Luonnollisten ja halukkaiden kettuilijoiden ketju

Tässä aivan uuden tyyppinen ketju jolle on takuulla tarvetta.

Jos on pakonomainen tarve vi*****a aiheetta ihmisille, esimerkiksi psykopaattisen, aggressiivisen alzheimerin vuoksi niin tässäpä oiva foorumi vapauttaa itsensä sisäänrakennetusta ihmisvihasta.

Mikä tahansa kelpaa tänne ja erityisesti vi*****u ihan perusteetta mikä onkin patologisen vi*****jan perusominaisuus

Tänne kaikki purkamaan itseään, jopa alle 77 vuotiaat
Ilmoita

Minua v----aa kun en saa mustaa kik-. Olen miesvihaaja ja torjun kaiken rakastelun.
Tai rakastan miehiä, mutta He ei saa edes hipaista minua. Olen onneton en saa keliä.
Ilmoita
,..." halukas kettulija." hmmmm. Min oon vain vilukas hattuilija, en siis kelpaa , nyyyh ;(
2 VASTAUSTA:
Kyllä kelpaat, anna palaa
Yleiskuuntelija kirjoitti:
Kyllä kelpaat, anna palaa
Kun en mää tiiä kelle vilukkaasti hattuilisin...tai ehkä sitteki sille raflan pokell. Nääsvilles.

Viddu, pokas min muitsun, aika mul^^ u ämmä.
+Lisää kommentti
Kun lukee näitä ketjuja, niin huomaa että muutamassa ketjussa olisi todella sairaita mielensä purkajia. Toivottavasti löytävät tänne ja saavat purkaa pahaaoloaan niin rivosti ja raivokkaasti kuin ikinä tahtovat. Kykyjä siihen heillä tuntuu olevan.
Ilmoita
Jasså, Henrik I. on herännyt koomasta toistamaan itseään, toistamaan itseään, toistamaan itseään.
1 VASTAUS:
"Attan" den är inga Henrik ! utan Napoleon IV
+Lisää kommentti
Risikolle voisi kettuilla, sillä se on yrittänyt sotekieroilla veronmaksajien rahat yhdessä Orvon kanssa pörssiyhtiöiden pampuille vapaavalintajipolla. Onneks ei kaikki sentään mennet vanhanaikaiseen. Ainoastaan ahneimmat kokkarit
Ilmoita
Mä oon seuraillu sivusta mun siskoo anoppina ja sääliks käy pojan muijaa. Mitään se ei osaa tehdä oikein ja sen muijan äiti se vasta kaamee onkin siskon mielestä. Ei ihme, että anopeista löytyy kirjakaupalla vitsejä.
Ilmoita
Saaks tääl vittuilla yölläkin. Sehän se vasta anteliasta vittuilua onkin, että kun toiset nukkuu rauhassa niin aamulla niitä odottaa kasa sairasta paskaa niiden tutulla nettipalstalla.
Mun ainakin tekis mieli vittuilla urakalla. oonhan mä sentään Jojensuusta ja Jojensuun skinejä.
Meillä Pohjoiskavjalassa vittuilu on suurta taidetta ja kansan harvoja iloja.
Ilmoita
Onpa erikoinen tapa kutsua kirjoittajia ketjuun. Kuka nyt tunnustautuisi psykopaattisen, aggressiivisen alzheimerin potijaksi? Ja vielä pitäisi olla 77 vuotta täyttänyt. Huh.

Veikkaan ketjun lässähtävän epärealistiseen aiheeseensa.
1 VASTAUS:
Jopa alle 77 vuotiaat huom ! Min en "perusteetta" vilukkaasti hattuillut nin en oikke täytä kriteereitä, häh ?
+Lisää kommentti
Eniten vituttaa aivopestyt hempukat joilla ei ole omaa ajatusta päässä vaan seuraavat pöllöä kuin lokkilauma. Niitä on maa täynnä välillä 15-91 v.
Ilmoita
Paavo mPesusieni lähti kaljalle ja pieraisi. Toistan: Paavo Pesusieni lähti kaljalle ja pieraisi. Illalla myöhään, Paavo Pesusieni palasi kaljalta, meni pissalle ja nukkumaan Aamulla Pate meni aamugagalle ja keitti kahvit. Illalla sama homma paitsi Pate pieraisi ensin ja lähti vasta sitten kaljalle, Vaihtelu virkistää nääs... Patelle tuli ajatus päähän: "Ei stna, nyt mää lähen naisiin" ja loput onkin sitten historiaa.... Näin kertoo uutinen.
Ilmoita
Hitto kun joku sais täällä taajamissa koiria paskottavat hommansa kuriin. Nytkin on porstuan edessä läjittäin koiranpaskaa mihin voi astua ja haista paskalle ti vaikka liukastua ja pudota istualleen sen päälle. Kyllä vituttaa ettei noita koiranpaapojia kukaan saa kuriin. Pitäisi kieltää koirat taajamista.
Ilmoita
Tämän ketjun toistaiseksi varsin pienen otoksen perusteella suomalaisen miehen vihaa nostattaa koiranpaskan ohella suomalainen nainen kaikissa olomuodoissaan, anoppina, poliitikkona, hempukkana ja aivan vaan nettikirjoittajana.

Vain yhdellä on jotain hyvää sanottavaa. Kaljahuuruissaan hän päättää lähteä naisiin. Vai onko sekään hyvä kenenkään kannalta...
Ilmoita
Siinäpä vasta vitustunut tiedenainen. Juuri tällaisille sopiva aihe tässä ketjussa.
Vituttaa jo ilmeisesti sekin että ketju on vaan Suomi24 pisimpien ketjujen joukossa vain muutamassa päivässä.
Minua vituttaa ihan oikea aihe eli maatalous ja asuntoministeri Tiilikainen joka vaan puhuu ja puhuu, mutta mitään ei tapahdu. Sen kun saisi tänne purkamaan itseään niin vitun tiedenaisetkin vaikenisi ja muuttuisi päästäisiksi ääneltään
Ei sen puoleen, vituttaa Hyssäläkin.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Lappalaiset risoo tajuttomasti. Siellä ne ryyppää ja rähjää savukodissaan ja syöttää poroilleen kaiken maassa kasvavan. Huijannevat ahmansyönneillä suuret rajat lantatalaisen massista ja sitten vielä rokottavat siitä ylettömästä poronlihan määrästä vuohenmaitoa kovempaa hintaa.
Eikö kepulit saa niitä nokikolareita millään selviämään ja käyttäytymään ihmisiksi
Ilmoita
Helvetti, että riepoo, kun ei saa enää puhua asioista niiden oikeella nimellä. Esimerkiksi ehdottaa julkisella paikalla näkemälleen ihanalle mimmille, että mennääks meille vähän hä..yskaa pitämään.
Pitää lähettää kirjallinen anomus postilla ennen kuin saa mitään edistystä aikaa. Riepoohan sellainen.
Toista on noilla mutaaisilla, ne saa vaikka viedä puskaan vailla vastuuta.
Haluan maani takaisin
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
On jotain aika kehnosti v****ut, kun on pari kertaa robokin joka on hyvin <ntelias sanaviesteissä, käynyt tihuamassa ja vi*****a mielipidettä estämässä. Sehän voi vain tarkoittaa sitä että on mainittu rotu sana
1 VASTAUS:
Ja vitun robolle tiedoksi, että nimimerkki Juutski on johdettu sanasta Juutti eli tanskalainen eikä sanasta jutku eli juutalaisehko, vaikka olenkin.
+Lisää kommentti
Tällaanen on se tanan Sokerivuori. Ei ihme, että Naamakirja ottaa kaaliin:
Ote
"Yhteisöpalvelu Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg sanoo tekevänsä perustamastaan palvelusta tänä vuonna entistä paremman.

Henkilökohtaisia tavoitteita vuodesta 2009 lähtien julkaissut Zuckerberg lupaa alkaneena vuonna palvelua kehittämällä vastustaa vihapuheen ja kansallisvaltioiden harjoittaman häirinnän levittämistä. Tämä on hänen mukaansa tärkeää jakautuneessa ja levottomassa maailmassa, jossa ”Facebookilla on paljon tehtävää”.

Zuckerberg kirjoittaa torstaisessa Facebook-päivityksessään palvelun epäonnistuneen väärinkäytösten valvonnassa.

Britannian yleisradioyhtiö BBC mainitsee Facebookin joutuneen arvostelun kohteeksi muun muassa Venäjään yhteyksissä olevien mainosten sallimisesta sivuillaan Yhdysvaltain presidentinvaalien aikaan vuonna 2016."
Ilmoita
Helevetti, kun ei lakkaa tulemasta lunta. Johan tässä dementoituu mobiilifonekin eikä pelkästään kalastaja saaressa, siis linkoloituu. Toisaalta eihän se vittu mitään haitaa olla pihalla jos kerran on jo valmiiksi pihalla
Ilmoita
Ei se mitään, kohta tulee taas kesä ja päästään uimalla mantereelle. Hyvin pysyy pinnallakin kun on niin tyhjää päässä
2 VASTAUSTA:
Meinaatko oikeesti, että jos on liikaa saaressa niin käy kuin Linkolalle ja todellisuuden taju haihtuu
No onhan se vanha tieto jo että jos viettää saaressa liikaa aikaa niin alkaa vähän päässä viirata.
+Lisää kommentti
Tämä ketju on oikein sopiva despooteille. Niille, joille on ominaista sokaistua omasta erinomaisuudestaan. He ovat "neroja" - normaali ihmisten mielipitet ovat aina vääriä!

Despootit elävät todellisuudesta erkaantuneessa "harhojen" maailmassa.
Ilmoita
Työttömyyttä pitäisi kyllä saada tippumaan. Eihän niitä laiskoja jaksa kukaan loputtomiin ylläpitää.
Varmaan löytyis työn iloa kun palkkasidonnainen työttömyyskorvaus lakkautettaisiin 6 kk jälkeen kokonaan ja päivärahat pudotettaisiin suojatulon tasoon.
Johan Peckman alkais kiinnostaa työ vaikka vähän pienemmällä liksalla ja bussimatkan päässä kotoa tai kodin muutto työmaan lähistölle
3 VASTAUSTA:
Ihmettelen suuresti, miksi Ei-työtön -nimmarin kirjoitus on poistettu. Hän kertoi siinä vain peräkammarinpoikien häätämisestä äitiensä luona asumisesta. Useimmat heistä ovat jo ikääntyneitä, eivätkä pääsisi kuitenkaan mihinkään töihin, vaan auttavat äitejään tavallaan omaishoitajina. Asuvat samassa taloudssa, mikä tulee halvmmaksi kuin että molemmat asuvat omassaan ja äiti ei tulisi toimeen yksin. Säästyy yhteiskunnalta rahaa. Nimimerkki paheksui kuitenkin niitä peräkammarinpoikia, jotka käyvät äitinsä luona vain tämän eläkkeenmaksupäivinä viemässä äitinsä rahat, ovat siis juoppoja. Tämäkö siis syy kirjoituksen poistamiseen sääntöjen vastaisena?
Näitä poistoja tapahtuu yleensä vain "ilmiannon" perusteella paitsi jos on liite. Jotain on vaan vituttanut jonkinasteisen totuuden mainitseminen niin että on vaatinut sen poistamista vitutukseensa eikä osallistunut tarjottuun vitutuskeskustelu tilaisuuteen. No ne ne vasta vittumaisia ovakin.
Peräkammarin pojat ovat tosiasia ja kirjoitettu mahdollinen syykin on tosiasia.
Jotkut ovat vaan luonnostaan niin vittumoisia että heille ei kelpaa mikään muu kuin heidän totuutensa.
Paha on tila jos ei edes tällaisella ketjulla kyken itseään purkamaan. Pitää mahdollisesti olla jo kotoisin Pulkkilasta! ;)
Sitä tietysti on pakko ihmetellä, että modeilla ei ole listaa siitä mistä ilmiantoja toistuvasti tehdään ja sulkea sellaiset kokonaan pois ketjuilta. Nekun vasta ihan oikeasti vittumaisia ovat ja pitäisi laittaa simpanssien kanssa samaan kaappiin.
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Onks kukaan pannut merkille siitä Aarnion rahanpesuoikeudenkäynnistä, että siinähän oli yhtenä päänäyttelijöistä ”Malmin ruusu”. Nainen jolle materia ja yhteiskunnallisen aseman tavoittelu oli kaikkein tärkeintä. On se Malmi semmoinen paikka, että sinne minäkin lähtisin naisia iskemään, ellei se muuten olisi niin pelottava ympäristö.
Paitsi ettei naiset kiinnosta. Ei ainakaan yli 30 vuotiaat. Olen nimittäin miespuolinen tanssin opettaja ja malli!
Mistähän Savonlinnasta löytyisi mesta meikäläisille? Ei ole kiva olla yksin nuoren miehen.
7 VASTAUSTA:
On sinullakin murheet. Taidat olla reilusti 5-kymppinen mies, jolle kelpaa vain alle 30-vuotiaat naiset. Olet siis ns henkilö, sukupuoleton, se on muotia nykyään. Savonlinnan mestoista en tiedä. Aarnion jututhan kaikki tietävät, jotka lehtiä vähänkään seuraavat. Mistä sinun mallikuvasi löytyvät ja millaisia tansseja opetat?
Olen Marko Djurströmin oppilas ja lähes yhtä ikääntynyt. Minun mielitanssini jota mielellään myös alle 3 kymppisille naisille opetan on Sambada ja sen modernimpi versio Antaapa.
Luigiholma kirjoitti:
Olen Marko Djurströmin oppilas ja lähes yhtä ikääntynyt. Minun mielitanssini jota mielellään myös alle 3 kymppisille naisille opetan on Sambada ja sen modernimpi versio Antaapa.
Hih, olet hauska ja huumorintajuinenkin. Omat lempitanssini ovat flamenco ja argentiinalaiset tangot.
Älä paljasta itsestäsi liikaa yli 3 kymppinen nainen. Jo tuollakin Flamenco ja Tangopaljastuksella joku näin kapean harrastuksen piirissä voisi epäillä sinun asuvan "Vuosaaressa" :)
Luigiholma kirjoitti:
Älä paljasta itsestäsi liikaa yli 3 kymppinen nainen. Jo tuollakin Flamenco ja Tangopaljastuksella joku näin kapean harrastuksen piirissä voisi epäillä sinun asuvan "Vuosaaressa" :)
Saahan sitä epäillä. Asun Kokkolassa. Käyn kyllä silloin tällöin Helsingissä mainitsemassasi kaupunginosassa, koska siellä asuu eräs monien vuosien takainen ystäväni ja meillä on nuo mainitsemani tanssit olleet yhteinen harrastus. Sinulla on kiva nimimerkki. Meillä oli kerran keittiön nurkassa pikkuruinen hämähäkki, jonka ristin Luigiksi. Sitten kerran imaisin Luigin imuriin, kun aikoi tehdä liikaa verkkoja. Suretti tehdä niin.
Voi Luigi parkaa. Se vain toteutti normaaliviettejäänsä ja elämäänsä, mutta erehtyi tekemään sitä väärässä paikassa. Hooverin pussiin päättyi Luigin tuotos ja Luigi itse.
Jos Luigi kykenisi niin hän olisi varmaankin tällä ketjulla purkamassa tuntojaan
Luigiholma kirjoitti:
Voi Luigi parkaa. Se vain toteutti normaaliviettejäänsä ja elämäänsä, mutta erehtyi tekemään sitä väärässä paikassa. Hooverin pussiin päättyi Luigin tuotos ja Luigi itse.
Jos Luigi kykenisi niin hän olisi varmaankin tällä ketjulla purkamassa tuntojaan
Kyllä minä jo välillä ajattelin ottaa Luigin omaan pieneen pahvilaatikkokotiinsa kutomaan verkkojaan ja antaa vaikka pikkuruisia banaanikärpäsiä ravinnokseen, niitä on tosin aika vaikea saada kiinni, mutta Luigi olisi varmaan itse onnistunut siinä, oli hän sen verran taitava verkonkutoja.
+Lisää kommentti
Tähän ketjuun sopisi ihan luonnostaan pikku tietovisa tai ehdotelma:
Missä Suomessa asuvat tiivistettynä kaikkein vittumoisimmat ihmiset?
Mikä olisi sopivin nimitys äärettömän, eli patologisesti vittumoiselle ihmiset ?
Trumpille tiedän sen olevan Orange Utan
4 VASTAUSTA:
Hesan Kalliossa, tiivistetysti . Siellä ne oikeat banaanin ja ruohon pureksijat ovat.
En ymmärrä mistä tuon Kallion tuohon vedit vaikka se ei ollut edes listalla. Onko sinulla jokin henkilökohtainen traumaattinen kokemus Kalliosta vai ovatko poliisit pidättäneet sinut maria pössytellessäsi. Vai onko ollut liian kova puute banaanista.
No ketju on oikea. Tänne juuri pitää tulla purkamaan omat traumansa kollektiivisille hartioille.
Jos minun olisi pitänyt jonkun kaupungin osa nimetä vittumoiseksi niin se olisi Kotkan Karhuvuori.
Viceroy kirjoitti:
En ymmärrä mistä tuon Kallion tuohon vedit vaikka se ei ollut edes listalla. Onko sinulla jokin henkilökohtainen traumaattinen kokemus Kalliosta vai ovatko poliisit pidättäneet sinut maria pössytellessäsi. Vai onko ollut liian kova puute banaanista.
No ketju on oikea. Tänne juuri pitää tulla purkamaan omat traumansa kollektiivisille hartioille.
Jos minun olisi pitänyt jonkun kaupungin osa nimetä vittumoiseksi niin se olisi Kotkan Karhuvuori.
Hesahan oli listassa, ja vanhan Kallion mukavat asukkaat ovat nyt täysin viddumaisia olevinaan "boheemeja" , nenäkkäitä uuspunaviher piipittäjiä joille paras eväs luuvitonen, ruoho ja potku perseelle loisimasta .
Tuopa taitaa olla aidosti vittumaisen ihmisen näkökohta.
ns. pohjattoman vittumaisen.
Luultavasti joku munaa vaille jäänyt vanha lihava eukko
+Lisää kommentti
Tuohon kyselyyn os lisättävä se vittumoisuus maakuntajako:
Lappi
Pohjoispohjanmaa
Kainuu
Keskipohjanmaa
Etelä Pohjanmaa
Ruotsinkielinen pohjanmaa-Jakobstadsland
Pohjoiskarjala
Porin lääni
Häme
Varsinaissuomi
Eteläkarjala
Västranyland
Uusimaa
Helsinki
Östranyland
Kymenlaakso
Suomen tylsin paikkahan on kaikkien tiedossa ja se on Kouvola.
Ilmoita
Eipä näytä löytyvän Suomesta tuota ulvilalaista täysvittuakkaa, joka ei yhdellekään miehelle ole kelvannuit, lukuunottamatta ihmisiä joilla olisi paskakokemuksia mistään maakunnasta tai paikasta. Siis tällaiseen kyselyyn vastaa vain täysin elämänsä munanneet, joita näyttää löytyvän vain 1 kappale koko Suomesta.
Se osoittaa että kyllä kansakunnalla edelleenkin on toivoa sillä perusvittumaisuus on kuoleva laji
Pitääkin kehittää joku kysely missä asuvat mukavat ihmiset. Tosin se sotii ketjun tarkoitusta vastaan
Ilmoita
Joillakin pojannulikoilla on harhaluulo, että jos nainen ei "saa" kyrpää, hän tulee puutospäissään ketjuille rähjäämään. Harvoin kukaan nainen perustelee miehen ilkeyttä sillä, että tämä ei "saa" pillua.
Ilmoita
En nyt tiedä kenelle vastaan kun vitustuneen ämmän paikkakunta ja nimimerkki näyttävät vaihtuvan tiuhaan tahtiin. Selvää kuitenkin on että ämmät menettävät tajunsa jos miehet eivät heitä "halua" ja alkavat vittuilla kaikille kaikin mahdollisin tavoin. Koko elämä muuttuu addiktiiviseksi vittuiluksi.
Terve mies tervein käsin kyllä selviää ilman vittumoisia ja rumia ämmiäkin. Varsinkin homppelit, jotka muutenkin naisia vaan vaatemalleina käyttävät.
Tälle nimimerkkikameleontille suosittelisen henkilökohtaisen banaanin hankkimista
Sitten muihin aiheisiin, raja se on yhden vittumoisen ämmänkin tarpeen tukemisella j sellaisen kanssa humppaamisella.
Minäkin olen vankilamielisairaalan psykiatri ja tulin tänne ihan ammatillisesta intressistä katsomaan kuinka monta vihan täyttämää ihmistä ilmestyisi. No ei normaaliärtyneiden lisäksi muita kuin yksi raivohullu naispuolinen Trumppi. Ilmeisesti todellakin Ulvilasta
4 VASTAUSTA:
Kiihtynyt, kiihtynyt miesparka, milläs me nyt hänen raivonsa purettaisiin.

Mitä tulee Ulvilaan, sieltähän Hgin väestö on alun perin lähtöisin. Eli sivistyneistön alkukehdosta ollaan.

Vai psykiatri, hahah. Sääliksi käy potilaitas, kun lääkäri on murhaajia sairaampi.
Onks sielä Hesan Kalliossa nykyään ihan vankimielisairaala, perskeletto . Tuo "psykiatri" asunee jossain pikkukolossa ja märehtii " lerppamunaansa" . No kyllä kai siellä yrittäessään edes hanskata turhaan niin vittumoinen mielisairaus iskee.
jo lopetin hyödyttömän humppaamisen tämä sairaalasta irti päässeen kanssa niin on kyllä ihmeteltävä mistä hän on noin pahan Kalliotrauman kehittänyt että kaiken siihen yhdistää.

Itse en juurikaan osaa Kalliosta muuta sanoa kuin että tietääkseni siellä on sekä pornoa, hierojia, että taiteilijoita.

Mene hyvä ihminen hakemaan taas lääkäriltä apua. Täältä et sitä saa kun lähtöarvotkin ovat ihan metsässä. Kyllä ne nykyisin jo antaa rauhoittavia ja mielialalääkkeitäkin.
Et osaa muuta sieltä sanoa, no ymmärtäähän tuon kun vielä taiteilijat jättää pois kokemuspiiristäsi.

Ja se pornokin, hah, rajoittuu nuuhkimiseen max. Tuleeko kusen hajusta Hampuri mieleen, häh :))
Mitä siis vittomoiselle miehelle jäi? Pelkkä hieronta ! Kylläpä vituttaa, eikös vaan.

Purase heinää korsto, se kai helpottaa.
+Lisää kommentti
Tästä Luigi hämähäkistä voisi hyvällä mielikuvituksella vaikka kirjoittaa novellin. Luigin lyhyt elämä ja kohtalo Kokkolassa. Toivottavasti Kokkolassa ei ainakaan noin hirmuisia Flamencon tanssijoita ole kuin tuossa yllä muutamassa kommentissa.
Luigin lisäksi voisi ketjun titteliaiheeseen liittyen kirjoittaa artikkelin omaa lajiaan syövistä misantroopeista. Myös hyönteismaailmasta missä niitä pääosin esiintyy.
Luigille soitamme italialaisen kansanlaulun Tarantella daadadaa!
1 VASTAUS:
Luigi eli ainakin kolme viikkoa, kyllä se sille pienelle oli sopivan pituinen elämä. Moni isompi hyönteinen elää jopa vain päivän, esim perhonen. Luigille sopii paremmin espanjalainen kansanmusiikki, esim flamenco lämpimän iltanuotion äärellä lämmitellessä.
+Lisää kommentti
Siirrytään me normaalit ihmiset nyt jo eteenpäin ja seuraaviin aiheisiin kun tuo ilmeisen umpihullu ja outoihin paikkoihin ihastunut tai takertunut on joko puhaltanut itsensä valmiiksi tai jatkaa harrastustaan puhaltamalla itseensä ilmaa cokis pillillä peräaukon kautta ja laskemalla sen suusta ulos sanoina.
Mitä mieltä olette alueellisesta tiivistymästä genetiikassa Suomessa. Tunnistatteko Pulkkilalaiset, entäpä kotkalaiset ”pallinaamat” muusta joukosta vai onko ensin kuunneltava.
Helpostihan Kongolaisen tunnistaa suomalaisten joukosta, mutta on paljon haasteellisempaa tunnistaa ihmisiä ulkopiirteistä maan sisäisestä geneettisestä jaosta.
Pulkkilasta aina vitsikirjoissa mainitaan että ovat sen verran ”sisäistyneet” että ovat tunnistettavissa.
Kotka taas on aina ollut savolaisten New York ja siellä näkyy tietynlainen pyöräkasvoisuus vallitsevana piirteenä.
Onko kukaan näitä eriytyviä kansallispaikallisia piirteitä havainnut?

ps. lunie, koita pysyä tästä asiakeskustelusta ulkopuolella ja anna ihmisille mahdollisuus osallistu vailla ihmeellisiä paikkafixaatioita
3 VASTAUSTA:
Hei kansallis sosialisti, onks noi sun entisiä asuin paikkojasi, joissa sulle on tappo uhkaus ku sun feikit blondit on karanneet sult sinne?
No kun kerran kysyt niin menköön vielä yksi vastaus:
Minä olen Kemistä, mutta Kalliossa olen käynyt hierojalla.
Blondeista ja Hampurista ei ole tietoa. Haaparannassa olen kyllä käynyt ulkomailla.
Se tietenkin on tässä selvinnyt mistä sinä olet kotoisin ja eihän se ollut Ulvilasta vaan perseestä.
Niceroy kirjoitti:
No kun kerran kysyt niin menköön vielä yksi vastaus:
Minä olen Kemistä, mutta Kalliossa olen käynyt hierojalla.
Blondeista ja Hampurista ei ole tietoa. Haaparannassa olen kyllä käynyt ulkomailla.
Se tietenkin on tässä selvinnyt mistä sinä olet kotoisin ja eihän se ollut Ulvilasta vaan perseestä.
Kyllä jätkä valehtelee niin että kellinsä tutisevat ja ne varmaan ovat samanlaiset läpyskät kuin korvas. Pentuna taisit lemput saada himastas ja päädyit Kemiin . Ja et mitään tiedä blondeista tai Hampurista mut niillä elvistelet, häh.

Muisteles ruttupalli tätä, kyllä musakin oli ennen parempaa, vai?

https://youtu.be/8BF1CpsObXE

Mutta viddu sentään, oliko bööna blondi ?
+Lisää kommentti
Tässä hieman eloa tähän näivettyvään https://www.youtube.com/watch?v=FD0RlazkhtU ketjuun.
5 VASTAUSTA:
Tähän tuli näköjään toinen arabe-flamenco taustalle sotkemaan mitä en tarkoittanut. Ihan näin eloisaa en halunnut, että kaksi kipaletta soi päällekkäin.
Yli_3_kymppinen kirjoitti:
Tähän tuli näköjään toinen arabe-flamenco taustalle sotkemaan mitä en tarkoittanut. Ihan näin eloisaa en halunnut, että kaksi kipaletta soi päällekkäin.
Kuuntelin uudelleen, niin häiriö oli vain omassa koneessani, kun Youtube syöttää jo väkisin seuraavia kappaleita. Nyt tuli ihan hyvin tuo Vengo flamenco. Tuo surullisen näköinen mies, joka kippaa punaviiniä, on kuuluisa flamencotanssija Antonio Cades, joka esiintyy esim Carlos Sauran Iberia -nimisessä flamenco-elokuvassa, jonka kävin leffateatterissa katsomassa.
Kuuntelin tuon esityksen omista varsin kunnollisista vehkeistäni ja ei huono, ei huono.
Vähemmän olenkin espanjalaista mustalaismusiikkia kuunnellut kun se on jostain syystä aina mennyt romanialaisten tai unkarilaisten puolelle. Espanjalaista musiikkia sen sijaan kuuntelen paljommin paso doble puolella ja tietysti kaikenmaailman lattareisna sillä onhan Espanja antanut pääosalle lattarimusakkaa jonkin sorttisen geenin.
U tubessa olen muuten itsekin huomannut että välillä jää vanha päälle kun uutta aloittaa ja siitä tulee pieni soppa.
Luigiholma kirjoitti:
Kuuntelin tuon esityksen omista varsin kunnollisista vehkeistäni ja ei huono, ei huono.
Vähemmän olenkin espanjalaista mustalaismusiikkia kuunnellut kun se on jostain syystä aina mennyt romanialaisten tai unkarilaisten puolelle. Espanjalaista musiikkia sen sijaan kuuntelen paljommin paso doble puolella ja tietysti kaikenmaailman lattareisna sillä onhan Espanja antanut pääosalle lattarimusakkaa jonkin sorttisen geenin.
U tubessa olen muuten itsekin huomannut että välillä jää vanha päälle kun uutta aloittaa ja siitä tulee pieni soppa.
Unkarilaiset mustalaismusiikit, niin kitaralla kuin viuluilla ovat myös korviani hienosti hiveleviä. Django Reinhardin kitara on mahtava esimerkki sen lajisesta, samoin moni muukin. Se on hieman jatsahtavaa. Siihen suuntaan flamencokin on nykyään menossa. Ei pitäisi liikaa nykyaikaistaa sitä, menee sen alkuperäinen sielu tietynlaisen taituruuden piiriin, joka ei ole enää sitä, mitä pitäisi olla, ainakin minun mielestäni.

Jos potuttaa, kuuntelen mielimusaa, mieli laantuu hetken kuluttua ja iloa taas löytyy. Mutta tämähän on potutusketju, mitähän keksisin.
Luigiholma kirjoitti:
Kuuntelin tuon esityksen omista varsin kunnollisista vehkeistäni ja ei huono, ei huono.
Vähemmän olenkin espanjalaista mustalaismusiikkia kuunnellut kun se on jostain syystä aina mennyt romanialaisten tai unkarilaisten puolelle. Espanjalaista musiikkia sen sijaan kuuntelen paljommin paso doble puolella ja tietysti kaikenmaailman lattareisna sillä onhan Espanja antanut pääosalle lattarimusakkaa jonkin sorttisen geenin.
U tubessa olen muuten itsekin huomannut että välillä jää vanha päälle kun uutta aloittaa ja siitä tulee pieni soppa.
Sinähän olet tanssinopettaja, eli ymmärrän hyvin, että pasodoble on lähempänä sinua, sehän kuuluu tanssikilpailuiden vakiotansseihin, flamenco ei.
+Lisää kommentti
Ketjuhan näyttää pliisahtavan kun tuon kemiläisen kimpussa ollut kaikkien runoilijasirkkojen suurin mutantti on mennyt lomille tai puhkunut itsensä tyhjäksi
Kyllä ihmisiä muuten aika tarkkaan pystytään jopa kylpohjalta ulkonäöltä tunnistamaan, jos siihen in täysin erikoistunut ja perehtynyt. Oli silla joku tieteenhaaran nimkin mutta ei jaksa tulla mieleen. Oliko jotain antropologiaa?
Ilmoita
Kyllä minäkin vielä palaan kettuilemaan normaalisti, jos näyttää pysyvän se mikä lie trump se milloinkin oli, jossain muualla johonkin oikeaan purkamassa pettymyksiään eikä kuvittele oman elämänsä vastoinkäymisiä ihan sivullisen niskoille. Oli todella paha esimerkki äärimmäisestä vainoharhaisuudesta. Ihan liikaa tällaiselle tavaliselle kettuiluareenalle. Se oli ihan kuin ilkeä tyrannosaurus rex marsujen kimpussa.
Ilmoita
Hitto vie, se on kuitenkin elossa kun kelaa takksepäin ketjua ja nyt väittää minun elvistelleen Hampurilla ja ties millä, josta en ole sanaa missään milloinkaan virkkanut muuten kuin toteamalla että eipä ole tullut käytyä. Blondi kyllä kelpasi jos itseään jossain tarjoaisi. Olen kuitenkin jämähtänyt punatukkaisiin.
Se pyörittää ihan omaa mielikuvitusmaailmaa ja tuotta sieltä itse asioita joita uskoo toisten sanoeen vaikkeivät ole. Pahasti viiraa. Ei taida noin pahassa tilassa löytää edses psykiatrille,
2 VASTAUSTA:
Hah ja heh kun meni jätkä helppoon retkuun, "punatukkaisiin", tässä toistuvasti mokailit . Ei vanha narsu kemisti/merimies pokkas pitänyt. Doris oli liikaa oikealle tosikolle, ja ketjun aloittajalle :)))
yhäpelittoimii kirjoitti:
Hah ja heh kun meni jätkä helppoon retkuun, "punatukkaisiin", tässä toistuvasti mokailit . Ei vanha narsu kemisti/merimies pokkas pitänyt. Doris oli liikaa oikealle tosikolle, ja ketjun aloittajalle :)))
Niceroy-Viceroy käy yksinään vuorokeskustelua. Heheh, varsinainen jakomieli.
+Lisää kommentti
Tässä hiukan historiaa Pulkkilasta ja selitystä miksi pulkkilalaiset vitsiteollisuudessa referoidaan hiukan sisäsiittoiseksi väeksi ja sellaiseksi jotka kunnon kulttuuriantropologi tunnistaisi muiden kansalaisten joukosta.

Sehän on edelleenkin jo 1500 luvulta peräytyvästä asutushistoriastaan huolimatta van 760 asukkaan kylä. http://www.kirjastovirma.fi/pulkkila/apteekki

Kotkalla kaupungeista on hiukan samanlainen tunnistettavuus savolaismuuton vuoksi, minkö jo mainitsinkin. Saarihan se on ja ulos tai sisään johti aikoinaan vain yksi tie Hovinsaaren kautta.
Onneksi oli se kansainvälinen suursatama. Se piti kaupungin täydeltä sisäsiittoisuudelta erossa.
Ilmoita
Näyttääpi se vainoharhainen kirjoittelija edelleenkin notkuvan tässä asiaketjussa. Vaikea on sen ajatuskuvioihin kantaa ottaa. Eivät ole tästä maailmasta. Voisi jo lopettaa tuon ylettömän harhaisuutensa ja siirtyä tänne kulttuuriantropologian puolelle.

Kuka helevetti muuten on tämä Doris? johon tämä yksi näyttää harhansa kohdistaneen. Tämä Blondi, josta hän näyttää jostain syystä olevan erityisen hyvin perillä ja katkera. Onko joku Doris kenties vienyt miehen tältä ilmeisesti naistyypiltä?

Ja miksi olisin toistuvasti mokaillut kun kerran olen kertonut jämähtäneeni punatukkaisiin. Sehän on vain kerran kirjoitettu

Perseessäkö tällaisia harhaisia tyyppejä kasvaa
3 VASTAUSTA:
Pahus, kun hetken mietin mistä voi tuollaisia pieruja päästeleviä mutta vainoharhaisia kirjoittajia tulla niin sehän on Trumpin peräpukamista
Ai, sää oot ehtiny tutkimaan nekin ? Olikse trumppiki persiinalaisella torilla putkia hoonaamassa.
Äijä, tai ei, se olis liikaa imelletty tollaselle , siis mu"""u joutsenosta, kotoa lempattu "kemiläinen" avaa vidduiluketjun. Ja kohta kirjoittelee puutaheinää "asiaketjusta".

Kyllä se heinän pureksinta ei sulle sovi.
Tällä yhdellä on kyllä kunnioitettava mielikuvitus ja tosiasioiden sivuutuskyky.

Minulle se tarjoaa koko ajan paikkoja ja naisia, jopa ammattejakin, joihin minulla ei ole mitään yhteyttä tai edes tietoa.

Nyt se väittää minun avanneen tämän ketjunkin vaikka minusta en tunnista itseäni avaajan nimimerkistä, Yleiskuuntelija

No kaikille ei jaeta samalla kauhalla

Asia kuitenkin hiukan valaistui kun sain suhteillani alzheimer säätiöltä tuon henkilön tuoreen aivoskannauksen. Aika ruskealta ja käpertyneeltä näyttääkin

http://but.fi/788
+Lisää kommentti
Hehhehheh, painajainen on näemmä taas herännyt kuin se paha muumio niistä egyptin taruista ja leffoista. Johan täällä olikin lähes kokonainen päivä normaalia pottumaisuutta.
On tuolla kemiläisellä rautaiset hermot kun jaksaa vastailla selvästi umpihullulle
2 VASTAUSTA:
Hehettäjällä menee päivätkin sekasin. Eihän täällä pariin päivään käyny ketään.

Kemiläinen onkin siis Joutsenosta, sitten en ihmettele tyhmimpiäkään kommentteja.
"Kemiläinen" on pakkoraossa, yrittää kiemurrella irti maineestaan joka on vain hänen oman harhansa tuote. Varmaan viduddaa kun " ulvilalainen" kettuilee totuuksista. Selfien otti omista aivoistaan jotka jää aina narikkaan.
+Lisää kommentti
No mutta, täällähän tanssitaan jo kirjaimen pilkkomis paso doblea. Tämä mielikuvitusrikas kemiläisten ja joutsenolaisten vihaaja olisi varmaan hyvä tanssahtelija. Esimerkiksi hölmön polskaa
Ilmoita
On muuten kumma, että meitä peräkammarinpoikia aina muistetaan vaikka täälläkin esiintyy kaikkien navetanperäntyttöjen isoäiti jolla on vielä tosi holkerin luonne, eli vaanii ja vaanii ja yrittää iskeä kuvitellessaan näkevänsä saaliin.
Ei ole näin ulkopuolisestakaan kovin hauskaa tuollainen puuma vaaniminen. Siis pelottaa ihan niiden miesparkojen puolesta kenen tuoksu tuon nenään osuu edes 500 kilometrin päästä.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Olen ihan samaa mieltä muiden miesten kanssa
Ilmoita
Kiitos robo!

Kettuilin itseni voittajaksi. Viestin poisto on paras saavutus, mihin tällaisella ketjun turhakkeella voi päästä.

Vaarallisia aggressioita poteva monikettuilija etsiköön nimimerkeilleen muita purkautumisteitä. Olisiko pieni ulkomaanmatka mitään? Ahmedia kurmuuttamaan pärsiinalaistorin työleirille? Olet luontainen Kapo.
Ilmoita
LaulavaMutaanen
Kelpaisko vihaiselle neidille tällainen aito jamaikalainen laulava mutiaanen. Palvelua olisi ihan harrastuksena tarjolla. Näkökään ei haittaa kun olen sokea laulaja

Onhan kautta Suomen tunnettua päivystävät "ilmiantajat" joita robo kritiikittä kuuntelee
Vain lisätty vastenmielinen piirre jo muutenkin täysin pilaantuneessa ihmisessä.

Pitänee joskus itsekin kertoa sille robolle, että laittakaapa tuosta tietokoneesta tulevat viestit ja ilmiannot kokonaan kieltoon aiheettomien ilmiantojen perusteella. Sittenhän sitä voitonriemua tanssitaan.

Tosin niin alhainen en ole että ryhtyisin tuohon ilmiantopuuhaan jos ei eväät muuten riitä.
'
1 VASTAUS:
Sinuahan se robo kritiikittä kuuntelee, minulta se "valitettavasti" poistaa parhaat palat. Joten koeta nyt viitsiä saada minulle kielto, jos itse tuollaisena törkyturpana uskot siihen pystyväsi.

Oletko katsonut Silta-sarjaa? Siinä vasta sinun hengenheimolaisesi, naisen kuoliaaksi kivittäjä. Vastenmielisiä vaikutteita olet imenyt Lähi-Idän "työmatkoillasi".
+Lisää kommentti
Neuvon, että eiköhän yritetä päästä ohi tuosta hourusta joka tuottaa omasta päästään mielikuvia ja yhteyksiä, joilla ei ole näytä mitään tekemistä miltään osin ketjulaisten kanssa.

’Yritetään vaikkapa palata siihen kulttuuriantropologiaan tai tanssiin.

Mitäs mieltä ootte porilaisista. Onko ne pirui. Ainakin sieltä oli kotoisin yksi mahottoman vallanhimoinen naisministeri. Ihan sosiaaaalidemokraatti. Vielä lintunen.
Sit vanha raumalaisvitsi: Mitä on 5000 porilaista mere pohjas? No ei pal mittä mut helvata hyvä alku.

Elllei täysin yhteyksiä vailla olevaa vittuilua saada vaikenemaan niin siinähän menee hukkaan koko aloittajn yleispottuiluketjun tarkoitus
1 VASTAUS:
Joo, hukkaan menee, jos aloittaja jatkaa yhden naiskirjoittajan kivittämistä. Yhteydet tietää jokainen tätä S24-ajanvietettä kirjoitellut ja muitakin ketjuja silmäillyt.

Mutta sinähän olet se sokea, tuskin lauluäänesikään riittäisi Kouvolan karaokea pitemmälle.
+Lisää kommentti
Peräkammarinpoika
Juu olen samaa mieltä.
Houru on samaistanut tuon Niceroyn johonkin elämänsä sankariin joka on hänet hylännyt ja nyt kehittelee täällä sopivaksi katsomalleen uhrille ihan uutta henkilöllisyyttä.
Paras siirtyä eteenpäin ja pottuilla oikeista asioista kuten ilmastonmuutoksesta ja sen hyvistä vaikutuksista asuttuun Suomeen. Siis Jyväskylän eteläpuolella ja jonkin verran perälahden rannikoilla.
Jos joku maanisesti sairas (tässä tapauksessa maanis-agressiivinen) tulee niin ainoa mahdollisuus päästä eroon sellaisesta on hylätä hänet ajatuksistaankin
1 VASTAUS:
Misäs se teikäläisen sankaritar kuhnustelee? Oliko poisjuossut blondi vai punatukka?

Jaa, et kattonu tukan värii kun oli liian pimiätä vappua aitan nurkasa.
+Lisää kommentti
Eivät ne porilaiset kaikki pirui ole. Siellä on joskus pelattu jääkiekkoakin. Se, että se Kiuru lintunen on sattunut syntymään vallanhimoisena Poriin on ihan pientä sattumaa. Ajatelkaapa mikä määrä vastaavia on syntynyt Espooseen. Sillä perusteella Espoo on se pirupitoisin Suomen paikkakunta. Muutenkin melko kummajainen. Ihmisiä riittää mutta edes keskustaa ei ole vaan ryhmä haulikolla metsiä pitkin räiskittyjä lähiöitä ja muutama maantie jonka varrelle on riviin pystytetty liiketiloja.
Senhän nyt näkee sokea mutanttikin
1 VASTAUS:
En tiedä onko tuo Espoo nyt erityisen paha. Onhan sieltä liikkeellä monta kokoomuslaista pörssihaita ja kaiken kansallisen omaisuuden pörssihaille ja henkilöstö ja huonevuokrausyhtiöille haluavia.
En nyt viitsi nimiä mainita kun ovat kokoomuksesta. On siellä ollut ihan vastaavanlaisia sosiaalidemokraattienkin naisedustajia.
Minusta Tampere on pikkuhiljaa poliittisesti muuttumassa jonkinlaiseksi Espooksi. Puhdas kapitalismi jyllää ja johdossa on tukevasti ammattiyhdistysliikkeen mafianeuvojakasvatti.
On manse muuten Kemiin verrattuna varsin monipuolinen paikka. Meillä tosin on Väyrysen maalaiskunta, Kaakamo. Tornio ja Simokin sopivan lähellä asunpaikkaani Sopulassa siinä Kiikelin kupeessa
Alkaa vähän tökkiä tämä ketju vanhalle kännykälleni vai onko meitin kohdilla bittitila ylikäytössä kun koko Karihaara taitaa käyttää tätä bittitilaa
+Lisää kommentti
Minua taas potuttaa miten vähän musiikista keskustellaan ja jos keskustellaan niin se jää jonkun todellisen harrastajan kommentteihin kuten ystävällinen naisemme kokkolasta.
Minusta olisi kiva jos joku heittäisi keskusteluun vaikka Marquesasin ja Villa Lobosin musaa ja esityksiä. Myös Etelä amerikkalainen harppumusiikki on monen säveltäjän ja soittajan toimesta varsin erilaista kuultavaa. No ei tule nimistä välittömästi päähän kuin maestro Hugo Blanco itse

Ja jos kaipaa suomalaista niin miksi ei kaiveta esiin Marjorietä tai Ernosiä
2 VASTAUSTA:
Tässäpä teille kuultavaksi ja keskusteltavaksi
https://www.youtube.com/watch?v=4YAjn3but5g.
Tuo Elina Garancan Bhianas brazileiras on ilman muuta musiikinystävien ykköskansiossa, kuten minullakin ja soi suhteellisen usein. Kuten soi monta Garanca sooloa. Villa Lobos vaan sa Marquesasin tavoin jotain taianomaista tunnetta moniin sävellyksiinsä.
Marquezasin danzon 2 tai kakkosella jatkaaksemme vaikka Shostakovichin walz no 2. Kaikissa taikaa vaikka säveltäjät eri mista ja Shossu eri "rodustakin"
+Lisää kommentti
Tässä hiukan Et-Amerikkalaista musaa ilman harppua https://www.youtube.com/watch?v=Orz9wxogG5E ja silti niin ihanaa. Vähemmän tunnettu yhtye mitä tulee ainakin tuubin kuuntelumääriin.
Ilmoita
Noita pan huilu bandejähän oli yhdessä vaiheessa joka kulmalla ja hyvää musaahan ne kaikki soittaa.
Harpussa on kuitenkin ajat ylittävää jotain. Kuten vaikkapa vain tässä:
https://www.youtube.com/watch?v=VVtIlcyn6lY
3 VASTAUSTA:
Mikä ketju tää oikein on , kettuilu, vidduilu, vai diibadaaba - musa ketju , häh ?

Ainakin sama tyyppi monella nikillä , multipersoona -häiriö?
Viceroy, Niceroy, Luigiholma, ja koko ketjun aloittaja sama Persus from a' rocks.

Sairaus ei oo synti vaikkakin melkoinen rasite. Lopeta edes se heinän pureksiminen öitä myöten.
Viddu kun sä oot hyvä!
Luigiholman kolmas.....ööö, vai neljäs persus, "harppu on hyvä " . :))
Tyhmyyskään ei hyve ellei nyt niin syntikään, onnetonta räpeltämistä.
+Lisää kommentti
Yleiskuuntelija
Ketjun avaajana kerron, että saa minun puolestani päättyä sataan, sillä kutakuinkin sen verran jaksavat kännykät notkua mukana.
Jos joku haluaa jatkaa tätä tai vastaavanlaista aihetta, niin saa ottaa avausvuoron. Jos uusi avataan niin joku tolkku saisi olla keksityissä tarinoissa ja keksityssä jatkuvassa henkilöjahdissa, jotta oikeat aiheet pääsisivät esiin
Joku raja pitäisi olla raivohulluudellakin
2 VASTAUSTA:
Hih ja jo ainakin viides moka :)) Voi surkeutta ja tuota yksinkertaisuutta. Onkos sun kamuilla paskat kännyt jos ei yli tuon sadan pääse , hohhoi , . Olet kyllä täysi ruttupalli yrittäen peitellä multinikkejäsi, varmaan palstan surkein tyyppi.
Voi surkeeta sun huonoa kännykkääs. Anna kun äitee opettaa: kaupoista saa ihan tietokoneitakin.

Mitä käsität raivohulluudella? Jokainen tällä palstalla käyttäytyy siivommin kuin sinä ja sinun sivupersoonasi.
+Lisää kommentti
Hyvä suositus. Alkaakin tässä veto loppua kännystä ja täällä Lapissa on heikot kentät.
Tarpeeksi tuli myös nähtyä yhtä raivokasta naarasta josta psykologit saattaisivat muutaman kirjan kirjoittaa
Jotain muuta tilalle. Esimerkiksi kunnon kalaportit Kemijokeen tai suurin osa padoista nurin ja takaisin koskiksi
Minä lataan sitten sen sadannen kommentin ja tämän jälkeen saavat puhua puhtaasti ne joille maaninen ihmisjahti ja vittuilu on se elämän partneri
1 VASTAUS:
Partneri
+Lisää kommentti
Ja tässä vielä kerta kiellon päälle Kemin Sopulastakin.
Nyt saa jäädä raivotar ja mielipuoli yksin kirjoittelemaan
Tästä tulee nyt hänen suvereeni vainoamisketjunsa
Tuon ämmän vainoamiseen verrattuna vittuilu ei ole mitään
Se on kuin aito cubachabra.
3 VASTAUSTA:
Mitäs nyt, menikö vidduiluketjun avaajalta ja multinikiltä homma pärsiinalaiselle ?

Voin myös antaa vinkin, älä aloita sellaista missä totuus tulee ilmi ja surkeat hermosi ei kestä sitä .
Käperry koloosi yän cuccuuta varten ja itke itsesi uneen..".Doris, Doris, oli reissunainen.."

Ja niille surkeille kännyille, Honor on persiinalaiselta , kerro kamuille että kyllä noksu 3210 pelittää, nakkisormillakin, netti voi kyl olla "vähän" puutteelinen.
Asutteko te viceroy ja niceroy yhdessä?

Ilmankos.
Ei toi enää jaksa, vanhus, yrittää olla nice-vicroy, "kemiläinen" Yleiskuuntelija, lapsena lempattua Joutsenosta Kemin junaan, repussa näkkileipää ja piimää vaan.....

Mutta levätköön rauhassa ruttupalli kun ei siitä enää ole edes Doriksille vaaraa, käyköön surkimus siäl Kalliossa nuuhkimassa ja ehkäpä manikyristillä:))

Levätköön pasha rauhassa ...
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Luonnollisten ja halukkaiden kettuilijoiden ketju

Tässä aivan uuden tyyppinen ketju jolle on takuulla tarvetta.

Jos on pakonomainen tarve vi*****a aiheetta ihmisille, esimerkiksi psykopaattisen, aggressiivisen alzheimerin vuoksi niin tässäpä oiva foorumi vapauttaa itsensä sisäänrakennetusta ihmisvihasta.

Mikä tahansa kelpaa tänne ja erityisesti vi*****u ihan perusteetta mikä onkin patologisen vi*****jan perusominaisuus

Tänne kaikki purkamaan itseään, jopa alle 77 vuotiaat

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta