapa pölhön ruikkia vaan.


    • SBOSS

      Miksi pohdit Venäjän sisäisiä asioita, joista et kuitenkaan ymmärrä otsikkoa enempää?

      • SiksiRommeliSiksi

        Niin kauan kuin fasismi ja kiihkonationalismi pysyvät Venäjän rajojen sisäpuolella ne ovat tietenkin ensisijaisesti venäläisten omia ongelmia. Historia on kuitenkin osoittanut että kyseiset aatteet varsin usein johtavat sotiin ulkovaltojen kanssa.

        Putin tarvitsee vihollisia ja sotaa oman vallassapysymisensä takia.

        Näiden syiden takia Venäjän sisäisiä asioita pitää pohtia Suomessakin.


      • RikasIdiootti

        Venäjä on typeryydellään tehnyt itsestään yhden Euroopan köyhimmistä maista.

        Idiootilta se ei ole tosin erityinen saavutus sekään.


    • JoBäckman

      Hienoa että meillä on Suomessa tällaista toimintaa.Heti kun Suomi juhli täällä satavuotisjuhlaa 6. joulukuuta 2017 Donetskin kansantasavalta avasi täällä virallinen edustaja keskus Suomen pääkaupungissa 9. joulukuuta 2017. Tapahtuma oli hyvin laajasti kuvattu Donetskin, Venäjän ja Ukrainan mediassa. DPR: n edustuskeskuksella on virallinen asema Suomessa syksystä 2016 alkaen, jolloin se rekisteröi Suomen Patentti- ja rekisterihallitus. Ennen tätä kesäkuusta 2014 lähtien Suomen edustaja perustui valtakirjaan Donetskin viranomaisilta. Suomen viranomaisilla ei ole mitään DPR: n edustajaa vastaan, koska Suomella on hyvä perinne tukea tunnustettujen valtioiden edustajia. Aikaisemmin esimerkiksi Itä-Saksassa (GDR) ja Palestiinalla oli toimivat edustajat Helsingissä huolimatta tunnustamisesta. Suomella oli hyvä perinne tukea erityisesti ei-tunnustettuja valtioita. Ei ole yllättävää, että monet niistä suomalaisista, jotka kerran tukivat DDR: ää, tukevat nyt DPR: tä.Suomen viranomaisille DPR: n edustaja on erittäin tyytyväinen Suomen kansainvälisen aseman vahvistamiseen ja Minskin rauhanprosessin tukemiseen. Valitettavasti Suomen ulkoministeriö on tilapäisesti halvaantunut, sillä perussuomalaistenTrue Finns -kokouksen hajottamisen jälkeen ulkoministerin Timo Soinin uusi puolue ( "The Blues")Sinisillä on vain 1% kannatus, sillä Suomen ulkoministeriöllä ei ole todellista mandaattia.

      • Suomen viranomaiset eivät tunnusta Donetskia valtioksi, jolla voisi olla edustusto Suomessa. Bäckman leikkii siis turhaan suurlähettilästä. Aikuinen mies.


      • PutininHöpsö

        Bäckman ei ymmärrä, eikä tule koskaan oppimaankaan.

        Siksi Bäckman on Venäjän ja Putinin höpsö.


    • JoBäckman

      Lisääntyvä kansalaistoiminta Suomessa lisää Donetskin kansanvallan kannatusta Suomessa.DPR edustaja a on järjestänyt turistimatkoja suomalaisille Donbassiin ja matkat jatkuvat vuonna 2018. Myös useita kirjoja julkaistaan ​​suomeksi ja seminaareissa ja konferensseissa, myös pohjoismaisten asiantuntijoiden. Keskuksen tärkein saavutus tähän asti on se, että useimmat suomalaiset tietävät Donetskin kansantasavallan ja hyväksyvät sen olemassaolon. Myös toimittajat kirjoittavat enemmän vastaavasti.

      DPR: n edustaja avasi hyvän ilmapiirin suomalaisten kanssa eri elämänaloilla ja ammateissa ja eri ikäryhmissä. DPR: n ulkoministeri Natalia Nikonorovan luki yleisölle avajaisissa. Nikonorova kirjoitti, että " DPR-edustajakeskuksen avaaminen Suomessa on tullut merkittävä askel kohti DPR: n ja valtionne välisen tiedon, kulttuuristen ja taloudellisten siteiden vahvistamista ." Vastauksena yli 30 suomalaista eri alojen aktivistia allekirjoitti DPR: n ulkoministerin Nikonorovalle kiitollisen kirjeen ja lupasi kehittää suomalais-demokraattisia suhteita kulttuurin, koulutuksen, tiedotuksen, kaupan, matkailun ja muiden alojen suhteen.

      • "Lisääntyvä kansalaistoiminta Suomessa lisää Donetskin kansanvallan kannatusta Suomessa."

        Haha. Ei. Donetskia ei tunnusteta omaksi maakseen Suomessa ikinä. Sehän on pelkkää pelleiyä.


    • y3t53w4

      Monet suomalaiset Venäjä-tutkijat on huolissaan izborskin klubin vaikutuksesta Putiniin. Tuomitsemalla klubin Suur-Venäjä haihattelun Putin voisi poistaa suomalaisten huolen.

      Voitaisiin luottaa siihen ettei Putin pyri laajentamaan Venäjää .

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000835338.html

    • 56u54ert

      Epäilykin Venäjän presidentin samanmielisyydestä izborskin klubin kanssa on Venäjälle haitallinen.

      Putin voisi sen helposti poistaa.

      • HulluPutin

        Ei Putin ymmärrä.

        Ei se tollo vaan jymmärrä.


    • 5u345et
    • i65t6y

      Enemmistö amerikkalaisista on enemmän tai vähemmän valkoisen ylivallan kannattajia ja enemmistö venäläisistä Suur-Venäjän kannattajia.

      Ei niitä presidentin siis kannata suoraan tuomita .

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe