Mieleinen nainen?

Heips palstalaiset!

Vaikka ajattelu ei sovi minulle, päätin nyt sit ruveta pohtimaan, millainen on tämä ihannenainen esimerkiksi minun mielestä.

Ulkonäkö asiat on aina mielipidekysymyksiä, joten niistä ei voi kiistellä. Kauneus on katsojan silmissä, joten unohdetaan nämä seikat nyt vallan ja alkuunsa.

Toivon, että tämän tekstin lukevat kommentoivat alle ihan rehellisiä mielipiteitä siitä, mitä naisilta odottavat.

Itsehän olen 24 vuotta kesällä täyttävä mies. Olen tavannut sellaisia naisia, että eräille on saanut muistuttaa jalan nostamisesta heidän kävellessään eteenpäin, eli alhaalla on käyty ja tälläisiä tosiaan löytyy.

No, ihan ensimmäinen asia lyhyellä "pitkällä" listalla ainakin omista silmistä katsottuna on rehellisyys. Rehellisyys on jokaisessa ihmissuhteessa kaikki kaikessa. Jos sä et pysty olemaan rehellinen, toivoa paremmasta huomisesta ei ole.

Rehellisyydellä tarkoitan montaa eri asiaa, josta päästäänkin aasin sillalla luottamukseen. Kahden ihmisen välillä on oltava luottamus. Jos naiseen ei voi luottaa, siltä syödään elintilaa auttamattomasti ja suhde kärsii. Ei voi toimia. Sama pätee myös miehiin. Onko se mies heti pettämässä jos tulee pari tuntia myöhässä töistä kotiin? Tai ei tulekaan baarista kotiin, vaan päätyy kaverinsa tykö nukkumaan?

Huumorintaju on kolmas tärkeä asia. Jos nainen ei kestä rajua huumoria tai muuten juttu ei pilke silmäkulmassa luista, ei jutusta voi tulla mitään.

Keskustelutaito, avoimuus ja spontaanius kuuluu neljänteen luokkaan. Ilman hyviä keskusteluja ihminen on tylsä. Ilman irtiottoja arki on tylsää. Ilman selkeitä keskusteluja omista ajatuksista suhteesta tulee epävakaa ja tylsä. Kuka jaksaa katsoa ihmistä, joka ei osaa avata itseään tarvittaessa noin verbaalisesti?

Siinä on neljä ainakin minulle merkittävää aihetta. Jos nämä löytyy ulkonäöltään hurmaavasta naisesta, niin mies on käsittääkseni myyty.

6

2736

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • whateveriwant

      Eikö se ookkin sitten ristiriitasta aivan kaikki, kun sitä rehellisyyttä toiselta haluaa, mutta älä jumalauta kerro sitä tai tätä tai tuota, koska sitten ei voikkaan luottaa, kun onkin liian avointa ja raastavan rehellistä.

      Ja sitten jos naisella onkin sitä siun arvostamaa rajumpaa huumoria, ei sitäkään saa olla muitten kuin siun kanssas, josta päästään siihen epäluotettavuuteen ja omistushalusuuteen, jossa kukaan ei enää kärsi olla.

      Oon ajatellu että ihmissuhde aina perustuu välittämiseen ja kiintymiseen, mutta vapauden tunteeseen, luottamukseen, mutta inhimillisyyteen, avoimuuteen, mutta omistautumiseen.

      Hankalinta ihmissuhteissa on se, että siinä on ihmisiä.

    • 0ldMan

      Hmm, kyllä on vaikea kysymys kun rupeaa oikein miettimään.

      Huumorintaju, samanlainen kuin minulla, eli sairas... :]
      Ja kun minulla välillä on tilanteesta riippuen hieman piikikäskin huumorintaju että voi ottaa itseensä. Takaisin saa ja pitää osata heittää.

      Pitää minusta sellaisena kuin olen. Ehdottaa tietenkin aina voi, "jos nyt saisit noi pyykkis edes tonne pyykkikoriin" (kärjistäen, esimerkki), mutta on ok jos ei ne sinne menekkään.

      Itsenäisyys, osaa olla itsekseen. Osaa tehdä itsenäisiä päätöksiä. On ihan ok jos toinen haluaa lähteä jonnekkin ja toinen ei halua, lähtee sitten itsekseen tai kavereidensa kanssa.
      Rehellisyys ja luottamus tulee tähän myös. Ei olla heti olettamassa että oltiin vieraissa kun toinen ei lähtenytkään tai tulee myöhemmin mitä oli sanonut.

      Löytyy taitoja joita minulla ei ole. Tämä on todeööa helppo kriteeri, minä kun en osaa edes vettä keittää...

      Ulkonäkö kun on makuasia, ja minun mielestä pelkästään se asia millä päästään alkuun, pidemmän päälle se on ihan sama kuinka kaunis hän minun silmään on, kumminkin vanhoiksi tullaan, eikä ole siloset posket ja vekki hame, vaan toisinpäin.

      Eipä taida olla tälläisiä naisia olemassa, pitää tyytyä mielikuvitukseeni... ...kun on vuosien saatossa riman nostanut niin korkealle.

    • Kukkomies

      Minun ihannenaiseni perusvaateet ovat tummat hiukset ja isot (luomu) rinnat. JOkainen voi älähtää ja ärsyyntyä mutta nämä nyt vain ovat kriteerini.

      Naisen pitää olla myös älykäs ja hoksaavainen sekä ystävällinen ja puhelias. Plussaa hyvä emännöintitaito.

      Ja kas kummaa, minullahan on tuollainen vaimo. Ja kunnioitan sekä rakastan häntä.

    • Hymyilkää

      Taas väärä olettamus aloittajalla: Mielipideasioista PITÄÄ kiistellä koska tosiasioista ei voi.

      Mutta siihen ihannenaiseen... Aivan ensimmäisenä tulee hymy... Jos silmät loistaa ja suukin hymyilee, on se jo melkein siinä. Hiusten pituudella ei minulle ole väliä eikä rintojen kuppikoolla. Henkisesti pitää olla tasapainoinen ja jonkinlainen käsitys omasta paikasta yhteiskunnassa.

      Totaaliset turn-outit ovat tupakointi ja "ihan sama..."-tyypin naiset. Ne ei edes hoksaa sitä että ovat jääneet yksin.

      Mutta reilut ja rehelliset sekä elämäniloiset naisihmiset, ne kiinnosvat ja ne saavat hymyn huulille.

    • Kepila

      Sellanen joka on aika hys hys

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      186
      1819
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      61
      1265
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      58
      1013
    4. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      144
      900
    5. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      78
      890
    6. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      44
      873
    7. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      54
      798
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      74
      732
    9. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      719
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      320
      678
    Aihe