Katsojat voivat valita, mitä kanavaa

pyeongchan

katsovat tai vaihtaa kanavaa jne, Ylen kisastudiota katselessa ei ole tarvetta vaihtaa kanavaa. Naiset jotka kommenttaattoreita eivät esitä olevansa ns. " hyviä jätkiä " Kommentaattorit laidasta laitaan mm. fiksuja sekä ammatilisesti heidän ei tarvitse sokeerata millääntavalla. Tuossa nähdään kun jättää politiikan ja puolueellisuuden ollaan itseasiassa. Olen aiempien kisojen kohdalla ollut samaamieltä. Inka ja muut ymmärtävät fiksun huumorin sisältyvän tahdikkaalla tavalla kisastudioonsa eikä ns. rauhan asialla sulje sitä pois että ei olisi iloisuutta mm.

Senverran eilisestä joku naiskommettaatori totesi juuri tuosta rauhaa käsitteestä oudosti mielestäni kun samanasian erotteli ilmeisesti ei ole syventynyt rauhan käsitykseen jolloin olisi selvinnyt että rauhanomaisuus ei sulje poi fiksua huumoria jne.

Kaikenkaikkiaan yleisellä tasolla olympiavarjon alla ei harrasta ja liiku koko suomi vaan hyvin monet vain komppaavat. Yleisellä tasolla. Iltasanomilla oli viimevuonna suora lähetys ns. urheiluilta jossa nähtiin hyvää asialista. fiksua huuomoria koko kaksituntisen ajan jota johti Tuomas Nylund. Siinä paras Esimerkki keskusteluista mitä on kun Aikuiset keskustelevat kun ei tarvitse esittää ns. äijää, hyvää jätkää. Taajuudet on täynnä naisia jotka miesten kyljessä esittävät ja ovatkin yhtä hyvää jätkää joka mielestäni on kammottavaa itsensä alistamista mm.

3

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zuhuoih

      Slopestyle on katsottu harmi että suomalainen jäi aavistuksen verran finalista. Loistavaa tietysti on että olympialaiset ovat rakentuneet : tegnologia, kulttuurin ja rauhan asialla mutta tärkeimässä ja keskiössä ihminen. Paltakseni vielä ampumahiihtoon havaitsette varman että naisten kurinalaisuus, jämpitys jne. ei ole tehnyt heistä ns. hyviä jätkiä . Ihetellä täytyy jos siihen aikaa tuhlaisi kuinka paljon somessa, mediassa, taajuksilla on noita hetoronaisia jotka ovat miesmäisiä käytökseltään ja jutuiltaan ollakseen mieliksi miehille... Tosin ketä oikeasti miehistä tykkää miesmäisistä naisista karskina ja härskeinä kielenkäyttäjänä sekä kiroilevina eloveenoina mm.

      Paljon olen lukenut kolumneja joissa kirjoittajat rankasti arvostelevat tuota ilmiötä ja typerää sekstistä itsensä palvontaa josta mieleeni tulee vain että heidät voisi lukea kuuluvan pornoteollisuuden palvelukseen . On niin mielenkiinnoton aihe että parasta että en sano mitään.

      Ylen kommentaattorit kaikkineen " pelastavat " omalla käytöksellään ja fiksulla huumorilla että suomi on vielä sivistys ja tietoyhteiskunta. Iltasnomissa miesten keskustelu viimevuonna oli myös katsomisen ja kuuntelemisen arvoista taisi olla urheiluilta mutta en mene vannomaan Jääkiokosta siellä keskustelivat ainakin.

      Nyt sitten kotikatsomot ja ikea-perheet ollaanko siellä valmiina se on koko päivä pelkkää urheilua, itse elän kyllä korean kellon aikaa joten pientä haastellisuutta on pysyä suomen ja koran aikavyöhykkeellä samanaikaisesti ( :) )

    • ouihuhan

      Mennäkseni vielä urheilijoin jotka edustavat mm. suomea on suomlle ansiokasta että siellä on viehättäviä sekä hyväkäytöksisiä nais ja miesammattiurheilijoita. Sekstistisiä ei voi samassa lauseessakaan sanoa viettäviksi eikä hyväkäytöksen omaaviksi vaan marginaaliryhmänsä tuotteiksi.

      Dohassa, dubaissa, abudahbissa mm. aikaa viettäneenä on ollut ilo nähdä kun siellä samaanaikaan on ollut kansainvälisiä kilpailuja vaikka itse en vartavasten sinne matkustanut mutta yleensä sielläkin eroittuu käytöksen johdosta ne ammattiurheilijat joilla on ns. etiketit ja tapakulttuuri halussa Ilmeisesti itsellänikin koska niin useana vuonna olen siellä lomaani / aikaa viettänyt että Dohassa antoivat suurlähettilään sviitin käyttööni mutta näistä on vaikea vaatimattomana ( :) ) naisena sanoa kuin kirjoittaa mm.

      Onneksi olkoon Krista Pärnäkoski, täässä " silmät ristissä " yritän vielä pysyä hereillä, muttamutta se minun täytyy sanoa että kova urakka tämä tulee olemaan joten loistavan paineen sietokyvyn omaavana mm. pysyn kyllä hereillä koska kokemuksesta aikaeroja on tullut elettyä jo viimeiset 15 vuotta säännölisesti.

      Muistakaa kotikatsomot syödä välillä kunnon kotiruokaa ja itse tehtyä hedelmäsalattia niin minä ainakin teen.

      hej då

    • joggingmap

      Pientä tarkennusta pyytämättä kuitenkin kohdennan. Itsemaksavana puolueettomana four seasons hotel ei siis antanut suurlähetiläs-sviittiä vaan nostivat maksamani kylläkin ison huoneiston samalla maksamallani summmalla pyytämättä toistamiseen yms.

      Olen joskus katsonut suomalaisten julkisten otoksia jotka ovat kaikkeamuuta kuin suomen kansantaloutta nostattavaa. Heidän instat ja naamakirjat ovat alkoholipitoista, sekstististä heille tyypilistä joita ei kyllä näy niissä Laadukkaissa hoteleissa missä itse vietän aikaani koska heidän käytöksensä eikä julkeus edelytä hyvää mainetta ko. hoteleissa jne

      Pietarissa myös kohtasin upean yllätyksen four seasons hotelissa kun olin siellä itsemaksava, itsellisenä ja puolueettomana silloisen syntymäpäiväni ajankohdassa. Olivat pyytämättä huomioineet joka päivä erinlaisin yksityiskohdin. Samoin liikkeissä vaikka tuntemattona ostoksilla olessani sain kaupan päälle uskomattoman määrän jollaista suomessa ei ole kuin se vilpitön innostus kun sain tutustua jääkiekko matseihin jonottajien taholta mielettömän reilua ja normaalia hauskuutta. En kuitenkaan jäänyt vaan palasin hotelin spa-osastolle lukemaan ja kirjoittamaan kuten käyttäydyn aiemissakin kohteissa.

      Tämä on perusteltu tarkennus ja nyt muihin aiheisiin vaikkapa taitoluisteluun, muodostelmaluisteluun ja jäätanssiin ja niin edelleen...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7826
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2872
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1845
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1449
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe