Nyt pauhaavat vuorostaan kunnon pasuunat

SuurPasuuna

Mitä pieksua, joudun yövuorossa vaativiin hommiin eli soittimen vaihtoon, kun näyttää kijanpitosivu 100 kommenttia niiden muutaman robo kuvanpoiston vuoksi.
No ei se mitää pannaan pasuunat pauhaamaan- Äkäseenkös ne taas 100 puhallusta tuottaneet.
Trumpettiinhan sisäkirjanpidon mukaan mahtuu vielä 5 kommenttia. Olkoon tämä ny valamiina

110

5714

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • edson

      No minä aloitan pasuunanpuhalluksen aamuisella näkymällä klo 9:00 http://bot.fi/2bfs ja totean, että kuukausi vielä. Silloin samaan aikaan on aurinko vasemmalla olevien puiden yläpuolella eikä oikealla olevat puutkaan enää varjosta, kunhan aurinko ehtii sinne ... tai siis maapallo pyörii ... tai siis ... no joka tapauksessa on hintsusti jäljellä.

      Mitähän tänään tekis?

    • edson

      https://yle.fi/uutiset/3-10025572 Tässä sitä lukemista riittää. Mutta mutta. Mielestäni ainoa keino on saada muovi vähenemään on se, että muovin tuottajat ottavat vastuun. Mutta sekin vaatii tietty ankaraa lainsäädäntöä. Se, että me kierrätämme ja puhdistamme ja räpläämme muovin kanssa, on hyttysen pissin kokoinen teko.

      Ihmettelen kyllä, mikä saa jotkut ihmiset kaikesta huolimatta positiivisiksi tulevaisuuden suhteen. No se ei ole ihme, että jotkut ovat välinpitämättömiä, jotkut eivät edes käsitä, mutta että valtioiden päämiehetkin ja hallitukset vaan ahertavat kilpailukyvyn parissa.

      • IsoPasuuna

        Minäkin olen käyttänyt jo pitkään liidelin paperikassia ja ihan viimeksi olen pitänyt taskussa kangaskasseja ja jättänyt paperikassitkin kauppaan
        En muuten ostanut nyhtökauraa enkä sisäfilettä vaan stinger kanansiipiä
        Jiäkuapissa on jo vanhastaan paistettuja minimuikkuja. Tosin toistaiseksi vain katseltavana sillä mie tykkään enemmän silakoista, mut tuoreita silakkafileitä ei liidelissä juurikaan näkynyt. Taitavat eestiläiset ostaa kaiken muka rehusilakkana ja sitten pistävätkin säilykepurkkiin eri tavoin maustettuna ja ottavat sopurahat lähes ilimaseksi saamastaan huippuluokan ruokakalasta


    • edson

      Tsiisus, meni päivä, tuli ilta.

      Muistinystyröitä koeteltu 1950-60 lukujen nuorten kavereiden kanssa. Joku muistaa aina jonkun jutun tai tutun jne.

      Se on sääli, ettei silakka enää niin kelpaa kuin ennen. Tosin sitä ei joka puolen saa, ei ainakaan tuorretta. Savusilakka ja hapankorppu. Silakkalaatikko jne.

    • SvenskBasoon

      Nyt helpottaa meitä dieselmiehiä. Kohta aletaan rakentamaan Helsingin keskustaan moottoritiet ja alle keskustatunneli laajoilla sisäänotoilla ja ulostuloilla. Harmi että kielsi rakentamasta keskuspuiston ja Vartiosaaren täyteen 25 kerroksisia vuokratorneja, eller hyr.

      Vad tänker dom andra? Bra eller icke bra eller ska vilåta Centralparken vara som den är?
      Det var allt frivilligt, men ej tjänstemansvenska

    • MobilePasuuna

      Muistaakohan nuori Lokari näitä Turun ratikoi? Miepä olen niitä live nähny ku olin Pansios merivoimien sotakoulus v. 64. Sillo Turuus ol tanssipaikkakii, mitä kutsutii kaljupäisten kiitoradas. Häne oikeeta nimeä en kyl muista. Siin puukeskustas hää kuitenkii ol.

      Jos ratikka palaa Raisioon niin Lokari pääsee ratikalla Myllyyn. Tosin mie ja Pehtoorikin ollaan matojen kanssa seurustelemassa silloin ku ratikka Raisioon ajaa.
      https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005553761.html

    • edson

      Tsiisus sentään, kolme tuntia facessa vanhojen leikkikavereiden muistelojen parissa.

      Ja fonectasta selville yksi numero ... muutaman hetken mietin, että uskallanko soittaa ja sitten, kun uskalsin, niin puhelu kesti tunnin. Tää on kyl vakava vanhenemisen merkki, kun alkaa muisteleen.

      Tsiisus sentään, lunta tulee hiljalleen.

      Tsiisus sentään, etteivät rakenna keskuspuistoon ja Vartiosaareen. Ja Santikseen kans. Ja sinisille Korkeesaareen.

    • PääPasuuna

      Voi, että on hommia täälläkin. Joskus vielä kerron kuinka painavia töitä!
      Kyllä täs juhtaa tarvii. Zetorin hommaisin jollei asuis kaupungis ja kerrostalos!'
      On kyllä voimat vähentyneet tässä vuosikymmenien mittaan. Tiukalle ottaa kierittää 200 kiloo nykysin. Muinoin pelkkiä yhden käden juttuja!

      Minun puolesta saavat rakentaa mihin vaan kunhan jättävät pieniä puistoja riittävästi väleihin ja pitävät huolen siitä, että autolla pääsee aina ja joka paikkaan. Sellasia 25 kerroksen vuokra asuntotorneja ympäri Hesan peltoja ja maanviljelys kokonaan kehä 3 ulkopuolelle. Samoin hevoisharrastus kehä 3 sisäpuolelta pois..

      Varo Pehtoori sitä Facea, siihen voi tulla paha addiktio ja se vakoilee jokaista sanaasi ja tallentaa kaiken ihan kuin ne jotka meitä kovasti rakastavat.

      • edson

        Tuossa tulikin aamuteeveessä jälkikaronkka, uusi tiedekatsaus, missä mm. puhuttiin kaikkea kaiken tallentavista. No sitten niitä tulee koneäly käsittelemään massaa. Siellä huoneessa vinkuu varmaan laakerit, elleivät ole itsevoitelevia vielä.

        Siellä myös "käsiteltiin" iso kuumodulli vai mikä härpäke se on, minkä sisään mahtuisi 48 teslaa, mutta vain yksi lähetettiin avaruuteen.

        Siellä myös todettiin siitä suolaisen veden muuttamisesta juomavedeksi ja kasteluvedeksi olevan myös ongelmallista, vaikka sitä jo tehdäänkin.

        Mitä helekutin 200 kiloa on tiedemies pyörittänyt? Palloksi sulatettua kultakimpalettako?


    • DieselPasuuna

      Hööpätihöö! Silloin nuorempana ei kieritetty kultapalloja mutta sellutehtaan vieressä kasvaneena 200 kilon sellupaali kierähti kummasti. Tekniiklkalaji.

      Se kuumodulisi eli spaxe z mammut lähtee tänä iltana klo 2150. Aion vahtia sen livenä kun siitä on Jahuun yhdessä artikkelissa suora striimaus.

      Ihan hyvä että ainakin yks tesla ammutaan avruuteen oikeita autoja häiritsemastä maan päältä. Meinaan siis diissel autoja!

    • Hissun-Kissun-torvi

      Pehtoorikin on kadonnut facen syövereihin. Mie lähen kuitenkin pihalle vaikka joka puolella pelti rymisee liukkaiden kelien vuoksi. Johan sen huomasi eilenkin, että pittääpi ajella hissun kissun, vaan kaikki autoilijat eivät olleet sitä huomanneet

    • Köyhempi-Lokari

      Huhpatyhey,
      Olipa todella liukasta. Siitä huolimatta osa päästeli menemään kuin juhannusaattona. Ei mikään ihme, että pelti on rämissyt kehä kolmosella ja muuallakin. Pysähdyin Porvoon motarin ekalle parkkikselle harjaamaan enimpiä lumioa pollen päältä pois ja siinä oli dieselhomekin parkissa. Lähetä piti etten mennyt ovelle koputtamaan että onko Pehtoori kyydissä?
      Sitten ihme oli tapahtunut ja minun taloni edestä oli jäätyneet kinokset käyty hakemassa pois aamulla ja kaikki parkkipaikat vapaana. Taas vastapuolella katua kaikki kinokset jäljellä. Eka kertaa 14 vuoden aikana näin päin.

      Lokarin mallia apinoimalla ostin myös annoksen pinaattikeittoa ja jo kuumensin sen microssa ja pistin parempaan suuhun. Valossakin alkaa riittämään jo melkein viiteen asti.

      Kohta saapuu taas kesä. Kuukausi kun vielä kestetään, niin on pakkaset kaatuneet pääosin ja valoa piisaa ilta seittemään.

      Seuraava harrastus ion etsiä sitä madetta kun nyt tein sellaisen vedon että ostin Tammiston Liidelin pakastearkusta yhden heinäsorsan. Se saa nyt sulaa itekseen huomiseen ja sitten ihmettelemään miten sen valmistaisi.Alustavasti epäilen tekeväni oliiviöljkystä ja valkosipulitahnasta voiteluseoksen jolla sen esivoitelen ja pistän uuniin yllämmölle eli gerillilämmölle ja välillä aina valkosipuliöljyvoitelen libanionilaisen kananmgrillauksen tapaan. V<aihtoehtoisesti voisin lapåioida sen sisuksiin runsaasti voita ja tehdä siitä kieviläistä sorsaa, eller hyr?

      No nää vaan tällasia köyhän ja raihnaisen vanhuksen pöperöitä.

      Työssä käyvät rikkaat ne söis vaan appelsiiniankkaa, hanhenmaksaa ja sammen mätiä!

    • KönniPasuuna

      Mitä pieksua. Ovatko 2 kirjoittajaukkoa ajaneet kitkoilla hankeen ja jättäneet minut yksin kirjailemaan. Pitäisikö minunkin aktivoitua faceen ja avat itseni niille tutuille jotka vuosia yrittivät saada minua face kaveriksi . Jos aktivoidun faceen niin käytän koodia: Könnikala!

    • edson

      Mä pidin bitittömän päivän. Oikeestaan vain kirjoitiukset jäivät tekemättä, muuten lueskelin mm. autoista. Poika oli ostanut vanhan Audin ja selasin hiukka TM:aa. Pelkään pahoin, että huolto tai pahemmassa tapauksessa korjaus tulee maksamaan maltaita.

      No enpä edes facessa sen kummemmin, kuhan luin jutut. Aikoinaan jo alkoi joskus painostaa jatkuva bittivirta ja tokaisinkin Elämässä, etten kyllä pysty vastaavaan aktiivisuuteen kuin jotkut siellä.

      Onneks alkaa kisat. Meinaan katsoo joka hemmetin lajin ja sit ku 7. olympiakisoissa oleva mäkikotka ... niin meen torille.

    • edson

      "Tesla ilmoitti historiansa suurimmat tappiot ..."

      Jälkeenpäin saatamme lukea siitäkin, millaisia keinoja perinteiset jenkkiläiset autonvalmistajat ovat käyttäneet, samoin kuin mitä osuutta amerikkalaisella öljyntuotannolla on taustoissa.

      Hetkeäkään en epäile näiden taustavaikuttajien kaikkia rattaisiin heittämiä keppejä ja siis niiden läsnä oloa.

    • edson

      Kyl tökkii lukea noita puolueiden kannatuslukuja. Kokkarit ja Perseet nostaneet kannatustaan ja miksi? Pressavaalien ansiosta, huh huh, sanonko?

      Ei saatana, kyl kansa täytyis vaihtaa.

    • KurpitsaPasuuna

      Bitit ovat miultakii kateis. Toisaalta tänään poistin kolostani musikantin avustuksella kaksi lagunallista isoja kalusteita. Nyt on taas tilavampaa, mutta edelleenkin suurin osa kamoista sellaisia mitkä seisovat käyttämättä.
      Jatkan poistoa, mutta jo nyt on esimerkiksi olkkarin iso ikkunalauta vain parin purjelaiva miniatyyrin alusta.
      Uunissa on se nyttemmin grillattu heinäsorsa. Siihen on ole vielä muutamia hampaitani uskaltanut iskeä.
      Eikä ollut paha pakkanenkaan tänään. Yllättävän paljon sitä laiskakin saa välillä aikaan.

      Hirvittää oikein ajatella että mitä kaikke ase nuori ja notkea yrittäjä lokari päivän mittaan touhuaa. No onneks sen tehoa alentaa kasviseruokavalia, :))))

    • MinariTuuba

      Mitä pieksua, olenko aamun lintu vai onko pehtoori jo työväentalolla kokouksissa persuja syrjäyttämässä ja lokari joella kultaa kaivamassa?

    • edson

      No ni, Tuuba puhaltanut aamun ekat ja Pasuuna illan vikat

      Kyl meni hetken, että sai kiinni curlingin sekanelinpelistä. Jään kunto, harjojen kunto, harjaajien kunto, kiekon nopeus, kierteen voimakkuus, kiekon sijoittaminen.

      Harmaa pakkanen. No mieluummin se kuin kirkas pakkanen.

    • LoikkaTuuba

      Minä en kyllä mitään "Kurlinkia" kattele. Odotan nääs huippuhetkiä miesten perinteellisen 50 km hiihdosta. Se se vasta jännää katsottavaa onkin. Toisaalta salatoivon, että Janne piristyisi ja löytäisi kaksi hetkeä jolloin ponnistus osuu kohdalleen ja nousee lentton ja loikkaa mitalille!

    • SorsaTuuba

      Palasin päivittäiseltä ulosteluloikalta tavallista aikaisemmin, kun poikkeuksellisen aikaisin läksinkin. No eipä juurikaan uusia havaintoja. Valkea maa on muuttunut enemmän ja enemmän mustanruskeaksi maanteiden ympäristössä. No hiukankin metsän puolella on vielä ihka valgeeta

      Maistoin tuossa ensimmäisen siivun heinäsorsaa, ja toden totta, ei sitä kanaan voi sotkea. Sen verran tummempaa oli lihakin. Jahka saan sen tuosta uunivuoasta leikkauslautaselle niin voin raportoida lisää joku pöäivä, tai mitäs mie teille metsästäjille raportoimaa kun täähän on teittien arkiruokaa, eller hyr

      Kyllä muutes Tuuba kaikista soittimista maistuu suussa parhaimmalta

    • Dr.Whoo

      Vai heinäsorsalla on käyty. Mie jouduin hätäpäissäni (en päissäni) sipaisemaan kitusiini pelkkää loimulohta, lähtihän se pahin nälkä silläkin. Nälkää yleensä pukkaa viimeistään perjantaina, kun viikolla ei juuri paria salaatinlehteä enempää kerkiä syömään. Tuopillinen tai kaksi vastajauhettua päälle.

      Ja mitä hittoa, Pyngpongpangissa suomalaiset kuulemma jo hävinneet kurlinkissa ennen kuin kisat olivat edes alkaneet? Ei hyvältä näytä.

      Teslasta sen verran, että sen markkina-arvo (osakkeen pörssiarvo kerrottuna osakkeiden lukumäärällä) on nykyisin suurempi kuin esim Fordin. Vaikka siis Foortti valmistaa vuodessa miljoonia autoja voitollisena, Telsa muutamia tuhansia tappiolla. Ihmeellistä on busineksen maailma joskus.

      • Sorsa-Pilli

        Sehän on kännissä, selvähän tää. Just tuolla logiikalla pörssibisnes toimii
        Hirmuset abstraktiiviset kaavailut ja heti on arvo taivaissa vaikkei mitään kummallista ole saatu aikaan. No kirjaimellisestihan Teslan tekijä Musk sai sen Heavy Falconin, minköä nokalla se hänen teslansa oli, taivaalle.
        Kurlaajat ovat toistaiseksi vain hävinneet kaikki ottelunsa.
        Pehtoori näytti tykkäävän kurlaamisesta niin että vahtio sitä öitä myöten.
        Ilmankos ei ole ehtinyt tänne paljon kirjoittelemaan


    • Stilton-Torvi

      Sen verran pitää tuosta kasvisruoasta vielä kertoa, että niinkin yksinkertaisesta sapuskasta kuin hyvin keitetyistä italialaisista fusilleista joiden päälle on siroteltu tuhdisti stiltonia ja annettu sulaa ja sitten vispata sekaisin saa ihan maukasta pastasafkaa.
      Kasvisrukaahan se on siksi että pasta on durum vehnästä mikä on kasvis ja stiltonin maku tulee homeesta mikä on kasvis, eller hyr!

    • edson

      Mää pörssistä muuta ku että heiluu ja keinuu, nousee ja laskee. Kumma juttu, ku valuutta saattaa taas toisaalta kellua. No kolikot ei kait kellu?

      Kyllä kurlaus on mielenkiintoinen kilpailulaji. Hienot olivat avajaisetkin. Ja huomenna heti aamusta. Kuiluluistelua vai oliko se joukkuekaunoa. Äsh.

    • edson

      Kyl ei ois niin yhtään välittänyt täksi viikonlopuksi ... toisaalta onhan se kivakin. Joo joo.

      Meni urheiluseuranta taltiointien varaan. Uutisten välttelyä ja sit ku naperot sammuu, niin sitten eli ties koska.

      • AliTorvi

        Mie en ole mitään vielä tsiikannut. Odottelen sitä jännittävää 50 km hiihtoa!
        Tein kuitenkin huvikseni BBC talviolympialaistietovisan ja vaikka siinä keskityttiin paljon heillä tunnetumpiin lajeihin kuten kelkkailu yms, niin sain kuitenkin 7/10 ja maininnan, että tiukalle meni mutta jäin juuri ja juuri palkintokorokkeelta.
        Nyt taas lunta auraamaan lagunalla!


    • Dr.Whoo

      Häh, mitä lunta? Mutta minäpä katsoin urheiluja ja heti suami pääsi mitalikantaan. Tosin minulle ihan vieras nimi tämä Krista.

      Ja mitä, lapsenlikaksiko edsonni joutui?

      • AliTorvi

        No kun katsoo pihalle niin lunta siellä näkyy ja vielä valkeaa. Siksi pitää epäillä että jonkinlainen kuuro on saattanut yöllä pyyhkäistä ohi.
        Minuakin salanauratti tuo vanhan kankean Edsolventin ilmeinen osuus naperoiden hoidossa.


    • Soittimesi

      Jos meinaat että Herranhenki itsessäsi heräsi. niin kuka sinua voi estää.

    • Dr.Whoo

      Miepä oon herra talossa, elikkä siis talonmies. Edes talon rouva ei ole eri mieltä tästä.

    • Dr.Whoo

      Ja köh, miepä kävin salalukemassa tuon toisen ketjun juttuja, ja siellä epäiltiin jonkun nuorekkaan miehen täällä kykenevän kännyköimään vain satasen ketjuissa. Meikän teholuuri ja tehoyhteydet riittää kyllä mihin tahansa, silti toisinaan pitkät ketjut tökkii. Siis toisinaan. Silloin kun s24 toimii kunnolla, ei ongelmia luuritsekkaan ole. Saitin kunnollista toimivuutta vain ilmenee aika harvoin.

      Miksi siis rasittaa hermojaan liian pitkillä ketjuilla? Sama kysymys koskee kyllä liian pitkäpiimäisiä ketjuja...mutta se onkin oikeastaan gurmeettinen kysymys tykkääkö länsisuomalaisesta pitkästä vai itäsuomalaisesta lyhyestä piimästä.

      Mutta nyt telkussa ammutaan.

      • Ei_homekodin_omistaja

        Niin, lyhyessä ketjussa on helpompi kestää niitä juttuja koneista, niiden kestävyydestä ja bensojen hinnoista verrattuna diiseliin, sekä minnekä asti matkarahat riittävät omalla kotihomella. Rasittuvat hermot vähemmän kun ei tartte plarata.


      • Dr.Whoo
        Ei_homekodin_omistaja kirjoitti:

        Niin, lyhyessä ketjussa on helpompi kestää niitä juttuja koneista, niiden kestävyydestä ja bensojen hinnoista verrattuna diiseliin, sekä minnekä asti matkarahat riittävät omalla kotihomella. Rasittuvat hermot vähemmän kun ei tartte plarata.

        No en sanoisi että tuossa mielessä lyhyt ketju auttaisi hermojen rasitukseen.
        Mutta kyllä koneet ja tekniikka ovat aina kelpoja ja rauhoittavia keskustelunaiheita. Tosin sähköautot saattavat joskus nostaa sykettä.


    • AliTorvi

      No eipä ollut uutta lunta valkosena kuin siellä pihan puolella mihin ikkunani aukeaa-
      Ei ollut kovin valkeaa tienvarsilla maallakaan. Tein vakiokierroksen Hyrylän ja Keravan kautta takaisin ihmisten asuinsijoille ja ostin Korson Liidelistä teidän usuttanmana bio kauramaitoa. Järkytyksekseni myös Saarioisten eines maksalaatikkoa yhden rasian ihan koemaistoon. Rohkeutta siis on. Tosin myös purkillisen Peking keittoa mikä on juuri nassun alla. Siinä on tuhdisti joukossa sitä Pandan ruokaa eli bambun versoja siivutettuna. Kyllä niitä voi inehmokin syödä.
      Yhtään sekuntia en ole vielä urheilua katsonut
      Bensan hinta on taas halpenemassa ja niin pitääkin sillä kun seuraa ulkolaisia lähteitä tietää että raakaöljyn hinta on laskenut jo 7 viikkoa putkeen ja dollarin hintakin laskenut monta prosenttia kuukauden takaisesta,. On kiva jutella bensan ja diisselin hinnoista ja koneista. Paljon kivempi kuin mitä on saanut kirjattua itsestään Kanta.fi tiedostoon
      Pehtooria tässä mietin sen jälkeläistensä kakarakasan alla. Toivottavasti saa edes henkeä vedettyä

      • aurajuustoblues

        " Tein vakiokierroksen Hyrylän ja Keravan kautta takaisin ihmisten asuinsijoille ja ostin Korson Liidelistä teidän usuttanmana bio kauramaitoa. Järkytyksekseni myös Saarioisten eines maksalaatikkoa yhden rasian ihan koemaistoon. Rohkeutta siis on."

        Tämä se vasta mielenkiintoista, kävit ihan liidelissä ja ostit........


    • Dr.Whoo

      Urheilumiehenä totean, että Kaisa pummi mahdollisuutensa. Voi meitä.

      Entä mistä tunnistaa tosi gourmee kokin? Siitä että aina löytyy kaapista purkillinen siivutettua bambua. Monet itämaiset ruuat vaativat niitä.

      • Dr.Whoo

        Tarkoitin pikemminkin sanoa Aasialaiset ruuat.

        Nytten näköjään mäkihypitään Pyngpongpangissa.


      • NavajoDrum

        Olen nähnyt jossain ilta sanomissa otsikon, että ei mennyt loikkamiehillä ihan putkeen!
        Aaasialaisia ruokia, varsinkin intialaisiahan minä suorastaan rakastan. Curryä eri versioissa ja vaikkapa sateta mikä on indonesialainen suosikki kastike maapähkinäpohjalta. Käytetään salaateissa ja esimerkiksi grillatuissa kananpalatikuissa. Njamskis. Kannattaa välillä aina piipahdtaa Liidelissä. Siellä on yleensä varsin hyvä valikoima aasialaisia valmisruokia.
        Meillä tuo bambunverso ei ole ihan kansanruoaksi vielä päässyt yleistymään


      • MyllynUlvo

        Suosittelen Korson Liideliä. Siinä tulee sen verran kiertolenkkiä, että samalla ehtii tarkistaa bensan ja dieselin hinnat hyvällä otoksella ja saada autonsa ajettua lämpimäksi. Tietenkin ne kenellä on varaa pitää autoa, kuten normaalieläkeläisillä. Kai Raision Myllyssäkin Liideli löytyy?


      • Dr.Whoo

        Ei oo Myllyssä Liideliä, Raisiossa kyl. Miekiin, vaik pohatta oonkin, käyn silloin tällöin Liidelissä. Joka kerta vähän yllättyy halpaa loppusummaa kassalla.

        Mutta, luin juuri "IL gallupista", että 67 prosenttia kansasta kannattaa viinien myyntiä ruokakaupoissa. Liekö noin suuri kannatus, mutta miun puolest samantekevää. Myyköön vaikka viinaa.


      • KiteenLiruTuuba

        Olen tismalleen samaa mieltä, myyköön vaikka viinaa, ei haittais.
        Toiosaalta ihan asiallisesti ilmaisten niin tämä lievä ruokakaupan alkoholipitoisuuden korotus ei aioheuttanutkaan koko kansan kestokänniä vaan meni ihan huomaamatta ja ilman oluen ostoryntäyksiä ja juoppohulluuskohtaiuksia ohi vastoin kieltäjien povauksia.

        Tuolla näytöllä voitaisiin monopoli purkaa ja vapauttaa kaikki alkoholinmyynti ja valmistus keskieurooppalaiselle tavalle. Gulp.
        Toisaalta jos kaikki laillistetaan niin miten käy korpikuusen kyyneleelle ja Kioteen kirkkaalle? Nehän menettäisivät kiellon tuoman kysyntäedun.


      • kiipparinkirkasta
        KiteenLiruTuuba kirjoitti:

        Olen tismalleen samaa mieltä, myyköön vaikka viinaa, ei haittais.
        Toiosaalta ihan asiallisesti ilmaisten niin tämä lievä ruokakaupan alkoholipitoisuuden korotus ei aioheuttanutkaan koko kansan kestokänniä vaan meni ihan huomaamatta ja ilman oluen ostoryntäyksiä ja juoppohulluuskohtaiuksia ohi vastoin kieltäjien povauksia.

        Tuolla näytöllä voitaisiin monopoli purkaa ja vapauttaa kaikki alkoholinmyynti ja valmistus keskieurooppalaiselle tavalle. Gulp.
        Toisaalta jos kaikki laillistetaan niin miten käy korpikuusen kyyneleelle ja Kioteen kirkkaalle? Nehän menettäisivät kiellon tuoman kysyntäedun.

        "Kiipparista" päätelleen asialla on ollut vaikutuksia, älä ota enenpää.


    • Dr.Whoo

      Viinaksista puheenollen, inventoin juuri könnin. Monenlaista putelia löytyi, mm. mukiinmenevää tummaa El Dorado rhummia. Menee myös rhummilasiin. Sitä tässä varovasti maistelen, lääkkeeksi.

      • KippisPhulloTuuba

        Juu, kyllä El Dorado on mukiin menevää. Tekisi hyvää jopa suomen kielen opettajallekin joka kokee työttömyyttä tai kenties tarpeettomuutta.


      • Dr.Whoo

        Lienee "ope" jo ottanut muutaman siivun, kun yhdessä lauseessa on itsellään peräti kaksi kirjoitusvirhettä.

        Minulla ei varsinaista "kiipparia" tässä luurissa ole, vai voiko tämöistä kosketusnäyttöä sanoa kiippariksi? Joka tapauksessa ihmeellisen jämptisti näytän osuvan näppärillä sormillani näihin pikkuisiin kirjaimiin. Kaiken lisäksi pelkkää asiaa näyttävät kaikki tekstini sisältävän..


      • RhummiTrumpetti

        Minulla taas on jokaisen tietäen kolme kertaa normaalia suuremmat sormet ja taittovirhe oikeassa silmässä. Siksi tapahtuu nopeasti kirjoittaessa tuota kaksoiskosketusta kuten suomenkielen opettajan mikroskooppisessa seurannassani havaitsemat io lyönnit missä o on tullut iin lisäksi kaksoiskosketuksena.
        Jos tuosta yhden henkilön sairaasta seuraamisesta on iloa niin opettajalle se suotakoon. Itsensähän siinä tyylittää.
        Navajon kielen opiskelut alkavat tuottaa tulosta ja ennen pitkää julkaisen erittäin mielenkiintoisen löydön Navajo sanastosta
        Otetaan me pojat vaan rauhassa Rhummia ja pehtoori pakurijuomaa,


    • JediTrumpetti

      Nyt on asiallista katsottavaa töllössä. Katselen juuri return of jedi jacksoa starwarseista

      • Dr.Whoo

        Sama juttu. Jabba muistuttaa kovasti muuatta trumpettia.


    • KarvaPasuuna

      Äläs ny! En mä sentään noin karvanen ole!

      • Dr.Whoo

        Tarkootin sitä toista Trumpettia, ameriikan oranssia Jabbaa.


    • ChewPasuuna

      Joo, selvis jo. Tulin siihen mukaan niin myöhään etten ollut vielä jabbaa tunnistanut vaan luulin sinun tarkoittaneen chewbaccaa joka on minun kokoiseni eli käyn kyllä karvattomasta chewbaccasta

    • KiekuSoitto

      Oli se jabba niin trumpin näköinen, että meni unettomaksi ja jo kukon aikaan kiekumassa.

    • Dr.Whoo

      Ja hiihdoissa palattu normaaliin päiväjärjestykseen, Norskit voittavat kaiken.
      Ja muuta kuin turskaa ei tietenkään ole nautittu, vois joku kateellinen suamalainen sanoa.

      Kun kirjanpitokin on tehty, kaameat alvi- ynnä muut laskut maksettu, ja vastajauhetut juotu, ei tässä enää muuta ole tehtävissä kuin lähteä itsekin ruumiinkulttuuria harrastamaan.

    • edson

      Jahas, tässä teille taittovirhettä ja kun vielä silmät kiinni tähän aikaan niiin ei, pilkut ihan kohilleen nekään http://bot.fi/2cpf

      Pennut ovat ulkona ja sain saunavuoropäällikkönä tehtäväks hoitaa kiukaan säädöt kohilleen ja oli mulla muitaki esteitä uloslähdölle. Ei löytyny hanskoja ja pipo oli likanen.

      • Dr.Whoo

        Tohtorina arvelisin tommosen "linkun" pikkurillissä aiheutuneen jostain tapaturmasta. Nivereuma tms. ei näytä kaiketi ihan tuolta.

        Itselläni on vuosikymmeniä ollut epämääräisiä niveloireita siellä täällä. Reumatekijää ei ole verestä löydetty. Nää oireet tulevat ja menevät.

        Siinä epikriisiä täältä höyrystä käsin.


      • JabbaPasuuna

        Tuo pikkurilli ei ole nivelreuman eikä tapaturman aiheuttama vaan voimakkaasti perinnöllinen. Ilmeisesti lopulta Edsolvent ja minä olemme sukulaisia, sillä minunkin molemmat pikkurillini ovat juuri niin viäntyneet että jos ne laittaa rinnakkain niin tulee erittäin selvä V.
        Se tulee meillä Isän puolelta ja on periytynyt primäärigeeninä eli dominoivana geeninä jokaiseen hänenkin lapsistaan. Se ei mitenkään haittaa.

        Epäilyttävät reumaoireet kuitenkin kannattaa hoitaa nopeasti Rhummilla.


    • AlinPapparainen

      Pehtoorikin on vapautunut hetkellisesti suuren lapsilauman alta. Mie lähen Liideliin Korsoon kun ei näin pyhänä viitti mennä Priman laajalle kävelylle. Samalla tarkistan taas bensan hinnat, jotta myös minua miksroskoopin kanssa "tarkkaileva" suomen kielen opettaja tietää mistä halavalla saa, vaikkei hänellä varaa autoon olekaan, mutta tietääpähän minkä verran se bensabussissa maksaa.

    • Dr.Whoo

      Kannattaa tulla kotiin, kun odottamassa on anjovis -uunilohi ja bataatti- uuniperuna paistosta. Nam.

      • edson

        Kannatti olla kotona, siis ruoka-aikaan.

        Jänteetöntä, hyvin riippunutta nuoren hirven paistilihaa ja maukasta kastiketta hyvien perunoiden kanssa.

        Ei sen puolesta, kyl jos olisi lähellä uimahalli saunoineen, niin ennen ruokailua siellä minäkin pulikoisin. Olisi meinaan mitä parasta voimistelua vanhemmallekin imeiselle tuo uinti. Ja miksei vaikka se vesihieronta ja kylmävesiallas.


    • edson

      Kyl se on hyvä, että suomen kielen opekin tietää, mitä menovesi maksaa.

      Istuin eilen koeajolla poijan pirssissä, vieressä toki. Kyl saksalainen tekee auton ja kymmenenkin vuotta vanha ei natise, ei kolise. Ja on noin nykyautomaatitkin sitten sellasii, ettei huomaa vaihtamista, ei millään.

      Meni eilen myöhään, kun tihrusimme uusintana ne eiliset hiihdot ja ampumasellaiset. Kyl yhdistelmähiihdon voittajalla oli mahtava kisa. Se on kateellisten panettelua ne astmat, kyl norjalaisista näkee, että ne treenaakin ja kovaa varmaan treenaavatkin. Ja jos astmalääkitys nyt sitten antaa supervoimat, niin eiku imemään vaan piippua. Mä oon joutunu imemään kauan. No on kyl antanut katsomoon jaksamista, että eihän sitä tietysti tiedä.

    • OivaPasuuna

      Edsol onkin päässyt pakenemaan pentueen alta. Tuosta hirvenpaistista puheenollen niin olen nähnyt kaupoissa ruotsalaista hirvenlihaa myynnissä, mutta en koskaan kotimaista. Liidelissä missä useimmin käyn on välistä eksoottiosia lihoja alkaen kengurusta. Mutta saksanhirveä aika useine. (Tuon ylimääräisen e kirjaimen jätin tarkalle opelle "syötiksi")
      Nyt ovat ilmeisesti laiskiaisen jälkeen alkaneet härkäviikot eli 7 viikkoa työtä vuorotta. Jos ny oikein muistan.
      Onko astma kanta.fi tiedotettavaa asiaa? Jos on nioin sithä siitä voi kirjoitella muutaman vuoden. Siitä ja sen muutoksista ja mitä lääkäri sanoi.
      Ja saihan enni taas kevytmetallia. Hyvä enni

      • astma.fi

        Pasuunapellen huijausta, läpi menee, niin liidelit kuin ruotsinmuonatkin :

        "Ensinnäkin valmistajan Polarica Wild Food -nimestä huolimatta tuotteen liha ei ole luonnonvaraisista eläimistä tai polaarisilta alueilta. Sen sijaan tuote tulee Uudessa-Seelannissa syntyneistä tarhatuista saksanhirvistä, kuten ainesosaluettelosta käy ilmi.

        Lisäksi tuoteselosteesta huolimatta pakkauksessa viitataan villieläimiin ja ruotsalaiseen erämaahan. Pakkauksen kannessa näyttää olevan myös kuva Lapin luonnosta ja pakkauksen takana lukee isolla: "Ruokaa erämaasta"."


      • etsijalöydä.fi

    • KäyräTorviko

      No nythän tuli neuvoja ihan kuin ubuntun ongelmista. Ihan tarpeettomia neuvoja mutterista koko autosta keskusteluihin. Täälläkin ihan tavallisista tavallisten ihmisten kaupoista juteltiin eikä metsästäjäkerhon pikkupiirin herkkukaupoista joita vain promille kansasta saattaa tavoittaa
      Mutta kiva että jutut erityisen tarkkaan luetaan ja sitten tulkitaan oman käyrän aivonsa kautta minä itse ajattelulla. Minä kaikentietävä, vahva, ja voimakas. Mummotkin kurissa pidän.
      Olipa muuten raikas ilma taas kerran. Luojalle kiitos Suomen talvesta

      • torvimikätorvi

        Pasuunapelle on sulkenut yksiönsä oven ja siirtynyt viisi askelta autoonsa ja siitä viisi askelta Lidliin. Ehtiihän siinä ottaa pari haukkausta raitista ilmaa, enempään ei ole tottunutkaan.


    • BruttoTuuba

      Helou Pehtoori i Pehmois
      Esittelit tuossa taannoittain isoisäsi ja isäsi kuvan. Salskeita miehiä ja vahvoja.
      Olisiko tässä kuvassa yhtään sinua itteäsi?
      http://but.fi/7be

      Demonstroin tässä yhtä hyvää tunnistuskykyä kuin tarkkailevat ja aina ystävällishjenkiset 2 vierailijaamme tuolta naapurista. Itse asiassa ei pitäisi edes kintaalla viitata mutta kun tuli tämä epäiltävä pehtoorin omakuva eteen niin menköön siinä sivussa.

      Niin pahaksi eivät ole aivot vielä pehmenneet että metsästämään olisin ryhtynyt kalastamisesta puhumattakaan. Paha pitää olla lähteäkseen madetta kolkkaamaan.

      • Kolkkaamaton_made

        Vaikka ei itse kolkkaa, sopii kyllä syödä muiden kolkkaamia. Jää se paha vaihe pois.


    • edson

      Jahas, täällä on viihdytetty meitä motoristeja.

      Minun ei tartte ottaa ees ku viisi askelta ja olen jo nelipyöräkotini keittiössä. Joo ja kunhan kehittellen ... ei tarttis ees kauppaan astua, vois tilata einekset suoraan dieselhomen ovelle.

      Joo ja tuossa "made" puhuu suu auki sukeltaessaan : "Vaikka ei itse kolkkaa, sopii kyllä syödä muiden kolkkaamia" Joopatijoo sano. Tuskin made lypsääkään ite, vaan purkitettua juo.

      Mul on taas sellaset kumppanin sukulaiset, aitomaalaisia, että maanneet kehdossa jo pyssyn kanssa nassu aseöljyssä ja vainu on kuin Pertti Metsärinteen yhtyeellä. Joskus nekin osuu ja sitä tilannetta sitten voi "kunnioittaa" syömällä

    • edson

      En oikeastaan viitsisi enää, mutta kun oletetut itärajan "ihmeet" vaan jaksaa. No oman maansa turisteina ei ehkä kulkuympyrä liene kummoinen. Liiallisen raittiin ilman saannillakin on sentään joku raja. Sen kun ylittää, voi vain epäillä, onko verenkiertoon päässyt sellanen pöpö, ettei ees siun, miun tai heittin sote pysty auttamaan.

      Jahas, sitten koht tihruun, kuis käy tai on käynyt alppinisteille, lumilautailijoille ja hiihtäjille. Tolle parille, astma ja made sellaset terveiset, että älkää vaan "yhtykö" enempää ! Jälkikasvu noilla eväillä ei voi olla kummoinen

      • aurora5

        Kuules nyt Edson vai mikä sinä olet. Minä olen näissä piireissä ainoa jolla on todistetusti krooninen keuhkoastma. Siksi minä viimeiseksi pilkkaan toisten astmoja. En myöskään valita omasta taudistani vaikka se onkin vakava ja elinikäinen.

        Että koetapa niljake keksiä minulle osuvampi haukkumanimi, jos kerran tunnun olevan piikki sinun lihassasi.


      • edson
        aurora5 kirjoitti:

        Kuules nyt Edson vai mikä sinä olet. Minä olen näissä piireissä ainoa jolla on todistetusti krooninen keuhkoastma. Siksi minä viimeiseksi pilkkaan toisten astmoja. En myöskään valita omasta taudistani vaikka se onkin vakava ja elinikäinen.

        Että koetapa niljake keksiä minulle osuvampi haukkumanimi, jos kerran tunnun olevan piikki sinun lihassasi.

        "Minä olen näissä piireissä ainoa jolla on todistetusti krooninen keuhkoastma."

        Mis se todistus on?


    • NavajoPasuuna

      En ehdi juuri vastata kun olen matkalla Liideliin ja tarkistamaan diisselin hintoja. Ehkä löydän jostain verkolla pyydetyn mateen ja pistän sen lihoiksi.
      "Nähdään" myöhemmin jahka olen saanut mitään tärkeää selville. Sellaista mikä ei viritä itäserkkujamme.

    • Tuubandero

      No voi hitsi, kylläpä oli loskaista joka puolella. Paikoittain kun oli auton ulkopuolella, joutui nilkkasyvyyteen loskassa kahlaamaan.
      Sit kävi viel niin huono tuuri että joutui Prismassa parkkeeraamaan peräti 30 metrin päähän sisäänkäynnistä. Onneks oli ostoskärry tukena, niin jaksoi tallustella siellä 500 metriä pitkässä kaupassa. No tapani mukaan katselin vaan enkä mitään ostanut vaan kurvasin tuttuun ja turvalliseen Korson Liideliin, missä onnistui parkkeeraamaan 15 metrin päähän sisäänkäynnistä. Sieltä sitten kotimaista maitoa, piimää, keittokinklkua ja vuoden Fazerin laskiaispullat. >Kyllä tuntui ihan vastoinkäymiseltä että saksalaisesta kaupasta tarttui mukaan puhtaasti suomalaisia tyuotteita. No, mut paljon halavemmalla kuin City Marketeis ja Prismois.
      Nyt sitten pakollisiin kotiaskareisiin kuten makoiluun yms. No on tuos muutakin nikkaroitavaa mutta en vaivaa teitä semmosilla turhuuksilla vaan kerron nämä tärkeät asiat ensin. Ai niin kolesteroli oli viimeks mitattuna 2.5, josta HDL runsaat 1. Koskaan se ei mittausaikana ole yli 3.5 ollutkaan. Siksi syön innolla läskiä ja juon täysmaitoa.

      • Dr.Whoo

        Epäoikeudenmukaista sanon minä, nimittäin se että jollain rasvansyöjillä on noin matala kolesteroli ilmeisesti luontaisesti. Me tavalliset kuolevaiset kuolemme suonet huonoa rasvaa täynnä vaikka kuinka yritämme syödä jäniksen tavoin. Miulkiin oli ennen nykyistä ohentunutta vartaloani kolesterolia pahimmillaan yli 4. Nyt en tilannetta kyllä tiedä.

        Luultavasti parhaiten auttaisi säännöllinen rhummiliuotus?


      • RhummiMeister

        Eihän 4 mikään paha kokonaiskolesteroli ole. Itseasiassa tärkeämpää on sen HDL ja LDL kolesterolien suhde. HDL pitäisi olla ainakin kolmasosa, mieluummin enemmän kokonaiskolesterolista.

        Rhummiliuotus ei kuitenkaan ole paras kolesterolinliuotin vaan saksalaiset ovat iät ajat tienneet että kolesteroli huuhdella parilla napsulla kornia tai doppelkornia rasvaisen sika aterian jälkeen. Korni on siis kutakuinkin Koskenkorvaa vastaavaa mutta vähemmän sokerista eli kuivempaa. Sokeri on se riiviö tuossa huuhtelussakin ja Rhummi on sokerisemmasta päästä

        Se on kuitenkin varmaa että ihminen tarvitsee kolesterolia. Siksi kaikki missä sitä runsaasti on maistuu niin heerkulliselta


      • edson

        "Sit kävi viel niin huono tuuri että joutui Prismassa parkkeeraamaan peräti 30 metrin päähän sisäänkäynnistä."

        Minä olisin kyllä tilannut taksin ja pyytänyt odottamaan sen aikaa ulko-ovella, kun saa ostokset tehtyä. Ja jotain palvelua siellä sisälläkin pitäis olla hei, kuka viittii muuten ... no sähkömotoroitu ostoskärry ny ainakin astinlautoineen tai istumapaikkoineen.

        Mut sit asiaan. Mullakin on diagnosoitu astma, ollu jo pikkulapsesta asti. Tiedoks astma.fiille Mateelle ei oo ny mitään sanottavaa ... no jaa pitäs ny suun kiinni sukeltaessaan


      • madeparasfisu
        edson kirjoitti:

        "Sit kävi viel niin huono tuuri että joutui Prismassa parkkeeraamaan peräti 30 metrin päähän sisäänkäynnistä."

        Minä olisin kyllä tilannut taksin ja pyytänyt odottamaan sen aikaa ulko-ovella, kun saa ostokset tehtyä. Ja jotain palvelua siellä sisälläkin pitäis olla hei, kuka viittii muuten ... no sähkömotoroitu ostoskärry ny ainakin astinlautoineen tai istumapaikkoineen.

        Mut sit asiaan. Mullakin on diagnosoitu astma, ollu jo pikkulapsesta asti. Tiedoks astma.fiille Mateelle ei oo ny mitään sanottavaa ... no jaa pitäs ny suun kiinni sukeltaessaan

        Sinulle se astma sopisi nimimerkiksi paremmin kuin minulle, joka sairastuin vasta nelikymppisenä. Onhan mulle täältä tarjottu muitakin diagnooseja, valitkaa niistä.


      • edson
        madeparasfisu kirjoitti:

        Sinulle se astma sopisi nimimerkiksi paremmin kuin minulle, joka sairastuin vasta nelikymppisenä. Onhan mulle täältä tarjottu muitakin diagnooseja, valitkaa niistä.

        Kyl se on hyvä saada diagnoosit, nyt vain hoitamaan tautejaan, horiop


      • madeinvinlant
        edson kirjoitti:

        Kyl se on hyvä saada diagnoosit, nyt vain hoitamaan tautejaan, horiop

        Teiltä saamani diagnoosit ovat niin mielikuvituksellisia, että niihin ei löydy lääkkeitä tästä maailmasta.


    • MusicTuuba

      Enpä muista milloin olisi viimeksi musiikkia soiteltu. Katsonpa laskeeko robo läpi
      tällaisen Tarregan Adelitan. Siinä mukavan sivistävä kitarakappale. Varmaan ainakin Lokari siitä innostuu. Innostuin itse musaa kuuntelemaan vaihteeksi näillä AKG kuulokkeilla kun huomasin nyt vasta, että tietokoneeni kattopanelissa olikin USB porttien lisäksi mustalla alueella pieni reikä missä oli kuulokkeen kuva eli kuulokeportti mikä ei oolu silmään sattunut ennekuin nyt siirrettyäni koneen uuteen asemaan. Hyvin pellaa. Aikaisemmin otin kuulokkeisiinkin koneen takaseinän audioportista. Siitä samasta mistä y liittimellä myös ämyreiden vahvariin
      https://www.youtube.com/watch?v=Nz7k0DWSGL0
      On kyllä nää tiatokoneet ihmeellisiä. Pitää olla ihan spesialisti ennenkuin niistä mitään ymmärtää.'
      Tässä ketjussa vaan ei ole yhtään spesialistia. Kaikilla on niin hitaat puhelimetkin ;)

    • Ali-Baba

      Pehtoori vielä hirsiä vetelee ja kenties unissaan madesoppaa hämmentää.
      Lokari töissä tiellä ajaa. Se on työllisen kohtalo
      Ali Babakin aikaisemmin herää ja kamppeensa taas autoon kerää
      Mut ei vielä tiedä mihin suuntaa tältä erää.

    • edson

      Jo vain hirsiä vedetty, että tänään jaksaa salvostaa ja madetta kolkata ja astmaatikoille piippua jaella. Ja diagnosoida vaikeitakin tapauksia.

      Ei vaan, nyt on viikon puut odottamassa sisällä niin miinus kakskymppisiä.

    • Sado-Maso-PilliTuuba

      Hej pä er sakriver jag. Jej på norsk!
      Eikkalassa kaikki ennallaan. Emme päässeet sopuun kotimaisten maataloustukien lakkauttamisesta kun yksi olisi lakkauttanut, yksi pitänyt ja yhdellä ei ollut kantaa!
      Nyt "se" on näemmä avannut ihan oman ketjun jotta pääsisi tekemään mielipuuhaansa eli haastamaan riitaa. Sillä on kovin ikävää teeskennellä kilttiä mummia ihan tavallisessa ketjussa. Ei mennä riitelemään ihan piruuttamme! Eli kun masokisti pyysi sadistilta että lyö minua niin sadisti vastas, että en lyö :))))

    • KitaraTuuba
    • edson

      Musiikki oli taas ihan kuunneltavaa

      Harmittaa oikeastaan vähän vähemmän kuin vietävästi. Ai mikä? No väärän infon sain viimeksi, kun otin nelipyöräkodin pois liikenteestä. Sanoivat silloin, että isokasko tippuu minimiin ilman että itse tarttee sorkkia se pois omilta vakuutussivuilta. Pashat tippuu, vaan nyt jäi öbaut vähintään 100 ekua liikaa maksettavaksi kolmen kuukauden ajalta.

      Eli aina keskeytettävä itse se isokasko. Automaattisesti jää silloin vain palo ja varkaus voimaan.

      No tälle päivälle sopii mainiosti tällainen harmitus, sillä koht on myös hammaslääkäriin mentävä. Siellä sentään saa puudutuksen, jos pahalta näyttää.

      "Nyt "se" on näemmä avannut ihan oman ketjun" ??? Missä ?

    • AliPaukku

      Se ei näy aina, kun se oli siinä luetuimpia osassa, mikä ei minullakaan aina näy, Itseasiassa jo jouluun avaus mikä on jäänyt vain avaukseksi, mutta nyt vasta näkyi siinä luetumpia esite osassa.
      Otin siitä kopion kun se oli niin huvittava. Kaikki vaski yms torven soittajat siinä vaan osoitettiin tarpeettomiksi. Voihan se olla kenen tahansa purkaus, mutta käsiala oli hyvin tutun tuntuista
      Miksi se nyt juuri hyppäsi luetuimpien suositukseen lie jokin ongelma Suomen ohjelmoinnissa. Siksi itsekin luulin sitä ihan uudeksi, kunnes löysin sen uudestaan ja se osoittautuikin joulukuun jutuksi

      Ne on nuo vakuutukset sellaisia että niitä on laumoittain kieroja jurtisteja ollut laatimassa. Tarkkana pitää olla. Lycka till till tandläkare, det "jör" säkert ont

      ps. On muuten rakkokin kunnossa. Eilen olin niin pitkään Eikkalassa ja sen päälle muuternkin liikkeellä ja oli jo melkoista tunkua ulos kun kotiin pääsin. Arviolta noin 5 litraa tuli ulos kerrasta ;)

      Tarjoan tuossa mikroskoopin kanssa meittien "ajatuksia" seuraavalle mahdollisuuden tarttua kiinni ja käyttää sitä ilmaisuun että mistähän niin paljon sitä oikein tulee. Tai että aina on tietty pään olevan sitä täysi.

      • harhaa-

        Tuohan 5 ltr tulee sulta jo päästä. Sekoilet man aika pahasti, ja loput ehkä suodatettuna.
        Eikö jo lähimmäiset huolestu ? Ai niin, eihän sulla niitä ollutkaan, vain rahalla ostettavia palveluja.

        Kyykkää ,kyykkää, se on sun viime vuotesi big boss. Viddu , varmaan oma ketjus minkä mokasit.


    • aurora5

      Siitäs näet.

      Jos sinun vihasi ulkopuolista kohtaan ylittää halun keskustella herrasmiesmäisesti kahden ketjukaverisi kanssa, jäät yksin. Kukaan ei jaa vainoharhaisuuttasi.

      Asun vaskiviikkojen paikkakunnalla, miksi mollaisin tärkeää kesätapahtumaamme?

      • edson

        " Siitäs näet"
        Mitähän Alin pitäisi nähdä?

        Kuule, varo astmaasi ja ota iisisti.

        Vainoharhaisuuden jakamista heh heh


      • astmahallussa
        edson kirjoitti:

        " Siitäs näet"
        Mitähän Alin pitäisi nähdä?

        Kuule, varo astmaasi ja ota iisisti.

        Vainoharhaisuuden jakamista heh heh

        Alin pitäisi nähdä oma katkeruutensa, joka panee syyttämään minua kaikenmaailman teksteistä. En nyt sentään niin ikävystynyt ole, että viitsisin ahkeroida kaikilla palstoilla häntä haukkumassa.

        Menkää jo saatanat asiaan, kun kerran mainostatte itseänne herrasmiesten asiaketjuksi.


    • Kornitti

      "Vaski ja puupää sanktiot

      TÖTTÖRÖÖTS
      21.12.2017 12:10
      Torvilandian pasuunapoliksessa riittää puhallettavaa. Välillä tuuba tunkee paikkoihin ahtaisiin ja kornetin kornius harmittaa. Huilun poikkeavuus on lähinnä ärsyttävää. Eikä kaikki ole messinkiä mikä kiiltää."

      • edson

        Jos nyt yleensä tähän tarttis mitään. No siltä itseltään näyttää


    • Dr.Whoo

      Jahas, mitäs täällä höpöstellään.
      Töttöröötsin avaus mielestäni ei näytä liittyvän "meidän" ketjuihimme mitenkään. Sehän näyttää hienolta, runolliselta suorastaan. Epäillyn kirjalliset kyvyt tuskin edes riittäisi tuohon. Meikän moneen taipuva kynä tuollaisen voisi kirjoittaa, mutta muistaakseni en ole tuolla klassisen musiikin osiolla edes pistäytynyt.

      • rivoraili

        Moi Riimi-Raimo

        Syytä ollakin kateellinen tuolle torvilyyrikolle. Ehkä sinunkin kannattaisi elvyttää se ketju, jossa olet ollut parhaimmillasi, kukkamekkonaiset odottavat uutta avaajaa helmat hampaissa.


      • Dr.Whoo
        rivoraili kirjoitti:

        Moi Riimi-Raimo

        Syytä ollakin kateellinen tuolle torvilyyrikolle. Ehkä sinunkin kannattaisi elvyttää se ketju, jossa olet ollut parhaimmillasi, kukkamekkonaiset odottavat uutta avaajaa helmat hampaissa.

        Tjaa, tässä kohtaa useimmat putos pulkasta, mutta kuka lienee missäkin ollut parhaimmillaan...sitäpaitsi turhaa kai hämmentää vanhaa puuroa.


      • töttöröötä
        Dr.Whoo kirjoitti:

        Tjaa, tässä kohtaa useimmat putos pulkasta, mutta kuka lienee missäkin ollut parhaimmillaan...sitäpaitsi turhaa kai hämmentää vanhaa puuroa.

        "Turhaa kai hämmentää vanhaa puuroa"

        Mutta sitähän te juuri täällä teette, varsinkin tuo pomomiehenne, joka ei millään pääse katkeruudestaan.

        Minähän olen vienyt häneltä naisen vuonna keppi ja kivi.

        Seuraa nyt ihmeessä, mistä täällä riidat johtuvat. Tai pysy irti.


      • edson
        töttöröötä kirjoitti:

        "Turhaa kai hämmentää vanhaa puuroa"

        Mutta sitähän te juuri täällä teette, varsinkin tuo pomomiehenne, joka ei millään pääse katkeruudestaan.

        Minähän olen vienyt häneltä naisen vuonna keppi ja kivi.

        Seuraa nyt ihmeessä, mistä täällä riidat johtuvat. Tai pysy irti.

        Kyl nyt täytyy kirjoittaa. Ihan pelkkä hämmentäjä olet

        Voihan vitalis, se olet sinä, joka sotket joka jutun ja ylläpidät riitoja. Häivy sinne elämääsi nostelemaan hameita korviin pienestäkin runonpätkästä ja sinne kanalauman jäseneksi, jota haukka vartioi.


      • Dr.Whoo
        töttöröötä kirjoitti:

        "Turhaa kai hämmentää vanhaa puuroa"

        Mutta sitähän te juuri täällä teette, varsinkin tuo pomomiehenne, joka ei millään pääse katkeruudestaan.

        Minähän olen vienyt häneltä naisen vuonna keppi ja kivi.

        Seuraa nyt ihmeessä, mistä täällä riidat johtuvat. Tai pysy irti.

        Täällä ei ole pomomiehiä, tämä on päinvastoin hyvin demokraattinen ketju. Sikälikin monista ketjuista poikkeava, että jokaisella on ihka omat mielipiteensä.

        Mitä tulee "riitoihinne", minua ne eivät kiinnosta.

        Voitaisiinko siis lopultakin valaistua ymmärtämään että täällä ei ole mitään kollektiivisiä mielipiteitä, vaan kolme erillistä persoonaa jotka jostain kumman syystä sattuvat toisinaan jonkun sanan tähän ketjuun kirjoittamaan. Minun osaltani kyse on puhtaasta hupimielisestä ajavietteestä. Toisaalta sitä aikaa on aika harvoin tämmöiseen käyttää. Mutta kirjoittaminen muutamiin sosiaalisiin medioihin jotenkin koukuttaa, siitä ei pääse irti.


      • aurora5
        edson kirjoitti:

        Kyl nyt täytyy kirjoittaa. Ihan pelkkä hämmentäjä olet

        Voihan vitalis, se olet sinä, joka sotket joka jutun ja ylläpidät riitoja. Häivy sinne elämääsi nostelemaan hameita korviin pienestäkin runonpätkästä ja sinne kanalauman jäseneksi, jota haukka vartioi.

        Niin kauan kuin vihjailette "sen" eli minun tehneen sitä ja tätä, muun muassa levittäneen teistä paskaa eri ketjuille, aion pistää kaupulaa rattaisiin.

        Tää alkaa olla jo kestäyyslaji, jossa minä en ensimmäisenä luovuta.


      • Huilut-Laulaa

        Ei sen ymmärrys valitettavasti siihen riitä. Ei siihenkään, että kukaan ei sen kanssa haluaisi riidellä, mutta se tulee sitä riitää etsimäöän itse ihan aina ja joskus sitten säälistä siihen vastataan tai annetaan jotain koukkuja mihin se voi takertua ja alkaa kiljumaan kuin kilju-liitäjä.
        Se on vaan kuitenkin laillisesti olemassa ja sitä ei voi estää tekemästä sitä minkä se vaan osaa eli jahdata ihmisiä ja yrittää välillä hajoittaa ihmisiä.

        Ajatus siitä että se ymmärtäisi täällä kirjoittelevan kolme ihan eri ihmistä ihan itsenäisesti on sille ihan liikaa. Sillä on tallennettuna kaikki HS ja Suomi kirjoitukset. Niitökin se selaa aina vuosia taakse ja etsii aiheita mistä voisi keksi metelin. Sekameteleiä siitä aina tulee.

        Eli sekin on itsenäinen ja taatusti itsenäinen yksilö. Siihen tehoaa ainoastaan se sadisti-masokisti käsittely


      • aurora5
        edson kirjoitti:

        Kyl nyt täytyy kirjoittaa. Ihan pelkkä hämmentäjä olet

        Voihan vitalis, se olet sinä, joka sotket joka jutun ja ylläpidät riitoja. Häivy sinne elämääsi nostelemaan hameita korviin pienestäkin runonpätkästä ja sinne kanalauman jäseneksi, jota haukka vartioi.

        Tämä meidän edson on tunnetusti impulsiivinen tyyppi, joka ei paljon edellisiä tekstejä lue. Jos lukisit, tietäisit, kuka on tämänkin rähinän pannut alkuun.

        Sanooko sinulle tämä Alin uutinen mitään: Nyt "se" on aloittanut uuden ketjun, älkää vaan menkö mukaan.


      • aurora5
        Huilut-Laulaa kirjoitti:

        Ei sen ymmärrys valitettavasti siihen riitä. Ei siihenkään, että kukaan ei sen kanssa haluaisi riidellä, mutta se tulee sitä riitää etsimäöän itse ihan aina ja joskus sitten säälistä siihen vastataan tai annetaan jotain koukkuja mihin se voi takertua ja alkaa kiljumaan kuin kilju-liitäjä.
        Se on vaan kuitenkin laillisesti olemassa ja sitä ei voi estää tekemästä sitä minkä se vaan osaa eli jahdata ihmisiä ja yrittää välillä hajoittaa ihmisiä.

        Ajatus siitä että se ymmärtäisi täällä kirjoittelevan kolme ihan eri ihmistä ihan itsenäisesti on sille ihan liikaa. Sillä on tallennettuna kaikki HS ja Suomi kirjoitukset. Niitökin se selaa aina vuosia taakse ja etsii aiheita mistä voisi keksi metelin. Sekameteleiä siitä aina tulee.

        Eli sekin on itsenäinen ja taatusti itsenäinen yksilö. Siihen tehoaa ainoastaan se sadisti-masokisti käsittely

        "Sillä on tallennettuna kaikki HS ja Suomi kirjoitukset"

        Tajuatteko Who ja Edson nyt, miten vainohullu Ali on.


      • Dr.Whoo
        aurora5 kirjoitti:

        "Sillä on tallennettuna kaikki HS ja Suomi kirjoitukset"

        Tajuatteko Who ja Edson nyt, miten vainohullu Ali on.

        Kun nokittelu jatkuu tarpeeksi kauan ja on enimmämkseen henkilökohtaista asiakohtaisen sijasta, se johtaa myös hutilyönteihin. Ja ihan molemminpuolin.

        Mutta toistan: Äläpäs koko ajan yritä manipuleerata miuta mukaan näihin riitoihinne. Jos mie haluan nokkapokkaa käydä, miulla on sitä varten ihan omat "riidat" kunkin kanssa sitä varten.

        Ps."tyyppi, joka ei paljon edellisiä tekstejä lue".
        Tuo pätee kyllä muutamiin muihinkin..


    • Dr.Whoo

      Mitä tulee ureaattisiin nesteisiin, niin viis litraa kerralla on ihan kohtalainen määrä.

      Tähän kohtaan voisi sopia vanha Pikku-Kalle vitsi:

      Pikku-Kallea alkoi tunnilla kusettamaan ja luonnollisesti ilmoitti opettajalle :
      “Opettaja opettaja , minuu kusettaa”
      “Hyi Kalle, ei noin rumasti saa sanoa , sano mieluummin vaikka että minuu laulattaa”
      No Kalle meni mummolle yökylään ja poikaa pamahti kusettamaan, mutta hän muisti opettajan neuvon ja sanoi mummolle :
      “Mummo , minuu pikkasen laulattas”
      “Voi Kalle hyvä kun mummo asuu kerrostalossa ja täällä ei oikein sais laulaa, sanoi mummo”
      Meni tunti ja Kallella kupla otsassa , oli taas pakko kysyä:
      “Mummo hei, kun minuu laulattaa nyt oikein tositosi kovasti”
      Mummo heltyi ja ilmoitti:
      “No, jos niin kovasti kerran laulattaa, niin laula hiljaa mummon korvaan”

    • edson

      Vai mummon korvaan, hih juu, sellanen se Kalle, tekee niin kuin on pyydetty.

      Jee se on lauantai eli vapaata ... ei hitsi. Näin se vaikuttaa yhä se työura mieleen.

      Näin unta kellojen siirtämisestä ja siellä seikkaili, siellä unessa, tapaiseni tyyppi. Kiroten haki vasaran ja löi seinään, uuteen paikkaan, neljän tuuman naulan ja ripusti kellon siihen. Jätti vanhan naulan paikalleen, jotta taas syksyllä ei tarttis kiroilla. Unen loppuvaiheessa raapi päätään, että kuis sitä kännyn kelloa? Sitä ei viittis naulata seinään. Sit välähti. Mutta sehän siirtyy aina, kun paikkaa vaihtaa.

    • Kalastaja-Huilu

      Porukkahan on ollut jo kuin sunnuntaiaamuna liikkeellä jumalanpalvelukseen menossa.
      Siitä ei kannata välittää. Sille annettiin tässä pari koukkua jotta pääsisi purkamaan itseään kun mummiketjussa ei voi todellista luontoaan näyttää. Eli hyvä teko tehtiin, Autettiin sitä hädässä.
      Paras kuitenkin unohtaa koko olio ja jos edelleen käy vierailemassa, mitä epäilemättä tekee niin antaa vierailla ja siinä se. Se!
      Pitääpä tähyillä onko joku ehtinyt avaamaan uuden ketjun kun tuli vierailujen johdosta tuo 100 täyteen yllättäen.
      Jos ei Lokari tai Pehtoori ole ehtinyt avata niin käyn itse sutimassa uuden tuoreen ketjun liikkeelle

      • Aurora5

        "Siitä ei kannata välittää."

        Ja silti välitätte, koska ilman minua ettette keksi muuta kuin puujalkavitsejä.

        Varsinainen asiaketju!


    • Luvattua-Musaa-Sille
      • siantuntija

        Olihan tässä vähän enemmän ideaa kuin toisen ketjunne ikäkulussa klassisessa. Symbolisesti kuvaa hyvin Ali-paksukaisen liikuntaa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1505
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1302
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1237
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1215
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1126
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe