Miksi te lainkiihkoilijat te judaistit ?

Miksi te ette nouda Kristuksen Laki te Vanha liiton juoksijat ?
Ilmoita


Judaistit tahtoo sekoitusta josta ei raamatun opetus.
Ilmoita
Tänään tuli radiosta hengellinen lähetys, eli se oli sinun ajatuksesi vastainen.
Eli ajattelet, että Jumalan lain suhteen oltaisiin vapaamielisempiä pakanuudessa.
Ei se niin mene. Aamuohjelman kertojakin luki raamatusta Uudenliiton puolelta saman kaiun, kun vanhanliitonpuolelta, eli tiivistettynä sanon, Tuomio lähtee Jumalan huoneesta.
Meillä ei ole lupa elää miten sattuu, vaan jos lainaan aamulähetystä hylkäämme Mooseksen lain, riittää kahden todistus --- tuomio oli armoton. Ja seuraava jae vielä tiukensi - eli jos poljemme Kristuksen työn ja armon jalkohimme. .. ts. eläisimme kristittyinä miten sattuu.

Mietipä - Jumalan kansa, onko se helluntalaiskirjanpidon mukainen ja niitten perinneoppien kaltain ja sen mukaan olisi taivas avoinna.
Vai onko Jumalankansa - luterilaisenkirjanpidonmukainen ja sen kirkkokäsikirjojen ohjeilla mennään taivaiseen.
Vai onko Jeesuksen seuraaminen Hänen jalanjäljissään sitä, että elämme Jumalan tahdon mukaan. Jumalan lakihan on määmäärätietoinen kirjoitusten mukaan, eli sen päämäärä on rakkaus - senkö kieltäisit? Mietipä pikkaisen, kun perinnemielenkiintosi on judalistella sinne ja tänne, kuten määrätyt ajatusmuotojumaliset tekevät kun isänsä niin kertoivat.
Ja kun katsot, miten uskonnollinen maa ELÄÄ, niin helluntaissa - kun luterilaisissa opin mukaan.
Olisiko niiin tavoiteltavan PYHÄÄ- vai olisiko se epäpyhää, ts. onko Jeesuksessanne syntiä, mitä pitää seurata?

Ortodoksit eivät esim. hyväksy homoliittoja. He saarnaavat totuuden ja odottavat parannuksentekoa. Eikös siinä ole Jeesuksen askeleita, eikä ihmismielipidettä.
Ortodoksit eivät siunaa avioliittoja, jos kolmanteen liittoon pyritään ja edelliset on hyljätty.

Sopii miettiä, kun aletaan kannatelemaan omia ihmismielipiteitä judaismin nimissä.

Kun ajattelet juutalaisia. He ovat Jumalan kansaa - mutta mitä siitä?
Siinailla Herra antoi heille käskynsä, eli PYHÄN lain.
Mitä tapahtui? ei päässyt erämaasta perille, epäuskon tähden josta myös lopuaikaa eläviä uskovia varoitetaan esimerkkinä.
Uusi sukupolvi syntyi ja siksi siellä 5 Moos muistuttaa tätä sukupolvea edelleen sopimuksesta, eli Jumalan laista. Olihan sielläkin sijaisuhri- oppi viittaamassa tulevaan Golgataan.
Entä Uusi liitto - Hänen veressään. Sijaisuhri ja sovitus - sekä Pyhä Henki kirkastamassa Golgatan tapahtumia - jossa oppia meille annetaan, synnin peittämisestä lopullisen uhrin kautta. Eli lupaa synnin tekemiseenkö? Syntihän on laittomuuden hedelmä. Eikös niin?
Ainakin kirjoitusten mukaan.
Uudessa liitossa Herra laittaa lakinsa MIHIN? Sydämeen, että tiedämme tien.
Ja Hengen voimasta käydään tätä tietä!!!! Eikö se kelpaa helluntalaisille?
Eikö Helluntaissa Henki johdakaan siihen, että Jumalan laki olisi Pyhällä paikalla, kuten aamulla radiossa puhuttiin. Taisi olla vielä evl.kirkon piiristä tuo sanoma.
Jumalan laki on vanhurskas ja PYHÄ, vai mitä. Eikö sillä ole arvoa uskovaisten elämässä, ja Hengellä enää nykyaikana. ??????
Ei ihme, että maa saastuu teidän näkemystenne tähden. Tuskin kohta uskoa nähdäänkään, kun laittomuden henki saavuttaa kirjoitusten mukaan tämän ajan ja ketkä KYLVÄVÄT tätä henkeä?

Luulen, että sellainen yleisuskonnollinen pakanuus, pyrkii omin voimin esittämään uskovaisuutta ja se sovitetaan lihan sydämen mukaan, että muotouskonnollisuus voi esillä olla ihmisten edessä. Ainakin tuollaisista aloituksista voi sen päätellä.

Sydän ei ole ympärileikattu maailmaan. Henki ei ole saanut ristinsanomaa kunnolla esiintuoda.
Jeesustellaan ulkoisesti muotoarmolla anteeksiantoja olalle lopsien ihmisille ja kuolleella hengellä matkitaan uskovaista. Sitä se on tämänpäivän elämä.
1 VASTAUS:
Kyse e ole tekemisistä vaan niiden perustasta. Lainkiihkoilija unohtaa ihmisen ja laupeuden. Rakkauden laissa riippuva, laista vapaa - tekee sen mitä pitää, sillä rakkaus on verraton tie oikeaan tekemiseen ja ennen kaikkea poistaa tekemättömyyttä. Nimittäin uudessa liitossa ei kiilloteta omaa nahkaa tekosilla ja laiminlyödä sen vuoksi kanssaihmistä, vaan tehdään hyvää. Viimeisellä tuomiolla ei tuomita tekemisistä vaan tekemättä jättä´misistä. "Milloin me näimme sinut alastomana .. ?" jne.
+Lisää kommentti
Jeesuksen uskovat ovat Aabrahamille annetun lupauksen lapsia, lupauksen jonka hän sai ennen kuin hänelle annettiin käsky ympärileikata itsensä ja muut taloutensa miespuoliset jäsenet, lupauksen jonka hän sai ennen kuin Mooses sai lain Siinailla.

Jeesukseen uskoville ei kuulu sen enempää ympärileikkaus kuin Mooseksen lakikaan.

Koko Mooseksen lain täyttämiseen velvoittaa vain se että on ympärileikattu, joko koska on syntyperänsä takia juutalainen tai on juutalaiseksi kääntynyt. Joka on kutsuttu ympärileikattuna älköön pyrkikö ympärileikkaamattomaksi, ja joka on kutsuttu ympärileikkaamattomana älköön pyrkikö ympärileikatuksi. Sillä Kristuksessa ei ole juutalaista eikä kreikkalaista, ei ympärileikattua eikä ympärileikkaamatonta.
3 VASTAUSTA:
Kuinka Mooses on voinut saada "lain" Siinailla, koskapa hän ei ole edes historiallinen henkilö?
Kerropa_vastaus kirjoitti:
Kuinka Mooses on voinut saada "lain" Siinailla, koskapa hän ei ole edes historiallinen henkilö?
Mooses ON historiallinen henkilö.
Jumala on puhunut ympärileikkauksesta, oletko kuullut tai lukenut sydämen ympärileikkauksesta? Onko sinun sydämesi ympärileikattu, ja mikä on sen ympärileikannut? Kirkkojen käsikirjat? Perinnäisopit, muotouskonnollisesti? Isien kirkoissa kertomat jutut? Vai onko Jumalan tahto, eli rakkauden "laki" Kristuksen kautta sen ympärileikannut Uudessaliitossa?

Siinäpä sinulle on pohtimista.

Kyllä muotouskonnollinen perinnäishumppa vie hyväntiedonpuulta teitä tanssimaan vieraan herran askeleissa ja siksipä nykyajan uskonnollisuus kärsii lihan väärästä ympärileikkauksesa, koska se ei erota teitä maailmasta.

Siksihän te hummpaatte tuota perinnäisopin mantraa niin kovasti. Ette halua kuolla synnille, eli laittomuudelle, ja se on kylmentänyt teidän rakkautenne Herraan , niinkuin se on muistiinmerkitty raamattuun. Teissähän se lihanne ongelma onkin. Ei heidän, jotka sydämessään haluvat seurata Herraansa Pyhän Hengen voimasta.

Te ette osaa yhdistyä Jumalan kansaan, siis oksastua elämänpuuhun jossa Herra antaa elämän. Miettikääs aivan rauhassa, jättäkää perinnäisopit, menkää rukouskammioon ja selvitelkää Isän edessä, olisiko Jumalan tahdolla jotain tekemistä Uudessa liitossa sydämessä, eli rakkauden lain kanssa, että olisitte samanmielisiä sille.

Tietenkin teillä on täysi vapaus korvasyyhyynne kuunnella perinnäisoppia, muotokristillisyyttä, kieltää Jumalan tahto ja hampaissanne galattaa väärässä hengessä Galatalaiskirjettä ja jättää osa raamatusta pois.
Sitten puhutte "nykyajan" vapaudesta jne.
Miltäs näyttää seurakunnassa?????? Eikös siltä, että hedelmästänne synti rehottaa sydämessä ja kas, muojumalisuuden naamio kirkossa ja joidenkin muotouskovaisten seurassa, että "lauman" haju, tai anteeksi, tuoksu - olisi hyvin läsnäolevana.
On helluntalaisuutta, luterilaisuutta, sitä ja tätä.

Mutta, missäs olisi se Jumalankansalaisuus - jossa Elämänkirja - Golgatan kautta olisi tuta, ja hieman enemmän tahtoa seurata Häntä? Niin arjessa, kuin pyhässä eli koko elämän ajan, ilman sitä muotojumalisuuden naamaria. Siinäpä sitä ympärileikkausta kysytään, -----sydämeen---- ..... antaa juutalaisten tehdä lihassa ympärileikkaus.

Silläkin juutalaisuudessa on merkitys - kysehän on miehen ympärileikkauksesta - hieman miettien ajatusta siemenestä - syntymästä - toisesta ja kolmannesta polvesta jne. Se ei ole vain sitä, että 8 päiväisenä riipastaan esinahka pois ja se on siinä. Kaikella on oma "läksynsä" tälle aadamilaiselle ihmiselle, että jokin erottaa ihmisen Jumalan kansaksi.
Ei juutalaisuuskaan suoraan pelasta - sen esimerkit ovat vain meille muistutus, joka elää lopun aikaa, että tehdäänkö ME epäuskossa samat virheet ja jos tehdään, muistetaan, ei pääse luvattuun ...... siis niskoittelu Jumalan tahtoa vastaan. Siis osa juutalaisista eli kelvottomasti.

Siinä on se läksyn pointti, eli nöyrtyminen itse Jumalan eteen, Hänellä on lupa tappaa sielu ja miksi? Siksi, kun se tekee sitä syntiä -- -mitä se raamatullinen syntimääritelmä taas meni, muistatteko te sitä?

Se on laittomuutta. No oliko se laittomuutta perinnäisoppia vastaan, tai luterilaista kirkkokäsikirjaa vastaan, vai uudelleenkastaminen vai mitä se oli??

Se on laittomuutta Jumalan lakia vastaan, sen Henkeä, sillä onhan se Valtakunnan laki, mihin pitäisi tämä kansa olla menossa. Siis mikä kansa? Luterilainenko, vai helluntalainen? Ei kumpikaan sillä kummallakaan ei ole taivaankirjoja.
Vaan aina puhutaan Jumalankansasta. Jumalan kansalla on Herran laki Uudessaliitossa sydämessä ja kunnioittaen sitä, vaeltavat Herran valtakunnan perinaatteiden mukaan ja se ympärileikkaa kyllä sydämen maailmaan nähden. Ei jubileraa vaikka Martti Lutterilainen Perkeleitten haasto, kuin eräällä on tapana pitää Marttia välimiehenä ja vaikka lapsikasteen haudasta huudella uudelleenkastelemista. Eli on harhassa kiinni.
Oletko sinä muussa perinnäisopin harhassa kiinni, joka tekee tyhjäksi juuri Jumalan Sanan ja tahdon paikka sydämessäsi?? Se on sinun ja Herran välinen asia, pidätkö Jeesuksen ainoana välimiehenä ja onko taivaan lain merkitys armonkansalaiselle IN ja voiko Pyhä Henki sitten täyttää Henkenä sinussa sitä. Siinäpä se avain asia on tässä liitossamme, jonka Herra sitoo Sanaansa. Se on Jumalan liittosopimus.
Muistamme tuomiollakin sen, että joku oli kieltänyt Jumalan lain, eli vähäisemmän.
Mitä itse Isä sanoi tällaisestä tämänpäivän kulkijasta sitten tuomiollaan.
"En tunne" siis nimi oli Herralle tuntematon. Sekö on halumme, että jäämme tuntemattomaksi ja mantraamme jeesustelulla vain kirkkojen oppimääriä, ei muuta.
Kirkkojen oppimäärät ei välttämättä ole Herran kansan päämäärää.

Eli kuinka PYHÄ ja VANHURSKAS on Jumalan tahto sinulle? Sen vastaat aivan itse ja henkilökohtaisesti. Onko Hänellä sinulle ne iankaikkisen elämän sanat, vai loukkaanutko ja menet pois, vaikkapa sen Martin helmoihin, kiristelemään hampaita ja satattelemaan?
Ja kuka nyt mitenkin saman asian äärellä porskuttaa.
+Lisää kommentti
Jeesuksen laki on Mooseksen lakia, jonka Jeesus opetti Moosekselle. Jos ei usko Moosesta, ei usko Jeesusta. Kun ei usko, niin joutuu helvettiin, koska ei uskonut Jeesuksen käskyn mukaan Moosesta.

Matteus 5
17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. 18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut. 19 Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi. 20 Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan.

4 Mooses 15
15 Jumalaa palveltaessa koskevat teidän keskuudessanne asuvia muukalaisia samat säädökset kuin teitäkin. Teidän on sukupolvesta toiseen aina noudatettava tätä määräystä: Herran edessä nämä muukalaiset ovat samassa asemassa kuin te.

Luukas 16
27 Rikas mies sanoi: 'Isä, minä pyydän, lähetä hänet sitten vanhempieni taloon. 28 Minulla on viisi veljeä -- hänen pitäisi varoittaa heitä, etteivät hekin joutuisi tähän kärsimyksen paikkaan.' 29 Abraham vastasi: 'Heillä on Mooses ja profeetat. Kuulkoot heitä.' 30 'Ei, isä Abraham', mies sanoi, 'mutta jos joku kuolleiden joukosta menisi heidän luokseen, he kääntyisivät.' 31 Mutta Abraham sanoi: 'Jos he eivät kuuntele Moosesta ja profeettoja, ei heitä saada uskomaan, vaikka joku nousisi kuolleista.'"
10 VASTAUSTA:
Kirjoitit: "Jeesuksen laki on Mooseksen lakia, jonka Jeesus opetti Moosekselle. "

Tämä ei voi pitää paikkaansa kahdesta syystä:

1) Mooses ei ole historiallinen henkilö, ts. hän on sepitetty hahmo.

2) Perinteisissä uskonnollisissa näkemyksissä, jotka ovat siis sepitettä, hänen on arveltu eläneen 1500-luvun eaa. ja 1200-luvun eaa välisenä aikana. Jeesus ja tuo kuviteltu Mooses eivät siis voineet kohdata toisiaan.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Tuot hupaisella tavalla esiin tyhmyytesi, tietämättömyytesi ja ennakkoluuloisuutesi tällä.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Mooses

Moosesta ei yleisesti pidetä historiallisena henkilönä: Hänestä ei ole mainintoja ajankohtaa koskevissa lähteissä. Egyptiläisissä lähteissä ei ole viitettä Moosekseen tai Viidennessä Mooseksen kirjassa kuvattuun Exodukseen. Myöskään kertomusta tukevia arkeologisia löytöjä ei ole. Mooses-lapsen löytämistä koskevan tarinan motiivi on ollut tunnettu Lähi-Idän muinaisissa lähteissä. Ensimmäiset maininnat Mooseksesta ovat vasta Babylonian pakkosiirtolaisuuden ajalta.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Etpä taida ollakaan teologian kanditaatti, koskapa et tiedä Mooseksen myyttisyyttä. Kyllä joikainen kanditaatti tietää, että Raamattu on suurimmaksi osaksi myyttistä kerrontaa, joka pohjautuu lähi-idän ja sumerin alueen legondoihin.

"There is no historical evidence outside of the Bible, no mention of Moses outside the Bible, and no independent confirmation that Moses ever existed."

Dr. Michael D. Coogan, lecturer on the Old Testament at Harvard Divinity School

"... the stories of the creation, of the flood, of Abraham, of Jacob, of the decent into and the exodus from Egypt, of the career of Moses and Jews in the desert, of Joshua and his solders, of the judges and their clients, are all apocryphal, and were fabricated at the late period of Jewish history"
Dr. Thomas Inman, Ancient Faiths and Modern (5)
Vanhempi_teologi kirjoitti:
Etpä taida ollakaan teologian kanditaatti, koskapa et tiedä Mooseksen myyttisyyttä. Kyllä joikainen kanditaatti tietää, että Raamattu on suurimmaksi osaksi myyttistä kerrontaa, joka pohjautuu lähi-idän ja sumerin alueen legondoihin.

"There is no historical evidence outside of the Bible, no mention of Moses outside the Bible, and no independent confirmation that Moses ever existed."

Dr. Michael D. Coogan, lecturer on the Old Testament at Harvard Divinity School

"... the stories of the creation, of the flood, of Abraham, of Jacob, of the decent into and the exodus from Egypt, of the career of Moses and Jews in the desert, of Joshua and his solders, of the judges and their clients, are all apocryphal, and were fabricated at the late period of Jewish history"
Dr. Thomas Inman, Ancient Faiths and Modern (5)
Teologit ovat valehtelojoita ja raamatun vääristäjiä. Teologit eivät ole uskovaisia edes luterilaisessa kirkossa saati sitten jehovalaiset teologit.
lkjklnjuy56 kirjoitti:
Teologit ovat valehtelojoita ja raamatun vääristäjiä. Teologit eivät ole uskovaisia edes luterilaisessa kirkossa saati sitten jehovalaiset teologit.
Ei rehellinen teologi voikaan olla uskovainen, sillä hän tietää mihin Raamattu pohjautuu, ts. tuntee sen taustat ja syntyhistorian.

Tietenkin on niitä huijari-teologeja, jotka teeskenetevät olevansa uskovaisia, jotta saavat helpon ja hyvin palkatun työn esim. pappina.
PEITE SILMILLÄ kun luet Moosesta. Jeesus ojensi aikansa teologian tohtoreita sanomalla, että Minusta Mooses on kirjoittanut ja niin todella onkin. Jeesus on Raamatun punainen lanka milteipä joka jakeessa. "Kristus on lain loppu jokaiselle joka uskoo". Raketti kun pääsee radalleen, sen pitää hylätä apumoottorit, apulaitteet sun muut. Se vapautuu radalleen.
AnttiVKantola kirjoitti:
PEITE SILMILLÄ kun luet Moosesta. Jeesus ojensi aikansa teologian tohtoreita sanomalla, että Minusta Mooses on kirjoittanut ja niin todella onkin. Jeesus on Raamatun punainen lanka milteipä joka jakeessa. "Kristus on lain loppu jokaiselle joka uskoo". Raketti kun pääsee radalleen, sen pitää hylätä apumoottorit, apulaitteet sun muut. Se vapautuu radalleen.
Tuossakin on selvä todiste Jeesuksen inhimillisyydestä: hän ei tiennyt, että Mooses on myyttinen hahmo. Hän uskoi vain siihen mitä hänelle Qumranissa oli pienestä pitäen opetettu.
AnttiVKantola kirjoitti:
PEITE SILMILLÄ kun luet Moosesta. Jeesus ojensi aikansa teologian tohtoreita sanomalla, että Minusta Mooses on kirjoittanut ja niin todella onkin. Jeesus on Raamatun punainen lanka milteipä joka jakeessa. "Kristus on lain loppu jokaiselle joka uskoo". Raketti kun pääsee radalleen, sen pitää hylätä apumoottorit, apulaitteet sun muut. Se vapautuu radalleen.
Lain loppu tulee sanasta 'telos', jonka oikeampi käännös on lain päämäärä. Jeesus ei lopettanut Mooseksen lakia vaan oli laissa olevien Messias profetoiden täyttymys. Jeesuksen sanojen mukaan laki antaa elämän ja sen noudattaminen on myös edellytys armon saamiseen. Tämä koskee Jeesuksen ja Paavalin mukaan myös pakanoita ja uuden liiton aikana.

Room 2
12 Ne, jotka ovat tehneet syntiä lakia tuntematta, myös tuhoutuvat laista riippumatta. Ne taas, jotka ovat lain tuntien tehneet syntiä, myös tuomitaan lain nojalla. 13 Ei Jumala hyväksy vanhurskaiksi niitä, jotka vain kuulevat lain sanoja, vaan vanhurskaiksi julistetaan ne, jotka myös noudattavat lakia.

27 Ulkonaisesti ympärileikkaamaton, joka noudattaa lain käskyjä, on tuomitseva sinut, joka lain kirjaimesta ja ympärileikkauksesta huolimatta rikot lakia.

Room 3
31 Kumoammeko me siis lain vetoamalla uskoon? Emme suinkaan, me päinvastoin vahvistamme sen mitä laki sanoo.

Joh 49
49 En minä ole puhunut omissa nimissäni. Isä, joka on minut lähettänyt, on määrännyt, mitä minun tulee puhua ja julistaa, 50 ja minä tiedän, että hänen käskynsä antaa ikuisen elämän.

Matt 7
21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te LAITTOMUUDEN tekijät'.

Lain loppuminen uuden liiton aikana on ajatuksena syntynyt katolisessa kirkossa, joka ei lopettanut lakia vaan kirjoitti sen uudelleen noudattamaan roomalaisia pakanarituaaleja. Lain lopetti Martti Lutherin oppilaat, ettenkin Johan Agricola, joka toi kristinuskoon ajatuksen, ettei uskonnon harjoittamisessa tarvita lakia ollenkaan. Luther käänsi takkia ja ryhtyi vastustamaa Agricolaa. Lopulta antinominalistien, mitä Agricola oli, ajatukset tulivat vallitseviksi myöhempien aikojen protestanttisissa kirkoissa. Tämä kaikki on Raamatun vastaista ja siitä saa kovat tuomiot. Sinä Antti Kantola olet tehnyt juurit tätä syntiä, josta Jeesus varoittaa. Se uskova, joka ei noudata näitä opettajia paremmin Jumalan tahtoa, joutuu kadotukseen.

Matt 5
17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. 18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut. 19 Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi. 20 Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan.
AnttiVKantola kirjoitti:
PEITE SILMILLÄ kun luet Moosesta. Jeesus ojensi aikansa teologian tohtoreita sanomalla, että Minusta Mooses on kirjoittanut ja niin todella onkin. Jeesus on Raamatun punainen lanka milteipä joka jakeessa. "Kristus on lain loppu jokaiselle joka uskoo". Raketti kun pääsee radalleen, sen pitää hylätä apumoottorit, apulaitteet sun muut. Se vapautuu radalleen.
Lain loppu tulee sanasta 'telos', jonka oikeampi käännös on lain päämäärä. Jeesus ei lopettanut Mooseksen lakia vaan oli laissa olevien Messias profetoiden täyttymys. Jeesuksen sanojen mukaan laki antaa elämän ja sen noudattaminen on myös edellytys armon saamiseen. Tämä koskee Jeesuksen ja Paavalin mukaan myös pakanoita ja uuden liiton aikana.

Room 2
12 Ne, jotka ovat tehneet syntiä lakia tuntematta, myös tuhoutuvat laista riippumatta. Ne taas, jotka ovat lain tuntien tehneet syntiä, myös tuomitaan lain nojalla. 13 Ei Jumala hyväksy vanhurskaiksi niitä, jotka vain kuulevat lain sanoja, vaan vanhurskaiksi julistetaan ne, jotka myös noudattavat lakia.

27 Ulkonaisesti ympärileikkaamaton, joka noudattaa lain käskyjä, on tuomitseva sinut, joka lain kirjaimesta ja ympärileikkauksesta huolimatta rikot lakia.

Room 3
31 Kumoammeko me siis lain vetoamalla uskoon? Emme suinkaan, me päinvastoin vahvistamme sen mitä laki sanoo.

Joh 49
49 En minä ole puhunut omissa nimissäni. Isä, joka on minut lähettänyt, on määrännyt, mitä minun tulee puhua ja julistaa, 50 ja minä tiedän, että hänen käskynsä antaa ikuisen elämän.

Matt 7
21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te LAITTOMUUDEN tekijät'.

Lain loppuminen uuden liiton aikana on ajatuksena syntynyt katolisessa kirkossa, joka ei lopettanut lakia vaan kirjoitti sen uudelleen noudattamaan roomalaisia pakanarituaaleja. Lain lopetti Martti Lutherin oppilaat, ettenkin Johan Agricola, joka toi kristinuskoon ajatuksen, ettei uskonnon harjoittamisessa tarvita lakia ollenkaan. Luther käänsi takkia ja ryhtyi vastustamaa Agricolaa. Lopulta antinominalistien, mitä Agricola oli, ajatukset tulivat vallitseviksi myöhempien aikojen protestanttisissa kirkoissa. Tämä kaikki on Raamatun vastaista ja siitä saa kovat tuomiot. Sinä Antti Kantola olet tehnyt juurit tätä syntiä, josta Jeesus varoittaa. Se uskova, joka ei noudata näitä opettajia paremmin Jumalan tahtoa, joutuu kadotukseen.

Matt 5
17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. 18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut. 19 Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi. 20 Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan.
AnttiVKantola kirjoitti:
PEITE SILMILLÄ kun luet Moosesta. Jeesus ojensi aikansa teologian tohtoreita sanomalla, että Minusta Mooses on kirjoittanut ja niin todella onkin. Jeesus on Raamatun punainen lanka milteipä joka jakeessa. "Kristus on lain loppu jokaiselle joka uskoo". Raketti kun pääsee radalleen, sen pitää hylätä apumoottorit, apulaitteet sun muut. Se vapautuu radalleen.
Lain loppu tulee sanasta 'telos', jonka oikeampi käännös on lain päämäärä. Jeesus ei lopettanut Mooseksen lakia vaan oli laissa olevien Messias profetoiden täyttymys. Jeesuksen sanojen mukaan laki antaa elämän ja sen noudattaminen on myös edellytys armon saamiseen. Tämä koskee Jeesuksen ja Paavalin mukaan myös pakanoita ja uuden liiton aikana.

Room 2
12 Ne, jotka ovat tehneet syntiä lakia tuntematta, myös tuhoutuvat laista riippumatta. Ne taas, jotka ovat lain tuntien tehneet syntiä, myös tuomitaan lain nojalla. 13 Ei Jumala hyväksy vanhurskaiksi niitä, jotka vain kuulevat lain sanoja, vaan vanhurskaiksi julistetaan ne, jotka myös noudattavat lakia.

27 Ulkonaisesti ympärileikkaamaton, joka noudattaa lain käskyjä, on tuomitseva sinut, joka lain kirjaimesta ja ympärileikkauksesta huolimatta rikot lakia.

Room 3
31 Kumoammeko me siis lain vetoamalla uskoon? Emme suinkaan, me päinvastoin vahvistamme sen mitä laki sanoo.

Joh 49
49 En minä ole puhunut omissa nimissäni. Isä, joka on minut lähettänyt, on määrännyt, mitä minun tulee puhua ja julistaa, 50 ja minä tiedän, että hänen käskynsä antaa ikuisen elämän.

Matt 7
21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te LAITTOMUUDEN tekijät'.

Lain loppuminen uuden liiton aikana on ajatuksena syntynyt katolisessa kirkossa, joka ei lopettanut lakia vaan kirjoitti sen uudelleen noudattamaan roomalaisia pakanarituaaleja. Lain lopetti Martti Lutherin oppilaat, ettenkin Johan Agricola, joka toi kristinuskoon ajatuksen, ettei uskonnon harjoittamisessa tarvita lakia ollenkaan. Luther käänsi takkia ja ryhtyi vastustamaa Agricolaa. Lopulta antinominalistien, mitä Agricola oli, ajatukset tulivat vallitseviksi myöhempien aikojen protestanttisissa kirkoissa. Tämä kaikki on Raamatun vastaista ja siitä saa kovat tuomiot. Sinä Antti Kantola olet tehnyt juurit tätä syntiä, josta Jeesus varoittaa. Se uskova, joka ei noudata näitä opettajia paremmin Jumalan tahtoa, joutuu kadotukseen.

Matt 5
17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. 18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut. 19 Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi. 20 Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan.
+Lisää kommentti
Ei Jeesuksen Laki ole Mooseksen Laki . Ettekö pysty lukemaan vai mitä teitä vaivaa? Mooseksen Laki alkaa M kirjain ja Jeesuksen Laki alkaa J kirjain. Kaksi ihan eri lakeja. Jeesuksen Laissa on vain yksi käsky. Rakasta Lähimmäinen niin täytät koko Mooseksen Laki. Silleen se täytyy että et tarvitset uhraa sitten eläinuhria tai pitää kymmenen käskyt . tai sapattia koska olet jo siinä kun kävit naapuri jeesaamaan kauppakassien kanssa niin teit ja noudatit nuo kaikki lait mitä löytyy Mooseksen takaa..
4 VASTAUSTA:
Etkö ymmärrä, mitä on Jumalan kansan olemus, jolle Herra antoi tahtonsa, eli käskynsä.
Siis ei pidä pitää Hengen voimasta Herran vaikkapa kymmentä käskyä. Mihin sinä olet Savis- menossa? Et ainakaan Herran kansana, Jumalan tahdon valtakuntaan, jossa on Hänen tahtonsa tosi. Olet muu matkalainen.

Mat 5:13 Te olette maan suola; mutta jos suola käy mauttomaksi, millä se saadaan suolaiseksi? Se ei enää kelpaa mihinkään muuhun kuin pois heitettäväksi ja ihmisten tallattavaksi.
Mat 5:14 Te olette maailman valkeus. Ei voi ylhäällä vuorella oleva kaupunki olla kätkössä;
Mat 5:15 eikä lamppua sytytetä ja panna vakan alle, vaan lampunjalkaan, ja niin se loistaa kaikille huoneessa oleville.
Mat 5:16 Niin loistakoon teidän valonne ihmisten edessä, että he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät teidän Isäänne, joka on taivaissa.
Mat 5:17 Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään.
Mat 5:18 Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut.

Mat 5:19 Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.
Mat 5:20 Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan.

Savis- sinäkö purat tien taivasten valtakuntaan, kun opetat, ettei Herran tahtoa tarvitse kunnioittaa ja elää sen mukaisesti.?!

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Mietipä savis tätäkin kirjoituksien opetusta tarkkaan.

Heb 10:15 Todistaahan sen meille myös Pyhä Henki; sillä sanottuaan:
Heb 10:16 "Tämä on se liitto, jonka minä näiden päivien jälkeen teen heidän kanssaan", sanoo Herra: "Minä panen lakini heidän sydämiinsä ja kirjoitan ne heidän mieleensä";
Heb 10:17 ja: "heidän syntejänsä ja laittomuuksiansa en minä enää muista".
Heb 10:18 Mutta missä nämä ovat anteeksi annetut, siinä ei uhria synnin edestä enää tarvita.
Heb 10:19 Koska meillä siis, veljet, on luja luottamus siihen, että meillä Jeesuksen veren kautta on pääsy kaikkeinpyhimpään,
Heb 10:20 jonka pääsyn hän on vihkinyt meille uudeksi ja eläväksi tieksi, joka käy esiripun, se on hänen lihansa, kautta,
Heb 10:21 ja koska meillä on "suuri pappi, Jumalan huoneen haltija",
Heb 10:22 niin käykäämme esiin totisella sydämellä, täydessä uskon varmuudessa, sydän vihmottuna puhtaaksi pahasta omastatunnosta ja ruumis puhtaalla vedellä pestynä;
Heb 10:23 pysykäämme järkähtämättä toivon tunnustuksessa, sillä hän, joka antoi lupauksen, on uskollinen;
Heb 10:24 ja valvokaamme toinen toistamme rohkaisuksi toisillemme rakkauteen ja hyviin tekoihin;
Heb 10:25 älkäämme jättäkö omaa seurakunnankokoustamme, niinkuin muutamien on tapana, vaan kehoittakaamme toisiamme, sitä enemmän, kuta enemmän näette tuon päivän lähestyvän.

Heb 10:26 Sillä jos me tahallamme teemme --->syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä, ..... savis-- laittomuuta, syntiä, ymmärrätkö?

Heb 10:27 vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.

Heb 10:28 Joka hylkää ..... Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman:

ja vielä lisää..

Heb 10:29 kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä!
Heb 10:30 Sillä me tunnemme hänet, joka on sanonut: "Minun on kosto, minä olen maksava"; ja vielä: "Herra on tuomitseva kansansa".
Heb 10:31 Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin.

MUISTA Savis, laittomuus kylmentää rakkauden. Synti on Jumalan lain rikkomista.
Eikös sinulla ole tuolle yhtälölle yhtään tapaa ymmärtää ja sinä suullasi niskoittelet Jumalan Sanaa vastaan.

Kuinka sinä kestät Herran edessä tuon asenteen takia, kun tuomiot lähtevät Herran huoneesta. Muotouskonnolliset kaavat ja opit eivät silloin auta pätkänvertaa.

Kun ja koska Pyhä Henki kirkastaa Jeesusta, Golgatan työtä, synnin sovitusta, ei kannata lähteä leikkimään elämällään, että herjaa Herran tahtoa, eli lakia, koska juuri laki osoittaa synnin ja parannuksen tarpeet, sekä on jalkain valkeus tiellä.

Sinä Savis herjaat Herraasi. ..... Hirvittävää lukea sydämesi tilaa, missä menet.

Sanaan on kirjoitettuna muistiin, .. Mutta se, joka tahallisesti tekee syntiä, olipa hän maassa syntynyt tai muukalainen, pilkkaa Herraa, ja hänet hävitettäköön kansastansa.
Siis ei ole Herran omaa kansaa senjälkeen.
seuraava jae - Sillä hän on pitänyt halpana Herran sanan ja rikkonut hänen käskynsä; hänet tuhottakoon, syntivelka painaa häntä."
Eli se tuhottakoon on Jumalan työ, mutta kun ei ole Herran pöytään asiaa - se kertoo jo, että tuhon on tosi.

Muotouskonnollisethan tietenkin tunkee muotomenoleippää suuhun ja hapanviiniä, joka on synninkuva - suuhun. Mutta Herran pöytä onkin eri asia. Mieti sitä.
Savis Ihanaa autoin veljeäni, pidin kaksoiskäskyn. Taivaan portit aukesi selkoselleen.
ihanakaksoiskäsky kirjoitti:
Savis Ihanaa autoin veljeäni, pidin kaksoiskäskyn. Taivaan portit aukesi selkoselleen.
Rakkauden kaskoiskäsky käskee rakastamaan Jumalaa kaikilla voimillaan ja vasta sen jälkeen lähimmäisiään. Raamattu opettaa, että Jumalan rakastaminen on lain noudattamista. Taivaan portit eivät aukea sille, joka ei ryhdy noudattamaan lakia. Jeesus sanoi, että käskyjen noudattaminen antaa elämän ja myös, ettei uskova pelastu, jos tekee laittomuutta.

1 Joh 5:1 Jokainen, joka uskoo, että Jeesus on Kristus, on syntynyt Jumalasta, ja jokainen, joka rakastaa isää, rakastaa myös hänen lastaan. 2 Siitä me tiedämme rakastavamme Jumalan lapsia, että rakastamme Jumalaa ja noudatamme hänen käskyjään.

Joh 12:49 En minä ole puhunut omissa nimissäni. Isä, joka on minut lähettänyt, on määrännyt, mitä minun tulee puhua ja julistaa, 50 ja minä tiedän, että hänen käskynsä antaa ikuisen elämän.

Matt 7: 21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te LAITTOMUUDEN tekijät'.
+Lisää kommentti
Judaistit jatkavat valehteluaan. Eivätkä he ymmärrä edes mitä sanat "kaksi" ja "uusi"merkitsevät. Judaistit ovat valhejuutalaisia ja saatanan synagooga.
Koko heidän kiihkonsa Mooseksen Laista on turhaa ja typerää ja täysin Sanan vastaista: Mooseksen Laki ei koskaan ole edes koskenut paknakansoja, ei edes ne kymmenen käskyä.
Menneitten sukupolvien aikoina hän on sallinut kaikkien pakanain vaeltaa omia teitänsä;
Sanassa on kirjoitettu Jeesuksesta: jonka tähden hän myös voi täydellisesti pelastaa ne, jotka hänen kauttaan Jumalan tykö tulevat,
Judaismi opin mukaan Jeesus ei ole täydellinen pelastaja eikä Jeesus voi ketään pelastaa, vaan tarvitaan Mooses.
2 VASTAUSTA:
No, sinä käytät sanaa judaisti -
Mutta, minulle Herran tahto on rakas, koska se juuri erottaa maailman Jumalan valtakunnasta ja siksi haluan olla samanmielinen Herrani kanssa, Kristuksen tähden.

Mitä taas kantaasi tulee, mietin, että ymmärtänetkö edes, mistä puhut*?
Itse olen helluntaiherätyksessä ollu 40 - vuotta. Katsellut kaikennäköistä opetusta, nähnyt sitä, että Herran tahtoon ei olla sitouduttu, edes pastoritasolla. On jopa vaihdettu puolisoa, nuorempaan, on erottu. On tehty jopa vilunkia, jopa suurenmittapuun mukaan, josta enen tapahtumaa puitiin ns. pastori- vanhimmiston mietteissä, kun tiedettiin ongelma.
Mutta, siihen ei puututtu. 20- vuotta ja sitten jo lehdet pui asiaa, uutiset jne.
Suomeksi SYNTIÄ -laittomuutta, Kristukselle häpeäksi tähän aikaan ja teillä on varaa puhua judaismista ja synti rehottaa!!!!

Mitä on syntiä????? Laittomuutta kirjoittaa Raamattu. Jumalan lain rikkomista.
Mitä sanoo maailmallinen uskonnollisuus mukamas kristillisyyden nimissä.
Laki on kumottu, se ei koske Herran omia. Siis, ketä kuunnella, kuka kestää tuomiolla, kun jopa KIIVAS Jumala alkaa mittaamaan seurakunnan sisältäkäsin, mitä on tehty.

Kun laittomuus lisääntyy, kirjoittaa Sanan kirjoitukset, kylmenee useimpien rakkaus. Löytääkö uskoa lopun aikana!!! Miksi????? Siksi koska TE olette kylvämässä kentälle LUSTETTA, siitä on kyse. Olette Rienaajan asialla, koska hän syöttää hyväntiedonpuulta teille valheellista hedelmää ja te syötte.
Te ette pysy Elämänpuun, eli Kristuksen seuraamisessa läsnä Vapahtajaa.
Teidän leukaperät alkaa väpättämään, että ja koska uudestisyntymistä ei ole tapahtunut, te ette ole kuolleet lihassa synnille, että lain alaisuutta. Siitähän on kyse.

Laki on tuomitsemassa syntiä - että voisitte tehdä parannusta. Laki ei pelasta, mutta laki saa aikaan parannuksen tarpeen ja parannuksen jälkeen Henki johdattaisi Uudessa liitossa Jumalan tahdon sydämiinne.

Se vain teistä kiinni, että kuoletteko synteihinne, vai onko Jeesus niin rakas, että lihanne jo nyt kuolee ja Herran tahto - valtakunta tulee sydämiin kaikkein tärkeimmäksi.

Pakanakanoille, jotka eivät ole olleet Herran opissa, kuin Herrankansa, varjolain aikana - heille on nyt on ensimmäinen rappu seurakunnan sisälle, että haureudesta on tehtävä parannus, jaa- kuinkahan moni on kuitenkin senkin kantanut tupaan asti.
epäjumalille uhrattua ei pidä syödä, siis väärä oppi, sen syöminen ravinnoksi on hylättävä.
veri - sitä ei pidä syödä, koska se on varattu tavallaan alttarille. Jeesuksen veri on sovintoveren viesti. Eli seurakuntatupaan pääsee näin OPPIMAAN, mitä Sana opettaa ja Pyhitys vie eteenpäin seurakunnassa. Se on oppimattoman pakanan alkumetri.
Ja sitten alkaa vaellus, Sanan ja kirjoitusten äärellä ja se, että Pyhä Henki alkaa opettaa Jumalan tahdon Pyhyyttä ja Valatakunnan lapseutta. Se on sisäoppimista, Jumalan työnä, kun Hän pukee morsiantaan hääjuhlaa varten.
Jos tähän ei pakana suostu, on sama hylätä ja lähteä pois. Tuomiolla on helpompaa, kuin muotojumalisena mantrata harhaa penkissä.
Tie on kaita ja harvat pääsevät perille.
Uuteen testamenttiin on muistiinmerkittynä se, että tarkastelkaa vanhanliiton vaellusta.
Missä he niskoittelivat, elivät synnissä, epäuskossa jne. jne. jne.
SE ON varoittava esimerkki meille, jotka Herran omina, siis kansana, joka haluaa seurata Jeesusta, että ojentaudutaan ME - Hengen voimasta tällä tiellä.

Turhaa on muotojumalisena huutaa hallelujaata, koska Herra ei tunne ja on oksentava haalean kristillisyyden ULOS.

Muistakaa - Herra itse on PYHÄ, Hän on PYHÄ Jumala - Elämäntantaja.
Pyhä on Herralle erotettua aluetta. Ja mitään epäpyhää ei pääse edes pakana- kortilla sisään, jos ei todella ole uskontiellä totta tekemässä.

Älkää valehdelko itsellenne, älkää edes yrittäkö, sillä ei ole mitään arvoa elämäänne.

Pakana - tavallaan on kielellisesti epäjumalanpalvelija. Siksi pakanan on tehtävä parannus ja LIITYTTÄVÄ Herran kansaan, ja kun Jumala pyhittää, hän ei enää ole pakana, vaan Jumalan kansalainen.

Muotouskonnollinen ON kylläkin pakana. Se tunnustettakoon. Hän on epäjumalanpalvelija, eli kumartaa luomansa jumalaa ja palvoo sitä
Miltä tuntuisi tänään, että mentäisiin raamatullisesti tunnustamaan synnit seurakunnan eteen.

Jumala on sitoutunut antamaan anteeksi vain ne synnit, jotka me tunnustamme.
Toinen Johannes, apostoli Johannes, kirjoittaa 1. kirjeessään: "Jos me tunnustamme syntimme, Jumala antaa meille" "synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä."
Tuo lause alkaa pienellä sanalla, "jos".
Jos emme tunnusta syntejämme, anteeksiannosta ei ole takuita.

Törmäsimme taas yhtälöön. Syntien tunnustaminen. Mikä on synti - mietitty on monta kertaa täälläkin palstalla. So. Jumalan lain rikkomista. Se on syntiä se.
Todellinen herästyskristillisyys - Kristusta seuraava tulee tunnustamaan synnit seurakunnan eteen. Eli tuomitaan yhdessä synti, että päästään Kristuksessa vapauteen.

Kyllä perkeleellä on ahdasta sellaisessa seurakunnassa. Eli, ---- todella Jumalan tuulet puhaltavat siinä yhteisössä.

Mennäänpä Herran pöytään, muistamaan sovitustamme.
Mutta, kuinka? Jos jollakin on jotain vastaan, pitää ENSIN jättää kaikki ja lähteä sopimaan ja sitten palata tuohon pöytään. Sellainenkin neuvo on ohjeistettu matkalaisille, jotka Herran teitä käyvät.

Taitaisi laittomuuden henki kuolla elävien sydämistä, vai mitä?
+Lisää kommentti
Uudestisyntynyt kristitty ei ajattele lakia, ei pyri "toimimaan" sen mukaan.

Mutta:laki on kirjoitettu hänen henkeensä, "sydämeensä". Hän itse ei täytä lakia, vaan Pyhä Henki hänen sisällään täyttää sitä ja ohjaa häntä siinä.

Niinpä hengellisen kristityn henki erottaa esim haureuden, jota hänessä oleva uusi luomus tahtoo karttaa. Tähän ilmiöön törmää etenkin tv-ohjelmien kautta. "Tämän maailman" rivoudet ja moraaliron mieli saa hänessä aikaan reaktion: "Hyi olkoon, mitä tyhjänpäiväistä roskaa!" ja hän vaihtaa kanavaa.

Hän ei ajattele: "Älä tee huorin!" vaan hän uutena luomuksena luonnostaan karttaa sitä.

Samoin esim.
taikuri-ohjelmia ("Älä pidä muita jumalia minun rinnallani!" Okkultismi, idols, julkkikset.)

Tämän maailman julkkikset eivät häntä kiinnosta. "Älä tee itsellesi jumalankuvaa" ("idols", jumalattoman maailman "ikonit").
.
Ilmoita
Kristuksen laki on kirjoitettu Jeesuksen seuraajien sydämeen, ei Mooseksen Lakia. Mooseksen Lakia kutsutaan Sanassa kadotustuomion viraksi, kuoleman virka.
Mutta jos jo kuoleman virka, joka oli kirjaimin kaiverrettu kiviin, ilmestyi kirkkaudessa, niin etteivät Israelin lapset kärsineet katsella Mooseksen kasvoja hänen kasvojensa kirkkauden tähden, joka kuitenkin oli katoavaista,
kuinka paljoa enemmän onkaan Hengen virka oleva kirkkaudessa! Sillä jos kadotustuomion virka jo oli kirkkautta, niin on vanhurskauden virka vielä paljoa runsaammassa määrin kirkkautta.
On kaksi eri lakia ja kaksi eri virkaa. Sillä se, millä ennen oli kirkkaus, on tämän rinnalla kirkkautta vailla, tämän ylenpalttisen kirkkauden tähden.
Mooseksen Laki on kirkkautta vailla ja Mooseksen Laki on katoavainen.
Jos sillä, mikä on katoavaista, oli kirkkaus, niin vielä paljoa enemmän on sillä, mikä on pysyväistä, oleva kirkkautta.
Niin ei nyt siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka Kristuksessa Jeesuksessa ovat.
Jeesuksen seuraajat eivät ole Mooseksen Lain alla, vaan Jeesukseen seuraajailla on Pyhä Henki opettajana.
Elämän hengen laki Kristuksessa Jeesuksessa on vapauttanut sinut synnin ja kuoleman laista.
Paavali joka oli juutalainen kirjottaa:
Sillä minä olen lain kautta kuollut pois laista, elääkseni Jumalalle. Siis mitään Lain käskyä, ei edes kymmentä käskyä ei pantu uskovien täytettäväksi.
Laista otettiin ainoastaan: kartatte epäjumalille uhrattua ja verta ja lihaa, josta ei veri ole laskettu, ja haureutta. Jos te näitä vältätte, niin teidän käy hyvin.
1 VASTAUS:
Onpa Pyhällä Hengellä vielä paljon opetettavaa - että Jumalan Pyhä laki olisi katoavaista, eikä sillä ole mitään tehtävää.
Jos lakia ei ole, ei ole syntiäkään ja kaikki pääsevät taivaaseen. Näinhän se on.
Jos lakia ei ole, ei ole rakkauttakaan, vaan ihmisen lihallinen pyhyys riittää morsiuspuvuksi.
Tämähän sinun viesti on ollut, ja on.
Eli ristin sanomalla ei ole tekemistä sinun uskosi takia.

Siinain laki annettiin Herran kansalle helluntain aikaan.
Jumalan Pyhä laki on vanhurskas ja Pyhä, sekä ikuinen ja sillä on tehtäväkuva.
Kun on laki - siis tämä Pyhä Jumalan sormellaan kirjoittama. Sen Herra antoi kansalleen ja siksi lain rikkomisen takia tultiin lain alaiseksi, sekä tarvittiin UHRIT.
Uhrit edustivat viestiä tavallaan jo Eedenistä - mutta nyt Kansalle - viestiä joka seremoinalakina - uhrilakina kesti Golgatalle, eli kertakaikkinen UHRI poisti SEREMONIAlain.
Eli eläinuhrit. Kun synti - laittomuus elää - tarvitaan anteeksianto - siinä on kertakaikkinen uhri - sovitukseksi opettamaan, että SYNNIN palkka on kuolema.
Ja tuomio lähtee Jumalan huoneesta, kertoo kirjoitukset. MIKSI, koska rikotaan Jumalan lakia - ei jeesustelu auta, manaamaan syntiä anteeksi, ellei elämä kerro linjaa, että eletään uskon mukaan.
Eli on turhaa mennä edes kasteelle, jo sekin kertoo, että on tarpeen olla Hengessä ja kuulaisuudessa elämässä kiinni. ts. elää Jumalan lain mukaan.
Suomeksi .... Onko Herra sinun Jumalasi sinulle rakas - vai mussutatko omia jumalia ja tulta alttarille. eli turhaan lausut Herra sinun Jumalasi nimeä ja siksi Hän vie tuomiolle, Hän on kiivas Jumalalle muotouskonnollisille pakanoille. Hän tappaa syntiä tekevät sielut, eli laittomuuden ihmiset, koska teillä on laittomuuden hengessä kylmentynyt rakkaus Herraan.

Siitähän teidän selitykset ovat kiinni. Siksi papit eroavat vaimoistaan ja opettavat laittomuutta, ettei tarvitse tehdä parannusta ja seurakuntakin tavallasi elää korvasyyhyopissa. Siksi seurakunnan pastori ja jopa vanhimmisto ei hoida tehtäviään, kun tuodaan esiin laittomuuden tekojen synnit ja se jatkuu, sekä nyt kertovat 20- vuotta myöhemmin lehdet ja uutiset uskovaisten jumalattomasta ja rikollisesta elämästä.

Siitähän tässä on kyse, että ette kunnioita Herran lakia. Voisin raamatuulisesti tuoda esiin, vaikka kuinka jumalattomuutta uskovien keskuudesta, aivan laittomuuden hengessä elämisen takia.
+Lisää kommentti
Jumala.PYHYYS, kirjoitat judaismi-adventismi oppia. Pelkkää kieroilua ja valhetta. Olen monet kerrat nähnyt saman kaavan . Ensin makeaa kieroilua ja sitten, kun tarkemmin kysyy, niin alkaa tulla syytöksiä ja kadotustuomioita.
Koko Mooseksen Laki on kumottu, niin ettei kenenkään täyttävänä ei ole mitään käskyjä Mooseksen Laista, ei edes kymmnentä käskyä. Lisäksi Moseksen Laki kokonaisuus. Sillä joka pitää koko lain, mutta rikkoo yhtä kohtaa vastaan, se on syypää kaikissa kohdin.
Olet pelkkä valehtelija.
Sanohan, miten olet uhrannut eläimiä ja viettänyt sapattia ja miten olet oikein selvinnyt kaikesta pyykinpesuista ja peseytymistä? Miten yleensä pysyt käymään töissä tai kulkemaan bussilla? Sinun erinomaisuutesi ja pyhyytesi on hyvin katoavaa:
Ja se, joka istuu istuimelle, jolla vuotoa sairastava on istunut, pesköön vaatteensa ja peseytyköön vedessä ja olkoon saastainen iltaan asti.
Jeesuksen seuraajia kutsutaan pyhiksi, mutta sinun pyhyys, Lain kiivailija, on sellaista on/off pyhyyttä. Mitenkähän sinun käy, jos vaikka kuolo korjaa, ennen kuin ehdit pesytyä ja puhdistautua saastaisuudesta. Saastaiset eivät pääse taivaan porteista sisään???

Paavali kertoo, miten kunnon Moosekseen uskova toimii: Ja minä vainosin tätä tietä aina kuolemaan asti, sitoen ja heittäen vankeuteen sekä miehiä että naisia,
Ja kaikkialla synagoogissa minä usein koetin rankaisemalla pakottaa heitä herjaamaan Jeesusta, ja menin niin pitkälle vimmassani heitä vastaan, että vainosin heitä aina ulkomaan kaupunkeihin saakka.
4 VASTAUSTA:
Mitä on judaismi-adventismi en ole ennen kuulutkaan ?
Jeesuksen mukaan Mooseksen lakia ei ole kumottu. Se on edelleen voimassa uuden liiton aikana ja koskee myös pakanoita.

Mt 5
17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. 18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut. 19 Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi. 20 Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan.

Mt 28
18 Jeesus tuli heidän luokseen ja puhui heille näin: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. 19 Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen 20 ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa.
saakokysyä kirjoitti:
Mitä on judaismi-adventismi en ole ennen kuulutkaan ?
Judaismi-adventismi on sitä mitä mm nikki niinpäniiiiin kirjoittaa. Tuosta voit lukea heidän harhaoppiaan. Nykyään lähes kolmasosa hellaripalstan kommenteista on judaismia. Judaismi oppi on kyykäärmeen kähyä ja judaismi tulee suoraan sielunviholliselta ja on riivaajien oppia.
Jabin kirjoitti:
Judaismi-adventismi on sitä mitä mm nikki niinpäniiiiin kirjoittaa. Tuosta voit lukea heidän harhaoppiaan. Nykyään lähes kolmasosa hellaripalstan kommenteista on judaismia. Judaismi oppi on kyykäärmeen kähyä ja judaismi tulee suoraan sielunviholliselta ja on riivaajien oppia.
Jeesus itse vietti sapattia ja noudatti Mooseksen lakia. Sinä pilkkaat mitä törkeimmällä tavalla Jeesuksen elämää. Hän käski mennä KAIKKIEN KANSOJEN LUOKSE JA OPETTAA HEILLE SAMAT TAVAT!
+Lisää kommentti
niinpäniiiiin, sinä olet juuri se joka opetat, että Laista on kadonnut, ei ainoastaan pienin piirto, vaan kokonaisia ja keskeisimpiä osia, ei uhraamista, ei sapattia ei ympärileikkausta. Minä on koko ajan kirjoittanut, että Lakiin kuuluu kaikki kivitykset ja vaatteiden pesemiset ja ja puhdistautumiset ja eläinuhrit. Sinä itse olet jättänyt Laista pois suurimman osan käskyistä. Mitä ylipäätään kuuluu sinun Lakiin???
Sinä tappellet itsesi kanssa.
Lisäksi sinulta on edelleen kadoksissa se tosiasia, että Mooses on eri helkilö kuin Jeesus. Etkö tosiaan ymmärrä, että Mooses on kuollut ja että Jumala hautasi Mooseksen?
2 VASTAUSTA:
Luepa ja mieti. Kyse on arvostettu Antti Laato Åbo Akademin Vanhan testamentin eksegetiikan professorin kirjoittama Laki liiton asiakirjana.
https://www.sley.fi/luennot/Raamattu/Vt/Vanhan_testamentin_yleisluennot/2Moos13-31AL.htm

Miettikää tuota kirjoittajan viestiä, se on juuri sitä, mistä yritetään teille puhua.

Suomeksi. Jumalalla on vain YKSI kansa. Kansalla on liittosuhde. Kansalla on Jumalan laki, eli tahto, ja kansa seuraa Herraansa, eikä mussuta Jumalan lakia vastaan.

Menkää hyvät ihmiset rukouskammioonne Jumalan eteen, älkääkä kompuroiko hellutalaisjumalan muotoisen opin ääressä, vaan opetelkaa KIRJOITUKSIA.

Eli Jumalalla on kansa - joka kunnioittaa Häntä. Siksi Pyhä Jumala on Israelin Jumala. Ymmärrättekö te? Eli liiton solmiminen on sitoutumista Jumalaan ja Israeliin.
Israel - nimi, miettikääs, mistä se tulee. Pettäjä painii - En päästä sua, ennenkuin siunaat.
Olkoon nimesi ei enää ..... pettäjä ---- vaan Israel. ja tässä me olemme. Jumalan kansaa - joka seuraa Häntä. Muut ovat pakanoita, epäjumalanpalvelijoita, muotojumalisia. Missä sinä seisot?
Siksi, kuten Laato toteaa, Israel saa vastaanottaa Siinailla, (helluntain aikaan [oma lisäys]) liiton sanat, ---voidakseen elää Jumalan edessä... Ymmärrättekö??
Jos te nyt kuuntelette minua ja pidätte minun liittoni, niin TE tulette olemaan kansojen joukossa MINUN OMA KANSANI.... tajuatteko te liiton merkityksen.
Eli jos ette sisäistä Jumalan tahtoa armonkansalaisena, te ette seuraa Jeesusta, ettekä tahdostanne ole HERRAN oma kansa. Olette perinpohjin pakanoita,, epäjumalanpalvelijoita. Palvetelle omanäköistä jumalaanne.
Teillä ei ole pappisvirkaa Uudessa liitossa Herran edessä. Ja Uudessatestamentissa juuri varoitetaan vanhanliiton epäjumalanpalveluksesta ja väärin- eli synnintekemisestä.

Jatkan Laadon ajatuksella, mikä on linkissä . "Niistä jotak ovat minua lähellä, minun pyhyyteni tulee näkyviin ja koko kansa saa oppia minun valtani ja voimani....

Siis haloo. Ettekö te opi, vaan samassa juoksuhaudassa epäjumalia palvotte. Jumalan kansa seuraa armossa Hengen voimasta Jumalanmieleisenä tässä ajassa.
Ovat ennen seuranneet, uudessaliitossa seuranneet ja edelleen seuraavat Sydämestä käsin.

Mutta TE olette niskurikansa, jotka Jumala oksentaa ulos.

Jos sijaisuhri on sydämen Herrana Jeesus, on kastettu, on velvollinen myös seuraamaan opetuslapseudessa Herraa ja Hänen askeleitaan. Se on Pyhyydessä elämistä ja sen saa aikaan Herra, Henkensä kautta.

Jos ei - niin silloin on suoraan lähdettävä ulos, koska epäjumalanpelveluksessa ei ole mitään arvoa, ja Jumalan nimi tulee häväistyksi - muotouskonnollisten tekojen kautta ja se nähdään tänään eritoten kansankirkkomme muodollisten pappien saastaisten huulien sanomana. He eivät elä, ole ja tee Sanan mukaan vaan palvovat omaa rakentamaansa jumalankuvaa.

Jumalan tahdon kieltäjät, oletko sinäkin pakanuudessa niin kiinni ja rienaajan talutusnarussa, ettet halua sydämestäsi elää todeksi Jumalanmielenmukaista elämää!

Laato kirjoittaa ajatuskannastanne. Länsimaiselle ihmiselle on hyvin vaikea ymmärtää tälllaista Jumalan pyhyyttä, joka tuohoaa sen, joka pyhittämättömänä lähestyy häntä..

Niinpä niin.... Miettikää siellä epäjumalanalttareilla ketä ja mitä kumarratte.

Mitä pitäisi olla? Mutta te olette valittu suku!!! kuninkaallinen papisto!!! pyhä heimo!! MÄÄRÄTTY julistamaan hänen suuria tekojaan, joka teidät on pimeydestä kutsunut ihmeelliseen valoonsa. Ennen te ette olleet kansa, mutta nyt te olette Jumalan kansa. Ennen te olitte armoa vailla, mutta nyt Jumala on teidät armahtanut 1. Piet. 29,10

Niin, kuka on kansa? missä valossa? ja kun Herra on armahtanut, niin mihin on armahtanut.
Elämään lihassako? muotojumalisuudessako? eri kirkkokuntien harhaperinteissäkö?
jne.
Jumalan kansa on Kristuksessa - Jumalan tahto sydämessä - Hengen kautta elämässä tätä aikaa, tässä ja nyt. .... Turhaa siinä on hihkua muotojuttuja, että Laki olisi menettänyt merkityksensä.
Uhrilaki kyllä on muuttunut, sitähän se oli vanhanliiton- varjolain aikaa, mutta kun Valkeus tuli, varjo poistui. Uhrit tarvittiin - sovittamaan synti- laittomuus.
Vieläkin tarvitaan uhri - kun synti - laittomuus kylmentää ihmisen.
Mutta, Herran oma Jumalan tahto sydämessä julistaa Herran ihmeellisiä tekoja, eikä pidä Jumalanlakia - eli tahtoa tyhjänpäiväisenä, vaan se vanhurskas ja PYHÄ.

Älkääkä kadotuksenne muuta puhu. Herralla on valta tappaa sielu, joka syntiä, eli laittomuutta tekee ja niin jopa opettaa. Sellainen ei ole Herran kansaa, Jumalan omaisuuskansaa- vaan laittomuuden ihminen. Rienaajan lähettämä lusteen kylväjä.
Ehkä tietämättömänä, mutta nyt tietää. Siis jos luste on hallinnut, tee parannus ja vaihda jyvät vakkaseen taivaalliseksi - Jumalan tahdon ja rakkauden jyviksi.
vieläkö.jumittaa.Jabin kirjoitti:
Luepa ja mieti. Kyse on arvostettu Antti Laato Åbo Akademin Vanhan testamentin eksegetiikan professorin kirjoittama Laki liiton asiakirjana.
https://www.sley.fi/luennot/Raamattu/Vt/Vanhan_testamentin_yleisluennot/2Moos13-31AL.htm

Miettikää tuota kirjoittajan viestiä, se on juuri sitä, mistä yritetään teille puhua.

Suomeksi. Jumalalla on vain YKSI kansa. Kansalla on liittosuhde. Kansalla on Jumalan laki, eli tahto, ja kansa seuraa Herraansa, eikä mussuta Jumalan lakia vastaan.

Menkää hyvät ihmiset rukouskammioonne Jumalan eteen, älkääkä kompuroiko hellutalaisjumalan muotoisen opin ääressä, vaan opetelkaa KIRJOITUKSIA.

Eli Jumalalla on kansa - joka kunnioittaa Häntä. Siksi Pyhä Jumala on Israelin Jumala. Ymmärrättekö te? Eli liiton solmiminen on sitoutumista Jumalaan ja Israeliin.
Israel - nimi, miettikääs, mistä se tulee. Pettäjä painii - En päästä sua, ennenkuin siunaat.
Olkoon nimesi ei enää ..... pettäjä ---- vaan Israel. ja tässä me olemme. Jumalan kansaa - joka seuraa Häntä. Muut ovat pakanoita, epäjumalanpalvelijoita, muotojumalisia. Missä sinä seisot?
Siksi, kuten Laato toteaa, Israel saa vastaanottaa Siinailla, (helluntain aikaan [oma lisäys]) liiton sanat, ---voidakseen elää Jumalan edessä... Ymmärrättekö??
Jos te nyt kuuntelette minua ja pidätte minun liittoni, niin TE tulette olemaan kansojen joukossa MINUN OMA KANSANI.... tajuatteko te liiton merkityksen.
Eli jos ette sisäistä Jumalan tahtoa armonkansalaisena, te ette seuraa Jeesusta, ettekä tahdostanne ole HERRAN oma kansa. Olette perinpohjin pakanoita,, epäjumalanpalvelijoita. Palvetelle omanäköistä jumalaanne.
Teillä ei ole pappisvirkaa Uudessa liitossa Herran edessä. Ja Uudessatestamentissa juuri varoitetaan vanhanliiton epäjumalanpalveluksesta ja väärin- eli synnintekemisestä.

Jatkan Laadon ajatuksella, mikä on linkissä . "Niistä jotak ovat minua lähellä, minun pyhyyteni tulee näkyviin ja koko kansa saa oppia minun valtani ja voimani....

Siis haloo. Ettekö te opi, vaan samassa juoksuhaudassa epäjumalia palvotte. Jumalan kansa seuraa armossa Hengen voimasta Jumalanmieleisenä tässä ajassa.
Ovat ennen seuranneet, uudessaliitossa seuranneet ja edelleen seuraavat Sydämestä käsin.

Mutta TE olette niskurikansa, jotka Jumala oksentaa ulos.

Jos sijaisuhri on sydämen Herrana Jeesus, on kastettu, on velvollinen myös seuraamaan opetuslapseudessa Herraa ja Hänen askeleitaan. Se on Pyhyydessä elämistä ja sen saa aikaan Herra, Henkensä kautta.

Jos ei - niin silloin on suoraan lähdettävä ulos, koska epäjumalanpelveluksessa ei ole mitään arvoa, ja Jumalan nimi tulee häväistyksi - muotouskonnollisten tekojen kautta ja se nähdään tänään eritoten kansankirkkomme muodollisten pappien saastaisten huulien sanomana. He eivät elä, ole ja tee Sanan mukaan vaan palvovat omaa rakentamaansa jumalankuvaa.

Jumalan tahdon kieltäjät, oletko sinäkin pakanuudessa niin kiinni ja rienaajan talutusnarussa, ettet halua sydämestäsi elää todeksi Jumalanmielenmukaista elämää!

Laato kirjoittaa ajatuskannastanne. Länsimaiselle ihmiselle on hyvin vaikea ymmärtää tälllaista Jumalan pyhyyttä, joka tuohoaa sen, joka pyhittämättömänä lähestyy häntä..

Niinpä niin.... Miettikää siellä epäjumalanalttareilla ketä ja mitä kumarratte.

Mitä pitäisi olla? Mutta te olette valittu suku!!! kuninkaallinen papisto!!! pyhä heimo!! MÄÄRÄTTY julistamaan hänen suuria tekojaan, joka teidät on pimeydestä kutsunut ihmeelliseen valoonsa. Ennen te ette olleet kansa, mutta nyt te olette Jumalan kansa. Ennen te olitte armoa vailla, mutta nyt Jumala on teidät armahtanut 1. Piet. 29,10

Niin, kuka on kansa? missä valossa? ja kun Herra on armahtanut, niin mihin on armahtanut.
Elämään lihassako? muotojumalisuudessako? eri kirkkokuntien harhaperinteissäkö?
jne.
Jumalan kansa on Kristuksessa - Jumalan tahto sydämessä - Hengen kautta elämässä tätä aikaa, tässä ja nyt. .... Turhaa siinä on hihkua muotojuttuja, että Laki olisi menettänyt merkityksensä.
Uhrilaki kyllä on muuttunut, sitähän se oli vanhanliiton- varjolain aikaa, mutta kun Valkeus tuli, varjo poistui. Uhrit tarvittiin - sovittamaan synti- laittomuus.
Vieläkin tarvitaan uhri - kun synti - laittomuus kylmentää ihmisen.
Mutta, Herran oma Jumalan tahto sydämessä julistaa Herran ihmeellisiä tekoja, eikä pidä Jumalanlakia - eli tahtoa tyhjänpäiväisenä, vaan se vanhurskas ja PYHÄ.

Älkääkä kadotuksenne muuta puhu. Herralla on valta tappaa sielu, joka syntiä, eli laittomuutta tekee ja niin jopa opettaa. Sellainen ei ole Herran kansaa, Jumalan omaisuuskansaa- vaan laittomuuden ihminen. Rienaajan lähettämä lusteen kylväjä.
Ehkä tietämättömänä, mutta nyt tietää. Siis jos luste on hallinnut, tee parannus ja vaihda jyvät vakkaseen taivaalliseksi - Jumalan tahdon ja rakkauden jyviksi.
Täytyy olla jokseenkin sekaisin jos väittää että Antti Laato odottaa kristittyjen noudattavan Mooseksen lakia :D
+Lisää kommentti
vVieläkö.jumittaa-nikki, sepustuksesi oli niin sekava, että onko se Laato joku jumala?
Onko judaistien Mooses vainajahenki, vai mitä jumalaa judaistit palvelevat?
Minä en ole käynyt missään Siinailla vastaanottamassa lakiliittoa. Niin että turha selitellä ja tyrkyttää Lakia.
Jumala ei ota ketään väkisin mihin liittoihin. Vaan judaisti valehtelijat ja käärmeet ovat väkisin alistamassa toisia omaan uskontoonsa.
Voisitko kertoa miten judaistit kastetaan Moosekseen? Minkä meren läpi he kulkevat kuin kuivalla maalla? Voisitko kertoa milloin Lähi-itä ja Israel siirtyvät tänne pohjolaan? Miten Suomesta tuli Israel ja miten suomalaiset muuttuivat israelilaisiksi?
Voisitko kertoa miten ja koska aika siirtyi tuhansia vuosia taaksepäin?
5 VASTAUSTA:
Jos linkkisi ei ajatuksissasi riitä ymmärtämään Raamatun Jumalan viestiä kirjoituksissa, että Jumalan laki - on vanhurskas ja Pyhä ja on ajan loppuun asti, niin palvelet omannäköistä jumalaa ja siksi ymmärryksesi on pimentynyt.

Kun Herrankansalainen kastetaan Kristukseen, niin hänen sydämeensä laitetaan Valtakunnan laki - ohjeeksi ja neuvoksi matkalle, että mikä on Jumalanmieleinen elämä.

Jos tämä ei sinulle jubileeraa - niin vaikea on sydämesi tila Herran edessä.
Jääköön Pyhä Henki ja Sanan kirjoitukset herättämään sinun sydämesi näkemään Golgatan sovituksen merkitys, mikä on tämä sijaisemme merkitys opettamaan Hänen tahtonsa ja lakinsa merkitys, ja miksi Herran tahto on, että Hän laittaa sen uskovan sydämeen tässä ajassa.

Meillä ei ole mahdollisuutta kantaa vettä kaivoon, mikä ei sitä pidä, elävä vesi virtaa pois.
Mutta, vain Herra voi tehdä elävänveden lähteen, jossa Herran öljy ja tahto on yhtä.
Ja sen saa aikaan Herran Henki.

Kun on Jumalan valtakunta, niin valtakunnassa on olemassa laki, lain antaja, ja tuomari, sekä lain Pyhyys, jonka tarkoitus on erottaa jumalattomuus Valtakunnastaan.
Ulos jää laittomuuden henki, joka kylmenee, kirjoitusten mukaan niin, että ihminen ulkoistuu Pyhyydestä. Se on pimeyteen siirtymistä, jossa Hänen tahto- ja jalkain Valkeus on hylätty.

Eli Jabi - menen kirjoitusten ääreen ja riisu sitä ennen perinneoppimantteli päältäsi.
opitaanpa jabi - että seremonialaki, jossa puhutaan uhreista ja uhraamisesta, se oli varjolakia ja vanhanliiton Herrankansa eli varjolain aikaa.
SE on päättynyt ristille, se varjolaki on kumoutunut ja enää ei uhrata, vaan kertakaikkinen uhri on n. >2000 vuotta sitten uhrattu ja nyt katsomme sijaiseen Herran kansana - Jeesukseen.
Eli varjolaki on kumottu - Jumalan Pyhä Laki on osoittamassa vanhurskasta tietä ja sen rikkominen on synti ja tuo Pyhä Laki on Valtakunnan laki, jolla erotetaan epäpyhä ja PYHÄ.
Siksi me- epäpyhänä - näemme synnin, eli Pyhän Lain rikkomisen merkityksen. Se tuomitsee- se osoittaa syyn parannukseen ja tätä lakia eivoi poistaa. Sen aikakausi on tämän ajan loppuun maan päällä ja se on Herran työkalu, että yleensä on Herrankansaa.
Se ei pelasta - sijaisuhri pelastaa, ja kun on pelastettu - niin Herra laittaa uskovan sydämeen Valtakuntansa lain niin, että se on Valkeus minun tielläni ja jopa Jeesus lupasi Henkensä voimaksi, ettei vanhan aadamin selkänahka pysty Pyhyttä täyttämään, mutta se onkin Jumalan työ meissä. Eli Hengen työ ja pelastus onkin aina sitä, että Hän kuljettaa Pyhyydessä ja vanhurskaudessa, eli Hän vanhurskauttaa.
Ja jotka ovat uudestisyntyneet, nähneet synnin seuraukset, vaikkapa ristin opetuksen kautta Getsemanesta- Golgatalle Pyhän Hengen avaamana - eivät ole halunneet enää syntiä eli laittomuutta tehdä - niin tuon sijaisen kautta, ovat saaneet pelastuksen, vanhruskautuksen ja Jumalan valtakunnan Pyhän tahdon, Isän tahdon sydämeen.
ja tämän sinä jabin kiellät.
Sinulla on oma uskonto ja oma usko., jossa ei ole Jumalan Pyhyyttä tahdon kautta näkyvissä, eikä huulesi tunnusta tätä. Eli suusitunnustus edustaa sitä, mihin suuntaan kumarrat.

Heb 10:3 Mutta niissä on jokavuotinen muistutus synneistä.
Heb 10:4 Sillä mahdotonta on, että härkäin ja kauristen veri voi ottaa pois syntejä.
Heb 10:5 Sentähden hän maailmaan tullessaan sanoo: "Uhria ja antia sinä et tahtonut, mutta ruumiin sinä minulle valmistit;
Heb 10:6 polttouhreihin ja syntiuhreihin sinä et mielistynyt.
Heb 10:7 Silloin minä sanoin: 'Katso, minä tulen - kirjakääröön on minusta kirjoitettu - tekemään sinun tahtosi, Jumala'."
Heb 10:8 Kun hän ensin sanoo: "Uhreja ja anteja ja polttouhreja ja syntiuhreja sinä et tahtonut etkä niihin mielistynyt", vaikka niitä lain mukaan uhrataankin,
Heb 10:9 sanoo hän sitten: "Katso, minä tulen tekemään sinun tahtosi". Hän poistaa ensimmäisen, pystyttääkseen toisen.
Heb 10:10 Ja tämän tahdon perusteella me olemme pyhitetyt Jeesuksen Kristuksen ruumiin uhrilla kerta kaikkiaan.
Heb 10:11 Ja kaikki papit seisovat päivä päivältä palvelustaan toimittamassa ja usein uhraamassa, aina samoja uhreja, jotka eivät ikinä voi syntejä poistaa;
Heb 10:12 mutta tämä on, uhrattuaan yhden ainoan uhrin syntien edestä, ainiaaksi istuutunut Jumalan oikealle puolelle,
Heb 10:13 ja odottaa nyt vain, kunnes hänen vihollisensa pannaan hänen jalkojensa astinlaudaksi.

Eli tässä oli tämä varjolain oppi ja Uudeliiton sijaisuhrin oppi - missä katseemme pitää olla,, kun Pyhä Henki kirkastaa meille pelastuksen.
Mutta tämä laki ei kumoa muutakuin tämä uhrialueen. Menneessä elettiin varjoa -kun Eedenissä Herra uhrasi karitsan ja tuo viesti lähti etenemään Herran määräämään aikaan asti, kunnes sovittaja tulee.

Mutta, joka ei näe alastomuuttaan ja sitä, että on rikkonut Jumalan tahtoa vastaan, on syntinen. Synti on Jumalan lain kohdalla sydämen tapaa elää vastoin sitä, mikä on Herran mielenmukaista, ei voi käsittää pelastusta. Ei voi nähdä uhrin tarpeellisuuteen, ei käsitä mihin kaste tähtää - olihan Nooan aikana kansan tapa se, että maa tuli täyteen väkivaltaa, ts. ei eletty Pyhyydessä. Eikä uskottukaan pelastukseen.
Vain 8 - henkeä uskoi ja näin arkki tuli pelastamaan ja juuri tuomion ankaruus syntiä kohtaan oli ja on meille opiksi, että kuolema. Jumalalla on oikeus tappaa luomansa - jos se elää vihamielisenä valtakunnan elämäntapaa kohtaan.
Vain arkillinen pelastui ja 8 - henkeä. Ja arkki edustaa Jeesusta.
Jumala sulki arkin oven. Sama se on valtakunnassakin. Vihamielisen sydän sulkee pelastuksen arkin kohdalla sisäänpäsyn. Mitään epäpyhää ja kauhistuksen tekijää, sillä ei ole asiaa taivaaseen. Hän ei ole pukeutunut hää- asuun.

Herran omat, kansa, tässäkin ajassa, ei se turvaudu omiin töihinsä, vaan Herra pukee, puhdistaa, pyhittää ja vanhurskauttaa. Ei oma muotojumalisuus, ei perinnäisäännöt jne.
Herra pukee ja hääjuhlaan mennää valkeissa vaatteissa, ja nyt on opittava se, ettei vehdata rienaajanhengen kanssa - se on haureutta Ylkämme edessä ja kadottavaa.

Eli morsiamen sydämessä on se öljy sitä, että Jumalantahto on valkeus ja ohje, sekä neuvo matkatiellä.
Heb 10:14 Sillä hän on yhdellä ainoalla uhrilla ainiaaksi tehnyt täydellisiksi ne, jotka pyhitetään.
Raamatun kirjoitusten mukaan meitä jabin opetetaan tekemään matkaa tässä Uudessaliitossa.

Heb 10:15 Todistaahan sen meille myös Pyhä Henki; sillä sanottuaan:
Heb 10:16 "Tämä on se liitto, jonka minä näiden päivien jälkeen teen heidän kanssaan", sanoo Herra: "Minä panen lakini heidän sydämiinsä ja kirjoitan ne heidän mieleensä";
Heb 10:17 ja: "heidän syntejänsä ja laittomuuksiansa en minä enää muista".
Heb 10:18 Mutta missä nämä ovat anteeksi annetut, siinä ei uhria synnin edestä enää tarvita.
Heb 10:19 Koska meillä siis, veljet, on luja luottamus siihen, että meillä Jeesuksen veren kautta on pääsy kaikkeinpyhimpään,
Heb 10:20 jonka pääsyn hän on vihkinyt meille uudeksi ja eläväksi tieksi, joka käy esiripun, se on hänen lihansa, kautta,
Heb 10:21 ja koska meillä on "suuri pappi, Jumalan huoneen haltija",
Heb 10:22 niin käykäämme esiin totisella sydämellä, täydessä uskon varmuudessa, sydän vihmottuna puhtaaksi pahasta omastatunnosta ja ruumis puhtaalla vedellä pestynä;
Heb 10:23 pysykäämme järkähtämättä toivon tunnustuksessa, sillä hän, joka antoi lupauksen, on uskollinen;
Heb 10:24 ja valvokaamme toinen toistamme rohkaisuksi toisillemme rakkauteen ja hyviin tekoihin;
Heb 10:25 älkäämme jättäkö omaa seurakunnankokoustamme, niinkuin muutamien on tapana, vaan kehoittakaamme toisiamme, sitä enemmän, kuta enemmän näette tuon päivän lähestyvän.
Heb 10:26 Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä,

Muistatko Jabin, että raamatun sanoman mukaan Jumalan lain päämäärä on rakkaus.?
Mitä nyt otin sinulle kirjoitusten opetuksena, niin missä sinun sydämesi oppi rakastamaan Jumalan tahdon mukaisesti?
Vain Hengessä ja Hengen kautta. Siis puhun Pyhästä Hengestä aina, isonkirjaimen jälkeen, en ihmisen hengestä.
Kun Herra Uudestisyntyneen sydämeen laittaa lakinsa, se on rakkaudenlaki.
Ja juuri tuo vanhurskas laki Hengessä saa aikaiseksi terveen, elävän ja Jumalanmielenmukaisen rakkauden toinen toisiimme.

Meidän oma henki ei siihen kykene. Se on niin vajaamittainen, että olet varmaankin kuullut, tai lukenut Sanasta, että meidän lihamme on kuoltava. Eikös vain? Se tarkoittaa sitä, että me emme tyrkytä omaa oppia, muotouskonnollista ajatusta, emmekä ateismia rakkauden mitaksi. Kaikki se oma on särkyvää ja se särkee ihmissuhteissa sen PYHÄN sisällön.
Minä te teette yhdelle minun vähimmistäni, sen te teette MINULLE - kertoo Jeesus.
Siksi elämä Herrassa on täytyttävä Pyhän Hengen kautta tässä elämässä.
Ja vain se on vanhurskasta. Siis ei omia töitä, eikä omia eväitä.

Siis vielä - "jos me teemme tahaltamme syntiä""" luitko -syntiä-? Synti raamatun määritelmän mukaan on Jumalan tahdon rikkomista, eli lain rikkomista.
Juuri kirjoitukset hajottavat sinun opetuksesi, eli ne piirtyvät hiekkaan.

Pureskele tuota Heb 10:26 rukouskammiossasi.
mietitään.kirjoituksia kirjoitti:
Raamatun kirjoitusten mukaan meitä jabin opetetaan tekemään matkaa tässä Uudessaliitossa.

Heb 10:15 Todistaahan sen meille myös Pyhä Henki; sillä sanottuaan:
Heb 10:16 "Tämä on se liitto, jonka minä näiden päivien jälkeen teen heidän kanssaan", sanoo Herra: "Minä panen lakini heidän sydämiinsä ja kirjoitan ne heidän mieleensä";
Heb 10:17 ja: "heidän syntejänsä ja laittomuuksiansa en minä enää muista".
Heb 10:18 Mutta missä nämä ovat anteeksi annetut, siinä ei uhria synnin edestä enää tarvita.
Heb 10:19 Koska meillä siis, veljet, on luja luottamus siihen, että meillä Jeesuksen veren kautta on pääsy kaikkeinpyhimpään,
Heb 10:20 jonka pääsyn hän on vihkinyt meille uudeksi ja eläväksi tieksi, joka käy esiripun, se on hänen lihansa, kautta,
Heb 10:21 ja koska meillä on "suuri pappi, Jumalan huoneen haltija",
Heb 10:22 niin käykäämme esiin totisella sydämellä, täydessä uskon varmuudessa, sydän vihmottuna puhtaaksi pahasta omastatunnosta ja ruumis puhtaalla vedellä pestynä;
Heb 10:23 pysykäämme järkähtämättä toivon tunnustuksessa, sillä hän, joka antoi lupauksen, on uskollinen;
Heb 10:24 ja valvokaamme toinen toistamme rohkaisuksi toisillemme rakkauteen ja hyviin tekoihin;
Heb 10:25 älkäämme jättäkö omaa seurakunnankokoustamme, niinkuin muutamien on tapana, vaan kehoittakaamme toisiamme, sitä enemmän, kuta enemmän näette tuon päivän lähestyvän.
Heb 10:26 Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä,

Muistatko Jabin, että raamatun sanoman mukaan Jumalan lain päämäärä on rakkaus.?
Mitä nyt otin sinulle kirjoitusten opetuksena, niin missä sinun sydämesi oppi rakastamaan Jumalan tahdon mukaisesti?
Vain Hengessä ja Hengen kautta. Siis puhun Pyhästä Hengestä aina, isonkirjaimen jälkeen, en ihmisen hengestä.
Kun Herra Uudestisyntyneen sydämeen laittaa lakinsa, se on rakkaudenlaki.
Ja juuri tuo vanhurskas laki Hengessä saa aikaiseksi terveen, elävän ja Jumalanmielenmukaisen rakkauden toinen toisiimme.

Meidän oma henki ei siihen kykene. Se on niin vajaamittainen, että olet varmaankin kuullut, tai lukenut Sanasta, että meidän lihamme on kuoltava. Eikös vain? Se tarkoittaa sitä, että me emme tyrkytä omaa oppia, muotouskonnollista ajatusta, emmekä ateismia rakkauden mitaksi. Kaikki se oma on särkyvää ja se särkee ihmissuhteissa sen PYHÄN sisällön.
Minä te teette yhdelle minun vähimmistäni, sen te teette MINULLE - kertoo Jeesus.
Siksi elämä Herrassa on täytyttävä Pyhän Hengen kautta tässä elämässä.
Ja vain se on vanhurskasta. Siis ei omia töitä, eikä omia eväitä.

Siis vielä - "jos me teemme tahaltamme syntiä""" luitko -syntiä-? Synti raamatun määritelmän mukaan on Jumalan tahdon rikkomista, eli lain rikkomista.
Juuri kirjoitukset hajottavat sinun opetuksesi, eli ne piirtyvät hiekkaan.

Pureskele tuota Heb 10:26 rukouskammiossasi.
Eli pohditaan sitä, mikä ja kuka on lain' alla? Tämänkin näköala on hyvä käsittää.

Lainalla on ihminen, jota laki syyttää, eli on synnissä ja syntinen, eikä sijaisuhrin anteeksiantoa ole haettu elämään, eikä ole tehty mielenmuutosta Herran suuntaan.
Eli varas - on lain alla, haureudenharjoittaja on lain alla jne. jne. jne.
Eli se Pyhä vanhurskas laki tuomitsee synnin, se on työkalu Herralla, että ihminen käsittäisi parannuksen tarpeen. Uskovalla se on sydämessä valkeudeksi ja jos uskova rikkoo Jumalan tahdon, sitäkin tapahtuu - tuomio lähtee kirjoitusten mukaan Herran huoneesta.
Eli on aina tehtävä parannusta, eikä tahalteen rikkoa Jumalan lakia, ettei sinne lainalle joudu ja lopulta tee Pyhän Hengen pilkkaa Jumalan Pyhyyttä kohtaan.

Herran omat, eli se kansa. Kun se armonistuimen kautta tekee Hengessä matkaa - he vaeltavat kammionsa kautta, arkeen ja pyhään. He ymmärtävät Pyhän ja Vanhurskaan tien merkityksen ja pyytävät Hengen ohjausta ja neuvoa päiviinsä, tekoihinsa, ihmisten kohtaamiseen. Ja siinä ei esitellä omaa egoa - vaan kaikki on Herran työtä.
vielä tämän ja sitten kaffeelle, sekä aamupalalle.

Heb 10:26 Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä,
Heb 10:27 vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.
Heb 10:28 Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman:
Heb 10:29 kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä!
Heb 10:30 Sillä me tunnemme hänet, joka on sanonut: "Minun on kosto, minä olen maksava"; ja vielä: "Herra on tuomitseva kansansa".
Heb 10:31 Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin.

Tämä opetus meille matkalaisille opettaa, että tahallaan ei pidä Jumalan lakia rikkoa.
Siis laki osoitti synnin, eli ei eletä rakkaudenlain mukaan.
Se on kirjoituksissa näyttävä Jumalan Pyhyyden, ettei meillä on mahdollisuutta tehdä kauppaa Jumalan lain suhteen, eikä mitata sitä omin määrein ja niin opettaa.
Sillä jos me se tehdään, niin tuo sijaisuhrimme merkitys mitätöityy. Ja jos kunnolla ymmärrätte jakeen 26 sisältöä, sen ehdottomuutta.
Siis niskoittelevalle vakava varoitus. Onhan jakeessa näköala, että on kuultu sana ja tehty jopa mielenmuutos. Mutta tuossa sitten aletaan kaupantekoon, että uskovalla olisi mahdollisuus matkalla elää miten sattuu. -- armoa mukamas piisaa--.

Niin, tuo sovitusuhrin hinta on niin kalliisti maksettu, ettei se ole kaupan sydämessä, eikä vierasta pidä päästää sydämeen. Kadotamme siinä tiemme ja pelastuksen. jae 27 mittaa tuomiota Herran huoneeseen.
Heb 10:27 vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.

Entä jatko, miten suhtautua Mooseksen opetukseen, olihan hänellä Herran kirjoittama varjolain kansalle tieto Pyhyydestä ja 5. Mos. kun seuraava sukupolvi jo oli matkanteossa, se uudistettiin tietona. Ensin se annettiin Siinailla helluntaina jne.
Uudessaliitossa se annettiin helluntaina ja se pistettiin sydämiin tiedoksi, Herran sormellaan kirjoittama valkeus tietäkäydäksemme.

Heb 10:28 Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman:
Heb 10:29 kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä!

Siinäpä se. Kun pakana epäjumalanpalveluksesta kääntyy palvelemaan Herraan, hänet oksastetaan jaloon öljypuuhun. Hän on Herran kansaa - ei enää pakanana - epäjumalanpalvelija.
Hän oppii alkuaskeleet seurakuntaan. Ei epäjumalille uhrattua, ei lihaa - josta verta ei ole laskettu, ei verta syödä ja haureus, sille ei.
Tuo on vähin, millä pääsee tavallaan oppimaan sanan pyhyyttä ja ojentautumaan sen mukaan.
Eli Jumalanlaki - vanhurskas ja PYHÄ - Hengessä ja sydämessä.. valkeus tiellä, miten käydä.
Se on seurakunnassa pyhittäytymistä ja se oppi pitää olla seurakunnan sisällä kirjoitusten mukaan. Muutoin se on muotokristillisyyttä, ja perinnäisohjeita, joka tekee tyhjäksi Jumalan sanan.
Ja juuri siihen Sanan miekka käy kohti. Sanan miekka - jakeet 28 ja 29
Joka aikoo seurata Jeesusta - on Hengessä elettävä Hänen opeissaan ja neuvoissan, Hän on se pelastuksen ARKKI - jopa vie perille.

No, nyt mennään sinne kahville.
+Lisää kommentti
Judasimi on saatanallinen eksytys. Ensin he kiivailevat täällä kuukaisikaupalla, että Mooseksen Lakia on noudatettava pienimpään piirtoon. Sitten he alkavat puhua, että uhrit on poistettu Laista. Kuinka paljon oikein otatte pois Laista?
Sanasa on kirjoitettu, että Laki täytyy pitää viimeiseen piirtoon. Mooseksen Lakiin kuluu myös eläinuhrit ja kivittämiset.
Jos ottaa Laista pois sen keskeisimmän sisällön, kyse ei enää ole Mooseksen Laista, vaan juutalaisten tavoista. Juutalaisten tapojako judaistit vaativat Jeesukseen uskovia noudattamaan?

Judaistit osaatteko vastata; Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon. Kai ymmärrätte mitä on tuossa sanottu?
Sitten Mooseksessa on opetettu: Kaikkea, mitä minä käsken, noudattakaa tarkoin. Älkää siihen mitään lisätkö älkääkä siitä mitään ottako pois." Sitten on myös kirjoitettu: Älä sääli häntä: henki hengestä, silmä silmästä, hammas hampaasta, käsi kädestä, jalka jalasta."
Sanassa on myös kirjoitettuna Jeesuksen opetus: älkää tehkö pahalle vastarintaa; vaan jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle toinenkin; ja jos joku tahtoo sinun kanssasi käydä oikeutta ja ottaa ihokkaasi, anna hänen saada vaippasikin
Voisitteko nyt vastata kumpi on Taivaallisen Isän tahto ja kumman opetuksen mukaan pitää toimia???
1 VASTAUS:
Jätän sinut Jumalan eteen oppimaan ja Pyhän Hengen kautta ymmärtämään Jumalan tahto.
En kiistele, sillä rakkautesi Jumalan täytyy syttyä Herran ja sinun välisen yhteyden kautta.
Ei siten, että vääntäisin väkisin Sanasta, joka ei sisäisty sinulle.

Seurustele rukouskammiossasi - Herran kanssa, kysele Golgatan merkitys, katsele, missä on Jumalan, eli Herran kansa ja ketä pitää seurata - eli tämä pelastuksen arkki.
Eli juuri siksi sinun pitää ne oppia, että käsität, että Jumalan tahto on tosi tässä elämässä.
Armonkansalaisella ei ole varaa elää oman lihansa kautta taivastietä, vaan kuten jo kasteenkin merkitys on sitä, että MINÄ kuolen, eikä sitä ruumista jätetä hautaamatta.
Vanhan aadamin paikka ei ole elättää sitä, koska juuri vanha tekee syntiä, laittomuutta.
Mutta Uusi Adam - Kristus ja Hänen opetuslapseus on uskovalle elää, siis oppia elämään Herran neuvojen ja ohjeiden mukaan, eli olla Jumalanmielenmukainen.
ts. Uusi - meidät on tehty uudeksi. Siksi vanha on hyljättävä katoavaisuuden tähden.
Siksi olemmekin sen Uuden Adamin - Kristuksen jälkeläisiä. jne.

Mutta - itse seuraan Kristuksessa Hänen askeleitaan, enkä hylkää Jumalan tahtoa.
Tästähän oli kyse, kun otin toisen todistajan Laadon kirjoituksen mukaan, että edes se avaisi mielesi.

Keskustele, kuten sanoin, Herrasi edessä. Todistuksen olen antanut ja sen olet kuullut, tahi lukenut. Tämä oli tässä. ts. jätän sinut Isäni eteen. Tehköön Hän työnsä.
+Lisää kommentti
jätän.Isäni.eteen, sinäkö minulle, vain kenelle neuvojasi jakelet? En ole yhdenkään eksyttävän ja pilkkavaan judaistin opetuksen tarpeessa. Kuule, minä osaan ihan itse lukea. Kuka voi sanoa, etten tunne Jumalan Sanaa?
Judaistit eivät osaa edes lukea. Pelkkää turhanpäiväistä meuhkaamista ovat heidän sepustuksensa.
1 VASTAUS:
Sinä et tunne Jumalaa, etkä usko Jumalan Sanaa, koska olet pilkkaaja ja paholaisen kätyri.
+Lisää kommentti
niinpäniiin, sinun oppisi pyörii tasan siinä oman napasi ympärillä. Sinä kirjoitqat itsestäsi, ehan muuta ymmärrä: Sinä olet nin kuin omin sanoin kirjoitit: olet pilkkaaja ja paholaisen kätyri.
niinpäniiin, alahahan jo nouattamaan sitä Mooseksen Lakia jonka olet ottanut maksi uskonnoksesi: Kaikkea, mitä minä käsken, noudattakaa tarkoin. Älkää siihen mitään lisätkö älkääkä siitä mitään ottako pois.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Miksi te lainkiihkoilijat te judaistit ?

Miksi te ette nouda Kristuksen Laki te Vanha liiton juoksijat ?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta