VÄKEVÄ profetia vuoden 2018 alkuun!

VeijoseenMeLuotamme

Milloinkaan erehtymätön Harri Veijonen on meille tämän kaiken kertonut, joten tiedämme mitä tapahtuu heti ensivuoden alussa. Todella luotettavan tuntuista ja erityisen väkevää profetiaa on tämä!

"päivämäärä ylösotolle olisi 28. 1. 2018. Tämä ei ole enää uskon asia, jos loppuhuipennus profetiasarja alkaa.
Aikataulun mukaan se alkaisi viimeistään 2016 syksyllä Putinin putoamisella ja Gorban paluulla. Vuoden 2007 ennustukseni mukaan Hillary Clinton tulisi valtaan yhtä matkaa marraskuussa 2016.
Ylösottoon päättyvään loppusarjaan ennen Lähi-idän rauhansopimusta kuuluu tietenkin sopimuksen valmistelu, mutta myös lyhyt hysteerinen herätys. Lukijoille on selvää milloin ylösotto tapahtuu eikä kyydistä tahdota jäädä vaan hysteerisesti tehdään kaikki mahdollinen, että päästäisiin mukaan ylösottoon. Toisaalta missä Veijosen ennustukset ovat tuntemattomat saatetaan elää suruttomasti ja ylösottoon valmistautuvia vain pilkataan.

21

582

Vastaukset

 • Mikäli uskotte psyk. sairaalan potilaaseen niin se ei ole tämän palstan asiaa.

 • Veijonen teki aikoinaan tiettäväksi "Tampereen Käräjäoikeuden henkilöille ja poliittisesti valituille kirkollisille lautamiehille on odotettavissa nopea kuolema.”

  Suuressa armossaan Veijonen kuitenkin antoi mahdollisuuden vaihtaa kuolemantuomion rahaan.

  ”RAHAT TAI HENKI. Kuolemille vaihtoehdoksi keksin mahdollisuuden selvitä vain rahalla. Sopisi edes yrittää ulkoministerien, piispojen, syyttäjien, tuomareiden, skeptikkojen ym. minua pilkanneiden henkensä säilyttämiseksi laittaa tililleni minulta vaadittu 6000 euroa.”

 • Rosvot tunkeutuvat ihmisten asuntoihin tammikuun lopulla!

 • "Susannat" ovat rohkeita ja luovat itse uusia totuuksiaan, jotka pikkuhiljaa ujutetaan lakivelvoitteiksi kansoille. He mielellään kuuntelevat suvaitsevaisuuden edustajina (=nainen) kaikkia keksijöitä tasa-arvon nimeen.
  Myös Eeva kuunteli ; ".... onko Jumala todella sanonut......". Ja Adam totesi "......vaimo , jonka minulle annoit...". Kumpi oli tehnyt enemmän väärin? Jumalaa pitää miehen ensiksi kuunnella ja vasta sen jälkeen vaimoa. Miehen elämän helpottamiseksi hänelle suotu apu on vaimo, sanan mukaan. "Kuuntele Saaraa...." näinkin on Raamatussa. Sen Jumala ilmoitti erikseen Aabrahamille. Myös Maria sai sanat Herralta. Ei tarkoita, etteikö nainen voi toimia monella tavalla Jumalan työssä ja profetoida. Mutta tuo valta? Kuka on kenen pää? Puhumattakaan , kenen valta ylettyy muuttamaan maailman luonnon alaisuudet. Eläimiä ym. on kahta lajia. Jos ihmiskunnassa aletaan vaittämään, että olemme iän kaiken eläneet harhassa ja luulleet olevamme kahta eri sukupuolta, niin nämä harvat väittäjätkö ovat nyt kummajaisia yliviisaita opettajia? Heitäko yli 7 miljardiväestö lähtee seuraamaan. Ei keisarin vaatettomassa sadussakaan sitten vielä paljon mielikuvitusta ollut. Vai oliko sen keksijä jo niin aikaansa edellä, että profetoi, miten huijattavissa tulevaisuuden kansakunnat ovat TASA-ARVON nimissä. Suurinta valtikkaa jo muutaman vuosikymmenen on "sivistys"maissa heilutellut ihmisiin huomaamattomasti pesiytynyt "TASA-ARVOUSKONTO". Naiset ovat siinä uskonsuunnassa itseoikeutettuja paimenia!
  Ainakin Suomi on korkeasti koulutettu väestöltään? Mitä koulutus on antanut, jos nämä. koulutetut tarjoilevat valheitaan pienille jälkeläisillemme totuuksina noin vain?!

  Kuka meistä lukemaan oppineista uskoo suoraan Raamatun Sanaan ja kuka mieluimmin Raamatun yhäti lisääntyviin selittäjiin?

  Kuka uskoo sen Sanan, että paimeneksi ryhtyvän pitää olla yhden naisen MIES?
  Siis kuka käskee kenenkään kuunnella yhtäänkään pappia , joka poikkeaa selkeästä Raamatun Sanasta?

  Miksi miespaimenet eivät ole KEKSINEET 2000 vuoteen noin mullistavaa ajatusta, ettei olekaan naisia ja miehiä erikseen ja ettei Jumala oikeasti luonut meitä mieheksi ja naiseksi? Ja miksi eivät keksineet sitäkin nykyväitettä, että ei Raamattu kiellä homoutta?
  Tähän tarvittiin MIESTEN poikkeaminen Raamatun Sanasta siltä osin, että naisille on annettava paimenen virka! Tai vielä oikeammin; kristinuskontoon piti yhdistää tasa-arvouskonto.
  Otettiinko siihen paljonkin Raamatunlauseita tueksi? Esim. Eikö Jeesus ollut tasapuolinen kaikille jne. Tai: "...onko Jumala todella sanonut?".

 • Kohta me valitut nousemme taivaan korkeuksiin Herraamme vastaan!
  Halleluja!

  • Ei sitä niinvain nousta taivaan korkeuksiin. Pedostakin tulee saada voitto. Kolmas enkeli varoittaa pedosta.
   Pedonmerkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. . . Jumalan merkki on sapatti.


 • 28. 1. 2018 on sunnuntai, joten tempaus tapahtunee klo 10 kirkonmenojen aikaan jatluen klo 11 jolloin muilla seurakunnilla alkaa omat palveluksensa. Näin voisi hyvin päätellä.

 • 28.1.2018 olen jo ennen kello kymmentä paikallisessa lähipubissa tempaisemassa kaljatuoppeja.Se on todellista tempausta...röyh.....

  • Kiteellä osallistutaan tempaisuun karkeloiden, eli harmonikkamusiikin soidessa!

   "28.1 Harmonikkakonsertti Kiteesalissa Kiteellä klo 15."


  • TempausMusiikkia kirjoitti:

   Kiteellä osallistutaan tempaisuun karkeloiden, eli harmonikkamusiikin soidessa!

   "28.1 Harmonikkakonsertti Kiteesalissa Kiteellä klo 15."

   Viiniä ei sovi unohtaa

   "Heidän ilonaan ovat harput ja lyyrat, rummut ja huilut, viini virtaa heidän pidoissaan."


  • Raamatullista_sanaa kirjoitti:

   Viiniä ei sovi unohtaa

   "Heidän ilonaan ovat harput ja lyyrat, rummut ja huilut, viini virtaa heidän pidoissaan."

   Kovin on uskovaista väkeä nuo kiteeläiset!
   Varmastikin ovat ensimmäisten temmattavien joukossa.


 • Tämä on todella väkevä profetia.

  Lähes yhtä väkevä kuin se kuuluisa "Kiteen kirkas".

  Tosin hyvä tuttuni,selvännäkijä Huomas Turskainen,sanoi minulle Kiteen Alkon parkkipaikalla,ettei noinkaan väkevää profetiaa kannata ottaa todesta.

 • "Kansat itkevät ja parkuvat"? v.2020, Matteus 24. .
  Tilastoissa kummittelee tuollainen.

 • Kohta tuulee ja kovaa
  ikkunoiden kiinnilaittaminen on myöhäistä
  ja tuuli yltyy nopeasti.

 • Hes.13:7 Ettekö ole petollisia näkyjä nähneet ja valhe-ennusteluja puhuneet, kun olette sanoneet. Näin sanoo Herra, vaikka minä en ole puhunut?

 • Taas kerran maailman erehtymättömin profeetta oli oikeassa, mutta mitenkä hän voisikaan väärässä olla. Erehtymätön kun.
  Jokainen voi tämän nyt jälkeenpäin todeta, eikä epäilylle jää minkaanlaista sijaa.

  • On se vaan hyvä kun Veijonen ei ole vähimmässäkään määrin valehteleva ja henkisesti sairas valeprofeetta, vaan jokaiseen hänen kirjoittamaan sanaan voi luottaa täydellisesti. Kaiken muun lisäksi on niin vaatimaton eikä milloinkan ole kehunut itseään.


 • Näin sanoo profeetta Ohrimovitsch : intiaanit on tapettava ja heidän älyttömät toteemi paalunsa tuhottava. Näin täyttyy Jumalan laki.

  • Eikä siinä vielä kaikki!

   Minulle tuli tämä Herran sana:
   Juoksijain mukana lähetettäköön kaikkiin Suomen maakuntiin kirjeet, että on hävitettävä ja tuhottava kaikki moottorisahalla veistetyt karhupatsaat, nuoret ja vanhat, kuin muunlaisetkin veistokset ja kuvat, samana päivänä, seitsemännen kuun kolmantenatoista päivänä, ja että on ryöstettävä, mitä tuollaisten hirvittävyyksien omistajilta on saatavana saalista.


Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.