Kauhajoen raukat poliisit!

Naurettavaako

Kauhajoella tänään poliisit pysäytti ja sakotti kun en vaikuttanut kääntyessäni. Jäin miettimään miksi näin kävi... huomautti.
No jatkoi seuraamista ja seuraavassa risteyksessä jossa käännyin ja taas pidätys ja syy sama. Nyt tuli sakot ja huomautus että nyt ajoin päin punasia, enkä todellakaan ajanut!
Olen saanut hyvän kuvan kjoen poliiseista ainakin 20 vuotta sitten kun olin asumassa tää. Nyt täysin käytös muuttunut ja sakotus naurettavan herkässä..
Onko pohjanmaan poliisilaitos painostuksen alla että sakotuksia pitää tulla muuten ei hyvää sanottavaa..

27

3788

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • katoppapeiliin

      Olisko syy penkin ja ratin välis

    • eewulkjh

      paras poliisi on kuollut poliisi

    • pikavoitto

      Tumpelo kuskit voi olla pöhnässä, raitilla rälläämäs?

    • Totuuskommissaari__

      eikös kaikki aina vakuuta syyttömyttään, en se minä ollut. Kauhajoella on muuten todella paljon autoja joissa ei vilkku toimi? Saksalaisvalmisteisissa autoissa varsinkin!

    • Pitäisikö

      tapaa muuttaa, kun ennen oli vilkkuohje, että ei tarvitse käyttää ellei muu liikenne sitä vaadi, eli ei ole kellekkään hyötyä. Onkohan nyt niin, että kun kääntyy tai ylittää keskiviivan niin aina käytettävä. Monessa autossa vilkut toimivat näköjään vasta sitten jarruvalot on sytytetty.

      • Karpo__

        pysytäänpäs nyt totuures, eli: Suuntamerkkiä käytetään liikenteen turvallisuuden ja sujuvuuden edistämiseksi - merkkikielellä voidaan eri tienkäyttäjien välillä synnyttää yhteisymmärrystä. Tämä edellyttää kuitenkin,että merkki annetaan riittävän ajoissa, selvästi ja myös että merkinanto lopetetaan kun sitä ei enää tarvita.

        Suuntamerkki on annettava seuraavissa tapauksissa: ennen liikkeelle lähtöä tien reunasta, ennen kääntymistä risteyksessä, ennen ajokaistan vaihtamista tai muuta ajoneuvon siirtämistä sivusuunnassa sekä käännettäessä tiellä.

        Suuntamerkin antaminen on pakollista kaikissa edellä mainituissa tilanteissa. Merkin antaminen ei missään tapauksessa anna kuljettajalle mitään oikeuksia eikä vapauta häntä vastuusta eikä varmistautumista siitä,ettei aiottu toimenpide aiheuta vaaraa tai tarpeetonta estettä muille tiellä kulkeville.


      • Pittääkö

        vilkkua käyttää lain mukaan jos käyttämättä jättämisestä ei ole kenellekkään mitään vaaraa?


      • Kääntymisestä_ilmoitetta
        Pittääkö kirjoitti:

        vilkkua käyttää lain mukaan jos käyttämättä jättämisestä ei ole kenellekkään mitään vaaraa?

        Kääntymisestä tai ryhmittymisestä on ilmoitettava valomerkillä vaikka tiellä ei olisi ketään muita


    • vilkuttaako

      Saman huomion olen tehnyt, kloppien saksalaismerkkisissä premiun luokan autoissa ei tosiaankaan ole vilkkuja, ehkä ne ovat lisävaruste tai sitten ehkä jo ensivuoden malleissa.

      • hullu_ikaalisista

        Niillä on niin paha mieli kun ei saa enempää tt-tukea ja asumistukea, niin kapinoivat mersuillaan ja bimmereillään kylillä bensaa polttaessaan.


    • 19vuotiasbmwkuski

      minulla on hieno BMW, olen 19v ja olen huomannut että vanhat 35-40 vuotiaat duunari ukot pelkää että niiden muija lähtee minun kyytiini. Ja ihan syystä pelkäävät.

      • aukonjee

        Mitä hienoa on BMW:ssä ? se on yksi merkki muiden joukossa, ja pelliä ne on kaikki.
        Ensinnäkään 35-40 vuotias ei ole mikään vanha ja heillä on onnekseen sen verran elämänkokemusta etteivät lähde räkänokkien perään


      • homppaeetu

        Eikös ole sanontakin että pemari on k...än jatke,ja sinä sitä ilmeisesti myös tarvitset..heh..


      • talo

        pemari on romuttamon jatke


      • pemari_vanhanaikainen
        talo kirjoitti:

        pemari on romuttamon jatke

        pemari on vanhanaikainen ja saastuttaa


    • VääräVala

      Suomessa poliisin mielivallalla ei ole rajoja, jos arvotelet poliisia saat sen "nahoissasi" tuntea. Jos vastustat poliisin rangaistusvaatimuksia, joudut poliisikuulusteluihin ja käräjille syytetyn penkille. Käräjäoikeus kuulee osallisia poliisimiehiä todistajina ja sinut tuomitaan. Suomessa ollaan siirrytty poliisivaltioon. Polisiin sana on laki. Jopa "riippumattomat" tuomioistuimet ovat alistuneet poliisin ja syytäjän mielivaltaan.

      • vaarätodistus

        Äläny viitti, vaahto lensi melkein tänne asti..!
        Suomessa poliisi on asiallista, mutta jos tuolla asenteella olet heti karvat pystyssä kun jonkin rikkeen teet, niin en kyllä yhtään ihmettele


      • Rikollistenuhri

        Poliisi on järjestäytyneen rikollisuuden ykkös nyrkki. Jos veljeskunnat meinaa paljastua poliisi nostaa perättömiä syytteitä. Oikeudessa linjasto johon syyttömät johdetaan saamaan perätön tuomio. Rinkiin kuuluu maan korkeinta johtoa joka nauttii poliisin kera täyttä syytesuojaa. En ole kuullut että Kauhajoen poliisi olis saanut syytteeseen yhtäkään naista tämä kertoo syyn mistä miehiin kohdistuva uho saa syntynsä. Tiedän kolme tapausta missä syytön on joutunut Kauhajoen poliisin perättömän syytteen uhriksi. Poliisi ei tutki jos vaarana syyteeseen joutua nainen. Asia käännetään päälelleen syyte haudataan ja tekaistaan kaksi perätonta asialinjasta erotettuna. Merkkinä oikeusasteelle on epämääräinen selostus yms. yms.. Näin juttu ohjautuu veljeskunnan käsittelyyn ja hoidetaan niin että et pääse virkamieskäesiitelyyn mukaan tuomiotasi kuulemaan.


    • Aloittajaa

      tarkoitti ilmeisesti vilkun käyttöä, eikä vaikuttamista? Ajan päivittäin ja en käytä vilkkua ellei muu liikenne sitä vaadi. Näin 60-luvulla opetettiin. Pitääkö nykyään käyttää vaikka siitä ei ole kenellekkään mitään tarpeellista tietoa. Jos Nummijärveltä Sotkaan kääntyessä ei näy kuin poliisiauto eteläisen yhdystien risteyksessä, niin pitääkö niiden antaa lain mukaan sakko? Kop, kop,
      yli 50 vuotta ilman kolaria ja yli 30 vuotta ilman sakkoa.

      • uygg752gfhy

        On siinä taas käsitys! Huoh!!Siellä tieliikenne laissa se asia hyvin selvästi sanotaan!! Pitää tietysti osata lukea!


      • fasojipafsjopfasjpo

        nimimerkki ALoittajaa olet häpeäksi kaikille autoilijoille. Jos joskus ajat ulkomailla niin olet vaikeuksissa tuon asenteesi kanssa. Vilkkua on käytettävä aina!!!!!!!!! idiootti!


      • Aloittajaa

        kiittää kun tuli 60-luvun tiedot päivitettyä noilla kohteliailla vastauksilla. Onneks ei ole tullut sakkoja suuntavinkan ja suuntavilkun käyttämättömyydestä.


    • Taksikuski sanoi haastattelussa, että jos aiot siirtää auto sivusuunnassa enemmän kuin kolmekymmentä senttiä, niin käytä vilkkua.

    • viikate.sivaltaa

      Eipä poliisit tiedä millä nopeurajoitualueella tutkaan saavat ylinopeutta-ajavan.
      Noris ohitustilanteen jälkeen meni vauhti pikkasen pitkäksi, ohitin hitaasti ajavan n64km/h 80km/h alueella ja just vaihtu 60km/h alueeksi kun polisit tuli vastaan.. sakko siitä tuli ja ylitys 32km, mut alue oli merkattu 50km/h, pysähdyin kyllä 50 alueelle.. :D
      Tämä tapahtu hiljan Norinkylässä ja matkasin Jurvan suunnasta. Eli ajoin 82km/h 60km/h alueelle ja ylitys pitäs olla 22km/h.

      Koskahan poliisit alkaa oppii lukeen ja ymmärtämään numeroita.

      • sanavalmisseppo

        Kyllä oot ihme JONIPETTERI kun täällä sitä itket ,eihän me täällä sitä virhettä voi korjata ,mutta annan neuvon ,otathan yhteyttä näihin viranomaisiin ,ihmisiähän hekin ovat ja varmaan saat asian kuntoon, eikun JONIPETTERI,rohkeasti,rohkeasti,ei ne purematta niele.


    • tojotti

      NIINKKÖ

    • janhunentanhunen

      Kauhajoen poliisien ositteita ei saanu ku olis ollu asiaa kyllä kertoo minkä kaliiperin vehkseet,,, Asemalla satuultiin aina koulutuksiata lomistä tehtävllä. Kyllä osataan käyttää virka-asmaa mielivallan aseena rikolliseti. Niin olihan toinen osapuoli nainen haiskahti vähän... HYI OLOKOON

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe