Ukrainainan konfliktin takana USA,EU ja CIA

sasafafd

http://yle.fi/uutiset/venajan_ja_ukrainan_suhteet_tiukentuvat_-_presidentit_sopivat_miljardi-investoinneista/6990026

EU:lle ja USA:lle ei sopinut se, että Ukraina olisi tehnyt vapaakauppasopimuksen Venäjän kanssa ja siksi EU ja USA organisoi vallankaappauksen Ukrainassa ja näin alkoi verilöylyt Ukrainassa. Syyllinen on yksistään EU, joka on yrittänyt usean vuoden ajan lavastaa Venäjää syylliseksi joka asiaan. Jo joulukuussa 2013 Yhdysvaltalainen senaattori John McCain sanoi, että Yhdysvallat puuttuu asiaan, jos Ukraina solmii kauppasopimuksen Venäjän kanssa. EU:n sijaan Yhdysvallat on valmis "vakavasti harkitsemaan toimia" , jotta vallankumoksen toteutetaan Ukrainassa.

– Olemme täällä tukemassa asiaanne: ukrainalaisten oikeutta määrätä omasta kohtalostaan, sanoi Kiovassa vieraillut McCain NBC News -kanavan mukaan.

USA:n johtava republikaani senaattori Mccain yllyttää Kiovan keskustassa Ukrainan kansaa kapinaan omaa hallintoa vastaan...alla oleva youtube-video sen todistaa:

https://www.youtube.com/watch?v=93eyhO8VTdg

Todistettu siis on se, että sotatoimet Itä-Ukrainassa aloitti USA:n ja EU:n tuella laittomasti Ukrainassa vallan kaapannut uusnatseista koostunut rosvojoukko. Kun Ukrainan parlamentti kumosi Venäjän kielen aseman, venäläismieliset aktivistit vastasivat protestiaallolla eri puolilla Ukrainaa, lähinnä Krimillä, Odessassa ja Itä-Ukrainassa.

Pienen viivyttelyn jälkeen Ukrainan hallitus päätti 13. huhtikuuta 2014 aloittaa vastatoimet. Näitä vastatoimia Ukrainan hallitus kutsui terrorisminvastaiseksi operaatioksi. Vastatoimet aloitettiin täydellä tykistökeskityksellä mielenosoitajien asemiin Doneskissa. Tästä alkoi sota Itä-Ukrainassa. (Siis varsinaisen sotimisen aloitti Ukrainan fasistinen hallinto antamalla hyökkäyskäskyn Doneskiin)

Doneskin ja Luhanskin alueilla kuoli Ukrainan armeija hyökkäyksen ensimmäisen viikon aikana yli 100 siviiliä ja useita satoja haavoitui ja YK oli hiljaa tästä siviilien teurastuksesta. Kuolleet lapset ja vanhukset kuulemma olivat Ukrainan hallinnon mielestä terroristeja ja vielä pahemmasta päästä.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Ukrainan_hyökkäys_kesällä_2014

Paavo Väyrynen on todellinen vaohtoehto Suomen presidentiksi. Paavo kertoo totuuden reaalimaailman tapahtumista..eikä kumartele EU:n byrokraattien valheiden edessä.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HuiKamalaa
    • MainilanLaukaukset

      Ja tämä uutinen oli Kremlin sponsoroima, joten se ei sisällä mitään putinille epämieluisia totuuksia.

    • VäyrysenAika

      Ukrainalla pelottelemallahan meitä suomalaisiakin yritetään saada natomyönteisiksi. Minäkin olen monelle sanonut, että Suomessa ei ole mitään, mitä Venäjä meiltä himoitsisi niin, että pitäisi tulla tämä maa valloittamaan. - Päinvastoin puolueeton Suomi on ollut erinomainen puskurivaltio suojaamassa Venäjän länsirajaa pitkältä matkalta ja aivan ilmaiseksi. Meillähän on vahva armeija, jota itse ylläpidämme ja kuluista huolehdimme itse, eihän Venäjällä voisi olla parempaa naapuria. Ja sopu on säilynyt.

      Paitsi nyt istuvan presidenttimme ja hänen apujoukkojensa vuoksi ikävä kyllä Venäjälläkin on jo huomattu meillä meneillään oleva natotus ja Naton joukkojen jatkuvat harjoitukset meidän maassamme, Venäjän ennen niin turvallisella länsirajalla on alkanut muuttaa kuvaa meistäkin jo vihollisena. Varmasti Venäjä kokee uhkaavaksi myös sen, että täällä ollaan vauhdilla muokkaamassa aseistusta natoyhteensopivaksi kuten tiestöämme ja siltojakin ym. ikävää on tapahtunut ja tapahtumassa.

      Me tarvitsemme presidentin, joka ymmärtää tämän kokonaistilanteen, osaa hoitaa ulkopolitiikan kansamme parhaaksi ja kykenee turvaamaan rauhan ajan jatkumisen. Paavo Väyrynen on tähän oikea henkilö. Uskon hänen pystyvän tekemään positiivisia muutoksia liittyen venäjäpakotteisiinkin.

      Vain Haavisto on tuoreimman ennusteen mukaan uhkaamassa Niinistön asemaa Väyrysen lisäksi. Haavisto ei kuitenkaan olisi vaihtoehto Niinistön harjoittamalle politiikalle, saman linjan miehiä ovat. Rehellisesti natomieheksi ilmoittautunut Thor ei onneksi ole saamassa suurta kannatusta ennusteidenkaan mukaan.

      Ilokseni olen nähnyt jo useamman vasemmistolaisen ymmärtävän, että tässä tilanteessa Väyrynen on viisaampi valinta kuin jättää kokonaan äänestämättä tai äänestää jotain muuta. Kyllösellä on paljon hyviä mielipiteitä ja osaamista (hän on ollut EU-mepeistä paras ja rohkein, mm. TTIP:n ainoia järkähtämätön vastustaja, ja myös Väyrynen on kehunut heillä olevan Kyllösen kanssa paljon samoja mielipiteitä ja keskinäinen sympatia tuli jotenkin näkyviin vaalitentissäkin, kun istuivat vierekkäin), mutta Kyllönen ei ikävä kyllä näytä ennusteen mukaan olevan uhka Niinistön vallalle.
      Siksi:
      - Tehkää teko rauhan puolesta! Tällä kertaa se tulisi täytettyä äänestämällä Väyrystä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      310
      3513
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1659
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1415
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1280
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1202
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      177
      1129
    Aihe