Poikaystävä tekee asioita kysymättä multa

Kysynpävain

Kun vietetään viikonloppua tv:n ääressä, poikaystävä lähes aina vain valitsee jonkun leffan koneelta ja laittaa sen pyörimään edes kysymättä multa, kiinnostaisko katsoa. Mainitsin siitä hänelle, ja hän piti taas mua vain vaikeana. Eikö se ole ihan peruskohteliaisuutta/käytöstapoja, että kysytään edes joskus mitä katsottaisiin? Ja koskaan ei voida katsoa sitä mitä mä haluan jos hän ei sitä halua, mutta toisin päin kyllä eli joudun katsomaan mitä en halua. En tiedä onko hän aina ollut näin epäkohtelias ja muita ajattelematon että olenko sen vasta nyt huomannut vai onko hän vain muuttunut.

19

1133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 89475984

      Parisuhde sujuu helpoimmin, jos valitaan, kenen pillin mukaan tanssitaan. Yleensä valinta tapahtuu automaattisesti luonteen mukaan.

      Meillä yhteiselämä on mennyt aina vaimon ehdoilla elokuvia myöten. En haluaisikaan hänen tekevän mitään vastentahtoisesti, mutta häntä ei tunnu kiinnostavan, olenko minä hänen viihteestään kiinnostunut. Se onkin tavallaan onni, koska muuten emme tekisi mitään yhdessä, kun olemme kiinnostuneet niin eri asioista.

    • EiKestäHömppäKanoja

      Ostappa ämmä oma telkkari, sieltä saat katsoa hääpukujuttuja ym ämmähörhöä mielin määrin eikä tarvi narista !!

    • turhatapella

      Samaa mieltä, tyhjästä on turha riidellä.
      Meillä toinen katsoo telkkaria läppäriltä ja toinen isommasta televisiosta. Ääniongelmakin on ratkaistu sillä että tietsikkaa katsova lyö kuulokkeet korville.
      Se kumpi katsoo kummalta, riippuu täysin siitä kumpi ehtii ensimmäisenä sohvalle ja tvn kaukosäätimeen kiinni. Joskus vaihdetaan lennosta, riippuu ihan siitä mitä ohjelmaa katsotaan.

    • jjgyyjt

      Huono poikaystävä. Laittaisin vaihtoon.

    • eimullamuuta2

      Poikaystäväs muistuttaa mun muijaa.

    • olettossu

      Jos on tuollaisia ongelmia suhteessa niin eroa. Poikaystäväs pitää sua tossun alla ja tuskin tekee jatkossakaan sitä mitä sinä haluaisit.

    • Sitäsaamiätilaa

      Puhut poika etkä miesystävästäsi, joten hän taitaa olla joku kesken kasvuinen kakara. Eli suosittelisin vaihtamaan vähintään 10 vuotta vanhempaan.

    • eiyhteistäohjelmaa

      Kyllä teitä naisiakin löytyy jotka haluaa määräillä, saan aina tyytyä siihen mitä nainen tahtoo katsoa jos yhdessä telkkua kytätään, usein vaihdankin koneelle ja saan kuula että taas kiukutellaan.

    • Hei Kysynpävain

      Yhdessä eläminen ei aina ole mutkatonta. Parisuhde pitäisi olla tasaväkinen, niin että yhteinen elämä luodaan kummankin toiveita ja tarpeita huomioiden.
      Parisuhteeseen kuuluu sekä erillisyys että läheisyys. Erillisyys pitää sisällään myös sen, että pitää olla myös kummallakin omia asioita, ihmissuhteita ja tekemistä. Samoista leffoista ei tarvitse tykätä. Mutta läheisyys puolestaan edellyttää, että noin pääpiirteissään sovitaan vapaa-ajan tekemisistä ja kodin asioista yhdessä. En ihan saanut selville, mikä leffa-asiassa sinua kismittää, sekö että poikaystäväsi valitsema leffa ei ole sinun makuusi ja siksi et halua sitä katsoa, vai sekö, ettei hän mielestäsi ota sinua huomioon vapaa-aikaanne viettäessänne. Joka tapauksessa on syytä ottaa asia puheeksi niin, että kummankin tarpeet tulevat täytettyä. Voitteko tehdä sopimuksen, että tiettynä päivänä katsotaan yhteisiä leffoja jotka valitaan kummankin mukaan, mutta taas tiettynä päivänä hän voi katsella mitä tahtoo, sillaikaa kun sinä menet omaan harrastukseesi, vaikkapa tapaamaan ystäviäsi. Vastaantuloja ja kompromisseja voi tehdä monella eri tavalla. Tärkeintä on, että kumpikin tulee kuulluksi, voi vaikuttaa yhteiseen ajanviettoon ja yhteiset päätökset ovat reiluja ja tasaväkisiä.

      Merja, diakoni

      • toinendiakoni

        Merja, neuvosi ei toimi käytännössä, lopeta keittiö psykologia.


      • Elävästä.elämästä

        Luetko sinä näitä aloituksia kunnolla Merja diakoni?
        Aloittaja kirjoittaa, että poikaystävä valitsee katsottavat ohjelmat välittämättä toisen mielipiteestä ja kun asian ottaa puheeksi, hän pitää naista vaikeana. Ja kieltäytyy katsomasta naisen ehdottamia ohjelmia. Ja sinä vastaat:

        ”Voitteko tehdä sopimuksen, että tiettynä päivänä katsotaan yhteisiä leffoja jotka valitaan kummankin mukaan”

        No mitäpä luulet? Voivatko tehdä sopimuksen kun ongelma on siinä ettei mies jousta ja vähät välittää toisen ajatuksista?

        Itse asiasta, minusta tuo kuulostaa nimenomaan epäkohteliaalta. Kun talossa on muita, on ok kysyä mitä katsottaisiin. Jos ei koskaan löydy yhteistä katsottavaa ja pitää eriytyä eri laitteille/huoneisiin, ei parilla taida olla kauheasti yhteistä muutenkaan. Me katsotaan yhdessä ja erikseen ja aina kysytään toiselta haluaako katsoa ja kattellaanko yhessä joku.


    • gnjbkdl

      Itse reagoisin tuollaiseen vain sanomalla, että lähdenpä muualle, kun ei tuo leffa itseäni kiinnosta. Silloin tietysti laskeutuu toisen tasolle, mutta ehkä sekään ei aina ole virhe.

    • Silikoonimummo

      Jätä tuommoinen itsekäs poikaystävä,luultavasti ei muitakaan käytöstapoja omaa? Jos sinusta oikeasti välittäisi niin ottaisi sinunkin mielipiteen huomioon .Olet vielä nuori ja meressä riittää muitakin kaloja.

    • Kiltti-ja-kunnollinen

      Kysy itteltäs miksi otit idiootin miehen elämääsi joka ei sinua kunnioita. Haluatko elää sellaisen kanssa joka aina määrää etkä itse saa koskaan tehdä omian päin mitään.

    • Silikoonimummo

      Lähde lätkimään tuosta suhteesta,jos tilanne ei muutu. Eipä poikaystäväsi näytä sinun tunteita/mielipiteitä huomioivan ja on itsekäs ihminen. Tuommosen kanssako haluat elää ja olla?

    • åpoiuyuytr

      Meillä on aika sama tilanne, tosin minäkin sentään joskus saan valita. Meillä ongelman aiheuttaa se, että makumme ovat ihan erilaiset. Mies tykkää katsoa toiminta-, kauhu- ja vankilaelokuvia, minä taas katsoisin mieluiten laadukasta draamaa, fantasialeffoja ja joskus ihan hömppäromanttisiakin elokuvia. Tottakai joskus menee toiveet yksiinkin, mutta yleensä katsotaan jotain, mistä en itse niin piittaa. Jos mies valitsee leffan, joka minua ei vähääkään kiinnosta, menen koneelle tai luen kirjaa.

      Poikaystäväsi kyllä kuulostaa epäkohteliaalta ja ajattelemattomalta. Vaikka teillä olisikin erilainen maku, hänen täytyy ymmärtää, että jos hän ei pidä sinun valitsemistasi elokuvista ,et sinäkään välttämättä pidä hänen valitsemistaan. Jos hän ei ylipäätään ikinä missään asiassa ole kiinnostunut sinun mielipiteestäsi ja jyrää sinut aina, suosittelisin kyllä miettimään, onko suhdetta viisasta jatkaa. Jos ongelma on vain siinä, että mies ei kertakaikkiaan jaksa katsoa niitä leffoja, joista sinä pidät, keksikää jotain muuta yhteistä tekemistä ja katsokaa elokuvia erikseen. Viettäkää joskus vaikka peli-iltaa, pelatkaa lautapelejä, korttia tai pleikkaria yhdessä.

    • usrt

      Valitettavasti poikaystävälläsi ei ole mitään käytöstapoja, empatiasta ja rakkaudesta sinua kohtaan puhumattakaan. Se tulee ilmi tässä "Mainitsin siitä hänelle, ja hän piti taas mua vain vaikeana. " Olet vaikea, koska et halua katsoa sitä mitä hän haluaa. Todennäköisesti olet vaikea myös silloin, jos vaatisit että yhdessä valitsisitte molempia kiinnostavan leffan. Mikäli tämä on ylivoimaista, teidän kannattaa erota. Epäilen ettei "sopimisvaje" liity ainoastaan leffoihin, vaan kaikkeen muuhunkin.

      Itse olen eronnut miehestä, jonka takapuoli oli jumittunut sohvaan ja käsi kaukosäätimeen. Hän sai hermoromahdusta muistuttavan kohtauksen, kun kerran viikossa yritin katsella lemppariohjemani (kesti tunnin) olohuoneessa, sohvalta käsin ja pääsin sieppaamaan kaukosäätimen, jonka laitoin selkäni ja selkänojan väliin. Hän tuli joka mainoskatkolla ja väliin muutenkin kysymään "joko loppui". Katsomiseen ei voinut keskittyä, minusta tuli aggressiivinen. Mies katsoo tvtä päivittäin rämpäten kanavalta toiselle tuntikausia, vähintään 7 tuntia päivässä. Minulle ei irronnut tuntia viikossa. Mietin missä vaiheessa suhteemme on "edennyt" tähän vaiheeseen. No, kaikenlaista siinä oli tapahtunut. Mutta ero tuli. Ex ei olisi halunnut erota, minä halusin. Hommasin uuden miehenkin... varmistin vielä suhteen alkupuolella mitä ohjelmia tv.stä millaisia leffoja haluaa/kestää katsella. Tv.n katselu onkin meidän yleisin yhteinen harrastus... seksin, matkustelun ja ystävien ohella.

    • Ja se on sun poikaystävä? En ymmärrä.

    • Olisko kyse siitä että poikaystäväsi on tullut siihen tulokseen ettet kelpaa hänelle ja miesten tapaan osoittaa sen passiivisaggressiivisella vihalla koska kokee olevansa sinusta riippuvainen vaikkei haluakaan olla enää kanssasi? Monelle miehelle eka steppi on halveksia nykyistä ja toinen on etsiä uusi jonka syliin voi "turvallisesti" loikata niin ettei riippuvuussuhde häiriinny. Lähtisin vaatimaan kunnioitusta jo pelkästään siitä syystä että samalla selviää haluaako toinen oikeasti olla suhteessa vai onko kyseessä se ettei hän pysty kykene ja osaa pitää itsestään huolta ilman naistakaan ja siksi sekä takertuu että osoittaa mieltään sinua vastaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      300
      3455
    2. 204
      2951
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2534
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      233
      1992
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1425
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1318
    9. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      170
      1304
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    Aihe