Veikkaus Huhtasaaren äänimäärästä

Besserwisser66

Valistunut ja varovainen arvaukseni on 18%. Voi olla kyllä alakantissa.

39

663

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nääin

      Veikkaan 5 prosenttia

      • huuhaa123456

        Nääin. Veikaan ,että tässä kunnassa n15 asukaita n. 9000


      • huuhaa123456

        huuhaa123456. Tarkoitin 15 ääntä


    • ihmiselle-hyvä

      Vaikka marxilainen media onkin hieronut gallupsaippuaa äänestäjien silmiin, tulee Laura yllättämään muhkealla äänisaalillaan kautta maan.

    • muut.ei.äänestä

      Meillä ei ole edes viittä prosenttia juutalaisia.

    • JITGGFFFD

      Kyllä merkit on nyt semmoset että yli 20:nen menee. Sanotaan 22%

      • 33prossaa--

        33 prossaa näille paikkeille arvioisin


      • paavovaara
        33prossaa-- kirjoitti:

        33 prossaa näille paikkeille arvioisin

        Joo.
        Kari Immonen kirjoittaa:

        "Mitä ihmettä tekee Paavo Väyrysen nimi George Soroksen luotettavien EU Meppien yhteistyökumppanien listalla? Tuo lista herättää suurena huomiona kysymystä ihan koko maailmassa!

        Aikanamme ei ole ollut ketään toista niin yhtä tunnettua suurta hämärä touhujen, NWO:n politiikan myrkyn lykkääjää, kuin upporikas George Soros.

        Hänen kaltaisensa täysi roisto kyllä tietenkin haluaa vaikuttaa siinä, miten milloinkin Brysselissä Mepit äänestysnappejansa painavat yms. Tuo luku 226 Meppiä tavalla tai toisella, kuitenkin jostakin syystä ja aiheesta, liitettynä Soroksen kööriin on järkyttävän suuri.

        Niin on tällaisesta syntynyt oikeutettu kysymys myös Euroopan Parlamentin työskentelyn luotettavuudesta?!

        Soroslaiset NWO:n herroja hienolti mielistelevällä ja kosiskelevalla tavalla osaavat kansalle puhua, kun ilman mitään tarkempia selitettyjä määritteitä ihmisille tuodaan sanoina esille esim. ?kestävä kehitys? ja ?globalisaatio?.

        Ne hiljakseen pintaan tuotuina lyhyinä ilmaisuina ovat kuin pieniä jäävuoren huippuja siitä, mikä karmean kamala totuus niissä pohjimmaisena alla piileskelee kansallisten itsenäisten valtioiden ja koko demokratian täydeksi tuhoutumiseksi ? ?EU/YK/NWO Agenda 2030!?

        Diktaattorimainen NWO, upporikas eliitti, jota ei koskaan vaaleilla äänestäen tulla valitsemaan, yksinkertaisesti vain haluaa ylimielisenä petona kaapata ja hallita kaikki kansakunnat, julmasti käskyttämällä johtaa ihan koko maailmaa!

        Paavo Väyrynen rohkenee sanoa Laura Huhtasaaresta, että puheensa ovat lapsellisia. Kuitenkin LAURA HUHTASAARI NUMERO 5 on ainoa näistä kaikista ehdokkaista, joka hereillä olevana tajuaa, että Suomea jatkuvasti viedään kavalasti väärään suuntaan, josta tietyn pisteen jälkeen ei ole enää paluuta takaisin!

        Ainoastaan hullu kaikki vaarantaen ohjaa alustansa merellä tietoisesti erittäin vaarallisessa suunnassa matalikoille, eikä ajoissa sieltä käänny pois turvallisille syvemmille vesille!

        Nimittäin Angela Merkel & kumppanit, vannoutuneet EU:n pomot & YK/NWO, täysin muuttumattomassa pakkomielteessään sisäisesti hautoen vain odottavat sitä sopivaa hetkeä, saada tyydyttää lisää omaa hillitöntä vallan nälkäänsä!

        ?He? jatkuvasti vaanivat kuin jo pitkälti iskuun valmistautunut iso vihainen Anakonda, jotta EU:n jäsenmaista saataisiin itsenäisyys, kansallisuus ja demokratia lopullisesti tapetuksi, väkevällä kuristavalla otteella, vain rutistaen murskaamalla kaikki yhdeksi EU:n liittovaltioksi!"


    • Riippuu ihan siitä, käskeekö mestari alamaisiaan äänestämään. Jos käskee, niin 7% voi toteutua. Jos ei, jäänee jonnekin 3% paikkeille.

      • PS-analyytikko

        Miksi mestari käskisi mitään? Koko ideahan oli heittää Laura susille eli ottamaan Niinistöltä pataan 6-0. Jos Laura sattuisikin pärjäämään liian hyvin, mestariin iskisikin kateus ja Lauraan selkäpuukko.


      • PS-analyytikko kirjoitti:

        Miksi mestari käskisi mitään? Koko ideahan oli heittää Laura susille eli ottamaan Niinistöltä pataan 6-0. Jos Laura sattuisikin pärjäämään liian hyvin, mestariin iskisikin kateus ja Lauraan selkäpuukko.

        Lauran tavoite on pitää persuideologiaa pinnalla eduskuntavaaleja varten. Siinä mielessä äänimäärä on kai loppujen lopuksi sivuseikka. Itse asiassa voisi olla persuille parempikin, että jäisi todella matalaksi, niin voisivat jollain ihme logiikalla itkeä taas väärin kohtelusta ja ajojahdeista (kenties manipuloitu äänetenlaskentaa vähintään).

        Ongelma taitaa olla se, että peruspersu ei kyllä naista äänestä. Paitsi tietysti jos mestari käskee.


      • Menipäs lähelle. Jännästi persujen vaalivalvojaisissa oli Mestari keskellä ja hännystelijät, kuten Laura ympärillä. Muilla ehdokas keskiössä.


    • NäinSeOnTurhaVikistä

      Ei työväkeä ja muita entisiä kommunisteja saa äänestämään, eikä sitä porukkaa nyt niin hirveästi nyky-Suomessa edes olekaan. Veikkaan Huhtasaaren saavan enintään 5%, minkä jälkeen itketään mediapeliä. Mutta antaa Hallan ja Putkosen itkeä, senhän ne osaa, kun vika on aina muissa.

      Oma veikkaukseni muuten siitä, kuinka moni oikeasti ei missään tapauksessa äänestäisi tätä kommunistien perillistä eli Huhtasaarta, on 85 prosenttia. Eli ei missään tapauksessa jatkoon!

    • eivoi

      Vaalikoneen mukaan yli 40% samaa mieltä kuin Laura. Mutta, mutta, kun puolue YLe astuu kuvaan on prosentti siinä 10 nurkilla. Näin muokataan mielipiteitä.

    • Yksuuno

      27% ikävä kyllä häviää toisella kierroksella koska idiootit mielummin äänestävät ketä tahansa muuta.

      • huuhaa123456

        Yksuuno. Meinaatko,että tekee persujen vaalitulosennätyksen. Älä unta nää ota se 2 luvusta pois,tuskin yltää edes siihen 7.


    • PeräReijät

      Heikkoa vaalitulosta itketään jo ennen vaaleja!
      Hieno piirre persuissa on vinkua,inistä ja valittaa tappiota jo nyt!
      Teillä on paska ehdokas ja paska puolue...mitä voi muuta odottaa!?
      Kehittyminen on kai persuissa kiellettyä?
      Ei järkevä maahanmuuttovastaisuus luulisi olevan vaikeaa suomalaisille myydä!?
      Kaikki hakkaraiset,homot ja muut dorkat teillä syö uskottavuuden nollaan.

      • Laura.pärjää

        Tuota kaikkea mitä suollat tulemaan olet sinä itse. Huhtasaari ja hänen kannattajat ovat paljon fiksumpia.


      • eilauraaikinä
        Laura.pärjää kirjoitti:

        Tuota kaikkea mitä suollat tulemaan olet sinä itse. Huhtasaari ja hänen kannattajat ovat paljon fiksumpia.

        Hahaaaa....Huhtasaari fiksu???? Miten se ilmenee? Kannattajat eivät ainakaan ole sitä.
        Kansan tyhmyysprosenttihan se selviää Huhtasaaren äänestysprosentista, ei muuta, Paavon ja Lauran kohdalta voi laskea prosentit yhteen.
        Eli odotamme jännityksellä tyhmien "ilmoittautumista" ja prosenttilukua.


    • faktaataas

      Itse olen ennustanut jo pitkään tuota 15-17 % haarukkaa, jää nähtäväksi?

      • Ora-keekkeli

        Mitä merkitystä sillä on, vaikka saisi 40%, jos 60% kansasta ei missään olosuhteissa tule Huuhaasaarta äänestämään?

        Päästäkseen presidentiksi pitäisi saada yli 50% äänistä, minkä toivottavasti peruspersutkin ymmärtäisivät, eivätkä ala itkemään sitä, mikset Laurasta tullut presidenttiä vaikka kaikki omat kaverit sitä olivatkin äänestäneet.


    • outoataas

      Ihmetellä täytyy sitä, että Sauli NIinistö ei uskalla sanallakaan vastata Paavo Väyrysen syytöksiin häntä kohtaan? Eli onko Paavo sittenin oikeassa?

      • rogermooer

        Salella ei ole myöskään mielipidettä mistään. Teemaksi on ottanut rauhan - voi jeesus mikä idiootti. Aivan kuin joku missi, joka haluaa maapallolle rauhaa ja hyvää tahtoa.


      • eilauraaikinä

        Ei kai Sauli ole yhtä tyhmä kuin Paavo...miksi jonkun höperön joutavia puheita pitäisi huomioida tai niihin vastailla?
        Nuo tuollaiset syljen suuhun tuomat jutut kannattaa ohittaa, kuten Saulikin tekee, eikä alentua samalle tasolle.


      • Koroljov
        rogermooer kirjoitti:

        Salella ei ole myöskään mielipidettä mistään. Teemaksi on ottanut rauhan - voi jeesus mikä idiootti. Aivan kuin joku missi, joka haluaa maapallolle rauhaa ja hyvää tahtoa.

        Niin, kansalaisten pitäisi kysyä Niinistöltä joka yhteydessä, miten Suomen luovuttaminen sotaliitto NATO:n käyttöön Niinistön kaudella solmitulla isäntämaapaktilla on edistänyt rauhaa Pohjolassa. NATO:n läsnäolo on tehnyt Itämerestä suurvaltaristiriitojen näyttämön, ja Niinistö on siitä osavastuussa.


      • hoh-hoh-hoh-hoo

        Nyt ei koroljov taida itsekään ymmärtää, mitä kirjoittaa.


    • Kylläpatetietää

      Yleensä vaikeneminen on myöntymisen merkki

      • Koroljov

        Niinistön taustatiimi tietää, ettei Niinistö voi kumota Väyrysen esittämiä selkeitä faktoja. Niinpä Väyrysen haaste yritetään kuolettaa vaikenemalla ja ohittamalla.


    • Eiedespersutäänestä

      Jos persut äänestää Huhtasaarta, niin kannatus voi olla jopa 7 prossaa. Mutta on näyttänyt siltä, että edes osa omista ei tätä ehdokasta äänestä. Palataanpa vaalin jälkeen tähän ketjuun kommentoimaan tulosta, hauska kuulla persujen moninaiset selitykset miksi heidän ehdokkaansa ei sitten pärjännytkään, hehe.

      • odotan5

        Älä pelkää Laura on toisella kierroksella! Ja tulee voittamaan vaalit.
        Niinistöllä on liikaa luurankoja kaapeissaan ja terveyskin pitäisi testata kun puhuu niin epämääräisiä, eikä pysy vastaamaan mihikään, siis hän ei lupaa mitään, pitää kansaa tyhmänä.

        Muiden puolueiden ehdokkaisen meiniki tiedetään.
        Lauralla on pohjalla puolimiljoonaa ääntä ja sitten tulee työttömien 400 000 ... niin voi olla, että voittaa ekalla kierroksella.


    • nikilaura

      LAURA pressaksi. On hyvä, elegantti, edustava, asioista perillä oleva ihminen. Samalla täytyy valmistaa perussuomalaisia puhemiehen vaihtoon.
      Laura on ehdottomasti parempi, kuin nykyinen nyhjääjä brysselin koira.

      • se.siitä

        Lauralla ei ole mitään mahdollisuuksia puhemieheksi.


    • Näinsiinävainkäy

      6% jos Lauralla on hyvä tuuri. Haavisto 11% ja Sale 62%, loput jakautuu aika tasaisesti.
      Eli jopa viherhomo voittaa Kreationismi-Persun, voi voi.

      • vaihtoonnyt

        Pitähän Sauli päästää eläkkeelle 70 vuotias näkemiin.
        Tosi harva jakaa hänen Kokoomus arvonsa ja EU-nuoleskelunsa sekä glopaalosaatio-uskovaisuutensa. Ei nauti kansan enemmistön suosiota lähellekään.
        Sauli jää historiaa pitkistä ruokajonoista, työttömisen kyykyttämisestä, terroriteosta ja avioliitolainsäädännön sekoittamisesta ehkä myös Jätti valtiovelasta ja Suomen kalliista maahanmuutto sekoilusta ja Kiinan ihmisoikeuten ajamatta jättämiseen vaihtoi pandohin.
        Emme kaikkea vielä tiedä, mutta liian kallis mies Suomen presidentiksi. Eikä voi unohtaa sensuuria ja sairasta vihapuhe kamppanijaa mistä jäi kiinni.


    • KerroinEikova
    • faktaakehiin

      Jos Huhtasaari ja Väyrynen saa 25 % yhteensä se tietää eduskuntavaaleissa selvää muutosta. Kepu todella ahdingossa. Jopa pressa vaalien jälkeen Sipilän peräkontti hallitus kaatuu. Ja Soini loikkarit tippuu eduskunnasta..

    • Tiinaeloväärä

      Se joka väittää että Huhtasaari jää alle kymmenen prosentin ei ymmärrä yhtään mitään. 15% on lähellä totuutta. Paavo tai Laura kakkoskierrokselle.

    • Teiskonputki

      Jumalan siunausta Laura Huhtasaarelle

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe