Lailistettua ryöstöä Veikkaukselta

Laitoin 50 e Kultajaska 2 pelasin 3e panoksella. yksi voitto 1.20e siinä kaikki. Tosi viihdettä!
1
Ilmianna
Jaa

7 VastaustaÄlä pelaa mitään pelejä. Voitan itse joka vuosi satoja, ehkä tuhansia euroja kun en pelaa niitä. Tunne "pelaajia" jotka kiroavat koko ajan että on taas huijattu. Laitan vähät eläkerahani johonkin muuhun, ruokaan, juomiin, kapakkaan kaverien kanssa, matkoihin jne. Et kai sä luule että Veikkaus jakaa miljoonia oopperan koloratuurisopraanoille ja hiihdon doping-lääkäreille tyhjästä? Kyllä ne rahat tulee tyhmiltä suomalaisilta. Suomalainen voittaa aina! Kunhan ei pelaa.
1
Ilmianna
Jaa
Joskus Kultajaska 2 antaa muutaman kympin sen jälkeen, kun on sinne survonut satasia ja jää tunne, että tästähän pelistä voittaa. Sitten on välissä ne monet kerrat, jolloin Jaska vie rahat antamatta muuta kuin tuollaisia (yhteensä) euron voittoja yhtä kahdenkympin seteliä vastaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Käskikö valtioneuvosto pellaamaan sinnuu, syynä taitaa olla oma rahanhimo korvien välissä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Veikkauksen kasino on suoraan sanoen perseestä. Ennen oli parempi kun oli RAY.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kultajaskassa pyörii sama nauha .tulee 40 ilmaskiekkoa.voitto 80 centtii sit tulee valitse ukko tai akka. no kun ukkoa valitsee niin ulkoa kun nauhan osaa tiettää missä kultapalikat 15 e on. vasemmalla laidalla allekkain. oon monta kertaa pelannut että tiesin missä ne on. en pelaa enää .en kehtaa katsoa nauhaa samaa jossa voitot samat mks korkeintaan 36 egeä.ja taas alkaa sama nauha uudestaan. mittikääpä kannattaako metsästää sitä ei oota.voittoa.voita 500 egeä. ei niitä siellä näy. voita 50 centtii pokemmiten. ei enää onneksi himota kun hoksasin jujun.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Älkää pelatko Veikkauksen pelejä jos ette halua hävitä. Näin kun pelipaikassa henkilökunta avasi pelikoneen, ja heti alkoi pelaajalle tulla voittoa. Mitä siis tapahtuikaan? Epäilen että sääti pelikoneen palautusprosentin sopivaksi ystävälleen. Itse en saanut minkäänlaista voittoa yhdestäkään pelistä. Jos Veikkaus on hankkinut pelikoneita joissa on mahdollisuus säätää palautusprosenttia henkilökunnan taholta, on kyseessä poliisi-asia.
Ilmianna
Jaa
Koneen avaimet on henkilökunnalla pelkkään rahasäiliön tyhjennykseen. Säätöihin pääsee käsiksi vain veikkauksen oma henkilö.
Turha keksiä syitä voittoon tai häviöön
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Lailistettua ryöstöä Veikkaukselta

Laitoin 50 e Kultajaska 2 pelasin 3e panoksella. yksi voitto 1.20e siinä kaikki. Tosi viihdettä!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta