Attendo sopimus?

PäättäjäEVP

Mikä on tämän sopimuksen merkitys?Kävin itsekin lukemassa 9.10.valtuuston pöytäkirjan ja tämän sopimus kohdan.Siinä lukee aivan selvästi että jos" kuntayhtymä keskittää lääkäripalvelut Kauhavan alueelle sitoutuu Attendo toimittamaan lääkärin Lappajärvelle vuosina 2018-2019"!
Mitä kunnan johto vastaa tähän,onko kukaan kysynyt?Jos sopimus olisi aito eihän meillä olisi mitään tarvetta erota 2N:stä.
Muistelen vain ettei se yhteistyö Alajärven kanssa niin kovin auvoista ole ollut että miten se nyt sitten yht*äkkiä olisi muuttunut,ettei vain kävisi niin että kun lähtee sutta pakoon niin tulee karhu vastaan.
Jos järvipohjanmaan suunnassa ei olekaan kivaa niin ottaako 2N meidät vielä takaisin?Onko meillä mitään neuvottelu valttia käsissä kun Alajärviset tietää meidän asetelmat,he voivat määritellä ehdot millä meidät hyväksytään,normaalisti näitä neuvotteluja käydään kuukausi tolkulla ja nyt aikaa pari viikkoa,josta joulunpyhät syövät leijonan osan!!
Aikamoista riskipeliä!

46

1158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Asiaaasiaa

      Röntkenlaitteien kanssa kaksineuvoisella ole mitään tekemistä. Se on sairaanhoitopiirin toimintaa ja siitä päättää sairaanhoitopiiri.

      • kisdtrhs

        Joo päättää asiasta siten, miten sinne päin asia esitetään.


      • mjuio

        Onko aloittajalla sisäpiirin tietoa tai tuttuja Attendossa kun näin tarkasti osasit ennustaa tulevan?


    • takaisinvanhaan

      sitä sutta lähdettiin pakoon kauhavalle ja karhuhan sieltä vastaan tuli , paremmat ehdot oli jo silloin aikoinaan järvipohjanmaalla , mutta väkisin vietiin kauhavalle no nyt on siinä mielessä sama mihin menee huonompaan suuntaan ei voi mennä kuin mitä on kaksineuvoinen nyt.

    • jjjjjjjjjjjk

      joulu painaa päälle,juuh

    • Lähtiä

      Tämäkin päättyy Lappajärven kannalta huonosti!

    • sittävaa

      Ei kun rohkeasti vaan taas sataa seinään.Hip hi ja huraa.
      Ootteko valopäät lukeneet Takalan kirjoitusta päivän Ilkasta,siinä oli koottuna Lappajärven hulluttelut Sote kuvioissa,tollahan pääsee jo johonkin ennätysten kirjaan.

    • Attendonlupauksesta

      "Attendo Oy sitoutuu järjestämään terveyskeskuspalvelut lääkärin vastaanottoineen Lappajärvellä 1.1.2020, lukien mikäli maakunta ei palveluja järjestä. Tämän velvoitteen laiminlyönnistä määrätään sopimuksessa huomattava sanktio."

      "Sopimus sisältää myös Attendon LUPAUKSEN lääkäripalvelujen hoitamisesta Lappajärvellä vuosina 2018-2018...."

      Miten meni, noin niinku omasta mielestä?
      Eli Attendo voi luvata lääkärin 2018-2019 mutta sanktiot vasta vuodesta 2020? Onko kiinteistöt jo myyty Attendolle? Kepu pettää aina!

    • korjausedelliseen

      "Sopimus sisältää myös Attendon LUPAUKSEN lääkäripalvelujen hoitamisesta Lappajärvellä vuosina 2018-2019...."

      • lähhoitsu

        Miksi tätä lupausta ei lunasteta?


      • Näillämennäännyt

        Koska Kaksineuvoinen


    • Däpäduu

      Lappajärvellä ei ole Alajärven kanssa mitään neuvottelu mahdollisuutta! Joutuu tyytymään Alajärven sanelemiin ehtoihi! Lappajärvi luuli että kiristämällä ja uhkailulla eroamisella saadaan Kaksineuvonen taipumaa, mutta miten kävi! Voi mitkä pellet johtaa Lappajärveä!

      • kmnvdtyu

        Alajärvellä on uudet ihmiset sosiaali- ja terveydenhuollon johdossa. Ei liene kovin monimutkaista neuvotella yhteistyökuvioista.
        Hyvin on Alajärven valmistautunut tuleviin muutoksiin. terveyskeskus saneerattu huippukuntoon. Ei muuta, kun neuvotteluja!


    • Tiedon

      Lappajärveä tullaan rahastamaan Alajärven taholta! Lappajärven päättäjät on nyt hypännyt liian suuriin saappaisiin!

      • pitääollaperusteet

        Ei rahasta, kun sotekin painaa päälle, kauhava ainakin on rahastanut kunnan talouden alas.


      • silläviisiin

        Eikös kunnan johto ole valmis pistämään vielä enemmän rahaa pöytään,sitä tuntuu olevan.
        Sama johto ajoi kivitippuun härkäpäisesti Vokkia.Kiville meni sekin


    • Däpäduu

      Lappajärvellä ei ole enää viisautta kuin vanhoissa naisissa! Ymmärtäisivät päättäjät kuunnella niitä!

      • valinnanvapauss

        Mitäs kaksneuvosen taholta on luvattu Lappajärvelle? Lappajärvi olisi tullut vastaan maksamalla koko ostolääkärin palkan!! Miksi se ei käynyt kaksneuvoselle?
        Jotakinhan tässä on takana sellaista, mitä tavallinen veronmaksaja ei tiedä.
        Onko Kantakauhavalla niin suuri hätä palvelujensa säilyttämiseksi, että näin täytyy toimia?
        Se on päivänselvää ettei hyvässä maineessa Pohjanmaalla laajasti toimiva Härmämedi jää toiseksi, kun soten peruspalveluja Kauhavan seudulla järjestetään. Miten siihen voi kroonisesta lääkäripulasta kärsivä kaksneuvonen vastata? Ei mitenkään!


      • alasajoa

        juurikin näin miksi ihmeessä kaksineuvoinen näin soten kynnyksellä alkaa ajamaan alas lapajärven ja evijärven terveyskeskuksia ensin lääkäri pois ja sitten kesän mittaan vuodeosasto siirtyy kauhavalle , ihan on oikea ratkaisu suunnata alajärven suuntaan


    • Syytteeseen

      Vastuuseen pitäisi saada nämä jotka Lappajärveä Alajärveen ajaa!

      • höpö__höpö

        miksi ihmeessä , sinne mennään missä palvelut pelaa ja eiköhän tuossa ole koko valtuusto takana


    • Däpäduu

      Lestaatiolaiset ovat ne ketkä Kaksineuvoisesta pois haluavat!

    • tosionttarina

      Kauhavan rolli täällä palstalla kirjoittelle valeita ,ei kauhavaisia kumarrella jatkuvasti.

      • ihmeellistävatulointia

        Mitähän evijärveläisille on luvattu, kun uutisoinnin mukaan jatkavat kaksneuvoisessa?
        Luulenpa, että on luvattu, että lääkäripalvelut jatkuu!?


    • Justus123456

      Valtuusto päätti sitten yksimielisesti erota kaksineuvoisesta.

      • lappajärvenhyväpäätös

        Erittäin viisas ratkaisu! Voidaan puhua, että nyt vasta päästään vuosien jälkeen kehittämään Lappajärven sosiaali-ja terveyspalveluja.
        Jo loppu kaksneuvosen sanelupolitiikka.
        Aivan oikein, että tuollaiselle n autoritääriselle johtamiselle tehdään loppu! Ei voi edes myötähäpeää tuntea lappajärveläistä kuntayhtymän johtavaa lääkäriä kohtaan. Toisaalta, jos ei ole minkäänlaista johtamiskoulutusta taustalla ja karismaa, ei voi parempaan pystyä.
        On lääkäreitä, joista on johtajiksi ja on lääkäreitä, joista ei ole johtajiksi. He useimmiten ymmärtävät itse sen, eivätkä hakeudu johtajiksi.


    • Alajärveläinen

      Nyt alkoi Lappajärveläisten alamäki! Tapamme tuletta tuntemaan!

      • bai.bai

        no niin kauhavan rolli se jatkaa täällä aina vaan


    • Vanha.erkki

      Tammikuu jo yli puolen välin ja ei lääkäriä meillä,eikö pitäisi jo Attendoa muistuttaa lupauksestaan?Sopparis selkeästi lukee että lupaavat toimittaa lääkärin jos 2N keskittää lääkäripalvelut Kauhavan alueelle!
      Mielestäni tässä on kysymys sopimus rikkomuksesta!Tästäkin vois mainita JärviseudunSanomien ja Ilkan toimitukseen niin Voisivat tehdä painostus jutun Attendoa kohtaan.

    • ratijonmukaan

      Ratijossa sano jotta attento saanu kilipalijan,myynti laitettu jäihi.

      • kilpailuonalkanut

        No varmaan on kilpailijoita. Kovat suunnitelmat ja varustelut on menossa joka kunnassa yksityisten yritysten tahoilta. Niistä ei vain puhuta.
        Joku yritys on ainakin kiinnostunut Kivitipusta. Lääkärikeskus, hoivapalveluja, yksityistä kotisairaanhoitoa. Huhuja liikkuu monenlaisia


    • Jalmarinmatti

      Ja sekoilu jatkuu ja jatkuu....

    • Ghklöikf

      Mikäli kilpaileva tarjous pitää paikkansa niin aivan oikea päätös katsoa, onko ne kuinka lähellä toisiaan. Pari kuukautta sinne tänne ei ole mitään verrattuna seövittämättömään kilpailutilanteeseen

      Kaksineuvoinen ei päästä ulkopuolista lääkäriä nähtävästi tänä vuona Lappajärven tkn tiloihin, joten lienee parempi keskittyä tulevaan. Julkiset palvelut Alajärven suuntaan ja täydennykset yritys puolelta

    • Voihanvitalis

      Eikös ratiossa sanottu syyksi tuon uuden kilpailijan tulon meidän meheville markkinoille,keskeytykseksi Attendon sopimuksen loppuunsaattamiselle.Taittiin siinä mainita jotain hintaerimielisyydestä TK hinnasta,eikös se pitänyt olla valmiina sopimuksena jo viimevuoden puolella,valtuustoa myöten siunattu,vai onko kuntalaisilta jäänyt jotain oleellista huomaamatta.
      Uusia toimioita löytyy pörssiyhtiöistä isoa ja pientä,pian saamme lukea lehdestä kunnan johdon ilmoituksen uudesta sopimuksesta,luulisin.
      Mutta,mutta,eikös meidän pitänyt neuvotella Alajärven/Vimpelin kanssa yhteisestä kuntayhtymästä vuodeksi,kunnes Sote saapuu ,missäs se nyt on,sekoilu saa uusia ulottavaisuuksia.
      Tämähän alkaa muistuttaa kesäistä komediaa Halkosaaren lavalla,paitsi nyt ollaan vakavien asioitten äärellä.
      Ei oikein enää pysy kärryillä näissä käänteissä,mitähän ensiviikolla?

      • Sulaahulluutta

        Miksi ihmeessä edes pitäisi neuvotella Alajärven tai Kauhavan kanssa jos joku yksityinen on tulossa Toimimaan Lappajärvellä?

        Alajärven terveyskeskus on Alajärvellä ja Kauhavan Kauhavalla, ei heillä ole mitään intressiä toimia Lappajärvellä!


    • Kjhfub

      Vitaliksella menee asiat sekaisin. Alajärven neuvottelut menee eteenpäin omana prosessina ja Attendo kauppa (tai joku muu) on omansa.

      Attendo kauppa on valtuuston hyväksymä, mutta kauppakirjojen lopullisessa viilaamisessa on nyt viivytystä ilmeisesti molempien sopijaosapuolten taholta. Kun näyttää ettei 2n ole tälle vuodelle sujuva lääkäriyhteistyöhön, taitaa olla järkevää katsella kilpaileva tarjous läpi rauhassa.

      Vartialan komedioihin varmaan sopii mukaan, jos tuntuu ettei pysy kärryillä

      • Voihanvitalis

        Eihän vain viila olisi tylsynyt ahkerassa viilaamisessa,aika mielenkiintoiselta kuulostaa jos valtuusto hyväksyy kaupan jonka yksityiskohtia ei ole sovittu.
        Näyttää ainakin tuo hintapolitiikka jätetty avoimeksi viilarien hoidettavaksi,näyttää lastu lentävän ,on oltu pakotettuja kutsumaan lisää viilareita paikalle.
        Toivottavasti noitten uusien viilareitten palkka-ja hintapolitiikka laitetaan paperille ennen sen viemistä valtuustolle,eihän tässä loputtomasti voida viilailla,tulee vuosi 20 tuossa tuokiossa.
        Kai joku on vaivautunut kysymään Alajärveltä,mitä mieltä he ovat viilareista,voisi jopa edesauttaa neuvotteluilmapiiriä.
        Tälläinen vaivoin kärryillä pysyvä ihmettelee"Alajärven neuvottelut omanaa,Attendon tai joku muu omanaan"kuinka monen kanssa me oikein neuvotellaan.
        Täytyypä kilauttaa Vartialalle,on varmaankin kiinnostava aihe seuraavaksi kesäksi ja viilareille
        Vip katsomo jopa aitio.


      • Eikö-lupaus-päde

        Miten on neuvottelut edenneet?Kävin aamulla TK:s eikä vieläkään lääkäristä tietoakaan.Mikä oli tämä Attendon lupaus lääkäristä?


      • vastaanottoaokoja
        Eikö-lupaus-päde kirjoitti:

        Miten on neuvottelut edenneet?Kävin aamulla TK:s eikä vieläkään lääkäristä tietoakaan.Mikä oli tämä Attendon lupaus lääkäristä?

        Ei lääkäri maleksi siellä, vaan tulee tilauksesta.


    • Hklkgdagj

      Eihän sellaiset lupaukset päde, joita ei ole vielä edes allekirjoitettu.

      Eikä lääkäri taida tulla sen jälkeenkään, koska kaksineuvoisella papu nenässä ja isännöi vielä kuluvan vuoden tk:ta.

      • Lääkärit eivät varmaankaan kovin mielellään lähde noin riitaisaan pesään kuuntelemaan potilaiden valitusta tästä ja sairaudestaan. Tarvittaisiin melkoinen syrjäseutulisä, että sinne ylipäätään saataisiin pysyvä lääkäri.


    • VANHAERKKl

      Noo,mitenkäs Attendo soppari tulee totetumaan nyt kun Attendo myy jollekin toiselle osapuolelle osan toiminnoistaan?Eipä taia paljonkaan sitoa/velvoittaa uutta toimijaa nämä allekirjoittamattomat harjoitelmat!
      Kyllä nyt tais käydä niin että sitä sai mitä tilaa,harmittaa kuntalaisten puolesta ihan oikeasti tämä uhoaminen!

      • peruspalvelutyksityisten

        Attendo myy suomalaiselle yritykselle toimintaansa. Rahat jää näin Suomeen.
        Sosiaali- ja terveyspuolen yrityskauppoja tehdään kovaan tahtiin. Attendo osti Toholammin tk:n ja siellä yksityistetään kaikki peruspalvelut ja näin ne säilyvät paikkakunnalla ja lisää palveluja luvattu.


    • oliyt

      No mites se Attendo soppari toteutuu,ei vaan lääkäriä näy?

      • eikannatasairastella

        Lomakausi, nyt ei sairastella.


    • päinp

      Kylänviisat osaa hoitaa kaikki asiat päin p.....

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe