Jari Sillanpää

voivoisentään

36

537

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Huolestuttavaa

   Ikävää jos lähtee hiihtelemään samoja latuja kuin Myllylä. Hyvin ikävää. Kumpikaan tuskin mikään pahis. Kaikki eivät kestä elämän paineita ja sortuvat virheisiin, joista hinta voi olla todella kova.

   • surkutodellakin

    Rahaa kun tulee liikaa joka tuutista.

    Jarillahan on ympäri maailmaa asuntojakin.


   • kolli57

    Myllylähän oli sankari,Suomen kovin hiihtäjä aikanaan vähän sortui käyttämään piristeitä kuten Norskit mutta olivat liian halpaa tavaraa ja näkyivät näytteissä.
    Myllylän legenda elää pitkään pitkään Suomen historian kovinpana suonraivaajana ja nopeinpana hiihtäjänä.


   • häpeätkö.yhtään

    "Huolestuttavaa"-nimimerkille:

    Mitä tarkoitat Myllylän kanssa samojen latujen hiihtämisellä? En ole mikään urheilijoiden ihailija, mutta nyt kyllä kirskahti korvaan aika pahasti. Mika Myllylälle maistui alkoholi, oli ilmeisesti ns. dipsomaani, eli kausijuoppo. Hän ei ollut narkomaani!

    Jari Sillanpää sen sijaan on narkomaani, joka käyttää erästä maailman vaarallisimmaksi luokiteltua huumetta, metamfetamiinia. Sillanpää ei tosiaankaan ole mikään "viihdekäyttäjä", vaikka itse yrittää niin valehdella. Siinä vaiheessa kun kristallimeta palaa piipussa, ollaan jo niin syvällä addiktiossa, että alamäki on alkanut aikoja sitten.

    Älä sotke Mika Myllylän muistoa huumemaailmaan!


  • Lennä-

   Lennä laulu sinne missä siintää

  • OletAinaKansalleTärkeä

   Älähän vaan Jari anna periksi. Olet hieno taiteilija ja tosi ihminen ihmiselle. Se on asia mitä ei voi kätkeä, vaikka viime aikoina näyttäisit sitä yrittäneenkin. Maailma on täynnään kaikenlaista itsekästä paskaa, jotka myös haluavat muille paskaa, mutta antaa heidän olla kuin ovat.

   • Lennä-

    Lennä laulu sinne missä siintää satumaa!

    Kunnon pyrähdys!


   • hgtrs


  • NUTTERI.RITALA

   Toisessa kuvassa näkyy paskatahrat lahkeessa.

   • ihmetyttää

    On mennyt alaspäin tosiaankin.

    Voi surku!


  • bakteeriveressä

   Tuo ruusu on muuten vanhusten vaiva yleisesti ja siitä saa helposti elinikäisen riesan, jos se jalassa, niin se on todennäköisesti pahasti turvoksissa ja selittää kuvan kenkä valinnan, lisäksi se tuskin koskaan palautuu entiselleen ja jää vähän paksummaksi mitä oli! Ruusuun itsessään on joku piikkinä annettava hoito, mutta sitä ei anneta ennen kuin se vaivaa useammin

   • lääketiedettävähän

    On myös alkoholistien ja huumeiden käyttäjien(KIN) sairaus. (Sauli Niinistö tuli mieleeni)

    -----------------
    "Ruusu (lat. erysipelas) on ihon syvä bakteeri-infektio. Sen aiheuttaa A-ryhmän (joskus C- tai G-ryhmän) beetahemolyyttinen streptokokki, ja se hoidetaan antibiooteilla. Ruusu on vakava, septinen infektio, joka saattaa hoitamattomana johtaa merkittävään kudostuhoon ja hengenvaarallisiin komplikaatioihin. Vesirokkoviruksen aiheuttama vyöruusu ja bakteerin aiheuttama ruusu ovat eri sairauksia". etc.....( Wikipediasta)


   • parempitieto
    lääketiedettävähän kirjoitti:

    On myös alkoholistien ja huumeiden käyttäjien(KIN) sairaus. (Sauli Niinistö tuli mieleeni)

    -----------------
    "Ruusu (lat. erysipelas) on ihon syvä bakteeri-infektio. Sen aiheuttaa A-ryhmän (joskus C- tai G-ryhmän) beetahemolyyttinen streptokokki, ja se hoidetaan antibiooteilla. Ruusu on vakava, septinen infektio, joka saattaa hoitamattomana johtaa merkittävään kudostuhoon ja hengenvaarallisiin komplikaatioihin. Vesirokkoviruksen aiheuttama vyöruusu ja bakteerin aiheuttama ruusu ovat eri sairauksia". etc.....( Wikipediasta)

    Terveys kirjastossa perusteellisempi kirjoitus..bakteerihan tuo streptokokitkin on.


   • oikeuttakehiin

    sitä vaan ihmettelen kun sanoo poliisille ettei missään tapauksessa kerro keltä on huumeet ostanut ,eli on siinä asiassa täysi luuseri kun suojelee "kuoleman kauppiaita" :
    oikeuslaitoksenpitäis tämmöisessä tilanteessa ottaa tiukka asenne ,ettei ajokorttia palauteta ennekuin huumemuul ion kerrottu poliiseille


   • Ettei missään tapauksessa kerro...? Opettele lukemaan!


  • nokkapystyynJari

   Joissakin edellisissä Seiskoissa Jari oli yöllä käynyt pornokaupoissa ostamassa välineitä. (Seiskan kuvia on). Umpitunnelissa.
   ------------------
   Esiintynyt tyttövaateissa muissa paikoissa..... ja kaikkea ei voi kertoa.

  • nythoitoapeliin

   Voi, voi , kun Jari tajuaisi, että meillä on vain yksi elämä.
   -------------
   Jeppe omistaa hirveät rahamäärät ja asunnot ympäri maailmaa!

   Tuhoaa itseään? En ymmärrä.

   • epänormaaliutta

    homous on asia joka painaa kenen tahansa mieltä.


  • päihtyväinen

   Alkaa olla tuksukamaa.

   • oksettaa.tää.touhu

    Todellakin.

    Mutta eniten järkyttää se, että moni hänen faninsa ei tunnu tajuavan kuinka vakavasta ongelmasta ja vaarallisesta aineesta on kyse. Todellakin luulevat, että Jari on vaan niin herkkä ja taiteellinen, että se nyt on niin tunteellinen jne..Vaikka Sillanpää on sekaisin kuin käkikello ja kovan luokan addikti!

    Eletäänkö me suomalaiset tosiaankin niin Impivaarassa, että ihmiset ovat suorastaan naiiveja huumeasioiden suhteen? No, tulevat mummot ja mammat vielä järkyttymään pahanpäiväisesti, kunhan Jari romahtaa tosi pohjalle..Jospa sitten muorienkin silmät avautuisivat, toivon niin.


  • CoronaBaari

   Baarin pojat on aina tommottii (rootsin laivojen). Sieltähän se oppi on tullut ! Tyyppi on aidoinmillaan noissa kuvissa, ei tartte esittää mitään ! Lomailijan olemus ;)) Kaljaa.... !

  • eihyvältävaikuta

   Metamfetamiinia ja monta vuotta jo. Varmaan yksiä pahimpia, ellei venäläistä ”krokodiilia” lasketa mukaan. Sanoi käyttäneensä 3 vuotta mutta pitääkö sekään paikkaansa. Kiihkeimmät fanitkaan ei ymmärrä kuinka kovaa kamaa on idoli käyttänyt ja nyt muka yrittää irti siitä.

  • homousko_selittää

   Jari ruusu johtuu rankasta metamfetamiinin käytöstä. Näin jo vain elämää ohjelmassa, että kaveri käyttää muuta kuin alkoholia. 3 vuotta jo vetänyt tuota kannibaali huumetta.

  • kaikesta.kaakatus

   Mitkä ihmeen sokkikuvat?? Aivan tunnistettava hymyilevä herra.....kyllä taas on onnistunut Seiska vedättämään klikkaajia.
   Luulin, että on jotenkin karsean näköiseksi mennyt. Yli viiskymppinen äijänköriläs, moni on jo kolmevitosena rämpähtänyt.

  • Raha ei tuo onnea, Sillanpään elämä on muistutus asiasta.
   Normaali toimeentulo jonka eteen on vähän ponnisteltava on parasta elämää.

  • outoa.menoa

   Himasta löytyi kotietsinnässä myös nesteytyspusseja, joilla jari kuulemma nesteyttää itsensä. Lääkäri ei ole tällaisia määrännyt, vaan hän on itse hankkinut ne.

  • härkävaunu

   Kiskoloilla lenti rautaanen kukko

   lentävä kalakukko

  • Purkaus_alkaa

   .... Kouvola, Mikkel - Kouvola, Mikkel.
   Siipilöissä loestaa raooota ja nikkel, Lentävä Kalakukko!
   Kuopijossa ollaan, purkavus alkaa

   PURKAVUS ALAKAA

   Raoota ja nikkel

   Lentävä KALAKUKKO

  • Harkavaanut

   Lenna laulu sinne missa siintaa satumaa

   AAAAAAjomies ala kiirehdi suotta

   Kuopijo mikkel, kuopijo mikkel

   Siipiloessa loesti Raata ja nikkel

   RAATA ja NIKKEL

  • a----------

   Yks vaen tietäs, mutta kehtoo ei sannoo, Lentävä Kalakukko!

  • käki-

   Kiskoloilla kiiti viimenen käki

   Viimenen käki

   Kaikki sen jo näki

   jo näki

  • Olisi_aika_herätä

   Jari

   Olen kymmenen vuotta sinua vanhempi mies ja fanittanut sinua Tangomarkkinoiden voitostasi lähtien. Olet tällä hetkellä ylivoimaisesti paras elossa oleva miesartisti. En totisesti haluaisi elämäni aikana nähdä Iltasanomien lööppiä ”LAULAJA JARI SILLANPÄÄ ON KUOLLUT”!

   Ammattini puolesta tiedän, mitä on metamfetamiinikoukku ja miten siinä yleensä käy. Kolme vuotta on tosi pitkä aika kiemurrella hengissä siinä koukussa. Polisikuulustelussa kertomasi käyttöhiheys (hatseja) on järkyttävä, pistostiheyttäsi en edes tiedä. Siksi joudut taistelemaan kaikin voimin, nesteytyksin ym., että elimistösi kestäisi vielä hetken.

   Eräs metamfetamiinin lopulta valitettavasti kuollut narkomaani kuvaili huumekoukkuaan näin: se on kuin juoksisi radalla pakoon vääjämättä lähestyvää junaa. Et pysty hyppäämään sivuun vaan otat aina uuden hatsin piipusta tai uuden ruiskullisen. Niiden avulla kuvittelet hetken, että olet ainutlaatuinen Elmo, joka pystyy juoksemaan tuota kuolemanjunaa pakoon.

   Jari, voin vakuuttaa sinulle, että sinäkään et ole Elmo. Jos haluat elää ja nauttia esiintymisistä ym. Hyppää radalta sivuun HETI! Nykymenolla juna ajaa ylitsesi yllättävän pian. Usko minua, apua on saatavilla!!!!!!!!

   Jore

  • seiskasontaa

   Ei ihmekään jos naureskelee typerille seiskan toimittajille, jotka kyylää ja kuvaa julkkiksia joka paikassa, päivystävät asuntojen edessäkin, sen alemmaksi ei voi kukaan mennä. Voinut Jari tehdä tahallaan kun nähnyt, säälin kerjäämisessä ei oikein ole järkeä.

   Mitä ihmeellistä pipossa ja turvonneen jalan takia pitänyt laittaa jotkut väljät housut jalkaan mitkä sattunut olemaan, käyttänyt noita varmaan maalatessa. Huumeiden käyttö muusikoilla tuntuu olevan hyvinkin yleistä, enkä oikeastaan ihmettele, parempi olisi pitää lomaa ellei ilman jaksa. Alkoholia käyttää lähes kaikki, se on paljon hyväksytympää, vaikka aiheuttaa vähintään yhtä paljon ongelmia. Ylipaino taas on hyvin yleistä jo nuorilla, sille jokainen voisi tehdä jotain elintapojaan muuttamalla.

   • Älä_koskaan_edes_kokeile

    Ei Jari Sillanpää naureskele näissä Seiskan kuvissa. Kyseessä on järkyttävän vahvan metamfetamiinin aiheuttama hetkellinen euforia, todella tuttu ilme naamalla . Silloin on hetken voimansa tunnossa, ei välitä pätkääkään muista ihmisistä eikä mistään muustakaan. Parin tunnin kuluttua on helvetti valloillaan, jos ei saa piipullista tai ruiskullista metaa. Neljän tunnin kuluttua saattaa iskeä psykoosi, joka vie vääjäämättä teho-osastolle, jos ei saa uutta piipullista tai ruiskullista. Näin metamfetamiini toimii, uskokaa minua! Itse pääsin eroon tuosta perkeleellisestä myrkystä vajaa vuosi sitten, aika rankan vieroituksen jälkeen. Mutta se todella kannatti.


  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäläislehti: Yli 260 000 miestä on lähtenyt venäjältä

   liikekannallepanon jälkeen. FSB raportoi, että 261 000 miestä lähti maasta keskiviikon ja lauantain välisenä aikana. Mahtaa olla vaikea löytää niitä
   Maailman menoa
   341
   4390
  2. Ex-huippumalli, juontaja Anne Kukkohovi paljastaa: "Olen tosi röyhkeä ja päivän päätteeksi..."

   Anne Kukkohovi on juontanut Koko Suomi -leipoo -ohjelmaa ammattimaisesti jo vuosia. Kansainvälisen uran tehnyt ex-huippumalli tunnustaa itsekin hämmäs
   Kotimaiset julkkisjuorut
   13
   2737
  3. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   276
   2593
  4. Miksi "SUOMEN NUORISO" ajetaan suljetulle ?

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ae1cec69-b2b9-4f9d-ae8e-da3b9178e6f4 En ymmärrä, mihin katosi minun nuoruuteni rento Suomi ? 80- ja 90- luvulla S
   Maailman menoa
   278
   2136
  5. Joel Harkimo ei ole tanssinut edes kapakassa "Mitä tuo urpo tuossa heiluu"

   Poliitikko ja yrittäjä Joel "Jolle" Harkimo tippui Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Harkimo pudotti tiukassa treenissä kiloja, mutta hänen "säkkimäise
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   1521
  6. Miksi tapasinkaan sinua

   Olen tavattoman harmissani, kun koskaan törmäsin sinuun. Olisi paljon parempi, ettemme olisi koskaan nähneetkään toisiamme.
   Ikävä
   48
   1155
  7. Anteeks rakas

   Eihän liekkisi muhun sammu ikinä Olet mun ainut onnenkipinä Matka tää on joskus kivinen Ja osaan olla raskas ihminen On päivä tää pilvinen Kun painaa
   Romantiikka
   222
   1080
  8. Kyllä minä ihan rakastan sinua

   Vaikka todella hassuahan se on lähes vierasta rakastaa. En voi tälle mitään.
   Ikävä
   58
   1018
  9. Oot leuhka

   ja ihan s***anan itteäs täynnä. En kyllä millään ymmärrä miksi. Oli ihan jees olo siihen asti taas että sun omahyväisen naaman näin. Kukaan toinen he
   Tunteet
   91
   1001
  Aihe