ROT on pseudotieteilevä koomikko

ROT: "DNA ei sanele ominaisuuksia, ei myöskään ihmisen ihonväriä. "

Näin aivopiereskeli ROT. Hän oli päätynyt tuohon aivopierunsa kuulemma "tutkimustensa" perusteella. Todisteeksi tämä nolo pseudotieteilijä linkitti iltapäivälehdissä uutisoidun todellisen tieteellisen tutkimuksen jossa oli selvinnyt vanhojen ihmisluiden DNA-tutkimuksessa että kyseinen vainaja oli tummaihoinen ja sinisilmäinen.

ROT on täällä pseudotieteilyt että DNA ei vaikuta ihonväriin eikä silmien väriin vaan ne ominaisuudet riippuvat vain epigeneettisistä tekijöistä.

Jännää on kuitenkin että molemmat ominaisuudet ko. vainajalla riippuvat kuitenkin DNA:sta.

ROT:in väite oli jälleen yksi surkuhupaisa esimerkki ns. 'Aalto's Law' ilmiöstä, jossa pseudotieteilevä ja suuruudenhullu uskovainen esittelee pseudotieteellisiä "tutkimustuloksiaan" ja yrittää esittää "todisteeksi" todellisia tieteellisiä tutkimuksia. Todellisuudessa ko. tutkimukset ovat joko 1) päätyneet aivan vastakkaisiin johtopäätöksiin kuin pseudotieteilijä tai 2) tutkimus ei liity mitenkään pseudotieteilijän aivopieruihin vaan hän höperöi omiaan.

Kreationismi on ihmiskunnan härskein valhe. ROT on palstan epärehellisin ja noloin eksyttäjä.

38

8610

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeesusmääräilee

      Juurikin näin.
      Rotin jeesusporinäinen hourailu on sitä luokkaa,että ei uskoisi luokanopettajakoulutuksen suorittaneen henkilön sellaista päästävän,ellei näkisi.
      Jos hän joskus(Jumalallisen ihmeen kautta) näkisi oman tilansa saattaisi morkkis olla tooodella mahtava...

    • HyvästiJärkeväMaailma

      Kun lukee ROT:n komentteja, kuten nyt tutkijoiden artikkeliin ihonväristä, niin ei voi tulla muuhun tulokseen kuin, että ROT:n todellisuuskäsitys on pahasti vääristynyt. Hän elää varmaan ulkonaisesti normaalia elämää, mutta samaan aikaan päänsä sisäisessä harhaisessa maailmassa.

      Rot postaa artikkelin, jonka mukaan ihonvärin selvitys perustui tarkkaan DNA analyysiin. Hän selittää roduista kyseiseen tutkimukseen tukeutuen ja väittää perään, ettei DNA vaikuta ihonväriin. Eli ROT:n oma väite kaataisi artikkelin, johon hän itse juuri vetoaa. Täytyy olla melkoisen sekaisin, jos ei näe siinä ristiriitaa. Ilmeisesti faktojen ja oman harhaisen maailman erilleen karsinointi on niin vahvaa, ettei vuoropuhelua harhojen ja terveen järjen välillä enää ole.

      • rotin.harhamaa

        "...ettei vuoropuhelua harhojen ja terveen järjen välillä enää ole."

        Uskonto on harjojen välistä vuoropuhelua ja vuorovaikutusta. Uskovaisten seurat ovat varhaisten välistä vuoropuhelua.


    • Vaikka Google ja Google Scholar ovat mainioita työkaluja omien tietojensa täydentämiseen, niin RoT on varoittava esimerkki siitä, mitä syntyy kun heikolla yleissivistyksellä varustettu henkilö googlaa vain etsien tukea omille uskomuksilleen ymmärtämättä kokonaisuutta, johon hänen löytämänsä tiedon sirpaleet liittyvät.

      RoT:lla on ilmeisimmin myös niin vahva tarve nähdä todisteita harhoilleen, että se estää hänen ymmärtämästä (saati jäsentämästä) lukemaansa. Koominen esimerkki oli tuo yritys todistaa ihonvärin geneettiseen määräytymiseen perusustuvalla artikkelilla, että ihonväri ei määräydy geneettisesti. Hän ei edes lue mitä artikkelissa lukee, vaan hän näkee vain mitä toivoisi siinä olevan.

      RoT teki tässä avauksessaan myös muita yleissivistymättömyyteen perustuvia olettamuksia. Hän selvästi oletti että Britannian 10.000 vuotta sitten eläneet metsästäjät olisivat pääasialliset tai ainoat esivanhemmat nykybriteille.

      Muinaisvainajien DNA-tutkimus on kuitenkin osoittanut, että kun elinkeino vaihtui metsästyksestä maanviljelyyn vaihtui myös hyvin pitkälle väestö. Metsästävät muinaisbritit eivät omaksuneet maanviljelystä vaan maanviljelyyn siirryttiin kun nykyiseen Britanniaan muutti alkujaan nykyisen Syyrian / Turkin seuduilta lähteneitä maanviljelijöitä. Indo-Eurooppalaisten vyöry Länsi-Eurooppaan on ollut kolmas brittien geenipoolia sekoittanut ja rikastuttanut muuttoaalto. "Alkuperäiset" metsästäjät ovat vain pieni osa eurooppalaista geeniperintöä.

      Jos RoT olisi oikeasti kiinnostunut siitä, miten eurooppalaisten geenipooli on muuttunut sinä ainaka, kun nykyihmisiä täällä on asunut hän tietäisi mm. muuttoaalloista. Mut RoT ei ole kiinnostunut siitä miten asiat ovat vaan siitä, miten hän voisi osoittaa olevansa oikeassa.

    • ”ROT on täällä pseudotieteilyt että DNA ei vaikuta ihonväriin eikä silmien väriin vaan ne ominaisuudet riippuvat vain epigeneettisistä tekijöistä.”

      Pakko tällaista on paeudotieteillä, muuten maailmankuva on liian pahassa ristiriidassa. Kansat ovat peräisin Nooan 70 pojasta. Noin 4500 vuodessa Nooan pojista on saavutettu nykyinen diversiteetti. Eihän sitä selitä muu kuin pseudotieteily epigenetiikasta.

      • ROTilla.Ei.Rotia

        Eipä ole muuten pseudotieteileilijämme kyennyt vastaamaan Raamatun satuja, kuten Nooan tulvaa koskeviin kiusallisiin kysymyksiin. ROT siis itsekin tajuaa että kysymykset ovat kiusallisia ja tietää ettei kykene vastaamaan niihin. Silti hän ei halua luopua uskostaan valheisiin eikä lopettaa omaa valehteluaan. Täytyy olla tuollaisen ihmisen mieli todella sekaisin.


    • Pseudotieteilevä hörhömme pakeni yrittää uusimmassa avauksessaan nolosti päteä nolattuaan itsensä totuttuun tapaan perusteellisesti edellisessä avauksessaan.

      • RoT uskoo omaan erehtymättömyyteensä ja siksi hän ei voi myöntää edes pahimpia mokiaan. Säälittävä tapaus.


      • epikeeni
        Epäjumalienkieltäjä kirjoitti:

        RoT uskoo omaan erehtymättömyyteensä ja siksi hän ei voi myöntää edes pahimpia mokiaan. Säälittävä tapaus.

        Tulee eräs toinen palstan narsistinen ja suuruudenhullu pelle mieleen ... joku joka ei ole kyennyt myöntämään olleensa totaalisen väärässä yksinkertaisissa todennäköisyyttä koskevissa väitteissä.


      • On.se.nolo.se.jc
        epikeeni kirjoitti:

        Tulee eräs toinen palstan narsistinen ja suuruudenhullu pelle mieleen ... joku joka ei ole kyennyt myöntämään olleensa totaalisen väärässä yksinkertaisissa todennäköisyyttä koskevissa väitteissä.

        Siis JC. Tuo kaikkien tieteenalojen "nero" ja "erehtymätön" erikoisasiantuntija ... Hehehe.


      • On.se.nolo.se.jc kirjoitti:

        Siis JC. Tuo kaikkien tieteenalojen "nero" ja "erehtymätön" erikoisasiantuntija ... Hehehe.

        Kuka kreationisti on ikinä myöntänyt olleensa missään asiassa väärässä?


      • kyllä.kretun.tunnistaa
        Epäjumalienkieltäjä kirjoitti:

        Kuka kreationisti on ikinä myöntänyt olleensa missään asiassa väärässä?

        Ei yksikään kreationisti. Epärehellisiä ja narsisteja kun ovat.


    • ei.osaa.rot.hävetä

      ... ja patologinen valehtelija. Siis ROT.

      • Totta. On vaikeaa löytää häneltä kommentteja jossa hän ei valehtelisi tai vähintään vääristelisi.


    • Edelleenkin olisi mielenkiintoista päästä päiväksi asumaan tuollaisten päähän. Varmaan jollain tapaa unenomaista. Kuinka hän blokkaa mielestään ulos kaikki vastaväitteet ja pitää itseään erehtymättömänä.

      Ehkä samanlaisia ovat monet Raamatun kirjoittajista olleet.

      • M: "Edelleenkin olisi mielenkiintoista päästä päiväksi asumaan tuollaisten päähän"

        Karmea ajatus ... :)


    • sttyyjjy6

      RoTille myönnettävä foliohattu-palkinto palstan sekavimmista ja harhaisimmista aloituksista ikinä. Jatkossa RoT voisi myös käyttää kypärää kaatumaseuran kokouksissa ettei pää kolahda niin pahasti lattiaan.

    • skskskdkdjdkddk

      Eipä ihme ettei ROT ole kehdannut osallistua tähän keskusteluun. Tietää ja myöntää siis itsekin olevansa pseudotieteilevä hihupelle.

    • jyyjy5367

      RoT kirjoittaa tällä hetkellä sydäntä särkevää kilometrijaaritusta siitä kuinka häntä kohdellaan törkeästi tällä palstalla. Samalla hän ilmoittaa perustavansa oman evokriittisen keskustelupalstan ja poistuvansa ikuisiksi ajoiksi S24:n palstoilta.

      Ööh? Hetkinen? Eikös se jo aikaisemmin...?

    • asdsf

      DNA kyllä sanelee esimerkiksi ihonvärin, mutta meissä kaikissa on myös tummaihoisen geenejä. esimerkiksi kahdelle valkoihoiselle suomalaiselle on mahdollista syntyä tummaihoinen afrikkalaisen näköinen lapsi, mutta sen todennäköisyys on noin yksi 5 miljoonasta.

    • RaamattuOnValhe

      Esitänpä haasteen ROT:ille: Esitelle meille vertaisarvioitu tieteellinen julkaisu jonka johtopäätöksissä todetaan että geenimutaatiot eivät ole yksi evoluution mekanismeista.

      • Onjoniinnähty

        Ei ole kukaan kreationisti koskaan kyennyt vastaavaan haasteeseen vastaamaan. Eikä kykene tulevaisuudessakaan.


      • Ihmettelenpä.vain

        Missä ROT:in vastaus?


      • jyrikinihmettelee
        Ihmettelenpä.vain kirjoitti:

        Missä ROT:in vastaus?

        Niinpä. Missä vastaus?


      • RaamattuOnValhe
        jyrikinihmettelee kirjoitti:

        Niinpä. Missä vastaus?

        Ei ROT vastaa. ROT on epärehellinen kreationisti. Jos kreationisti on ketku että varastaa jopa esittämänsä aivopierut toiselta kreationistilta niin miten luulette että ROT toimisi rehellisesti minkään asian suhteen?


      • Barasiitti
        RaamattuOnValhe kirjoitti:

        Ei ROT vastaa. ROT on epärehellinen kreationisti. Jos kreationisti on ketku että varastaa jopa esittämänsä aivopierut toiselta kreationistilta niin miten luulette että ROT toimisi rehellisesti minkään asian suhteen?

        Aallon pseudotieteellisen blogin postauksia ei voi edes kommentoida. Pelkää raukka että blogi hukkuu kommentteihin jotka armotta kertovat mitä huuhaata ja valehtelua hänen postauksensa ovat.


      • ikäviä.kysymyksiä
        Ihmettelenpä.vain kirjoitti:

        Missä ROT:in vastaus?

        Miksi ROT ei vastaa?

        Eikö kykene vastaamaan haasteeseen?

        Onko todellisuus epämiellyttävä satuilevan hellarin uskomusten suhteen?


      • RaamattuOnValhetta

        Eipä ole ROT kyennyt vastaamaan haasteeseen. ROT on pseudotieteellinen hihhuli, joka ei ymmärrä tieteestä mitään.


    • Rot-solon keskusteluista tulee väkisin mieleen speden naisen logiikkaa sketsit, jossa vähintäänkin omituisia väittämiä esittävää korjataan ja pyritään selittämään asioiden todellinen laita.

      • Hannele-Jyri

        Speden sketseissä naisen logiikassakin on vaan enemmän järkeä ja logiikka kuin ROTin väitteissä.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4091
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3428
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2979
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2911
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2244
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2181
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1945
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1940
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1889
    Aihe