Aihe

Sauli Niinistön kannatus enää 27,5 %

Laura_Presidentiksi

Eilen 25.1.2018 Ylen järjestämän suuren vaalikeskustelun yleisöäänestyksen tulos kertoo todellisesta ehdokkaiden kannatuksesta. Sen mukaan Sauli Niinistö sai vain 27,5 % annetuista äänistä. Laura huhtasaari oli toiseksi suosituin 16,4 prosentin äänisaalilla. Tämä tulos on kaukana siitä YLE'n ylen masinoimasta gallup hypetyksestä Niinistön hyväksi.

Tulee toinen kierros, johon osallistuvat Sauli Niinistö ja Laura Huhtasaari. Nyt puhaltavat raikkaat tuulet. Tuleeko monelle itkupotku raivokohtauksia, jos Huhtasaari valitaan presidentiksi?

Tammikuu 25.1.2018
Ehokas Äänet, kpl Kannatus %
1 Sauli Niinistö 3065 27,5
2 Laura Huhtasaari 1822 16,4
3 Pekka Haavisto 1665 14,9
4 Matti Vanhanen 1261 11,3
5 Paavo Väyrynen 1198 10,8
6 Tuula Haatainen 978 8,8
7 Merja Kyllönen 668 6,0
8 Nils Torvalds 485 4,4
yht. 11142 ääntä

39

1382

  Vastaukset

  • Kaunis Suomineito voittoon!

   Maailma rakastaa tulevaa Suomen presidenttiä, kaunista Suomen maatamme edustavaa kaunista Lauraa!

   Suomi nousuun Lauralla!

   • Lauralaa kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Tue Putinia, äänestä Niinnnistöä?


   • Lauran Huthasaaren arvomaailma on suomalaisten suuren enemmistön.

    Niinistön EU&Kokoomus arvot ovat viemässä maatamme tuhoon.


  • Arvasin että gallup-tulos oli valhetta ja ostettu. Jostain muusta pressa kuin niinistöstä niin Suomi nousee! Niinistö on oman edun tavoittelija numero 1 ja huono edustamaan Suomea.

  • Jos maksaa saa paljon ääniä.

  • Kovin Kivisen(kok) käskystä YLE tänään valjastettu Niinistön kehumiseen. Eilinen tentti täyosuma? Eiks toi toimarin virka ylellä oo poliittinen, joten kokkareillekko tuo tuleva hakuprosessi on suunnattu?

   • heti tilaisuuden saatuaan Kivisen (kok) ylenannin johtajaks ja Kivinen (kok) ostaa kannatuskyselyt Taloustutkimukselta jonka omistaa kansanedustaja miljonääri Eero Lehti (kok).


  • Piti ihan käydä itse lukemassa moinen ihme vaikka en ylen sivuilla ole aikoihin areenaa lukuunottamatta käynyt. Ja toden totta huhtasaari oli toisena tuossa äänestyksessä. Mutta silmään pisti heti maininta että tuo järjestys määräytyi yleisön mielipiteistä eli ihan kun studio yleisö olisi nuo äänet antanut vaikka kyseessä oli jokaiselle suomalaiselle tv katsojalle vapaa äänestys.

   • Juurikin noin,mutta ihmisten tekemistä vaalikoneista saisi paremman gallupin,ketä ehdokasta on ehdotettu eniten ihmisille ,kysyä voisi myös aiotko äänestää ehdotettua ehdokasta,prosenttiluvut voisi ilmoittaa sekä niistä ketkä aikoo mutta myös niistä ketä on ehdotettu ja jotka olisi linjassa ihmisen omien valintojem kanssa js sekä myös joitain yleisiä tietoja vaaliikoneen tekijästä jostsa saisi selville millaisia ihmisiä äänestää ketäkin ehdokasta.
    Ja myös äänestyskuponkeihin pitäisi saada vähän enemmän tietoa kuka äänesti ja ketä ja miksi.
    Vaalit on vakava poliittinen prosessi ja myös äänestäjien on oltava äänestettävän kanssa samoilla linjoilla miten maata johdetaan,jos ei ole,pitäisi äänestysoikeus ottaa pois lievään syyntakeettomuuteen vedoten. Ei ole mitään mieltä jos äänestyksissä annettaisiin ääniä mielivaltaisesti.
    Maailmassa ei voi eikä saa elää ihan miten lystää äänestäjätkään kuten poliitikotkaan ei voi vaan heidän on seistävä sanojensa takana,näin kuuluu myös olla äänestäjillä.
    Olet vastuussa siitä mitä teet ja mitä jätät tekemättä.
    Esim.on aivan absurdia jos markkinataloudessa köyhä antaa äänensä kokoomukselle ja päinvastoin rikas tai valtion edustaja antaisi äänensä vasemmistolle jakaakseen kaikki rahansa pois köyhille ja ottaisi siihen vielä velkaa että itse tai valtio menisi konkurssiin,eihän tuommoisessa äänestämisessä olisi mitään mieltä vaan pitäisi heti lakkauttaa toimimattomana.


   • Myösäänestäjätsyyniin kirjoitti:

    Juurikin noin,mutta ihmisten tekemistä vaalikoneista saisi paremman gallupin,ketä ehdokasta on ehdotettu eniten ihmisille ,kysyä voisi myös aiotko äänestää ehdotettua ehdokasta,prosenttiluvut voisi ilmoittaa sekä niistä ketkä aikoo mutta myös niistä ketä on ehdotettu ja jotka olisi linjassa ihmisen omien valintojem kanssa js sekä myös joitain yleisiä tietoja vaaliikoneen tekijästä jostsa saisi selville millaisia ihmisiä äänestää ketäkin ehdokasta.
    Ja myös äänestyskuponkeihin pitäisi saada vähän enemmän tietoa kuka äänesti ja ketä ja miksi.
    Vaalit on vakava poliittinen prosessi ja myös äänestäjien on oltava äänestettävän kanssa samoilla linjoilla miten maata johdetaan,jos ei ole,pitäisi äänestysoikeus ottaa pois lievään syyntakeettomuuteen vedoten. Ei ole mitään mieltä jos äänestyksissä annettaisiin ääniä mielivaltaisesti.
    Maailmassa ei voi eikä saa elää ihan miten lystää äänestäjätkään kuten poliitikotkaan ei voi vaan heidän on seistävä sanojensa takana,näin kuuluu myös olla äänestäjillä.
    Olet vastuussa siitä mitä teet ja mitä jätät tekemättä.
    Esim.on aivan absurdia jos markkinataloudessa köyhä antaa äänensä kokoomukselle ja päinvastoin rikas tai valtion edustaja antaisi äänensä vasemmistolle jakaakseen kaikki rahansa pois köyhille ja ottaisi siihen vielä velkaa että itse tai valtio menisi konkurssiin,eihän tuommoisessa äänestämisessä olisi mitään mieltä vaan pitäisi heti lakkauttaa toimimattomana.

    "Esim.on aivan absurdia jos markkinataloudessa köyhä antaa äänensä kokoomukselle ja päinvastoin rikas tai valtion edustaja antaisi äänensä vasemmistolle jakaakseen kaikki rahansa pois köyhille ja ottaisi siihen vielä velkaa että itse tai valtio menisi konkurssiin,eihän tuommoisessa äänestämisessä olisi mitään mieltä vaan pitäisi heti lakkauttaa toimimattomana."

    Olet nyt vähän hakoteillä tässä asiassa. Ihminen tekee äänestyspäätöksen kokonaisharkinnan perusteella kuten myös sen mitä asiaa äänestys koskee. Esim. presindentinvaaleissa valitaan ulkopolitiikan johtaja, ei talouspolitiikan. Jos siis Kokoomuslainen osaa sinusta hoitaa tämän tehtävän parhaiten, ei sillä ole väliä mitä mieltä tuo ehdokas on jostain sisäpolitiikkaan liittyvästä talousasiasta.
    Myöskin muissa vaaleissa asiat tulee nähdä laajemmassa perspektiivissä kuin vain yksittäisten asioiden kautta. Jos joku rikas on valmis maksamaan enemmän veroja jotta yhteiskunta muuttuu solidaarisemmaksi ja kenties tasa-arvoisemmaksi niin miksi hän ei saisi äänestää vasemmistoa jos se vastaa hänen arvomaailmaansa eikä hän välitä niin paljon pelkästä rahasta? Tai jos köyhä kokee parinteiset ja konservatiiviset arvot itselleen läheisimmiksi niin miksi hän ei saisi äänestää niin vaikka se ei ehkä puhtaasti taloudellisessa mielessä olisikaan se järkevin ratkaisu?

    Ihmiset siis priorisoivat asioita ja joku asia voi olla kyynnyskysymys. Hän ei siis voi kuvitella äänestävänsä ehdokasta joka on 9/10 samaa mieltä mutta eri mieltä juuri tuossa ratkaisevassa asiassa. Joten hän äänestää ehdokasta joka on vain 7/10 samaa mieltä mutta samaa mieltä juuri tuosta tärkeimmästä. Onko se sinusta väärin?


  • On muuten HUOMATTAVASTI suurempi otos kuin oikeisto-YLEn tai herrrliinin sanomien manipulointi-"gallupeissa", joissa niinistö menee seuraavalle kierrokselle mokun aivopesun tuloksena yli 60 % kannatuksella.

   Niiden on tehtävä nyt kaikkensa.... ymmärrätkö moku ja sopuli:
   https://youtu.be/JK_mdxzNKYI

  • Niinistö saa 1 äänen, säälittävää.
   Ylen vaalitgallupit saa suomen #fakenews awards kunniapalkinnon.

  • Se vaan että kun pirttien mummelit ym noin 500.000 immeistä, jotka eivät eivät edes tiedä mikä some on, menevät uurnille niin tulos on sitten vähän toisen mallinen?

   • Pirttien mummot on olleet kovin pahoillaan Niinistön homolain allekirjoituksesta, joten voi näkyä vaalituloksessa.


   • Vanhuksissakin on somettajia ja moni lukee vähintäänkin uutiset / lehdet sähköisenä nähden kommentointiosiot, ehkä itsekkin kommentoiden ja eläkeläiset katsovat sännöllisesti kaikki vaalitentit ja väittelyt.


  • Ollut Sauli suuri pettymys , koittaa paeta moraalista vastuutaan selvästi , tuo aktiivi mallin hyväksyntä toi sen varsin hyvin esiin viimeistään ,hyväksyy täten että kaikkia ihmisiä,sairaita,vanhempia,eri puolella asuvia jne, kohdellaan yhtenä karjana, tuo ei tuo yhtään lisää työpaikkaa,kyllä yritys osaa laskea onko tuottavaa palkata henkilökuntaa, ei se koe olevansa sosiaalitoimisto , aivan turhaa ihmisten juoksuttamista jossa ei muuta kun tuhlataan jälleen varoja konsultti toimistoille kuten muutama vuosikymmen sitten tuota koetettiin ja todettiin kalliiksi ja tuloksettomaksi. kyllä se kalju päämies uskalsi puuttua epäoikeudenmukaisuuteen eikä paennet velvollisuuksiaan kansaa kohtaan työnkuvan taakse.

  • Taitaa tulla lopullinen niitti galluppien tekijöille mikäli tulos on jotain muuta mitä on äänestäjille yritetty kertoa. No selityksiä kyllä löytyy.

  • Kivisen lähdön ajoitus vähän ihmetyttää.

   • Taisi saada niin paljon tiskinalta Saulin vaalirahaa, että on paras häipyä ulkomaille, ennen kun joutuu tilile Lauran koulukiusaamisesta ym
    Suomenkansan manipuloinnista, mikä on jatkunut vuosia?

    http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249557-lauran-kohtelu-koulukiusaamista


  • Huhtasaari saa yli 10 prosenttia enemmän äänistä kuin gallupit väittävät. Nostan tämän viestin sunnuntai iltana ylös.

  • kokoomus äänestää 5
   hyvää 5-5-5-5-5

  • Niinistön kannatus mukailee Kokoomuksen kannatusta, joka on n.25% eli tuon kyselyn tulos on hyvinkin realistinen. Ei kait köyhien duunarien ja köyhytetyn keskiluokan kannata Niinistöä äänestää, jos on vähääkään itsesuojeluvaistoa jäljellä.

  • aika pelle on tämä veitikka tai sitten hän ei osaa lukea eikä ymmärrä puhuttua kun uutisissa oli kannatus % kaikille ihka numeroin ja toimittaja luki samat ja nyt tämä pölvästi ilmoittelee omiaan surkimus sinulla taitaa olla äänestys lippu hukassa

   • Niin. Jos teet gallupin puolueiden kannatuksesta vaikka Perussuomalaisten puolukokoukseen osallistuvien keksuudessa niin saat varsin eri tuloksen kuin jos kysyt samaa Kokoomuksen puolukokouksen osallistujilta.
    Eli mitään todellista järkeä noissa tuollaisissa kohdentamattomissa kyselyissä ei ole. Tulos voi olla ihan mitä tahansa.


   • Eikö kukaan äänestä tässä gallupissa Matti Vanhasta ?

    Palatakseni YLEn 25.1 ns. suureen vaalikeskusteluun.

    Juontajat antoivat hyvin usein puheenvuoron Matti Vanhaselle. Rupesi oikein häiritsemään tämä puolueellisuudeksi nimettävä käytäntö. Ei ihme, jos sitten nousi vähän ylöspäin vaalikarjan äänestyksessä.

    Juontajien kaikissa vaalitenteissä harjoittama jopa rasistinen suhtautuminen Huhtasaareen ja Väyryseen häiritsi. TOivon, että he menestyvät lopullisessa äänestyksessä sunnuntaina.

    Juontajien käytös on ollut törkeää. Miten tällaista on sallittu veronmaksajien varoilla yllä pidettävässä laitoksessa? Vai onko juontajat päässeet Kivisen lähtöpuuhien vuoksi toteuttamaan vapaasti antipatioitaan ja sympatioitaan valtakunnallisissa lähetyksissä. Joka tapauksessa erittäin moitittavaa, ei hyväksyttävää työskentelyä.

    Toivoa sopii, että seuraavissa vaaleissa juontajat ovat eri henkilöitä ja kohtelevat ehdokkaita ja puolueiden edustajia täysin tasavertaisesti. Sen pitäisi olla itsestään selvää, mutta sitä se ei ole ollut.


  • katoaa Ninistön kannatus kun Kokoomuksen omat firmat kuten Taloustutkimus eivät pääse manipuloimaan kyselyjen tuloksia.

  • Sunnuntaina tulee veret seisauttava jytky.

  • Onneksi Yle Henkkeli helpotti valinnassa.

  • Pietarissa on hakattu hikipäässä sionisti Huhtasaarelle tukea.

  • Se on nyt niin että tulee jytky.Laura-jytky.

  • Minä kyllä uskon, että jos toiselle kierrokselle mennään, siinä on kaksi kovaa mukana.
   Niinistö ja Väyrynen.

   • Väyrynen ei pärjää kovin hyvin vaalikoneissa, eikä sen videoita katsota, eikä Paavon toritapaamisissa ole ollut kovaa tungosta.

    Nämä kaikki yhdessä, eivät nämä millään lailla 2-kierrosta Paavolle lupaile. Kannatuskortin lähetin marraskuulla Väyryselle, mutta ei vanhaisäntä ole nyt mitalisijoilla tänä vuonna.


  • Kärpäsenä katossa hetken ennen ensi Sunnuntaita Saulin vaalikapineteissa. Tarkkailemassa istuvan pressan viimeisiä mielipiteitään työttömästä kansastaan.

  • Saulin vaietut salaisuudet..Suomimedia, kuka viitsii googlata. Se tiputtaa kyllä monta kukkahattutätiä, jotka nyt ovat aivan hurmoksessa vaalivauvasta, ainakin uskoisin, mikäli heillä on vähänkään moraalia. Laura voittoon.

  • Nämä luvut ovat vain arvailua,kukaan ei tiedä mikä on oikeasti tilanne.Miksi ihmisiä vedätetään?

  • Saulin prosentit.

   Poliisin tietoon tulleitten raiskausten määrä on alkuvuoden aikana kasvanut noin 23 prosenttia eli niitä on ilmoitettu 115 rikosta enemmän kuin edellisen vuoden tammi-kesäkuussa.

  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   400
   26084
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16438
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   400
   15211
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   13149
  5. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   52
   2932