Jari Sillanpää

voivoisentään

36

505

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huolestuttavaa

      Ikävää jos lähtee hiihtelemään samoja latuja kuin Myllylä. Hyvin ikävää. Kumpikaan tuskin mikään pahis. Kaikki eivät kestä elämän paineita ja sortuvat virheisiin, joista hinta voi olla todella kova.

      • surkutodellakin

        Rahaa kun tulee liikaa joka tuutista.

        Jarillahan on ympäri maailmaa asuntojakin.


      • kolli57

        Myllylähän oli sankari,Suomen kovin hiihtäjä aikanaan vähän sortui käyttämään piristeitä kuten Norskit mutta olivat liian halpaa tavaraa ja näkyivät näytteissä.
        Myllylän legenda elää pitkään pitkään Suomen historian kovinpana suonraivaajana ja nopeinpana hiihtäjänä.


      • häpeätkö.yhtään

        "Huolestuttavaa"-nimimerkille:

        Mitä tarkoitat Myllylän kanssa samojen latujen hiihtämisellä? En ole mikään urheilijoiden ihailija, mutta nyt kyllä kirskahti korvaan aika pahasti. Mika Myllylälle maistui alkoholi, oli ilmeisesti ns. dipsomaani, eli kausijuoppo. Hän ei ollut narkomaani!

        Jari Sillanpää sen sijaan on narkomaani, joka käyttää erästä maailman vaarallisimmaksi luokiteltua huumetta, metamfetamiinia. Sillanpää ei tosiaankaan ole mikään "viihdekäyttäjä", vaikka itse yrittää niin valehdella. Siinä vaiheessa kun kristallimeta palaa piipussa, ollaan jo niin syvällä addiktiossa, että alamäki on alkanut aikoja sitten.

        Älä sotke Mika Myllylän muistoa huumemaailmaan!


    • Lennä-

      Lennä laulu sinne missä siintää

      • parastaJaria

        Jarin kappale "valkeaa unelmaa", onko enne?

        https://www.youtube.com/watch?v=9beZIzDhqEo


    • OletAinaKansalleTärkeä

      Älähän vaan Jari anna periksi. Olet hieno taiteilija ja tosi ihminen ihmiselle. Se on asia mitä ei voi kätkeä, vaikka viime aikoina näyttäisit sitä yrittäneenkin. Maailma on täynnään kaikenlaista itsekästä paskaa, jotka myös haluavat muille paskaa, mutta antaa heidän olla kuin ovat.

      • Lennä-

        Lennä laulu sinne missä siintää satumaa!

        Kunnon pyrähdys!


      • hgtrs


    • NUTTERI.RITALA

      Toisessa kuvassa näkyy paskatahrat lahkeessa.

      • ihmetyttää

        On mennyt alaspäin tosiaankin.

        Voi surku!


    • bakteeriveressä

      Tuo ruusu on muuten vanhusten vaiva yleisesti ja siitä saa helposti elinikäisen riesan, jos se jalassa, niin se on todennäköisesti pahasti turvoksissa ja selittää kuvan kenkä valinnan, lisäksi se tuskin koskaan palautuu entiselleen ja jää vähän paksummaksi mitä oli! Ruusuun itsessään on joku piikkinä annettava hoito, mutta sitä ei anneta ennen kuin se vaivaa useammin

      • lääketiedettävähän

        On myös alkoholistien ja huumeiden käyttäjien(KIN) sairaus. (Sauli Niinistö tuli mieleeni)


        -----------------
        "Ruusu (lat. erysipelas) on ihon syvä bakteeri-infektio. Sen aiheuttaa A-ryhmän (joskus C- tai G-ryhmän) beetahemolyyttinen streptokokki, ja se hoidetaan antibiooteilla. Ruusu on vakava, septinen infektio, joka saattaa hoitamattomana johtaa merkittävään kudostuhoon ja hengenvaarallisiin komplikaatioihin. Vesirokkoviruksen aiheuttama vyöruusu ja bakteerin aiheuttama ruusu ovat eri sairauksia". etc.....( Wikipediasta)


      • parempitieto
        lääketiedettävähän kirjoitti:

        On myös alkoholistien ja huumeiden käyttäjien(KIN) sairaus. (Sauli Niinistö tuli mieleeni)


        -----------------
        "Ruusu (lat. erysipelas) on ihon syvä bakteeri-infektio. Sen aiheuttaa A-ryhmän (joskus C- tai G-ryhmän) beetahemolyyttinen streptokokki, ja se hoidetaan antibiooteilla. Ruusu on vakava, septinen infektio, joka saattaa hoitamattomana johtaa merkittävään kudostuhoon ja hengenvaarallisiin komplikaatioihin. Vesirokkoviruksen aiheuttama vyöruusu ja bakteerin aiheuttama ruusu ovat eri sairauksia". etc.....( Wikipediasta)

        Terveys kirjastossa perusteellisempi kirjoitus..bakteerihan tuo streptokokitkin on.


      • oikeuttakehiin

        sitä vaan ihmettelen kun sanoo poliisille ettei missään tapauksessa kerro keltä on huumeet ostanut ,eli on siinä asiassa täysi luuseri kun suojelee "kuoleman kauppiaita" :
        oikeuslaitoksenpitäis tämmöisessä tilanteessa ottaa tiukka asenne ,ettei ajokorttia palauteta ennekuin huumemuul ion kerrottu poliiseille


      • Ettei missään tapauksessa kerro...? Opettele lukemaan!


    • nokkapystyynJari

      Joissakin edellisissä Seiskoissa Jari oli yöllä käynyt pornokaupoissa ostamassa välineitä. (Seiskan kuvia on). Umpitunnelissa.
      ------------------
      Esiintynyt tyttövaateissa muissa paikoissa..... ja kaikkea ei voi kertoa.

    • nythoitoapeliin

      Voi, voi , kun Jari tajuaisi, että meillä on vain yksi elämä.
      -------------
      Jeppe omistaa hirveät rahamäärät ja asunnot ympäri maailmaa!

      Tuhoaa itseään? En ymmärrä.

      • epänormaaliutta

        homous on asia joka painaa kenen tahansa mieltä.


    • päihtyväinen

      Alkaa olla tuksukamaa.

      • oksettaa.tää.touhu

        Todellakin.

        Mutta eniten järkyttää se, että moni hänen faninsa ei tunnu tajuavan kuinka vakavasta ongelmasta ja vaarallisesta aineesta on kyse. Todellakin luulevat, että Jari on vaan niin herkkä ja taiteellinen, että se nyt on niin tunteellinen jne..Vaikka Sillanpää on sekaisin kuin käkikello ja kovan luokan addikti!

        Eletäänkö me suomalaiset tosiaankin niin Impivaarassa, että ihmiset ovat suorastaan naiiveja huumeasioiden suhteen? No, tulevat mummot ja mammat vielä järkyttymään pahanpäiväisesti, kunhan Jari romahtaa tosi pohjalle..Jospa sitten muorienkin silmät avautuisivat, toivon niin.


    • CoronaBaari

      Baarin pojat on aina tommottii (rootsin laivojen). Sieltähän se oppi on tullut ! Tyyppi on aidoinmillaan noissa kuvissa, ei tartte esittää mitään ! Lomailijan olemus ;)) Kaljaa.... !

    • eihyvältävaikuta

      Metamfetamiinia ja monta vuotta jo. Varmaan yksiä pahimpia, ellei venäläistä ”krokodiilia” lasketa mukaan. Sanoi käyttäneensä 3 vuotta mutta pitääkö sekään paikkaansa. Kiihkeimmät fanitkaan ei ymmärrä kuinka kovaa kamaa on idoli käyttänyt ja nyt muka yrittää irti siitä.

    • homousko_selittää

      Jari ruusu johtuu rankasta metamfetamiinin käytöstä. Näin jo vain elämää ohjelmassa, että kaveri käyttää muuta kuin alkoholia. 3 vuotta jo vetänyt tuota kannibaali huumetta.

    • kaikesta.kaakatus

      Mitkä ihmeen sokkikuvat?? Aivan tunnistettava hymyilevä herra.....kyllä taas on onnistunut Seiska vedättämään klikkaajia.
      Luulin, että on jotenkin karsean näköiseksi mennyt. Yli viiskymppinen äijänköriläs, moni on jo kolmevitosena rämpähtänyt.

    • Raha ei tuo onnea, Sillanpään elämä on muistutus asiasta.
      Normaali toimeentulo jonka eteen on vähän ponnisteltava on parasta elämää.

    • outoa.menoa

      Himasta löytyi kotietsinnässä myös nesteytyspusseja, joilla jari kuulemma nesteyttää itsensä. Lääkäri ei ole tällaisia määrännyt, vaan hän on itse hankkinut ne.

    • härkävaunu

      Kiskoloilla lenti rautaanen kukko

      lentävä kalakukko

    • Purkaus_alkaa

      .... Kouvola, Mikkel - Kouvola, Mikkel.
      Siipilöissä loestaa raooota ja nikkel, Lentävä Kalakukko!
      Kuopijossa ollaan, purkavus alkaa


      PURKAVUS ALAKAA

      Raoota ja nikkel

      Lentävä KALAKUKKO

    • Harkavaanut

      Lenna laulu sinne missa siintaa satumaa

      AAAAAAjomies ala kiirehdi suotta

      Kuopijo mikkel, kuopijo mikkel

      Siipiloessa loesti Raata ja nikkel


      RAATA ja NIKKEL

    • a----------

      Yks vaen tietäs, mutta kehtoo ei sannoo, Lentävä Kalakukko!

    • käki-

      Kiskoloilla kiiti viimenen käki

      Viimenen käki

      Kaikki sen jo näki



      jo näki

    • Olisi_aika_herätä

      Jari

      Olen kymmenen vuotta sinua vanhempi mies ja fanittanut sinua Tangomarkkinoiden voitostasi lähtien. Olet tällä hetkellä ylivoimaisesti paras elossa oleva miesartisti. En totisesti haluaisi elämäni aikana nähdä Iltasanomien lööppiä ”LAULAJA JARI SILLANPÄÄ ON KUOLLUT”!

      Ammattini puolesta tiedän, mitä on metamfetamiinikoukku ja miten siinä yleensä käy. Kolme vuotta on tosi pitkä aika kiemurrella hengissä siinä koukussa. Polisikuulustelussa kertomasi käyttöhiheys (hatseja) on järkyttävä, pistostiheyttäsi en edes tiedä. Siksi joudut taistelemaan kaikin voimin, nesteytyksin ym., että elimistösi kestäisi vielä hetken.

      Eräs metamfetamiinin lopulta valitettavasti kuollut narkomaani kuvaili huumekoukkuaan näin: se on kuin juoksisi radalla pakoon vääjämättä lähestyvää junaa. Et pysty hyppäämään sivuun vaan otat aina uuden hatsin piipusta tai uuden ruiskullisen. Niiden avulla kuvittelet hetken, että olet ainutlaatuinen Elmo, joka pystyy juoksemaan tuota kuolemanjunaa pakoon.

      Jari, voin vakuuttaa sinulle, että sinäkään et ole Elmo. Jos haluat elää ja nauttia esiintymisistä ym. Hyppää radalta sivuun HETI! Nykymenolla juna ajaa ylitsesi yllättävän pian. Usko minua, apua on saatavilla!!!!!!!!

      Jore

    • seiskasontaa

      Ei ihmekään jos naureskelee typerille seiskan toimittajille, jotka kyylää ja kuvaa julkkiksia joka paikassa, päivystävät asuntojen edessäkin, sen alemmaksi ei voi kukaan mennä. Voinut Jari tehdä tahallaan kun nähnyt, säälin kerjäämisessä ei oikein ole järkeä.

      Mitä ihmeellistä pipossa ja turvonneen jalan takia pitänyt laittaa jotkut väljät housut jalkaan mitkä sattunut olemaan, käyttänyt noita varmaan maalatessa. Huumeiden käyttö muusikoilla tuntuu olevan hyvinkin yleistä, enkä oikeastaan ihmettele, parempi olisi pitää lomaa ellei ilman jaksa. Alkoholia käyttää lähes kaikki, se on paljon hyväksytympää, vaikka aiheuttaa vähintään yhtä paljon ongelmia. Ylipaino taas on hyvin yleistä jo nuorilla, sille jokainen voisi tehdä jotain elintapojaan muuttamalla.

      • Älä_koskaan_edes_kokeile

        Ei Jari Sillanpää naureskele näissä Seiskan kuvissa. Kyseessä on järkyttävän vahvan metamfetamiinin aiheuttama hetkellinen euforia, todella tuttu ilme naamalla . Silloin on hetken voimansa tunnossa, ei välitä pätkääkään muista ihmisistä eikä mistään muustakaan. Parin tunnin kuluttua on helvetti valloillaan, jos ei saa piipullista tai ruiskullista metaa. Neljän tunnin kuluttua saattaa iskeä psykoosi, joka vie vääjäämättä teho-osastolle, jos ei saa uutta piipullista tai ruiskullista. Näin metamfetamiini toimii, uskokaa minua! Itse pääsin eroon tuosta perkeleellisestä myrkystä vajaa vuosi sitten, aika rankan vieroituksen jälkeen. Mutta se todella kannatti.


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe