Mitenkäs se nyt menikään SOMALINVELI kun pojolan

SiperiaOpettiKunnolla

suojelupoliisit pitävät kehitysmaamuslimi terroristeja suurimpana turvallisuus uhkana. Neljän pohjoismaan turvallisuuspoliisin mukaan noin 600 kehitysmaa muslimi terroristiä on palannut syyrian pyhästä sodasta. Mitä veöikkaat että tästä seuraa muuta kun poliisin r esurssien sitomista näiden a......en seuraamiseen. Kyllä kehitysmaamuslimit ovat kulttuurillinenrikkaus suomessa ja koko euroopassa, taisivat vanhat itäbloginmaat olla kaukaa viisaita kun eivät päästä näitä teidän unelmanne rauhanuskojia kotimaihinsa.....kun joutuivat olemaan teidän entisen unelmanne neuvostoliiton kanssa tekemisissä.

47

491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sompanssi

      No niin nyt alkaa viherkommariunelmaa pukkaamaan oikein kunnolla suomeen ja pohjoismaihin.....

    • Soin1nveli

      Suomen sisäministeriön viimeisimmän arvion mukaan äärioikeisto ja rasistit muodostavat suurimman uhan suomalaisille. Lienee sitä parempaa väkivaltaa..

      • Sompanssi

        Kannattaisi ehkä katsoa uutisia...... ai niin mutta nehän olivat pohjoismaiden suojelupoliisin johtajia jotka ovat niitä rasisteja koulupudokkaita jne.......... Mutta eihän nämä ole viherkommareille mikään ongelma kun ovat niiden unelmaa ja nopeuttavat Islamilaisen kalifaatin syntymistä suomessa jonka viherkommarit aloittivat 1990, nyt ollaan päästy yli 70 tuhanteen ja ketään ei päästetä pois saati sitten palauteta väkisin.... muuten monta kehitysmaamuslimia äärioikeisto on tappanut tai raiskannut kun nämä teidän unelma kehitysmaamuslimit pvat tappaneet jo yli 30 suomalaista ja raiskanneet monikymmenkertaisen määrän.


      • Soin1nveli

        Persujen uudistama maahanmuuttopolitiikka on fiasko!


      • 1111122222

        Eikös pilleripäälle vieläkään mennyt perille, KOKOOMUS SE VASTAA JA HYYSÄÄ TÄTÄ DEMAREITTEIN, VASEMMISTON, VIHREITTEN, RKP,KESKUSTAN UUDISTAMAA MAAHANMUUTTO POLITIIKKA!!, EI VITTU MENE PERILLE.


      • ahistaaa

        Länsiväylä lehden mukaan viraskielisten osuus Pääkaupunkiseudulla kasvaa rajusti. Espoossa ja Helsingissä vieraskielisten osuus on tällä hetkellä 13,5 ja Vantaalla 14 prosenttia.
        Espoossa vieraskielisten osuuden ennustetaan nousevan 26 prosenttiin v. 2030 ja määräksi arvioidaan 84.000 - 87.000. Helsingissä 160.000. Väestönkasvusta 90 prosenttia tulee vieraskielisten osuudesta.
        Ennusteen mukaan v. 2030 Espoossa suurin vieraskielisten osuus on Kauko-Aasian ryhmä (kiinalaiset), Helsingissä Lähi-Itä, Pohj.Afrikka (irakilaiset ja somalit). Vantaalla suurimman vieraskielisten ryhmän muodostavat baltit ja venäläiset.


      • Sompanssi
        Soin1nveli kirjoitti:

        Persujen uudistama maahanmuuttopolitiikka on fiasko!

        Suomen perustuslaissa on kehitysmaamuslimeiden mentävä aukko jolla ne oikeuttavat maahantunkeutumisensa ja aikansa eläneet kansaenväliset sopimukset joita turvapaikanhakijat hyödyntävät....


      • Soin1nveli

        Persujen uudistama maahanmuuttopolitiikka on muodostunut valtavaksi riskiksi suomelle..


    • EiköTotta

      Eikös ne SVL natsit kielletty oikeuden päätöksellä suomessa.... hyvä niin.....

    • Sompanssi

      Wienissä on 12,4% väestöstä on kehitysmaamuslimeita ja määrä lisääntyy invaasioiden ja holtittoman lisääntymisen ansiosta jatkuvasti, nyt saadaan stadiin sama ilmiö höystettynä Isistaistelijoilla. Olisikohan nyt unelmakonsertin paikka kehitysmaamuslimeiden hyväksi vaikka jopa ikivihreä viherkommunisti Haavisto joutui myötämään että esim somaleiden holtiton lisääntyminen on ongelma suomessa ja maailmalla..... eikös se ollut että refugees wellcome eli vapaasti käännettynä kehitysmaamuslimi Islamistit tervettuloa....

      • Soin1nveli

        Rasistien holtiton naistrn ahdistelu ja loisiminen kuriin. Vai avataanko uusi maidani missä voivat uhkailla ja toteuttaa väkivaltaisia harhojaan.


      • 1111122222

        Kukahan se täällä suomessa uhkailee, eiköhän se ole nämä "rauhaa" rakastavat anarkistiset rasistit. Opettele edes lukemaan v........tun idiootti!!:


      • Soin1nveli

        No poliisit joutuneet puuttumaan ja häätämään vain rasistien leirejä. Uhkailuja, ohikulkijoiden ja työntekijöiden jatkuvaa häirintää.
        Rasistit nuo väkivaltaiset idiootit...


      • Sompanssi
        Soin1nveli kirjoitti:

        Rasistien holtiton naistrn ahdistelu ja loisiminen kuriin. Vai avataanko uusi maidani missä voivat uhkailla ja toteuttaa väkivaltaisia harhojaan.

        Somalit raiskaa poliisin tilastojen mukaan 17 kertaisesti kantasuomalaisiin verrattuna....


      • Soin1nveli

        Ja rasistit huomattavasti useammin..


      • Soin1nveli

        Rasistit ovat ahdistelleet uimahalliin meneviä naisia..
        De Witt mukana, sama mies syytteessä raiskauksista. Rasisti mamut nostavat mamujen raiskaustilastoja..


      • soin2veli
        Soin1nveli kirjoitti:

        Ja rasistit huomattavasti useammin..

        älkää ystävät veljestäni välittäkö,on jo lapsesta asti ollut vähäälynen suutaan soittava tyttöjenvaatteita käyttävä idiootti.äiti jo sanoi sille lapsena et mitähän sinustakin tulee?ja kaikkihan me treemillä tiedämme et IDIOOTTIHAN SIITÄ TULI


    • Suomilähellä

      Ruotsissa jo yli 2000 terroristin uhka.

      • Sompanssi

        Suomessa on jo yli 350 radikaalia kehitysmaamuslimi jihadistia joita supo seuraa ja määrä kasvaa koko ajan, varsinkin kun syyrian pyhästä sodasta tulleet kehitysmaamuslimi isistaistelijat tulevat rekrytoimaan lisää radikalisoituneita rauhanuskojia. Tämä on osa sitä Islamilla aivopestyjen viherkommareiden kehitysmaamuslimien Islamilaista kalifaattiunelmaa suomessa....


      • Soin1nveli

        Rasistit, suurin uhka suomalaisille. Näille väkivaltaisille koulupudokkaille ja moniongelmaisille olisi tehtävä jo jotain.


      • Tosiäijä
        Soin1nveli kirjoitti:

        Rasistit, suurin uhka suomalaisille. Näille väkivaltaisille koulupudokkaille ja moniongelmaisille olisi tehtävä jo jotain.

        Mitäpä hintille muuta kuuluu?


      • Soin1nveli

        Onneksemme Turun puukotuksen suurimmat suomalaisten pelastajat olivat mamuja. Pelastivat monta henkeä, vaikka itse haavoittuivat vakavasti.
        No sisäministeriön viimeisin raportti varoittaa nimenomaan rasistisesta väkivallasta. Raiskauksia, tappoja ja väkivaltaa...ehkä rasistien mielestä vain sitä parempaa.


    • Sompanssi

      Somalinveljen Islamilainen kalifaatti unelma leviää Lähi-Itähelsingistä holtittoman lisääntymisen ja jatkuvien invaasioiden ansiosta. Nyt saatiin pohjoismaihin yhteensä 600 syyrian pyhästäsodasta palaavaa isistaistelijaa rekrytoimaan radikalisoituvia kehitysmaamuslimeita joukkoihinsa. Miten se nyt olikaan Somalinveli, refugees wellcome lausutaan siis Islam welcome....

    • EiköTotta

      Olisiko euroopan laajuinen kehitysmaamuslimi invaasio jäänyt toteutumatta jos viherkommarit ja demarit olisivat olleet hallituksessa, enpä usko. Ainoa ero mikä olisi nykyiseen tilanteeseen on se ettei ketään olisi palautettu ja niiden perheetkin olisi tuotu suomeen, Islam wellcome.....

      • Soin1nveli

        No persujen toiveesta vasemmiston tiukka maahanmuuttopolitiikka haluttiin uudistaa löysäksi. Sitä saitte mitä tilasitte...


    • PunainenMoskeija

      Eikös viherkommareiden ehdus ollut 2500 holtittomasti lisääntyvää lehitysmaamuslimi kiintiöpakolaista suomeen vudessa....... sekä perheenyhdistämisien helpottamista ja partavauvojen palautuskielto ja isommille kehitysmaamuslimeille ikuinen väliaikainen oleskelulupa. Jos nämä eivät ole suomen islamoimista kehitysmaamuslimeilla niin mikä sitten on....

      • Soin1nveli

        Ja persujen yli 30000 turvapaikan hakijaa joka vuosi.. sitä saitte kun tilasitte, hheh..


      • Soin1nveli

        Lähinnä vastusta tätä persujen uudistamaa maahanmuuttopolitiikkaa. Se on kallista, tehotonta ja holtitonta.


    • EiköTotta

      Jos viherkommarit ja demarit oikeasti irtisanoutuvat kehitysmaamuslimeiden Islamilaisesta kalifaatti unelmasta suomessa, alkaa puolueiden uskottavuus nousemaan varmasti kohisten....

      • Soin1nveli

        Pitäisi persujen maahanmuuttopolitiikan uudistus perua välittömästi.
        Tähän pelleilyyn ei ole varaa..


      • EiköTotta

        Mihin pelleilyyn???


      • Soin1nveli

        Persujen uudistamaan maahanmuuttopolitiikkaan..


      • EiköTotta

        Kerro nyt miten ne persut sitä uudisti, koska kehitysmaamuslimi invaasiot eivät johdu maahanmuuttopolitiikasta, vaan siitä laitetaanko rajat kiinni vai ei. Ja jos persut saisivat päättää niin nehän olisi kiinni ja viherkmmareiden sekä demareiden mielestä kaikki saisivat jäädä ja perheetkin pitäisi tuoda perässä...


      • Soin1nveli

        Persujen käsitys kiristyksestä uudistetaan 3500, 35000, hheh....
        Kalliiksi tulee persujen uudistama maahanmuuttopolitiikka.


    • EiköTotta

      Jokainen tolkun ihminen tietää että viherkommarit ja demarit eivät vastusta suomen islamoimista kehitysmaamusslimeilla, eivät antaisi palauttaa yhtään partavauvaa ja haluaisivat vielä niiden perheetkin tänne ikuisesti elätettäväksi ja lisääntymään holtittomasti.

    • Kulttuurinköyhtyminen

      Kehitysmaista tulee Eurooppaan myös muunlaista väkivaltaa. Päivän monikulttuuriuutinen Saksasta: Hannoverin lentokentällä joukkotappelu turkkilaisten ja kurdien välillä. Saksan kulttuuri rikastuu (tai siis köyhtyy).

      • Soin1nveli

        Stop press, euroopassa oli tappelu.
        Aika villiksi on maailma mennyt..


      • EiköTotta

        Turvaantuliat tulivat eurooppaan tappelmaan Islamin takia , ei enää ylitä uutiskynnystä......sairasta sakkia kaikki nämä Islamilaiset ”rauhanuskojat”...... Niitä ei saisi missään tapausessa päästää leviämään suomeen......


      • Soin1nveli

        Rasisteista kun pääsisi saisi suomalaiset rauhan ja pahimmat häiriköt pois.


      • EiköTotta

        Tarkoitatko että päästäisiin ruotsin tasolle jossa ”rauhanuskoja” kehitysmaa muslimi kavereitasi on kohta miljoona ja lisääntyvät holtittomasti koko ajan. Siellähän ”rasistiset” kantaruotsalaiset ruotsidemokraatit vaiennetaan viherkommareiden ja demareiden toimesta. Se on sitä erillaista viherkommareiden demokratiaa.....


    • KoskaAllahillaOnSuuri

      Suomen pitää ottaa täältä taistelemaan lähteneitä Isisterroristeja lain mukaan takaisin suomeen, olisikohan nyt viimeistään alkaa muuttamaan lakeja ja sopimuksia pakolaisten ja turvapaikka hakijoiden osalta.....

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe