Linja-auto on jumalani

oi.jumalani

Jos näet linja-auton niin pysähdy!
Ei haittaa, vaikka siinä lukisi podeda kyljessä tai teini pissisten kiertue, linja-auto on JUMALA!
Kumarra, odota että linja-auto menee ensin.

En tiedä miten pitää toimia toisin mutta jos noudatat tuota niin liikenneturvallisuus ei vaarannu.
Et voi koskaan sivuuttaa mennä pysäkillä olevan linja-auton ohi turvallisesti koska ajoitus on täydellinen, maailma pysähtyy ja odottaa, odottaa, varoo, odottaa että linja-auto suvaitsee jatkaa taas matkaansa ja maapallo pyörii taas ja linja-auto kiertää aurinkoa.

Korostan siis, jos NÄET EDES linja-auton, jossain (eli siis vaikka taivaalla) niin pysähdy ja odota,
että jumala menee ensin (linja-auto) koska hän sinun yläpuolella, kaikessa.

Tälläkin viikolla, ei ns millään keinoin voi välttää sitä että SELVIÄISI jotenkin linja-autosta ilman varaaa, joka on siis pysäkillä. Olen kokeillut odottaa, oikein pitkään ja silti bussi meinaa ajaa kylkeen. En tiedä miten toimia ettei bussikuskit suutu, aja päin..

11

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oisko.Itsessä.Se.Vika

      Taitaa olla aloittajalla peiliin katsomisen paikka jos bussien kanssa noin paljon on ongelmia. Joillain on se käsitys että jos ei itse pärjää liikenteessä tai siellä on paljon asioita jotka tuottaa tuskaa niin vika ja syy niihin on muissa vaikka oma ajotaito ja liikennesilmä on itsellä todellisuudessa kovasti vaatimatonta luokkaa.

      • oletko.jumala

        Kuinka itse toimit?


      • Oisko.Itsessä.Se.Vika
        oletko.jumala kirjoitti:

        Kuinka itse toimit?

        Päästän linja-auton pois pysäkiltä mielelläni sillä sen kyydissä olevien matkustajien matkan nopeuttaminen on hyödyllisempää koska bussin auttamiseen käyttämä aikani ja vaivani ovat varmasti pienemmät. Bussissa on todennäköisesti matkustajia joilla on vielä suurempi kiire kuin minulla.
        Tuntuuko sinusta että sinä ja vain sinun liikkumisesi ilman häiriöitä on tärkeintä? Kykenetkö ottamaan muita huomioon liikenteess?


    • Uuden liikennesuunnittelupolitiikan mukaisesti pysäkkilevikkeitä ei rakenneta, bussit seisovat keskellä ajorataa. Jotta kukaan ei tekisi typeriä ohituksia, kavennetaan lisää ja laitetaan kohdalle liikennejakaja, jota ei voi ohittaa vasemmalta. Problem solved.

      • FirstHelp

        Hälytysajoneuvot varmasti kiittävät ajoradan tukkivia linja-autoja ja sairauskohtauksen saaneet potilaat jlita pelastuslaitos yrittää mennä auttamaan.


      • ambulanssin.vika

        Ihmetelty monesti kolleegan kanssa tässä Helsingin Haartmanninkadulla kun busseilla plokataan koko liikenne, mitä järkeä moisessa. Kun tiedämme miten kiireellisiä potilaita tuonne tulee joka päivä ambulanssien kyydissä niin matka pysähtyy sitten sinne Tukholmankadulle kun ei pääse kumpaakaan puolta kääntymään Haartmanninkadulla kun bussit plkokkaa toisen puolen ja toisen puolen taas muu liikenne. No onko se minuuteista kiinni, voi olla silloin kun ne minuutit on menny jo ambulanssin matkan aikana eikä enää olisi ylimäärisiä minuutteja jäljella odotella mitään.

        Kun bussit ei ole siinä niin jalankulkijoita on silloin,
        busseilla ei ole ns mitään tekemistä tuon paikan liikenneturvallisuuden kanssa, kaikki bussin matkustajat ei mene autotien yli bussista jäämisen jälkeen tai ennen sitä. Mutta toisella puolella tietä on jätetty taas tilaa päästä jopa bussista ja sen on poispäin sairaalasta eli kohti Tukholmankatua.

        Ihan sama.. kaippa tuolle on nähty jokin niin tärkeä asia että liikenne pitää pysäyttää tuossa paikassa.


      • FirstHelp kirjoitti:

        Hälytysajoneuvot varmasti kiittävät ajoradan tukkivia linja-autoja ja sairauskohtauksen saaneet potilaat jlita pelastuslaitos yrittää mennä auttamaan.

        Hälytysajoneuvot pääsevät usein ohi jostain. Mutta hurjan kauan se bussi joskus seisoo pysäkillä, siis keskellä tietä, kun tämä nykyinen HSL:n kortinlukulaite temppuilee.


      • ambulanssin.vika

        No jatkan niin eihän se haittaa monessakaan paikkaa hälytysajoneuvoja koska ne pääsee ohi toki vastaantulijoiden puoltakin. Mutta Haartmanninkadulla ei pääse monestikaan koska liikennettä on paljon, vähän ajankohdasta kiinni. Meinaan kun työpäivän jälkeen tuossa 16:00 aikoihin kattelee sitä liikennettä niin ei ne autot pääse mihinkään siitä väistämään, koko pitkän jonon pitää päästä eteenpäin ja eihän ensimmäisenä olevat autot edes tajua alkaa tehdä tietä. Bussit taas ei pääse niin kauan kuin niillä on ovet auki..


    • dfdfdfdfd

      Valitettavan usein bussi kiilaa pysäkiltä vaikka on 70 tai jopa 80 km/h rajoitus. Ja lampaat heti antamassa tilaa ja jarruttamassa.. Linja-autokuskien pitäisi katsoa se rako mihin mennä kuten muutkin autoilijat tekee...

      • OpetteleSäännöt

        No jos bussi kiilaa kylkeesi tiellä, jossa on 70km/h rajoitus, tai enemmän, niin rike menee silloin bussikuskin piikkiin. Bussi on nimittäin etuoikeutettu lähtemään pysäkiltä ainoastaan silloin, kun tiellä on nopeusrajoitus 60km/h, tai vähemmän.
        Selkiskö?


      • onnikkakuski
        OpetteleSäännöt kirjoitti:

        No jos bussi kiilaa kylkeesi tiellä, jossa on 70km/h rajoitus, tai enemmän, niin rike menee silloin bussikuskin piikkiin. Bussi on nimittäin etuoikeutettu lähtemään pysäkiltä ainoastaan silloin, kun tiellä on nopeusrajoitus 60km/h, tai vähemmän.
        Selkiskö?

        ...ja silloinkin bussi saa tulla eteen, ei kylkeen...

        tästä syntyy näitä valoshow-esityksiä usein, josta voi päätellä ettei tuo tunnu olevan kovin älykkäiden kavereiden ammatti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe