Laura Huhtasaaren lähtölaskenta alkanut

Sahaajakansanedustaja

Nyt se on sitten selvää. Laura Huhtasaari on plagioinut merkittäviä määriä tutkinnossaan, jättänyt pois viitteitä ja plagioinut tekstejä ja keksinyt niihin vääriä viitteitä.

Ihan normi persu siis. Halla-Aho todennäköisesti pöntöllä juuri nyt...

Kyllä kansa tietää! Valitkaa nyt tuosta joukosta se ainoa oikea valtiomies Sauli Niinistö presidentiksi. Huhtasaaren poliittinen ura on juuri päättynyt pahimmalla mahdollisella tavalla.

36

356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siimakala

      Seuraako tällaisesta jo vankeutta?

      • Kirjoita5

        Presidentinvaalit 2018

        Käynnissä olevat presidentinvaalit ovat kaikkia edellisiä tärkeämmät; jos talo palaa, on ensisijaista samuttaa palo, jos taas laivan kyljessä on avomerellä repeämä on sen paikkaaminen kaikista tärkeintä. Kun Suomi vasta sata vuotta täytettyään on luopumassa itsemääräämisoikeudestaan, ja siis itsenäisyydestään, olemalla mukana liittovaltioksi kovaa vauhtia muuttuvassa EU.ssa , on tuota muutosta vastaan taistelevan arvojohtajan valitseminen presidentiksi aivan välttämätöntä. Laura Huhtasaari on valinnut käydä tuohon työhön ja meidän äänestäjien on puolestamme tehtävä valinta; mahdollistammeko sen vai estämmekö?

        Jos talo palaa, on sisällä tuvassa istuvilla päätöksen paikka: tapellaanko istumajärjestyksestä ja kaapin paikasta, vai sammutetaanko tulipalo. Samoin laivan kyydissä olevien täytyy päättää suunnataanko kurssi Karibialle, kierretäänkö Kap Horn vai paikataanko laivan kylki. Fiksummat ovat jo hoksanneet, että talosta palavat kohta niin tuolit kuin kaappikin jos tulta ei sammuteta välittömästi. Huonosti käy tietenkin myös laivassa, jonka kyljessä olevaa repeämää ei paikata; ei nähdä Karibiaa tai Kap Horniakaan.

        Laura uskoo Jumalaan ja niin uskoivat myös he, jotka Suomen itsenäisyyden alkumetreillä valitsivat lippuumme ristin. Katsopa maailman karttaa ja vertaa mielessäsi niitä maita ja mantereita, joilla kristinusko on valtauskonto, niihin maihin, joilla uskotaan johonkin muuhun. Sivistyksen, kulttuurin kehityksen ja varallisuuden ero on valtava. Se, että Huhtasaari kertoi uskostaan Jumalan luomaan maailmaan kertoo siitä, että hän nojaa kaikkivaltiaaseen Jumalaan tiedemiesten sijaan, joilla ei ole kerta kaikkiaan mitään mahdollisuutta tutkia fyysisen maailman ulkopuolista todellisuutta ja siis sanoa siitä yhtään mitään. Samoin ei näillä tiedemiehillä ole mitään keinoa palata maailman syntyhetkeen tehdäkseen havaintoja siitä. Se, että Huhtasaari tuo uskostaan esiin uskon maailman luomiseen, kertoo Huhtasaaresta sen, ettei hän mielistele tai kumartele yhtään ketään. Ensisijaisia ominaisuuksia presidentissä, ei voi olla arvojohtaja, jos on itse toimittajien sanallisen ruoskan sivalluksilla johdettavissa.

        Huhtasaarta haukutaan natsiksi, koska hän ei tahdo Suomeen samanlaisia poliisille ja kaikille muillekin viranomaisille valvottavaksi mahdottomia alueita, mitä Ruotsissa on jo yli viisikymmentä. Mitähän noille alueille tapahtuu, vähenevätköhän tai kutistuvatkohan ne itsestään? Vai näyttääköhän Ruotsi jonkin ajan päästä hyvin erilaiselta? Ja mihin se loppuu? Huhtasaari ei myöskään tahdo, että meidän täytyy kadulle lähriessämme miettiä, josko joku ajaa tarkoituksella päällemme tai puukottaa meitä (ja tätähän on nyt alkanut jo tapahtua). Minusta hän ei vaikuta natsilta, vaan tervejärkiseltä ja synnyinmaataan rakastavalta naiselta, ihmiseltä, johon minä luotan kaikkien näiden mediaa hallitsevien helppoheikkien syötämien valheiden sijaan.

        Jos me kaikki, joille Suomen itsenäisyydellä on merkitystä, annamme äänemme Lauralle, hänestä tulee presidentti, sanoivatpa gallupit mitä tahansa, sillä tätä sotaa käydään nyt tosissaan. Minä kirjoitin jo vaalilippuun 5 ja jos sinä et vielä sitä ole tehnyt, niin tee se nyt. Jos taas olet jo Lauraa äänestänyt, mutta tunnet, että jotain voisit vielä tehdä, niin jaa tätä viestiä!


    • Rötösherra_Laura

      Laura on hankkinut tyutkintonsa rötöööööksellä.

      Valemaisteri.

      • kkateelliset

        nyt ääni Lauralle


      • HyväLauraviis

        Moni äänesti Lauraa jo ennakossa tämän törkeyden propagandan takia.

        Mikä on mennyt läpi sen ajan ohjeiden mukaan. piste.
        Ainoa jota voitaisiin virheestä syyttä ovat tarkastajat tai ohjaajat.

        Samaan aikaan olisi pitänyt tuktia muidenkin tekoset tasapuolisuuden vuoksi, koska tämä tutkinnan ajoitus on vähintään arvattava ajankohdan suhteen ja kun tietää gloalisti ja EU:n Niinistön isänmaan vihan - tämä on enemmän kuin odotettavaa, sillä - rahalla saa ja sitä on!

        Laurasta on vaikeaa löytää virheitä, siksi pitää mennä valheen puolelle.

        Kansa on Lauran Huhtasaaren puolella, herrojen lokaamispragandasta huolimatta.

        https://www.youtube.com/watch?v=9uzW9360Bgw


    • öfdldölf

      Näitä sattuu ja usein, varsinkin persuille.

    • suomionkotimaa

      Kuinka sattuinkin epäilys juuri kun ennakkoäänestys alkoi. Oho.
      Eikö muka kukaan kaivannut tietoa esiin aikaisemmin.
      Kun ei löydy mitään haisevaa niin se keksitään. Ja epäilys on helppo tekaista. Kukaan ei joudu syytetyksi.
      Sitten vain kohotellaan olkapäitä ja sorry, sorry. Ei muistella pahalla.
      Likaista peliä.

      • MuutaPois

        Kaiken maailman kummitytöt epäilevät huijareita, on se niin väärin.


    • KIINNIKOPIOIJAT
    • Tankopaersu

      Vetää hiljaiseksi tällainen petos. Onko Laura Huhtasaaren päähän noussut niin paljon sitä itseään, että ei ymmärtänyt presidenttipeliin lähtiessään, että joku tuonkin kiven kääntää? Oliko hänen himonsa päästä Cadillacin takapenkille niin suunnaton, että kaikessa tohinassa päätti tai unohti valheellisen taustansa? Tavallaanhan tämän on hyvä asia, koska tästä persujen on Halla-Ahon johtamana aika vaikea nousta itse padotusta suosta. Persut on tavallaan nyt itse rakentamassaan sillassa. Hyvä näin.

    • onononon
    • mummolanmummo
    • Nimismiehenvaimo

      Tiesin tämän valheen Laurassa. Sen näkee hänen silmistään. Ne on värittömät ja katse on lasinen. Hän tietää itsekin että tämä tästä seuraa, mutta päätti kuitenkin nauttia presidenttiehdokkuudesta niin kauan kuin nautittavaa riittää. Nyt se on vihdoin loppu. Toivottavasti hän vetäytyy kilvasta. Tämä on äärimmäisen kivulias asia persuille, joiden uskottavuus muutenkin on nollassa. Ei kutsu ministerin Audi eikä presidentin Kätläk Lauraa ei.

    • KISSIMIRRIA

      POPULISMI KAATUU NOPEAMMIN KUIN NOUSEE. PERSUUJEN USKOTTAVUUS NOLLA.
      KIRKKOONKULUMATON JA MUKAMAS USKOVAINEN.

    • kysykääproffalta

      Mitä homoseksuaalinen äitienpäivää vastustava ja sukupuolen vaihdosleikauksia ajava ja kouluihinkin markkinoiva professori Pekka Haavisto on mieltä asiasta? Kysykää professorilta. Ehkä hänellä aikaa vastata.

    • hissakopio

      Äänesrän Saulia (8) En äänestä vilunkia...

      • Enihmettele

        Vaikutatkin kirjoitustaidostasi päätellen sopivalta Saulin kannattajalta. "Äänesrän Sraulia"


      • siitäs.näet

        Persutkin (kirjoitustaidosta päätellen) äänestävät Saulia!
        P.S. Olet ehkä huomannut että r ja t ovat vierekkäiset kirjaimet näppäimistöllä...


    • mikkelinmies1

      Yritetään kaikki jolla mustamaalata toiseksi kivunutta ehdokasta. Haavisto setajoukkoineen vapisee, Lauralle tulee lisää ääniä, kun jokainen ymmärtää että plagiointisyytös on täyttä humpuukia. ÄÄnimäärä on todella valtava Lauralla.

      • helsinginvihreä

        Höpö höpö:)! Hesari julkaisi jo kirjalliset todisteet:), huuhaa-laura on huuhaa-maisteri:)! Kyllähän sen jo tähänkinastisista puheista kuuli; ei mitään koulutetun ihmisen puheita. Höpinät oli kuin hampaattomalla lehmän ostajalla...
        Itse kävin tänään äänestämässä Salea.


      • Tarpee

        Hesari ????? Siihen sontalehteenkö vielä joku uskoo? No eipä yllätä jos helsingistä on..


    • voihan_populismi

      Saako valehtelija Lauta todellakin ääniä? Ei kukaan tervejärkinen voi äänestää tuollaista koohottajaa pressaksi.

    • PAAVOPRESIDENTIKSI

      Nyt pitää saada maan asiat kuntoon.

      Väyrysen voitto takaa meille uuden hallituksen.

      Kun me äänestämme Paavo Väyrysen voittajaksi presidentinvaalissa, saamme me samalla uuden hallituksen. Kun Väyrynen valitaan presidentiksi, eroaa Sipilän hallitus.

      Välittäkää viestiä

    • Mikäonkaantärkeää

      Ihan sama tommoset pikkujutut, kun pelissä on nyt isommat asiat. Jos haluat monikulttuurisen sekasorron, kuten Ruotsissa, äänestä nykyistä. Meiltä äänet Lauralle.

    • haastajanaba

      Itse kannatan rehellisyyttä enkä Huhtasaaren tai Väyrysen kieroiluja. Meidän perheestä äänet (3 kpl) Saulille.

      • ValojaPäälle

        Kannatat rehellisyyttä ja silti äänestät Saulia? Kannattaa vähän tutkia ko henkilön taustoja ja motiiveita.


      • Tarpee

        Sauli on niinku ilmais ämpäri,moni ottaa sen vaikkei tiedä mihin tarvii sitä!


    • SUOMIONISÄNMAANI

      Joopa joo...
      Kovastipa tuntuu pelottavan, mitä Suomen kansa tuntee syvällä sisimmässään...!
      Monenlaista epätoivoista "yrittäjää" nousee perättömiä väitteitä esittämään. Suomen kansa kyllä tietää, kuka on suomalaisten puolesta noussut kansan tuntoja rohkeasti julki tuomaan. LAURA!

      • EriSuomi

        Onhan sulla vielä jokunen päivä aikaa piehtaroida märissä kalsareissa, vaalien jälkeen on sitten pyykkipäivä.


    • NormiJaHöperövanhus

      Valitaan kuka valitaan mutta se mitä telkkarissa on asiasta esitetty ja nähty niin ei voi olla muuta vaihtoehtoa kun Huhtasaari lyö ainakin Niinistön mennen tullen.

    • Varokaa_halpaa_kopioa

      ei voi olla muuta vaihtoehtoa kun Huhtasaari lyö ainakin Niinistön mennen tullen copy paste tuotannossaan.

    • hastalakoo

      Milloin selviää tuo kopiointi rikos?

    • Tiedä_älä_luule

      Kaikissa Pro Grauissa (Graduated Thesis) tehdään tutkimusaiheesta kirjallinen selvitys. Siinä tehdään katsaus tieteelliseen kirjallisuuteen ja lainataan asiaan liittyviä aikaisenpia tutkimuksia. Nämä lainaukset kirjataan lähdeluetteloon (as reference materials). Laura Huhtasaari on tehnyt Gradunsa Jyväskylän yliopiston ohjeiden mukaisesti 2004. Missä rikos?

    • ParemmanSuomenpuolesta

      Niin, tuo plagiointisyytöskin on sittemmin kumottu, eli mustamaalaamista oli, ja osoittaa, kuinka härskiä peliä pelaavat. Esim verkkomedia Oikea media tai Kansalainen kertovat siitä, mistä valtamedia vaikenee. Äänet meiltä ehdottomasti Lauralle. Jos Sauli ja Paavo toisella kierroksella, niin Paavo saa äänemme.

    • kapselikopio

      Milloin tulee selviys tuohon kopiohommaan, Ei savua ilman tulta...

    • kuisenäi

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1023
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe