Muslimit Raamatussa

AikainMerkit

Muslimit ovat Ismaelin jälkeläisiä Raamatun mukaan (Islam ==> Ismael.
Ominaista viha juutalaisia ja kristittyjä kohtaan.
Raamatun profetiat puhuvat myös syöjä ja tuhoojasirkka laumoista (islamissa oleva käyttäytymismalli vrt. Euroopan islamisoituminen).
Väkevä eksytys lopunajan seurakuntiin (islam?)

1 Moos. 16:11-12 on kohta jossa tämä ennustetaan.

16:11 Vielä Herran enkeli puhui hänelle: "Katso, sinä olet raskaana ja synnytät pojan ja kutsut hänet Ismaeliksi, sillä Herra on kuullut sinun hätäsi.
16:12 Hänestä tulee mies kuin villiaasi: hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan, ja hän on kaikkien veljiensä niskassa."

26

1499

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lomalehmä

      Höpsistä! Raamattu ei tiedä Islamista mitään. Islam, 'alistuminen' (Jumalan tahtoon) syntyi vasta 600-luvulla ja Abraham-tarinat ovat aikaisempaa perua.

      • samaasakkia

        Muslimit olivat ennen kuun jumalan palvelijoita.


      • AloittajaValehtelee

        Tämä on totta. Aloituksessa näemme tämän huijarilahkon räikeyden. Mutta itse typerinä luulevat muitakin samanlaisiksi. Monet ovatkin.

        Muhamed-niminen monirikollinen (mm. murhaaja, naisten ja lasten alistaja ja pedofiili, muslimien ihailema "profeetta"!) perusti islamin uskon vanhoille saudiarabialaisille paikallisuskomuksille, Mekan kaupungin epäjumalan, kuunjumalan ympärille, koroittaen tämän epäjumalan korkeimmaksi ja väittäen tämän olleen myös Aabrahamin Jumala. Näin ei ole. Raamatun Aabrahamin Jumala JHWH ja muslimien palvoma Mekan kuunjumala "Allah" ("jumala") eivät ole sama jumaluus.

        Sana islam tarkoittaa alistumista, ei Ismaelia kuten aloittaja valehtelee.

        (Ainakaan kaikki) muslimit eivät ole Ismaelin jälkeläisiä, tämäkin on valhe. Islam on levinnyt ympäri maapallon mm. Indonesiaan asti. Myöskään kaikki arabit eivät ole Ismaelin jälkeläisiä, sillä arabit, eli seemiläiset olivat jo ennen Ismaelia: myös Aabraham oli seemiläinen, eli tuolloinen arabi. Juutalaiset siis itsekin kuuluvat arabikansoihin (seemiläisiin). Kuitenkin Aabrahamin pojan pojasta Jaakobista vasta syntyi Israel. Kaikki israelilaiset eivät kuitenkaan vielä olleet nk. juutalaisia.

        Jaakobilla oli 12 poikaa: Ruben, Simeon, Leevi, JUDAH, Dan, Naftali, Gad, Asser, Isaskar, Sebulon, Joosef ja Benjamin. Juutalaiset ovat Judan jälkeläisiä. 2000 vuoden takaisen Israelin ja Judan (Juudea) kuningaskunnan ympärillä asusteli myös monien näiden muiden Jaakobin poikien heimoja. Kun juutalaiset lähtivät hajaannukseen, eli diasporaan, myös monet muut heidän ympäristönsä Jaakobin heimot lähtivät heidän mukanaan. Näitä alettiin euroopassa kutsua "juutalaisiksi". He sekoittuivat ensin Turkin ympäristön kasaarikansoihin.

        Muslimit pääsääntöisesti siis eivät ole Ismaelin jälkeläisiä, mutta Aabrahamin epäuskon lankeemuksen, huora Hagarin paettua äpäränsä kanssa Egyptiin monet egyptiläiset polveutuvat Ismaelista. Eivät tietenkään heistäkään kaikki. Ismaelin jälkeläisiä ei enää tunneta, tästä hyvä Jumala piti huolen.


    • ORJA.MAKSAJANA

      Raamattu:
      "Rikas hallitsee köyhiä, ja velallinen joutuu velkojan ORJAKSI. Eihän ORJANtappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita?
      Niin me siis, veljet, emme ole ORJATTAREN lapsia".

      • 100-prosenttisesti

    • kerty

      JEESUS käski julistaa EVANKELIUN¨MIA maailman loppuun asti, kunnes HN tulee takaisin! muslimeillekkin tarkoitettu EVANKELIUMI!

      • krislam

        Oletko julistanut jehovantodistajille ja muille harhaoppisille evankeliumin?
        Tuskin osaat arabiaa tai farsia jota maahan-tunkeutujat puhuvat.
        Valheenhenki valloittaa Suomen!!!!
        Miksi et halua evankelioda suomalaisia?


      • sadut_satuina

        Hänen piti tulla "takaisin" kun vielä osa kuulijoista olisi elossa. Missä siis ovat nämä yli 2000 vuotta vanhat ihmiset?


      • ilorauhaa

        Tuli omilleen. Nousi kuolleista. Tulee takaisin. Jeesuksen ihmiset kuule elää ikuisesti eikä vaan 2000 vuotta. Näkyvät ja näkymättömät luotu on . Näkymättömät on ikuisia .


    • tiettävästi

      Onko Islam arabiuskonto?

      • Ateisti-Atte

        "Onko Islam arabiuskonto? "

        Varsinkin alkuaikoinaan oli. Koraanikin oli arabiankielellä, eikä sitä vuosisatoihin edes ajateltu käännettävän muille kielille.

        Toisaalta: eikö kristinuskokin ole "juutalaisuskonto"?


    • LähettiläsA

      Wikipedia kertoo islamilaisten pitävän Ismaelia arabien kanta-isänä.
      Ismael, Aabrahamin vanhin poika on muslimeille "erityisen tärkeä hahmo ja yksi profeetoista ja häntä pidetään islamissa Muhammadin esi-isänä."
      Islamilaiset eivät hyväksy ja halua pitää totena sitä, että Aabraham olisi ollut valmis uhraamaan Iisakin. Koraanissa ei mainita Iisakin nimeä, koska muslimit ovat sitä mieltä, että Aabraham olisi ollut valmis uhraamaan Ismaelin ja siksi islam pitää Iisakin uhrausta koskevaa asiaa juutalaisten lisäyksenä.

      Wikipedia:
      Ismael oli Vanhassa testamentissa Abrahamin vanhin poika, jonka Abraham sai orjattarensa Hagarin kanssa. Abrahamin vaimo Saara ei pysty saamaan lasta ja hän antaa egyptiläisen orjattarensa Hagarin Abrahamille.[1] Vanhan testamentin mukaan enkeli käski Hagaria antamaan pojalleen nimen Ismael, joka tarkoittaa ’Jumala kuulee’ (1. Moos. 16:11). Hagarilla oli hätä, koska hän oli Saaraa paossa. Enkeli sanoi vielä: ”Poikasi on oleva kuin villiaasi, hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan, aina hän on oleva vastakkain kaikkien veljiensä kanssa.” (1. Moos. 16:12.)

      Myöhemmin Hagar ja Ismael karkotettiin kodistaan, kun Saara oli synnyttänyt pojan, Iisakin.[2] Samalla kuitenkin ennustettiin, että myös Ismaelin jälkeläisistä kehittyy suuri kansa kuninkaineen. Raamatun kertomus luetteleekin 12 Ismaelin poikaa ja kertoo heidän olleen heimopäälliköitä.[3] Arkeologit eivät ole löytäneet selviä todisteita tästä valtakunnasta.

      Ismaelin jälkeläisinä pidetyt ismaelilaiset olivat pohjoisarabialainen beduiiniheimo[4], josta on muutamia mainintoja myös Vanhan testamentin myöhemmissä kohdissa.[5] Myöhempinä aikoina sekä juutalainen että islamilainen perinne ovat pitäneet Ismaelia muidenkin arabien kantaisänä. Sen takia Ismael on muslimeille erityisen tärkeä hahmo ja yksi islamin profeetoista. Ismaelia pidetään islamissa myös Muhammadin esi-isänä.

      Muslimien käsityksen mukaan Jumalan käsky uhrata "ainokainen poikansa", jonka nimeä ei mainita Koraanissa, voi viitata vain Ismaeliin (arab. Ismail), eikä nuorempaan velipuoleen Iisakiin (arab. Ishaq) joka nimi mainitaan Raamatussa. Muslimien mielestä Iisakin maininta uhrauksen yhteydessä on juutalaisten lisäys, koska heidän taas katsotaan periytyvän Iisakista. Lisäksi muslimit katsovat väitteen siitä että Hagar (arab. Hajira) oli orja, olevan loukkaava ja hänen katsotaan olevan Abrahamin toinen vaimo, joka oli ollut jonkinlaisessa palvelijan asemassa.[6]

    • jeesusonherramme

      Haagar oli orjana tuotu Egyptistä mukana kun hebrealaiset lähti Egyptistä. Saaran ehdotuksesta Abraham käytti Hagaria synnyttämään lapsen kun ensin Saara ei saanut lasta mutta sitten syntyi se lupauksen lapsi Isak suomeksi Iisakki. Siitä uhraamisesta tuli esikuva Jeesuksesta.. Iisakkia ei tarvinnutkaan uhrata. Tuli eläinuhrit mutta Jeesuksesta tulikin Luojan oma uhri meidän edestä. Se oli esimerkki. Iisakista tuli Jeesus sitten. Orjan poika karkotettiin itään mm.moabiin . Arabiaan. Koska Jeesuksen piti saada syntyä kuningas Davidin sukuun eikä arabien. Arabiassa Egyptissä on paljon jumalia ramjumalia harus. Jne. Wikipedia harus. Wikipedia hinduismi. Noituus. Raamatun ilmestyskirjassa on kyllä tulijärvi . Sulttaanien shaahien tsaarien shemeikkojen tataarien kasakoitten juutalaisten ottomaanien on pelastuakseen käännyttävä Jeesuksen puoleen muuta pelastusta ei ole. Tässä on kysymys pelastushistoriasta. Jeesus kävi lapsena Egyptissä siksi siellä edelleen on kristittyjä ja käy kristittyjä muistamassa. Kristittyjä on turha vihata siis. Haades gehenna on arabiassa raamatun mukaan. Sodoma ja gomorra . Orjuus tarkoittaa synnin orjaa. Kyllä juutalaiset ja arabit on keskenään naineet joten ovat sekakansaa. Abrahamin jälkeläisinä kristityt ei pidä eläinuhreja eikä leikkaa lihaa koska Jeesus on se Messias . Se riittää . Pelastushistoriassa on ihan sama mitä syö tai miten pukeutuu kun Jeesus on se Messias. Ihminen on aina syntinen teki mitä tahansa. Raamatussa kyllä ennustetaan maallisiakin kuten eufrat kuivuu lopunajalla. Mustakivi on tähti mutta se gehenna. Pätsi siis Niinkuin sodoma. Syntien tähden. Mutta messiaassa on turvallisuus . Kristitty ei siis ole saatana . Paha henki kyllä vaikuttaa kaikkialla maapallolla. Sen Messias voitti. Nousemalla kuolleista.

    • eksyttää

      Peto ja väärä profeetta. Tulijärveen ilmestyskirja20.

    • 6545
    • onkotietoa

      kumma, että Aabrahamin oma poika valitsi vierraan jumalan. Mistä tuo johtuu?

      • Kyökkisykolooki

        Olisiko johtunut siitä, että Ismael koki Isänsä Aabrahamin hylänneen hänet?


      • saattoipaolla
        Kyökkisykolooki kirjoitti:

        Olisiko johtunut siitä, että Ismael koki Isänsä Aabrahamin hylänneen hänet?

        Saattaapa olla. Aabraham taisi käskeä poikaa ja tuon äitiä lähtemään kodista. Saattoi synnyttää kaunaa.


    • onrikkauksia

      Ajatelkaa mitkä rikkaudet ovat arabien hallussa. On öljykultaa vaikka pitää koko maailma pystyssä ja hyvin toimeentulevana. Jakavatkohan tuosta rikkaudesta minkäänlaista siivua köyhille ja vaivaisille ihmisille, vai pitäväkö kaiken itsellään.

    • muutoksentuuletko

      Taitaisi synnyttää kenen vaimossa tahansa hankalia tunteita, jos palvelija alkaisi emäntäänsä hyljeksiä. Jumala kuitenkin siltikin kääntyi katsomaan orjankin puoleen, kun hän hädässään apua pyysi.
      Tämän hetken Irak on ainakin osittain täynnä Herrasta luopunutta Israelin kansan jäännöksen jälkeläisiä. Heitä on aika laajalla alueella ja Herrahan sanoi, ettei niissä maissa tule olemaan rauhaa, jonka asukkaat ovat Hänestä luopuneita Hänen kansalaisiaan.
      Aika valtava muutos pitäisi sydämiin tulla, että nuo islamistit suostuisivat kääntymään Herran puoleen koko sydämisesti, saatikka, että he suostuisivat sydämen ympärileikkaukseen Jeesuksen tähden. Noissa maissa, joissa Herrankin omia on, he ovatkin sitten jatkuvasti suuressa vaarassa Kristuksen tähden. Siis he, jotka ovat jo valinneet Jeesuksen Messiaakseen.

      • maa_järkkyy

        Sananlaskut 30
        21 Kolmen alla järkkyy maa, ja neljän alla ei se jaksa kestää:
        22 orjan alla, kun hän kuninkaaksi pääsee, houkan, kun hän saa kyllälti leipää,
        23 hyljityn alla, kun hän miehen saa, ja palvelijattaren, kun hän emäntänsä syrjäyttää.


    • itseaiheutettu

      Eikö se Ismail itse aiheuttanut sen, että joutui äitinsä kanssa lähtemään. Miksi alkoi ilvehtimään Saaralle?

    • niinteki

      Niinpä,
      1. Moos. 21:
      9 Ja Saara näki egyptiläisen Haagarin pojan, jonka tämä oli Aabrahamille synnyttänyt, ilvehtivän
      10 ja sanoi Aabrahamille: "Aja pois tuo orjatar poikinensa, sillä ei tuon orjattaren poika saa periä minun poikani, Iisakin, kanssa".
      11 Aabraham pahastui suuresti tästä puheesta poikansa tähden.
      12 Mutta Jumala sanoi Aabrahamille: "Älä pahastu siitä poikasi ja orjattaresi tähden. Kuule Saaraa kaikessa, mitä hän sinulle sanoo, sillä ainoastaan Iisakista sinä saat nimellesi jälkeläiset.
      13 Mutta myöskin orjattaren pojasta minä teen suuren kansan, koska hän on sinun jälkeläisesi."

      • onkotietoa

        Millainen orjattaren pojasta tuli?


    • Äänestin.numeroa.8

      Islamissa ei ole Jumalaa, vaan allah.

    • mitenlieajatteli

      1. Moos. 25:
      5 Ja Aabraham antoi kaiken omaisuutensa Iisakille.
      6 Mutta sivuvaimojensa pojille Aabraham antoi lahjoja; ja hän lähetti heidät vielä eläessänsä pois poikansa Iisakin luota itään päin, Itäiselle maalle.
      7 Tämä on Aabrahamin elinvuosien luku: sata seitsemänkymmentä viisi vuotta.
      8 Ja Aabraham vaipui kuolemaan korkeassa iässä, vanhana ja elämästä kyllänsä saaneena, ja tuli otetuksi heimonsa tykö.
      9 Ja hänen poikansa Iisak ja Ismael hautasivat hänet Makpelan luolaan, heettiläisen Efronin, Sooharin pojan, vainiolle, joka on itään päin Mamresta,
      10 sille vainiolle, jonka Aabraham oli ostanut heettiläisiltä; siihen haudattiin Aabraham ja hänen vaimonsa Saara.
      11 Ja Aabrahamin kuoltua Jumala siunasi hänen poikaansa Iisakia. Ja Iisak asui Lahai-Roin kaivon tienoilla.
      12 Ja tämä on kertomus Ismaelin suvusta, Aabrahamin pojan, jonka Saaran egyptiläinen orjatar Haagar synnytti Aabrahamille.
      13 Nämä ovat Ismaelin poikien nimet heidän nimiensä ja polveutumisensa mukaan: Nebajot, Ismaelin esikoinen, Keedar, Adbeel, Mibsam,
      14 Misma, Duuma, Massa,
      15 Hadad, Teema, Jetur, Naafis ja Keedma.
      16 Nämä ovat Ismaelin pojat ja nämä heidän nimensä heidän kyliensä ja leiripaikkojensa mukaan, kaksitoista ruhtinasta heimokuntineen.
      17 Ja tämä on Ismaelin elinvuosien luku: sata kolmekymmentä seitsemän vuotta; ja hän vaipui kuolemaan ja tuli otetuksi heimonsa tykö.

      Niin, minkähänlainen Ismaelista tuli ja miten hän suhtautui siihen, kun Aabraham antoi koko omaisuutensa Iisakille?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe