Hyökkääkö Venäjä olympialaisten aikana?

MissäPamahtaa

Venäjä on toistuvasti aloittanut sotatoimet olympilaisten aikana (Georgia, Krim).

Toistaako historia itseään ensi viikolla?

17

2303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SelvähänSe

      No totta kai.

      Pohjois-Korea pitää ohjuskarnevaalin ja kun kaikki ihmettelevät sitä, Venäjä hoitaa homman.

      • tosiasioita

        Georgian silloisen presidentti Mikheil Saakashvilin johtama armeija hyökkäsi 7. elokuuta 2008 Etelä-Ossetian pääkaupunkiin Tshinvaliin,jossa georgialaiset maahantunkeutujat murhasivat 1600 siviiliä.
        Venäjän federaation 58. yleisarmeijakunnan taktinen osasto teki pian vastahyökkäyksen saarrettujen eteläosseettien ja venäläisten tueksi Tskhinvalissa pohjoisesta Rokin tunnelin kautta kuljettamansa neljän moottoroidun rykmentin voimin. Saakashvilin joukkiot pakenivat paniikin vallassa Tskhinvalista ja ympäröiviltä kukkuloilta.Venäjän motoroitu rykmentti otti vuorokauden kuluessa hallintaansa Gorin ympäristöineen suoja-alueeksi.
        Illalla 11. elokuuta Georgian armeija pakeni epäjärjestyksessä Etelä-Ossetian eteläpuolella olevasta Gorista ja hylkäsi sen puolustuksen, kun levisi tieto että venäläinen osasto lähestyi kaupunkia.


      • ArvotonVenäjä

        Venäjä järjesti Georgian alueella provokaation.

        Venäjän miehistönkuljetusvaunut ja panssarit olivat jo käynnissä, kun Venäjän valeasuiset vihreät miehet ryhtyivät ampumaan Georgian poliiseja ja armeijan sotilaita.

        Tiltu täällä mellastaa ikään kuin hyvin pienen ja erittäin köyhän maan kimppuun käyminen ja sen ihmisten tappaminen sekä vammauttaminen ja heidän maidensa varastaminen olusi ollut Venäjälle ansiokas sotilaallinen voitto.

        Pthyi! Hus sika metsään!


    • KunhanSieluVapaaOn

      Näitä aloituksen kaltaisia, luulotteluihin ja valheisiin perustuvia USA:n Pentagonin mm. jo yli 100 vuoden ajan helluntaiuskonnon kautta propagoimia (aiemmin NL:n) / nyk. taas Venäjän ja Suomen välisen rauhan vastaisia viestejä kyllä saa vapaasti lähetellä, mutta isänmaalliselle rauhankirjoittajalle voi tulla eteen S24 ilmoitus: "Kirjoittaminen estetty." Kuten eilen tapahtui.

      Joten älkäämme ihmetelkö miksi tietyt mielipiteet vaikuttaisivat kuin "koko kansan mielipiteiltä" sillä toisinkirjoittajien viestejä sensuuri joko jälkeenpäin poistaa, tai suoraan estää jo lähettämästä!

      Tällainen yhteiskunta on tämän päivän Suomi. Suomen viranomaiset sallivat tällaisen tietynlaiseen mielipidekirjoitteluun kohdistuvan sensuurin. Ja te sitten vielä moititte Venäjää, sananvapauden rajoittamisista! Tämän päivän Venäjä on vapaampi maa kuin Suomi! Suomessa poliisi on jo kauan jopa pidättänyt, vienyt kuulusteluihin, toistaiseksi lähinnä eturivin toisinajattelijoita. Jos näistä laittaa faktavideoita näkyville, ne nopeasti poistetaan ja kirjoittajaa uhkaillaan sensuurilla.

      Mitä luulette, aikookohan USA hyökätä olympialaisten aikana Venäjälle? Minäpä "luulen", että sellainen on USA:lla suunnitelma, ei Venäjä muutoin olisi aktivoitunut omalla Itämerellään, sillä Venäjän merialuettahan nämä Suomen, Viron, Ruotsin, Tanskan ja Baltian lisäksi myös ovat. Viron ja Suomen kutsumat USA ja NATO ovat Itämerellä ne jotka eivät tänne kuulu, jotka lietsovat sotaa ja joiden agentteihin aloittajakin kuuluu.

      Vysotski: Leningradin leirit:
      https://www.youtube.com/watch?v=IRhKR4-w-3Q

      Kuvia Leningradin piirityksestä 1941-1945:
      https://www.google.fi/search?q=Blokada leningrada pictures&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjW69uJwpjZAhVC2ywKHVuwACEQ7AkISQ&biw=1062&bih=518

      Leningradin piirityksen lasten muistolle kirjoitettu laulu
      Пусть всегда будет солнце, пусть всегда будет небо!
      Saahan aurinko aina olla, saahan aina olla taivas!
      https://www.youtube.com/watch?v=1P60XjMkyoo

      Videon lopputeksti
      "Желаю всём мирного небо" - "Toivotan kaikille rauhallisen taivaan!"

      Ei enää oteta Leningrad - Pietarin piiritystä, Venäjän kansan kuolemaa tunnollemme!

      Tällaista ei ihminen tee, edes "viholliselle".
      .

      • StalininVankileirit

        Venäjällä venäläiset ovat tappaneet kymmeniä miljoonia omia kansalaisiaan saastaisissa täitä kuhisevissa vankileireissään.


    • Putin-Huilo

      Hyvä venäläinen on ........ venäläinen

      • UkrainalleAnsionsaMukaan

        Ukraina saa minkä ansaitsee. Vaikka kuinka suvakkivalhemedioissa salailisitte tekojanne ja vääristäisitte totuuden, ne tiedetään ja te maksatte niistä.


      • PahuudenHäpäisemät

        Venäjä on loannut maineensa ikiajoiksi hyökkäyksellään Ukrainaan.

        Venäjän ja sen sotaoligarkkien kiimauttamat höppänäpojat ovat pahuuden ja typeryyden stigmatisoimia paarioita sukupolvesta toiseen.


    • älkäävääristelkö

      Aloittaja kertoo totuuden. Venäjä on valloittanut kaksi vapaata maata olympialaisten aikaan.

      • FaktojaOdotellen

        Ja ne maat ovat?

        Entä ne olympialaiset, missä? Tarkka ajankohta?


    • Eskalisoituminen

      Krimin tilanne eskalisoitui olympialaisten jälkeen.

      • UkrainanNatsit

        Näin on. Ukrainalaiset propagandistit suomalaisessa netissä yrittävät vääristellä totuutta.

        Krimhän on Venäjän omaa maata joka NL: n kaaduttua oli vain parikymmentä vuotta Ukrainan hallussa.

        Mutta Ukrainan kansallismielisen, Poroshenkon natsihallituksen vainoissa itä-Ukrainan venäläisvähemmistö huusi Venäjää apuun ja Venäjähän on aina omiensa puolta.

        Krim siirtyi takaisin Venäjän haltuun kansanäänestyksen, ei miehityksen kautta kuten nettimme ukrainalaiset vihanlietsojat jatkuvasti manipuloivat toisin "muistamaan".

        Ukrainalaiset jo 2. maailmansodan aikana veljeilivät ja saivat oppia Saksan natseilta.


      • NLnRaiskausArmeija

        Puolusteleeko trolli NL/Venäjän saatanallisia tappo- ja raiskausorgioita, joita se järjesti kaikkialla?


      • UkrainanNatsit
        NLnRaiskausArmeija kirjoitti:

        Puolusteleeko trolli NL/Venäjän saatanallisia tappo- ja raiskausorgioita, joita se järjesti kaikkialla?

        Keksit tuon omasta päästäsi, valehtelija. Missään edellä ei kirjoiteta tuollaisista orgioista sanaakaan, joiden puolustamiseen yhtäkkiä väität suomalaisten rauhanihmisten muka syyllistyvän.

        En ole koskaan kuullutkaan moisista orgioista. Mutta ukrainalaisten vuosikymmeniä jatkuneista itä-Ukrainan venäläisen vähemmistön vainoista kylläkin senkin edestä.

        En ole trolli, mutta sinä sodanlietsoja et ole edes suomalainen. Meillä oli rauha Venäjän kanssa, kunnes teitä ukrainalaisia ja muita matuja alkoi valua maahamme meitä suomalaisia siivestämään, samalla aloititte Venäjän vastaisen propagandanne, mennen jopa riehumaan Venäjän suurlähetystön eteen. Tämä tekonne on hyvin muistissa, jopa poliisi tuli paikalle, sillä mielenilmaisullenne ei ollut polisilta hankittua lupaa, vaan riehuitte siellä omavaltaisesti, laittomasti. Meillä Suomessa ei ollut aiemmin ollut tällaisia tapoja, mutta te ulkomaiset matut toitte riitaisuudet Suomeen, ennen rauhalliseen Isänmaahamme. Nykyään vasemmiston laittomat riehumiset ovat arkipäivää Suomessa. Tulostanne alkaen te olette kylväneet Venäjän vastaisuutta etenkin medioissamme, levitellen pikku valheitanne ja luulette, että olemme niin tyhmiä ja muistamattomia, ettemme huomaa, myös netissä.

        Kuten nyt tälläkin foorumilla aloituksessa. Te olette Ukrainan kansallissosialistisen hallituksen koulutettuja aktivisteja.

        Teissä ukrainalaisissa ei ole enää mitään uskottavaa. kerran valheesta kiinnijääminen ja uskottavuus meni teiltä kaikilta. Kaikki viestinne on siis luettava tarkkaan, mitä pikku valheita olette minnekin ujuttaneet.

        Meillä suomalaisilla on hyvä ja pitkä muista ja koska tehtyä ei voi saada tekemättömäksi, ei ole myöskään anteeksiantoa.
        .


    • Xfxtxfxf

      Nut Putin siirtää hyökkäyksen futiskisojen jälkeiseksi.

      • Sodanlietsojille

        Odottakaamme. Jos näin tapahtuu, voimme todeta, että puhut totta. Jos ei, olet pelkkä rauhanvastainen, paskaapuhuva nettihäirikkö.

        Etkö tunne mitään vastuuta puheistasi, mitä mielialaa levität suomalaisille? Onko sinulla lainkaan omaatuntoa? Uskotko Jumalaan jonka edessä joudumme kerran vastaamaan jokaisesta sanastamme?

        Matteus 12, Jeesus sanoo:
        34 Te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te saattaisitte hyvää puhua, kun itse olette pahoja? Sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu.
        35 Hyvä ihminen tuo hyvän runsaudesta esille hyvää, ja paha ihminen tuo pahan runsaudesta esille pahaa.
        36 Mutta minä sanon teille: jokaisesta turhasta sanasta, minkä ihmiset puhuvat, pitää heidän tekemän tili tuomiopäivänä.
        37 Sillä sanoistasi sinut julistetaan vanhurskaaksi, ja sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi."
        .


    • UkrainalaisetSiat

      Kuten huomaamme tämäkin provokaatio osoittautui ukrainamieliseksi valheeksi. Venäjä ei olympialaisten aikana hyökännyt minnekään, kuten totuudenpuhujat jo heti sanoivatkin.

      Venäjä ei ole koskaan aiemminkaan hyökännyt olympialaisten aikana minnekään, joten kysymys "toistaako historia itseään?", käänteisesti kysyy oikein: toisti itseään, Venäjä EI hyökännyt.

      Tässä tämän päiväinen "riemukas" valheuutinen IS:ssa:

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005598923.html

      Valheuutinen siksi, että se manipuloi luulemaan että murhaaja olisi venäläinen, vaikkakin, kun uutisen lukee tarkemmin, tajuaa kyseessä olleen juuri sellaisen ukrainalaisen, mahd. muslimin tekemä murhateko venäläistä perhettä vastaan, sisältäen julmuutta perheen lasta kohtaan kuin mistä ainakin itse olen aiemminkin näillä foorumeilla kertonut. Kuten ukrainalaisista ateisteista / muslimeista jotka naulaavat ristille venäläisortodoksien lapsia ja kun eräskin pienokainen kuoli ristille äitinsä silmien eteen, sitten ukrainalainen sika ampui äitiä päähän.

      Ilta Sanomat yrittää nyt työntää ukrainalaisten rikoksia käänteisesti muka venäläisten tekemiksi, vaikka jo murhaajan nimi kertoo, ettei hän ollut venäläinen vaan ukrainalainen.

      Broidi Nathanael:

      https://www.youtube.com/watch?v=2og3JU0yUIk

      https://www.youtube.com/watch?v=aIfYQhZPXbs
      .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4042
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2348
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1327
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe