Missä rautatieasema Seinäjoella nykyään on?

peräjokiinen

Missä helkkarissa se oikein on kun monesti olen täältä Peräseinäjojelta lähtenyt sinne ajamaan ja aina Ylistaroon tai joksus Lapuallekin päätynyt.
60-luvulla sen vielä löysin mutta sitten hukkasin. Minne se on siirretty.

Kyllä osoitteenkin sain mutta kuka niistä mitään osaa sanoa.
Minkä värinen talo se on ja miltä kulmalta pitää kääntyä notta löytää.?

32

346

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikki-tässä-puutuu

      Miksi kaikki on niin niin vaikias paikas seinäjoellä, miten tätä oikein on jatketty, tästä ettimisistä ei tuu sitten yhtään mitään -yksi siellä ja toinen täällä ja osaa ei sitten ole ollenkaan, mihkä lie maan alle painunut.

      Käy kyllä niinkuin entiselle miehelle tässä ettimisissä-
      Kun sen vaikiasta paikasta oli sitten loppujenlopuksi löytänyt, mitäs teit kun paikat oli jo puutunut.

    • trahteeri

      Koita etsiä betonista tehtyä rakennusta. Puiset aseman rakennukset hajotettiin sen jälkeen kun viimeksi kävit seinäjoella.

    • herramunjee-40luku

      "Kaikkihan meille löytää!!1!!11" :)

      • mitäs-hakea

        Kukas löytää ja kuka ei -mitäs etsimisen arvoista siellä tosimielessä on As-joen omaa jos ei puhuta näistä yhteisistä sinne kiskaistuista pytingeistä-


      • paree-kiertää

        Väkisten tehtyä rupeaa porukat lopuksi vierastamaan ja karttamaan kaikoamaan.
        Koskas rupeaa suuremmin esteitä tuomaan käynneille-


    • kauuuuuheeeta

      Kuulehan ,,,sun on paree pysyä vaan siellä peräseinäjoella. Älä lähde sieltä mihinkään,,,,vielä nyt asemalle hohohooooo,,,,oikeenko meinaat uskaltaa junaan nousta huiiiiiiiiiiiiiiiii

    • HyppyHeikki7

      Vinkki. Ajakkin autollas Parkanon rautatieasemalle. Löydät sinne kun ajat Kihniön ohi ja kyttäät sinistä kylttiä vasemmalle jossa lukee "rautatieasema 4". Jätä auto parkkikselle ja ota kompassi mukaan. Hyppää pohjoiseen menevään junaan. Poistu seuraavalla asemalla. Ja kas, olet löytänyt Seinäjoen rautatieaseman.

      • ohii-kiitäen

        Ei tartte kuin muutaman kipakan kumaista R-vaunussa, niin ohi päästää, on se niin pieni pysäkki joo ja kokkolassa vasta huomaattoo.

        Lentsikoita lykäten ilmaan.


      • HyppyHeikki7
        ohii-kiitäen kirjoitti:

        Ei tartte kuin muutaman kipakan kumaista R-vaunussa, niin ohi päästää, on se niin pieni pysäkki joo ja kokkolassa vasta huomaattoo.

        Lentsikoita lykäten ilmaan.

        No voi siinä niinkin käydä... Ja jos oikeen ränkkähumalaan juo ittensä, niin voi joutua ulos jo monikulttuurisella Kauhavalla.


    • pärjätään-ilimankin

      Asemanseutuhan pistetään leluiksi taas jotta turha sitä on edes tään lyhyen ajan takia edes etsiskellä, kun on noinkin kauvan ilimankin tuota pärjännyt.

      Mitäs noista seinäjoen hömpötyksitä -ei mitään ei.

      • 20kerrosta

        Asemalle tulee Ideapark.
        Ja hotelli ja asuntoja. Ylhäällä on tilaa
        Ja Pohjasta käytävä viimeinkin.


      • korkia-mastooset

        >>>Ja Pohjasta käytävä viimeinkin.<<<
        Ohikulkijoilakos meinaatte maksattaa, on siinä löylyjä paasattu kiukaille, hessus pijaat-


      • koski-jyllää-päällä

    • ArvaaNaurattiko

      Ainakin eilen oli yksi peräseinäjoen juntti löytäny giganttiin. Ei ressukka ymmärtäny että myyjän saa vuoronumerolapulla. Yritti tunkea myyjän ja toisen asiakkaan väliin, hoki vain "mä tartten ny heti justihin kännykän voiksä tulla mulle kattomahan sellaasen". Ja kuitenkin 4 muuta asiakasta odotti vuoroaan lappu kädessä. Kyllä siinä ihmisiä hymyilytti, kun myyjä ohjasi tämän juntin ottamaan vuoronumero, kuten kaikki muutkin.

      Näin saman henkilön vielä toistamiseen kaupungilla. Lehtisen parkkipaikalla näytti ihmettelevän sakkolappua. Muut oli hoksanneet ottaa tunnin ilmaisen kupongin. Mutta persjokinen ei.

      • näin-nämä-osaa-tempun

        Näin nämä ryööövärhit nauravat ravatuje seinäjoen sivukylien asukeille.
        Peräseinjokiset ja Ylistarrolaiset, teidät putsataan ja nauretaan viel päälle-

        Hukkaan heitetyt verorahat teiltä tuohon napaan -jaka humuissaan hihuloipi muka kasvukeskus V-rahojanne nassutellen.


      • FoFoO
        näin-nämä-osaa-tempun kirjoitti:

        Näin nämä ryööövärhit nauravat ravatuje seinäjoen sivukylien asukeille.
        Peräseinjokiset ja Ylistarrolaiset, teidät putsataan ja nauretaan viel päälle-

        Hukkaan heitetyt verorahat teiltä tuohon napaan -jaka humuissaan hihuloipi muka kasvukeskus V-rahojanne nassutellen.

        Mitenkä gigantti liittyy verorahoihin? Entå ryöväykseen, kun ei sitä liikettä oo koskaan peejoella ollutkaan.


      • ympyrät-sulkeutuu

        Näkee jotta tuo järki rupeaa kutistumaan, näissä pienissäkin ympyröissä jotka samaa ympyrää naljaavat kiertävät ja luulevat jotta kaikki on jo valmista.

        mitenkäs palveluista nämä sivupaikat on seinäjoki osannut haravoida


    • pitkä-on-kotio

      Pohjankyrö lehdestä heitin tuon kopsun ja onhan tätä muutakin AAs-joki tuhkaa nähtävillä-
      ----
      PÄÄKIRJOITUS 2.10.2017
      Kauas palvelut karkaavat
      Ylistarolaista elinkeinoelämän uutisvuotta ovat hallinneet valitettavasti sammuvien valojen ilmoitukset.

      Alkuvuodesta Eepee Agri ja EPOP ilmoittivat lopettavansa konttorit Ylistarosta. Nyt samaan on päätynyt Nordea, joka lopettaa konttorin Ylistarossa marraskuun lopussa.

      Päätökset ovat yritysten omia, ja perusteluina lopettamisille kaikissa on ilmoitettu olevan asiakkaitten määrän väheneminen. Pankeissa se ainakin pitää paikkansa, sillä pankit ovat jo pari vuosikymmentä pyrkineet aktiivisesti omilla toimillaan eroon konttoreilla käyvistä asiakkaistaan. Lisäksi on nähtävä, että nyt on lopetettu konttoreita yrityksissä, joissa varsinainen päätöksenteko tapahtuu muualla kuin Ylistarossa.

      Ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin. Monet yritykset investoivat liiketiloihinsa ja parempiin palveluihin. Siitä todistaa myös tämän lehden väkevänä sisältönä oleva Ylistaron yrittäjäteema.

      Ylistaron yrittäjäyhdistyksessä on tällä hetkellä virallisesti 128 jäsentä. Kaikki eivät ole jäseniä, joten toimivia yrittäjiä on huomattavasti tätä enemmänkin.

      Monet kantavat tilanteesta huolta. Kannanotot esimerkiksi sosiaalisessa mediassa ovat raakoja, mutta esimerkiksi viereisellä palstalla olevan ylistarolaisen yleisönosastokirjoittajan perusteet osuvat täysin oikeaan.

      Valta on aktiivisella asiakkaalla.
      ----
      Tätä As-joen sivupaikka todellisuuta, VALOT SAMMUKSIIN

    • siltojen-sankarit
    • PorskuttavaKepu

      Nyt pitää het kevätkaurella naapuri kuntaan kansalaasopistoohin saara kurssi: Kuinka asioidaan Seinäjoella.

      • reunamat-tyhyjätty

        Laitakaas vain oman kunnan asiat kuntoon, siinä on seinäjoelle tarpeeksi tautia, naapurikuntien ei vältämättä edes tarvitse seinäjoella asioida muutakuin näissä kuntainliiton ja valtion vitastoissa ja elyä vastaavissa.


    • asemiariittää

      Mitäpähän jos käväisisit optikolla tai ihan vaikka silmälääkärilläkin, niin näkisit/huomioisitkin jotain.
      Eikä tarvitsisi ohi ajella tahi netissä kysellä rautatieasemaa. Mutta, saapihan tuonne Lapualle tahi Ylistaroonkin asti ajella ja kun jatkaa matkaa tuleeIsonkyrön, Tervajoen jaLaihia ja Vaasankin asemat vastaan, ainaskin jossakin kohtaa.

    • Muistelennotta

      Ihan kun vaan ajelet Törnävältä Rajakatua pitkin siihen Rautatieläistentalon kulmille. Siinon oikialla puolella on sellaanen puinen kioski. Siittä kun käännyt sitä kurasta päällystämätöntä katua oikialle niin Vr:n halkovajan ja postitalon takana toisella puolen katua se jo näkyykin asema. Sellaanen paskanruskia puutalo.

      Hyvin tunnen paikan kun vaari on sen asemaravintolan portsari.

    • kaik-mitätöityypi

      Missäs sellainen paikka on seinäjoella kuin Ylistaro, onkos sellaista paikkaa enään olemasakaan, siellähän oli se komee kirkkokin entisaikaan ainakin, onkohan purettu vaikos joku kappeliseurakunta tänäpäivänä, mitenkähän sille noin on käynyt.

      • kesät-kävellen

        Mites ylistaro, kun näitten palvelut on seinäjoella, mitenkäs sieltä kuletaan, talvella suksillakos.


      • varsinainen-kioskitus

        Aika yksinapainen on seinäjoen kehittely verrattuna suomen muihin keskuksiin ja kaupunkeihin-


    • Edvn3

      Älä ny väli-viiva-mies aina jaksa haukkua meidän Ylistaroa. Toki on täällä vanhemmalla ikäpolvella vähän muistot tainnut kultaantua. Kyllä ainakin meidän nuorempien ja varsinkin yrittäjien mielestä, Ylistarossa on oikein hyvä asua ja elellä, sekä yrittää. Meillähän menee oikein hyvin. Ja jos keskustan ilmettä kattelee, niin ei se mun mielestä ainakaan huonompaan oo mennyt. Jokunen liike on lähtenyt, mutta nehän teki lähtöään jo itsenäisen kunnan aikana. Pankit nyt ei ole tätä päivää enää muutenkaan, edes itsenäisissä kunnissa, Ilmajoellakin lopetetaan joku pankki, ja Alajärvellä, vaikka itsenäisiä kuntia. Itsellä on kouluikäisiä lapsia, ja ainakin lapsille on paljon paremmat puitteet nykyään, verrattuna mitä omaa kouluaikaa muistelen.

      Kyllä Ylistaros näkyy yrittäjien henki, Seinäjokeen kuulutaan, mutta ei tämä meidän kylä tästä oo huonontunu, päinvastoin. Oikein viriili kylä oomma, älkää meitä viittikö haukkua. Eikä me nuorempi polvi haukuta Seinäjokea, koska ei se ole mitään meiltä täältä vienyt. Se mikä on lähtenyt, olisi lähtenyt muutenkin.

      Nyky-Ylistarossa on keskitytty olennaiseen, olkootkin että vanhemmalla väellä varmasti on joku haikeus 70-luvulle, jolloin oli kaikkea. Se aika ei vain enää palaa, kun se aika meni jo itsenäisen Ylistaron aikana. Vanhaväestö vain sekaa mielessään kaiken entisen sinne 70-luvulle, eikä ymmärrä, että tietyt asiat loppui Ylistarosta jo 80-luvulla.

      Seinäjoen kainalossa on Ylistarolla hyvä elellä ja yrittää, paljon paremmat hauikset mitä itseksen ikinä. Taitaa olla Ylistarolla eniten yrityksiä suhteutettuna asukasmäärään. Eikä varmaan kokonaismäärässä jäädä kauas Lapuasta, vaikka Lapua onkin monta kertaa isompi paikkakunta. Meillähän on täällä traktoriliikkeitä, moottoripyöräliikkeitä, puimuriliikkeitä. Lapualla ei ensimmäistäkään.

      Lapualla ollaan itsenäisiä, mutta käydään Seinäjoella töissä ja syömässä. Ylistarossa kuulutaan Seinäjokeen, mutta tehdään kaikki silti itte, Seinäjoki antaa meille vain rahat ja puitteet.

      • ympäristöt-napoihin

        Tyhyjätty ylistaro ja rapaaminen jatkuu, kun kerran siihen on koulut käyty jatotuttu..


      • YksinOlisiKöyhää
        ympäristöt-napoihin kirjoitti:

        Tyhyjätty ylistaro ja rapaaminen jatkuu, kun kerran siihen on koulut käyty jatotuttu..

        Lapualainen karehtia uneksii kaupungista ja rapaa taas muniaan.
        Ylistarossa on mahtava uusi koulukeskus ja viemärit kunnossa.


    • ympäristön-kuivatusta

      Ylistarohan nyt rahoittaa seinäjokea ja näitten rahoilla sinne kaikki vähät niistä laitetaan ja kaikki muu revitään keskukseen -jonne ei mikään piisaa.

      • RapaaVaanPäätäs

        Höpö höpö...


    • on-tämä-touhua

      Samahan se on tilanne -perällä seinäjoen, kyllä kuokkaset pelaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1408
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1271
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1215
    4. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      28
      1157
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1155
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1053
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1048
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1043
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe