Kai Lassila

Silmätkuntoon

Aikaisemmin olen lukenut täältä paljon kehuja Kaista mutta nyt näyttää olevan moitittavaa enemmän. Itse olisin menossa kasvojen rasvansiirtoon ja aiemmin jo hänellä asioineena ja paljon kehuja hänestä kuulleena nimenomaan kasvojen alueen rasvansiirron osaajana arvelin hänen puoleen kääntyä. Kertokaa mikä teillä on hänen asiakkaana pieleen mennyt?

43

7386

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikähän_on_totuus

      Tuo yksi yläluomileikkauksessa ollut on kyllä jakanut "ansiokkaasti" melkein jokaiseen ketjuun haukkuja, mutta muilta ei ole kuulunut mitään.

    • oma_kokemukseni

      No minä olen Lassilan potilas/asiakas jo lähes 10 vuoden ajalta. Mitään katastrofia ei ole kohdalleni osunut. Olen ollut kasvojen alueen leikkauksissa, täyteainehoidossa ja rasvansiirrossa. Leikkauksista jääneet arvet ovat hyvin ohuita ja huomaamattomia. Tulokset ovat hienovaraisia. Kukaan ei ole ulkonäköäni kommentoinut toimenpiteiden jälkeen. Ikää 49 v.

    • Varoituksen_sana

      Olen ollut aiemmin rasvansiirrossa Kai Lassilalla ja tulos oli oikein hieno. Siksi luulin, että voin luottaa häneen myös silmäluomileikkauksessa, mutta tulos on katastrofaalinen ja jopa yritys tehdä korjausleikkaus epäonnistui, ja toinen silmä näyttää nyt vielä entistäkin kauheammalta. Olen käynyt näyttämässä tulosta nyt useammalle muulle kirurgille, sekä kysymässä mielipidettä, että "onko tämä teidän mielestänne normaali leikkaustulos?" (vastaus on "Ei") ja josko tulosta voisi jotenkin korjata: arvet ovat niin räikeät ja kohollaan molempien silmien sisänurkissa, että mikään määrä meikkiä ei saa niitä piiloon. Lisäksi toinen silmä on leikattu liian kireäksi, ei pysy nukkuessa kunnolla kiinni ja kuivuu ja aiheuttaa jatkuvia silmävaivoja. Näiltä muilta kirurgeilta (mm. Tatu Tarkka Suomessa) olen kuullut, että Kai Lassilan tekniikka on vanhanaikanen, eikä takaa onnistunutta lopputulosta. Jollekin silmä/luomityypille voi ehkä sopia, mutta toisenlaiselle jättää arvet "vaeltamaan" ja etenkin, jos leikkaa luomen liian kireäksi on melkein varmaa, että arpi kiristyy ylöspäin, yli luomivaon ja myös paranee leveäksi raidaksi kovan vedon vuoksi, kuten tapauksessani on käynyt. Mitenkään tätä ei oikein pysty korjaamaan, koska luomessa ei enää ole yhtään ylimääräistä ihoa, mistä lähteä työskentelemään :-(

      Minäkin luotin Kai Lassilan ammattitaitoon, koska en ollut kuullut paljon haukkuja hänestä, mutta ei se todella tarkoita, että hän olisi osaava... Enemmistö tyytymättömistä potilaista vain alistuu kohtaloonsa. Riippuu myös paljon varmasti asiakkaan iästä, millaista lopputulosta hän odottaa: kuusikymppinen voi olla tyytyväinen melkein mihin tahansa, eikä arvet niin haittaa. Minä olen melko nuori vielä ja olin oikeasti kuvitellut saavani huomaamattoman arvet, koska ihoni on muuten edelleen aika kimmoisa ja pois otettavaa luomissa ei ollut ihan mahdottoman paljon.

      • Löytyykö_muita

        Eli tässä tämä YKSI kirjoittaja toistaa toistamistaan yhden epäonnistuneen leikkauksen kokemuksia.


      • Luppaluomi

        Hei! Itse kävin Kai Lassilan yläluomileikkauksessa vuosi sitten, en ole tyytyväinen lopputulokseen ja olenkin käynyt asiaa valittamassa kahteen kertaan. Kain ehdotus oli kulmaluuhionta tai botoxia. Mielestäni siis nahkaa on otettu liian vähän ja rasvaakin olisi voinut poistaa, lopputulosta ei siis huomaa mitenkään paitsi että on arpi. Olen käynyt yhdellä kirurgilla kysymässä mielipidettä, johon vastasi, että voisi ottaa nahkaa ja rasvaa pois. Haen vielä toisenkin mielipiteen ja sitten pistän asiaa eteenpäin. Harmittaa 1700€ menetys turhasta, olisin halunnut kuulla heti ettei näkyvää lopputulosta saada, mutta ilmeisesti helppo raha houkutti.


      • Anonyymi

        Minulta han leikkadi ylaluomien pussit 7v sitten ja on niin hyvät ettei kukaan ole edes huomannut että on leikattu. Ei ole mitään arpiakaan. 10 pistettä.


      • Anonyymi

        Sinulle voin sanoa vain yhden asian. Kyllä 60 vuotias odottaa ihan yhtä hyviä tuloksia kuin nuorikin. Sanot, että 60 vuotias voi olla tyytyväinen melkein mihin tahansa ja arvet eivät haittaa. Tuo on erittäin loukkaavaa ja osoittaa kypsymättömyytesi. Kyllä kaiken ikäiset toivovat hyviaä tuloksia. Miksi muuten menisi operaatioon. Annan neuvon. Tästä eteenpäin puhu vain omasta puolestasi, mutta älä tee oletuksia mikä tyydyttää muita. Tästä huomaa ettet arvosta vanhempaa ihmistä.


    • Jos_tuo_on_totta_niin

      Eli tuo viimeinen postaus epäonnistuneesta yläluomileikkauksesta (varoituksen_sana) tarkoittaisi sitä, että Suomen esteettisten plastiikkakirurgien ry:n jäsenet tietävät toistensa leikkaustekniikoista. Yksi heistä tietää toisen käyttävän vanhentunutta, arpeuttavaa leikkaustapaa. Miksi hän ei ole ilmoittanut asiasta tai edes jutellut tämän arpeuttavaa tekniikkaa käyttävän kanssa, kun ovat vielä samalla klinikalla töissäkin? Jos tuo on nimittäin totta, niin kukaan ei välitä potilaan edusta.

      • Löytyykö_muita

        Mistä tiedät ettei olisi keskustellut asiasta? Ehkäpä leikkaustekniikkaa on muutettu koska muita valittajia ei ole ilmaantunut.


      • meikku

        aika jännä, että kollega moittinut toisen tapaa leikata vanhanaikaiseksi?! ei kovin ammattimaista.


    • Viimeaikasii

      Viime aikaisia kokemuksia Lassilasta?

      • meikku

        Lassila on erittäin miellyttävä ja olen nähnyt vain hyviä tuloksia hänen potilaistaan.


    • Nainen44

      Kävin tänään, rasvansiirto tehtiin kasvoihin a olen erittäin tyytyväinen hänen työhönsä! Nyt rauhassa annan kasvojen toipua :)

    • Tipsiii

      Olen kuullut hyvää palautetta hänestä.

      • Expl

        Kai Lassila on suomalainen ja täällä koulutuksensa saanut plastiikkakirurgi, joka on tehnyt pitkän uran esteettisessä plastiikkakirurgiassa. Luotettava, vastuullinen, eikä tee asiakkaansa edun vastaisia ratkaisuja.


    • Omituista

      Omituista porukkaa täällä kun pystyy toisen kokemuksia dissamaan. Jos jollakin kokemus on ollut hyvä niin yes, jos huono niin sitten on huono. Näistä huonoista ei saisi tänne kirjoittaa? Jos kysytään kokemuksia, ei huonoja saa kirjoittaa? Me ei tietääksemme enää eletä Neukkulassa

    • Arvet

      Silmäluomioperaatiota ajatellen en suosittelisi. Samanlainen kokemus kuin aiemmalla kommentoijalla aiheesta.

      • Tyytyväinen_asiakas

        Minäkin olin ystäväni kanssa K. Lassilan potilaana. Meille molemmille tuli täysin onnistuneet yläluomileikkaukset. Meillä ei kummallakaan näy arpia luomissamme. Leikkauksen jälkeen ei tullut edes mustelmia. Itse olen saanut tutuiltani oikein hyvää palautetta leikkauksesta. Menisin ilman muuta K. Lassilalle uudestaan leikkaukseen, jos olisi tarvetta. Minä voin suositella häntä, koska minun luomieni lopputulos oli huippuhyvä. En tiedä tekniikasta, jolla hän leikkaa, mutta kyllä se ainakin oli toimiva tekniikka.


    • Anonyymi

      Täällä yksi tuore ja positiivinen kokemus Lassilasta. Mulle tehtiin alaluomen rasvatyrän poisto laserilla, ja leikkaus meni hyvin puudutuksineen kaikkineen. Ei moitittavaa!

    • Anonyymi

      Täällä yksi vuosia Kai Lassilalla käynyt tyytyväinen asiakas. Mielestäni erittäin vastuuntuntoinen ja luotettava lääkäri. Aiemmat kokemukset Siluetista (moneltakin lääkäriltä) sekä yksi erittäin epäonnistunut pistoskerta Bulevardin Klinikalla (Lassila oli tällöin lomalla, enkä siksi saanut hänelle aikaa).

      • Anonyymi

        Kuka epäonnistuneen pistoksen Bulevardin klinikassa teki? Hoitaja vai plastiikka kirurgi?


      • Anonyymi

        Itse Mr. Lassus. Botuliini nostatti kulmakarvat kattoon ja täyteaineet klimppiintyivät kummasti. Jotenkin jäi koko visiitistä hätiköity olo. Kävin reklamoimassa Bulevardin klinikan toisella plastiikkakirurgilla. (Lassukselle ei saanut aikaa, vaikka selvensin kyseessä olevan reklamaatio?!) ja tästä jäi käteen vain vastaanottokäynnin lasku. Olin todella tyrmistynyt. Muutenkin Bulevardin hinnat ryöstöä vs. Ihoakatemian pistokset. Sittemmin en ole uskaltautunut muulle kuin Lassilalle. Arvostan hänen rehellisyyttään ja näkemystään konsultoidessani myös muista toimenpiteistä, joita piti minulle toistaiseksi turhina. Ei siis ole Kai Lassila pelkän rahan perässä.


    • Anonyymi

      Siluetissa hoitokomplikaatiot on analysoitu lääkärikohtaisesti nyt jo kahdenkymmenen vuoden ajalta. Tässä puheena oleva lääkäri on tämän analyysin pohjalta asiansa tunteva ja hänellä on ollut hyvä kädenjälki sinä aikana kun toimi Siluetin lääkärinä.
      On tehnyt minullekin kasvojen kohotusleikkauksen ja silmäluomet ilman jälkiongelmia.

      • Anonyymi

        Kun kyse on esteettisestä kirurgiasta niin hoitokomplikaatioksi tuskin luetaan se että asiakas ei ole tyytyväinen lopputulokseen? Komplikaatioita on infektiot, verenvuodot yms lääketieteelliset komplikaatiot.

        Tosin itsekin olen Lassilasta pääosin kuullut oikein hyvää, vaikks ei omakohtaista kokemusta.


    • Anonyymi

      Kai Lassila on luotettava hyvää jälkeä tekevä kirurgi. Lassila ei myöskään ole ahne hinnat ovat kohtuulliset.Vaatimaton myös, ei markkinoi itseään internetissä mitenkään, asiakkaita riittää silti.

    • Anonyymi

      Vain hyvää sanottavaa! Leikkausjälki ja myös potilaan kohtelu hyvää, Suosittelen

    • Anonyymi

      Missäs Kai nykyään toimii? Esteticin listoilla näkyi, tekeekö siis toimenpiteitä siellä?

      • Anonyymi

        Kävin rasvaimukonsultaatiossa . Tosi fiksu tyyppi . Nyt kerään rahaa huhtikuun leikkaukseen .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kävin rasvaimukonsultaatiossa . Tosi fiksu tyyppi . Nyt kerään rahaa huhtikuun leikkaukseen .

        Hyvä jos estetic on saanut jonkun kunnollisen ja fiksun kirurgin!


    • Anonyymi

      Onko kenelläkään kokemusta Lassilan tekemistä kasvojenkohotuksista? Leuanalusnosto keskikasvojen kohotus samassa? Olen jo iäkkäämpi, reilu 60v, joten liikoja löytyy.

      • Anonyymi

        Lassila teki alakasvojen kohotuksen minulle n.10 vuotta sitten. Olen ollut todella tyytyväinen.


      • Anonyymi

        Lassila on erinomainen. Olen yli 60v ja kohotusoperaatio onnistui täydellisesti. Parani nopeasti, ei mitään arpia. Yläluomet korjasi ilmaiseksi, kun ei ollut itse tyytyväinen tulokseen.
        Suosittelen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lassila on erinomainen. Olen yli 60v ja kohotusoperaatio onnistui täydellisesti. Parani nopeasti, ei mitään arpia. Yläluomet korjasi ilmaiseksi, kun ei ollut itse tyytyväinen tulokseen.
        Suosittelen.

        Myös minut Kai operoi onnistuneesti. Leikkauksesta nyt kohta kk. Kaula on sileä ja leukalinja hyvä. Ehkä vähän enemmän olisi voinut rasvaa laittaa poskiin. Ei tulehduksia eikä vuotoja. Ennen toimenpidettä söin reilusti vihreää ja C vitamiinia nimenomaan vuotoja ehkäistäkseni. Eka viikko oli toipumisessa kurjin, nyt olo on jo ihan normaali ja ulkonäkö myös.


    • Anonyymi

      Vain huonoa kuullut, en menisi.

      • Anonyymi

        Hei, olisiko hyvä kuulla, millaista? Rohkenetko tarkentaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei, olisiko hyvä kuulla, millaista? Rohkenetko tarkentaa?

        Tässäkin ketjussa kerrottu pilalle menneestä silmäoperaatiosta.


    • Anonyymi

      Minulle henkilökohtaisesti riittää jos yksikin asiakas kertoo negatiivista, koska silloin voi vain miettiä että mitä jos se osuu omalle kohdalle, että esim kasvot pilataan eikö kanneta vastuuta tekemisistään. Eli ymmärrän että virheitä sattuu ja huippuhyvällekin kirurgille voi niitä sattua, mutta ratkaisevaa onkin miten asia hoidetaan, myöntääkö kirurgi virhettää ja kuinka pyrkii sen korjaamaan. Ja esim tämän kirurgin kohdalla, miettisin monta kertaa uskallanko mennä, kun täälläkin yksi kirjoittanut pilalle menneestä silmäoperaatiosta. Kyllä se valitettavasti pistää miettimään haluanko mahdollisesti itselle tapahtuvan jotain samanlaista.

      Ja täällä palstalla on hyvin vaikea luottaa positiivisiin kirjoituksiin, kun niitä voi tosiaan kirjoitella vaikka kirurgi itse. Noh, nyt joku voi sanoa että niin voi negatiivisiakin joku keksiä. Mutta itse en usko tähän, miksi joku keksisi negatiivisia kokemuksia? Uskon että kyllä ne negatiiviset jostain kumpuaa, totuuden juuri on jossain. Onhan siihenkin olemassa joku syy miksi keksisi huonoja kokemuksia, onko häntä kohdeltu huonosti tms? Ja jos kilpailija keksii täällä asioita ja valehtelee, on hänen ammattietiikkansa hyvin olematon!

      Suhtaudun siis hyvin varauksella erityisesti kun jotain kirurgia ylistetään maasta taivaisiin. Näin se vain valitettavasti menee. Kyllä ne negatiiviset kuuluu kauemmas kuin positiiviset. Ja Se yksikin tyriminen voi viedä maineen mikäli asiaa ei hoideta ammattimaisesti. Tämä palsta on jotenkin menettänyt luottoa, vaikea luottaa mihinkään täällä. Kertoo vain tämän alan tekijöistä ja heidän kieroudestaan.

      Mielestäni myöskään hyvän kirurgin ei tarvitse täällä palstoilla viettää aikaansa. Enkä usko että moiseen olisi edes aikaa. Hyvä kirurgi ei tuhlaa aikaansa ja energiaansa googlailemalla omaa nimeään, vaan luottaa omiin tekemisiinsä ja ammattitaitoonsa. Ja tämä pätee ihan kaikkiin tekijöihin tällä alalla, ei vain kirurgeihin.

      Jokainen päättää itse mihin täällä uskoo ja luottaa ja tekee johtopäätöksensä sitten itse, että kenelle uskaltaa mennä. Mutta tässä omia mietteitäni.

      • Anonyymi

        Tässä oli asiaa.


      • Anonyymi

        Ottamatta kantaa kehenkään yksittäiseen kirurgiin niin aivan varmaa on se että jokaisen (hyvänkin)plastiikkakirurgin uralle sattuu aidosti epäonnistuneita leikkauksia ja varmasti myös tilanteita, joissa plastiikkakirurgi kokee päässensä hyvään lopputulokseen mutta asiakas on tyytymätön (odotti erilaista lopputulosta).

        Ja vaikka plastiikkakirurgi haluaisi korjata niin aina korjausleikkaus ei enää pelasta tilannetta.

        Tämän riskin jokainen valitettavasti ottaa kun esteettiseen kirurgiaan lähtee, vaikka olisi hyvämaineinen plast.kirurgi. Hyvällä kirurgilla riski on vain paljon pienempi mutta silti olemassa. Itse olen päätynyt tämän takia siihen että en halua leikkauttaa mitään kasvoissani, korkeintaan ottaa pistoshoitoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ottamatta kantaa kehenkään yksittäiseen kirurgiin niin aivan varmaa on se että jokaisen (hyvänkin)plastiikkakirurgin uralle sattuu aidosti epäonnistuneita leikkauksia ja varmasti myös tilanteita, joissa plastiikkakirurgi kokee päässensä hyvään lopputulokseen mutta asiakas on tyytymätön (odotti erilaista lopputulosta).

        Ja vaikka plastiikkakirurgi haluaisi korjata niin aina korjausleikkaus ei enää pelasta tilannetta.

        Tämän riskin jokainen valitettavasti ottaa kun esteettiseen kirurgiaan lähtee, vaikka olisi hyvämaineinen plast.kirurgi. Hyvällä kirurgilla riski on vain paljon pienempi mutta silti olemassa. Itse olen päätynyt tämän takia siihen että en halua leikkauttaa mitään kasvoissani, korkeintaan ottaa pistoshoitoja.

        Olet ihan oikeassa. Myös se otettava huomioon, että vaikka leikkaus olisi teknisesti onnistunut, voi leikkauksen jälkeen tulla komplikaatioita. Esim. verenpurkaumat ovat yleisiä. Myös tulehduksia voi tulla ja samoin kipuja leikatulle alueelle. Jos esim kärsii verenpainetaudista, verenpaineen pomppaaminen leikkauksen jälkeen edesauttaa verenpurkaumien syntyä. Huono vastustuskyky taas tulehduksia. 100% onnistumisen takeita ei voi antaa missään leikkauksessa.


    • Anonyymi

      Kukaan kirurgi ei lupaa 100% onnistumista ja jos lupaa, valehtelee. Kaikkiin toimenpiteisiin liittyy riskejä: tulehdus ja verenvuoto ovat yleisimpiä. Siksi etenkin kasvojen alueen toimenpiteitä kannataa harkita todella pitkään, koska huono jälki näkyy peilistä joka päivä. Leikattavan oma terveys vaikuttaa myös lopputulokseen. Kyselkää tuttavilta ja muilta lääkäreiltä suosituksia kirurgista ennen kuin menette leikkaukseen. Myös potilaan pitää olla motivoitunut, sillä toipuminen kasvoleikkauksesta on aluksi tukalaa. Syöminen ja juominenkin saattaa olla hankalaa, kun on oikein kiristetty.

    • Anonyymi

      Kai Lassila poisti laaserilla rasvan alaluomistani. Ensimmäisellä kerralla meni 50%, seuraavalla kerralla jäljellä olevasta rasvasta poistui taas 50%, kolmannen kerran jälkeen toisen silmän alus oli lopulta ok, mutta toisen silmän alta hän ei ollut onnistunut tällä kerralla poistamaan mitään. Taas tehtiin uusi yritys, mutta sen silmän alle, ulkonurkkaan, jäi kuin jäikin pieni pallukka, sitä hän ei onnistunut poistamaan. OmaKantaan hän oli kirjoittanut, että silmän aluset ovat nyt vapaat rasvasta. Jokaisella vastaanotolla, kun olin asiasta valittamassa, hän näytti yhtä hämmästyneeltä. Hämmästyneeltä näytti myöskin leikkaussalihenkilökunta: muutaman viikon välein sama potilas samalla asialla. Toimenpiteet ja myös vastaanottonsa oli Pihlajalinnassa, siinä Tilkassa. Varmasti asia onkin niin, että ylimääräistä rasvaa silmänalusessani ei enää ole, mutta jostakinhan se 'pallukkaisuus' johtuu. Nyt vain elellään sen kanssa, mutta Kai Lassilaa en haluaisi kenellekään suositella.

      • Anonyymi

        Ymmärsinkö oikein, että neljä käyntiä silmäpussien poiston vuoksi? Aika paha!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2550
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe