Tanskan demarit haluavat evätä turvapaikat kokonaa

UusiOhjelma

Tanskan sosiaalidemokraatit haluavat evätä turvapaikan hakemisen Tanskasta kokonaan – uusi reformi esiteltiin tänään
https://pt-media.org/2018/02/05/tanskan-sosiaalidemokraatit-haluavat-evata-turvapaikan-hakemisen-tanskasta-kokonaan-uusi-reformi-esiteltiin-tanaan/

"Tanskan sosiaalidemokraattinen puolue haluaa lopettaa mahdollisuuden hakea turvapaikkaa Tanskasta. Spontaaneille turvapaikanhakijoille halutaan sen sijaan vastaanottokeskuksia esimerkiksi Pohjois-Afrikkaan.

Tanskan sosiaalidemokraattisen puolueen puheenjohtaja Mette Fredriksen kertoo, että on tärkeää rakentaa sellainen turvapaikkasysteemi, joka on humaanimpi kuin nyt nykyään on.

– Nyt tilanne on kuitenkin se, että Eurooppaan on tullut enemmän turvapaikanhakijoita kuin mitä Eurooppa kestää. Suurinta osaa maailman pakolaisia ei auteta ollenkaan. Koko turvapaikkasysteemi on nykyisellään katastrofi.

Sosiaalidemokraatit esittelevät päivän mittaan uuden turvpaikka- ja maahanmuuttoreforminsa, joka on otsikoitu ”Oikeus ja realismi”. Tanskalainen dr.de uutisoi, että reformissa kerrotaan mm. että uuden turvapaikkasysteemin myötä turvapaikanhakijat eivät pääse enää sisään Tanskaan ollenkaan. Maahantulevat tultaisiin lähettämään YK:n pakolaisleireille.

Kiintiöpakolaisille sosiaalidemokraatit ovat myötämielisiä uudistuksessakin. Maahan voitaisiin ottaa mahdollisesti hieman enemmän kiintiöpakolaisia nykyisen 500 henkilön sijaan.

– Tämä tulee olemaan mahdollista, mutta spontaaneille turvapaikanhakijoille ei pidä olla mahdollisuutta. Näin pääsemme siihen tilanteeseen jota minä haluan eniten. Nimittäin, että me päätämme kuinka paljon Tanskaan tulee tulijoita, Fredriksen sanoo.

– Haluan haastaa tanskalaiset ajattelemaan maahanmuuttopolitiikkaamme. Nykyään kukaan ei päätä kuinka paljon maahan tulee tulijoita. Uskon, että tanskalaiset haluavat, että meillä on kontrolloitu maahanmuuttopolitiikka."

.

Koska Suomen sosiaalidemokraatit ymmärtävät tämän realismin ja nostavat vastaavalla ohjelmalla kannatuksensa 30%:iin. Kyse ei ole rasismista, syrjinnästä tai ulkomaalaisvastaisuudesta, vaan realismista Suomen ja EU:n maahanmuutto- ja pakolaispolitiikassa. Kansainvaeltajia on paljon taloudellisempaa auttaa heidän omassa kulttuuripiirissään, kuin tuottaa Eurooppaan jossa aiheutuu rinnakkaiskulttuuriongelmia, sosiaalisia ongelmia rajallisten resurssien takia ja hajaannusta kansanosien välillä sekä turvallisuusuhkia.


Oxfordin yliopiston professori: Pakolaisten auttaminen heidän kotimaissaan on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen
https://www.kansalainen.fi/oxfordin-yliopiston-professori-pakolaisten-auttaminen-kotimaissa-135-kertaa-tehokkaampaa-kuin-eurooppaan-tuominen/

Orpon Kokoomuksen ja Sipilän Kepun eturyhmien miljardeilla euroilla veronmaksajien piikkiin pyörivä pakolaisbisnes tosin loppuu, mutta tästä kärsii vain pieni rikas Suomen rahamafian marginaaliryhmä
https://keskustelu.suomi24.fi/t/14912884/pakolaisbisnes-tuottaa-miljoonia-pakolaisia-euhun!

93

1316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JälkijunassaTaas

      Suomessa aina myöhässä kaikki muut paitsi rahamafia.

      • AntilleVinkki

        Antti Rinteellä kiire tehdä ainoa tarvittava liike joka nostaa SDP:n Suomen selvästi suurimmaksi puolueeksi. Liberaali maahanmuutto- ja pakolaispolitiikka on ainut syy demarien kannatusjumiin.


      • TuhannenTaalanPaikka
        AntilleVinkki kirjoitti:

        Antti Rinteellä kiire tehdä ainoa tarvittava liike joka nostaa SDP:n Suomen selvästi suurimmaksi puolueeksi. Liberaali maahanmuutto- ja pakolaispolitiikka on ainut syy demarien kannatusjumiin.

        SDP:n kannatuksen nousu 30%:iin seuraavissa eduskuntavaaleissa 2019 olisi vain yhdestä toimesta kiinni, ottaa Tanskan sisarpuolueen pakolais- ja maahanpolitiikan uusi tolkun linjaus, jonka Suomen SDP tulee pakon sanelemana ottamaan kuitenkin ennemmin tai myöhemmin. Mieluummin nyt, kuin taas myöhässä kun kilpailijat ovat ne pakon sanelemina ottaneet ensin.


      • Tanskanoppia
        TuhannenTaalanPaikka kirjoitti:

        SDP:n kannatuksen nousu 30%:iin seuraavissa eduskuntavaaleissa 2019 olisi vain yhdestä toimesta kiinni, ottaa Tanskan sisarpuolueen pakolais- ja maahanpolitiikan uusi tolkun linjaus, jonka Suomen SDP tulee pakon sanelemana ottamaan kuitenkin ennemmin tai myöhemmin. Mieluummin nyt, kuin taas myöhässä kun kilpailijat ovat ne pakon sanelemina ottaneet ensin.

        Tanskan sossut: turvapaikanhaku pois rajoilta

        Tällaista päätöstä olisi voinut odottaa perussuomalaisten taholta, he kun ovat olleet huolissaan Suomeen saapuvista turvapaikanhakijoista. Vaan kun eipä ollut, niin aloitteen tekivät heidän inhoamansa punavihreät:

        https://svenska.yle.fi/artikel/2018/02/06/kontroversiellt-forslag-i-danmark-skicka-asylsokande-till-flyktinglager-i-afrika


    • herätysjo

      Joko meidän demarit herää??? Äänestäjät näytti suunnan ja 3% enään kannallanne.

      • yyttrdfgh

        Mahtaa Haataiselta pirahtaa pitkä pieru kun kuulee tällaisesta ihmis/tasa-arvoloukkauksesta


      • jljgdf

        Nyt oli pressanvaalit eikä eduskuntavaalit jos et huomannut.


      • SaaaaatananSipiläKEPULI

        Sipilältäkin tulee hätäpaskat housuun.
        Sipilä, -KEPU PETTÄÄ AINA-puolue, vastuuseen n 35.000 Ruotsin pahimman pakolaisen rahtaamisesta Suomeen - vain muutaman (lahjus)miljoonan tähden.
        Nyt tarhaus maksaa 1,5 MILJARDIA joka ikinen vuosi.
        Ja siinä vasta suorat kustannukset.


    • Muutoksen.aika

      Tämä on ainut syy miksi iso osa ääniä menee SDP:ltä persuille ja muille maahanmuuttokriittisemmiksi mielletyile puolueille. Ääriliberaali maahanmuuttopolitiikka. Jotkut työläisten ammattiyhdistysliikkeen johtajat ovat jo uskaltaneet avata suunsa ja esittäneet kritiikkinsä maailmaa syleilevälle maahanmuutto- ja pakolaispolitiikalle, joka on paitsi haitallista ja kallista, vie myös demareilta ääniä.

      • kykkenheim

        Muun muassa Frau Merkel Saksassa taitaa menettää virkansa. Hänhän koko muuttotouhun aloitti kuuluisalla lauseellaan: "Wir shaffen das!"


      • yhuklhgf
        kykkenheim kirjoitti:

        Muun muassa Frau Merkel Saksassa taitaa menettää virkansa. Hänhän koko muuttotouhun aloitti kuuluisalla lauseellaan: "Wir shaffen das!"

        Merkel on kristillisdemokraatti.


    • taikaseinä_

      Valitettavasti vain Tanskassa. Suomi on koko maailman kela.

      • onmaailmassa

        Tämä on valitettavasti totta myös Suomessa,
        missä tekemättä mitään,
        maahan ilman papereita muuttavat saa täyden ylläpidon: ilmaisen asumisen, ruokaa, perusterveydenhuollon.
        ( paitsi rikolliset, joilla vielä parempi, ilmainen täysihoito terapioiden, harrastus- ja opiskelumahdollisuuksineen)


      • Asdersds

        Tanskassa kaikkien suurimpien puolueiden kesken vallitsee yhteisymmärrys siitä, että massamaahanmuutto kehitysmaista on haitaksi yhteiskunnalle, eikä sitä pidä tukea, vaan rajoittaa mahdollisimman tehokkaasti. Sitä vastoin Suomessa vallitsee kaikkien puolueiden (paitsi persujen) kesken konsensus, ettei suomalainen yhteiskunta selviä ilman kehitysmaalaisten maahanmuuttoa, ja että sitä pitää aktiivisesti tukea kaikin keinoin. Tämä siitä huolimatta, että "lisää väriä ja värinää katukuvaan"-kokeilu on jo vuosia sitten paljastunut myös Suomenkin kannalta katastrofiksi.


    • peruspuolue-

      Demarit eivät viisastu missään. Suomessa on peruspuolue, jota äänestämällä asia hoituu.

      • wekrjfh

        Persut on takinkääntäjiä samoin kuin sinipersut.


      • gdyge

        Mistä tiedät tämänkin viisauden?


      • PetosRytky
        wekrjfh kirjoitti:

        Persut on takinkääntäjiä samoin kuin sinipersut.

        Halla-ahon persut olisi sitoutunut KesKokoomusporvarien politiikkaan, mikäli heidät olisi päästetty hallitukseen. Saattoi olla että Kepun ja Kokoomuksen persuboikotti pelasti Halla-aholaiset persut Soinin, Terhon ja Elon Smurffien kohtalolta hillotolppajoojoomiehinä ja mahdollistaa ehkä tulevaisuudessa persujen seuraavan PetosJytky2!:n. Persut on kuitenkin viime eduskuntavaalien jälkeen paljastunut porvaripuolueeksi, Siniset jopa kokoomustakin oikeammalla olevaksi äärioikeistoksi joka pelottelee sosialisteilla ja kommunisteilla esim. liian paljon kannatusta saaneen Aktiivimallin perumis -kansalaisaloitteen takia ja perjantain 2.2.2018 mielenilmauksen ja tukilakon takia.


    • neonihansekaisin

      Demarit rypee, mutta vihreillä riittää kannatusta. Vihreä on sama kuin pääkaupunkiseudun tuho, todella vaarallista porukkaa.

    • Kerro-Tytti-ajatuksesi

      Tässä on SDP:n Antti Rinteelle ja Tytti Tuppuraiselle ihan uudenlaista mietittävää pohjoismaisen SDP-perheen yhteisistä suuntaviivoista ja tavoitteista.

      Oli viime vuoden puolella, kun Tytti Tuppurainen vaati että Suomen on nostetava pakolaiskiintiönsä 20.000 pakolaiseen vuodessa. Tytillä oli oikein hirmuinen kiire päästä Ruotsin tasolle, ja saada pakolais-klaanien välien selvittelyn käsikranaatit räjähtelemän myös Turussa ja Helsingissä.

      • Demarit hirttivät itsensä haitta maahanmuuton tukemiseen, kun olisi pitänyt puolustaa Suomen duunareita ja saada niille töitä ja koulutusta. Unelmahöttö pilasi koko puolueen kannatuksen. Että silleen.


      • xlkcdfh

        Tuppurainen puhui kylläkin 10 000 pakolaisesta. Tuppurainen on oikeistodemari eli piilokokoomuslainen.


      • rtkgfn
        höpöhöpö kirjoitti:

        Demarit hirttivät itsensä haitta maahanmuuton tukemiseen, kun olisi pitänyt puolustaa Suomen duunareita ja saada niille töitä ja koulutusta. Unelmahöttö pilasi koko puolueen kannatuksen. Että silleen.

        Unelmahöttö oli nykyään kokoomuslaisen Mikael Jungnerin aivopieru.


      • Suvakkikannatus
        höpöhöpö kirjoitti:

        Demarit hirttivät itsensä haitta maahanmuuton tukemiseen, kun olisi pitänyt puolustaa Suomen duunareita ja saada niille töitä ja koulutusta. Unelmahöttö pilasi koko puolueen kannatuksen. Että silleen.

        Kokoomuksen kannatus se vaan pysyy suvakismista huolimatta, taitaa verorahoilla pyöritettävä pakolaisbisnessuvakismi olla jotenkin parempaa suvakismia idiooteille.

        Jan Vapaavuori: Tarvitaan enemmän maahanmuuttajia – palveluammatissa ei tarvitse osata suomen kieltä ”Suomen kielen taidon vaatiminen voi olla syrjintää”:
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/14959840/jan-vapaavuori-ei-tarvitse-osata-palvella-suomeksi


      • vxffffhf
        Suvakkikannatus kirjoitti:

        Kokoomuksen kannatus se vaan pysyy suvakismista huolimatta, taitaa verorahoilla pyöritettävä pakolaisbisnessuvakismi olla jotenkin parempaa suvakismia idiooteille.

        Jan Vapaavuori: Tarvitaan enemmän maahanmuuttajia – palveluammatissa ei tarvitse osata suomen kieltä ”Suomen kielen taidon vaatiminen voi olla syrjintää”:
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/14959840/jan-vapaavuori-ei-tarvitse-osata-palvella-suomeksi

        Jan Vapaavuoren jutut saavat Mykkäsen lausumien jälkeen uusia puolia.
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15189980/porvarihallituksen-tuhoista-bisnessuvakismi


    • vlbhgfq

      Kepu Sipilän porvarihhalituksella on Suomen kaikkien aikojen mamutusennätys kesältä 2015 jolloin persu Soini oli ulkoministeri.

      • Terve.Ruumis.Sairas.Miel

        Soini rypee itse-inhon syövereissä. Rasva-pitoinen Rukous-aamiainen täyttää Soinin suolen ja tuo hetkellisen hurmion kunnes suoli jälleen pärähtää tyhjäksi


      • RehellisestiKerrottuna

        "Kepu Sipilän porvarihhalituksella on Suomen kaikkien aikojen mamutusennätys kesältä 2015 jolloin persu Soini oli ulkoministeri."

        Näin on. Petteri Orpo rajavalvonnasta ja maahantulosta vastaavana sisäministerinä rajat auki -politiikallaan päästi pääosin turvallisesta Dublinmaa-Ruotsista 32.150 tulijaa 2015 matumassainvaasiossa, pääministeri Juha Sipilän mainostaessa ökyasuntoaan maahantulijoiden käyttöön. Kasvu edellisvuodesta oli kaikkien aikojen ennätys Suomessa kokonaiset 822%, ja itse asissa EU-maiden ylivoimaisesti suurin, kakkosena olleessa Unkarissa kasvu oli "vain" 323%!!!
        Kepun, Kokoomuksen ja Persujen SSS-täysporvarihallitus Sipilän-Stubbin-Soinin johdolla toivottivat kaikki kylään.


      • takakireille
        RehellisestiKerrottuna kirjoitti:

        "Kepu Sipilän porvarihhalituksella on Suomen kaikkien aikojen mamutusennätys kesältä 2015 jolloin persu Soini oli ulkoministeri."

        Näin on. Petteri Orpo rajavalvonnasta ja maahantulosta vastaavana sisäministerinä rajat auki -politiikallaan päästi pääosin turvallisesta Dublinmaa-Ruotsista 32.150 tulijaa 2015 matumassainvaasiossa, pääministeri Juha Sipilän mainostaessa ökyasuntoaan maahantulijoiden käyttöön. Kasvu edellisvuodesta oli kaikkien aikojen ennätys Suomessa kokonaiset 822%, ja itse asissa EU-maiden ylivoimaisesti suurin, kakkosena olleessa Unkarissa kasvu oli "vain" 323%!!!
        Kepun, Kokoomuksen ja Persujen SSS-täysporvarihallitus Sipilän-Stubbin-Soinin johdolla toivottivat kaikki kylään.

        matu = maahantulija
        mamu = maahanmuuttaja

        Jos on seurannut maahanmuuttokeskustelua vasta vähän aikaa tai vain tietyillä foorumeilla, voi erehtyä luulemaan että mamu on maahanmuuttoasioihin rasistisesti suhtautuvien ryhmien kehittämä ruma sana.

        Ehei, mamu-lyhenteellä on virastotausta. Suomalaisen sanaselityksen mekka Kielitoimisto rekisteröi sen ensi kertaa yksitoista vuotta sitten. Vuonna 2001 mamu-termi kirjattiin Suomen kuvalehdestä, kun puhuttiin joensuulaisesta maahanmuuttajaluokasta, kaksi vuotta myöhemmin Opettaja-lehdessä puhuttiin mamu-opettajista. Jo vuonna 2003 mamu pääsi Mitä missä milloin -kirjan vuoden sanoihin ja 2004 kielitoimiston sanakirjaan.

        Ei siis haukkumasanoja vaan lyhenteitä.


      • MaahantunkeutujaMatu

        MatuMaahantunkeutuja.


      • LisääKäsitteitä

        Pakolainen ... se oikea hädässä oleva
        Pakoloinen ... etujen hyväksikäyttäjä, elintasosurffari, usein oman maansa viranomaisia pakeneva pakoloinen.


    • Siitäkysymys

      Hyvän pakolaisbusineksen lopettaminen täältä ei tule onnistumaan.

      • ydhhe83

        Niin, koska Suomen rakennusbuumikin perustuu siihen. Kuka muuten asuttaisi uudet asunnot valtion tuella? Lähi-Itiksen ostoskeskuskin näivettyisi. Ajatelkaa, miten kamalaa.


      • Paljonrahaamenee

        Kyseessä miljardiluokan businestä.


      • Paljonenemmän

        Sotessa tulee 6 miljardin markkinat.


      • NäinpäSeOn

    • Heurekahertti

      Ehkä oisi uhrata yhden ajatuksen väestöräjähdyksen torjunnalle ilmastonmuutoksen ohella. oitaisiin jopa havaita, että HEI, ilmastonmuutoshan johtuu liiasta väestönkasvusta, heureka!

    • keskeytänpuheesi

      Nyt alkoi Haataisen viikset väpättämään.

      • SDP_n-pantavat

        Haatainen oli pantavan näköinen vielä 20 vuotta sitten. Tuppurainen menettelisi vielä nykyiselläänkin kroppansa puolesta.
        Mutta ensi vaalikaudella Tytinkin tissi jo venähtää ja valahtaa alas. Kaikki naisliha venyy ja vanhenee.


      • xcpchcvw
        SDP_n-pantavat kirjoitti:

        Haatainen oli pantavan näköinen vielä 20 vuotta sitten. Tuppurainen menettelisi vielä nykyiselläänkin kroppansa puolesta.
        Mutta ensi vaalikaudella Tytinkin tissi jo venähtää ja valahtaa alas. Kaikki naisliha venyy ja vanhenee.

        Palstapersulla on valahtaneet ryppyiset kellit.


      • dlffhg

        Kokoomusprovo.


    • Tuppuraisen-tavoite

      > Tuppurainen puhui kylläkin 10 000 pakolaisesta. Tuppurainen on oikeistodemari

      Mikä käytännön ero sillä on onko oikeistodemari vai vasemmistodemari? Koko Suomen SDP puolueena ajaa kiintiöpakolaismäärien nostamista. Jos Tuppurainen vaatii 10.000 ja vielä punaisemmat demarit vaativat 20.000, niin molemmat nuo ovat suuria määriä ja suuria kustannuseriä.

      Kyse on 10.000 ...20.000 uudesta sosiaalisesti ruokittavasta ja sutettavasta suusta. Eivät nuo sosiaaliset pakolaiset mitään *uutta työvoimaa* ole Suomelle.
      Noilla ammattina on pakolaisuus, ja kohdemaan sosiaaliavuilla eläminen.

      Tätä väkeä SDP ja Tuppurainen haluavat haalia ja "pelastaa" Suomeen lisää

      • tykhdhcf

        Sispersu Spoini päästi yhdessä kepu Sipilän ja kokoomus Orpon kanssa noin 35 000 paperitonta ulkomaalaista suomeen toisesta turavallisesta EU maasta vaikka ne olisi voitu käännyttää takaisin Ruotsiin Dublinin sopimuksella.


      • edflhnf

        Kokoomus Katainen halusi aikoinaan 1.5 miljoonaa mamua Suomeen palkkoja polkemaan eli halpatyövoimaksi.


      • ghökjfh

        Linkki "tietoosi" 20 000 mamusta, muutoin huuhaata.


    • Uuttanäkökulmaa

      Onneksi näitä uusia puolueita on tulossa. Persut, siniset, kansalaispuolue.... Ehkä vähän enemmän reaaliajassa.

      • LOL-.-

        "siniset" LOL


      • pohjoineääni

        Niin se on,ilman persupuoluetta minulta seuraavat vaalit jäisivät väliin ensimmäistä kertaa.
        Sosdemit ja kepu ei enää kelpaa, koska ne on Suomen mädättäjiä siinä kun jotku myrkynvihreät tai stalinistit li anerssonnit. Pakko on muuttaa äänestyskäyttäytymistä,jotta saatais tolkkua tuohon maan islamisointiin.


    • vasemmistokatoaa

      Kuten Laura Hutasaari sanoi , perussuomalaiset arvot alkaavat olla euroopassa jo arkipäivää , meidän vihervasemmisto sitkeästi kaivavat omaa hautaansa unohtamalla oman kansan ja asettamalla maahantunkeutujat muiden edelle.

      • cdlkhfd

        Kepu, kokoomsu ja persut haalivat mamuaja Suomeen ennätysmäisesti, kepu Sipilä tarjosi jopa omaa taloaan Lähi-idän mamuille mutta myikin talonsa uskonveljilleen kipaten mamut veronmaksajien niskoille.


      • rthtrhthtrhrhth
        cdlkhfd kirjoitti:

        Kepu, kokoomsu ja persut haalivat mamuaja Suomeen ennätysmäisesti, kepu Sipilä tarjosi jopa omaa taloaan Lähi-idän mamuille mutta myikin talonsa uskonveljilleen kipaten mamut veronmaksajien niskoille.

        Huom. entiset persut timo, elo ja terho haali niitä. Tämä kolmikko ilmoitti että heillä on eri arvot kuin perussuomalaisilla jos et sitä satu muistamaan. Tosin heillä se arvo muuttui kun pääsi audin takapenkille samaa on känyt vihreille ja vasemmistolle kun pääsee hallitukseen niin arvot muttuu ja vihreäkin puolue on kannatanut esim. ydinvoimaa on se sellasta tuuliviiriä joka puoleessa kun hallitus kutusuu isoimamt määrää ja muut vikisee perässä.


    • Yhistetääs-ne-perheet

      " Linkki "tietoosi" 20 000 mamusta, muutoin huuhaata. "

      Kyseinen Tytti Tuppurainen tarkoitti nimenomaan kiintiöpakolaisten määrän kasvattamista 10.000 tulijaan joka vuosi. Kiintiöpakolaisuus on erikoisasema, johon liittyy myös erikoisetuja.

      Oleskeluluvan saanut kiintiöpakolainen on lähes poikkeuksetta oikeutettu yhdistämään perheensä Suomeen. Silloin alaikäisen lapsen vanhemmat yhdistetään Suomeen, ennalta tulleen alaikäisen partalapsen luokse.

      Tai aikuisen ihmisen lapsiksi tai ottolapsiksi väitetyt haetaan Suomen Valtion kustannnuksella tänne. Sitä tarkoittaa kiintiöpakolaisuus.

      Silloin alkuperäinen, Tytti Tuppuraisen tuottama 10.000 hengen pääluku kasvaa perheenyhdistämisillä parissa vuodessa 20.000 ... 25.000 hengen tasolle saakka.

    • järjenvalonpilkahdus

      Siinä oli asiaa, nyt näykyy kehitystä.

      Järjellinen aikuinen ei yritä tunkea neliöpalikkaa pyöreään
      auttaminen tulee tehdä lähtömaassa ja viimeistään sillä mantereella.

      merkkel, unionistit ja rahamiehet ovat mafian asialla.

      turvisten elättäminen täällä velkarahalla on järjettömyyden huipentuma
      salakuljettajien markkinoima projekti osu ja uppos suvakkeihin (mafian tyhmiin ilmaisiin muuleihin)

    • RiittääköUskallus

      Nyt olisi demloilla miljoonan taalan paikka tehdä SuperJytky!

    • MikaelForsbäck

      Hienoa.....! Toivottavasti Tanskan demarien herääminen tarttuisi myö Suomen ja Ruotsin demareihin. Luulisi mm Turun puukotusten ja kymmenien ..kymmenien raiskausten ( turvapaikanhakijoiden tekemät ) olevan herättävää tapahtumaketjua myös Suomen demareille. .

    • Jo.on.aikoihin.eletty

      Nyt on kyllä uskomatonta puhetta. Aatteet on kääntynyt pahemmin kun soinin vaatteet kuunaan.
      Vai piti se tanskakin ajaa tuohon pisteeseen ennen kun se järki alkoi takoa takaraivossa.

      Tunnen itse paikallisen demari poliitikon joka on tuota mieltä ollut jo kauan mutta ei voi ilmaista mielipidettään puolueen linjan takia kun lähipiirille. Aina tavatessa sitten päivittelee demarien linjauksia.

    • 12356

      Älkää olko murheissanne kyllä Suomen demarit ottavat kaikki jotka eivät muille kelpaa mutta onneksi eivät ole päättämässä asiasta, tosin kokkareet ovat samoilla linjoilla joten eiköhän tänne päädy.

    • Äänivyöry

      Tanskan sosiaalidemokraatit haluaa rajoittaa muiden kuin länsimaalaisten ihmisten tulemista Tanskaan, kertoo uutistoimisto AFP. Puolue on laatinut asiasta asiakirjan, joka keskittyy ensisijaisesti Afrikasta tuleviin turvapaikanhakijoihin.

      Syy rajoitusten haluamiselle on puolueen mukaan se, että Tanskan turvapaikkajärjestelmää on uudistettava. Demarit ehdottavatkin, että vastaanottokeskuksia perustettaisiin muualle kuin Eurooppaan, esimerkiksi Pohjois-Afrikkaan. Toinen, konkreettisempi syy on demarien mukaan se, että maalla ei ole enää valmiuksia kotouttaa turvapaikanhakijoita.

      Demarien aie koskee "spontaanisti" Eurooppaan tulevia turvapaikanhakijoita eli heitä, jotka tulevat YK:n kiintöiden ulkopuolelta.
      https://m.iltalehti.fi/ulkomaat/201802062200722798_ul.shtml

      Nyt Tanskan demarit ottaneet tervejärkisen asenteen.

    • eri-rodut_nääs

      Miten Tanskassa voi olla fiksuja demareita, suomessa ei ensimmäistäkään.

    • PiiitkäAsiallinen

      Täällä Suomi24 ssä oli pitkä asiallinen ketju hyvin perusteltuja mietteitä:
      "Pakolaiset, aikamme suurin kusetus"
      Mitähän sille tapahtui?

      • Blockfest

        Joku pissi ketjun päälle.


    • Per-kel
    • ei.ryssä.medialle

      Kas, kun luoteetavasta mediasta ei ko.uutista löydy.

    • Njaa-a

      Saapa nähdä, onko kyse pelkästä vaalipopulismista, jolla halutaan syödä oikeistopuolueiden, ja aivan erityisesti Tanskan kansanpuolueen kannatusta, vai ovatkon tanskalaisdemarit ihan oikeasti tulleet järkiinsä.

      • Nähty_jo

        Tanskan sosiaalidemokraatit olivat hallitusvastuussa pääministeri Helle Thorning-Schmidtin johdolla muutamia vuosia sitten, ja he osoittivat jo tuolloin olevansa varsin kriittisiä haittamaahanmuuttoa kohtaan.


    • pikku.este

      Asiassa on sellainen pieni käytännön ongelma ettei Pohjois-Afrikka suostu ottamaan näitä Tanskan demareiden pakolaisleirejä:

      Tanskan sosiaalidemokraatit ovat osana uutta turvapaikka-ohjelmaansa ehdottaneet turvapaikkahakemusten käsittelyä Puoluejohtaja Mette Frederiksen on maininnut Tunisian ja Marokon esimerkkeinä maista, jonne Tanska voisi perustaa vastaanottokeskuksia.

      Tunisia kieltäytyi jo aiemmin ehdotuksesta ja Tanskan radion mukaan ilmoitti keskiviikkona, että Marokko ei halua leirejä maaperälleen.

      Turvapaikanhakijat odottaisivat jatkossa asiansa ratkaisemista ulkomailla sijaitsevissa tanskalaisleireissä. Sosiaalidemokraatit kuvaavat järjestelyä . Puolueen turvapaikka-ohjelmassa vaaditaan myös kiintiöpakolaisten määrän nostamista.

      Tanskan sosiaalidemokraattien mukaan nykyinen turvapaikkajärjestelmä on romahtanut. Sosiaalidemokraattien arvion mukaan vain vahvimmat turvapaikanhakijat pääsevät Eurooppaan asti ja tämä vääristää järjestelmää.

      • Että_niin

        Vaihtoehtoisesti Tanska voi tietysti karkoittaa kaikki turvapaikanhakijat sinne mistä tulivatkin jo rajalla.


      • MietipäTarkemmin

        "Asiassa on sellainen pieni käytännön ongelma ettei Pohjois-Afrikka suostu ottamaan näitä Tanskan demareiden pakolaisleirejä:"

        Mitään ongelmaa ei ole kun Tanskan sosdemit ei ota elintasosurffareita maahansa Itä-Euroopan maiden tapaan ja pian muut EU-maat alkavat toimia samoin, kun eivät saa läpikulkijoitaan Tanskan kautta Ruotsiin ja Suomeen. Norjan linjahan oli jo valmiiksi tiukempi. Kun tähän asti löyhää elintasosurffauspolitiikkaa harjoittavat EU-maat huomaavat että tulijat jäävät heidän maihinsa, he liittyvät Tanskan sosdemien tiukkaan maahanmuuttopolitiikkan, ja silloin elintasosurffarit jäävät Pohjois-Afrikkaan kun EU ei ota heitä enää vastaan. Näin Tanskan sosdemien maahanmuuttopolitiikka suostuttaa Pohjois-Afrikan ottamaan nämä Tanskan pakolaisleirit, sillä muuten he hoitavat pakolaisensa ilman EU-maiden avustuksia.


      • kelvoton.ehdotus
        MietipäTarkemmin kirjoitti:

        "Asiassa on sellainen pieni käytännön ongelma ettei Pohjois-Afrikka suostu ottamaan näitä Tanskan demareiden pakolaisleirejä:"

        Mitään ongelmaa ei ole kun Tanskan sosdemit ei ota elintasosurffareita maahansa Itä-Euroopan maiden tapaan ja pian muut EU-maat alkavat toimia samoin, kun eivät saa läpikulkijoitaan Tanskan kautta Ruotsiin ja Suomeen. Norjan linjahan oli jo valmiiksi tiukempi. Kun tähän asti löyhää elintasosurffauspolitiikkaa harjoittavat EU-maat huomaavat että tulijat jäävät heidän maihinsa, he liittyvät Tanskan sosdemien tiukkaan maahanmuuttopolitiikkan, ja silloin elintasosurffarit jäävät Pohjois-Afrikkaan kun EU ei ota heitä enää vastaan. Näin Tanskan sosdemien maahanmuuttopolitiikka suostuttaa Pohjois-Afrikan ottamaan nämä Tanskan pakolaisleirit, sillä muuten he hoitavat pakolaisensa ilman EU-maiden avustuksia.

        Tanskan demareiden ehdotus oli pakolaisleirien perustaminen Pohjois-Afrikkaan. Se on käytännössä mahdotonta kun Pohjois-Afrikan maat eivät tähän suostu. Kelvoton ehdotus siis.

        Asia ei muutu miksikään vaikka kuinka änkytätte.


      • ei.voi.olla
        kelvoton.ehdotus kirjoitti:

        Tanskan demareiden ehdotus oli pakolaisleirien perustaminen Pohjois-Afrikkaan. Se on käytännössä mahdotonta kun Pohjois-Afrikan maat eivät tähän suostu. Kelvoton ehdotus siis.

        Asia ei muutu miksikään vaikka kuinka änkytätte.

        Kokkeli ei ymmärrä tai ymmärtää mutta tahtoo Pakolaisbisnestensä jatkuvan entiseen malliin.


    • MiljoonanTaalanPaikka

      Ei v-ttu taas ehti Kepu ensin. Miksi demarit on niin h-vetin hitaita kun kyseessä on mannatuksen nostattamiskeinot.

      Keskusta: Turvapaikanhakijat käännytettävä pikana länsirajalta – ”Ruotsihan on turvallinen maa”
      https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/231487-keskusta-turvapaikanhakijat-kaannytettava-pikana-lansirajalta-ruotsihan-turvallinen
      "Keskusta esittää perjantaina julkaisemassaan turvapaikkalinjauksessa merkittävää muutosta Suomen käytäntöihin turvapaikanhakijoiden suhteen. Puolueen mukaan lähtökohtana tulisi olla turvallisista maista kuten Ruotsista saapuvien turvapaikanhakijoiden pikakäännytys jo rajalta.
      Keskustan eduskuntaryhmän valmistelemassa linjauksessa muistutetaan, että EU:ssa on säädetty Dublin-asetuksella, että ensimmäisen maan, johon henkilö ilmoittautuu turvapaikanhakijaksi, pitää ottaa hänen hakemuksensa käsittelyyn. Puolue kuuluttaa nyt tämän periaatteen tiukkaa noudattamista myös käytännössä.

      – Jos turvapaikanhakija tulee Suomeen turvallisesta maasta, hänet olisi pääsääntöisesti käännytettävä rajalta viipymättä, linjauksessa todetaan.

      Suomeen saapuu turvapaikanhakijoita pääsääntöisesti naapurimaista, jotka yleisesti katsotaan turvallisiksi – tällaisia lienevät varmuudella ainakin Ruotsi, Norja ja Viro, mutta pääosin myös Venäjä.

      Linjauksen valmistelua vetänyt kansanedustaja Seppo Kääriäinen, eikö tällä linjauksella siis tarkoiteta sitä, että esimerkiksi Ruotsista tulevat turvapaikanhakijat voitaisiin lähtökohtaisesti käännyttää heti takaisin Ruotsiin?

      – No, turvallinen maahan se Ruotsi on."

      .

      Kepu ehti apinoida Tanskan sosiaalidemokraattien maahanmuuttolinjaukset 2019 eduskuntavaaleihin, ja taas sosdemit myöhästyi.

    • No se noiden pakoloisten ja elintasosurffareiden ottaminen , ei kohta ole mistää puolueiden tahdoista kiinni. Se alkaa olla jo monen maan kansalaisten tahto ja vaatimus. Että silleen.

    • AivanSairasta
    • dsgdf
    • tolkkua.ei

      Ei Suomessa hyvältä näytä porvarihallitus ajaa pakolaisbisnessuvakismia täysillä, ja sdp sekä vasemmistoliitto myös liberaalia pakolaispolitiikkaa ultraliberaalien vihreiden kanssa.

    • järki.voittakoon

      Sosiaalidemokraatit: Koraanikoulut pitää kieltää Ruotsissa
      https://pt-media.org/2018/03/13/sosiaalidemokraatit-koraanikoulut-pitaa-kieltaa-ruotsissa/
      "Ruotsin sosiaalidemokraattisen puolueen siviiliasioiden ministeri Ardalan Shekarabi ja kouluministeri Anna Ekström ilmoittivat eilen julkisuudessa, että islamilaiset koraanikoulut pitää kieltää kokonaan Ruotsissa.

      Shekarabi kertoi, että kouluissa pitää johtoa pitämän käsissä opettajat ja pedagogit, eivät imaamit tai papit.

      – Juuri nyt emme voi taata näin olevan. Ja se on vakava ongelma, Shekarabi sanoi.

      Ekströmin mukaan koraanikouluissa on ollut ongelmia mm. sen takia, että tyttö- ja poikaoppilaat erotellaan sukupuolen mukaan. Heille tarjotussa koulukuljetuksessa oppilailla on sukupuolen mukaan istumapaikka bussissa: tytöt takana, pojat edessä.

      – Tällainen ei kuulu todellakaan ruotsalaiseen yhteiskuntaa, Ekström kertoi."

      ..

      Ensin Tanskassa ja nyt Ruotsissa järki alkaa palailemaan pätkittäin sosiaalidemokraatteihin. Koska Suomen SDP ottaa Tanskan sosiaalidemokraattien linjan pakolaispolitiikassa niin yli 30%:n kannatus vaaleissa on varma? Kokoomukselle veronmaksajien rahoilla pyöritettävä miljardien eurojen pakolaisbisnes ja halpatyömarkkinoiden rantauttaminen Suomeen on niin tärkeä ideologinen asia että he eivät suvakismiansa lopeta.

      Oikeiston Euroopassa pyörittämä pakolaisbisnes huumekauppaakin suurempi bisnes
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14912884/pakolaisbisnes-tuottaa-miljoonia-pakolaisia-euhun!

    • TolkunHeräämisiä

      Väliaikaiset rajatarkastusluvat EU:lta helpottavat Tanskan demarien turvapaikkaturistien maahanvirtausta. Koska porvarihallituksen Kai Mykkänen, Petteri Orpo ja Juha Sipilä tajuavat tämän yhtälön. Vai meneekö pakolaisbisneskiima jatkossakin terveen järjen ohi?

    • ijan_turhakkeita

      Turvapaikanhakijan kannattaa kuolla kotimaassaan, ei tulla kunnon ihmisten riesaksi tänne sivistyneeseen eurooppaan.

    • SuomiNousuun

      Kun Rinne ottaa Tanskan maahanmuuttolinjaukset ja jättää feminismipolitiikan kuten työläiset ja ay-väk7 haluavat, demarien kannatus nousee 30-40%:iin.

      • No se on ainoa mahdollisuus SDP:lle tuo mamujen hyysäys haihattelu on lopetettava.
        Että silleen.


      • MuutoksenTuulet
        höpöhöpö kirjoitti:

        No se on ainoa mahdollisuus SDP:lle tuo mamujen hyysäys haihattelu on lopetettava.
        Että silleen.

        SDPlle tuo on sentään mahdollista Vihreille ja Kokoomukselle ei koskaan.


    • esikarsintaa

      Suomessa mamuvastaiset demarit eivät pääse edes ehdokkaiksi eduskuntavaaleissa.

    • AiheellinenKysymys

      Ei tarvitse auttaa yhtään, ei edes heidän kotimaissaan. Miksei noille ole kunnia-asia pärjätä itse ja hoitaa oman maansa asiat itse. Va eikö äly riitä.

    • mikä_selittää

      Mikksi Tanskassa on tervejärkiset demarit ja Suomessa sairaan suvaitsevaiset demarit

      • mahdollisuusvaalivoittoo

        Veikkaan että Rinne ja hänen joukkonsa virheellisesti olettavat että feministipolitiikan suvakit ovat puolueen äänestäjissä enemmistönä vaikka ay-liikkeen ja työläisten enemmistö on maahanmuuttokriittistä ja siksi demareilta karkaa ääniä persuille sekä nukkuvien puolueelle vaaleissa. Persuista tulee joukkopako demareihin kun sdp ottaa Tanskan demarien mallin maahanmuutossa ja pakolaispolitiikassa.


    • RajatHallintaan
    • KritiikkiKasvaa

      Nyt Eero Heinäluomakin on alkanut pitää ääntä Ruotsin matuongelmasta ja kertoa miten meillä on pian samat ongelmat ellei meno muutu.

    • ggiiijkh

      Nytkö se Eerokin vasta heräs.
      Ensiksi sinne pakolaisleirille pitäis laittaa ehkäisyvälineitä saataville eli kortonkijea.
      Että ymmärtäisivät,, että ei voi tehdä lapsia, jos ei pysty elättämään ja hoolehtimaan niistä.
      Meillä suomalaililla on jo se tilanne tullut eteen,, ei tehdä lapsia,, hallitus on lannistanut kansalaiset.
      Huonopalkkaiset nuoret eivät enää halua tehdä lapsia, koska eivät tiedä miten pystyisivät kouluttamaan lapsiaan niin ,,että heillä olisi helponpi elämä kuin heillä oli.
      Eli historia toistaa itseään.
      Hallitukselta,, jos kysyy tätä asiaa???
      Niin höpöttävät samaa asiaa? Johon on jo kaikki kyllästyny työtä ovat MUKA luoneet,, mutta maailman markkinat siihen vaikutti.
      Sitä samaa PASKAA jauhavat, elekielestä heistä näkee aikalailla.

    • Eri_linjoilla

      Mykkäsen kokoomus haluaa vaan kymmenkertaisia määriä kiintiöpakolaisia turvaamaan eturyhmiensä pakolaisbisnekset jotka pyörii veronmaksajien rahoilla.

    • SossutkoPelasti

      Saattaa olla ettei Tanskan kantiksia sittenkään heitetä maastaan pois, kuten Hollannissa uhkaa käydä.

      --

      Muslimipuolue uhkaa eurooppalaisia karkoituksilla
      https://www.kansalainen.fi/alankomaiden-muslimipuolueen-johtaja-kaskee-alankomaalaisia-lahtemaan-maasta-jos-he-eivat-hyvaksy-monimuotoisuutta/
      "Alankomaiden muslimipuolueen johtajan mielestä alankomaalaisten tulee lähteä, jos he eivät hyväksy monimuotoisuutta.

      Tunahan Kuzu, DENK-puolueen johtaja Alankomaissa on saanut aikaan melkoisen kohun, kertoo NOS.

      – Jos he [alankomaalaiset] eivät pidä muuttuvista Alankomaista, missä elää ihmisiä eri kulttuureissa, heidän tulee häipyä, Kuzu sanoo haastattelussa.

      Kuzun maahanmuuttomyönteinen DENK-puolue kasvaa nopeasti Alankomaiden kaupunkialueilla. Se on pärjännyt erityisen hyvin alueilla, missä on tiheä muslimipopulaatio, kuten Amsterdam Nieuw-Westissä. Tämän vuoden kuntavaaleissa puolue pyyhkäisi Amsterdam Nieuw-Westissä perinteisiä työväenpuolueita pois kartalta."

    • LiianHyvääBisnestä

      Nyt alkaa Espanjankin sosialiidemokraatit saada tarpeekseen haittamaahnmuutosta.

      Espanjan sosialistihallitus muutti mieltään ja haluaa pikakäännyttää laittomat siirtolaiset Afrikassa jo rajalta
      https://www.kansalainen.fi/espanjan-sosialistihallitus-muutti-mieltaan-ja-haluaa-pikakaannyttaa-laittomat-siirtolaiset-afrikassa-jo-rajalta/
      "Espanjan sosialistihallituksen johtava puolue PSOE haluaa jatkaa nykyisen lainsäädännön sallimia pikakäännytyksiä Espanjan ja Marokon rajalla Pohjois-Afrikassa."
      https://www.moroccoworldnews.com/2018/11/257959/spain-ceuta-melilla-migrants/

      Koska Suomi herää? No ei ainakaan Orpon, Mykkäsen ja Sipilän aikana.

    • Anonyymi

      Jalkapannat ja kiintiöpakolaisten ja turvapaikkahakijoiden maksimimäärän 1 050 henkeä kirjaus hallitusohjelmaan koko kaudeksi. Rinne ottaa Tanskan sosiaalidemokraateista mallia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1535
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1107
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1006
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      674
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe