ONETIVOLI SULJETTIIN- KLOVNIT KOPPIIN!

MILLOIN-SUOMI-SEURAA

Bulgarian erityinen syyttäjäviranomainen totesi 19. tammikuuta, että se osallistui kansainväliseen operaatioon, jolla mitattiin suuren mittakaavan pyramidirakenne, johon liittyy kaupallisia petoksia, monitasoisia merkintöjä ja rahanpesua OneCoinin luomisen ja jakelun kautta.

OneCoin, jolla on toimisto Sofiassa, kuvailee itsensä virtuaaliseksi valuutaksi. Syyskuussa 2016 Yhdistyneen kuningaskunnan talousjohtamisviranomainen oli varoittanut sen.
Syyttäjänviraston julkilausumassa todettiin, että syyttäjän tutkintayksikön syyttäjät ja tutkijat sekä Bulgarian järjestöä vastaan ​​järjestäytyneen rikollisuuden torjunnan virkailijat ja kansallisen turvallisuuden valtion virasto osallistuivat kansainväliseen tutkimukseen.

Tämä perustui lokakuussa 2017 saapuneeseen saksalaiseen Bielefeldin kaupungin (North Rhine-Westphalia) syyttäjänvirastoon tekemään kansainväliseen oikeusapuun.
Eurojustin ja Europolin edustajat osallistuvat aktiivisesti tuomioistuimen päätöksen täytäntöönpanoon, syyttäjänvirasto totesi.

Bielefeldin syyttäjät olivat pyytäneet Bulgarian viranomaisilta tiettyjä menettelyjä ja tutkintatoimia Bulgarialle Bulgariassa sijaitsevalle yhden verkkopalvelun EOOD: lle ja sen tytäryhtiöille, mukaan lukien kaksi bulgarialaista naista, joilla on saksalainen kansalaisuus.
Tutkijat olivat tunnistaneet Sofia-palvelimien sijainnin ja kansainvälisen rikollisjärjestön käyttämän palveluyritykset, syyttäjänvirasto totesi.

Europolin ja Saksan tutkintaelinten edustajien läsnä ollessa 17. ja 18. tammikuuta 2017 etsittiin yksi verkkopalvelujen toimistoja ja 14 muuta yritystä.
Paljon aineellisia todisteita on takavarikoitu, mukaan lukien palvelimet, toistaiseksi 50 todistajaa on kyseenalaistettu.
"OneCoin Oy" on rekisteröity Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja toimii satoja tytäryhtiöitä neljän mantereella, lausunto totesi.
Bulgarian syyttäjäviranomainen totesi, että Saksassa ja muissa valtioissa OneCoinin jakelu oli kiellettyä.
"Paikallisten valvontaelinten mukaan OneCoins toimivat maksuvälineenä, vaikka maksupalveluja koskeva paikallinen lainsäädäntö ohitetaan", totesi julkilausuma.
Epäiltiin, että järjestäytyneitä rikollisryhmiä ja terroristijärjestöjä voitaisiin rahoittaa OneCoin-järjestelmän kautta, syyttäjänvirasto totesi.

Lausunnossa todettiin, että bulgarialainen yritys One Network Services oli suorittanut OneCoin Oy: n myyntiedustajan tehtävät ja sen "virtuaalivaluutan" jakelijana.
Tällä hetkellä OneCoin Oy: hen liittyviä yrityksiä tutkitaan Englannissa, Irlannissa, Italiassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Ukrainassa, Liettuassa, Latviassa, Virossa ja monissa muissa maissa.
OneCoin aiemmin kuvasi bulgarialaissyntyistä Ruja Ignatovaa "visionääri ja perustajaksi", ja hän toimi sen pääjohtajana, mutta maaliskuussa 2017 yhtiö totesi, että Ignatova oli lopettanut toimitusjohtajan roolin.

Yhtiö viimeksi julkaisi lehdistötiedotteen verkkosivuillaan elokuussa 2017, vastaten Italian kilpailuviranomaisen lausuntoon.
Google Translate for Business:Kääntäjän työkalupakkiVerkkosi

5

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PajanRuska

      Nyt Rujan kannattaa splitata Vara-Ruja joka lähtee tiilenpäitä lukemaan. Tämä tietenkin siinä tapauksessa jos on vielä hengissä.

    • Nyt olisi mielenkiintoista kuulla kommentteja nimimerkiltä "faktaavälillä" tai sitten tältä meidän hymiögeneraattoriltamme :)
      Mitä lie nämä veitikat nyt tuumaavat? Löytyykö vielä selityksiä? Onko vielä tupailtoja ja ollaanko vielä tyytyväisiä asiakkaita? Häh? :)

      MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAAAAA

      Poijjaat!! Taasen!

      • FaktaaVälillä

        Älämölöjen ilo on ennenaikaista. Onejuna puksuttaa eteenpäin kohti ilonpäivää Q2. Tiimissämme on hyvä pöhinä päällä. Uutta porukkaa tulee koko ajan. Kahveepannu porisee topailloissa, tuore venhänen moistuu. Kahveeta juodaan ryystämällä, tassilta.
        Tri Rujan suunnitelmissa ja nuoteissa mennään. "suoraan 200 ja sitten tiukka vasen, kirraa"
        Älämölöjä kirraa todella - pian olemme miljonäärejä!


      • tääläpätäälä
        FaktaaVälillä kirjoitti:

        Älämölöjen ilo on ennenaikaista. Onejuna puksuttaa eteenpäin kohti ilonpäivää Q2. Tiimissämme on hyvä pöhinä päällä. Uutta porukkaa tulee koko ajan. Kahveepannu porisee topailloissa, tuore venhänen moistuu. Kahveeta juodaan ryystämällä, tassilta.
        Tri Rujan suunnitelmissa ja nuoteissa mennään. "suoraan 200 ja sitten tiukka vasen, kirraa"
        Älämölöjä kirraa todella - pian olemme miljonäärejä!

        Taitaa viimenkin olla aika hiljaista koinistirintamalla. TÄÄLÄ! Koskahan onelifesivusto lakkaa vastaamasta? KLOPAALISTI?


    • Tunkitus-eskaloituu

      Onkos videoclipin Pellet vapaana?
      https://www.youtube.com/watch?v=OhvmjS3NuWk

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe