EU! ja sen tuoma hyöty tavalliselle ihmiselle

EERIKKII

Eikö tuosta saatanallisesta helvetin esikartanon EU.sta päästä millään eroon, vauhkot heilujat haluaa olla siellä omien etujensa takia niin kuin esim. jihad Pääministerimme ja noudattaa kaikkea Suomen sekä kansalaisten tuhoksi ja muuksi tuhoksi siellä hilluessa ja killuessa kaikkien .itun direktiivien kanssa maksaa nettomaksajana, Herrojen tietysti itse rikastuessa.

Sekin hyöty mitä tavallinen kansalainen sieltä saatanallisesta EU.sta sai, nuo nylkyrit nopealla aikavälillä tekee kaiken kiellettäväksi direktiiveineen joita SUOMI NOUDATTAA ja muut pyyhkii perseensä, SOS kai on sitä mieltä EU.n paskan hajussa on ihan hienoa olla ja asustaa, "TILASITKO EDULLISESTI NETISTÄ, KOHTA TILAA", jotenkin noinhan se UE.n Scheiße.n uusi direktiivi laki lukee, taas tavallisia ihmisiä kohtaan.

SOS hallituksen Herrat ja sitä edeltävät -90 alusta lähtien, vetäkää se jotenkin violettiin suuntautuva sähkönsininen virtsan keltaisine tähtineen oleva lippu salkoihinne ja pukeutukaa samanlaiseen Eurostoliiton pukuun siihen teistä on, ei oikein muuhun, olette sen ihan itse näyttäneet, muuta kun tuhoamaan maamme, myymään kansallisomaisuus ilmaiseksi muille, ja tehden oma kansa työttömiksi ja sitten taas Herrjen Ketkuiluja aletaan kiusaamaan työttömiä kun ensin saatiin ne paskanokat siihen malliin ja HYVÄ-VELI KERHON HERRASKAISET suur johtajat nauttii ja nauraa keksii uusia kusetuksiaan.

Maamme olette periaatteessa jo myyneetkin, sekä kansan kanssa heiltä siitä kysymättä selitellen sitä DEMOKRATIAKSI maan jonka jo hyvällä vauhdilla olette saattaneet velkoihin, joista tuskin noustaan kymmeniin vuosiin, jos ja kun teidän valtanne alkaa valua viemäreihinne, huomaatte liberaalit kun oikeaan peiliin katsoo todellisuus alkaa näkymään jos uskaltaa myöntää ihminen on pohjimmiltaan omilla alku valinnoillaan ainakin tehnyt itsestään, sen elukan mikä hän on, joka siis myöntää olevansa konservatiivi, on kaiketikin todellisuudessa lähempänä totuutta kun joku Liberaali joka kuvittelee olevansa itse ilmeisesti jumala.

SOS HALLITUS ja sen kätyrit eivät uskalla suoraan kertoa totuutta kun Saksasta tuli noottia, ihmiskauppavyöryn alkaessa, josta jopa iltapäivälehti jompikumpi uutisoi kun joku äijä sieltä huuteli Suomelle Kantakaa vastuunne tai ei EU vai mikä UE.n shit se onkaan tai ei tule apua jos joudutte sotaan Venäjän kanssa, sen jälkeen on ollut Natotusta, Nato HYBRIDIÄ, Venän hyökkäys uhkaa ns. PÄÄ UUTISOINESSA lähes harvase viikko tai jopa päivä ja muuta sontaa tuuttien täydeltä, mutta todellisuus taitaa olla se jos ei olisi osallistuttu GLOBALISTIEN Soroksen tuottamaan vyöryyn, tuskin valmistettaisiin suomessa Ukissa mersuja ja Turussa Meyerin laivoja, tämä huuto taisi kuulua jo edellisen hallituksen aikana ja SOS jatkaa.

1

2162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • FiXIT.ASAP

      "Euroopan Unioni" ei olekaan ns. koko kansan elättäjä. "Unioni" hyödyttää parhaiten niitä, joita se tarvitsee toimintaansa (firmojen duunarit, poliitikot, muut viranomaiset). "Unionin" varjopuolena näkyykin selkeästi työttömyyden ja köyhyyden raju kasvu, joka johtuu kansallisen yleishyödyllisen markkinatilanteen kuihtumisesta, koska rahaliikenteen pääpaino siirtyy "Unionin" itsensä luomille markkinoille. Esim. kun maksamme jostain hyödykkeestä, joka on myyty "Unionin" markkinoille, se raha ei jääkään kotimaahan yleishyödylliseen kiertoon.

      Näkyyhän tämä "Unionin" palveluksessa oleminen poliitikoistammekin. He tekevät työtä työnantajansa etujen mukaisesti ja sen vuoksi toimivat joskus törkeästikin kansaansa vastaan. Meillä onkin ristiriitainen tilanne menossa, koska Arkadianmäellä on kaksi eri rintamaa toisiaan vastaan; "Unionin" palvelijat vs suomalaiset poliitikot. "Unionin" palvelijat on sitä joka on pääsääntöisesti hyvävelikerhojen takana. Niillä vain pyritään saamaan lisää valtaa, jotta edustamansa "Unioni" saa lisää valtaa kannatuksen muodossa. Olet varmasti kuullut termin "korruptio" :)

      Tähän toimintaan liittyy myös perinteisten suomalaisten arvojen alasajo. Ei isänmaallisuuden, itsenäisyyden, itsemääräämisoikeuden jne. kannattajien "vihaaminen" johdu oikeasti mistään "rasismista" tai "eristäytyneestä junttimaisuudesta" tai "huonoista geeneistä" tms. idiotismeista. Nämä on täysin mediassa luotuja keinotekoisia ilmiöitä, joilla perinteisiä suomalaisia arvoja laitetaan tahallaan sellaiseen asemaan, jotta niiden kannatus laskisil. Myös sellaisia arvoja ajavat puolueet halutaan johdatella huonoon valoon ja siten suosion heikkenemiseen. Tai sitten kääntämään takkinsa, kuten Soini ja muut loikkarit. "Sininen Tulevaisuus" onkin Soinin tulo kaapista ulos. Se tarkoittaa nimenomaan EU-Suomea, eikä suinkaan sinivalkoista itsenäistä suomalaisuutta. Aika tökerö mielikuvallinen harhautusyritys. Kun nämä todelliset kuviot hahmottaa, voi ymmärtää myös sen, mitkä on ne oikeat syyt, miksi Halla-aho ja Huhtasaari, tai yleensä nykyiset PerusSuomalaiset, ovat saaneet paskaa niskaansa. Noitavainoja täysin väärin perustein.

      Onhan se ihan uskomatonta nähdä porukoiden kommenteista näilläkin palstoilla, miten vähän loppujenlopuksi mistään tiedetään ja miten vähä-älyisen asenteellista se vihanlietsonta on. Moni hyppää vauhdissa valtavirtavihalietteen mukaan vihahuuteluun, mutta kuinka moni heistä edes tietää, mistä on kyse? He vain lukevat, että "persu sitä, persu tätä, isänmaallisuus sitä ja tätä" jne. ja siitä muodostuu heille uskonto. Ja tässä tulee kuvioon mukaan myös se, että et välttämättä kehtaakaan enää puolustaa suomalaisuutta, vaan sopeutat itsesi vihaajien asennemaailmaan. Vain rohkeat uskaltaa olla omaa mieltään ja perustaa mielipiteensä siihen, mitä oikeasti tapahtuu.

      Tämä on Suomi nyt. Mädätetty yhteiskunta, jossa valheiden viidakko sotkee ihmisten ajattelua. Ei siis ihme, että noussut kaikenlaista paskaa esiin. Vain perinteisten suomalaisten arvojen kannattajat ovat huomattavasti tervehenkisempää porukkaa. Heille kun todellisuus ja rehellisyys on ainoat asiat, mitä heillä on jäljellä. Vaikkakin valhe on uusi "totuus", joskus jopa politiikassakin, on hankalaa olla se aito oikea suomalainen ihminen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe