Luterilaisuuspalstasta tullut yleispalsta

Palstasta on tullut yleispalsta. Sinne kirjoitetaan vaaleista, kikyistä, aktivoinnista aina kylän koiriin asti. tämä ei liene tarkoitus. Palsta on nykyään ihan jotain muuta kuin luterilaisuuteen, kirkkoon ja uskontoon keskittyvä palsta.
2
Ilmoita


18 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Näinhän siinä on tainnut käydä, valitettavasti.
4 VASTAUSTA:
Millaista palstaa sinä tästä toivot?
Millaista palstaa sinä toivot, Eerika?
Anteeksi, olen lentänyt kahdesti ulos...
taastätäsamaa kirjoitti:
Anteeksi, olen lentänyt kahdesti ulos...
Juu täältä lentelee uloskin koko ajan, mikä on ärsyttävää.
Millaista palstaa...ehkä sellaista, jossa keskustellaan jostakin muustakin kuin kirjoittajien olemuksesta tai älynlähjoista.
Erilaisia mielipiteitä jostakin muusta kuin islamista, homoista ja Susanna Koivulan blogeista....vai mikäs hänen nimensä nyt olikaan.
Palsta on tietysti sen näköinen kuin kirjoittajat ovat.
+Lisää kommentti
Ja sitäkö ei luterilaisuus käytännössä muka olisi!

siis kaikkea muuta kuin Raamatun sanomaa.
1 VASTAUS:
Tottahan koko elämä mahtuu luterilaisuuteen, jos niin asiaa määrittelee. Täällä on kuitenkin erikseen osiot politiikalle, keskustelulle maahanmuutosta, keskustelulle seksuaalivähemmistöistä, keskustelulle islaminuskosta.... periaatteessahan ihan minkä tahansa osioin alla voidaan keskustella mistä halutaan, eikä osioita tarvita. Ne on kuitenkin haluttu tänne tuoda, kai sillä jokin tarkoitus on ollut?
+Lisää kommentti
Jonkinlaista ip-osoitteeseen perustuvaa bannausta, ees kuukauden mittaista, vois kyllä muutamalle kirjoittajalle sivaltaa siellä. Aivan absurdia yrittää "keskustella" kyseisellä palstalla.
Ilmoita
Avaajan.kaltainen.pistenikki käy pakkomainostamassa kirkkoon kuulumista, homovastaisuutta, Jeesusta yms. muilla palstoilla. Karman lakiko sitä risoo?

Kovin sekavia hölöttää imuristaan - hikiongelmaansa. EIvät ainakaan liity muiden palstojen aiheeseen!
Ilmoita
Minusta näyttää että luterilainen palsta on pikemminkin ateistien ja liperaalien kanava.Raamattu-uskolliset lytätään julmasti.
Ilmoita
Edelleenkin luterilaisuuspalstan aloituksista ehdoton valtaosa on yhden ja saman trollaavan hellarin tekemiä provoaloituksia.

Nuo trollin tekemät provoaloitukset eivät selvästikään aloituksen tekijää häiritse, kun ei niistä kitise, mutta ne muutamat muut aloitukset tuntuu häiritsevän. Eli siis se, että ihmiset haluaa keskustella keskenään jostain kaikkia keskustelijoita kiinnostavasta aiheesta. Kokeeko aloittaja jääneensä ilman keskusteluseuraa, eli onko hänen omat aloituksensa jääneet vastausta vaille. Jos ovat jääneet, niin ehkäpä ne ovat niin tylsiä, ettei muita kiinnosta.

Luterilaisuudesta saa tehdä aloituksen kuka tahtoo, mutta harvaa kiinnostaa niihin vastata, jos mielenkiintoisempiakin aiheita on esillä.

Perinteisesti helluntailaiset palstaevankelistat rutisee aina, kun niille ei anneta huomiota. Onko nytkin kyse sellaisesta?
1 VASTAUS:
Sinä sillä homotat!
+Lisää kommentti
Palstan aihepiiriin sopimattomista viesteistä kannattaa tehdä ilmiantoja, jotta moderointi voi ne poistaa. (Ilmiannon yhteyteen on hyvä antaa myös lisätietoja, jotta moderointi pystyy paremmin arvioimaan tilannetta. ) Ei ole tarkoituksenmukaista, että Luterilaisuus-palsta täyttyy keskusteluista, jotka eivät liity aiheeseen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että aina kaikille aiheille ei löydy täysin sopivaa palstaa.

Emma
Suomi24 ylläpito
3 VASTAUSTA:
Tehkää sitten oikeasti jotain koska tämä palsta on nykyään homopalsta. Ja siistikää kieltä mitä täällä käytettään. Muiden solvaaminen on joidenkin nikkien ainoa syy olla tällä palstalla.

Seuratkaa palstaa ja sen aiheita ja kirjoittelua ja tehkää jotain!
Luterilaisuupalsta on pelkkää homouden jauhamista ja uskovien solvaamista. Sileltä on kaikki kunnon kirjoittajat poistuneet jo kokonaan.
Siistikää tuo palsta tai lopettakaa kokonaan, kiitos.
Miksi ette tee asialle mitään?
+Lisää kommentti
Luterilaisuudesta on kyllä tullut aivan yleispalsta, joten se voidaan muuttaa lestapalstaksi, jota valvoisi eduskunnan hoitokokouksien päävatulaattori perässämyötäilijöineen.
Ilmoita
Tämä on muutaman aten kiukuttelupalsta.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Luterilaisuuspalstasta tullut yleispalsta

Palstasta on tullut yleispalsta. Sinne kirjoitetaan vaaleista, kikyistä, aktivoinnista aina kylän koiriin asti. tämä ei liene tarkoitus. Palsta on nykyään ihan jotain muuta kuin luterilaisuuteen, kirkkoon ja uskontoon keskittyvä palsta.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta