Ulkomaalaisten elättäminen Suomessa on lopetettava

Saapasjalkakassa

Ulkomaalaisten oleilijoiden elättäminen Suomessa pitää lopettaa kokonaan!!!

Heillä on omat maansa, kuten meilläkin, eikä heidän asiansa kuulu meille sen enempää kuin meidän heille. Jos pakolaisia haluaa auttaa, niin se on tehtävä lähellä, koska se on tehokkainta, ongelmattominta ja vain siten voidaan vaikuttaa myös pakolaisuuden syihin, kuten väestöräjöhdykseen.

Pakolaisten ongelmat on hoidettava Euroopan ulkopuolella heidän omissa kulttuureissaan!
Ongelmien ei saa antaa kerääntyä Suomeen ja jäädä meidän ristiksemme. Pakolaisia pitää auttaa lähimmässä turvallisessa paikassa.

Suomalaisten turvallisuus on tärkeämpää kuin maahanpyrkijöiden hyvinvointi, eikä mikään ole niin tärkeää kuin lastemme tulevaisuus - EI MIKÄÄN!!!

——————————————————————————————

Käynnistäkää jo helvatussa normaalit rajatarkastukset ja vierasmaalaisten oleilijoiden käännytykset välittömästi!!!!!!!!

——————————————————————————————

Nykyisessä menossa ei ole enää mitään järkeä kenenkään kannalta. Ongelmat vain pahenevat, väestöräjähdys jatkuu ja oma kotimaamme muuttuu turvattomaksi ja kurjaksi paikaksi elää.

31

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomalaistenpuolustaja

      Ei ennenkään Suomeen voinut tulla ilman passia ja poiskin piti lähteä viimeistään kolmen kuukauden kuluttua rahakkaidenkin turistien.

      Suomi ei voi olla koko maailman sosiaali- ja terveystoimisto! Se on mieletöntä monestakin syystä, eikä vähiten siitä syystä, että Suomi on itsenäinen valtio, jonka ovat perustaneet suomalaiset itselleen ja jälkipolvilleen turvasatamaksi ja hyväksi paikaksi elää. Se ei saa turmeltua.

      Kukaan muu ei puolusta maatamme kuin Suomen oma kansa!

    • jotain.rajaa

      suomen väestö lisääntyy hurjaa vauhtia, tosin matujen toimesta , jotka ilakoiden kuluttavat surutta kelan oven saranoita. :p

      • Jdudt404

        Se on rakennusbuumi ja lisää maahanmuuttobisneksiä nyt ja iänikuisesti!


    • TyötönOletJätettä

      Työttömät kun saataisiin vielä hakemaan töitä väkipakolla tai hakkaamalla. Pistää vihaksi elättää noita loispskiaisia.

      • jotain.rajaa

        Työttömien elättäminen on siis lopetettava.


      • hohoijaa
        jotain.rajaa kirjoitti:

        Työttömien elättäminen on siis lopetettava.

        Samaa mieltä. Työttömien, jotka matkustavat Suomeen paremman elintason toivosta, pitäisi heti joutua töihin. Jos työtön kantasuomalainenkaan ei saa täysin ilmaista täysihoitoa kaikkine terveydenhoitolisineen ja taskurahoineen, niin miksi sitten rajan ylittäneet saavat?


      • roletaari
        hohoijaa kirjoitti:

        Samaa mieltä. Työttömien, jotka matkustavat Suomeen paremman elintason toivosta, pitäisi heti joutua töihin. Jos työtön kantasuomalainenkaan ei saa täysin ilmaista täysihoitoa kaikkine terveydenhoitolisineen ja taskurahoineen, niin miksi sitten rajan ylittäneet saavat?

        Asiaan ohuesti liittyen

        Kun menin omalla kustannuksellani sveduihin 1964 niin ilmoittauduin Tukholman keskustyönvälityksessä jossa parin tunnin kuluttua käteeni lyötiin junalittera Sölvesborgiin.
        Perillä nukuin ensimmäisen yön ok:n olohuoneen sohvalla ja ENSIMMÄISENÄ AAMUNA syyläritehtaalle töihin 9h/pv. Tosin työviikko oli vaIN 5pv.
        Sinä aikana työnantaja oli järjestänyt asunnon vanhan ok:n yläkerrasta josta maksoin täyden vuoran suoraan vuokraisännälle.

        Minusta tämä oli täysin luonnollista. 9h:n työpäivästä erejdyin mainitsemaan, että Suomessa on ollut 8h työaikalaki vuodesta 1918 jolloin ko. svedupomo sanoi, että mene takaisin sinne Suomees!


    • turpaan_vaan

      Suomesta on tullut hallituksen johdolla koko maailman parantaja ja tunkelijoiden sosiaalitoimisto. Rahan tarvetta olisi kotimaassa vaikka millä mitalla mutta ei, hyysätään pakolaisia, ei sillään etteikö pakolaisa voisi auttaa mutta täällä ei ole ensimmäistäkään näkynyt, on kyllä paljon muslimi ukkoja, aika pulskiakin monet ja hyvinvoivan näköisiä, ei ole niille ketkuille pakolaisuus tuttua. Muua minkäs voit, Sipilä joukkoineen ja suvakit haluaa tuhota Suomen.

      • SaaatananSippiläKEPU

        Ahne mätäpaise Sippilä, KEPU, lahjottiin taas.


    • HienostiHoidettu

      Ei Suomi voi olla koko maailman sossu ja terveysasema . Maailmassa on hätää kärsiviä ihmisiä joita olisi voitu auttaa sinne paikanpäälle mutta Sipilä kutsui täysihoitoon nämä : https://www.youtube.com/watch?v=G012G0mG-UQ

      • HienostiHoidettuJoo

        Jep ja YK:n ihmisoikeusjulistus on tehty aikanan siviilien suojelemiseen eikä sotarikollisten ja terroristien piilotteluun toisissa maissa täysihoidossa kuten sen meillä jotkut ovat ymmärtäneet nykyistä presidenttiä myöten.


    • äänestäkääoikein

      Tarja Halonen ja muut punavihreet haluaa lisää elintasosurffaajia Suomeen,, kyllä heidän mielestä veronmaksajilla on varaa elättää kaikki maaliman loiset,,

      • 12tuhon_vuotta

        Punatarjanhan viesti oli, että Putin on kiva kaveri, Medvedev kissaihminen, suomalaiset maamiinat ovat kauheita ja Suomen sosiaalihuolto kuuluu koko maailmalle. Niin ja prideväki on maamme väestön parasta ainesta!


      • LisäänVielä
        12tuhon_vuotta kirjoitti:

        Punatarjanhan viesti oli, että Putin on kiva kaveri, Medvedev kissaihminen, suomalaiset maamiinat ovat kauheita ja Suomen sosiaalihuolto kuuluu koko maailmalle. Niin ja prideväki on maamme väestön parasta ainesta!

        Eikä puhevikoja tarvitse hoitaa. Puheterapiastahan onkin monissa kaupungeissa luovuttu.


    • mikä-maksaa

      Syyriassa ja Irakissa on RAUHA. isis on lyöty jo!

      • iRakitSyyrakit

        Ja isis-paskiaiset surffailevat lintujen tai sopulilaumojen lailla Euroopan maissa loisimassa ja tukia kerjäämässä.


    • Allahuopatossujen

      Tottakai viihtyvät täällä, rahahanat on auki loputtomiin. Hyvä on turvata elämänsä, lähettävät suurimman osan sossu/kelarahoista kotimaahansa, kun palaa takaisin, paska maa, mutta saipahan kunnon korvauksen kärsimyksistään.

      Yksi kun lähtee, kymmenen tulee tilalle. Työtön suomalainen, ajetaan nurkkaan ja viedään kaikki etuudet ellei ota pienipalkkaista työtä, millä ei todellakaan elä täällä sikakalliissa maassa.

    • tässätotuus

      Seuraavissa vaaleissa pitää toimia täysin funktionaalisesti ja rohkeasti. Matuttaja Niinistöltä on vietävä pressanvirka pois. Suomella ei ole enää varaa ylläpitää kantaväestön päälle paskantavaa pressaa eikä hallitusta. Niinistön pitäisi muistaa, että suomalaiset maksavat hänen palkkansa. Kohta se voi Niinistöltä loppua.

    • ryhtiänytsaatana

      Sodan jälkeen suomalaiset miehet purkivat merimiinoja , työ oli vaarallista ja moni menetti henkensä. Työhön lähtiessään merelle ei heille ollut antaa evääksi kuin pala leipää ja pari voinappia. Ruoka oli säännösteltyä kaikesta oli pulaa. Näitä oleskelijoita kuunnellaan ruuasta vaikka syövät 3-4 kertaa päivässä.

    • Yx-äänestäjä

      Suomi tulkitsee kansainvälisiä sopimuksia oman väestönsä kannalta haitallisesti. Maksáisi kuulema muutama kymmentä miljoonaa per vuosi laittaa rajatarkastukset länsirajalle. Saa minun puolestani maksaakin. Systeemi rahoittaa itsensä sillä, kun matujen tulo estetään.

      • Hyötysuhde

        Jos kymmenellä miljoonalla vuodessa estettäisiin miljardin vahinko/vuosi.


    • tolkkuaprkle

      KELA tekee kaikkensa saadakseen jakaa suomalaisten verorahoja maahamme laittomasti tulleille ja laittomasti maahamme piiloutuneille. KELA mainostaa monilla maailmankielillä sosiaalietuisuuksien hakemista, opastaa lomakkeiden täyttämisessä. Samaan aikaan jos jonkinlaiset hyväntekeväisyys tapahtumat kerjäävät rahaa verotaakkansa alla olevalta kantaväestöltä, soita, soita, lahjoita, lahjoita, tue, tue niin saat niin hyvän mielen! Karseaa joulun nimissä jatkuvaa kerjäämistä. Miksi KELA ei lahjoita verorahojamme lasten sairaaloille, tutkimustyöhön, kalliiden sairaalatekniikoiden hankintaan, kun sillä näyttää olevan varaa jaella verorahojamme ties minne ja ties keille maailman rikkaimmilta alueilta tuleville lisääntymisroboteille.

    • poiuytl

      Haha, eri tahot olivat paheksuneen Romanian vankilaoloja ja korruptiota. Romanian ratkaisu: päästettiin vankilasta tuhansia murhaajia, ryöstäjiä, pedofiileja vapaaksi.
      Kannattaa ehkä niitä kerjäläisiä vähän kierrellä kauempaa jatkossa.
      Lähde: Aftonbladet

      • todettavaon

        Kerronpa tässä pienen tositarinan: Nainen joka oli tehnyt jo vuosia työtä Suomessa muutti sitten Yhdysvaltoihin. Vuosien päästä hän halusi tulla takaisin kotimaahansa, kun oli jo iäkäs ja olisi tarvinnut hoitoa. Asia e ikuitenkaan onnistunut valtavan byrokratian takia.
        Kuitenkin nyt Suomeen saa tulla jo valmiiksi työkyvyttömiä ja jopa mielisairaita ulkolaisia henkilöitä veronmaksajien elätettäväksi ja ties kuinka monen sukupolven kustannettavaksi, koska valtionvelkaa joudutaan luonnollisesti kasvattamaan heidänkin takia. Maailma ei pelastu sillä, että pannaan ahtaalle veroa maksavat kansalaiset ja lisäksi pilataan yhteiskunrauha lopullisesti.


    • liianvähänmania

      2600 nettoeuroa on kuulema liian vähän rahaa jota he saavat (lähde: mtv3txt)

    • jfklsdfksdfösfks

      Tämä invaasio on osa EUn liittovaltio suunnitelmaa, jossa haittamaahanmuutto on ahneen suurpääoman yksi keino ansaita lisää, Liittovaltio takaisi sen että kansa ei pääsisi enää laittamaan kapuloita (siis päättämään asioista) pienen eliitin rattaisiin. Mm, siksi vastustan molempia, maahantunkeutujia eli matuja ja EUn liittovaltiota.

      Miksi pitäisi kasvaa koko ajan? Suurin ilmastonmuutoksen hyväksi tehty teko on jarruttaa syntyvyyttä ja kasvua. Toisin kuin eliitti tekee, hamuaa Suomeen kulttuuriltaan ja uskonnoltaan riitaisaa, naisia alistavaa rotua, joka tuskin tänne sopeutuu, kuten Ruotsista voimme päätellä.

      Mikäli jollain on edelleen harhakuvitelmia hädänalaisista autettavista, he voivat kysyä itseltään, koska esim. Kokoomus on välittänyt vähempiosaisista, ei koskaan, jos niistä ei ole taloudellista hyötyä, (muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta).

      Olen itse entinen Kokoomuksen äänestäjä, työssäkäyvä, perheellinen veronmaksaja. Enkä todellakaan venäjämielinen, pitää mainita, koska tuntuu olevan harhaluulo, että kaikki nykypolitiikkaa ovat venäjämielisiä. Olen päättänyt äänestää Laura Huhtasaarta, hän on tolkun Nainen.

      Pidän mm Sveitsin mallista jota Laurakin kannattaa; "Huhtasaari katsoo, että kansalla pitäisi olla oikeus äänestää eduskunnan päätös kumoon, jos se niin haluaa. Esimerkiksi hän nostaa eduskunnan päätöksen sallia Fortumin sähkönsiirron ulkoistus Carunalle.

      –Jos eduskunta tekee vaikka tällaisen päätöksen kuin Caruna, mikä oli äärimmäisen epäonnistunut päätös, niin siitä olisi kansa voinut suuttua, ja kun tietyn verran kerätään nimiä, niin silloin se asia tulee kansan päätettäväksi. Ja se äänestys on silloin sitova, Huhtasaari kertoo."

    • jfdslfösfds

      Keskiluokka on enemmistö. Valitettavasti Suomessa vaan eivät tajua mikä on kenenkin etu, ovat median vietävissä. Sveitsissä, Itä-vallassa, Unkarissa, Puolassa, Briteissä ja USAssa keskiluokka on ollut hereillä ja poliitikot vastuuntuntoisia.

    • ioki9i9i90

      Usa mallia, teltat vaan kaduille..

    • HullutIdiootit2018

      Suomessa vieläkin Eureoopan parhaat tuet, kaikki maksetaan, ja viikkorahaa päälle muka. .
      Hullun Hommaa.
      Kusjpäiden hommaa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1947
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1669
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      15
      1618
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1517
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1475
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1357
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      650
      1271
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      17
      1203
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      10
      1158
    Aihe