Paras startti ikinä

Kaikki.Mukaan

38

971

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Kyllä Hiilamo teki itsestään pellen :-)


      • yuiky
        kusettava_kirkko kirjoitti:

        Kyllä Hiilamo teki itsestään pellen :-)

        Niinpä. Ehkä hieman yllätyin. Relanderin sen sijaan ole pelleksi tiennyt jo aikaisemmin.

        Sillä oli ainakin joskus Radio Helsingissä viikoittain parin tunnin ohjelma jonkun toisen äijän kanssa, jonka nimeä en nyt muista. Pari tuntia ihan tyhjänpäiväistä lätinää. Olivat olevinaan hauskoja ja fiksuja ja kaikkien alojen asiantuntijoita.


      • yuiky kirjoitti:

        Niinpä. Ehkä hieman yllätyin. Relanderin sen sijaan ole pelleksi tiennyt jo aikaisemmin.

        Sillä oli ainakin joskus Radio Helsingissä viikoittain parin tunnin ohjelma jonkun toisen äijän kanssa, jonka nimeä en nyt muista. Pari tuntia ihan tyhjänpäiväistä lätinää. Olivat olevinaan hauskoja ja fiksuja ja kaikkien alojen asiantuntijoita.

        " Olivat olevinaan hauskoja ja fiksuja ja kaikkien alojen asiantuntijoita. "

        Olikohan hän mahdollisesti Nils Torvalds?
        Häntä yleisessti älykkönä pidetään :-)

        Hyvä esimerkki joka tapauksessa siitä, miten uskonnolliset tahot pitävät mediaa hallussaan ohjastamalla muutamia "päivystäviä dosentteja" ajokoirikseen.

        Nyt ainakin Hiilamon kupla puhkesi, että Poks vaan.


      • yuiky
        yuiky kirjoitti:

        Niinpä. Ehkä hieman yllätyin. Relanderin sen sijaan ole pelleksi tiennyt jo aikaisemmin.

        Sillä oli ainakin joskus Radio Helsingissä viikoittain parin tunnin ohjelma jonkun toisen äijän kanssa, jonka nimeä en nyt muista. Pari tuntia ihan tyhjänpäiväistä lätinää. Olivat olevinaan hauskoja ja fiksuja ja kaikkien alojen asiantuntijoita.

        Tuomas Nevanlinna oli nimeltään tuo Radio Helsingissä Relanderin 'viisastellut' filosofi.


    • Tammikuun ennätys edellyttää hyvän vauhdin jatkumista tai sitten muutamaa hyvää 300 eron "kiripäivää". Kirkon törsäilyn pysyminen otsikoissa olisi tähän hyvä apu.

      • Kyllä nyt paras tammikuu 10 vuoteen näyttää jo lähes varmalta. Tämän päivän jälkeen ollaan todennäköisesti sijalla 2 ja tämän jälkeen on vielä 9 päivää jäljellä ja 50-60 eroa päivässä riittää ennätykseen.


      • Kökököylätivasuklama

        Niin kirkkojen ihmisten silmään kusemista on ollut niin kauan kuin kirkkoja maailmassa on ollut, nyt näyttää kirkoille tulleen rangaistus viimeinkin niille itselleen niistä pahoista teoista joilla ne on oppimatonta ja valveutumatonta kansaa uhkaillu jo ainakin parituhatta vuotta. Kirkon taholta on ihmisiä kidutettu, poltettu rovioilla, inkvisitio on harrastanut suoranaista ihmisrääkkäystä, kaikkialla Euroopassa. Olemme suostuneet kaikkeen tähän, koska olemme olleet tietämättömiä ja meitä on ollut helppo kirkon kyykyttää. Riemuitsen jokaisesta kirkosta eronneesta. Vielä enemmän riemuitsen jokaisesta kirkon palosta joita tänäkin vuonna sytytetään. Koston enkelit varmaan liikkuvat kirkkojen liepeillä polttopulloineen tänä vuonna aktiivisesti. Huomautus kirkon polttajille Polttakaa kirkot öiseen aikaan, koska silloin on kirkoissa vähimmän ihmisiä.


    • Nääin

      Kirkon touhu on järkyttävää. Itse olen nähnyt sitä nk.auttamistyötä. Jakavat työntekijöille näitä avustus ruokia, ihan todella. Muutenkin, ei ollut mitään syytä näitä euroja näille maksaa. Kustantakoon hihhulointinsa itse. Minä erosin.

      • SitähänSeOn

        Itselläkin on tuttuja noissa jakoringeissä ja on niitä EU avustusruokia tuotu meillekkin "lahjaksi".

        Ahneuksissaan ottavat enemmän mitä saavat työtyä ja kantavat loput roskiin.


    • hjkhps

      Tänään jo 3 000 eroa täytteen. Tammikuuta jäljellä 13 päivää, joten 100 per päivä riittää kaikkien aikojen tammikuun eroennätykseen 4 300.

      • Ennätyserovuosi

        Ei kukaan halua rahoittaa piispa Teemu Laajasalon matkailua, festareilla käyntejä ja juopottelua kirkollisverorahoilla.


    • 8765

      Muutama Tammikuu on ohitettu jo tässä vaiheessa, 50 eroa päivässä loppukuussa riittää hopealle.

    • yorg

      Vakaasti ovat päivittäiset eroluvut pysyneet päälle sadan tammikuussa, vain 6.1. jäätiin alle, 76 eroa.

      Jos perinteisesti heikot la ja su pysyisivät myös yli sadan eron, niin se olisi positiivista. Saattavat kyllä tipua alle sadan. Laajasalo-efekti saattaa olla jo hiipumassa, joten sekään ei ehkä riitä nostamaan paria seuraavaa päivää yli sadan eron..

    • Tammikuu_go_go

      Nostetaanpa tämä. Tammikuun ennätys on hyvin mahdollinen. Vielä 10 päivää...

    • fjkh

      Ovatkohan Hiilamo ja Relander huolissaan siitä, että heidän kannattamansa ja valituksi tulleen piispaehdokkaan taustalta saattaisi löytyä vielä suurempiakin taloussotkuja, kuin mitä julkisuudessa on käsitelty. Olisihan se hieman noloa.

      Toki sanovat, että eivät vastusta epäselvyyksien selvittämistä sinänsä. Mitä muuta voisivatkaan sanoa?

      Voihan Korhosta ajaa tässä asiassa sekin,, että hänen piispaehdokkaansa hävisi Laajasalolle, ei sitä mahdollisuutta voi laskea pois.

      Korhonen on joka tapauksessa kova vastus kenelle tahansa, kun kiistelemään/väittelemään aletaan, Hän on peloton ja itseluottamusta riittää. Ei anna periksi, ei kumartele kuvia. Ja hermo pitää. Yleensä kiistelyssä pärjää parhaiten se, joka ei menetä malttiaan.

    • Lukuje.huom

      Tänään 23.1. pompannut jo 60 eroon (klo 10.45 mennessä).

      • Jepsipasfp

        Mikäs niitä lähtijöitä tänään motivoi? Onko kirkko taas ollut esillä mediassa muistuttamassa olemassaolostaan?


      • Jepsipasfp kirjoitti:

        Mikäs niitä lähtijöitä tänään motivoi? Onko kirkko taas ollut esillä mediassa muistuttamassa olemassaolostaan?

        Teemun edustuskämpän remontti oli Iltasanomien sivulla näkyvästi esillä.


      • Jepsipasfp

        Teemu is a gift that keeps on giving, sanoisi amerikkalainen.

        En tiedä olisiko eroakirkosta-väkikään osannut itse valita parempaa piispaa asiaansa edistämään :)


    • dyoy

      Vuonna 2008 tammikuussa evl. kirkosta erosi 4279 jäsentä ek.fi:n kautta.

      Jos tulisi keskimäärin 100 eroa päivässä tammikuun viimeisten 8 päivän aikana, päädyttäisiin tässä kuussa 4 500 eroon - siis selvä uusi ennätys tammikuulle.

      Eiliseen mennessä eroja tammikuussa n. 160 päivää kohti - se tekisi tasaisen vauhdin mukaan karvan verran alle 5 000 eroa tälle kuukaudelle.

      No. Siihen tuskin päästään. Ellei 'teemugate' nosta taas päätään julkisuudessa, tai kirkko ja kirkonmiehet keksi jotain muuta 'mukavaa, joka jonkinmoisen eropiikin laukaisisi ennen kuun loppua.

    • Kaunopuheisinkaan ateisti hyvällä medianäkyvyydellä ei saisi aikaan samanlaisia kirkostaeroamislukuja kuin kirkon edustajat itse. ; )

    • 8765

      Ennätykseen näyttäisi riittävän n.50 eroa per päivä, ja jos jokaisessa kuussa tulee pienikin ennätys, tulos on hyvä. Tosin Lokakuun ennätystä tuskin voi edes kuvitella, tyhjästä laarista ei ole sen lyömiseen tavaraa.

      • Tavaraa_riittää

        Laarissa on kyllä tavaraa vielä pitkäksi aikaa. Kirkon jäsenissä on koko ajan vähintään 500.000 henkeä jotka ovat niin löyhästi sitoutuneet kirkkoon, että voisivat erota milloin vain mutta vain tietty osuus aina kulloinkin ryhtyy toimeen. Näitä uusia hyvin löyhästi kirkkoon kuuluvia tulee eronneiden tilalle koko ajan lisää, ei vain nuorista vaan myös keski-ikäisistä jotka ajan myötä huomaavat, etteivät tarvitse kirkkoa mihinkään.

        On epätodennäköistä, että tulee jokin tietty niin voimakas tapahtuma, että erotaan vielä suuremmalla rynnäköllä kuin lokakuussa 2010 mutta ei kuitenkaan mahdotonta, koska laarissa on kyllä tavaraa.


    • 8765

      Tammikuun ennätykseen tarvitaan enää n.40 eroa päivässä, eiköhän se sieltä...

    • 8765

      Tammikuun ennätykseen tarvitaan enää n.25 eroa päivässä, eiköhän se sieltä...

      • Tuleehan tuosta uusi eroennätys tammikuulle. Lopputulos on jotain 4500-4600 eroa.

        Jos oikein hyvin on käynyt, niin kirkosta eroamisen kynnys on laskenut pysyvästi. Kirkko sai brändiinsä mahdollisesti pysyvän tahran ja monelle eron syyksi riittää jatkossakin kirkon raha-asioiden hoidon leväperäisyys.

        Teemu on piispanvirkaansa juuri oikea mies ja Johanna Korhonen oikea nainen Helsingin hiippakuntavaltuuston puheenjohtajaksi.


    • löylyä-lissää

      Tammikuun ennätys on tosiasia ja koko ajan puskee yli sadan eron päiviä. Helmikuustakin voi tulla loistava, bonuksena silloin arkkipiispanvaali.

      • 6574

        Seuraava vaalipaneeli on torstaina 1.2.2018 klo 17 Helsingissä Sanomatalon Mediatorilla. Vaalin ensimmäinen kierros on 8.2.2018. Mahdollisen toisen kierroksen paneeli on 16. helmikuuta Turussa Turun tuomiokirkossa.

        Lisäbonusta tulee myös kun Helsingin seurakuntayhtymä julkaisee selvityksensä luottokorttisotkusta. Myös poliisi julkaisee jossain vaiheessa oman rikosoikeudellisen selvityksensä tulokset.


    • Lukuje.huom

      Teemu saarnaa valtiopäivien avajaisjumalanpalveluksessa, tarkkaan ottaen jumalanpalvelluksessa ennen valtiopäivien avajaisia 6.2.2018.

      Vaihtoehtoisessa tunnustuksettomassa tilaisuudessa puhuvat tietokirjailija, professori anto Leikola ja professori Tuula Sakaranaho.

      • khl54

        Teemu ajaa varmaan saarnassa taas omaa etua. Piispaan vihkimissaarnassa Teemu röyhkeästi ajoi omaa asiaansa. Teemu tiesi mikä shit-storm on nurkan takana tulossa hänen taloussotkuista ja siksi hän valitsi saarnansa aiheeksi anteeksiannon. Tällä omahyväisellä röyhkimyksellä ei ole mitään rajaa tai rotia missään.


    • hdgdkhhljg

      Onkohan toi Heikki Hiilamo jotain sukua toiselle Hiilamolle (naispuolinen), joka oli halkijana Kallion kirkkoherrakisassa Teemun jälkeen? Että siksikin saattaisi olla intressejä olla mukana asiassa.

    • iyy

      Helmikuu perinteisesti heikko, tylsä erokuukausi. Puolet tammikuun luvusta olisi jo hyvä helmikuulle.

      • 8475

        Tällä kertaa odotusarvo helmikuulle on normaalia parempi. Samoista syistä joidenka takia tammikuussa tehdään uusi ennätys. Eikä ole poissuljettua etteikö Teemu-gate voisi poikia jonkun reilumman eropiikin.


    • Tiedotteen paikka. Teemu Laajasalon väärinkäytökset aiheuttivat 1500 eron lisäyksen verrattuna edelliseen Tammikuuhun ja vilkkaimman erokuukauden yli kymmeneen vuoteen. Luulisi että siihen joku media tarttuu.

    • nnnnnnnnnnnnnnnnnn

      Helmikuussakin saattaa syntyä uusi ennätys. Hyvä alku, ilman muuta on taas 50 000 eroa mahdollista ylittää!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      930
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      796
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      710
    Aihe