Nyt meillä menee hyvin

tutkivajournalistikko

Mitä jos uskoisimme tänne kirjoittavaa foliopipopäätä joka sanoo ettei Palmea koskaan tapettu. Tulisiko vallankumous jos hän onkin oikeassa.

30

175

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tanjademm

      Ei vihapuhe mitään aiheuta. Palmestakin puhutaan kaikenlaista. tuo on lainattu alla olevasta ketjusta. Hyvä väite kuitenkin.

      Vihapuhe aiheutti 1918 sisällissodan

      ererdf

      26.12.2017 10:32

      Hajonneen kansakunnan tapaan työväenlehdissä ja porvarien lehdissä nähtiin kaikki paha vastapuolella.
      Äärimmäisellä vihapuheella kerrottiin työväenlehdissä siitä, mitä kaikkea pahaa suojeluskunnat olivat tehneet, ja vastaavasti porvarillisissa lehdissä kerrottiin, mitä kaikkea pahaa työväenkaartit olivat puuhanneet.

      http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3780056/Vuoden 1917 loppu oli sekasortoinen Suomessa ruoka uhkasi loppua ja vakivaltaisuudet levisivat

      Muistakaa tämä, te vihapuhujat, sotaa ette kai sentään halua.

      • Kjeptz

        Saako totta puhua?


    • realistine

      Oikeassahan se foliopipari on. Kattokaa sitä verilätäköä. Se on maalia.

      • EivätKunnioitaPalmea

        Eikä Palmen hautakivessä ollut edes nimeä kun sen lopulta löysin, kulunut likainen ja hoitamaton.


    • realistine
    • MuistaMotiivikuva

      Tuossa linkissä alla (klikkaa) on kuva tuosta verilätäköstä joka näyttää ihan maalilta (koita löytää lähikuva). Bostonin maraton kuvissa näkyy ihan selvästi että tekoverta oltiin käytetty, mutta miten se liittyy Palmeen kun aikaakin niiden tapahtumien välillä oli kulunut niin kauheesti, että luulis lavastajien saaneen jostain muusta idean moiseen. Pariisin Charlie Hebdon-iskuun (jossa poliisia muka ammutaan) ei ollut siihen pitkäkään aikaväliä.
      Nuo jatkumot, joista ei Suomen terrorismin tutkijoista puhu kuin Leena Malkki, on A ja Å koko hommassa, mutta hän pitää niitä oikeesti tapahtuneina. Paavo Palkki taas ei. Paavo Palkki ei ole kouluja käynyt, mutta seurannut terrorismia Palmen murhasta lähtien. Hän toi jopa ensimmäisenä (tai hänen käyttämät toiset nimimerkit) idean siitä, ettei Palmea koskaan edes tapettu.
      Suomensin tuosta linkistä alkusanat. Siinä sanotaan, että moni uskoo motiivikuvan, joka on sekava löytyvän Palmen työhön liittyvistä asioista. Kukaan ei uskalla edes ajatella että veri on tekoverta.

      Kirjoittanut viktorveritas 3. maaliskuuta 2016
      Palmen murha: labyrintissä, osa 4
      https://inviktorveritas.wordpress.com/2016/03/03/palmemordet-inuti-labyrinten-del-4/
      Jäljellä on vieläkin jäljellä paljon jälkiä, mitä seurata tai enemminkin ne on vinkkejä kuin jälkiä, mutta en voi ottaa huomioon kaikkia. Niillä on vaihteleva "diffuusi" (hajanainen, jäsentymätön, epäselvä, epätarkka) motiivikuva. on olemassa Bofors-juttu jolla on asekaupan kanssa tekemistä, sitten löytyy entisen Jugoslavian Ustaan liike, CIA: n, KGB: n, Chilen turvallisuuspalvelut, Israelin turvallisuuspalvelu, Stasi jne. Palme oli mukana monissa kansainvälisissä kysymyksissä, joten motiivin on löydyttävä sieltä, uskovat monet. Jos veri ei ole aitoa on motiivikin muualla.

      Turun puukotuksen jälkeen on terrorismin suhteen ääni kellossa muuttunut ja ilmapiiri kiristynyt. En heti muista (tv:sta) ulkonäöltä Parosta, mutta hän ehdottaa poiliisivaltioon siirtymistä.

      Sotatieteen tohtori ja terrorismin tutkija Antti Parosen mielestä Suomella pitää olla kyky tarvittaessa ratsioiden, voimankäytön ja voimannäytön kautta torjua terrorismin uhkaa. Paronen sanoo, että suomalaisten on pystyttävä tunnustamaan, että terroriteot ovat tekijöiden näkökulmasta sotaa Suomea kohtaan. (ei yksi puukottaja sotaa saa aikaseksi ja nythän Isis on lyöty - kiitos Putinin) (eikä Isis edes hyväksynyt Turun puukottajaa riveihinsä ja miehen mielentilaa vain tutkitaan)

    • MuistaVeritaas

      Viktorveritas jatkaa:
      I hörnet vid Dekorima tror man att mördaren inväntade Palme. Sedan flydde han in i mörkret. Kvar på platsen är en blodfläck. Jakten på mördaren har pågått i 30 år.
      Kulmauksessa Dekorima-liikkeen luona uskotaan murhaajan odottaneen Palmea. Sitten hän pakenee yön pimeyteen. Paikan päälle jää veriläikkä. Murhaajan taka-ajo on kestänyt 30 vuotta (kohta 32 vuotta)
      Se kuinka murhaaja tiesi olla paikalla (nyt puhumme siitä että murha oikeasti tapahtui) on kolme versiota.
      Versio yksi: Murhaaja seurasi Palme pariskuntaa murhapaikalle.
      Versio kaksi: Murhaajia oli useita eri paikoissa ja he keskustelivat toistensa kanssa radiopuhelimilla (talkie-walkie). Kännyköitä ei ollut käytössä vielä tuolloin. Tekniikka niitä varten jo oli ja oli sitä muutakin tekniikkaa jo tuolloin yllinkyllin josta ei kansalle kerrota.
      Versio kolme: Mies sattuu sattumalta paikalle ja vetää aseen esiin ja ampuu. Silloinhan se olisi tappo vaikka heti alusta alettiin puhumaan murhasta. Jaaa, det är mord på Sveavägen, oli nuo kuuluisat sanat joilla asia ilmoitettiin hälyytyskeskukseen. Narisevalla äänellä: Jaa'a, det år mord på Sveavägen.
      Jos lähdet uskomaan (et erityisemmin tutkimaan) niin mihin versioon uskot muuttaa syyllisten löytämisen mahdollisuudet. Tuo sattumalta paikalle osunut mies olisi kai sitten tuo kestoepäilty Pettersson. Tietenkin Pettersson sopii ensimmäiseenkin versioon eli olisi seurannut pariskuntaa murhapaikalle, mutta nähnyt kuitenkin heidät sattumalta menevän elokuviin ja sillä välin tuo (Pettersson) olisi hommannut aseen. Motiivia Petterssonilta ei saatu tivattua koskaan vaikka kännipäiten kuulema olisi myöntänytkin murhanneensa Palmen. Hän oli saanut vuoden näyttelijä koulutuksen sillä vuoden jälkeen tuo lensi teatterikoulusta huumeiden takia. Aika hyvin näytteli mitä sitten näyttelikään. Mitä hän oikeastaan näytteli? Syytöntä, syyllistä, epäiltyä vai eräänlaisen rikokse uhria. Rikoksesta epäiltykin on jossain mielessä uhri ja jos asiaa ei korjata eli epäilys jää jos vaikka ei voida tuomita näytön puutteesta, niin epäilty uhriutuu vain enemmän. Tännekin kirjoittajat helposti syyttävät ketä tahansa ja mistä tahansa itse ollen puhdas pulmunen.

      Late_Lapista1 kirjoitti
      28.2.2017 7:22
      Ruotsin poliisi Palmen ampui!
      Late Lapista. SSSS Ry!

      Ti3mo kirjoitti
      28.2.2017 7:25
      Ehkä se tekikin vaan itsemurhan kun huomas että siitä on tulossa suvakki?
      Eli: Ruåtsin viimenen mies jolla oli munat!



      halla-ahomuuttaakaiken kirjoitti
      28.2.2017 7:42
      Selvitin murhan vielä aika nopeasti,
      suomalainen ilotyttö näki murhaajan juoksevan Tunnelgatanin mäkeä portaita ylös ja myöhemmin ilmeni että Pettersonin tunteva kaveri oli kusella kopin takana portaiden alapäässä ja näki juoksijan.
      Petterssonin kyttyräniska-asennon ja kummallinen ison miehen lumimieskävelyn tunnistaa jokainen ja tämä ystävä oli aivan varma että kyse ei ollut Petterssonista.
      Myöhemmin ilmeni, että Lisbeth Palme, vaimo siis,
      joka ei nänyt OLLENKAAN ampujaa vaan ryntäsi hoivaamaan Palmea maahan
      ja ampuja oli heidän selkäpuolellaan takana.
      Lisbeth keksi tarinan Pettersonista. Oli varmaankiin liian kova pala todeta että matut tappoivat.
      Kurdit kostivat, kun Palme eväsi heidän johtajiltaan viisumeita, PKK-järjestö.

      Moni on sitä mieltä ettei se ollut Pettersson mutta luulevat sen olleen jonkun toisen. Ette te osaa tai uskalla ajatella ettei Palmea koskaan murhattu. Se on vaikea uskoa mutta niin se vaan on.

      Toi veritas tossa Viktorin nimessä on latinaa. Se lausutaan veritaas mutta se ei taaskaan ole verta vaan se on totuus suomeksi.

    • VinossaVeriTaas

      Jäljellä on vieläkin paljon jälkiä, mitä seurata tai enemminkin ne on vinkkejä kuin jälkiä, sanoi Vihtori Veritaas joka on ruotsinlatinaksi Viktorveritas. Nyt en puhu taas verestä. Verestäisin muistianne miksi ihmisiä pidätettiin kuulusteluihin.
      Det finns fortfarande mängder med spår kvar, eller egentligen mer tips än spår.
      Spår (spora on raitsikka) on ennemminkin raide kuin joku jalanjälki tässä tapauksessa. Raide tai linja jota seurataan jotta päästäisiin jonnekin. Useimmiten sylttytehtaalle. https://fi.wikipedia.org/wiki/Tattarisuon_tapaus
      ”Johtavatko jäljet sylttytehtaaseen?” Hokema oli vilkkaassa käytössä poliittisissa pakinoissa ja eduskunnassa. Vähitellen sen sävy keveni, ja sylttytehdas alkoi merkitä ylimalkaan jonkin hämäränä olleen asian alkulähdettä. Monen vinkin alkulähde ei enää ole niin hämärä.
      Vinkkien perusteella on arkistoitu ja kuulusteltu yli 13 000 ihmistä. Suurin osa heistä on annettu ilmi ulkonäön perusteella. 130 on tunnustanut teon varmaan julkisuuden kipeydestä. Petterssonhan sai paljon julkisuutta ja hän taisi rahastaakin sillä. Entinen näyttelijä kun oli. Tai hän ei koskaan valmistunut näyttelijäksi eikä tiettävästi esiintynyt missään ennen kuin sai tämän unelma roolin. Esittää väärin syytettyä miestä. Alibin hän sai tosi myöhään mutta en usko sen olleen se pääsyy miksi hänet vapautettiin. Petterssonin pidätyksen alkulähdettä ei ole täysin paljastettu.

      koukkunokkapalme kirjoitti
      28.2.2017 10:43
      Olof Palme oli Ruotsin suurin mulkku, se luoti tiesi paikkansa!
      Suvakkihölmöjen kantaisä, sai mitä ansaitsi, hänen ansiostaan matutus alkoi!

      demarienviholl.no1 kirjoitti
      28.2.2017 12:01
      ..nuo kurdit ja etelä-afrikkalaiset, KGB jne. ovat hoopojen horinoita.
      Tekijä oli Palmen rutiinit tunteva ruotsalainen mies. Joku lähellä asuva henkilö ja /tai poliisi, tullimies,virkamies- joka kokenut "henkilökohtaisesti" Palmelta vääryyksiä. Siis joku hullu. kuka saanut potkuja jne.?
      Inhoa sosiaalidemokraattteja kohtaan , Palmen kansainvälistä menestystä kohtaan, Motiivi on poliittinen.
      Toisaalta ministerin Ylva Anna Maria Lindhin murhan tekijä oli maahanmuuttaja mielisairas. Lääkäri voi ohjelmoida mielisairaan ihmisen tekemään murhan vaikka 15 vuotta ennen tapahtumaa? Salaliitto voidaan tehdä myös niin, että tekijä ei tajua olevansa tekemässä sitä mitä joku muu haluaa tapahtuvaksi.
      Varmasti poliisi töpeksi, viranomaiset eivät toimineet, murhaaja on vapaana....

      Jännää tekstiä mutta tuskin ihan todistettavksi todeksi. Murhaaja on vapaana...
      Salaliitto voidaan tehdä myös niin, että tekijä ei tajua olevansa tekemässä sitä mitä joku muu haluaa tapahtuvaksi. Hyvä pointti mutta kun puhut tekijästä niin ketä tarkoittettaisiin silloin jos murhaa ei tapahtunutkaan. Lindhinhän tappoi mielisairas ja varmaan osui paikalle sattumalta, mutta lisäyksenä sanon - jos sekään murha oli totta. Silloin oli jo valvontakamera käytössä. Oli sellainen kuulema käytössä Palmenkin aikana, mutta oliko filmi loppu kun ei mistään ole mitään kuvia. Kai ne oli digitaalisia jo silloin.
      Minä nostaisin joidenkin asioiden alkulähteeksi videovalvonnan. Nyt on jos ajatellaan jatkumoita niin monissa iskuissa nuo valvontakamerakuvat tulleet ratkaiseviksi tekijöiksi. Jatkumoita siinä mielessä, että ollaanko tehty noita Isis-iskuja siksi että saataisiin lisättyä kameroita kaduille, joita kukaan ei sitten jaksa katsella siinä mielessä että osuisi nopeammin paikalle jos jotain tapahtuu. Tuo siviilitiedustelulaki tähtääkin vain ihmisten mielipiteiden kyttäämisiin. Jos olet liian jyrkkä niin sinut voidaan syrjäyttää yhteiskunnasta ja sen jälkeen radikalisoidut vieläkin enemmän. Pahimmassa tapauksessa sinut suljetaan pöpilään. Mitä muuten Vehkalalle kuuluu?

    • KylmäTaikkapaVaris

      Olen marokkolainen muslimi ja asun Suomessa. (lainattu netistä)

      Minun mielestäni pitäisi toimia seuraavasti maahanmuuttajien todelliseksi kotouttamiseksi ja suojelemiseksi:

      1. Siellä täällä olevat moskeijat olisi suljettava ja kiellettävä, koska ne lisäävät terrorismia ja ääriajattelua. Ulkomaalaisrahoitusta moskeijoille on kontrolloitava. Vihapuheita viljelevien imaamien tulo Suomeen on kiellettävä. Imaamien puheet on pidettävä myös suomeksi, ja viranomaisten on voitava tarkastaa etukäteen moskeijan ’perjantaisaarnat’ (kuten muslimimaissakin tehdään), koska siellä viljellään paljon ääriajattelua.
      2. Jos imaamit eivät noudata kohdan 1 ohjeita, heiltä on otettava oleskelulupa pois, ja jopa kansalaisuuskin jos sellainen on myönnetty (kuten tehdään useimmissa suurissa EU-maissa, mm. Ranskassa, Italiassa, Espanjassa).
      3. Imaamien (kuten kaikkien) on kunnioitettava Suomen lakeja, kansaa, kulttuuria, arvoja ja tapoja.
      4. Ei saa muodostaa ’valtiota valtiossa’ kuten esim. Itäkeskuksessa – tällaiset ryhmittymät on hajotettava.
      5. Kaksoiskansalaisuudesta on luovuttava! – Jos joku haluaa Suomen kansalaiseksi, on myös valittava Suomi.
      6. Poliisilla, vartijoilla ja järjestyksenvalvojilla pitäisi olla oikeus tarkastaa henkilöllisyys milloin tahansa.
      7. Kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat on palautettava välittömästi.
      8. Kielteisen päätöksen saaneiden auttamisesta on tehtävä rangaistavaa.
      9. On velvoitettava sairaalat ym. ilmoittamaan paperittomista, eikä heille saisi järjestää erityisiä palveluksia.

      Kaikki tämä on KAIKKIEN IHMISTEN SUOJELEMISEKSI, suomalaisten ja maahanmuuttajien!

      Terrorismin seurantaan erikoistuneen SITE Intelligence Groupin johtajan Rita Katzin mukaan ISIS-jihadistijärjestön tukijat ovat juhlineet Turun puukotuksia internetissä.

      Ruotsin Maanpuolustuskorkeakoulun tutkijan Magnus Ranstorpin mukaan Turun puukotuksella on selkeä yhteys edellisenä päivänä tapahtuneeseen Barcelonan terrori-iskuun. Ranstorpin mukaan Marokkolainen terrorismiverkosto ulottuu Barcelonasta Turkuun. Se alkaa Ceutan ja Melillan kaupungeista (Marokon rannikolta) ja jatkuu Espanjan, Ranskan ja Brysselin kautta edelleen Pohjoismaihin. Eräillä merkittävimmillä terroristitoimijoilla Ruotsissa on marokkolainen tausta.
      Turun puukotuksella on selkeä yhteys edellisenä päivänä tapahtuneeseen Barcelonan terrori-iskuun., sanoi hän.
      Jatkumoahan siinä on, mutta miksi juuri Turku. Barcelona ja Turku ovat kaksi aivan eri asiaa. Päälleajot ja puukotukset olivat muodissa mutta syitä miksi ne tehtiin juuri Barcelonassa ja Turussa emme saa kun Turun puukottajaa tutkitaan vain hulluna ja Barcelonan iskijät kai tapettiin.
      Jos kertoisin mitä minun jatkumossa tapahtui niin joutuisin naurunalaiseksi. Minun jatkumossa nuokin iskut olivat lavastettuja hoaxeja ja drillejä. Sellainen jatkumo niissä on. Se on hyvä asia etä kerrotaan marokkolaisten pimeistäkin puolista. Marokkolaisia on Euroopassa aika liuta. Jopa miljoonia. Se että salafismi on heidän porukoissa yleisempää kuin muun maalaisten keskuudessa tuli minulle ylätyksenä. Tuo marokkolainen jonka tekstin lainasin tähän puhuu kyllä asiaa. Sitä en tiedä vaikka nuo teesit olisi kirjoittanut joku suomalainen mutta Imaamien hyysääminen on saatava loppumaan ja tehtävä niin kuin tässä sanotaan. Jos imaamit eivät noudata kohdan 1 ohjeita, heiltä on otettava oleskelulupa pois, ja jopa kansalaisuuskin jos sellainen on myönnetty (kuten tehdään useimmissa suurissa EU-maissa, mm. Ranskassa, Italiassa, Espanjassa).
      Alaosa kohdasta 1: Imaamien puheet on pidettävä myös suomeksi, ja viranomaisten on voitava tarkastaa etukäteen moskeijan ’perjantaisaarnat’ (kuten muslimimaissakin tehdään), koska siellä viljellään paljon ääriajattelua. http://www.rabita.fi/ Tehdäänkö niin Suomessa. Täällä on maltillista.

      Ihmettelen kuinka tuollainen ääriajattelu uppoaa kansaan. Onhan sitä täälläkin kun lukee noita Palmesta kirjoitettuja viestejä. Kuten nimimerkki "koukkunokkaPalme" kirjoitti.
      Olof Palme oli Ruotsin suurin mulkku, se luoti tiesi paikkansa!
      Suvakkihölmöjen kantaisä, sai mitä ansaitsi, hänen ansiostaan matutus alkoi!
      Joku vihaa suvakkeja kuin ruttoa. Mikä sen vastakohta on. Kaikki uskonnot on persiasta.

    • K.illervo

      Palmen johdolla otettiin 1985 käyttöön Koko Ruotsi -periaate, jossa pakolaisia ja maahanmuuttajia sijoitettiin jokaiseen niemeen ja notkelmaan. Olisikohan joku natsijärjestö hermostunut?

    • skakandegrundval

      Murhaaja katosi yön pimeyteen. Hänen peräänsä lähti Lars J. saavuttamatta miestä koskaan.
      Larsilla oli tai ehkä on vieläkin, ellei ole kaljuuntunut samanlainen tukkalaite, mikä 'murhaajalle' annettiin tai miehelle, josta tehtiin epäilty numero yksi. Sannahan ei piirroksissaan tukkaa kuvannut. Tai ei ainakaan tuollaista etelämaalaiseen viittaavaa. Mamut joutuivat epäilyksen alaisiksi, jonka takia yksi chileläinen teki siirtolaispoliittisista syistä skandinaavisemman version epäillystä huijataakseen yleisöä, jonka sitten perui sanoen halunneensa vain johdattaa epäilykset pois etelämaalaisista.

      Nimimerkk "evp peeaa" kirjoitti jo vuonna 2011 murhan vuosipäivänä.
      28.2.2011 16:42
      Silminäkijähavaintoja mahdollisesta tekijästä mahdollisen pakoreitin varrelta kertyi seuraavilta henkilöiltä:
      -Lars Jeppsson -Taksinkuljettaja Hans Hongel
      -Pyskäköinninvalvoja Birgit Dahlström
      -Piirtäjä Yvonne Nieminen
      -Sanna Törnemann

      Birgit Dahlström kuvaus henkilöstä: Noin 35-vuotias ja tumma,hänellä oli sininen tikkitakki ja tumma lippalakki joka saattoi olla kotoisin jostain Etelä-Euroopan maasta

      Sanna Törnemannin kuvaus epäillystä oli taasen ikä noin 34-35 vuotta,hoikka ja harjaantuneen näköinen ja käveli kyyryssä.Hänellä oli kaidat ja miehekkäät kasvot,lähekkäiset tummat silmät,tuuheat tummat kulmakarvat,pitkä ja kapea suora nenä ja lyhyet tummat hiukset jotka riiippuivat hieman korvien takana.Yllään henkilöllä oli ollut tummansininen kapeakauluksinen puolipitkä takki,vaaleampi villapusero ja tummansiniset housut

      Sanna Töneman oli/on taiteilija.Hän laati miehestä piirroksen ja luovutti sen poliisille. Tämän piirroksen kasvokuvan perusteella laadittiin sitten etsintäkuulutuskuva. Tätä Törnemannin kasvokuvausta täydennettiin Yvonne Niemisen kuvauksen perusteella koska Yvonne Niemisen kuvauksessa oli samankaltaisuuksia Tönemanin kasvokuvauksen kanssa. Mutta tällaista henkilöä ei koskaan löydetty. (kyllä sen lopullisen kuvan teki saksalaiset)

      Jokaisen edellä mainitun silminnäkijän havainnot ja kuvaukset mahdollisesta tekijästä olivat erilaisia. Se ei toisaalta ole mitenkään ihmeellistä siksi, että Tukholma on suurkaupunki, jossa myös riittää jalakulkijoitakin myöhään yöhön ja siitä eteenpäin. (pakoreitin varrella ei ketään)

      Oman lisänsä soppaan toi eräs maahanmuuttajataustainen mainospiirtäjä. Hän kertoi havainneensa Palmen keskipäivällä 28. helmikuuta 1986, kun Palme oli palauttanut erääseen liikkeeseen puvun, josta Lisbeth Palme ei ollut pitänyt. Hän kertoi havainneensa että Palmea seurasi noin 30 vuotias,vaalea ja treenatun näköinen mies, jolla oli siniset pistävät silmät ja julmat kasvot. Ensin hän oli pitänyt miestä Palmen henkivartijana, mutta koska Palme ei pitänyt henkivartijoista eikä hyväksynyt niitä seuraansa, hän oletti henkilön varjostaneen Palmea.

      Ja koska hän oli mainospiirtäjä, hän teki miehestä piirroksen ja miestä alettiin etsiä mm. hotelleista
      Vasta vuosia myöhemmin kyseinen mainospiirtäjä tunnusti,että hän oli keksinyt koko jutun vain tullakseen tunnetuksi.

      Sen ensimmäisen kuvan teki eräs taideopiskelija useiden päivien jälkeen kun Saksasta Wiesbadenista tuli tietokone ja expertit maahan. Nainen, siis tämä opiskelija, ihmetteli kun kuva tuli lehteen, että mistä moinen tukkalaite oli äijälle ilmaantunut päähän. Sattumalta, miestä seuraamaan lähteneellä Larssilla, oli samanlainen kuontalo, mutta väite, että nainen olisikin nähnyt Larsin, ei pidä paikkaansa, sillä nainen ei sitä kuontaloa tuon päähän laittanut. Eikä Lars koskaan edes kääntynyt Smala Grändille, missä nainen väitti miehen nähneensä.
      Siinä lähellä kulmassa on suomalaisten suosima tanssipaikka Walhalla, jonka edestä, erään silminnäkijän mukaan, olisi startannut auto ja sisään tullut mies olisi huutanut kovaan ääneen 'AJALAA' joka on arabiaa muka. Minusta AJAKAA kulostaisi enemmän ... Vihjailua hmmm.
      Tämä on siis ensimmäisen haamukuvan historia.

      Se toinen kuva, joka tehtiin aivan oikein, Palmea päivää ennen varjostaneesta miehestä, on todellakin Palmen kauppareissulta.
      Mies myöntää huijanneensa, mutta motiivi oli seuraava. ''Tein kuvan siirtolaispoliittisista syistä, sillä se ensimmäinen kuva muistutti liikaa etelänmaalaista ja annoin omalle luomukselleni ns. enemmän skandinavisen lookin''.
      Tumma tukka silläkin, mutta ehkä kuvan tarkentamisella haluttiin kiusata oikeastaan sitä miestä, joka noiden haamupilakuvien takana piilee. Ne tehtiin häneltä salaa ja ilman lupaa. Hän ei siis ole juttuun mitenkään sekaantunut vaan ainoastaan lavastettu murhaajaksi. Minä tunnen tämän miehen. Hän ei halua minkäänlaista julkisuutta. Ainoastaan sen rahapalkkion, mikä murhan selvittämisestä on luvattu.

    • Holger-505

      Palme tapettiin, koska hän oli Ruotsin mamuttaja. Näin epäilen.

      • BrandyLook

        Onhan tuossa huumoria kun Elviskin elää. Holger-505 epäilee että mamutus oli murhan syy. En jauha hänelle ettei Palmea koskaan tapettu ja Ok, hyvä vitsi että Elvis ja Palme elävät yhdessä, mutta silloin ei sellaista sanaa edes ollut keksitty kuin mamu vuonna 1986. Turvaan pääsy oli. Ruotsi ei ollut toisessa maailman sodassa mukana. Ruotsi otti pakolaisia sotaakäyvistä maista. Suomalaisia lapsia vietiin sinne turvaan tuhansittain. Voin Googlata tarkan luvun, vaikka eikö se ole hieno asia että vaikka yksikin olisi saanut sieltä turvapaikan sodan jaloista ja jäänyt henkiin.

        Talvi- ja jatkosodan aikana 1939–1945 Suomesta siirrettiin Ruotsiin, Tanskaan ja Norjaan yhteensä lähes 80 000 lasta. Ruotsiin vietiin tai lähti noin 72 000 lasta, Tanskaan 4 200 ja Norjaan noin sata lasta ja äitiä. Noin 15 500 heistä jäi palaamatta Suomeen.

        Toisessa maailman sodassa Länsimaat taistelivat fasismin ja natsi-aatteen kaatamiseksi. Suomi liittoutui Saksan kanssa, jossa vallalla oli Adolf Hitlerin luoma natsi-aate. Aatu hävis sodan ja natsit siirtyivät Ameriikkaan.
        Italiassa he sodan jälkeen perustivat salaisen armeijan joka taisteli kommunisteja vastaan ensin Italiassa ja sitten armeijat levisivät Naton avulla Cia:n avustamana muihinkin maihin ja ehkä tämä islaminvastaisuus on vielä jatkoa niille armeijoille joita Suomeenkin yritettiin oikein laillisesti saada pelottelemalla islamin tulolla maahamme. Siviilitiedustelulaki tais nyt mennä pipariksi kun puukottajat loppu. Mutta älkää luulko etteikö vakoilua harrasteta ilman lainvoimaakin.
        Palmen lavastettu murha perustuu tuohon salatirkistelyyn ja seurantaan. Palme on huijauksessa mukana mutta, mitkä ovat hänen motiivinsa, en tiedä. Eläköön onnellisena Elviksen ja sen toisen Dean vodka Martinin kanssa siellä missä elävätkin. Kai siellä on Prinsessa Dianakin ja Ceaușescut. Anna Lindh ja lasermiehen ja Estonian uhrit ja Breivikin leikisti tappamat demarinuoret samassa paikassa juomassa James Bondin kanssa vodka Martineja. Turun puukottajan uhrit ja muutkin Suomessa kouluammuskelussa kuolleet ihmiset ovat aidosti kuolleita. Me emme täällä Suomessa tee mitään Bostoneita eikä Sandy Hookseja.
        http://jamesfetzer.blogspot.fi/2015/04/faking-boston-bombing-how-it-was-done.html
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Gladio
        Länsimaissa elää ja on elänyt runsaasti islamisteja. Myös Suomessa. Heidän annetaan oleskella melko vapaasti ja paikoin heidän toimintaansa jopa tuetaan. Lepsuilu islamistien kanssa on kuitenkin hengenvaarallista peliä. Yksittäinen terroristi saattaa olla “syrjäytynyt” tai “mielisairas”, mutta islamistien terroritekojen takana vaikuttaa myös ideologia: islamistit haluavat hallita maailmaa [ – – ] asettamalla kalifaatin mahdollisimman moneen maahan. Tämä ideologia ei rajoitu ainoastaan Isisiin, Al-Qaidaan tai muun selkeästi terroristisen järjestön aktiiveihin, vaan se saa tukea sadoilta tuhansilta normaalisti yhteiskunnassa toimivilta ihmisiltä kaikkialla maailmassa. Tämä tekee ideologiasta vaarallisen ja länsimaalaisten arvojen suuren vihollisen. Mitä ovat ne muut selkeästi terroristiset järjestöt.


    • tämä-on-tosi

      Palme elää karibialla Elviksen ja Dean Martinin kanssa ja voi hyvin.

      • UniikkiKappale

        Kai ne sellaisen naamataulun tunnistaisi sielläkin?


    • LihaVoittamaton

      "Palmen johdolla otettiin 1985 käyttöön Koko Ruotsi -periaate, jossa pakolaisia ja maahanmuuttajia sijoitettiin jokaiseen niemeen ja notkelmaan. Olisikohan joku natsijärjestö hermostunut?"

      Tää on niin vaikea asia selittää ihmisille, ettei motiivilla ketään tapeta. Ase täytyy olla. Oli se sitten puukko, auto, pommi tai pistooli. Tässä tapauksessa pistooli, mutta jos murhaa ei koskaan tapahtunut niin ei myöskään ole pistoolia. Luodithan löysi media-alalla työskentelevät tyypit, jotka vain sanoivat löytäneensä ne sieltä paikalta. Ei poliisi tullut niitä heiltä paikan päältä hakemaan ja kun puhelimia ei ollut niin eivät myöskään voineet soittaa poliisia paikalle. Toinen kuula tai luoti löytyi roskakorista. Poliisi sai muistaakseni lukea lehdistä, että luodit ovat löytyneet.
      Helppo väärentää ja sanoa tollaista. Menikö poliisi lankaan vai oliko se mukana tässä huijauksessa.

      Minusta vuonna 1985 ei ollut paljon pakolaisia Ruotsissakaan. Suomalaisia duunareita ja joitain muunkin maalaisia duunareita oli tuolloin Ruotsissa siirtolaisina.
      Ehkä kurdit oli huomattava pakolaisporukka, jotka olivat kommunisteja eikä islamilaisia vaan täysin islamin vastaisia.
      Kurdeista tehtiin epäiltyjä ja eka pidätetty V. Gunnarsson kuului EAP:hen, joka kai oli oikestolainen. Sitten sanottiin oikeistolaisien poliisien sekaantuneen murhaan. Mutta kun muistamme murhaajan kadonneen yön pimeyteen, niin miten liität yhteen tekoverilammikon, luodit ja keksityn etsintäkuulutuskuvan. Ei se, että joillakin olisi ollut motiivi, poista sitä että veri oli maalia tai jotain mönjää ja luodit eivät koskaan edes olleet murhapaikalla kun siellä ei ketään ammuttu. He ovat salaliitossa mukana lavastamassa tällaist showta.
      Ameriikassahan on tehty näitä valeterrori-iskuja vuosia vaikkakin Palmen murha oli aikaisemmin niitä. Mutta olihin Euroopassa ollut false flag terroria vähän aiemmin, jos muistat Gladion.
      http://jamesfetzer.blogspot.fi/2015/04/faking-boston-bombing-how-it-was-done.html
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Gladio Kommunisteja mustamaalattiin samalla lailla mitä nyt tehdään islamisteille. Minä olen aina sanonut että uskonnot on persiasta, mutta tuollainen syö vapauksia kantaväestöltäkin. Kaikki tiedustelu organisaatiot.

      Geopoliittisiin konflikteihin erikoistuneen tutkijan Alan Salehzadehin mukaan yksi syy terrori-iskujen lisääntymiseen Euroopassa on se, että Isis on häviämässä sotaa Lähi-idässä. Hän jatkaa, että: Isis käyttää tehokkaasti hyväkseen turvapaikanhakujärjestelmää ja on onnistunut soluttamaan lukuisia aktiivejaan vanhalle mantereelle, kuten näimme esimerkiksi vuonna 2015 Pariisin-iskuissa. [ – – ] https://www.youtube.com/watch?v=ZYd_GQh-eRw
      Ampuja puhuu englantia ja valtamedia ei näyttänyt että hän ampuu ohi. Näin saatiin vihaa aikaan

      Länsimaissa elää ja on elänyt runsaasti islamisteja. Myös Suomessa. Heidän annetaan oleskella melko vapaasti ja paikoin heidän toimintaansa jopa tuetaan. Lepsuilu islamistien kanssa on kuitenkin hengenvaarallista peliä. Yksittäinen terroristi saattaa olla “syrjäytynyt” tai “mielisairas”.

    • RaimoLasikivi

      Kaikki ympäristöteknologia, kaikki osaaminen ja ympäristöasioiden edelläkävijä
      on Yhdysvallat. Suurin osa kiinalaisia opiskelee meillä Amerikan Yhdysvalloissa.
      Meillä on Saksa ja Japani. Länsimielinen nero kansallisvaltio Kiina on ylpeytemme.

      Donald Trump on todellisuudessa maailman parasta. Hän ei ole tehnyt virheitä.
      Maailman talous on miljoona kertaa paremmassa kunnossa kun aikaisemmilla.
      Afrikkaa, Aasiaa ja Etelä-Amerikkaa ei siirretä lisääntymään vaan työtilaisuudet.

      Koko maailma piirittää saatanan valtakuntaa rikos ihmiskuntaa kohtaan putin.
      Kansojen sarjamurhaaja Lenin Putin Stalin on saatanan valtakunta keskitysleiri.
      Donald Trump vahvistaa Eurooppaa. Pohjois-Korea on vain hämäys rikolliselle.

      On hirveän tärkeää lopettaa saatanan valtakunta. Putin on vain julma miehitys.
      Suomi aina kuulunut hyvien ihmisten Natoon ja vastustanut saatanan Leniniä.
      Meillä on saksalaisia, amerikkalaisia, kiinalaisia, virolaisia jne. jne. kaikki meidän.

    • PutinTäytyyLopettaa

      Suomessa on saksalainen elintarvikeliike. Adolf Hitler ei hyväksynyt koronkiskontaa
      ei loputonta rahojen pinoamista vain opille, joka ei koskaan tee mitään oikeata työtä.
      Adolf Hitler on jo voittanut saatanan valtakunnan russia. Maailma on yhdistynyt nyt.

      Suomi ja Saksa olivat jo vapauttamassa Inkerin suomalaisten pääkaupunkia Pietaria.
      Königsberg kuuluu varmasti Saksalle ja Pietari (Ruotsi perusti) Euroopalle Suomelle.
      Putin on todellakin vain niskalaukaukset vaalit. Rikos ihmiskuntaa kohtaan miehitys.
      Ilkivalta keskitysleiri kaikki taudit ja kaikki paikat kaatopaikkoja. Putin täytyy loppua.

      Ainoa hyvä pahuudessa rikos ihmiskuntaa kohtaan russia, on Lännen ja Kiinan tekemä.
      Kansojen sarjamurhaaja Lenin Putin Stalin on rikos ihmisyyttä ja ihmiskuntaa kohtaan.
      Putin on vain miehitys mädäntyvä tautinen keskitysleiri, joka täytyy jakaa maailmalle.
      Länsimielinen nerokas kansallisvaltio Kiina on suuri saaja. Siperia kuuluu enin Kiinalle.

      • pääasiaontappaahuiputin

        raketin ampuminen pohjois-korea huomio viedään pahoille pakoitteita
        samaan aikaan vapaat kansat pitävät jo putinin päätä pölkyllä makeinta
        pelkkä laajan alueen miehittäminen 140 eri kieltä keskitysleirissä putin


    • MiekkaEiOleTupessa

      Japani ei koskaan alentuisi hyväksymään umpikieroa KGB Jalasmökkiä.
      Meidän tärkein työ on lopettaa nykyaikana rikollinen miehitys RUSSIA.
      On täysin naurettavaa, että joku haaveilisi, kuin sen voisi vielä ylläpitää.
      Maan tomusta mullasta maan Isät kaikki VAATII ryssä hävitetään täysin.
      -
      Kreml on varastettu Lännen kuningashuoneelta, siellä me puhuimme ranskaa. Emme saa jättä jälkipolville saatanan valtakuntaa pelkkää julmaa miehitystä.
      vain ilkivaltaa niskalaukausta (Lenin/Putin/Stalin vaalitapa). RUSSIA HÄVIÄÄ.

      Loistava Donald Trump saa kaiken tukemme! Obama antaa myös tukensa!

    • NatoOnItsestäänselvyys

      putin on miehitys (ilkivalta) keskitysleiri (ei valtio)

    • HoopoHorisija

      Sinä kirjoitit;
      Tekijä oli Palmen rutiinit tunteva ruotsalainen mies. Joku lähellä asuva henkilö. Siis joku hullu. Motiivi on poliittinen. (sinullekin sanon että oli motiivi mikä tahansa niin sillä ei saada toiselta henkeä pois vaikka kuinka nirhaisi. Tuolla sanoin että tarvitaan ase. Kyllä ihminen pystyy tappamaan toisen paljain käsinkin, mutta kun Palmeen sanottiin nyt kuolleen pyssyn laukaukseen, niin ase on silloin pistooli jos murha on totta).
      Olet hienosti looginen siinä mielessä että jonkun on ollut tiedettävä että Palmet lähtivät elokuviin tai ainakin jonnkekin kotoonsa sinä iltana. Jos ”murhaaja” (teoreettinen sellainen) asui lähellä ja näki heidän lähtönsä niin on saattanut lähteä demarivihan vallassa seuraamaan heitä. Oliko ase jo silloin mukana vai hakiko tuo sen sillä välin kun nuo menivät elokuviin.

      Käytät sanaa murhan tekijä etkä murhaaja. Samoja asioita. Vanhassa kaupungissa missä Palmet asuivat ei maahanmuuttajia varmaan paljon asunut. Se että mies olisi seissyt kadulla aamusta iltaan ei oikein mene perille. Lähellä asuminenkin ontuu, mutta on loogisempaa ajatella niin kuin se että olisi törmännyt Palmeen sattumalta kaupungilla. Tai mistä sitäkään tietää, tämä vain jos murha olisi oikeasti tapahtunut.

      Kurdit ja etelä-afrikkalaiset, KGB jne. ovat hoopojen horinoita. Tästä olen samaa mieltä jos murha on totta. Jos se on lavastettu tapahtuneeksi on itse uhrikin juonessa mukana. Sitten sekin on loogista epäillä tekijää sellaiseksi jolla voisi olla pääsy aseisiin kuten poliisi, tullimies, virkamies, joka kokenut "henkilökohtaisesti" Palmelta vääryyksiä. En tiedä kuinka vittumainen Palme oli, mutta kai tuo olisi jo paljastunut jos viha ja katkeroituminen olisi ollut motiivina. Emme me niin eristyksissä eletä missään.

      Hoopojen horinat loppuivat Petterssoniin. Sitten vasta kun hänet lopullisesti vapautettiin kaikista epäilyistä hoopot alkoivat taas horista jotain, mutta kun on olemassa Lisbet Palmen todistus ja verilammikko on maalia tai jotain mönjää ja luodit oli tekaistuja samoin ase, niin vaikea onhorista mitään muuta kuin että murha on huijausta ja valhetta ja siihenkin on mitiivi.

      Anna Lindhin murhan tekijä oli mielisairas maahanmuuttaja. Tuokin murha haiskahtaa jollekin. Salaliitto voidaan tehdä myös niin, että tekijä ei tajua olevansa tekemässä sitä mitä joku muu haluaa tapahtuvaksi. (tuokin voi olla hyvinkin totta jos ajatellaan niiden ihmisten mukana oloa jotka tempaistaan mukaan tosta vaan vaikka yleisöksi tai todistajiksi lehtien sivuille - määrätynlaisia linssiluteita)

      • EdistystäKöyhilleEinäy

        Nimimerkki "tutkija mut ei evp" kirjoitti murhan 25. vuosipäivän jälkeen 1.3. vuonna 2011

        tutkija mut ei evp
        1.3.2011 18:36
        Virallinen totuus on jotain sellaista, että.. niin mikä se on. On vain useita teorioita, jotka kaikki johtaa sylttytehtaalle ja voitaisiin työntää tutkijoiden hanuriin.
        Eka oli V. Gunnarsson ja sitten tuli kurdit. Cia ja etelä-Afrikka kumpikin perseestä ja voidaan työntää hanuriin takaisin. Pettersson on samaa luokkaa. Hanuriin vaan. Dekorimamies ja grandmies ja muut mannit paitsi Spökmannen - ei kun hanuriin.
        Spökmannen on ainoa tie millä "murha" ratkeaa. Hänellä itsellä ei ole mitään "murhan" kanssa tekemistä. Hänkin on vain patzy niinkuin Oswald. Nyt kysytte onko tätä Spökmannenia (mr Nobodyä) edes olemassa, kun hän on vain kuva ja kaikenlisäksi mielikuva, mikä tosiasiassa ei ole totta. Kyllä hänestä tehty pilakuva on ollut tekijöiden tiedossa ketä se esittää ja että se saksalaisten tekemä "fantombild" on valokuvasta tehty. Tuo siis on jo melkein 7 vuotta sitten.

        Mutta niiin vaan on ettei tutkimukset edisty,


      • zayatseserdsez

        Tämä ketju meni pilalle kun RaimoLasikivi alkoi kirjoittamaan tänne eri nimimerkeillä. Humoristisilla kylläkin, mutta jos tarkkoja ollaan niin yksi nimimerkki yllyttää tappamaan tai lopettamaan ja se on siten sääntöjen vastainen. En tiedä onko tuo kirjoittaja edes suomalainen kun kieli on jotenkin hoonosoomea tai ainakin aika taiteellisen abtrakteja lauseita. Aivan kun tuo olisi kännissä.

        PutinTäytyyLopettaa (hän kirjoittaa)
        27.12.2017 12:11
        Uusi
        Suomessa on saksalainen elintarvikeliike. Adolf Hitler ei hyväksynyt koronkiskontaa
        ei loputonta rahojen pinoamista vain opille, joka ei koskaan tee mitään oikeata työtä.
        Adolf Hitler on jo voittanut saatanan valtakunnan russia. Maailma on yhdistynyt nyt.

        Suomi ja Saksa olivat jo vapauttamassa Inkerin suomalaisten pääkaupunkia Pietaria.
        Königsberg kuuluu varmasti Saksalle ja Pietari (Ruotsi perusti) Euroopalle Suomelle.
        Putin on todellakin vain niskalaukaukset vaalit. Rikos ihmiskuntaa kohtaan miehitys.
        Ilkivalta keskitysleiri kaikki taudit ja kaikki paikat kaatopaikkoja. Putin täytyy loppua.

        pääasiaontappaahuiputin
        27.12.2017 12:23
        raketin ampuminen pohjois-korea huomio viedään pahoille jne plaplapla..


    • HerneHermo

      Lainaus: "Anna Lindhin murhan tekijä oli mielisairas maahanmuuttaja. Tuokin murha haiskahtaa jollekin falskilta. Salaliitto voidaan tehdä myös niin, että tekijä ei tajua olevansa tekemässä sitä mitä joku muu haluaa tapahtuvaksi. (tuokin voi olla hyvinkin totta jos ajatellaan niiden ihmisten mukana oloa jotka tempaistaan mukaan)"

      Ei kai tuo ole minun itseni keksimä lause kun se tuntuu niin fiksulta. Tuolta sen kopioin Demarivihaaja n:o1:n viestistä. En tiedä mitä hän sillä tarkoitti mutta hän on oikeassa. Minä luulen ja pelkään (en kylläkään fyysisesti tärise kuitenkaan), että Anna Lindhkin on tempaistu mukaan johonkin sekoseko hommaan. Anna Lindh on puhuttu yli osallistumaan tällaiseen. Suomessa varmaan ne Imatralla ammutut naisetkin ylipuhuttiin uhreiksi (leikisti) Onko todisteita muusta.

      Hänen "murhansa" (huom. heittomerkit) ajoittuu aika jännästi 9/11 WTC:n vuosipäivään. Samana vuonna Elia Kazan kuolee Estonian uppoamisen vuosipäivänä. Jos ajattelisin että noilla ajoituksilla haluttiin viestittää jollekulle jotakin niiin ne osuivat nappiin. Ainakin mä näen jotain viestin tynkää.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Anna_Lindh
      Ylva Anna Maria Lindh (19. kesäkuuta 1957 Tukholma – 11. syyskuuta 2003 Solna) oli ruotsalainen poliitikko. Laitan tähän asioita hieman diffuusisti mutta koettakaa kestää.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Elia_Kazan
      Elia Kazan (Elia Kasanioglou; 7. syyskuuta 1909 Istanbul – 28. syyskuuta 2003 New York) oli yhdysvaltalainen teatteri- ja elokuvaohjaaja.
      Matkustaja-autolautta M/S Estonian uppoaminen tapahtui 28. syyskuuta 1994 kello 1.50 sen ollessa matkalla reitillään Tallinnasta Tukholmaan.
      https://sv.wikipedia.org/wiki/Estoniakatastrofen (kun klikkaatte linkkiä niin siinä on kuva keulaportista. Mistä se lommo siihen tuli) Teidän on vaikea ymmärtää ajatuksen juoksuani jos pidätte noita kaikkia tapahtumia tapahtuneina siten mitä niistä kerrotaan. Ja missä kerrotaan.

      Anna Lindhin murhaan ei löytynyt motiivia. Varsinkaan kun se oli huijausta. Jo Coxin murha rallentui kameroihin joiden kuvia en muista nähneeni. Ajoitus murhalle oli niin sopiva ettei sen tekijää uskoisi niin viisaaksi että itse olisi suunnitellut sen.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Jo_Cox
      Helen Joanne ”Jo” Cox (22. kesäkuuta 1974 Batley – 16. kesäkuuta 2016 Birstall, Yorkshire) oli brittiläinen poliitikko, joka toimi työväenpuolueen parlamenttiedustajana toukokuusta 2015 lähtien. Häntä ammuttiin ja puukotettiin kesäkuussa 2016, kun hän oli tapaamassa äänestäjiä. vaalipiirissään Birstallissa Yorkshiressa. Hän kuoli myöhemmin saamiinsa vammoihin.

      Murhaaja huusi hyökkäyksen aikana iskulauseita "Britannia ensin" ja "Pitäkää Britannia itsenäisenä". Hänet pidätettiin pian iskunsa jälkeen. Pidätyksensä aikana hän sanoi poliisille olevansa "poliittinen aktivisti". Hänen tekemänsä hyökkäys ja Coxin murha tallentuivat valvontavideokameraan.
      Anna Lindhin murhaan ei löytynyt motiivia. Varsinkaan kun se oli huijausta. Jo Coxin murha tallentui kameroihin joiden kuvia en muista nähneen mediassai. Ajoitus murhalle oli niin sopiva ettei sen tekijää uskoisi niin viisaaksi, että itse olisi suunnitellut sen. Tulossa äänestys EU:sta eroamisesta jota verrattiin Anna Lindhin aikana eurosta äänestämisestä. Jos ajatellaan jatkumoja niin siinä samankaltaisuutta uhria valitessa. Kuka oli Coxin murhan master-mind.
      Jatkumoista puheen ollen niin yhtenäistä ja katkeamatonta historian filminauhaa ei näistä vielä voi koota, mutta jokin motiivi muuttaa maailmaa johonkin suuntaan saattaa herkkähermoisimmat taustalata löytää.

    • barbedwirre

      https://sv.wikipedia.org/wiki/Estoniakatastrofen Tuo lommo kun klikkaat linkkiä niin näet, ei vo olla syntynyt siitä kun visiiri leijaili meren pohjaan. Se selitys mikä sen syntymisestä annettiin ei oikein sovi fysiikan lakien kanssa yhteen, eli lommon olisi aiheuttanut sen osuminen laivan keulaan irrotessaan. Törmäämiset vaikka sukellusveneeseen on heti poissuljettava lommon korkeuteen nähden. Näyttää sellaiselta lommolta että laiva olisi törmännyt johonkin laituriin.
      https://www.youtube.com/watch?v=IyqlkWZL0ZI
      Myönnämmekö että Estonian keulavisiirin irroitti aalto ja siirrymme kevyempiin aiheisiin jossa ei kuole noin montaa kerralla. Turun puukotukseen myös otti osaa (suruun) Viron uusi presidentti. Hänelle Estonia on loppuun käsitelty. Meille jotka tunnemme fysiikan lait niin se ei vielä ole.

      Viron presidentti Kersti Kaljulaid otti myös osaa suomalaisten suruun toteamalla muun muassa, että ”Tämä on raskas päivä ja raskas viikonloppu Suomelle ja suomalaisille. Raskas se on myös virolaisille, sillä meillä on aivan erityinen yhteys Suomeen. Me hengitämme samaan tahtiin suomalaisten kanssa, me ymmärrämme toisiamme useimmiten jo puolesta sanasta. Ja kun heillä on vaikeaa, jaamme heidän tuskansa.” Puolesta sanasta Kalju tarkoittaa kalliota ja laid luotoa. Kekkosen kaljulla ei tämän asian kanssa ole mitään tekemistä, vaikka hänet eliminoitiinkin jollain avaruus laser-aseella yhteiskunnasta ja syrjäytettiin vai syrjäytyikö hän itse.

      Arkkipiispa Kari Mäkinen totesi välikohtauksesta, että ”tekijä on yksi meistä” ja ”mitä enemmän elämä jatkuu arkisena, sitä nopeammin voimme käsitellä asiaa” (yksi meistä ihmisistä) Elämä Suomessa on tuon teon jälkeen jatkunut arkisena jo kohta 5 kuukautta. En minä ymmärrä miksei asiaa käsitellä. Palmen murhaa ei käsitellä järkevästi eli ei oteta huomioon että se voi olla bluffi.

      Pääministeri Juha Sipilän mukaan ”on kyse yksittäisestä” tapauksesta, ja välikohtauksella ei ole yhteyttä muihin tapauksiin. Seuraavana päivänä hän kommentoi, että ”vihaan ei vastata vihalla”.

      Sisäministeri Paula Risikon mukaan ”isku ei tullut yllätyksenä”. Iskun tapahduttua Risikko kuvaili epäiltyä ”ulkomaalaisen näköiseksi”. Hän joutui myöhemmin selittelemään lausuntoaan.

      Perussuomalaisten puheenjohtaja ja europarlamentaarikko Jussi Halla-aho kommentoi iskua 19. elokuuta Facebook-päivityksessään. Halla-ahon mukaan ”surunvalittelut ja latteudet eivät riitä” ja ”päättäjien on kannettava vastuu harjoittamansa politiikan seurauksista”.

      Tasavallan presidentti Sauli Niinistö antoi lausuntonsa lauantaina 19. elokuuta. Hän muun muassa otti osaa kuolonuhrien omaisten menetykseen sekä toivotti voimia haavoittuneille. Hän myös kiitti poliisia ja pelastushenkilökuntaa vakuuttavasta toiminnasta. Lisäksi hän toivoi kansalaisilta asiallista keskustelua maahanmuuttoon liittyvissä asioissa ja tuomitsi törkeän leimaamisen sekä tahallisen väärinymmärtämisen.

      Länsimaissa elää ja on elänyt runsaasti islamisteja. Myös Suomessa. Heidän annetaan oleskella melko vapaasti ja paikoin heidän toimintaansa jopa tuetaan. Lepsuilu islamistien kanssa on kuitenkin hengenvaarallista peliä. Yksittäinen terroristi saattaa olla “syrjäytynyt” tai “mielisairas”, mutta islamistien terroritekojen takana vaikuttaa myös ideologia: islamistit haluavat hallita maailmaa [ – – ] asettamalla kalifaatin mahdollisimman moneen maahan. Tämä ideologia ei rajoitu ainoastaan Isisiin, Al-Qaidaan tai muun selkeästi terroristisen järjestön aktiiveihin, vaan se saa tukea sadoilta tuhansilta normaalisti yhteiskunnassa toimivilta ihmisiltä kaikkialla maailmassa. Tämä tekee ideologiasta vaarallisen ja länsimaalaisten arvojen suuren vihollisen. Mitä ovat ne muut selkeästi terroristiset järjestöt. Ei suomessa ainakaan ainoatakaan. Ei edes vastarintaliike vai mikä sen nimi oli eikä Suomen sisu. Emme me sen takia tänne siviilitiedustelua tarvita saatika halua itseämme salaseurrattavaksi. En puolusta Suomen sisua enkä varsinkaan sitä vastarintaliikettä, mutta naurettavaksi tämä menee kun ei tajuta kuka niitä terrori-iskuja tekee.

    • KuuletkoTähtienHyminää

      Llainattu terrorismi palstalta. https://keskustelu.suomi24.fi/t/15024681/terroristien-mainokamppanjat

      KylmäTaikkapaVaris

      28.12.2017 13:56
      Uusi
      https://yle.fi/uutiset/3-9996280 Eilen räjähti Pietarissa pommi.
      Tutkintakomitean mukaan räjähdys oli kahden tai useamman henkilön murhayritys.
      Räjähdyspaikan tutkintaa hoitaa kuitenkin tässä vaiheessa Venäjän kansallinen terrorisminvastainen komitea. Terroristista motiivia ei ole suljettu pois, kertoo.
      Perekestrokin omistava kauppaketju ilmoitti, että se lisää valvontaa liikkeissään. Etenkin sitä, mitä asiakkaat jättävät säilytyslokeroihin, valvotaan tarkemmin.

      Tuo eilinen Pietarin säilöntälokero isku ei saa sisäministeriämme lotkauttamaan korviaan. Miten muuten tollaista lokeroa valvotaan muutoin kuin ulkoapäin, mutta kuka jaksaa seistä monitorin takana 24/7 ja katsella mitä ihmiset lokeroihin laittaa ja jos pommi on vaikka repussa niin mites voit mennä sanomaan mitä reppu sisältää. https://www.youtube.com/watch?v=DzZ2nKS0GLU

      Sisäministeri Risikko Tukholman iskusta: Kunpa voisinkin sanoa, että tällaista ei voi tapahtua Suomessa. (Sittenhän Turussa tapahtui ja sitä ennen Barcelonassa. Jatkumoa nääs).

      Suojelupoliisi on valmis lähettämään oman yhdysmiehensä Tukholmaan, jos Ruotsi pyytää apua. Sisäministerin mukaan terrori-isku voi olla mahdollista myös Suomessa.

      Sisäministeri Paula Risikko (kok.) kertoo, että Suomen viranomaiset ovat pitäneet yön aikana yhteyttä Ruotsin viranomaisiin.

      – Mikään ei viittaa tämänhetkisten tietojen mukaan siihen, että iskulla olisi yhteyttä Suomeen. Selkeää tietoa motiivista tai siitä, toimiko tekijä yksin vai ryhmässä, ei vielä ole. Uskon, että olemme seuraavan vuorokauden aikana viisaampia. Tieto liikkuu koko ajan suojelupolisiin sekä meidän ja Ruotsin viranomaisten välillä, Risikko kertoo Yle Uutisille.

      Suojelupoliisi on valmis lähettämään oman yhteyshenkilönsä Tukholmaan heti, jos Ruotsi tällaista pyytää.

      – Me saisimme tietoa suoraan paikan päältä ja se helpottaisi myös Ruotsin viranomaisten työtä, koska yhdyshenkilö raportoisi heidän puolestaan Suomeen. Tämä parantaisi meidän tiedonsaantiamme tapahtumista, etenkin kun kyseessä on näin läheinen maa.

      Pietariin tämänviikkoisen metroiskun seurauksena tällaista yhdyshenkilöä ei ole lähetetty, koska Venäjä ei ole apua pyytänyt.

      Suomen rajavartiolaitos lisäsi valvontaa jo eilisiltana muun muassa Helsinki-Vantaan lentokentällä sekä Helsingin, Turun ja Maarianhaminan satamissa. Myös Ruotsi on kiristänyt rajavartiointiaan.

      Ruotsin poliisi tiedottaa, että rajatarkastuksia voidaan tehdä myös Ruotsin ja muiden Pohjoismaiden rajoilla ja kehottaa ottamaan aina matkalle passin tai henkilöllisyystodistuksen.

      Myös Suomen ulkoministeriö suosittelee, että Suomen kansalainen ottaa Ruotsiin matkustaessaan aina mukaan virallisen matkustusasiakirjan eli passin tai henkilökortin. Käytännössä henkilöllisyyden on voinut todistaa myös ajokortilla tai Kela-kortilla, eikä käytäntö ole ulkoministeriön tietojen mukaan muuttumassa suomalaisten osalta nytkään.

      – Ruotsiin matkustavien kannattaa ennakoida ja varata matkantekoon hieman enemmän aikaa, sisäministeri Risikko huomauttaa.
      Vastaava isku on mahdollinen myös Suomessa

      Risikon mukaan vastaavanlainen terrori-isku on mahdollista myös Suomessa.

      – Kunpa voisinkin sanoa, että tällaista ei voi tapahtua Suomessa, mutta tällainen voi tapahtua Suomessa, Risikko sanoi.

      – Tällaisilla terroristisilla teoilla pyritään vaikuttamaan hyvinvointiyhteiskunnan rakenteisiin ja päätöksentekokykyyn, pyritään halvaannuttamaan yhteiskunta. Nyt meidän pitää nimenomaan tuomita väkivalta kaikissa muodoissa ja tehdä sen eteen työtä yhteiskunnassa.

      Risikon mukaan esimerkiksi Nizzan iskun jälkeen suomalaiset viranomaiset kävivät läpi suomalaiset turvallisuuskäytännöt ja poliisin varautumisen erilaisiin iskuihin.

      https://piraattipuolue.fi/2017/06/21/moniongelmainen-siviilitiedustelulaki/
      Länsimaissa elää ja on elänyt runsaasti islamisteja. Myös Suomessa. Heidän annetaan oleskella melko vapaasti ja paikoin heidän toimintaansa jopa tuetaan. Lepsuilu islamistien kanssa on kuitenkin hengenvaarallista peliä. Yksittäinen terroristi saattaa olla “syrjäytynyt” tai “mielisairas”, mutta islamistien terroritekojen takana vaikuttaa myös ideologia: islamistit haluavat hallita maailmaa [ – – ] asettamalla kalifaatin mahdollisimman moneen maahan. Tämä ideologia ei rajoitu ainoastaan Isisiin, Al-Qaidaan tai muun selkeästi terroristisen järjestön aktiiveihin, vaan se saa tukea sadoilta tuhansilta normaalisti yhteiskunnassa toimivilta ihmisiltä kaikkialla maailmassa. Tämä tekee ideologiasta vaarallisen ja länsimaalaisten arvojen suuren vihollisen. Mitä ovat selkeästi terroristiset järjestöt.

      Ei taida olla jatkumoterrorismi enää muotia ja avunpyyntöjä ei jakseta pyydellä keneltäkään. Poliisien kansainväliset yhteydet on niin ja näin. Medialla sen sijaan on hyvätkin kansainväliset yhteydet. Terrorismi tavitsee mediaa ja media uusia iskuja. Yksinäisiä iskuja. Oliko säilytyslokeroisku sellane

    • NäiinköOn

      Tuo eilinen Pietarin säilöntälokero isku ei saa sisäministeriämme lotkauttamaan korviaan. Miten muuten tollaista lokeroa valvotaan muutoin kuin ulkoapäin, mutta kuka jaksaa seistä monitorin takana 24/7 ja katsella mitä ihmiset lokeroihin littaa ja jos pommi on vaikka repussa niin mites voit mennä sanomaan mitä reppu sisältää. https://www.youtube.com/watch?v=DzZ2nKS0GLU

      Pietarissa Venäjällä kymmenkunta ihmistä on haavoittunut omatekoisen pommin räjähdyksessä supermarketissa kaupungin koillisosassa. Haavoittuneilla ei ole hengenvaaraa.
      Viranomaisten edustajan Svetlana Petrenkon mukaan pommin räjähdysvoima vastasi noin 200:aa grammaa TNT-räjähdysainetta. Pommiin oli myös pantu erilaisia sirpaleita lisäämään tuhovaikutusta.
      – Tutkimme kaikkia mahdollisia syitä selvittääksemme, mitä on tapahtunut, Petrenko sanoi. Hänen mukaansa tapahtumaa tutkitaan tällä haavaa murhayrityksenä.

      Uutistoimisto AFP:n mukaan paikalla on poliisin ja palokunnan lisäksi myös Venäjän turvallisuuspalvelun FSB:n yksiköitä. FSB tutkii muun muassa mahdollisia terroritekoja.
      Räjähdys tapahtui puoli seitsemän tietämissä paikallista aikaa. Viranomaisten mukaan ostoskeskus on saatu tyhjennettyä, eikä räjähdys aiheuttanut tulipaloa tai suuria aineellisia vahinkoja.

      Vahvistamattomien tietojen mukaan räjähdys olisi tapahtunut ruokakaupassa tavaroiden varastointiin käytettävässä lokerikossa. Supermarketista evakuoitiin kymmeniä ihmisiä.
      Paikan päällä ollut Artur Jeritsjan kuuli räjähdyksen, minkä jälkeen kaupasta alkoi tulvia savua. Jeritsjan kertoi uutistoimisto Tassille, ettei kaupassa ollut juurikaan asiakkaita kun räjähdys tapahtui, mutta joitakin uhreja vietiin pois ambulanssilla.

      Neljätoista ihmistä kuoli ja kymmeniä haavoittui, kun Pietarin metrossa räjähti pommi huhtikuussa. Teon tekijäksi ilmoittautui al-Qaida-terroriverkostoon kytköksissä ollut ryhmittymä.

    • MääKiwaVarisKyl

      Matikaisen arvion mukaan ihmiset elävät me- ja he-ajattelumallin mukaan. Näin ollen iskut, jotka tapahtuvat Euroopassa tai fyysisesti meitä lähellä herättävät enemmän tunnereaktioita.
      – Tietysti Venäjä on Suomea erittäin lähellä ja muutakin Eurooppaa lähellä, mutta silti näyttäviä sympatiailmiötä ei ole syntynyt somessa. (eipä näytä samanaikaiset Kabulin iskut paljoa hetkauttavan edes sen vertaa mitä Pietarin isku)
      – Ihmettelen, miksi Pietarin isku ei ole herättänyt enemmän keskustelua suomalaisten keskuudessa, eihän mitään vastaavaa ole tapahtunut vuosiin näin lähellä Suomea. (vuosiin on virhe)
      – Ehkä sitten tietty jännite, mikä Euroopan ja Venäjän välillä on olemassa vaikuttaa siihen, ettei Venäjää kohtaan koeta empatiaa samalla tavalla, Matikainen pohtii.
      – Toisaalta suomalaiset saattavat tuntea olevansa kulttuurisesti ja henkisesti lähempänä Ranskaa kuin Venäjää.
      https://yle.fi/uutiset/3-9549629
      Aina kun Venäjällä tapahtuu jokin isku niin se koetaan jopa oikeutetuksi Suomi 24 palstalla joka on tunnettu Putin vastaisuudestaan. Suurimmaksi osaksi ihmisten tietämättömyyttä ja manipuloiduiksi joutumisen vuoksi. Sama kun täällä ei vieläkään hyväksytä että Suomi aloitti jatkosodan. (oli se sitten oikeutettua tai ei niin totuutta ei hyväksytä)
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15124328/putin-kehottaa-tappamaan
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15024681/terroristien-mainokamppanjat

    • KissaHuosussa

      KuuletkoTähtienHyminää 28.12.2017 14:36
      Llainattu terrorismi palstalta. https://keskustelu.suomi24.fi/t/15024681/terroristien-mainokamppanjat

      KylmäTaikkapaVaris

      28.12.2017 13:56
      Uusi
      https://yle.fi/uutiset/3-9996280 Eilen räjähti Pietarissa pommi.

      Äärijärjestö Isis väittää olevansa Pietarissa supermarkettiin tehdyn pommi-iskun takana. Asiasta kertoo Isisin propagandakanava.
      https://www.aamulehti.fi/uutiset/aarijarjesto-isis-vaittaa-olevansa-pietarissa-supermarkettiin-tehdyn-pommi-iskun-takana-200636555/
      Aiemmin äärijärjestö Isis kertoi olevansa pommi-iskun takana.
      https://www.keskipohjanmaa.fi/uusimmat/524801/pietarin-pommi-iskusta-epailty-tunnustanut-teon
      Pietarin pommi-iskusta epäilty mies on tunnustanut suunnitelleensa ja toteuttaneensa iskun, kertoivat tutkijat sunnuntaina. Pommi-isku tehtiin supermarketissa keskiviikkona, ja siinä haavoittui 18 ihmistä.

      - Hänen (epäillyn) mukaansa teon motiivina oli viha, jota hän tunsi psykologikeskuksia kohtaan, joissa hän on käynyt, kertoi Venäjän tutkintakomitea lausunnossaan.

      Epäilty 35-vuotias mies oli piilottanut kaksi muistitikkua lähelle keskiviikon pommi-iskun paikkaa. Muistitikuilla on tietoa teon motiivista.

      Tutkijoiden mukaan mies on ollut kirjoilla psykiatrisella klinikalla 19-vuotiaasta lähtien.

      Pietarilainen oikeusistuin määräsi miehen pidettäväksi vangittuna 28. helmikuuta asti, kertoi uutistoimisto Ria Novosti.

      Tiedustelupalveluiden yhteistyö näyttää tuotavan tulosta, mutta ostoskeskusiskua he eivät osanneet estää kun tekijä olikin hullu niin kuin aina. Isis on ottanut iskut omiin nimiinsä heti tapahtuman jälkeen mutta vähän ajan päästä joku hullu myöntää tehneensä teon.

      Venäjän presidentti Vladimir Putin on kiittänyt Yhdysvaltain presidenttiä Donald Trumpia tiedustelutiedoista, jotka auttoivat Venäjän viranomaisia estämään terrori-iskut Pietarissa.

      Uutistoimisto Tassin mukaan suunnitteilla oli ollut pommi-iskuja muun muassa Kazanin katedraaliin, junaliikenteeseen ja muihin vilkkaisiin paikkoihin Pietarissa joulukuun kuudentenatoista päivänä. Venäjän viranomaiset saivat tiedot suunnitteilla olleista iskuista Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA:lta.

      Putinin mukaan CIA:lta saanut tiedot olivat riittävät paljastamaan iskuja suunnitelleet henkilöt sekä mahdollistamaan heidän kiinniottonsa.

      Pietarilainen oikeusistuin määräsi miehen pidettäväksi vangittuna 28. helmikuuta asti, kertoi uutistoimisto Ria Novosti. https://skeptoid.com/blog/2013/08/12/terror-attacks-and-drills/
      Mies pidetään vangittuna 28. helmikuuta saakka. Mitä sitten tapahtuu. Odottaako venäläiset mitä Ruotsin poliisi sanoo ja media kirjoittaa Palmen murhasta. Sehän tapahtui juuri tuona päivänä 28. helmikuuta 1986. Tukholman seinään ajajaakaan ei kai vielä ole tuomittu eikä Turun puukottajaa. Mitä pelleilyä tämä on. Saanko kysyä?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      173
      9253
    2. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      69
      7198
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      60
      3625
    4. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      94
      1348
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      58
      1332
    6. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1283
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      21
      1199
    8. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      228
      1178
    9. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      1003
    10. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      921
    Aihe