Kirkko LIIAN kallis yhteiskunnan ELÄTETTÄVÄ

ErotkaaKirkosta

...joka ei AUTA koskaan suomalaisia ihmisiä, hädässä tai vähemmän hädässä olevia. Onkin taas pitkästä aikaa oikeudenmukaista tuoda näitä Ev.lut.Kirkon räikeitä epäkohtia esiin, päivänvaloon, Kirkon pappien ja piispojen hylkäämiset kansalaisia kohtaan, vuosienkin ajalta, vaikka heiltä olisi pyytänyt VAIN henkistä (ei hengellistä, koska "auttajina" ovat Pahat, Väärät Jumnalat yms.) apua.

Oulunkylän seurakunnan naispapit eivät vastaa soittopyyntöihin, eräs nuori (keltanokka kristityksikin) nais-puolinen suntio ei suostu edes välittämään yhteydenottopyyntöä kyseisell asiaa hoitavalle papille, joka tietää kaikki asiakkaan asiat. Käskee vaan hakemaan sitä apua yhteiskunnalta tai jostain muualta, ja sanoo, että Kirkko ei ole mikään ainoa auttaja. Vaikka asiat ja ongelmat nimenomaan koskevat Kirkkoa, sen hlökunnan politiikkaa ja Valtiaita. Pitäisikö hakea sos.turvasta apua Jumala-ongelmaan, jos vaikka saisivat sieltä järjestettyä apua kyseiseen ongelmaan?

Kirkko on LIIAN kallis elätettävä yhteiskunnalle. Ajatelkaa nyt, hyvät ihmiset, mitä kaikkea tekisimme niillä vuosittaisella yli tuhannella miljoonalla eurolla, voisimme jakaa ne ihan vaan vaikka Suomen lasten ja nuorten hyvinvointiin ja nuorten aikuisten työllistämiseen.

Kirkko elää tällä hetkellä loisena yhteiskunnassamme, ikuisena eläkeläisenä, joka nauttii pahimmassa tapauksessa koko ikänsä yhteiskunnan palkkaa ja jää sitten kalliille eläkkeelle (papit ja piispat, niitähän riitytää yli 2000 kpl Suomessakin yhteensä), joka kuluttaa vuosittain yli tuhat miljoonaa veroeuroa/Valtion avustusta, EIKÄ sittenkään auta koskaan suomalaisia, hädässäkään olevia, vaikka asia olisi ollut kuinka helppo hoitaa ja toimittaa ihmnisten kesken.

Kirkon kanssa on turha neuvotella. Kuten saamme huomata, myös muilla ihmisillä on ongelmia saada hoitava yhteydenpito Kirkkoon, yritetty on, mutta jos onnistut saamaan Kirkon Ovia auki neuvotellaksesi asiasta, saat vastaasi vain joko lakimiehet (vrt. Lehtisaaren vuokra-ongelmat Helsingissä) tai itsepäiset nuoret suntiot, jotka eivät täytä kristillisiä lähimmäisten lakeja lähellekään, vaan kovasti ja topakasti käskevät häipymään ja hakemaan apua muualta, että Kirkko ei ole mikään ainoa avunantaja, VAIKKA on sitä ollutkin meidänkin tapauksessa kaikki nämä yli 3 vuotta!

2

280

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olenjoeronnut

      Muistan erään papin himoinneen uudesta maastoautosta.
      Se on se oman edun tavoittelu uskovaisten päämäärä.

    • KirkkoOnInkvisaattori

      Kirkko tulee elämään vast´edes nyt vain sitten itseään varten, koska ei-oota tarjoavat ovella, jonka senkin sulkevat nenäsi edestä kiinni. Näin Kirkko menettää kannattajiaan ja jäseniään kulovalkean tavoin. Keksittynevät sitten oikein tosissaan palvomaan niitä Antikristus-Jumaliaan ja -Jeesuksiaan!

      Kirkko turhaan mainostaa kotisivuillaankin, että "Kirkko kuuntelee", kerro huolistasi ym. Mutta todellaisuudessa Kirkko on näköjään vain tekopyhästi näin ilmoittanut, koska se ei koskaan näidenkään katastrofi- ja hengenvaara-vuosien aikana halunnut kuunnella ekä auttaa, edes henkisesti. Jopa vihamielisesti ovat suhtautuneet monet asiaamme hoitamattomat papit ja suntiot (ovat kuulleet asiastamme siten kaiketi, koska tällainen asenne-vamma) ja vastaanotto on ollut enemmän kuiin tyly ja tuomitseva. Johtuen ilmeisesti pahoista Jumala-puheista ja siitä, että menivät sitten uskomaan aika lailla niitä Taivas-valeita, joita Herrat ilmatilassa ovat esittäneet meistä vuosien ajan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6093
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3866
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      252
      2218
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1870
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1313
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe