Wanha lieksalainen toivottaa

rauhaisaa vuoden loppua ja onnekasta vuotta 2018 kaikille palstan kirjoittajille la lukijoille Pielisen rannalta.

33

231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvää uutta vuotta ja tätä aloitusta ei nyt poisteta täältä.

      • Juipel

        Sinä siis olet poistojen taustalla


      • en.ymmärrä.syytä

        Miksi Uuninpankko poistit hyvän joulun toivotukset. Oliko se oma ideasi vai pomojesi käsky.


      • en.ymmärrä.syytä kirjoitti:

        Miksi Uuninpankko poistit hyvän joulun toivotukset. Oliko se oma ideasi vai pomojesi käsky.

        En poistattanut wanhanlieksalaisen joulutoivotuksia. Tykkäsin siitä peukutuksella ja harmitti kun se poistettiin. Siksi nimenomaan toivoin että tätä ei poisteta täältä.


    • Hyvää uutta vuotta!Oletko varma ettei poisteta?

    • Kiitos sitä samaa kaikille joilla on juuret siellä.

    • muistelua

      Kiitos samoin Wanha ja muutkin sinisellä musteella nimimerkkinsä kirjoittavat. Hyvät vuodenvaihteet (ja vaihdevuodet) myös meille lyijykynämiehille ja -naisille.

    • Sitä samaa toivotan minäkin Teille kaikille.

      Kovin tekee mieleni kommentoida tuota Uuninpankkon wastausta. Siitä kun tuli hieman ns. palauteetta. Mielestäni sen voi ymmärtää ainakin kolmella eri tavalla. Kaikissa kolmessa tavassa ymmärtää se, on yhteistä, että ei se ole ainakaan pahansuopa. Ei ainakaan sellaiseksi tarkoitettu.

      Ensin voisin ajatella, että ”ja tätä aloitusta ei nyt poisteta täältä” on epäsuora t o i v o m u s palstan ylläpidolle. Tällöin hän ei täysin tiedä vielä poistetaanko vai ei.
      Toiseksi se voisi olla suora l u p a u s, jolloin tietyt väittämät pitäisivät paikkansa. Myös se, että ei poisteta.
      Kolmanneksi tuon esille että hän u s k o o, tai tietää palstavalvojien olevan sen verran viisastuneita ja erheistään oppineita, että ottavat asiansa ja tekonsa tarkempaan harkintaan.

      Miten vain, toivottavasti tällä keskustelun tyylilajilla saavuttaisimme myös tällä palstalla miellyttävämmän ilmapiirin tulevana vuonna 2018. Muistaen myös että 2018 on 100 vuotta siitä kun sodittiin verisesti keskenämme. Ei ole syytä toistaa virheitään, edes pienimmässä mittakaavassa.

      Onnea myös tälle palstalle, ajatuksillenne ja mitä täällä kirjoitatte ensi vuonna.

      • Se oli siis toivomus sille henkilölle jonka ilmianto-sormi on herkässä jos tarpeettomat poistot johtuvat tästä, ja toivomus myös ylläpidolle jos ylläpito lukee ketjut läpi ennen poistoa. Miten minä voisin poistaa täältä mitään tai päättää että jotain ei poisteta koska en ole ylläpitäjä?


      • Uuninpankko kirjoitti:

        Se oli siis toivomus sille henkilölle jonka ilmianto-sormi on herkässä jos tarpeettomat poistot johtuvat tästä, ja toivomus myös ylläpidolle jos ylläpito lukee ketjut läpi ennen poistoa. Miten minä voisin poistaa täältä mitään tai päättää että jotain ei poisteta koska en ole ylläpitäjä?

        Kiitos vastauksestasi. Aina kannattaa toivoa hyviä ja oikeamielisiä asioita tapahtuvaksi.


    • Palstan valvojien yllättävät asiallisten kirjoitusten poistot saavat kirjoittajissa aikaan varovaisuutta. Se vähentää keskustelupalstan aloitusten ja viestien määrää. Se ei liene kuitenkaan S24:n perimmäinen tavoite.

      Minä harkitsen pitäväni taukoa viime päivinä kokemani poistosuman takia. Laiton kuitenkin rohkeasti varovaisen uudenvuoden tervehdyksen, vaikka joulutervehdykseni saivat lähdöt hyvin nopeasti palstalta. Toistaiseksi aloitukseni näyttää säilyneen jo varsin pitkään. Kokeeksi kopioin palstalle myös lyhyen Kevätniemen sahan historiikin seuratakseni valvojien toimintaa.

      Olen lukenut Suomi24 säännöt ja noudatan niitä kaikissa aloituksissani ja viesteissäni. Palstan asiallisia kirjoituksia kohtaan suoritetut poistot aiheuttavat palstan tason laskemista ja kiinnostuksen vähenemistä. Toivon valvojille asiallista ja tasapuolista suhtautumista kirjoituksiin. Tämä ei ole ainoa keskustelupalsta Suomessa eikä myöskään paras.

      • Tuohon loppuosaan minäkin tartun.

        Kuvitteleekohan Suomi24:n omistajat, että tänne kirjoitetaan aina vaan, vaikka kuinka kirjoittajia nöyryytetään.
        Minä ainakin olen jo vaihtanut kirjoituspaikkaani.

        Tulin vielä vilkaisemaan onko mitään niitä Hyvän Joulun toivotuksia palautettu, mutta ei.
        Jos asiakirjoitukset loppuu, niin todellakin palstan taso laskee, ja sitä myöten myös lukijamäärät.
        Taitaa loppua myös mainostajat, ettei jää jäljelle muuta kuin deittimainokset.

        Aion käydä enää hyvin harvoin, korkeintaan sen verran, että nimimerkkini säilyy.
        Ja nyt menen saunaan!


    • muistelua

      "Se on meitin tämmösten miesten, niin sun niinkun munkin...Sano aikonaan Leppäsen Preeti. Vain osuvasti kiteytit sanomasi, kommenttisi viimeisessä lauseessa. Olishan se kuitenkin toivottavva, että tämä palsta säilysi siedettävänä. Täältä, kun löytyy ne mielenkiintoiset, ja samanhenkiset keskustelukumppanit.

    • kello.kalle

      Ihmeellistä tämä on saanut olla jo 26 tuntia minuutilleen eikä ole vielä poistettu.

      • Nyt ei ole kenelläkään enää varaa epäviisaasti poistaa.
        Sen jälkeen olisi vain epäuskottavuutta suurempaa.

        Toisaalta ei tässä siitä ole kyse. Uskottavuus ei ole poistoissa, ei niiden määrässä, vaan meidän kaikkien ymmärryksen tahdossa. Se on uskottavampaa. Uskottavampaa olisi antaa kaiken olla. Se olisi todellista sananvapautta.

        Minä kestän sen kyllä, siis jos kaiken antaisi olla, poistattamatta. Herkkähipiät haluavat poistaa tutkivan rehellisenkin. Luonnossa raatokin jää mätänemään. Löytää joskus jonkun raadon, aito kulkija. Paha, mutta ei ymmärrykselle liian paha.


      • Ja todella harmittaa se, että murresanojen runsas valtakunta on em. syistä kadonnut!
        Joillakin väärämielisillä on se käsite väärä, että ei kuuluisi Lieksan palstalle. Totta kai kuuluu.

        Yksi nuorikin muistaakseni oli ihastunutmurresanoista. Voi olla, että olen hartaissani suurissa, mutta en tuskinkaan ihan väärässä. Minun kanssani toki saa, kerallani voi, keskustella s a n a l l a. Nyt en ole siitä kovin pahoillani. Paholaiseksi en ryhdy, vaikka osaankin nyt kirjoittaa jo neljällä sormella kahden sijasta. Ja nopeuskin on muuttunut. Enää ei pätkän kirjoitteluun mene kuin vartti;) Ei ehkä sitäkään. Olisin todella pahoillani, jos antaisitte sarvet, pirun, päähäni kasvaa.

        Ensi vuosi olkoon kuin Seijan.
        https://www.youtube.com/watch?v=eTElyWaFJ4E


    • tarve.mikä.tarve
    • Herra Jumala. Aina ei toivokaan riitä elämän koukeroihin. Huvittuneena totesin, että hieman eritavalla muotoiltu toivotukseni vuodelle 2018 poistettiin. Nyt viimein uskon, mitä tämä höpsötys ja hassuttelu ovat tällä palstalla. Minäkin olen lukenut säännöt. Väitän tietäväni miten prosessi etenee, jos ryhdyn pahalle päälle, yltiömäisen vaikeaksi. En, sitä en toki tee.

      Lakiasioissa olen sen verran valveutunut, että osaan hoidattaa ne hyvällä toimistolla, itse aktiivisesti kaiken totuuden kertoen, siitä mitään poisjättämäkättä, tai lisäämättä. Puhekielen ja kirjoituksen osittainen koukeroisuus on keskinkertaisessa hallussani. Olen suomalainen.
      No, säännöissä on kohta, ”muille vahingollista materiaalia”, ja loukkaavaa...jne. Pärkkele. Vapiskaa jos ei joutuin löydy perusteita tälle paskamaiselle, puistattavalle poistattelulle.
      Olen käynyt oikeutta kalliisti yli vuodenkin. Käräjille en helpolla lähde. Joku tolkku kuitenkin. Voitin sen pitkän vedon.

      Sen verran vielä, että täällä on asiaakin. Joku tätä palstaa nyt kuitenkin pissittää.
      Poistettu toivotus on tallessa. Voin sen laittaa uudestaan heti tähän ketjuun sen havaittuani, jos joku toivoo. En ole tonttu, ennen 2018 joulukuuta.
      • Markkinoida tai mainostaa tuotteita tai palveluita ilman Suomi24:n lupaa
      Tuohon tietenkin voisi aina tarttua You Tube videossa. Hyvä on.

      Hyvät Naiset ja Herrat. Ylänappi kiinni! Eipäs aiheuteta siten seksuaalista häirintää! Älä kohta katso oikealle, älä vasemmalle. Siellähän on kohta jotain häirintää;) Saattaa joku tulla päälle. Vaikka karhu;) Tiekarhu, verokarhu, oikea karhu;) Voi meitä. Ja voidelkaa vaan lisää tätä aikaa. Huvittaa ja mietityttää.
      Sähkömiehiä jumala varjelkoon nyt.

      PS. https://keskustelu.suomi24.fi/t/14790309/lieksa-palstan-sisalto
      Tempasin sinne. Kohta punnerran muualle;)

    • Runouden-ystävä

      Parempaa Uutta Vuotta 2018 kaikille ihmisille! Erityishuomio nimimerkille "Katuvankka", hänen kirjoittamistaan loistavista ja innostavista teksteistään.

      • Nyt tuntuu, kuin tupsussani olisi yllytyshupsuutta.

        Ei joustaan kenenkään kannata löysästi jännittää. Nuoli on kuin virta. Osuma nuolen kuin energian tuotto. Ei pesu lumella, ei luonnon tykkylumella, tykilläkään, meitä lumin nujerra. Harmi jos on heikkoja. Puita tai muita olkoon. Olkoon vahva meidän runkomme.

        Kaikella kunnioituksella heitä kohtaan jotka nytkin sähköä yrittävät talouksiin Karjalaan saada parhaansa mukaan. Ymmärtäkää, auttakaa. Myös uusavuttomia, mistä tahansa heitä havaitsettekin.
        PS. Uusavuttomuutta on havaittavissa nykyisin vakavasti, vakavissa paikoissa;) Jopa kaiken maailman palstoilla.


    • suurhassuttaja

      Muistatkos Riskisaaren;)

      Pielinen ei ole jäätynyt. En sen yli pääse, en verkottamaan, en samoin kulkemaan suksien kuin ennen, Juukakin on talven pehmeän kaukana, näin lämpimillä. Oi kelkka.
      Missä ovat oikeat pakkaset? Pekkaset ovat vielä pitämättä. Tammi ja helmi toivon tuo? Hymyilkää Pielisen molemmin puolin. On se joskus vielä jäässä.
      Ja kun jää saa. Saattaa sulaakin pois. Yleensä ajallaan;)

      Ei se paha ole. Se aikansa kantaa kutakin tavoillaan. Antaa luonnon ymmärtäjälle tarpeensa.
      En jaksa kohta ajassani nyt;) siis jaksan ainakin kasi viikkoa;)


      https://www.youtube.com/watch?v=POgwlQixa2c

      • hymyhuulen.tuntija

    • vanhentuvasheriffi

      Muistellaan vanhoja uuden alkaessa, nuorten taipumisten taipuessa:

      Olen herkkä leipuri ja tohdin hiertää taikinan vaikka härkinöillä;)
      Taikinointia.

      No johan on ihme ja kumma. Muutama asiallinen teksti on taas poistettu. Toivottavasti asialla on ollut se tekoäly. Jos aito mode, niin on perusteltua syytä kyseistää ammattitaito. Minä nuorena miehenä kävin kysymässä neuvoa esimiehiltä jos olin epävarma tehtäväkuvauksesta.

      Ainoa peruste jolla katson kirjoitukseni voidun poistaa, että sen olisi pitänyt olla vaalikeskustelupalstalla. Olisi pitänyt laittaa siihen se ”kunnaksi valitaan Lieksa”, niin olisi sekin Lieksan asia ehto täyttynyt. Menee jo saivarteluksi.

      Sanalla ”hehkeä” tarkoitin sisäistä kauneutta ja oikeamielisiä kannanottoja aloituksessa. Eikös naisille olisi syytä olla kohtelias?

      Ylösvedosta ja muusta isoista liikenteestä toivoisin enempää ammattitaitoa.
      Moro, jos on köyhää..

      Pika-aamu ei ole koskaan paha. Kun, on hyvällä päällä. Se on teistä itsestänne kiinni, miten otatte. Minä olen aina positiivisella tavalla olotilassani, huoneessani. Toivoen, että en teitä tulevassakaan pahasti järkytä;)

      PS. GPS ja Jeep, uskokaa vain osittain niihin.

      • nainenonheikompi

        Palstan sensuroija on nainen.

        MIes valvojana ja jälki olisi toisen tasoista.


    • nomisekava
    • Hyvää ammun avausta teille kaikille.

      Ei pidä paikkaansa, että nainen on heikompi. Jos näin olisi, vierelläni ei olisi naista, joka, sama, on kestänyt minua, yli neljäkymmentä vuotta.

      Sielu on sekä naisella, että miehellä. Toki eritehtävän eri sielun on. Molemmilla yksi ääni toisilleen huutaa, tai toistaan rakastaa. Puolitiehen ehtineiden kera on helppoa taisto ottaa sanoin. Kypsemmän kera se on mielenkiintoista ja oikean haastetta. Patti aina hävettää. Poisto on kuin patti. Täällä. Ei saa häväistä sääntöjä, minkään hyvän pelin. Toisaalla patti on kasvua monin tavoin.

      Patittomilla on kyky tunnustaa häviönsä. Matit kumppanin kera aiheuttavat keskinkertaista kasvun henkistä hyminää. Kuningattarissamme on aina suurin apu.

      https://www.youtube.com/watch?v=wp8tn9l8rz4



    • Lystihavukka
    • saulin.muistan
    • Mukavaa muistelua. Sinä vanha olet Wiisas. Minä olen kaiken teidän osallenne aika. Siivilläni.
      Siipeni sulat tosin hieman kuluneet;)
      Kamuttaja on erikoisen oivaltava.
      Katuvankka jotain sellaista, että on jäävättävää.
      Saulilla on silmät auki;)

      https://www.youtube.com/watch?v=4c6BIRhAoH8

      • Täällä sitä vain jatketaan oloa vielä muutama tunti tätä vuotta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      29
      2085
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      173
      1508
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1465
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      108
      1199
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1169
    6. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      904
    7. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      870
    8. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      775
    9. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      277
      734
    10. Oletko mustasukkainen luonne?

      Tai ylipäätään millaisia tunteita herättää, jos kaivattuasi liehittelee joku muu tai hän deittailee jonkun muun kanssa?
      Ikävä
      80
      695
    Aihe