Osaamattomat ja taidottomat yrittäjät!

Toisetnepärjää

Varmaan osa muistaa rikkaan perheen pojan yrityksen, nimeltä Toimisto-team`!
Välissä paljon muita yrityksiä ja loppupäästä tulee mieleen Eläinkauppa' onnelliset otukset'!
Seuraavana virastotalon viimeinen kioskinpitäjä!
Tyylin paikka, jossa ei pärjännyt yrityksen perustaja eikä jatkaja!
Viimeisin taitaa olla lounasravintola Manta!

Minusta liian heppoisin eväin kannustetaan ihmisiä yrittämiseen , joilla osalla ei ole hevonpaskan tajuakaan itse yritämisestä!
Nuo edellä mainitut ovat juuri niitä että lähdetään menttaliteetilla 'kyl mie osaan' ja kuitenkin tulee paskainen loppu ja vieläpä isot velat päälle!
Eli Lieksan yritysneuvontaan pitää satsata ja yrittäjiksi aikovia kouluttaa jopa työharjoittelun kautta! Enää ei riitä että jollain on yritysidea ja automaattisesti napsahtaa starttirahat sun muut!

59

4408

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • köyhä-maksaja

      Yrittäjät koulutetaan perustamaan osakeyhtiön koska näin ne vättävät vastuun veloista ja voivat jatkaa yrittämistään . Heille työnnetään mittaamaton määrä tukiaisia joilla voi elää leuhkasti vuodesta toiseen ilman vastuuta. Suomen talouden tuhoutuminen johtuu tästä eikä mistään työttömistä. Eero Lehti ei halunnut puhua syistä vaan haukkuu niitä jotka ovat hänelle rahaa kantaneet. Nythän Joensuus tuetaan jo miljoonilla lehmien luksushotelleja vaikka ihmiset elävät korsuissa. Uskovaisilla on avara sydän. Muista ei piitata sen vertaa kuin lehmistä. Kaiken lisäksi jopa EU kielsi tällaisen kuntien toiminnan.

      • yrittäjä_

        Onko sulla esittää numeroita, lähteitä, linkkejä tms. mittaamattomien suurista tukiaisista vaahtoamisesi tueksi, varsinkin tästä esittämästäsi esimerkistä? Myös tahtoisin kuulla osoitteen, missä ihmiset asuvat korsussa, niin voin käydä omin silmin katsomassa.


    • avustukset-pois

      Jos suomessa ei joka viritykseen annettaisi rahoitusta, niin säästöt olisi huimat! Nyt annetaan vaikka korkeuskammosta kärsivien lintujen hoitolaan raahaa, jos joku sen laittaa alulle! Ja yleensä toiminta loppuu kun pitäisi ruveta veronmaksuun ja avustukset on ryypätty ja laitettu mersuun ja jenkkiveneeseen! Omillaan jos yrittää, niin sitä varmaan ajattelee asioita toiselta kantilta!
      Jos kellä ei ole rahaa ja järkeä olkoon yrittämättä!

      • yrittäjä_

        Myös sinulta kaipailisin sellaisia lähteitä, joiden perusteella starttiraha riittää sekä mersuun että jenkkiveneeseen vielä senkin jälkeen kun on osa ryypätty.


    • Se on taas ilmo tehty. Bittiavaruuteen menee tämäkin juttu.
      🐃... ... ...😲

    • Ei ole minulla jenkkivenettä, mutta mersu on joskus ollut hintaluokassa alle 30t€. Tällä hetkellä samaa hintaluokkaa oleva muu saksalaisvalmisteinen auto.
      🐃... ... ...😲

    • Mieluummin annetaan rahaa yrittämiseen, jos sillä yksi ihminen työllistä iitsensä ja ehkä jopa muitakin, kuin kotona istumiseen.

    • Henkilö joka ei ole koskaan epäonnistunut ei ole myöskään koskaan yrittänyt mitään. Yrittämisessä ja epäonnistumisessa ei ole mitään hävettävää, mieluummin päinvastoin.

      • läskipiia

        Henkilö joka ei psyykkisen sairauden vuoksi voi tehdä muuta kuin poistattaa toiset kirjoituksia, niin olisi parempi jos ei jakelisi neuvoja!
        Ei siinä mitään hävettävää, mutta eikö siellä savossa ole sulla pankko mahdollista päästä siihen lobotomiaan?


      • Hellanvetokoukku
        läskipiia kirjoitti:

        Henkilö joka ei psyykkisen sairauden vuoksi voi tehdä muuta kuin poistattaa toiset kirjoituksia, niin olisi parempi jos ei jakelisi neuvoja!
        Ei siinä mitään hävettävää, mutta eikö siellä savossa ole sulla pankko mahdollista päästä siihen lobotomiaan?

        Eu on kieltänyt lobotomiankin. Ilman lääkkeitä on pakko olla.
        Saa nähdä tuleeko Euta-nasta-sia


    • Yrittäjät-kunniaan

      Osaamatonta ja taitamatonta kirjoittelua. Hyvä, jos joku yrittää. Kiitos ja kunnia heille. Näitä lonkan vetäjiä ja sätkän punojia on ihan riittämiin ja se, jos mikä maksaa yhteiskunnalle. Yrittäjälle sentään joskus annetaan tukia siitä, että työllistää ainakin itsensä ja joskus jopa jonkun muunkin. Tyhjäntoimittajille maksetaan siitä, etteivät räpyläänsä liikauta työn suuntaan ja vielä kehtaavat leukojaan louskuttaa.

    • matut.myös.yrittäjäksi

      Miksei koneinsinöörit perusta yrityksiä kun koulutusta kerran on? Aina vaan johonkin saatanan kerhotoimintaan, vai mikä se matutalo on kerjäävät vaan avustuksia? Veromaksajien rahoilla pitää niidenkin hupailla, ja toisten sitten pitäisi perustaa yrityksiä!

      • Hukkaan män tuo vuodatuksesi.
        Ilmo tehty.
        🐃... ... ...😲


      • Jhbihb
        Pääpumppu kirjoitti:

        Hukkaan män tuo vuodatuksesi.
        Ilmo tehty.
        🐃... ... ...😲

        Aiheettomasta palstan häiriköinnistäsi ilmo tehty.
        Muuten olen sitä mieltä,että mielenterveys hoidon säästöt näkyvät niin katukuvassa kuin täällä palstallakin....


      • Ilmiannoit itsesi? Siehän sälli oot.
        🐃... ... ...😲


    • Itse olin aikoinaan yrittäjänä vuosia.
      Tukia en saanut mistään penniäkään, enkä senttiäkään.
      Yritys perustui omaan ammattitaitoon, ja haluun yrittää.

      Työllistin monta ihmistä, enkä erotellut heitä taustan mukaan.
      Ainoa peruste oli, että ihminen oli ahkera, luotettava ja huolellinen, sekä toimi ohjeiden mukaan.
      Niin minulla sitten oli ammattilaisia, työllistettyjä, maahanmuuttajia, vajaatyökykyisiä, nuoria ja kaikenikäisiä.
      Halukkaista olisi ollut paljon enemmän, kun sana alkoi kiertää siitä, millaista minun töissä oli.
      Sitten alkoi oma terveys reistailla liikaa, joten laitoin lapun luukulle.

      Paperitöitä en itse tehnyt vaan ulkoistin ne alan ammattilaisille, niin pystyin keskittymään siihen mitä osasin.
      Töitä alkoi olla enemmän kuin ehti hoitaa, niin ettei kaikkia voinut ottaa vastaan.

      Ei yrittäminen ole helppoa, mutta jos se sopii luonteelle, ja osaamista on, niin kannattaa harkita ryhtymistä yrittäjäksi.

    • Kurrelio

      Olen samaa mieltä aloitustekstin kanssa. Monet aloittavat yrityksen pumpuli-pohjalta unelmien ajamana. Todellisuus ei hahmotu. Luullaan että yritys pysyy pystyssä, jos tarpeeksi halvalla myydään.
      Toisaalta, asiakaskin Lieksassa on hankala, sillä enemmistöllä ei ole mitään käsitystä siitä, mistä tuotteiden hinnat koostuvat. Luullaan, että yrittäjä vedättää heitä törkein hinnoin. Harva tietää, kuinka paljonko kahden euron kahvikupista jää itse yrittäjän toimeentuloon. Tämä aiheuttaa närää molemmin puolin.
      Yrityksen on pakko saada tuloja. Jos asiakaskunta on pieni, on tuotteen maksettava enemmän yrityksen kuluja varten. Lieksassa asiakas ei tahdo maksaa mistään. Lieksa ei ole lähtökohtaisesti hyvä paikka yrittämiselle.

      Sitten on monia, jotka tahtoisivat esim. harjoittaa nettikauppaa. Tai ryhtyä ajamaan tuotteita suoraan ulkomaiseen myyntiin. He eivät saa minkäänlaista opastusta tai apua käytännön asioissa. Yritysavustaminen seisoo paikallistasolla, sill haralla on sellaista osaamista, jolla voisi neuvoa aloittavaa yrittäjää ponnahtaman korkealle.

      Olen itse käynyt yrittäjäkoulutuksen, mutta sen pohjalta ei yksin aloiteta yritystä. Koulutukseen ei kuulu esim. kirjanpidollisia toimenpiteitä, jotka kuitenkin ovat se, mikä tekee yrityksen. Kuka tahansa osaa myydä tiskin takana. Kuka osaa tehdä ennakkoveronpidätyksen ja palkanlaskennan sekä yrittäjän eläkemaksun juridisen kaaan mukaan, ilman koulutusta?


      Ehdottomasti koulutusta aloittaville yrittäjille, ja myös tukea ja neuvoja kädestä pitäen, ensi alkuun.

      • fdsk

        Millaisia kirjapidollisia toimenpiteitä erityisesti tarkoitat, minkä pitäisi kuulua yrittäjäkoulutukseen, ja mitä ei voi ulkoistaa haluttaessa kirjanpitäjälle?


    • tyyliämujejärvelle

      Yhdyn Kurrelion aatteisiin! Yrittäjiksi aikovien pitäisi saada oppia ihan käytännön tasolla! Nuo tyylinpaikat sun muut samankaltaistet, ei toimi pidemmän päälle ! Tuottoa on tultava ettei mm joku insinööriaviomies, joudu kustantamaan koko harrastetta! Tuo ketjun aloittaja, nimimerkillään, varsin hyvin viittasi niihin pysyviin, tuottoisiin ja vakaisiin yrityksiin!

      • Näinnikkään

        Kyllähän aloittaja homman tietää kun on muutaman kerran opetellut ja lopulta luovuttavut. Katkeruuttaan purkaa. Välillä haukkuu vähän kaikkea mikä "liikkuu".
        Idi se on.


      • fdsk

        Harvallapa se yritys on pysyvä, vakaa ja tuottoisa heti alusta, kuten ilmeisesti lieksalaisten mielestä tukiaiset ovat. Varmasti Anu Pentikäinenkin sai liikunnanopettajapuolisoltaan alkuvaiheessa rahallista tukea, vaikka entisen askartelunopettajan keramiikkapaja Posiolla ei liene lähtökohtaisesti sen kummempi bisnesidea kuin vaatekauppa, -korjaamo ja etikettikonsultti Lieksassa. Niin vain homma lähti Posiollakin lentoon.


    • ei.yrittäjäksi

      Apua olisi myös annettava niille jotka aikoo yrittäjäksi, ainakin leiksassa? Tietysti jos on paljon aikaa ja ennenkaikkea rahaa, niin mikäs siinä! Velalla ei missään nimessä pidä lähteä leikkiin mukaan! Verottajaa olen kuullut moitittavan, että lätkii ennakoita vaikka ei kauppa käviskään, mutta pääasia että saa pienyrittäjää valtio kusettaa!

    • Toisetnepärjää

      [Olen itse käynyt yrittäjäkoulutuksen, mutta sen pohjalta ei yksin aloiteta yritystä. Koulutukseen ei kuulu esim. kirjanpidollisia toimenpiteitä, jotka kuitenkin ovat se, mikä tekee yrityksen.)(Kurrelio 24.1]
      Samoin ja kävin kaksikin yrittäjäkurssia!
      Tehtiin lopulta realistiset laskelmat ja olisihan sen starttiajan pärjännytkin mutta sen jälkeen arvioitu tulos olisi ollut noin 700-900 euroa kuussa eli siis lähes työttömyysturvan verran, jos sitäkään! Paikkakunnalla toimi jo ennestään saman alan yritys ja tietenkin tulokakku olisi puolittunut kahden yrityksen kesken! Mieluusti tyrkyttivät starttirahaa, neuvontaa ja tukea! Työkkäri jopa melkein painosti yrittämiseen!
      En halunnut lähteä siihen että starttirahan loputtua, olisi yritys ollut pakko lopettaa ! Tähtäimeni oli siinä että yrittämisellä pärjäisin ilman mitää tukeja ja ihan itse!

      • fdsk

        "arvioitu tulos olisi ollut noin 700-900 euroa kuussa eli siis lähes työttömyysturvan verran"
        ja
        "Tähtäimeni oli siinä että yrittämisellä pärjäisin ilman mitää tukeja ja ihan itse!"

        Eikös se juuri ole itse ilman tukia pärjäämistä, kun tulos oli kuitenkin saman verran kuin työttömyysturva? Ei siis minusta ihmekään, että on suorastaan patisteltu yrittäjäksi.


    • Toisetnepärjää

      Mietippäs sinä nimari fdsk sitä kun yrittämisestä tulee jopa kulujakin!Liikehuoneiston vuokrat, sähkö ja vesilaskut, vakuutukset, verot,eläkemaksut jne jne! Eli tuloista menot, voi syödä kaiken sen ja maksetavaa jääkin!

      • fdsk

        Mietitty on, ja luotettu, että myös sinä olit nuo asiat miettinyt, kun tiesit tulokseksi tuon eurohaarukan sanoa. Tulos kun lasketaan menojen jälkeen.


    • yrittäjä.ahdinkoon

      En kyllä ymmärrä mikä hinku nykyhallituksella on kannustaa ihmisiä yrittäjäksi, ihan kuin haluttaisiin ihmisiä tahallaan hankaluuksiin! Ihan sama jos työtön ottaa pikavippeja joissa on korko liki 50% niin kyllä niilläkin saa elämänsä sekaisin, ja samallatavalla jää velkakoukkuun kuin yrittäjänäkin!

      • fdsk

        Ei kait se yrittäjäksi alkaminen sentään tarkoita aina vähintään Talvivaaran kokoisen projektin aloittamista velkarahalla?


    • yrittäjä.ahdinkoon

      Eihän tuossa yrityksen koosta ollut mitään, vaan periaatteesta!

      • fdsk

        No siinä on kyllä ihan selvästi periaatetta takana ja paljon, mikäli pienimuotoinen toiminimiyrittäjyys kaatuu velkavankeuden pelkoon. Pysyköön sitten tukiaisilla, samapa tuo minulle, mutta silti ikävän kuuloista kun iso mies itkee. Jokuhan tuossa jo aiemmin sanoikin, ettei yrittäjyys vain sovi kaikille. Niinkuin ei sovi työnteko, pikavipit tai yleensä vastuunotto pärjäämisestäänkään.


    • ei.tukia.pitäisi.olla

      Mitä järkeä on sitoa itsensä johonkin puljuun minkä tietää jo etukateen ettei se kannata näillä kulmilla? Joku hikinen nyrkkipaja joka tukirahoilla yrittäjän työllistää sen aikaa kun tuki riittää, ja sitten lappu luukulle? On nämä lieksan nyrkkipajat nähty, tyhjiä liikekopperoita pilvinpimein kun ovat joutuneet lopettamaan! Sekö tekee ihmisestä paremman kun on nyhrännyt jotain kannattamtonta ja joutunut sitten lopettamaan! Samhan se on olla sitten työttömänä sossun luukulla, tulee yhteiskunnalle halvemmaksi kuin pilpali yrittäjänä, jolle pitää myöntää tukea kerran vuoteen, kun joka yritysviritys menee vuodessa nurin, ja aina aloitettava uusi viritys alusta toisella nimellä!
      Aikoinaan yritettiin omillaan ja velalla, pärjäsi kuka pärjäsi! Nykyisin vaan jutellaan,,,paljonkohan siihen saisi tukea? Omia rahoja ei sitten millään pilipalihankkeisiin jonka tietää jo etukäteen ettei se onnistu!
      Sitten vielä ollaan polleata toimitusjohtajaa!

    • niin.johtajaa.niin

      Yrittäjänä onnistuminen ei ole myöskään riippuvainen koulutuksesta. Eräs lieksalainen kansakoulun käynyt pitkänlinjan asentaja perusti Lieksaan 70-luvulla asennusliikkeen sekä myymälän, joissa työskenteli yli kaksikymmentä henkilöä. Korkeasti koulutetut yrittäjän jälkeläispojat saivat liiketoiminnan haltuunsa 90-luvulla ja he onnistuivat saamaan johtamistaidoillaan yrityksen tuhoisaan loppuun ja konkurssiin. Koulutukset eivät auttaneet pitämään vakavaraista yritystä pystyssä.

      • Pielisentiellä

        Muistan tämän yrityksen, näin se meni. Ehkä useamman vuoden olisi vielä voinut jatkaa jos sukupolvenvaihdos olisi jätetty tekemättä.

        Tietysti ei tässä ajassa enää siinä laajuudessaan ko. liike olisi ollut kannattava.

        Harmi että niin kävi kuin kävi.


      • Tunnen tämän yrittäjän hyvin. Hän täyttää huomenna 87 vuotta. Onnittelut siitä hänelle! Muistan myös hänen isänsä Aarnen, joka asusteli Honkalahden rannalla vaimonsa Allin kanssa. Aarne teki kirvesmiehen töitä paikkakunnalla ja oli rakentamassa meidänkin rintamamiestaloa 66 vuotta sitten. Allin ja Aarnen luona vallitse aina leppoisa ja kodikas tunnelma vieraillessani siellä 50-luvun alkupuolella. Pielisen ranta oli hyvin lähellä, mutta rautatie oli talon ja rannan välissä. En ole käynyt paikalla ainakaan 60 vuoteen enkä tiedä miten seutu on muuttunut.


    • mualinmyyjänä

      Muistaako kukaan varaosaliikettä nimeltäVikla? Tuottoisa yritys joka loppui siihen, kun ei yrittäjäin pojista ollut jatkamaan. He olivat kykenettömiä yrittäjiksi! Tuo oli sitä aikaa että jos olisi lähtenyt yrittämään olisi tienannut jatkossa varaosakaupalla ja hyvin! Eräskin menestynyt yrittäjä sanoi toimittajalle että osoita minulle yksikin varaosakauppa, niin teen siitä miljonäärin !

      • varaosaaja

        Eikös tuon jälkeen ole ollut Jänkäjoonaskin, ja sekin lopetettiin kannattamattomana. Mikkonen taitaa olla ainoa, joka pärjää tuolla alalla Lieksassa. Nurmeksessa pääpaikka tukena.


      • todella.ikävää

        Tarpeetonta yrittäjän jälkeläisten mollaamista kun "mualinmyyjällä" ei ole tietoa missä ammateissa he nyt ovat! Vaikka olisivat yrittäjiä!


      • Anonyymi

        Sen jälkeen oli ukilla vielä kenkäkauppakin, pojat on myös hyvin ammattimaisia myymään, molemmat sillä alalla olleet ikänsä. Et kyse ei kyllä siitä ole etteikö olisi alalle pojista ollut


    • hjdkhggdhejgdved

      Mutta järjellä ajatellen se ei siihen aikaan ollut kannattavaa, kun oli useampi liike alalla, joten ei se pienessä mittakaavassa kannattanut!
      Nythän on lieksassa ainakin kolme liikettä josta saa varaosia,,ja hinnat on sitten sitamukaa että monikin tilaa netistä, tai käy motonetistä ja biltemasta,,,nuukimmat ainakin taitaa tilata netistä!

    • Tunsin hyvin yllämainitun Eero Viklan. Hän työskenteli 50-luvulla Lieksan Puunjalostustehtaalla puusepän töissä ja tehtaan ajauduttua konkurssiin vuonna 1965, Eero perusti Lieksaan autokaupan. Myös varaosien myynti autojen myynnin ja vuokrauksen lisäksi tulivat hänelle tutuiksi.

      Eeron lapset toimivat omilla aloillaan ja ammateissaan ja tietääkseni ovat edelleenkin mukana työelämässä. Heitä on turha yhdistää isänsä toimien jatkajiksi. Harvoin ammatit ovat periytyviä kuninkaallisia lukuun ottamatta.

      Lieksassa oli tuolloin 60 - 70-luvuilla useita auto- ja varaosaliikkeitä eikä ala ollut kovinkaan tuottoisa Lieksan kokoisella paikkakunnalla. Paikallisista autokauppiaista ei tullut miljonäärejä yhdestäkään.

      Yksi autokauppa ja yksi varaosaliike näyttävät Lieksaan riittävän nykyään. Naapurikunnissa on myös riittävästi tarjontaa.

      • Asiallinen ja täysin paikkansa pitävä vastaus sinulta. Epäkohteliasta täällä on asiaa tietämättömien ja ymmärtämättömien nimellä moittia toisten työelämän valintoja. Ja jos uskoo miljonääriksi tulevansa, siitä vaan yrittämään;)


    • VanhempiLieksasta

      Lieksassa on tätänykyä kolme varaosaliikettä, ja yksi autoliike joka myy myös varaosia tiettyihin merkkeihin, jos viitsitte ottaa asioista selvää!

      • vieläkin.vanhempi

        Autoihin tarkoitettuja varaosia myy vain yksi varaosaliike Mönninkadulla. Muita ei löytynyt netistäkään. Autokorjaamoita löytyy joitakin.


      • niin.minustakin
        vieläkin.vanhempi kirjoitti:

        Autoihin tarkoitettuja varaosia myy vain yksi varaosaliike Mönninkadulla. Muita ei löytynyt netistäkään. Autokorjaamoita löytyy joitakin.

        Korjaamot ostavat varaosansa Mönninkadun Mikkosesta. Mönninkadulla on lisäksi rengasliike kuten entisellä Teboililla.


      • VanhempiLieksasta
        vieläkin.vanhempi kirjoitti:

        Autoihin tarkoitettuja varaosia myy vain yksi varaosaliike Mönninkadulla. Muita ei löytynyt netistäkään. Autokorjaamoita löytyy joitakin.

        Älä höpäjä,, lieksan Huoltomyynti Mönninkadulla myy auton ja peinkoneiden varaosia,,sitten On Mikkonen Mönninkadulla myös, ja Asema-aukion vieressäa A&K Heikura Ky. Mottimaja myös myy pienkoneiden varaosia! Älkää kirjoitelko jos ette ota asioista selvää, vaika kuin lienette tietäjiä!


      • pentukin.oivaltaa
        vieläkin.vanhempi kirjoitti:

        Autoihin tarkoitettuja varaosia myy vain yksi varaosaliike Mönninkadulla. Muita ei löytynyt netistäkään. Autokorjaamoita löytyy joitakin.

        Tässä oli nyt vahva mielleyhtymä autovaraosaliikkeestä.
        Selvennetään vielä, että traktorin varaosia myy Lieksassa A&K Heikura, ja jonkun verran K-rauta. Laakkonen myy pääasiassa hintavampia merkkivaraosiaan. Mikkonen myy pääasiassa kaikkien merkkien tarvikeosia.


      • Anonyymi
        pentukin.oivaltaa kirjoitti:

        Tässä oli nyt vahva mielleyhtymä autovaraosaliikkeestä.
        Selvennetään vielä, että traktorin varaosia myy Lieksassa A&K Heikura, ja jonkun verran K-rauta. Laakkonen myy pääasiassa hintavampia merkkivaraosiaan. Mikkonen myy pääasiassa kaikkien merkkien tarvikeosia.

        Pieleen meni kommenttisi: kyllä Heikura myy ihan samoja ja samojen maahantuojien varaosia autoihin, kuin Mikkonen. Itsekin ostanut vaikka mihin vehkeeseen. Monta osa löytynyt varastosta ja tilausosatkin tulleet muutamassa päivässä. Ja eikös se Kananen Timitrassa myös myy melkein mitä osaa vaan, taitaa olla kaikki suurimmat tukkurit heilläkin käytössä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pieleen meni kommenttisi: kyllä Heikura myy ihan samoja ja samojen maahantuojien varaosia autoihin, kuin Mikkonen. Itsekin ostanut vaikka mihin vehkeeseen. Monta osa löytynyt varastosta ja tilausosatkin tulleet muutamassa päivässä. Ja eikös se Kananen Timitrassa myös myy melkein mitä osaa vaan, taitaa olla kaikki suurimmat tukkurit heilläkin käytössä.

        Taitaapa tuo kananenkin käydä Mikkoselta osia ostamassa :)


    • vain.yksi.varaosaliike

      Nyrkkipajat eivät ole varaosaliikkeitä!

    • selväähän.tämä

      Ketjussa on kyse autojen varaosista - ei traktorien eikä kodinkoneiden. Kyllä Laakkosesta saa polttimoita, pölykapseleita ja muuta pientavaraa kalliilla. Varaosaliike on vain Mikkonen. Renkaat kannattaa ostaa Joensuusta.

      • kumit.kun.kumit

        Ja muut kumit marketin kassalta.


      • kuluttaja.kulkunen
        kumit.kun.kumit kirjoitti:

        Ja muut kumit marketin kassalta.

        Kyllä on Lieksassa paljo ossoovia yrityksii. Noita kumiloit oon ostanna R-kitskalta ja apteekistakki. Sitä ku on tota tarjontaa mistä kyse.


      • pässit.hoi
        kuluttaja.kulkunen kirjoitti:

        Kyllä on Lieksassa paljo ossoovia yrityksii. Noita kumiloit oon ostanna R-kitskalta ja apteekistakki. Sitä ku on tota tarjontaa mistä kyse.

        A&K Heikura myy myös nykyisin auton varaosia myös, sekä traktorin varaosia? Käykää kysymässä älkääkä jankatko! Jo nyt on kumma kun ette selvää asiaa usko, myös hHuoltomyynti myy auton varaosia, jos ette usko käykää kysymässä! Mikä saatanan mielleyhtymä teillä on tuosta Mikkosen liikkeestä, ei se ainut ole tälläkylällä! Laakkonen mys Skodan , ym varaosia ja niiden merkkien varaosia joita se edustaa! Ei se ole niin että vain autoa korjatessa myydään osat korjattavaan autoon! Oletteko ihan pässejä!


      • NiinPerkele

        Niin Saatana!!!


      • Varaosaliike

        Lieksassa autojen varaosat kyllä ostetaan yleensä Mikkoselta vaikka muitakin vaihtoehtoja on. Laaja valikoima ja nopeat toimitukset niistäkin osista mitä hyllystä ei heti löydy. Jokunen paikallinen autohuolto myös tilaa varaosat ko liikkeestä, toimitusvarmuus ja nopeus ratkaisee. Silloin harvoin kun ostan autoon varaosia, suosin kyllä paikallista liikettä.

        Kuluttajat tekevät valintoja mielikuvien perusteella - Heikuran liike myy traktorinosia, Huoltomyynti mopotarvikkeita, Mikkonen auton varaosia, Laakkonen liian kallis.

        Näillä mennään.


      • MB-124

        Huom, Laakkoselta saa myös muihin merkkeihin varaosia myös Huoltomyynti ja Heikura . Kaikista olen ostanut ja kilpailuttanut hintoja, mutta valitettavasti nykyään ostan-netin kautta koska hinta ja laatu ratkaisee.


    • Heitämpä minäkin bensaa liekkeihin.Pielisenkumista myös varaosia ja huoltoa.

      • kumi

        Oikeassa olet!


    • ensimmäinen.ja.viimeinen

      Aseman luona olevassa traktoriliikkeessä pistäydyin viime kesänä. En löytänyt etsimääni. Sisällä vallitsi todellinen ahtaus, epäjärjestys ja sekamelska. Tuli eräs Saviniemi mieleen. Tuskin tarvitsetoista kertaa mennä enää tuollaiseen sotkuun mitään kyselemään.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      320
      7264
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2204
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1611
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1449
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      113
      1162
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1135
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1026
    8. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      885
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      873
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      787
    Aihe