Miksi ihmiset ottaa jo sienneitä ihmisiä?

aannahdys

Olen aina ihmetellyt miksi ihmiset tyytyvät ihmiseen, jolla on lapsia entuudestaan. Minua ainakin häiritsis suuresti jos tulevalla kumppanilla ois lapsia toisen kanssa. Eipä siinä paljon yhteinen tulevaisuus kiinnosta.

31

3558

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rakkaus-pakkaus

      Oletko kuullut koskaan sanaa rakkaus?

    • tosimiess

      Ei siinä rakkaudet auta, kun joutuu katsomaan toisen kakaroita. Ja fakta on se että et koskaan tule pääsemään sen kakaran ohi. Mun mielestä ihmisen pitäs lisääntyä yhden ihmisen kanssa ja vanhoilla päivillä vasta kattella, sitten eronneita karanneita sinkkuja joilla aikaisempia lapsia. Ei nuorena.

      Minulla on kokemusta deittailusta ihmisen kanssa jolla oli aiempia lapsia ja homma kaatu siihen, etten alkanut isäpuoleksi niille. Kyllä joku roti pitää olla. Naisen pitää olla lisääntymätön eikä niin että siennyt joka suuntaan.

      • qqoi

        "Ja fakta on se että et koskaan tule pääsemään sen kakaran ohi. "
        Oletko tosissasi niin kakara vielä itse, että olet kilpaillut siitä, oletko naiselle tärkeämpi kuin hänen lapsensa? Et tietenkään ole! Et koskaan. Eikä sinun kuulukaan olla.

        Enkä minäkään ole miehelleni tärkeämpi kuin lapset. Hyvä niin!

        Olemme kuitenkin toisillemme tärkeimmät aikuiset. <3


    • olettaukki

      mikä tarkoittaa sana sienneitä?

    • Piuhat-poikki

      Kaksi eronnutta antaa sitten lapset huostaan ja alkaa tehdä uusia lapsia keskenään?! 😳😂

      • Tyttöjen.tuho

        Yleensä miehen lapset lentää ulos uudesta perheestä. Joskus naisenkin, mutta useimmiten miehen. Joskus lapset lähtevät ihan itse taivasalle karkuun sietämätöntä kohtelua. Suurin riski on tyttölasten harteilla sekä isä- että äitipuoliviritelmissä. Tosin eri syistä.


      • Repesin nauruun tuolle kommentille :D :D


      • "Kaksi eronnutta antaa sitten lapset huostaan ja alkaa tehdä uusia lapsia keskenään?! 😳😂 "

        Toi oli hyvä. Repesin nauruun tuolle kommentille :D :D


    • jaxakuunnella

      On se muuten aika tuskastuttavaa, että nämä nykyisin ehkä enemmistönä vaikuttavat sarjamonogaamit tekevät juuri niitä virheitä joita omat vanhempani ja muutama muu jo aaaikoja sitten, ohhoijjakkaa. Sitten markkinoivat omaa elämäntapaansa normina meille heidän omien lastensa kohtaloista kärsineille jälkijättöisinä muinaisina elämäntapaoikeuksina ja -valintoina, sou booring. Sou yawning here.

    • paskatilanne

      Tälläisissä tapauksissa ei voi välttyä ongelmilta, aina toisen osapuolen edelliset jälkeläiset kokee huonoa kohtelua.

    • Hommiinvaan

      Alottajalla on kapea maailmankatsomus, minkä johdosta hän todennäköisesti masturboi paljon.

      Minulle käy hyvin kumppani jolla on jo lapsia. Jos se on nainen ja lasten tekemisen jälkeen seksi vielä maistuu ja hän on valmis saattamaan maailmaan lisää lapsia, niin mikä ettei. Lapsista on Suomessa pula.

      Ei se järvi soutamalla kulu.

    • sienestystäkö

      Ap:lla on vähän käsitteet hukassa.

      Oikea muoto sanasta olisi "siinnyt," ei siennyt. Mutta hän tarkoittaa ihmisiä, joilla on lapsi tai lapsia, jolloin tuo ilmaisu on väärä.

      "Siinnyt" ihminen on meistä jokainen. Sana tarkoittaa siis ihmistä, joka on tullut siitetyksi ja on joko sikiö tai jo syntynyt. On siis aika mahdotonta ottaa itselleen puolisoksi ihmistä, joka ei olisi siinnyt. Ellei mene naimisiin vaikkapa robotin kanssa.

      Sikiäminen ei siis oikeasti tarkoita synnyttämistä, vaikka sitä virheellisesti joskus siitä käytetään. Eikä varsinaisesti syntymistäkään. Ihmisen sikiäminen on elämän alkamista, siittämisen yhteydessä. Ihminen ei voi "siitä" muulloin kuin sen yhden kerran, kun hän alkaa muodostua sikiöksi. Syntymänsä jälkeen kukaan ei sikiä.

      On siis väärä muoto sanoa ihmisestä, että hän sikiää kauheasti, jos hänellä on paljon lapsia. Ne lapset siinä sikiää, eikä nekään muuta kuin jokainen sen yhden kerran.

      Tunnetuin muoto on uskontunnustuksessa, jossa sanotaan, että Jeesus sikisi Pyhästä Hengestä. Siis Jeesus alkoi "siitä" siellä Marian sisällä, tosin sillä perin ainutkertaisella tavalla eli ilman siittämistä. Niin, tiedä häntä.

      Ja tämä tästä. Tulipahan pölistyä, mutta alkoi itteekin kiinnostaa tuo "sienneily."

    • pöakj

      Jos sinua asia vaivaisi, niin hyvä ettet sellaista kumppania sitten ota. Yritä nyt kuitenkin ymmärtää, että monelle se ei ole millään tavalla häiritsevä asia, ja joillekin se on jopa suuri plussa!

      Itse elin vuosia avioliitossa, jossa vaimoni ei voinut saada lapsia. Olin asian tavallaan hyväksynyt, eikä se siis eroon koskaan johtanut. Ero tuli ihan muista syistä. Kun sitten paljon myöhemmin aloin katselemaan naisia, uusia potentiaalisia kumppaneita, niin huomasin että minua viehätti erityisesti naiset, jotka olivat pienten lasten äitejä. Siinä oli niin suuri määrä lämpöä. Ja lapsirakkautta. Tapasin sinkkuaika monta mukavaa naista, joilla jo lapsia oli. Yhteen heistä rakastuin, ja sain samassa paketissa elämääni myös aivan mahtavan lapsen!

      Koen olevani todella onnekas. Kaikki eivät onnekkaita ole. Kaikki eivät voi lapsia saada...

      • daaara

        ootpa vässykkä. Elätät surutta toisen miehen lapsia


      • pöakj

        Sekö tekee vässykäksi, että kykenee rakastamaan lasta, joka ei ole biologisesti oma? Meillä on hivenen eri käsitys vässykästä. ;) Ja puolisoni kyllä käy normaalisti töissä yms, joten ei ole minua elättäjäksi itselleen ja lapselle tarvinnut. Toki meillä on yhteinen talous ja yhteiset tilit, joten emme eritte, kumpi vaikkapa lapsen kuluja maksaa. Lapsi on osa minun perhettäni, perimästä riippumatta.


      • daaara

        Onhan se hyvä että elätät toisen siitosta, niin ei yhteiskunnan tukiaisia mene jonkun toisen siitokseen. Itse en moiseen suostuisi.


      • Olet kyllä todella onnekas :)

        Ja näköjään minullakin on eri käsitys vässykästä. Ennemmin vässykkä on sellainen, joka ei pysty olemaan niin avarakatseinen, että ei pysty välittämään muista kuin omista lapsista. Tai niin kuin jotkut ajattelee, että itse pitäisi olla lapsen edellä joka asiassa.


    • jokotaieivai

      Sanoisin, että kaikkea muuta kuin vässykkä. Mutta joillakin on niin suppea maailmankatsomus.

      Ja eiköhän tuonkin miehen vaimon lapsi tule elätetyksi ilman kirjoittajaakin. Yleensähän se biologinen isä osallistuu lapsensa elättämiseen.

      Ja rahastako tässä aina pitää olla kysymys? Lapsista välittämiseen kuuluu muutakin kuin raha. Kaikki jästipäät ei sitä ymmärrä. Siksi onkin niin paljon murhetta maailmassa.

    • kuha.hoitaa

      Monenlaisia tapauksia on. Usein vasta vähän ajan kuluttua huomataan että toisen lapset ja suhteet entisiin elämiin aiheuttaa vastenmielisyyttä ja mustasukkaisuutta. Osa pääsee tämän vaiheen yli ja kunniakkaasti kaatamatta asiaa viattomien niskaan, osalla tyssää siihen, ja osa ratkaisee asian heivaamalla ns ylimääräiset kelkasta. Miehille on varmasti luontevampaa hyväksyä naisen lapset mating effortina kuin naisen miehen rakkauden hedelmiä johtuen osin evolutiivisistä investointiasioista. Muita tekijöitä voisi olla hyvä lapsuus hyvine isäsuhteineen, omillaan toimeentulo ja antoisat muut ihmissuhteet eli ns. oma elämä ja ylipäänsä kulttuuri, jossa miehen rooli omien lasten hoivaajana on enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

      Toiset vaan on mieluisempia kumppaneita ja flaksi käy hyvin useammankin kerran. Osa ei saa ketään tai mitään, osa kelpaa vasta tokalle tai kolmannelle kierrokselle... asioita joihin on lainsäädännöllä vaikea vaikuttaa, vaikka kovin on normipainetta sosiaalisesti sieltä sun täältä.

      • qolpottinen

        Näinhän se on, että jotkut eivät ikinä saa perhettä, vaikka kuinka sitä toivovat. Eivät vaan kelpaa kellekään asialliselle. Ja toden totta joillakin ei sinkkuaikoja juuri ole, ellei väkisin niitä itse halua, koska vientiä parisuhteeseen olisi heti eron jälkeen. Ns. "jono ovella", jos hyvä tyyppi eroaa. Ei sillä tunnu olevan väliä, vaikka lapsia olisi, niin joillakin vaan vientiä riittää siitä huolimatta.

        Minulla on hyvä ystävä, joka elää parisuhteessa. Onnellisessa sellaisessa. Lapsiakin hänellä on pari aiemmista suhteista. Uskomattominta on se, että häntä on kosittu 6 kertaa. Kuusi kertaa... (Ystäväni ei ole aina vastannut myöntävästi. Mutta siis valikoimaa hänellä todella on ollut! On voinut valita rusinat pullasta. Kaikki pitävät hänestä! ) Minua ei kertaakaan, vaan ukko vaan odottaa ja odottaa... En tiedä että mitä. Noh, minullakin sentään on parisuhde. Monilla ei edes sitä.


    • helppojanakkeja

      Mistä kertoo jos naisella 20v kaksi lasta eri isät?Useita aportteja ja useita seksikumppaneita joille raskaana,minusta kertoo että ei kanna vastuuta itsestään eikä myöskään lapsistaan.Helpppo saada seksiä miesten se varmaan tässä salaisuus että kumppaneita riittää.Lapset viikonloppuina lasten isovanhempien hoidoissa että pääsee bailaamaan ja etsimään uusia uhreja miehet eivät ensin tajua edes että perhettä.Kaikki tuntuu kelpaavan mutta näistä naisista ei ole kun kerta käyttöön mutta elatusmaksut voi tulla kalliiksi käyttäjälle,Oikeita satutätejä tälläset naiset ,miehet ie irtonumeroita??

    • NäinSeAinaMenee

      Jos nainen on nuori, kaunis ja viisas, sen ei tarvitse ottaa miestä, jolla on lapsia ennestään. Sama pätee nuoriin, komeisiin ja fiksuihin miehiin. Ei nekään ota puolisoksi muuta kuin lapsettoman.

      Sitten kun avioliittomarkkinoilla arvo on romahtanut tai sitä ei ole koskaan ollutkaan, on otettava mitä saa eli se B-luokan puoliso, kun itse on samaa tasoa.

    • ernestiine

      "Sama pätee nuoriin, komeisiin ja fiksuihin miehiin. Ei nekään ota puolisoksi muuta kuin lapsettoman."

      Hahhah hah hah sun juttujas. Mä voin kertoa sulle: ottaapas!

      Mun mies oli komea 20-vuotias, kun ihastui ja rakastui minuun, ja mulla oli jo lapsi. Lapsesta kerroin heti eka iltana. Kaikki hyvin.

      Ollaan oltu avioliitossa jo kolmekymmentä vuotta. Itseäni en arvioi, mutta mies on edelleen komea, fiksu ja kiva. Yhteisiä lapsia ei ole, mutta on jo näitä lapsenlapsia. Edelleen kaikki hyvin.

      Sinä saat painua suolle kuvitelminesi. Meihin ei päde sun toiveajattelusi. Ja tunnen muuten aika hemmetin paljon pariskuntia, joissa mies on mennyt yhteen naisen kanssa, jolla on jo lapsi tai lapsia. Ja myös toisinpäin, naisia jotka on ottaneet miehiä, jotka on isiä. Ja fiksuja ihmisiä ovat eivätkä mitään rumiluksiakaan. Että mitähän oikein esitätkään? Silkkaa toiveajattelua tuo tuollainen, yrität halveksia yh-äitejä ja isiä, että heitä muka ei kukaan viisas ja hyvännäköinen ihminen huoli. Katsopa vähän paremmin tätä maailmaa.

      • Isotummanen

        Onhan noita poikkeuksia sääntöön paljonkin.

        Jos joku tupakoitsija on elänyt 90-vuotiaaksi, ei se silti tarkoita, että tupakka olisi terveellistä.

        Sitäpaitsi 20 V mies on vielä niin kloppi, ettei tajua naisista ja parisuhteista mitään. Itse kuvittelin tuon ikäisenä olevani todella epähaluttava (ja ehkä olinkin), vasta 35. ikävuoden jälkeen tajusin, että naisethan lakoavat edessäni kuin vilja.


      • NäinSeAinaMenee

        Sä olet ottanut pojan mieheksi. 20-vuotias on vielä melkein lapsi. Nuorella tarkoitin 25-30-vuotiasta, aikuista miestä. Helppohan finninaamainen puperteettipoju on vampata, kun ne ajattelee vielä vain alapäällään. Kummassa syy, ettei ole yhteisiä lapsosia? Oisko kuitenkin B-luokkaa?


    • Taapero53

      30v nainen yritti lähempää tuttavuutta viikonloppuna, viestiteltiin vielä niitä näitä sunnuntaina. Ihmettelin itsekseni miksi on kiinnostunut kun minä olen huomattavasti vanhempi....asia selvisi kyllä, on viiden lapsen yh = ei todellakaan jatkoon

    • lumilumme

      "Sitäpaitsi 20 V mies on vielä niin kloppi, ettei tajua naisista ja parisuhteista mitään"

      SINÄ olit sellainen.
      Avaa silmäsi kunnolla. Minusta jopa näyttää siltä, että suurin osa miehistä ei ajattele laillasi. Ainakin kun silmäilen ympärilleni. Joka ikinen leski tai eronnut nainen, jolla on lapsia, on mennyt uuteen parisuhteeseen, eikä ne miehet mitään typeryksiä ole. Jos sinä katselet maailmaa vain sieltä ns. alempien kansankerrosten tasolta, voit olla omaa mieltäsi ja ihan vapaasti. Siellä mennään ojista allikoihin, tai sitten ei. Viisastuu sitä joskus tyhmempikin ihminen.

      Miehet puhuu ja uhoo, mutta hyvin usein todellisuus on ihan toinen heilläkin. Niitten miesten, jotka kaikkein suurimpaan ääneen retostaa kelpuuttavansa vain lapsettoman naisen, onkin parempi pitää kiinni periaatteestaan. Yhdenkään lapsen ei kuulu asuakaan perheessä, missä äidin uusi mies pitää lasta ylimääräisenä ongelmana. Pahimmassa tapauksessa vihaa tätä lasta, koska ei kykene näkemään lasta syyttömänä lapsena ja kaikkein vähiten mahdollisuutena. Nämä miehet pysykööt mieluummin yksin, ellei sitä lapsetonta naista siihen vierelle löydykään. Sekään kun ei ole mitenkään kirkossa kuulutettua.

      • ÄläValehtele

        Ei todellakaan joka ikinen leski tai eronnut nainen, jolla on lapsia, ole mennyt uuteen parisuhteeseen. Moni on vielä 20 vuoden kuluttua ilman vakituista kumppania. Joku juoppo on kuukauden mukana pyörinyt, mutta ei sen enempää.


    • Suhteellisuusteoriaako

      Jotkut kommenteista on itserakkauteen pohjautuvia.
      Tietysti lapsen kasvattaminen on kunniakasta, olkoon lapsi kenen tahansa.
      Lapsi on lapsi. Samat tarpeet jokaisella lapsella olkoon oma tai jonkun toisen siittämä.
      Pienen ihmisen kasvattaminen on rankkaa mutta antoisaa. Lapsi antaa välitöntä ja aitoa palautetta, sellaista jota aikuiset eivät koskaan pysty antamaan.

      Kuolinvuoteella on mukava ajatella miten on antanut turvallisen ja hyvän pohjan uudelle sukupolvelle. Eihän meistä tänne muuta jää kuin nämä lapset ja lastenlapset. Ilman niitä on kai sama vetää itsensä kiikkuun ja lopettaa se maapallon saastuttaminen ja omaan napaan tuijottelu. Turha elämä on joka tapauksessa ilman lapsia, kulutat muutaman kymmenen vuotta aikaa, rahaa ja maapalloa kunnes viskataan 2 metrin syvyyteen maan alle. Ja mitä siitä elämästä on jäänyt pinnalle kun itse on mullassa pinnan alla?

    • suurisydäntarvitaan

      Ensin ajattelin aloituksesta, ett onpa itsekäs jätkä. Äiti ja lapset ovat kokonaispaketti eikä saa äitiä ilman lapsia.
      Sitten sattui silmään juttu, missä äidillä oli uusia kumppaneita. Jätkä tuli äitinsä hoteista lapsettomana "valmiiseen perheeseen" ja lapsettomathan niitä parhaita kasvattajia ovat! Ainakin kurinpitäjiä tuon "lapsen" mielestä. Äidin hellyyttä lapsiaan kohtaan vähensi tuo isäpuoliehdokas. Kun teini-ikään tyttö tuli, oli taas noita jätkiä, jotka pitivät tyttöä "bonuksena". Miksei poikaakin. Lapsi sai sitten aikuisikänsä parannella noitten jätkien tekemiä "mustelmia" ja omat lapset jäivät tekemättä. Ihan hyvä, että ap pysyy kaukana yh-lapsiperheistä, jos ei ole riittävän suuri sydän huolehtia toisen miehen lapsista.

      En liioin usko, että 20v poika on vielä niin lapsi, etteikö parisuhteesta mitään ymmärtäisi. Moni tapaa tuossa iässä kumppaninsa, jonka kanssa ollaan vuosia ja vuosikymmeniäkin.

    • Kunmuutakaaneivätsaa

      Osa ajattelee niin ettei tarvitse omia tehdä kun on jo valmiina kakarat. Ajattella että se vaippa ja syöttö rumba olisi ohitse niin vähän helpompaa. Ei tarvitse ihan alusta asti lähteä ja ja se ämmä olisi hoivaviettinsä jo kokenut niin ettei tarvitse ihan alusta asti lähteä.

      Monille miehille varmasti sopii astua sitten vasta kuvioon kunhan sen kakaran vaikein vaihe on ohitse. Tämmöisiä äidin helmoista lähteneitä poikamiehiä oli tulossa meidänkin perheeseen vaikka millä mitalla.


      Ei ollut vaikeuksia yksinhuoltaja äidilläni löytää miestä valmiiseen perheeseen mutta lapset eivät ole kovin onnellisia niistä tulokkaista sillä he eivät rakastu niihin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      29
      2065
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      172
      1497
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1455
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      108
      1189
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1159
    6. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      894
    7. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      870
    8. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      765
    9. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      277
      724
    10. Oletko mustasukkainen luonne?

      Tai ylipäätään millaisia tunteita herättää, jos kaivattuasi liehittelee joku muu tai hän deittailee jonkun muun kanssa?
      Ikävä
      80
      695
    Aihe