Porvarihallituksen tuhoista bisnessuvakismi

Outolintubisnes

Jari Ronkainen: Suomen ”oikeistohallitus” on maahanmuuttopolitiikan outolintu
Ensitöikseen tuore sisäministeri kohautti lausunnolla, jossa totesi olevansa valmis nostamaan kiintiöpakolaisten määrän jopa kymmenkertaiseksi.

Joulutauon päätyttyä nähtiin eduskunnassa ministeriruletti, jossa Kai Mykkänen lunasti itselleen sisäministerin pestin Paula Risikon siirryttyä puhemieheksi. Ensitöikseen tuore sisäministeri kohautti lausunnolla, jossa totesi olevansa valmis nostamaan kiintiöpakolaisten määrän jopa kymmenkertaiseksi.

Sisäministerin lausunnon signaalivaikutus maailmalle on myös otettava huomioon. Näimme jo, mitä tapahtui pääministerin luvattua asuntonsa pakolaisten käyttöön. Tällaisenaan lausunto oli erittäin harkitsematon.

Pohjoismaisesta näkökulmasta Suomen ”oikeistohallitus” onkin maahanmuuttopolitiikan outolintu. Siinä missä muut maat kiristävät kilpaa lainsäädäntöänsä, Suomen kokoomus ja keskusta haluaisivat nostaa pakolaismääriä.

Perussuomalaisten ansiosta kiintiön nostamista ei ole hallitusohjelmassa. Muuten äänettöminä yhtiömiehinä toimivat siniset olisivat todennäköisesti olleet muiden hallituspuolueiden vietävissä tässäkin asiassa.

Ruotsin kokoomus ja jopa Tanskan sosiaalidemokraatitkin vaativat tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa kuin Suomen oikeistopuolueet! Perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikasta onkin tulossa uusi normaali niin Pohjoismaissa kuin laajemmallakin Euroopassa.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15174200/tanskan-demarit-haluavat-evata-turvapaikat-kokonaa

Hallituksen löyhän maahanmuuttopolitiikan tarkoitusperiä voi arvioida myös työvoimapoliittisesta vinkkelistä. Onko taustalla halu rapauttaa työvoiman oikeusturvaa ja palkkatasoa tuomalla kouluttamatonta väkeä ulkomailta jo nyt työttömyyden ja työpaikkojen kohtaanto-ongelmien kanssa painivaan Suomeen?

Siltä tämä näyttää etenkin tarveharkinnan poistoa ehdottavan lakialoitteen valossa, joka oli kokoomuksen ja vasemmistoliiton ”epäpyhän allianssin” tuotos. Tarveharkinnan poistolla luotaisiin uusi väylä muka työperäiselle maahanmuutolle.

Edes aktiivimallista ei olisi apua uusien tulijoiden työllistämiseen, sillä se keppi kurittaa vain suomalaisia, ei kotouttamistoimenpiteisiin osallistuvia turvapaikanhakijoita tai pakolaisia.

Perussuomalaiset todella haluavat auttaa, mutta apu olisi tehokkainta ja vaikuttavinta YK:n pakolaisleireille tai konfliktialueille vietynä. Täällä autettujen turvapaikanhakijoiden sijasta voisimme samalla resurssilla auttaa moninkertaista määrää hädänalaisia ihmisiä maailmalla. Se ei olisi oikeistolaista, vaan oikeanlaista maahanmuuttopolitiikkaa.

Jari Ronkainen
https://www.ess.fi/Mielipide/art2438421

.

Todellisuudessa kokoomuksen tuore sisäministeri ei edes sanonut pakolaiskiintiön nostamisesta kymmenkertaiseksi vaan "kymmenkertaisista määristä", siis kiintiön nostamisesta VÄHINTÄÄN kymmenkertaiseksi. Siis nykyisestä 750 - 1.050 kiintiöpakolaisesta ainakin 7.500 - 10.500 kiintiöpakolaiseen vuodessa.

.

Uutissuomalainen: Sisäministerinä aloittava Mykkänen: Suomi voisi ottaa jopa 10 000 kiintiöpakolaista
https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/lannen-media-sisaministerina-aloittava-mykkanen-suomi-voisi-ottaa-jopa-10-000-kiintiopakolaista/6764612
"Mykkänen kysyy, pitäisikö asia kääntää niin, että pakolaisleireiltä poimittaisiin nykyistä suurempi osa hädänalaisista eli pakolaiskiintiöitä nostettaisiin reippaasti.

– Jos syntyisi laaja eurooppalainen ratkaisu, silloin puhuttaisiin Suomen kohdalla jopa kymmenkertaisista määristä.

Mykkänen sanoo noudattavansa hallituksen linjausta, eikä ole ajamassa suuria muutoksia kiintiöpakolaisten määrään niin kauan kuin muut maat eivät muuta politiikkaansa. Suomen pakolaiskiintiö on viime vuosina ollut 750–1050."

.

Suomalaisen työvoiman oikeusturvan ja palkkatason rapauttaminen ja suomalaisen työvoiman ulosliputtamisen mamuhalpatyövoiman tieltä on vain asian toinen puoli, toinen yhtä tärkeä porvarien mamutusagendalle on se että massamamutus luo massiiviset miljardien eurojen pakolaisbisnesmarkkinat veronmaksajien rahoilla kokoomuksen ja keskustan eturyhmille vokkibisnekselle, oikeusapu- ja edunvalvontajuristeille, hammashoito- ja terveydenhuoltobisnekselle, tulkkauspalveluille, kieli- ym. koulutuksille jne.

Orpon Kokoomuksen ja Sipilän Kepun miljardeilla euroilla veronmaksajien piikkiin pyörivä pakolaisbisnes ruokkii verorahoilla heidän eturyhmiään
https://keskustelu.suomi24.fi/t/14912884/pakolaisbisnes-tuottaa-miljoonia-pakolaisia-euhun!

4

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Täystuhopolitiikkaa

      On pakko sanoa että kokoomuksen ja kepun sekä sinisten bisnessuvakismi ja ovet auki -maahanmuuttopolitiikka on kaikkein tuhoisinta.

    • dvsdfgsfsfrg

      Mitä vihapuhetta, tolkun järkeä tässä porvarien ultraliberaalibisnespolitiikan kritiikissä on.

      • Ei_jummartaa

        Mita sina sanoa?


    • muutosta_kaivataan

      Kokoomuksen veronmaksajien rahoilla pyörivä bisnessuvakismi ja vihreiden ideologinen suvakismi, Suomelle tuhoisampaa tuskin löytyy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe