Seksin puuttuminen jo alussa

Surullinensielu

Hei! Itse olen nainen 23v ja mieheni 30v. Ongelmana on siis että seksiä ei ole ollut alussakaan juuri mitään.
Miehen tausta: ollut ensimmäisessä suhteessaan 6 vuotta jossa olivat pitemmän päälle kuin sisko ja veli/kämppikset. Siinäkään suhteessa ei peitto heilunut.
Mä ite oon sellanen kiusoitteleva ja aloitteen tekijä. Vaikka on pyöreyttä jota aina oon hävenny niin kertaakaan en oo makkarin puolella joutunu sitä hävetä. Kunnes nyt.
Mieheni hokee minulle että ei oo näin eikä ymmärrä miks ajattelen niin. Mutta jos ei mies oo yhtään mun kimpussa niin pitäskö mun muka aatella toisin!?
Alussa mun hyvän itsetunnon ja viriilin olemuksen takia peitto heilui melkeen joka päivä. Parin kuukauden päästä kerran viikkoon, kerran kuukauteen.... ollaan pian oltu vasta 3v yhdessä. Mutta 2.5 vuotta meidän suhteesta on ollut seksielämältään niin että kerran puoleen vuoteen... mä joka oon muutenki epävarma itestäni niin nyt se viimenenki pisara on tippunu sängynki puolella. Asioista on puhuttu monta kertaa mutta mitään ei tapahdu. Mulla on jo pitkän aikaa tuntunu siltä että en edes halua enää yrittää.
Ärsyttää kun muuten meidän suhde on hyvä. Joka päivä halaillaan ja pusuja vaihdetaan, köllötellään sohvalla toises kiinni ja kerrotaan toiselle kaikki ja muutenkin puhutaan. Hellyyttä on aina riittäny. Mutta en tajua tätä seksipuolta...

40

429

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TotuusSattuuQC

      Kyllä tuosta tulee väkisin mieleen että miehesi on seksuaalisuudeltaa varsin erilainen kuin sinä. Hän tuskin on pohjimmiltaan kauhean seksuaalinen joten hänelle on luonnollista että kiinnostus seksiin laskee voimakkaasti kohta suurimman ihastumisvaiheen jälkeen. Niin kävi ilmeisesti edellisessäkin suhteessa ja niin on käynyt myös nyt.
      Tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa millainen sinä olet tai mitä teet. Se on se millainen miehesi pohjimmiltaan on.
      Valitettavinta on että sillä on kuitenkin negatiivisia vaikutuksia myös sinun omaan kuvaasi seksuaalisuudestasi eli et tunne itseäsi haluttavaksi mikä on hyvin luonnollinen reaktio. Tuo että teilla on edelleen paljon muuta hellyyttä ja rakkaudenosoituksia, kertoo kuitenkin sen että ei miehesi sinua pidä vastenmielisenä, päinvastoin.
      No mitä sitten on tehtävissä? Valitettavasti ei kauheasti. Vähäinen halukkuus on osa miehesi perusluonnetta ja sitä on lähes mahdotonta muuttaa. Keskusteleminen ja vastaavat voivat tuoda pientä väliaikaista muutosta mutta tuskin pysyvää.
      Sinulla onkin edessäsi varsin vaikea valinta. Joko hyväksyt miehesi sellaisena kuin hän on ja samalla sen että seksielämänne tuskin tuosta kauheasti vilkastuu tai sitten päätät että se ei sinulle riitä ja päätätte suhteen. Se on tietysti vaikeaa koska miehesi on varmaan monin tavoin hyvä mies mutta sinun on itse päätettävä, riittääkö se sinulle.

    • Surullinensielu

      Kiitos paljon vastauksestasi! Oli todella lämmittävää kuulla nuo asiat. Mieheni on sanonut kun ollaan keskusteltu, että semmonen 1 - 2 kertaa viikkoon riittäisi sille hyvin. Niin mullekkin. Mutta kun sitä on kerran puoleen vuoteen...
      Ehkä hänen seksuaalisuutensa on kärsinyt tässä aiemmassa suhteessa. Hän oli nuori sillon ja kun ei eksänsä kanssa petihommia ollut niin ehkä se on jääny jotenki sinne takaraivoon että ei se sitten maistu toisenkaan kanssa. On tavallaan oppinu väärän tavan.
      Ehkä joku terapiassakäynti selvittäis hyvin tilannetta. Mutta ne kun on kalliita... Kyllähän me hyvin keskustellaan puolin ja toisin ja kuunnellaan toista mutta ei me osata ajatella samalla tavalla kun terapeutti.

      • TotuusSattuuQC

        "Ehkä hänen seksuaalisuutensa on kärsinyt tässä aiemmassa suhteessa. Hän oli nuori sillon ja kun ei eksänsä kanssa petihommia ollut niin ehkä se on jääny jotenki sinne takaraivoon että ei se sitten maistu toisenkaan kanssa. On tavallaan oppinu väärän tavan. "

        On tuo tietysti mahdollista ja ehkä pieni osa ongelmaa. Teillä oli kuitenkin kertomasi mukaan alussa seksiä hetken aikaa lähes päivittäin ja jos silloin ei ollut halukkuudessa ongelmia niin en usko että tuo edellinen suhde on kuitenkaan koko ongelman ydin. Kyllä minusta vaikuttaa että miehesi elää varsin luonnollisesti melko vähällä seksillä, Jos sanoo että 1-2 kertaa viikossa olisi ok mutta kuitenkaan ei käytännössä halua kuin pari kertaa vuodessa niin kyllä siinä on melkoinen ristiriita ja myös jonkinlaista oman perusluonteen kieltämistä takana.
        Varmaan näistä olisi hyvä puhua jonkun kanssa. Ehkäpä vain ensin miehesi yksin, vaikkapa työterveyshuollon kautta? Voisi samalla varmistaa että vaivan takana ei ole vaikkapa testosteronin puute tai lievä masennus tms.


      • Surullinensielu

        Kiitos paljon! Sai paljon ajattelemaan eikä tuollaista tullut mieleenkään että esim olisi masennusta. Mutta nyt kun sanoit niin voi olla mahdollista... Suhteen alussa meni hyvin miehelläni kun oli vakityö ja hyvät tulot. Sitten kun muutettiin toiselle paikkakunnalle niin töitä on kyllä ollut mutta ei vieläkään vakipaikkaa mistään. Hän on mulle kertonu ja oon huomannukki että ressaa työasioita. Ja kun ei ole enää ollut hyviä tulojakaan.
        Ja sitten nää terveysjutut. Sillä on yodettu lievä uniapnea "ei kyllä mun mielestä lievä oo ku niitä on joka yö moneen otteeseen". Ei johdu ylipainosta. Mun mies on lihaksikas, käyny salilla 6 luokkalaisesta lähtien. Se onkin sille sellaista ressinpurkua kun salilla käy. Kuulemma mielipuuhaa. Sitten kun se ressaa jotain erityisen kovasti, tulee esim joku kalliimpi lasku niin sillä on sitte rytmihäiriöitäkin.


      • TotuusSattuuQC
        Surullinensielu kirjoitti:

        Kiitos paljon! Sai paljon ajattelemaan eikä tuollaista tullut mieleenkään että esim olisi masennusta. Mutta nyt kun sanoit niin voi olla mahdollista... Suhteen alussa meni hyvin miehelläni kun oli vakityö ja hyvät tulot. Sitten kun muutettiin toiselle paikkakunnalle niin töitä on kyllä ollut mutta ei vieläkään vakipaikkaa mistään. Hän on mulle kertonu ja oon huomannukki että ressaa työasioita. Ja kun ei ole enää ollut hyviä tulojakaan.
        Ja sitten nää terveysjutut. Sillä on yodettu lievä uniapnea "ei kyllä mun mielestä lievä oo ku niitä on joka yö moneen otteeseen". Ei johdu ylipainosta. Mun mies on lihaksikas, käyny salilla 6 luokkalaisesta lähtien. Se onkin sille sellaista ressinpurkua kun salilla käy. Kuulemma mielipuuhaa. Sitten kun se ressaa jotain erityisen kovasti, tulee esim joku kalliimpi lasku niin sillä on sitte rytmihäiriöitäkin.

        No jos on noinkin paljon haasteita terveyden kanssa niin kyllä niilläkin on väistämättä ainakain jonkin verran vaikutusta seksihaluihin. Ja tosiaan lievä masennus voi noiden päälle vielä olla melko vähäoireinen joten sekin jää helposti huomaamatta mutta alentaa halukkuutta huomattavasti.
        Kannattaisi tosiaan miehesi mennä lääkärille ja keskustella näistä kaikista asioista yhdessä ja mainita myös haluttomuus.


    • vanhasonnitanassa

      Tiputa painoa, hommaa seksikkäitä vaatteita. Kiusoittele miestäsi, kerro kuinka sait seksiviestin ja kullin kuvan joltain ihailijalta. Mustasukkaisuus on paras viagra:) Alkaa ukkos naimaan sua kun ensin kerrot kuinka sua vokotellaan jatkuvasti=)

      • Exmuutakeksiny

        Tyhmää ...


      • Surullinensielu

        No sitä painoa on tässä yritetty tiputtaa jo yläasteesta lähtien, mutta kyllä se sokeri on yhtä paha riippuvuus kun esim tupakki. Paino on kuitenki pysyny aika samana monta vuotta, sekin on jo jotain. Ja mieheni on nimenomaan sanonu että tykkää muodoista. Että hyvä siltä kannalta. Toki mulla kyllä ne muodot on jo läskiä eikä enää muotoja, lets be real. Mutta mä kai aattelen läskeistäni pahemmin ku mieheni.
        Tuota mustasukkaisuusjuttuakin oon testannu monesti ja aatellu kans että se herättäis että hei, se voi menettää mut. Mutta ei se oo seksin kannalta mihkään muuttunu se ajattelutapa... :/


    • Valitettavasti vaikuttaa kyllä ihan siltä, että miehelläsi on toinen nainen...Seksiin...

      • Surullinensielu

        No me ollaan niin tiiviisti yhdessä että ei voi olla mahdollista, ellei se oo sitten joku satuhahmo. Ja oon hyvä ihmistuntija. Oli sitte tuttu tai tuntematon niin huomaan heti jos joku on vialla. Miehestäni varsinki huomaan heti jos on salattavaa. Hän oli ottanu pikavipin kerran multa salaa vuokran maksamiseen. Mä en tienny yhtään että sen rahatilanne oli niin huono. Olisin mä ny auttanu siinä jos olisin tienny! Niin senkin heti tiesin. Seuraavana päivänä vipistä huomasin että joku on vialla ja jankkasin niin kauan että totuus tuli. Veikkaan että pettämistä ei pystyis multa kyllä salata


    • Silikoonimummo

      Seksi on parisuhteen liima,muuten se on sisko ja veli suhde. Jos itse kärsit tilanteestasi,eikä se muutu niin parempi silloin on erota. Olet vielä nuori,joten älä tuhlaa aikaasi huonoon suhteeseen.

      • Surullinensielu

        Näinhän se on... olisin kyllä jo eronnut jos meillä ei pusuja/haleja/läheisyyttäkään olisi. Muttakun sitä on ollut aina joka päivä ja varsinki miehen alotteesta. Kyllä me toisia rakastetaan kumpikin. Vällyjen välissä tilanne on jotenki jumittunu ettei ite pystytä sille oikeen enää mitään... Mutta tätä mäkin oon aatellu että oon vielä nuori, haluan lapsiakin. En halua jäärä jumiin lasten kera huonoon suhteeseen. Vielä olis ns helppo erota.


    • 98872487

      Hyvä uutinen on, että tämä tuli esiin jo nyt eikä lapsia ole vielä kuvassa. Turha analysoida sen kummemmin. Pusu poskelle ja hyvästit!

    • eiauttanutmikään

      Näitä tapauksia löytyy kummastakin sukupuolesta. Samoin kävi omassa suhteessani. Seksiä oli alussa ihan kivasti noin 2-4 krt viikossa. Sitten vuodet vieri ja kerrat väheni ja naisen haluttomuus alkoi olla pysyvämpi ilmiö. Lapsen syntymän jälkeen tilanne muuttui, seksikerrat väheni mutta laatu parani ja saattoi olla että seksiin käytettiin myös enemmän aikaa kun kerran harvemmin oli. Sitten vaan hiljalleen ei enää naisen halut heränneet ja nyt jo yli puolitoista vuotta väliä viime kerrasta. Puheet ei autaneet, joillakin halu omaa kumppania kohtaan loppuu ja sitten ollaan platonisessa suhteessa kunnes erotaan tai petetään, minä päädyin pettämään.

      • turpaantollasia

        Ja sääliä krjäämässä.


      • Surullinensielu

        Voi ei... Mullakin kyllä on ollut ajatuksen tasolla pettäminen. Mulla joka on aina ollu ehdottomasti sitä vastaan enkä ymmärrä niitä jotka pettää. Nyt ehkä ymmärrän jotenkin... silti oon sitä mieltä että ensi jättää ja sitte vasta lähtee uusille kulliille. Kehenkään ei satu. Mutta näinhän se on että jos ei nyt suju niin ei varmaan suju myöhemminkään...


      • Micce52__

        Osa suhteista muuttuu ajan mittaan seksittömiksi. Vähän kuten veli ja sisko tai hyvät ystävät. Luotetaan, tuetaan, välitetään - vaan ei ole miehen ja naisen välistä vetovoimaa, joka toisinaan johtaa seksiin. Toisella ei ole koskaan haluja, ja toinen jää kaipaamaan että hänet koetaan sukupuolisena olentona, ei pelkästään kaverina, kämppiksenä, elämänkumppanina.

        Varoittava esimerkki. Meidän kohta 25v avioliitossa vaimo on eka 1-2 vuotta poislukien aina ollut täysin passiivinen. Oma aloitteisesti kädestä taisi ottaa kiinni vajaa 10 vuotta sitten elokuvissa. Sängyssä kyllä makaa selällään jalat levällään odottaen, mitä tuleman pitää, mutta ei edes vahingossa tee mitään itse. Ei tuollaista seksiä haluta kovin usein harrastaa, kun ei kerran molempia taida kiinnostaa.

        Jos ei kotona kumppani kerran tunne mitään vetoa, sitä tarvinnee hakea muualta. Lenkkipolulla vastaan juoksevien naisten toisinaan harhailevat katseet ja/tai hymyt jää sukupuolisessa mielessä nykyään elämän kohokohdiksi. Vähään pitää tyytyä, jos tuossa on ainoat tilanteet joissa huomataan vastakkaisen sukupuolen edustajana... Jos nyt lähtisi hakemaan hetkeksi vähän enemmän huomioita muualta, en ole ihan varma olisiko kysymys oikeastaan pettämisestä. Jos henkilö on täysin aseksuaalinen niin mitä hän silloin menettää, jos "kämppis" välillä seikkailee. Ei platonisesa suhteessa voi seksiasioissa pettää.


    • KokenutAikuinenNainen

      Miehellä voi tosiaan olla tavanomaista pienempi seksidraivi. Sille ei sitten mahda mitään.

      Mutta runkkaako noiden seksikertojen välillä eli onko kuitenkin haluja? Katsooko pornoa vaikka. Jos runkkaa, älä loukkaannu. Siellä voi olla takana häpeää eli ei uskalla olla seksuaalisesti avoin itsensä, suoriutumispaineita tai sitä ettei vaan osaa kiihottua niillä keinoin miten te ootte seksiä harrastaneet ym. Uskaltaako mies kertoa mikä kiihottaa ja mikä ei? Mistä eritysesti pitää? Mitä haluaisi kokeilla?

      Mun avokki oli suhteen alussa aika jumissa seksuaalisesti. Ensin tuli samoja fiiliksiä kuin sulla, eli meni itsetuntoon. En lannistunut vaan kehuin paljon miestä, kerroin mikä tuntui ihanalta ja mikä mua kiihottaa, kyselin mistä itse pitää ja mitä erityisesti toivoisi mun tekevän. Rennosti ja iloisesti.

      Usein pidettiin ns. miehen iltaa, eli sai pyytää ihan mitä halusi eli keskityttiin vain hänen toiveisiinsa. Niinä kertoina kielsin koskemastakin ellei itse ihan välttämättä halunnut. Masturboitiin myös yhdessä. Kerroin mistä pornosta itse kiihotun ja mistä en. Noita tehdään edelleen toki, mutta silloin mun piti pitää ”ohjia” eli olla se joka ehdotti ja vei hommaa eteenpäin. Mies tykkäsi kaikesta avoimuudesta. eli ei ollut kovin paha lukko.
      Ja sekin on tärkeää että ne avatut seksitoiveet kohtaavat. Jos toinen haluaa vaikka että runkkaat joskus pikkupöksyilläsi kalua tai haluaa laueta sun kasvoille tai tämmöstä, onko se sulle ok ja näin poispäin. Kaikki pitää uskaltaa kertoa ja sit sopia mikä käy ja mikä ei.

      Seksistä puhutaan edelleen aika usein ohimennen, kahvipöydässä, ruokaa laittaessa, aamulla ennen töihin lähtöä. Asia ei saisi olla tabu vaan kiva yhteinen juttu, että toisen ajatukset kiinnostaa ja että se toinen kiinnostaa seksimielessäkin eikä vaan kaverina. Vitsaillaan, hellitään, kehutaan, pidetään ”väylä auki”.

      En tiedä onko sun miehelle tästä apua, mutta jos olisi samaa niin pahinta mitä voit tehdä on itsekin mennä lukkoon ja miettiä mikä sussa on vikana. Ja muista rajasi: Jos mies on todella estoinen, et pysty auttamaan ja molemmat ovat vaivaantuneita lopulta. Se ei ole sinun vikasi.

      Meilläkin on vieläkin opittavaa, mutta mihinkäs tässä kiire, valmiissa maailmassa. Tsemppiä ja mukavia seksihetkiä teille!

      • Surullinensielu

        Se pienempi seksidraivi ei haittaa mutta se haittaa kun hän sanoo että 1 - 2 kertaa viikkoon olis hyvä mutta kun sitä ei oo ees kerran kuukauteen. Niin tottakai miettii että miksi?
        Hän väittää että ei runkkaa mutta kyllä mä uskon että runkkaa. Mutta en usko että enempää kun kerran kuukauteen jos sitäkään. Tiedän että sekin on ihan normaalia ja näin mutta tälläses suhtees missä ei seksiä oo niin tulee väkisinkin mieleen että miksi runkkaa kun sais mua? Tai niinku että onko mussa siis joku vika...
        Ollan puhuttu omista mieltymyksistä ja koitettu toteuttaakkin niitä. Mutta mieheni on ehkä jotenkin niin itsekeskeinen että hänen asia on tärkeempi. Eli, en oo ikinä saanu yhdynnän aikana orgasmia. Ja jos mieheni sitä yrittää (esim kielellä klittaa) niin se ei kauaa jaksa, huomaan ilmeestä kun hän turhautuu ja yritäppä sitten ite nauttia. Koko nautinto nollaantuu. Itsekseni tulen klitan kautta mutta g pisteiorkkua en ole ikinä kokenut. Sekin toki lähellä käynyt. Ehkä kukaan ei oo jaksanu yrittää tai sit en vaan siihen kykene.
        Tässä on nyt justiin käyny jo aikaa sitten noin juuri, eli kun menetin itsetuntoni seksiin, sitä ei ole enää ollut koska mä lakkasin tekemästä alotteita. Kun en kokenu itteäni haluttavaks. Mieheni ei oo oikeestaan koskaan tehny alotteita eikä hän oo sellanen perus macho mies joka "ottaa kun haluaa". Sitä just haluaisin ku sit kokisin itteni haluttavaks. Olen sanonu tän hänelle mut ei hän oikeen kommentoi siihen mitään...
        Sillon kun vasta tekstailtiin, muistan kuinka ajattelin kun lähetin hänelle tuhmia tekstareita. "Vau, tässä on mies jolla ei oo yks asia mieles" Hän ei ollu tuhma ollenkaan takasin. Ei oo ikinä ollu. Ei hän vaan oo sellanen luonteeltaan näissä asioissa. Sitten kuitenkin normaaliluonne hänellä on sellanen macho vittusaatana.
        Mulla ei oo ikinä ollu sellasta että en olis kostunu miehestä. Oon aina ollu hipasusta vesiputous. Mieheni kanssa saharan aavikko... Hänen elämänasenteensa on tosi negatiivinen ja hän ei tekis mitään mun puolesta minkä kokee haitalliseks. Esim nyt mä ite ehdotin että mennään kolaamaan sen vanhalle autolle paikka kun haetaan uus tilalle katokseen. Ja menin sen kans sitä paikkaa tekeen ja mallaamaan autoo sinne. En vois kuvitella et mieheni aattelis mun kohalla samoin. Jos sanoisin et haluukko tulla tekee paikkaa MUN autolle niin vastaus "Miks vitus? No nopiaa sitte" tai muuta tylyä... niin kysymys:
        Kuka haluaa miestä joka on koko ajan negatiivinen?
        Ei se muuten oo mutta aina jos pitää jotain tehä. Esimerkiks ku mä eilen imuroin koko kämpän ja moppasin osaa (yli 80 neliöö) ja sanoin et sä pyyhit nyt tasot kun mä oon tehny hikisimmän työn. (Meillon 3 kissaa ja 4 marsua ja koira joten karvaa eli imuroitavaa riittää ja pitää hinkata voimalla esim sohvasta) Hänen piti pyyhkiä 2 yöpöytää, tv taso, olkkarin pöytä ja 2 keittiötasoa. Niin se oli niin hirvee homma et se piti tehä kiukkuusena naama niin alhaalla kun sen saa.


      • KokenutAikuinenNainen

        Teillä ei siis toimi parisuhde henkisellä tasolla, eivät arjen työnjaot eikä seksi. Kertomasi perusteella välillänne ei tunnu olevan aitoa huomioonottavaa rakkautta.
        En sinuna jatkaisi tuota suhdetta enää. Olette tosin kovin nuoria vielä ja parisuhteiluakin pitää harjoitella, mutta te ootte todennäköisesti ihan väärät ihmiset toisillenne.


    • En lähe vaikkailemaan, et mikä on taustalla, mutta itse olen sinkkumies ja melkoisen kovassa puutteessa. Sinä olet niin nuori, että ei tuolla iällä vielä kannata seksielämäänsa alas ajaa.
      Miestäsi ei näköjään kiinnosta, niin en näe niin vääränäkään, jos me hoidellaan tässä välissä toisiaan.. Kirjottele suoraan meiliini, niin vältyt moraalisaarnoilta.

      • Heheheeeeh

        Säälittävän epätoivoista buhahaaa


      • Surullinensielu

        No kyl mä en oo ikinä ollut näin puutteessa kun tässä suhteessa. Sinkkunakin sain enemmän... Toki en yhden illan juttuja oo harrastanu ku tasan kerran ja totesin että ei oo mun juttu. Ihastun niin helposti ja mulla siinä pitää olla tunnetta mukana. Ehkä siks en haluakkaan miestäni kun siinä ei ole sitä tunnetta... Kiitos tarjouksesta mutta en kykene pettämiseen enkä yhden illan juttuihin. Jos erotaan ja haluat muutakin niin katsotaan... No vitsi vitsi :D


      • Surullinensielu kirjoitti:

        No kyl mä en oo ikinä ollut näin puutteessa kun tässä suhteessa. Sinkkunakin sain enemmän... Toki en yhden illan juttuja oo harrastanu ku tasan kerran ja totesin että ei oo mun juttu. Ihastun niin helposti ja mulla siinä pitää olla tunnetta mukana. Ehkä siks en haluakkaan miestäni kun siinä ei ole sitä tunnetta... Kiitos tarjouksesta mutta en kykene pettämiseen enkä yhden illan juttuihin. Jos erotaan ja haluat muutakin niin katsotaan... No vitsi vitsi :D

        En edes ajatellut yhenillan juttuna, vaan vakipanoina. Voitais tavata aina kun molemmille sopii ja kirjotella kaveripohjalta. En ole koskaan harrastanu yhenillan juttuja. Mukavempi tavata tuttua ihmistä pidemmän aikaa.


      • Last12
        Mrdoggy kirjoitti:

        En edes ajatellut yhenillan juttuna, vaan vakipanoina. Voitais tavata aina kun molemmille sopii ja kirjotella kaveripohjalta. En ole koskaan harrastanu yhenillan juttuja. Mukavempi tavata tuttua ihmistä pidemmän aikaa.

        Oletko ihan tyhmä,kun siihen seksiinkiin varsinkin vakipanoon tarvitaan jonkinlaista kemiaa. Tuskin sinä haluat mitään sotanorsua panna? Jos toisesta ei ole edes kuvaa nähnyt niin turha ehdotella yhtään mitään?


      • Surullinensielu

        Last12 ootko sä tyhymä kun oletat toisista että olis sotanorsu? Naiset on kriittisiä itestään. 200 kilonen voi sanoa itteensä muodokkaaks ja 60 kilonen lihavaks. Joten et voi tietää onko ruudun takana sellanen nainen jolla on 5 kiloo ylipainoo vai 50kg.
        Mutta en ole täältä etsimässä seksiseuraa, vaan vastauksia.


      • Last12 kirjoitti:

        Oletko ihan tyhmä,kun siihen seksiinkiin varsinkin vakipanoon tarvitaan jonkinlaista kemiaa. Tuskin sinä haluat mitään sotanorsua panna? Jos toisesta ei ole edes kuvaa nähnyt niin turha ehdotella yhtään mitään?

        Samoilla linjoilla kuin Surullinensielu..Minunkin on kysyttävä sulta, että oletko itse tyhmä?
        Ei tässä kukaan ole vielä mitään päättänyt kenenkään tapaamisista, vaan heitetty lähinnä ilmaan ajatuksia siitä mikä ehkä olis mahdollista. Tottahan vitussa sitä pitää ensin tutustua kirjottelemalla ja vaihetella kuvia ennen kuin oikeasti voi tehä mitään päätöksiä. Älä sä tuu tänne neuvoon ketään, jos et ymmärrä näitä juttuja.


      • Anonyymi
        Mrdoggy kirjoitti:

        Samoilla linjoilla kuin Surullinensielu..Minunkin on kysyttävä sulta, että oletko itse tyhmä?
        Ei tässä kukaan ole vielä mitään päättänyt kenenkään tapaamisista, vaan heitetty lähinnä ilmaan ajatuksia siitä mikä ehkä olis mahdollista. Tottahan vitussa sitä pitää ensin tutustua kirjottelemalla ja vaihetella kuvia ennen kuin oikeasti voi tehä mitään päätöksiä. Älä sä tuu tänne neuvoon ketään, jos et ymmärrä näitä juttuja.

        Mrdoggy profiilisi menee kohta kiinni,voit lakkaa ulisemasta.


    • johntravoltanveli

      Saattasi ola aseksuaali se sun miehes.Itse oon jo kuudenkympin rajan ylittäny ja eikunvaan pillua pitää saada(no ei nyt joka päivä) toistaiseksi muija ollut vielä vastaanottavainen.

    • 7469

      Aloitus on yksi provokatoorisista hengentuotteista joissa on vain yksipuolinen osatotuus tai sitten ei sitäkään.

      Jos tuossa on totta siteeksikään niin tilanne johtunee arkielämän ristiriidoista jotka näkyvät seksielämän häiriöinä.

    • Anonyymi

      Aloittaja; sama koettu.
      Seitsemän vuotta!! sitä jaksoin, sitten tuli stoppi. Hain eron.
      Alussa oli seksiä ja jopa jotain uuttakin kokeiltiin, hyvin äkkiä se sitten kuitenkin hiipui eikä miestä kiinnostanut enää ollenkaan. Viimeiset vuodet meni täysin ilman seksiä.
      Miestä ei kiinnostanut muutkaan naiset. Suuttui vaan ja karjui ettei ole mikään Casnova kun yritin tehdä aloitetta. Sitten en enää yrittänytkään.
      Eron jälkeen hän muutti yhteen itseään lähes 20 vuotta vanhemman naisen kanssa, ja korosti vielä minulle että kämppiksiä tässä vaan ollaan ikäänkuin se minua olisi kiinnostanut. Ehkä se nainen jaksaa, ehkä ei.
      En ole koskaan muulloin törmännyt vastaavanlaiseen mieheen. Mustasukkainen kyllä oli, ja eron jälkeenkin kun tapailin muita ja sai tietää, sain myrkyllisiä kommentteja. Asuimme silloin aika lähekkäin ja törmäiltiin. Hassua vaan kun itsellään kuitenkin oli tämä oma naisensa.

      • Anonyymi

        Minä taas kokenut samaa naisen osalta, todellista systemaattista pillun pihjtausta ja otti vielä nokkiinsa kun aloin käydä vieraissa. Nainen sai mitä tilasi, seksittömyyttä halusi mutta turha odottaa samaa toiselta.


    • Anonyymi

      Ei kai kaikki miehetkään ole koko aikaa kulli tanassa. Itse olin nuorempana hyvin seksuuaalinen luonne ja hyvä että naiskumppani oli saman kaltainen mut ihmiset muttuu jossakin vaiheessa ja kaikkia ei vaan ehkä seksi enää kiinosta jos on ollut huonoja suhteita alla.

    • Anonyymi

      Pano haluiset naiset on harvinaisia. Melkein joutuu kärvistelemään puutteessa koska naisia ei kiinnosta seksin harrastaminen.

    • Anonyymi

      Tulee toi seksi joka tapuksessa loppumaan ja lähes aina naisen päätökellä, koettu on.

    • Anonyymi

      En rakentaisi suhdetta jos mies ei ole seksuaalisesti minusta kiinnpostunut, en tarvitse kaverisuhdetta vaan rakkaussuhteen ja kiitos Jumalalle sain sellainen ja avioiduin

    • Anonyymi

      Lisään vielä, haluan olla haluttu.

    • Anonyymi

      "Ärsyttää kun muuten meidän suhde on hyvä. Joka päivä halaillaan ja pusuja vaihdetaan, köllötellään sohvalla toises kiinni ja kerrotaan toiselle kaikki ja muutenkin puhutaan."

      Luulet vaan.

      Viepä mies kuntosalille nostamaan rautoja. Muutamassa kuukaudessa alkaa libido heräämään, kun testosteroni lisääntyy ja fitnesskissat kiihottaa.

    • Anonyymi

      Se on kyl nii jos seksiä ei oo nii ei sitä tuukkaan.
      Mä oon ollu 12v kimpas naiseni kanssa ja seksiä on kokoajan vähemmän.
      Oon miettiny tuota et mitä tehdä, puhuttu on kahdestaan seksistä ja että haluan sitä joo joo.
      EI se muutu, hän sanoi ettei seksi kiinnosta ollenkaan. ja vois olla ilmankin kokonaan.
      Mä oon miettiny eroa jonkin aikaa mut meil on lapsia ja muuten menee hyvin niin tää ei oo helppoo. Siin vaihees kun ei oo lapsia niin on miljoona kertaa helpompi lähteä suhteesta

    • Anonyymi

      Sehän on vakava ongelma jos mies ei halua pillua. Mies vaihtoon kyllä meitä panohaluisia miehiä riittää. Ei ole terveys hyvä jos ei seksi kiinnosta. Eikä se liiku, syö terveellisesti vai mikä on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      17
      2350
    2. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      189
      1851
    3. Mitä sä kuvittelit

      Kun annoit mulle huomiosi, tottakai minä menin ihastumaan suhun. En ole koskaan ollut se henkilö keneen kukaan kiinnittä
      Ikävä
      137
      1820
    4. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      129
      1641
    5. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      145
      1632
    6. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      185
      1257
    7. Sähköauto ei saastuta

      Koska sähköautossa ei ole saastutusputkea kuten polttomoottoriautossa. Saastuttajille tulee mätkäistä kunnon saastutusv
      Maailman menoa
      318
      1222
    8. Älä nainen leikistä suutu!

      Ja kyllä täytyy kritiikkiäkin kestää, mm. ylipaino, se että oot köyhä jne jne Melko tutulta mieheltä
      Ikävä
      114
      1163
    9. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1054
    10. Olisitko oikeasti

      valmis kohtaamaan kaivattusi?
      Ikävä
      96
      1051
    Aihe