pienessä kylässä paljon riippuvuuksia

daleemmer

Aika paljon tuommoisessa pikkuisessa maalaiskylässä on huume ja alkoholiriippuvaisia. Laurel ja Kerry ovat alkoholisteja. Jai ja Nell ja lasken tähän vielä Hollynkin vaikkei enää sarjassa olekaan ovat kaikki narkkareita . Sitten vielä Rhona kolmiolääkeriippuvainen. Tarkkaan en tiedä englannin maakylämenosta, mutta luulisi, että narkkarit yleensä asuisivat kaupungin vuokrataloissa eikä maalla.

19

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kansantautina_hölmöys

      joo ja jokainen nai ristiin rastiin kenen kanssa tahansa, ei väliä, riittää kun on kaksijalkainen tai mene ja tiedä, voivathan ne Moiran lehmilaumassakin käydä. Tappajia, varkaita tai kidnappaajia löytyy joka talosta. Joka perheestä löytyy vakavasti sairas tyyppi, eikä loputkaan kovinkaan tervejärkisiltä vaikuta. On vähän kuin joku sisäsiittoinen porukka olisi lyöty yhteen.
      Nyt nämä nuorisorikolliset siihen päälle. Itse en menisi ikimaailmassa moiseen kylään asumaan.

      • syrjäkylältä

        Sellastahan tuossa sarjassa nykyisin on,menny mauttomaksi ja mennyt maku koko sarjasta!


    • tajraSVT

      Rhonan lääkkeenottaminen ulostullessa oli nolo esitys. Ulosmennessä paniikissa laukusta... Luulisi ottavan lääkkeet yksin sisällä (ja veden kanssa), jos ei halua muiden tietävän. Kohtaus oli tehty siksi, että jää lääkkeidenottamisesta kii...

    • Hohhoijaaaa

      Jotkut jaksaa aina ihmetellä. Eivät näköjään ymmärrä miten tv sarjat tehdään.

      • Nebukadneessar

        Kerro meille, miten TV-sarjat tehdään.


      • pppppppppppppppp
        Nebukadneessar kirjoitti:

        Kerro meille, miten TV-sarjat tehdään.

        Itsestäänselvyyksiä, ei sellaisia tule kysyä.


      • batmani
        pppppppppppppppp kirjoitti:

        Itsestäänselvyyksiä, ei sellaisia tule kysyä.

        Vastauksesi ovat näköjään kaikki ihan persuksista


      • ppppppppppppppppp
        batmani kirjoitti:

        Vastauksesi ovat näköjään kaikki ihan persuksista

        Ei : )


    • kansantautina_hölmöys

      voi hyvä hohhoijakkaa. Nämä nykysarjat on tehty ihmisille joilla ei ole omaa elämää.
      Ulkomaisissa sarjoissa pääosassa on väkivalta, seksi, väkivalta ja seksi. Aivan luokattoman huonoa soopaa tulee tuutin täydeltä, kanavia on mutta ei mitään katsottavaa. Eilen käänsin kanavaa siinä vaiheessa kun Rhonan pillerit levisivät pitkin pihaa. Siis niin kökösti ja mielikuvituksettomasti tehty kohtaus ettei mitään rajaa. Ja tosi huonosti näytelty myös.

      Suomalaiset ohjelmatkin on pilattu totaalisesti. Jos kyseessä on puheohjelma, puheen päälle vedetään tyhjänpäiväistä musasaastetta sen verran kovalla volyymillä, ettei sanoista enää saa selvää. Siis mitä ideaa on tehdä puheohjelma, jos se puhe peitetään kuulumattomiin! Haloo.
      Jos tuottajalla ei ole varaa palkata pimputtajaa tietokoneella äänisaastetta tekemään, niin sitten pistetään muutama ihminen "kilpailemaan" keskenään milloin mistäkin = lue huutamaan toistensa päälle ja pitämään helvetinmoista älämölöä.
      Esim Uutisvuoto, oli erittäin hyvä ohjelma ennen Saanilaa, nippa nappa välttävä Saanilan kuvioihin tulon jälkeen, nyt on niin luokattoman huono, ettei viittä minuuttia pidempään pysty katsomaan.

      Nykyään televisio pysyy auki koko ohjelman ajan vain silloin kun sieltä tulee tanskalainen maajussi ja Arto Nyberg show.

      Viimeksi yritin katsoa Holman maahanmuuttajia. Siinä vaiheessa kun näyttelijä teki ruokaa tapaamaan menneille ihmisille pikkukalsareissaan ja hipelöi samalla pikkuveitikkaansa, niin huokaus sentään, oi aikoja, oi tapoja, sen piti olla ilmeisesti joku hulvaton huumorikohtaus.
      Oikeastiko joku maksaa siitä, että kaveri menee tuhansien kilometrien päähän vieraisille ihmisten luokse penistään kopeloimaan.

      • ppppppppppppppppppppppp

        Suomalaiset ohjelmat ovat kaameita, ja Uutisvuoto malliesimerkki luokattomuudesta. Itse asiassa nyt hirvittävän Saanilan lähdön jälkeen se on hieman parantunut, alapäähuumorin hieman vähennyttyä.

        Tämä johtuu samasta syystä, mistä ahdistelukohutkin: Suomen viihdeteollisuus on hävyttömän pieni ja sisäsiittoinen.


    • Emmestiina

      Näiden mielipiteiden jälkeen kuuluu kirjoittaa vastamielenilmaus, jossa sanotaan, että haloo - tämä on vain tv-viihdettä, ei muuta. Sulje masiina, jos et jaksa. Sehän ratkaisee koko ongelman!

      Se on niin helppoa tämä arvostelu. Voin yhtyä kaikkiin näihin mielipiteisiin, ja yhdynkin. Luulin, että Holma olisi tehnyt sarjastaan mukavan ja kotoisen, kuten Selin aikoinaan, kun kierteli maailmalla. Aluksi Holma selvisikin ihan hyvin, esim. Australiassa sen kokin huushollissa ja jokin muukin jakso oli ihan kelvollinen. Mutta jos ei löydy oikein mitään kerrottavaa, niin sitten leikitään alastonta kokkia, kuten sanottu.

      Emmerdalea ei oikein millään jaksa, kun kukaan ei tunnu olevan aito ihminen, vaan on esitettävä jotain muuta ja salattava totuus.

      • Astor21

        Kun nyt se Antti Holma tuli puheeksi... Hän on monipuolisesti lahjakas ja hyvännäköinen kaveri mutta valitettavasti ei tunnu olevan "sinut" oman seksuaalisuuteen kanssa, kun se pulpahtelee yhtä mittaa esiin ihan asiattomissakin yhteyksissä. Tästä syystä en jaksanut seurata hänen ohjelmaansa. Siinä olisi pitänyt olla pääosassa se kulloinenkin ulkomailla asuja eikä Antti ja Antin seksuaalinen identiteetti...!


      • pppppppppppppppppp
        Astor21 kirjoitti:

        Kun nyt se Antti Holma tuli puheeksi... Hän on monipuolisesti lahjakas ja hyvännäköinen kaveri mutta valitettavasti ei tunnu olevan "sinut" oman seksuaalisuuteen kanssa, kun se pulpahtelee yhtä mittaa esiin ihan asiattomissakin yhteyksissä. Tästä syystä en jaksanut seurata hänen ohjelmaansa. Siinä olisi pitänyt olla pääosassa se kulloinenkin ulkomailla asuja eikä Antti ja Antin seksuaalinen identiteetti...!

        Pidän Antti Holmasta todella paljon ja hän on mielestäni Komea Mies, mutta olen hieman samaa ajatellut, alussa pidin juuri siitä, että hän tehnyt numeroa seksuaalisuudestaan, oli vain hyvä koomikko ja juontaja. Nyttemmin kun hänestä on tullut kuuluisampi, jotenkin tuntuu samalta, että ei ihan rauhallinen itsensä kanssa. Toisaaltahan se on tavallista viihde-esiintyjien kanssa, ja monella ajaa eteenpäin tekemään uusia asioita, mutta tyytyväiseksi elämäänhän siitä ei tule.


      • eieieieieieiei

        Kuvitteleeko Mtv että Emmerdalea katsoja kiinnostaa jonkun hokija hömppä pellen matkustellut. Selinkin kävi tapaamassa vain omanlaisiaan.


      • ppppppppppppppppp
        eieieieieieiei kirjoitti:

        Kuvitteleeko Mtv että Emmerdalea katsoja kiinnostaa jonkun hokija hömppä pellen matkustellut. Selinkin kävi tapaamassa vain omanlaisiaan.

        Mitä tarkoittaa 'omanlaisiaan'?


    • vissiinnormaalia

      Aika moni joutuu vankilaan pikkukylän porukasta.

    • Faversham

      YLE:n lauantai-iltojen brittidekkareissakin on se epäuskottava piirre, että useimmissa ollaan muutaman sadan asukkaan pikkukaupungeissa, joissa on yksi pub, mutta aina niissä tapetaan useita henkilöitä per jakso.

      • Midmurhat

        Useita per jakso


    • ärsyä

      Ja nämä hahmot ketkä ovat muka äitejä sarjassa Emmerdal...kukaan ei koskaan hoida itse niitä,äipät elää impulsiivisesti hetkestä toiseen ja menevät mukaan ihan millo vaan ja minne,,,kakarat eivät näy arjessa eikä äipät välitäkään niistä paitsi Dinglen perheessä jopa näkee kakarat vanhemmillaan. Ja joka pettämisestä akka sikiää paksuksi ihmeellisesti vaikka olisi omakin puoliso ollunna jo pidempään,,,on ne pettäjäkumppanit aika epeleitä kyvyissään-Ei käsikirjoittajan kannata kuvata hahmoa äidiksi jos ei ole koskaan lapsensa kanssa arjessa ja näytetä että ei aina saa lasta hoitoon ja olisi normaalia olla rauhassa lapsen kera himassa tai liikeellä,,,mut äipät ehtii joka mutkassa just kuuntelem,aan jonkun riitoja tai salaisuuksia kohtauksissa,,,,eakä epäloogista ...sarja n äiti hahamot ovat ihan epäuskottavia,teinitasoisia hömppiä ja lapsellisia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe